-
با نامزد لجبازم چکار کنم 2 ؟؟
سلام مجدد به همه.
تاپیک قبلیم طولانی شد و قفل شد که البته از اقا حامد ممنونم چون اینجا مسیله رو جمع بندی میکنم.
مشکل منو کمو بیش میدونین اینم لینک تاپیک قبلی
http://www.hamdardi.net/thread-26508.html
اما جمع بندی من از مطالب دوستان و راهکار هایی که به کار گرفتم اینه :
راهکار اول : در مقابل لجبازی هاش درکش کنم و هم حسی کنم باهاش و بهش نشون بدم که کنارش هستم که با این کار باعث شدم کمی به سمتم بیاد ولی دیدم فقط ازم درک نمیخواد و دوس داره منو تغییر بده و مدام منو بچه میخونه . حقیقتا از این راهکار خسته شدم.
راهکار دوم : محبتم رو بهش کم کردم و رفتارم رو سرد کردم . نتیجه این شد که علاقش بهم بیشتر شد و بیشتر سعی در بدست اوردنم کرد. در این مدت من حتی بهش پیشنهاد طلاق توافقی رو هم دادم ولی با گریه اون و .. مسیله رو به راه تر شد.
با وجود این دو راهکار که البته دومی رو یه مشاور دیگه بهم داد بازم هنوز با رفتارای بچگانش زندگیمو تلخ میکنه و مدام بهم میگه این کارت بده این کارت ناراحتم کرد.. اون روز فلان گفتی و ...یا خانوادت فلانن.. اینطورین .. اونطورین.. !! همش ایراد و لج و بحث و دعوا.. که دوباره اومد سراغ زندگیمون.
واقعا نمیدونم چکار کنم الان.. دوباره برم سراغ راهکار اول یا همچنان سردی و بی محلیم رو ادامه بدم !!!
وقتی اشتباهی ازم میگیره روش اول اینه که میگم اره درست میگی این کار من اشتباه بود حالا بیا این اشتباهو کمک کن تکرار نکنم . میگه خسته شدم دیگه باید خودت بفهمی نه اینکه من بگم بهت !!! ( اینم نتیجه مهربونی و هم حسی ) و روش دوم اینه که میگم من تا حدی میتونم تغییر کنم و فرض کن من این رفتارم رو ادامه بدم سعی کن منو همینطوری قبول کنی وگرنه برو جدا شو در جوابم میگه دوست داشتنت همش ادعاست پس( اینم نتیجه بی محلی و بی تفاوتی)
-
RE: با نامزد لجبازم چکار کنم 2 ؟؟
خانومها رو باید با جذابیت خودتون جذب کنید! ( جمله ای گفتما. از عجایب شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است :311: )
یعنی شما باید جذاب باشید براش. جذاب بودن یعنی اینکه
1- همیشه یک طور نباشید. (همیشه عصبی،همیشه بی تفاوت، همیشه شاد، همیشه مهربون و..) به رابطه خودتون نوسان بدید مثل نوسانی که به یک تاب می دن. در حدی که ضمام قضیه از دستتون خارج نشه. گاهی اوقات نیاز هست عصبی باشید، گاهی اوقات بی تفاوت، گاهی اوقات مهربون.
2- پیش بینی پذیر نباشید همیشه. اجازه دهید گاهی اوقات رفتاری غیر قابل پیش بینی از شما ببیند. او را بابت رفتار بدی که کرده تنبیه رفتاری ( نه جسمی یا توهین) کنید.مثلا بی تفاوتی و پس از عذر خواهی او را مثلا شام ببرید و برای او کادو بخرید.
3- نگذارید هرگز بفهمد که به او خیلی وابسته هستید. مگر اینکه عشقش به شما تثبیت شد. سرگرمی های خود را داشته باشید. به موقعش به او مهربانی کنید به موقعش بی تفاوتی و...
4- ایراد گیری هایش که تمام نشدند یک بار فقط یک بار تهدید کنید که این رابطه در صورتی که به این ایرادگیری ها گره خورده باشد و تمامی نیابد ترجیحتون حفظ آرامش و قطع رابطه است. بعد از اون مدت کوتاهی تا ظهور نشانه های کامل تغییر رفتاری و روحی ایشان از سطح ارتباط تا حد ممکن کم کنید .
5- در جواب حرفهایی مانند" دوست داشتنت ادعاست" پاسخ دهید من تا به حال برخی از مواردی که به نظرم نیاز بوده تغییر کنه و به خاطر تو روتغییر دادم . ولی انگار تصور می کنم باید به دوست داشتن تو شک کنم. چون احساسی که عمیق باشه اینقدر ایراد از عزیزش نمی گیره. به هر حال خود تو هم دوست نداری که من بگردم دنبال ایرادها و ذهنتو مغشوش کنم. دوست داری؟
حواستون به جذاب بودن باشه! فیزیکی و روحی و جسمی جذاب باشید. خیانت نکنید ولی همیشه جذاب لباس بپوشید و بگردید و...
-
راهکار جالبی بود اقا مهران..
ولی جالبیش اینه که رفتار اون الان دقیقا چیزیه که شما گفتی با اون انجام بدم.
تا حدی راهکارتون رو قبول دارم و تا حدی هم قبول ندارم.
قبول دارم چون میتونه لجبازیاش رو کم کنه.
تا حدی هم قبول ندارم چون با کنایه هاش و اینکه بهم میگه تو دوسم نداری و .. اعصابمو اینقد بهم ریخته که انگیزم برای ادامه کم شده.
ولی چشم این راهو انجام میدم. دوستان اگر راهنمایی دیگه ای باشه گوش میدم.
-
دوست گلم، معلومه که خانومتون می دونه این حرفها روتون اثر می ذاره ولی شما که نباید تسلیم بشید. باید بشید؟ شما بایستی از این روش جهت مدیریت رابطه بهره بگیرید. نباید تسلیم ایرادگیری ایشان شوید. باید رابطه ای که به هر حال منحرف شده است را بر مسیر درست خود بیاورید. حتی اگر ایراد گرفتند عصبانیت خودتون رو برای یک مدت کنترل کنید.
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور
(چه طبع شعری پیدا کردم من امشب :311:
پ.ن. (از کرامات شیخ ما این است. :311: ) )
ایشان افراط کردند. باید رفتارشان متعادل شود در ایراد گیری
البته باید بگم هرگز افراط نکنیدا! بی توجهی مفرط همونقدر خطرناکه که توجه مفرط.
هدفتون یک زندگی در نهایت در آرامشه. باید نشون بدید بویژه با رفتارتون که این نتیجه طبیعی ایرادگیری های ایشونه. بببیند این ایراد گیری ها باید حل بشه. اگر ایشون نتونند پیش از ازدواج حل کنند بهتره ازدواجی شکل نگیره.
-
سلام با مادر و خواهرتون رفتيد خونشون؟ چي شد؟ نظر خانوادش راجبه اختلافاتتون چي بود؟
-
ممنون که حواستون به دوستتون توی تالار هم هست...
مرسی از محبتتون saharjavid
اره رفتیم خونشون.. من قبلش مشاوره رفته بودم بهم گفت توپ رو توی میدون اونا بنداز ( ینی تصمیم رو به عهده اونا بذار و بگو من قصدم ادامه زندگیه ) منم همینو گفتم ولی اونا هم توپو تو میدون ما انداختن
نامزدم بهم رک گفت من همینطوریم یه روز خوبم یه روز بدم.. هر مدت یه بار دو دل میشم .
البته یه بحث هم بینمون پیش اومده بود و یکمی رابطمونو خراب کرده بود .
همونطور که گفتم مشکل نامزدم اینه که میگه تا یه مشکل کوچیک پیش بیاد هم به مادرش میگه هم بحث جدایی رو میکشه وسط..
قرار گذاشتیم هیچ مشکلی رو به خانواده ها نگیم مگر اینکه حل نشدنی باشه .. سعی کنیم بین خودمون بمونه.
نکته دیگه که میخوام سوال کنم اینه که نامزدم تا وقتی پیشش هستم و ناز و نوازشش میکنم حالش خوبه . و اینکه واقعا بهم رغبت نشون میده از همه نظر هم جنسی هم عاطفی و واسه همین نمیتونم قبول کنم علاقه نداره بهم. ولی زبونش یه چیز دیگه میگه . انگار پامو از خونشون میذارم بیرون دنیای غم میاد سراغش و میگه حس میکنم بهت علاقه ندارم..
دوستان واسم دعا کنین یه کاری توی دانشجوییم پیدا کنم.. خواهش میکنم ازتون.. از همه التماس دعا دارم.
-
خواهش ميكنم من از وقتي عضو شدم ديگه مشكلات خودم يادم رفته هرروز ميام شايد بتونم حتي باهمدردي ساده حال كسي رو خوب كنم.
من به اينكه نامزدتون دوستتون داره هيچ شكي ندارم ولي بعضي آدما ديرتر واكنش نشون ميدن رابطتتون نسبت به اوايل خيلي بهتر شده اين نشون ميده ايشون هم ميخواد بهتر باشه فقط شايد ابراز كردنش و بلد نيست يا بلده نميتونه بااين احساس هاي دوگانه كنار بياد وقتي پيششين رفتارتون و كه ميبينه خوشحال ميشه حس ميكنه دوستتون داره وقتي ازتون دور ميشه احساس ميكنه دوستتون نداره اين به خاطر وابستگي زيادش به شماست مگه شما همين و نميخواستيد؟مگه اوايل نميگفتيد از اينكه بهم زنگ نميزنه يا توجه نشون نميده ناراحتم؟وقتي پيششم حسي نداره؟
من هر شب براتون دعا ميكنم باور كنيد تو هر نماز كنار سجاده ام هستيد
-
منم میدونم علاقه داره فقط خودش شک داره به علاقه خودش...
حتی مادرش بهم میگه گاهی اینقد ازت دفاع میکنه که انگار عاشقته. ولی گاهی چنان ازت دلخوره که انگار ازت متنفره..
راحت بگم با یه کار کوچیک من دیوونم میشه با یه کار کوچیک هم دلش خالی میشه... علاقش متزلزله
خودش قبول داره که وسواس فکری داره . وقتی بحثمون میشه میگه به این فکر میکنم که چرا با خواستگار دیگه ای ازدواج نکردم یا اینکه از همه مردا بدش میاد.
الانم که داریم ادامه میدیم ولی خیلی میترسه از اینکه احساسش همینطوری باشه همیشه . ولی اینکه وقتی با همیم هر دو لذت میبریم شکی نیست. خیلی راحت میتونم با حرفام ارومش کنم یا سرشو تو بغلم بگیرم ولی اخه چقد میشه با حرف یه نفر رو اروم کرد و وقتی نیستی ....
دارم تلاش میکنم با رفتارم جذبش کنم. لجبازی فایده ای نداره با این ادم چون میدونم لج کنم صد برابر لج میکنه. بهش گفتم هر زمان دوس داشتی با هم میریم بیرون یا میام پیشت میمونم. هر زمانم نخواستی بگو هیچ اجباری نیست. ولی من جدا نمیشم ازت. ینی واقعا تصمیم گرفتم حتی اگه علاقه ای هم نداشته باشه بهم زندگی کنم مگر اینکه اون بخواد. به شدت از جدایی میترسه و حتی میترسه اسمش رو هم بیاره و دلیل موندنش هم بیشتر همین ترس از جداییه و اینکه میگه هیچ مردی مث تو منو نمیتونه دوس داشته باشه .
مطمینم اگه کار پیدا کنم و یه درامد کوچیک داشته باشم دلش گرم میشه . خودتون اوضاع رو میدونین که چقد سخته ولی نمیدونم با اینکه ایمانم ضعیفه ولی از خدا مطمینم که کمکم میکنه... :302:
همین الانم زنگ زد و گفت تا مدتی رابطه نداشته باشیم . ینی تا بعد امتحاناتش...
دلیلش رو نمیدونم ولی به هر حال اینو انجام میدم براش.
هر چی صلاحه
-
از وقتي اومدم تو اين تالار كم مردي ديدم كه انقدر به حرفاي همسرش دقت كنه و سعي كنه زندگيشو نگه داره بهتون تبريك ميگيد واسه اين همه ذوق و تلاش براي نگه داشتن رابطتتون به خودتون افتخار كنيد. تو حرفاتون يه نكته اي هست كه شايد كليد مشكاتون باشه همون جور كه خودتون گفتيد اون كارهاي كوچيك كه ديوونش ميكنه رو تكرار كنيد سعي كنيد همون رويه رو در پيش بگيريد الآنم يه كم تنهاش بذاريد به درسش برسه تا ذهنش آزادتر بشه. ايشالله يه كار خوب هم پيدا ميكنيد
-
مشکل اینه که اون منو تنها میذاره وگرنه من که کنارشم...
یکی بیاد رگمو بزنه راحت شم.. کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:316:
کاش یه جایی بود همه درداتو بگی.. اخ که تو سینم بد جور سنگینی میکنه... بد جور... هم دوسش دارم. هم خسته شدم از این وضعم..هم..هم..هم..
در ضمن قراره بعد امتحاناتش تصمیم بگیره که ادامه بده یا جدا بشه...:300:
-
خوب پس اينجا واسه چيه باز كه شروع كرديد به آاه و ناله؟بااين چيزا كه مشكلي حل نميشه بهتره سرخودتون و گرم كنيد تا امتحاناتش تموم بشه من خوشحال شده بودم كه همه چي افتاده رو روال.
-
نه دوست عزیز.. نیفتاده فعلا..
الان یه چیزی بگم همه میگن نا امیدی.. ولی این زندگی درست نمیشه. راه حلش همون جداییه.. البته من نمیخواما.. واقعا هم تلاشمو میکنم ولی ..
فقط دلم از این میسوزه که رابطه ای که به راحتی میتونه عالی بشه اینطوری داره خراب میشه.. به خاطر بچه بازی ..
-
برا اینکه زندگیم درست بشه خیلی تلاش کردم ولی نشده...
از خدا صلاحو خواستم.. ینی صلاح همینه که اینطوری عذاب بکشم :316:
-
به نظرتون الان که اینطوری خواسته که مدتی با هم نباشیم ولی باز اس میده که بیا همو ببینیم حرف بزنیم من چکار کنم.
امروز درسو بهانه کردم که ناراحت شد ..
میخوام هر طوری هست این مدتو دور باشیم از هم که یاد بگیره رو حرفش وایسته .. درسته کارم؟
-
مثیکه خسته کننده شده ..
لااقل دعا کنین دوستان :323:
-
مثل اينكه شما هم افتادي رو دور لجبازي كردن. يه مدت همه چي رو درست ميكني بعد با يه حركت همه رو خراب ميكني.
-
:311: زندگیم خنده دار شده...!!!
حالم بده بچه ها.. نمیدونم چرا..
:323::323::323::323::323:
-
یه چیزی بینمون پیش اومد که قهر کردیم و بعد که بهش اس دادم گفت فرض کن من تو این چند روز بهت خیانت کرده باشم تو چکار میکنی ؟ بازم دوسم داری؟
این حرفش خیلی ناراحتم کرده.. نمیدونم چرا اینطوری گفته.. اسم خیانت میاره وسط ناراحت میشم دست خودمم نیست. :302:
-
سلام خوب حرف خوبي نزده ولي ميشه اينو ازش فهميد كه اون ميخواد ميزان دوست داشتن شما روبفهمه حتي در صورت خيانت بازم بهش فك ميكني بازم دوستش داري يه جوري ميخواد از دوست داشتن شما مطمئن بشه.حالا نميدونم برداشت من درست بوده يانه.
-
نمیدونم ولی اینطوری !!!
میدونه دوسش دارم بعد میاد میگه فک کن من دوست پسر پیدا کردم چیکار میکنی
:82:
-
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
-
چکار کنم دوستان با این رفتاراش ؟؟ کسی جواب نداد!!
بهش شک کردم نمیدونم چرا..
اس ام اس بهم میده بعد میگه اشتباه فرستادم توش عزیزم و جیگرم و .. داره . دست خودم نیست شکم.. خودشم اگه بپرسم ازش میگه واسه یکی دیگه بود. میگم کی ؟ میگه هرکی باشه من هر وقت دوست داشته باشم به هر کسی بخوام اس میدم.
:303:
-
تو وضعیت بدیم.. شک داره دیوونم میکنه ... چکار کنممممممممممممممممممممممم :323:
باورکنین نمیخوام ازون مردای شکاک بشم... ولی اصلا اعتماد سازی نمیکنه... فقط توقع داره بهش اعتماد کامل داشته باشم. من یه تاپیک میزنم برای اینکه بدونم چطور باید توی رابطمون اعتماد سازی کنیم.
-
سلام چرا خيلي جدي باهاش حرف نميزني كه ميخواد ادامه بده يا ميخواد تموم كنه اگه ميخواد كه اين اداها چيه ناسلامتي بزرگ شده ميخواد ستون يه خانواده باشه اگه نميخواد ادامه بده يه فكر ديگه بكنيد رابطه يه طرفه و تلاش فقط از طرف شما خوب نيست و راه به جايي نميبره بايد يه فكر اساسي واسه زندگيتون بكنيد بااين لج و لجبازي كه مشكلي حل نميشه.هيچ وقت هم به خودت اجازه نده شك بياد تو دلت حتي يه ذره چون ريشه همه چي تواينه تا چيزي رو به چشمت نديدي يا بهت ثابت نشده قضاوت نكن ذهنت و خراب ميكنه اينا همه دسيسه هاي شيطانه.تو كه تااينجه خوب پيش رفتي مدارا كردي يه بار ديگه حرفات و ولي اين بار جدي تر بزن حتي شده بامادرش هم حرف بزن نذار چيزي تودلت بمونه و ايجاد شك كنه.
-
من که گفتم جوابمو نمیده میگم کی بود با زبون بی زبونی میگه ربطی به تو نداره که کی بود ..
خوب اینطوری به نظر شما اعتماد ایجاد میشه؟؟
-
داره باهات بازی می کنه، برو مشاور حضوری، اینجا هیچ کس نمی تونه بهت کمک کنه. :305:
-
نمیدونم شایدم دارا اذیتم میکنه ..شاید امتحان...
امیدورام هر چی صلاحه پیش بیاد...:323:
-
به نظر میاد فقط میخوان امتحانتون کنن
مگه به عشق شما شک دارن؟
میخوان از میزان عشق شما به خودشون مطمئن بشن
وگرنه کسی که خیانت کنه نمیاد اینطوری بگه بعدشم اس ام اس اشتباه و ... همه اینا عمدیه و عکس العمل شما خیلی مهمه
به نظرمن بهشون بگید من به تو اعتماد کامل دارم و مطمئنم هیچوقت این کارو نمی کنی، بگید من عاشقتم و میدونم تو هم منو دوست داری و حاضر نمیشی اینطوری منو خورد کنی
اگه اینو بگید هم نرمش نشون ندادید که بگید اشکالی نداره و می بخشمت و هم عشق خودتونو نشون دادید
همش انکار کنید و بگید امکان نداره تو اینکارو کنی و من به تو اندازه چشمام اعتماد دارم، تو که از عشق من به خودت مطمئنی منم میدونم تو منو دوست داری
فقط همینارو بگید
-
شاید...
تازه گاهی میگه تورو واسه بچه میخوام
گیر داده برم ازمایش اسپرم که ببینه بچه دار میشم یا نه ...
:72:
-
:303: !!!!!!!!!! :303::325:
-
من ميگم نامزدتون قبلا شكست عشقي خورده.........وبلافاصله باشما نامزدكرد ونتونست عشقش روفراموش كنه والان يه جوراختلال عاطفي وفكري پيداكرده
-
سلام میلاد جان
کاربر محترم mahi - noghrei محترم
این چه حرفیه که میزنی
یعنی چی که نامزدتون شکست عشقی خورده؟ این زوج فقط کمی بی تجربه اند. همسر ایشون دختری نجیب و وفاداره. چطور چنین نسخه ای میپیچید که شکست عشقی در کار بوده و نتونسته عشقش رو فراموش کنه؟؟؟؟؟
چطور میتونید با چنین اطمینانی صحبت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیشه به ریشه زندگی میلاد زده میشه با این حرف شما.
لطفا پستی نگذارید که بر اساس حدس وگمانهای بی اساس باشه و مراجع رو آشفته و به هم بریزه.
-
منم با نظر مهربوني عزيز موافقم ميلاد خان اين شك و از دلت بيرون كن كه داره مسير زندگيت و به بيراهه ميبره همسرت فقط بي تجربس همين چراانقدر همديگرو اذيت ميكنين مگه ازدواج نكردين كه به آرامش برسين الآن چند ماهه هردوتون آرامش نداشتين؟تازه اگه يه زن بخواد يه مرد پدر بچه اش باشه خيلي خوبه در واقع اون درشما اينو ميبينه كه پدر بچه اش باشيد و در آينده بچه اي باتربيت شماداشته باشه انقد منفي نگر نباشيد لطفا.
-
منفی نگر نیستم ولی وقتی میگه تورو واسه بچه میخوام چی بگم دیگه..
دو روزه باهاش حرف نزدم سر همین قضیه و جوابشم نمیدم. چون واقعا وقتی به حرفاش فکر میکنم داغون میشم.
اقای ماهی نقره ای عزیز حرفتون کاملا اشتباهه در مورد نامزدم چون اصلا عاشق کسی نبوده تو زندگیش مطمینم و حرف هیچکسی هم نمیتونه ذهنمو عوض کنه.
به قول دوستان بی تجربه ایم ولی خوب واقعا داره اذیتم میکنه..
مشکلات مالی که پیدا کردم بخاطر وضع خراب مملکت یه طرف
این مشکل هم یه طرف..
دعا کنین .. محتاج دعام :323::302:
-
برو تو اين تاپيك دوستان دعاهاي خوبي دارن
http://www.hamdardi.net/thread-27283-newpost.html
-
سلام ميلادجان
ازشما وتمامي دوستان بابت اين حرفم كه زدم معذرت خواهي ميكنم چون اين تنها استنباطي بود كه من ازاين پستهاكردم وحتمامن اشتباه ميكنم.........ميلادجان....من كه گفتم شكست عشقي نه اون عشقي كه شمافكرميكنيد
مثلامن يه دختري سراغ دارم به يه پسري نظرداشت يعني عشق بايك نگاه وازراه دور واصلاهيچ حرف ورابطه اي بينشون نبوده دختروقتي ازدواج ميكنه شوهرش ازاين پسره يكم پايينتربود خصوصاازلحاظ ظاهري......دختره تامدتهاباشوهرش خوب نبود من خيلي باش صحبت كردم.....ولي الان بعدازچندسال كه گذشت به من گفت مريم واقعامن عاشق شوهرم هستم وچقدراحمق بودم كه اونوبااون پسره مقايسه كردم.....وواقعاديدم كه بعدازازدواج چقدراخلاقش باشوهرش عوض شد ولي دورزان نامزديش همش بحث وكم محلي بود وشوهرش اذيت كرد
ميلادنامزدت يه ذره لوسه:311:
ببين مهم اينكه تورابطه ج ن س ي باهم خوب هستين وتفاهم داريد واون احساسي كه توميخواي بهت ميده
-
چمیدونم والا.. شاید شما راست میگی..
از حرفاش ناراحت میشم و گاهی چند روز طول میکشه از دلم بیرون بره حرفاش.. واسه همین تا یه چیزی میگه قهر میکنم نه که لوس باشم ولی خوب واقعا بهم بر میخوره بعضی حرفاش ازار دهنده است....
-
دلم میخواد اشتی کنم ولی اگه برم جلو غررومو خورد میکنه.. چکار کنم که غرروم خورد نشه و به اشتباهش و اینکه ناراحتم کرده پی ببره...
-
تومردي!!!!!!!!!!!!!!!!!!
غرورت زيرپانزار
اگه اعتراض كردكه چرانسبت بهش بي تفاوتي بهش بگو مگه نميخواي اخلاقم مردونه باشه الان مردم:311::311::311:
شوخي كردم برادرجون
بنظرم نري واسه منت كشي اون توروخيلي آزرده كرد يكم مقاومت كن قوي باش بزاراون بياد سمتت اين چه رسمشه كه هروقت دوست داره مياد هروقت دوست داره برميگرده
دندون روجيگربزار
اووووووف چقدرنامزدت لووسه
اگه اين بارهم بري منت كشي بايدتاآخرعمرت همش منت كشي كني ومظلوم واقع بشي
-
و اگه اونم نیاد.. ؟؟ که دیگر هیچ :311: