-
بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟
سلام
خوشحالم از پیدا کردن اینجا
من سال اول دانشجوی دکتری مهندسی ... هستم در دانشگاه ...
لیسانس و فوق لیسانس هم ... بودم.کار می کنم.خرجه خودمو در میارم.به خیلی از خواسته هام رسیدم ولی یه چیزی هست که داره منو دچار رکود می کنه.یه چیزی که داره مانع پیشرفت من میشه و شده بزگترین مشکل زندگی من.من خود ارضایی می کنم.از دبیرستان تا حالا و مشکل من اینه که نمی تونم ترکش کنم.واقعا نمی تونم.هر دفعه خواستم بیشتر از یک هفته نتونستم.خودم می دونم دارم آیندمو تباه می کنم ولی نمی تونم ترک کنم.می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.دارم بیچاره می شم با این خود ارضایی.این فیلم های پرنو روزی یکی دو ساعت منو مشغول می کنن.من تو ترک کردن این مورد نا توان شدم.
دوستان کمکی از دستتون بر میاد؟حرفایی مثل اینکه برو ورزش کن یا نگای نا محرم نکن یا فلان چیزو بخور.برو نماز بخون و اینا رو من تاثیر نمی ذاره و به من انگیزه نمی ده.من یه راه حله اساسو منطقی می خام.
اصلا یه سوال؟
هفته ای یه بار خود ارضایی بده؟
ببخشید سرتونو درد اوردم.
پیشاپیش مرسی از راهنمایهاتون
-
RE: بزرگترین مشکل من!
دوست عزیز به همدردی خوش آمدی:72:
1- لطفا در پست بعدی عنوان مناسب تری برای تاپیکت بذار تا مشاوران به تاپیکت سر بزنند.
2- لطفا از بیان جزئیاتی مانند اسم و رشته و دانشگاه و .... پرهیز کن چون پست ها پاک نمی شوند و بدون شک
درست نیست که شناخته شوی.
3- تاپیکهایی با این موضوع در این تالار زیاد هست لطفا بخون و راهکارها رو امتحان کن.
مانند:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3940
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2685
http://www.hamdardi.net/thread-6291.html
4- اگر می دونی مشکلت چی هست و تمایل داری برطرف بشه پس یک بسم الله بگو و همت کن و تمام راههایی
اساسی و کلیدی رو بکار ببر و نگو نمی تونم یا نمیشه فیلم ... نبینم- ورزش کنم و............
موفق باشی:72:
-
سلام دوست عزیز
نقل قول:
اصلا یه سوال؟
احتمالا خیلیامون در مورد اینکه خود ارضایی یه روش علمیه و خصوصا برای اقایون تو مواردی جایزه رو شنیدیم.از اونطرف هم شنیدیم که دین میگه خیر یه بار هم نباید انجام بشه.در واقع براش مجوز صادر نمیکنه.
1-من کاری به این دوتا دیدگاه ندارم.چون نه پزشکم و نه عالم دین.اما چیزی که برای من واضحه اینه که این موضوع براتون مشکل درست کرده که براش تاپیک زدین.کسی که تو مراحل تحصیلی موفق بوده این موضوع کاملا اشفتش کرده.
پس حتما غلطه که داره انقد ازارت میده.
2-تا جایی که شنیدم اینم یه جور اعتیاده.یعنی مثه اینکه بگی واسه اینکه حالم خوب بشه هفته ای یه بار تفننی بکشم.بلاخره وابستگی هفته ای یه بار رو میکنه دوبار..سه بار ..مطمئنا شما از اول از هفته ای یه بار یا حتی ماهی یه بار شروع کردین که به اینجا رسیدین.
3-همیشه تو هر قضیه ای باید یه درصد رو واسه خطا در نظر گرفت.یعنی وقتی تو میگی هفته ای یه بار مجوزبیشتر از یه بار واسه خودت صادر کردی.
4-
نقل قول:
می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.
ببین روحتو داری ازار میدی.نیازت کاملا بر حقه اما درست برطرفش نمیکنی.ا ز طرفی فیلم پورنو هم نگاه میکنی اونوقت انتظار داری اتفاقی نیفته.اگه شما با دیدن این فیلما تو این سن چیزیتون نمیشد باید به سلامتت شک میکردی و دکتر میرفتی.
اما شما چوب داری.بنزین داری.جرقه داری بعد میگی چرا اتیش میگیره؟
تازه نسخه هم میپیچی نگید فلان کارو بکن یا نکن!
ضمن اینکه چون اینکارو میکنی مدام ازدواجتو عقب میندازی وگرنه اگه دانشجوی دکترای برق نتونه کار کنه پس بقیه دیگه باید کلا قید ازدواجو بزنن.
فرض کن اصلا راه خود ارضایی نبود.اونوقت خودتو به در و دیوار میزدی تا شرایط ازدواجتو جور کنی.
پس به نظر اول همه فیلماتو پاک کن.همه رو.این خیلی موثره.
بعد همه اون کارایی که گفتی رو انجام بده.ورزش کن.نه فقط واسه این.واسه سلامتیت.
نگاهت به نامحرمو کنترل کن.نمیگم سرتو بنداز پایین.ولی وقتی میبینی با نگات داره اتفاقایی میفته سریع نگاهتو بردار.
و بعد در مورد ازدواجت یه برنامه ریزی کن.از خونوادت و دیگران کمک بگیر.و کم کم براش اماده شو.
و ذهنت رو کنترل کن(اخه یه جایی انگار خوندم که موقع اینکار ادمانمیدونم تصویر سازی میکنن).یعنی نمیدونم اگه مثلا تو تخیل اتفاقی میفته.ذهنتو منحرف کن.تا حالا عادتش دادی به این چیزا فکر کنه.حالا عادتش بده فکر نکنه.بله سخته..اما کاچی بهتر از هیچیه
البته فکر کنم اقایون بهتر راهنماییت کنن
موفق باشی
-
سلام به شما
همونطور که دوست عزیز سنجاب گفتن از ذکر جزییات رشته و دانشگاه و ..بپرهیزید.از مدیران خواهش میکنم قسمت ابتدایی پست شما رو ویرایش کنن.
خب اینطور که مشخصه شما در تحصیل ادم موفق بودید.چرا؟چون خودتون خواستید.
میدونید مثل چی میمونه.من بیام به شما بگم من دوست دارم دکترا یه دانشگاه خوب قبول بشم.اما به من نگید درس بخون و از تفریح و گردشت بزن و مسافرت نرو و ....!!!!
این چیزا به من انگیزه نمیده.یه راه اسون به من بگید تا زودتر دکترا قبول بشم بدون اینکه ذره ای فشار بهم بیاد و عذاب بکشم.
شما باشی چه جوابی به من میدید؟نمیگید عجب ادم پر توقعی و احیانا عجب ادم تنبلی !
برای شروع یه یا علی بگید و از همین امشب شروع کنید
قدم اول همه فیلمهای مزخرف رو پاک کنید.اخه با دیدن تن و بدن مرد و زن نامحرم میدونید چه گناهی دارید مرتکب میشید؟
هیچ فکر کردید چرا با وجود داشتن چنین مدرکی هنوز موفق نیستید؟
برای اینکه با این کار نادرست راه های امدن برکت به زندگیتون رو از بین میبرید.
برای من عجییبه..مایی که طاقت نداریم یه مژه بره توی چشممون، چطور طاقت داریم فردای قیامت بیان و سرب داغ بریزن تو چشمامون؟
گذشته از مسائل مذهبی و دینی
شما دارید خیانت بزرگی در حق خودت و همسر اینده ات میکنی.
این کاری که شما میکنی تبعات و آسیبها بسیار بدی برای بدن داره و اگر ادامه بدید قطعا دیگه جبرانش ممکن نیست.
مشکلاتی مثل زود انزالی و ...همه اینها فردا گریبان گیر شما میشه و قطعا زندگی زناشویی شما رو تحت شعاع قرار میده
شما که ادم تصیلکرده ای هسنید.چرا اشکارا به بدن خود اسیب میزنید؟
اگر به شما بگن بیا و سم بخور...میخوری؟
این کاری که شما میکنی کم کم شما رو به انزوا هم میکشونه.حیف نیست جوانی با موقیعت شما این بلا رو خودش سر خودش میاره؟
شما یقینا ایمان نداری که با این کار داری اینده خودتو تباه میکنی.چون اگر بدونی و اگاهانه این کار رو بکنی ببخشید اینطوری میگم اما احتمالا از لحاظ تفکری و ذهنی مشکل دارید.
شما برای همسر گرفتن دنبال چه شرایطی هستید؟
این همه ادم که با مدرک دیپلم و سن و سال پایین زن میگیرن موجودات عجیب و غریبی هستن !؟
ببینید برادر گرامی
بهترین مشاور دنیا هم تا شما خودت نخواهی نمیتونه کمکت کنه.
هیچکس نمیتونه به شما بگه برو فلان امپول رو بزن و ذره ای سختی هم نکش.خوب میشی
نه همچین خبری نیست و شما باید خودت همت کنی.باید بزرگترین منبع که همون فیلمها هستن قطع بشن.
کسی برای شما اینجا معجزه نمیکنه.فقط چند تا ارهکار بهت میدن و میرن پی کار خودشون.و این شما میمونی و مشکلات جسمی و تباه شدن دنیا و اخرتت.
من نمیدونم شما از لحاظ دینی چه طور انسانی هستید..اما از اونجایی که دین ما چیزی رو بیهوده منع نمیکنه پس میشه بهش اعتماد کرد.
یه مثال میزنم
اخیرا دانشمندا فهمیدن افرادی که گوشت رو خام ممصرف میکنن بعد از یه مدتی توی معده شون کرمهایی ایجاد میشه...که مفصله...حتی خودم از نوشتنش هم حالم بهم میخوره
حالا دین ما امده خوردن گوشت خام رو حرام کرده.
از این مثالا زیاده.به دین اعتماد کنید و بدونید که کاری که شما میکنی از پایه و اساس غلط و رد شده هستش
و نه تنها هفته ای یکبار...بلکه هر ده سال یکبار هم این کار مضر و غلطه
-
RE: بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟
مرسی از جوابتون.مرسی از وقتی که گذاشتید.
آره من خودمم می دونم اشتباه می کنم و وابستگی به این چیزا جز بدبختی چیزی نداره.
راسیتش من هفته ای سه روز از صیح تا شب دانشگاه هستم و اون سه روزه دیگه رو هم کار می کنم.وضع مالیم واسه ازدواج تو تهران مناسب نیست.
فیلم ها رو پاک کنم این قد تو ذهنم صحنه این فیلم ها هست که بدون نیاز به اونام می تونم...
خوش یه حاله کسایی که معتاد به این کاره نیستن.آدم بی سواد باشه.بیکار باشه ولی اهل این چیزا نباشه.
من ادم ترسویی هستم!
تا حالا چندین بار موقعیت پیش اومده که با یه دختر تنها باشم ولی نرفتم و خود ارضایی رو ترجیح دادم.چرا؟چون می ترسم!
این موضوع روی اعتماد به نفسم هم اثر منفی گذاشته.
من دوست دارم موقعی که تونستم یه زندگی راحت وآرومو تشکیل بدم ازدواج کنم.نه اینکه بخام صرفا به خاطر مسایل جنسی ازدواج کنم.از ازدواج اینجوری متنفرم و اینو یه جور خودخواهی می دونم.
خلاصه تو بد وضعیتی هستم
مریم خانم شما دارین مسئله رو کاملا مذهبی جلوه میدین.
سرب داغ کجا بود؟شما تو قران یه رفرنس واسه من بیار اگه من خود ارضایی کنم سرب داغ میریزن روم
من ازتون خواهش می کنم مسئله رو به سمت مذهب سوق ندین.
من خودم می دونم کاره اشتباهی می کنم.شک نکنید.شما نمی تونین خودتونو جای من بذارید.من تا حالا صد بار خواستم ترک کنم.نتونستم.
من یه راهه درست و منطقی می خام.نمی خام منو از عذاب خدا و قیامت بترسونید
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین
-
یک تسبیح بخرید از این بلندها که ۱۰۰ تا دونه داره نه ازین کوتاه ها! تسبیحش قشنگ باشه.
هر وقت به سرتون زد خودارضایی کنید تسبیح رو بردارید و عین ۱۰۰ بار این آیه رو ترجیحا با توجه کامل بگید:
"ربّنا!لا تُزغ قلوبَنا بعد اذهدیتنا و هَب لنا من لَدُنک رحمة انّکَ انت الوهّاب"
بعد اگر خواستید شروع کنید!! حالا فکر میکنید چرا اینو گفتم؟چون نفس شما بعد از خوندن این دعا و شروع اون کار دچار تضاد میشه و از خودش خجالت میکشه و نسبت به اون کار واکنش منفی نشون میده. طوریکه از خودارضایی دیگه لذت نمیبره.
تا ۴۰ روز هربار به سرتون زد اینکار رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بنویسید.
موفق باشید...
-
داداش ... فقط اولین گام فیلمها را کلا بیخیال شو یواش یواش برو جلو توکل بخدا باشه
-
حضرت علی (ع):
من با کسی که استمنا میکند هم سفره نمی شوم
امام صادق(ع):
اگر فکر شهوت به ذهن شما خطور کرد به اسمان نگاه کنید و عظمت خداوند را به یاد اورید اگر از خدا نمی ترسید به مردم وانسان ها و حکومت انها در زمین بنگرید اگر از مردم نیز شرم ندارید خود را جرء انسان ها قلمداد نکنید
حضرت علی (ع):
پیرو شهوت فاقد عقل است
حدیث دوم و سوم شاید کمی پس و پیش گفته باشم
من عاشق شخصیت بزرگ مردانه قوی و خدا پرست حضرت علی (ع) هستم وبا خوندن این سه تا حدیث انگار پتک تو سرم زدن واز دو سال پیش تا حالا به این گناه خودمو آلوده نکردم
من لیسانس برق از یک دانشگاه معمولی دارم و شمایی که از نظر ما خیلی موفق تری صد در صد میتونی از پسش بر بیای
این حدیثم داشته باش
استمنا کار در قیامت مورد رحمت خدا نیست
-
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
-
سلام دوست عزیز،
ضمن اینکه به شما به خاطر موفقیت های تحصیلی تون تبریک می گویم، نام دانشگاه و رشته شما رو از پستتون حذف کردم. اینگونه اطلاعات حساس هستند و ممکن هست که باعث فاش شدن هویت شما بشوند. و همینطور احتمالش هست که کسی که شما رو می شناسد روزی به این تالار سر بزند. بنابراین بهتر هست این اطلاعات رو در تالار ننویسید.
از دوستان تقاضا دارم راجع به مسائل مذهبی و احکام بحث نکنیم. اگر مراجع سوال شرعی دارد می تواند به متخصص مسائل شرعی رجوع کند.
در مورد ترک خود ارضایی در گذشته تاپیک هایی داشتیم. البته زمینه فعالیت این تالار مشاوره ازدواج و خانواده هست. در مورد خود ارضایی کمتر می توانیم به شما کمک کنیم. ولی پیشنهاد می دهم سری به این تالار بزنید: www.ktark.com
موفق باشید.
-
شما ضمن مراحل ترک خودارضایی باید ازدواج رو حتما در برنامه داشته باشید!! حتما!
کنترل میل جنسی به بالای 30-31 سال عوارض جبران ناپذیری روی فیزیولوژی و روان شما می ذاره.[hr]ضمن تشکر از کامروا، بهتون این اطمینانو می دم که محاله (دقیق و چند باربخونید محاله) که بتونید با راهکاری غیر از ازدواج یا سکس واقعی (که البته باقی انواع سکس به دلایل ضربات عاطفی و.. توصیه نمی شن) شهوتتون رو کنترل کنید و خودتون ضربه نخورید. به هیچ عنوان دیگه دیرتر نکنید ازدواج رو. به هیچ عنوان! مسائل دیگه فقط این آتش رو کنترل می کنند.
-
[align=justify]سلام دوست عزیز.
چیزی که بدیهیه اینه که این کار را معمولا باترس از گناه نمیشه کنار گذاشت چون دین در نزد ما انسان های معمولی علم الیقین نیست و اعتقاد به ندیده هاست در حالیکه در ائمه علیهماالسلام عین الیقین است. در موردحضرت یوسوف هم داریم که در آخرین لحظه جرییل نازل شده و به او گفته مبادا عابروی نبوت را ببری! پس در مورد ما انسانهای معمولی حس شهوت اصلا قابل سرکوب نیست و تنها راه (تاکید میکنم تنهاترین راه) ارضائشون در چهارچوب طبیعیشونه. وقتی بخصوص در مردها میزان انباشت منی به دلیل ترشح هورمونهای جنسی مداوما ادامه پیدا میکنه و به حد زیادی میرسه احساس نیاز به ارضا شدن بشدت بوجود میاد و اگه چند روز بگذره خود بدن در یک رفلکس طبیعی و در عالم خواب اقدام به تخلیه منی(احتلام شبانه) میکنه !پس اول باید بپذیرید این نیرو مانندبقیه نیازها احتیاج به پاسخ مناسب در وقت مناسب داره و سپس باید مشکل راحل کنیم! خوب دوست خوب از دیدگاهی به قضیه خودارضایی نگاه میکنم که افق جدیدی را در ذهنتون باز میکنه(یادتون باشه شناخت بیشتر از یک پدیده در کنترل کردن و هدایت کردنش کمک بسیار بزرگی میکنه):
خوب به عرایضم دقت کنید:(این صحبتها اصلا برای ترسوندن شما نیست فقط جهت شناخت بیان میشود)
خودارضایی سوای بحث دینیش که دوستان بدرستی پرداختند و در جای خودش کاملا درسته، به نوعی س.ک.س با خوده و چون انسان خودش را بیشتر از هرکسی دوست داره ممکنه از این کار لذت ببره و این باعث گرفتار شدن بیشتر و بیشتره(بدلیل فقدان شریک جنسی واقعی) .عوامل دیگه ای انسان را به سمتش سوق میده مانند
1-همیشه در دسترسه
2-نیاز به زیر بار تعهد و زندگی زناشویی رفتن نداره
3-به سرعت باعث راحت شدن انسان از زیر فشار جنسی میشه
4-با تفکرات هر کسی میتونه انواع تنوعات را بخودش بگیره و .....
اما
دوست عزیزدقت کنید چقدر س.ک.س با محارم در نظر شما زشت و زنندست، س.ک.س با خود هم از همین جنسه ولی متوجهش نیستیم. بستر تهییج، ذهنه! و نه شریک جنسی! و در واقع لایه هایی از عمق شخصیتی و قوای ذهن و پرده های درونی تر روح و روان درگیر میشن که این درگیر شدن باعث استهلاک و مصرف شدنشون میشه، برای همینه که به اصطلاح میگن خودارضایی موجب اضمحلال نیروهای دماغی (ذهنی)میشه. توجه داشته باشید که چون ارضا جسمیه و روحی نیست پروسه ترضیء کامل نمیشه و از حلقه تکمیل چرخه جنسی، فقط کسب لذت جسمیش محقق میشه و این سیکل در هر خودارضایی ناقص میمونه(که در در زناشویی دقیقا این سیکل کامل میشه) و منجر به عدم ثبات در آرامش میگردد و درست مثل نوشیدن آب شور مرتب انسان را تشنه و تشنه تر میکنه! لذا انسان مجددا به دنبا انجامش میافته و بعد پشیمانی و چندروز بعد تکرار ذهنی و شروع دوباره.
به قدری نقش و قدرت ذهن در این کار نقش داره که بعضی وقتها انسان بجای خیالپردازی جنسی برای رابطه با جنس مخالف از چند روز قبل به این کار فکر میکنه تا در یک موقعیت مناسب جامه عمل بهش بپوشونه! در واقع تمام شوونی که در یک سیکل ارضا جنسی باید اغنا بشن نمیشن و فقط با تخلیه منی، ذهن به ظاهر ارضا میشه ولی در حقیقت داره تشنه تر میشه و کم کم ذهن بدبخت بیمار میشه ودر این مرحله به اصطلاح اعتیاد به خودارضایی شروع شده و شخص ابراز ناتوانی در ترکش میکنه!نشانه های دیگری مانندضعف اعصاب و عدم تمرکز و احساس گناه نشونده نده ذهن مریض شده و ارضای کامل نشدست. و کم کم سرمایه هایی که برای یک عمر کذراندن زندگی مشترک لازمن تموم میشوند و شما بایک جسم خسته و ذهنی بیمار میمانید.
وقتی شما بیشتر به این جملات فکر میکنید کم کم میبینید چه ماری در آستین شماست و برای بسمتش نرفتن بیشتر و بهتر و البته قویتر عمل میکنید!
و در انتها باید بدونید حس شهوت نیاز سرکش و اساسیه و با ورزش کردن و خود را مشغول کردن و اینجور نسخه ها معمولا نمیشه واسه همیشه سرکوبش کرد و روشهای موقتین که تا شرایط ازدواج مهیا بشه باید بهشون متوسل شد ولی شما از سن ازدواجتون خیلی گذشته.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز وقتی این غریضه از راه خودش به درستی ارضا بشه شما میتونید این کار راکنار بگذارید وگرنه خیلی سخته و شاید توعمل نشه!
یک اراده قوی بکنید که این کار(س.ک.س با خود) را به عنوان یک کار بسیار زشت انجام ندید و سپس به دنبال ایجاد شرایط ازدواج باشید.با پایین آوردن سطح توقعات و حذف رسومات مسخره با یک ازدواج دانشجویی ساده و قناعت به زندگی در خوابگاه متاهلی این نیاز را در راه درست بندازید(ببینید من هیچ جا نگفتم سرکوبش کنید یا فراموشش کنید چون نه ممکنه و نه راه درست و طبیعیه)
البته نیازهای ذهنی و روحیه خانومها ممکنه خیلی فرق کنه و من این صحبتها را فقط به شما و سایر آقایون کردم.موفق باشید:310:[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
مرسی دوست من از راهنماییهات.
امیدوارم شرایط ازدواج واسم فراهم بشه تا از شره این دام کثیف خودمو نجات بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
کنترل میل جنسی به بالای 30-31 سال عوارض جبران ناپذیری روی فیزیولوژی و روان شما می ذاره.[hr]ضمن تشکر از کامروا، بهتون این اطمینانو می دم که محاله (دقیق و چند باربخونید محاله) که بتونید با راهکاری غیر از ازدواج یا سکس واقعی (که البته باقی انواع سکس به دلایل ضربات عاطفی و.. توصیه نمی شن) شهوتتون رو کنترل کنید و خودتون ضربه نخورید. به هیچ عنوان دیگه دیرتر نکنید ازدواج رو. به هیچ عنوان! مسائل دیگه فقط این آتش رو کنترل می کنند.
به نظر شما خودخواهی نیست من صرقا واسه نیاز جنسی زن بگیرم؟
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
ولی واقعا دزسته.تنها راحش ازدواجه...
آقای Kamrava بسیار از شما ممنونم.بسیار ممنون از شما و همه ی اعضای دیگه که این همه وقت می گذارید.
صحبت هاتون کاملا به جا بود و من دارم واقعا راجع بهشون فکر می کنم.
متاسفانه به عوازضش مثل حواس پرتی دچار شدم و اینو خودم کاملا حس می کنم و واقعا بد ماریو تو آستینم پرورش دادم.
ظاهرا هیج راهی به جز ازدواج نیست!من خودم هم باید سطح توقع خودم رو پایین بیارم.من همیشه می خواستم وقتی تونستم همه شرایطو واسه همسرم فراهم کنم ازدواج کنمو:302:
-
سلام،
البته من هم فكر مي كنم چون اين نياز در انسان هست، با ازدواج هست كه اين مشكل مي تونه برطرف بشه. تا زمان ازدواج مي شود خويشتنداري كرد. فقط حواستون باشه كه به خاطر اين ميل جنسي در ازدواجتون عجله نكنيد! يعني اينطور نباشه كه بخواهيد فوري زن بگيريد تا خودتون رو ارضا كنيد. و يا اينكه زن بگيريد فقط چون ميل جنسي داريد. ازدواج مسئله اي فراتر از اينهاست و انتخاب همسر مهم ترين انتخاب زندگي هست و تصميم گيري براي يك عمر زندگي هست.
شما اول سعي كن اين اعتياد به فيلمهاي زشت و خودارضايي رو از بين ببري. اين اولين قدمه. و در كنارش سعي كن اطلاعاتت رو براي ازدواج بالا ببري. ذهنت هم يك زماني فرصت مي خواد تا به حالت عادي برگرده. احتمالا شما الان بخواهي به معيارهات و به همسر مورد علاقه ات فكر كني، افكارت تحت تاثير فيلم ها خواهد بود و دوست داري يكي مثل هنرپيشه ها پيدا كني! ولي بايد از اون روياها فاصله گرفت و به اين فكر كرد كه همسري كه مناسب شما باشد بايد چه خصوصيات ظاهري و اخلاقي داشته باشد.
به خدا توكل كن! به خودت انگيزه بده.
موفق باشي.
-
برادرم! توصیه ای که من به شما گفتم یک توصیه مذهبی نبود... چون خودمم آدم خیلی مذهبی ای نیستم... اما برای شما این خیلی مهمه که دیگه از خودارضایی لذت نفسانی نبرید.
این به خاطر دو جنبه براتون مهمه:
یک جنبه اش رو بطور مفصل kamrava در پستش توضیح داد.
اما جنبه مهمترش اینه که خودارضایی با رابطه واقعی از لحاظ فیزیکی بسیار متفاوته و این تفاوت ممکنه در عالم واقعی شمارو به سمت انزجار از رابطه واقعی پیش ببره. چونکه در خودارضایی شما در ذهنتون همه چیزو مطابق میل خودتون می چینید اما در واقعیت ممکنه شریک جنسی شما الزاما کارهایی که باب میل شماست انجام نده و این شمارو از رابطه واقعی دلسرد می کنه!
درثانی! اگرچه ازدواج در این مرحله خیلی مهمه و همه راهکارها از جمله راهکاری که خودم گفتم درجهت کنترل موقتی هست اما از این نکته غافل نشید که یک شبه نمی شه عادت چندین ساله رو ترک کرد. اینو هم خوب متوجه شدید:هیچ خانمی دوست نداره فقط بخاطر رابطه جنسی وارد یک زندگی بشه و اگر یک روز شمارو در حال خودارضایی ببینه(چون از قبل عادتش رو ترک نکردید) همه قضیه رو به عدم جذابیت خودش ربط می ده و نسبت به خودش دلسرد میشه. این می تونه یک فاجعه در زندگیتون باشه. از طرف دیگه اگر ملاک اصلی شما برای ازدواج خلاص شدن از شر خودارضایی باشه ممکنه چشم شمارو به حقیقت ببنده و دختری رو انتخاب کنید که بعدها از ازدواج باهاش پشیمون شید.
پس اول بهتره اون عادت رو از سرتون بیندازید و این میسر نمیشه مگر اینکه دیگه ازش لذت نبرید. من راه تناقض در دریافت پیام دو کار متفاوت و درعین حال همزمان رو بهتون پیشنهاد کردم. میتونید راههای دیگری رو خودتون انتخاب کنید.مثلا صحنه سازی های ذهنی تون رو به روش های مختلف خراب کنید و یا هربار اتفاق افتاد به خودتون یک stop محکم بگید! بعد از ترک اینکار مطمئنا ازدواج راهکار مناسبی براتون هست و تلاش کنید. حتما یک دختر خانم مناسب پیدا می کنید.
-
مرسی دوست عزیز.
من تصمیم جدی واسه ترک گرفتم.
من تا حالا چندین بار خواستم ترک کنم.ولی نشده.هفته اول خوبم.هفته دوم دیگه قابله کنترل نسیت واسم.
من واقعا می ترسم ترک کنم چون می ترسم نشه.کاش یکی که تونسته ترک کنه بیاد راهنماییهاشو اینجا بنویسه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.
من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
آقای Kamrava بسیار از شما ممنونم.بسیار ممنون از شما و همه ی اعضای دیگه که این همه وقت می گذارید.
متاسفانه به عوازضش مثل حواس پرتی دچار شدم و اینو خودم کاملا حس می کنم و واقعا بد ماریو تو آستینم پرورش دادم.
ظاهرا هیج راهی به جز ازدواج نیست!من خودم هم باید سطح توقع خودم رو پایین بیارم.من همیشه می خواستم وقتی تونستم همه شرایطو واسه همسرم فراهم کنم ازدواج کنمو:302:
من نگفتم شما فقط برای این مسئله ازدوااج کن. چون برای ارضا میل جنسی بدون ارضا سایر مسائل راهکارهای ساده تری وجود دارد که شرعی ترین آنها صیغه هست که توصیه نمی شود. به خاطر عوارض دیگرش.
ولی گفتم ازدواج تنهاترین راهکار برطرف سازی میل جنسی است. شما لااقل باید به فکر ازدواج بیفتی و گزینه ها را بررسی ککنی تا مثلا بعد یک سال گزینه مناسبی را پیدا کنی. نه اینکه فکر کنی شرایطش را نداری. یعنی نیاز شما به مسائل جنسی شما را به فکر ازدواج بیندازد ولی تنها به خاطر این مسئله ازدواج نکنید!گزینه ها را بررسی کنید و صبر داشته باشید. ایشالله در یکی دو سال حتما گزینه مناسب پیدا خواهید کرد.
در مورد اینکه زنی هست که کنار بیاید یا خیر، اگر زنی ننتواند با شرایط شما کنار بیاید 99 درصد دخترهای ایرانی مجرد می مانند!! یعنی کمتر از 1 درصد پسرهای ایرانی شرایط بهتری در آینده نسبت به شما از نظر کلاس اجتماعی، شرایط اقتصادی و همه مسائل دیگر خواهند داشت. یک مقدار اعتماد به نفس داشته باشید! به نظر من خودارضایی بر روی اعتماد به نفس شما هم تاثیر منفی گذاشته است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.
من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
من نگفتم شما فقط برای این مسئله ازدوااج کن. چون برای ارضا میل جنسی بدون ارضا سایر مسائل راهکارهای ساده تری وجود دارد که شرعی ترین آنها صیغه هست که توصیه نمی شود. به خاطر عوارض دیگرش.
ولی گفتم ازدواج تنهاترین راهکار برطرف سازی میل جنسی است. شما لااقل باید به فکر ازدواج بیفتی و گزینه ها را بررسی ککنی تا مثلا بعد یک سال گزینه مناسبی را پیدا کنی. نه اینکه فکر کنی شرایطش را نداری. یعنی نیاز شما به مسائل جنسی شما را به فکر ازدواج بیندازد ولی تنها به خاطر این مسئله ازدواج نکنید!گزینه ها را بررسی کنید و صبر داشته باشید. ایشالله در یکی دو سال حتما گزینه مناسب پیدا خواهید کرد.
در مورد اینکه زنی هست که کنار بیاید یا خیر، اگر زنی ننتواند با شرایط شما کنار بیاید 99 درصد دخترهای ایرانی مجرد می مانند!! یعنی کمتر از 1 درصد پسرهای ایرانی شرایط بهتری در آینده نسبت به شما از نظر کلاس اجتماعی، شرایط اقتصادی و همه مسائل دیگر خواهند داشت. یک مقدار اعتماد به نفس داشته باشید! به نظر من خودارضایی بر روی اعتماد به نفس شما هم تاثیر منفی گذاشته است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
سلام
لیسانس و فوق لیسانس هم ... بودم.کار می کنم.خرجه خودمو در میارم.ب
.من خود ارضایی می کنم.از دبیرستان تا حالا و مشکل من اینه که نمی تونم ترکش کنم.واقعا نمی تونم.هر دفعه خواستم بیشتر از یک هفته نتونستم.خودم می دونم دارم آیندمو تباه می کنم ولی نمی تونم ترک کنم.
می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.
دارم بیچاره می شم با این خود ارضایی.این فیلم های پرنو روزی یکی دو ساعت منو مشغول می کنن.من تو ترک کردن این مورد نا توان شدم.
حرفایی مثل اینکه برو ورزش کن یا نگای نا محرم نکن یا فلان چیزو بخور.برو نماز بخون و اینا رو من تاثیر نمی ذاره و به من انگیزه نمی ده.من یه راه حله اساسو منطقی می خام.
اینده ات تباه نمیشه و نشده. فقط اعصابت خورد شده.
می تونی. شروع کن و به خودت هم سخت نگیر اگه تا خواستی نتونستی. مهمترین کار همونطوری که دوستان گفتن دوری از فیلم های این مدلیه. اصلا نگاه نکن. بعد از اون هم ورزش قاعدتا می تونه تاثیر زیادی بذاره چون انرژیتو تخلیه می کنه. کار هم که می کنی. کلا وقت خالی برای خودت نذار که به این چیزا فکر کنی. مورد مهمی که می تونی بهش دقت کنی اینه که استارت فکر کردن به این چیزارو نزنی که بری توش بمونی و حالت بشه این و بگی ناتوانمو این چیزا. شروع هر چیزی دست خود ادمه اگه ادامه اش دست خودمون نباشه اما شروعش دست خودمونه. حتی شروع عاشقی. پس روی این شروع نکردن و فکر نکردن به این چیزا کار کن. فیلمو عکس هم نگاه نکن. اتفاقا به نظر من توی نگاه کردن و روابط عادی مثله حرف زدن با نامحرم راحت باش که برات عادی باشه. نماز به خودت ربط داره اگه مذهبی هستی می تونی از نماز و این چیزا هم کمک بگیری. ورزش هم بکن. کار و درس هم همینطور.
کل کاری که باید بکنی اینه که وقت خالی نداشته باشی. فعالیت بدنی مفید مثله دویدن یا ورزش های سبک داشته باشی. از فیلم و این چیزا کامل دوری کنی. و اصلا اجازه ندی شروع کنی به این فکرا.
اگه نیاز بود وقتی دیدی داری شروع می کنی به این فکرای بی ربط برو پیش بقیه خونواده بشین یا اگه روز بود برو بیرون راه برو یا هر چی. فکرتو و محلی که هستی رو یه تغییر بده تا استارت نزنی. مثلا اگه نشستی بلند شو اگه خونه ای برو بیرون بدو.
با خودت مهربون و منصف باشه. خودتو سرزنش نکن اما در عین حال سعی کن که هر روز بهتر و بهتر بشی.
ازدواج خوبه اما باید بدونی که چه همسری می خوای. فقط که رابطه جنسی نیست. اگه بتونی شخص مورد نظرتو پیدا کنی که باهاش خوشبخت باشی خوب چه بهتر ازدواج کن.
موفق باشی.
-
خانم مینوش با احترام و سپاس، متاسفانه کنترل میل جنسی برای آقایون یک مقدار متفاوت و حالا نمی دونم درسته بگم سخت تره! تجمع هورمونهای جنسی و *** در ناحیه خاص بدن آقایان یک دلیل اصلی وعمده ای مسئله هست.
تمام این مواردی که فرمودید به صورت موقت قطعا جواب می دن ولی تنها راه حلش ازدواجه. فقط رابطه جنسی نیست ولی رابطه جنسی نقش یک عامل انگیزشی است و قطعا از این بابت که همه دخترها این توانایی را دارند در مسائل شناختی می توان به گزینه مناسب از نظر روحی و روانی و عاطفی و رفتاری نگاه کرد، یعنی دیگگه خیلی رو مسائل جنسی متمرکز نشد. من مردی با روان سالم سراغ ندارم که مثلا بالای 30-32 سالش باشه و تجربه سکش نداشته باشه. شایدم هستا. ندیدم.
-
من از صیغه کردن متنفرم چون واسه من ضنا هست.
دوستان هیچ کس به من نگفت اگه محدودش کنم هفته ای یه بار بازم همین بساطه یا باید کلا ترکش کنم؟
شما پسرای تو ای فروم همتون متاهل هستید؟
-
سلام،
نقل قول:
من تا حالا چندین بار خواستم ترک کنم.ولی نشده.هفته اول خوبم.هفته دوم دیگه قابله کنترل نسیت واسم.
من واقعا می ترسم ترک کنم چون می ترسم نشه.کاش یکی که تونسته ترک کنه بیاد راهنماییهاشو اینجا بنویسه.
نقل قول:
دوستان هیچ کس به من نگفت اگه محدودش کنم هفته ای یه بار بازم همین بساطه یا باید کلا ترکش کنم؟
شما مراجعه کن به همان تالاری که گفتم: www.ktark.com
اونجا زمینه فعالیتشون همین مسئله هست و افرادی که در اونجا فعال هستند تجربه ترک دارند و می توانند به شما کمک کنند.
موفق باشی.
-
سلام.اینکه تصمیم گرفتید این عمل را کنار بگذارید جای امیدواری است که میتونید
شما اول باید واژه نتونستن را از ذهنتون خارج کنید با اینکه خیلی سخته چون غریزه جنسی در همه هست و شما به گونه ای به این عمل برای ارضای این غریزه عادت کرده اید
2.دیدن هر فیلمی که شما را در مقابل تصمیمتون سست میکنه حتی فیلمهای معمول خارجی و حتی به نظر من عاشقانه های ایرانی که به رابطه دختر و پسر فراتر از معمول میپردازه را هم برای خودتون ممنوع کنید.چون شما فقط دنبال یک بهانه هستید حتی ناچیز.
3.هروقت که نیازی برای رفتن بسوی خودارضایی داشتید خودتون را مشغول کار دیگری کنید که به نظر من نشستن در جمع و خارج شدن از تنهایی و حتی بهتر اینکه به پیاده روی بروید و یه آهنگ مورد علاقه تون گوش بدین میتونه مفید باشه .در ابتدا هیچ کدوم از اینها شاید نتونه از نظر حسی شما را ارضا کنه اما لازمه این کار را انجام بدین.
3.بهانه گرفتن و دنبال توجیه گشتن برای انجام این کار را از خودتون دور کنید و برای هر بار موفقیتتون حتما خودتون را تشویق کنید و برای هر بار سرپیچی از قولتون برای خودتون مجازات (منظور سختگیری یا شدت عمل نیست) متناسب را در نظر بگیرید.
4.به نظر من با این وضعیت به دنبال ازدواج نباشید چون اگر شما بصورت اعتیاد گونه ای به این کار عادت کرده باشید ازدواج نه تنها نمیتونه به شما کمک کنه بلکه مشکلاتتون چندبرابر میشه مخصوصا در ارتباطتتون با همسرتون.
5.به فکر انجام یک بار در هفته هم نباشید چون بازهم راهی برای خودتون باز میگذارید.
6.مداومت در خواندن قرآن و گفتن ذکر صلوات خیلی میتونه کمکتون کنه.این را با یقین میگم .مهم اینکه با اعتقاد بخونید.
7.شاید طرح این مسئله در اینجا و در این سایت جایز نباشه اما اگر تجربه دیدن صحنه های اینچنینی و یا مشابه آن را در کودکی داشته اید ...رجوع به یک روانشناس میتونه راهگشای خوبی برای مشکل شما باشه.
و در آخر اینکه بدونید توان انسان نامحدوده شما باید خودتون بخواین.موفق باشید
-
مرسی دوست عزیز
به همتون حسودیم میشه که اهل این کار نیستید
از خدا هم میخوام منو فراموش نکنه و در های رحمتشو به روی من نبنده و به من توانایی واسه ترک بده
یا علی.خیلی لطف کردید
-
اولش کمش کن. مثلا همون هفته ای یه بار. فیلم نبین فکر نکن. کم کم بهتر میشی. یه دفعه ای امروز به فردا توقع نداشته باش که بهتر شی. کم کم. صبور باش.
تو به اینکه بقیه چه کار می کنن کاری نداشته باش. با خودت مهربون باش. خودتو سرزنش نکن. سعی کن بهتر و بهتر بشی. همین. سعیتو بکن. می تونی.
موفق باشی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
مرسی دوست عزیز
به همتون حسودیم میشه که اهل این کار نیستید
از خدا هم میخوام منو فراموش نکنه و در های رحمتشو به روی من نبنده و به من توانایی واسه ترک بده
یا علی.خیلی لطف کردید
این احساس گناه را ازخودتون دور کنید ببیند .این عمل بخشی عمده ای از آن مربوط به میلی است که در همه وجود داره پس جای سرزنش نیست شما فقط نحوه برخورد با این میل را نامناسب انتخاب کردید که این هم ممکنه برای هرکسی اتفاق بیفته اما مهم خواست شماست پس این حس گناه را از خودتون دور کنید و بجای سرزنش خودتون و پایین اوردن اعتماد به نفستون به خودتون بگین که میتونید و بگید که شما که تونستید سد عظیم دکتری را ;) را پشت سر بگذارید چطور نمیتونید از پس این بربیاین.و اینو بدونید که شما انقد ویژگی مثبت حتما دارید که نیروی انها میتونه بهتون برای رفع این مشکل حتما کمکتون کنه.
موفق باشید
-
واقعا این میل جنسی بد چیزی هست.باور کنید از شروع کردن به ترک می ترسم.توی یکی از سایت هایی که دوستان بالا معرفی کرده بودند رفتم و کلی مطلب خوندم.افرادی بودن که بعد از سه چهار ماه ترک با دیدن یه فیلم معمولی تعهد خودشونو شکستن و خود ارضایی کردن.من الان فکر می کنم می بینم به روز هم واسم سخته چه برسه به سه چهار ماه.
این ترسه نشدنش بد چیزه.الان دارم پیش خودم می گم ... تو دانشجوی دکتری هستی باید همه ی وقتت سره درس و کار باشه (مخصوصا که الان فصل امتحانا و پروژه هست)و اگه بخوای این نیازتو کنترل کنی الان نمی تونی چون همه ی وقتتو باید حواست جمع باشه که نری سراغ این کارا و می ترسم این شهوت نذاره من حواسم سره کار و زندگیم باشه.خودم می دونم که این شیطانه و خوده من نیستم.از طرفی می بینم راست می گه.من بخام ترک کنم همش حواسم پرت میشه.دیگه از این وضعیت خسته شدم.احتیاج به یک تغییر اساسی دارم.:325:
-
برادر این اسم رشته و دانشگاه و شهر و اسم خودت رو آوردن فایدش چیه برات؟ دنبال دردسر می گردی برای خودت؟ :311:
شیطان کجا بود! میل جنسی مگه شیطانه؟ من کسی رو سراغ ندارم از بزرگان دین که تونستند بر نیاز جنسیشون غلبه کنند! اگر هست معرفی بفرمایید!
من هنوز هم تنها راه حل نهایی وقطعی رو ازدواج می دونم! البته نه فوری، از الان به فکرش باش!
-
شاید فکر کردن به این چیزی که می خوام بهتون بگم بهتون انگیزه بده برای ترکش!
شما قطعا از وقتی خودارضایی رو شروع کردید تو ذهن خودتون آرزو کردید که یه روز برسه که این خیالات رو در عالم واقعیت بهش جامه عمل بپوشونید و لذت کاملی چند برابر این چیزی که از خود ارضایی می برید رو تجربه کنید. این طور نیست؟ مطمئنا همین الان هم خیلی دوست داریدکه شرایطتون جور بود و با یه دختر مطابق با معیارهاتون ازدواج می کردید و یه زندگی سرشار از عشق و محبت رو تجربه می کردید که نیازهای روحی و جسمی تون همزمان رفع می شد.
خود ارضایی رو هم واسه این انجام می دید که بتونید تحمل کنید تا اون روز برسه و لذت واقعی رو تجربه کنید.
اما می دونید چیه. شما با این اعتیادی که به خودارضایی و فیلم دیدن پیدا کردید هرگز نمی تونید لذت واقعی رو تجربه کنید. یعنی در آینده به طور کامل از نظر روحی ارضا نخواهید شد و نسبت به همسرتون سرد میشید. صد در صد خودتون هم قبول دارید که خیلی چیزها که تو این فیلم ها نشون میدن نمایشیه و تو عالم واقعیت یا اون لذت رو نداره، یا دختر قادر به تحملش نیست یا علاقه به انجام اون کار نداره و ... . اون وقته که شما سرخورده و دلسرد میشید و لذت نمی برید. علاوه بر این عادت به فیلم دیدن و خود ارضایی در شما به حالت اعتیاد در اومده و شما نمی تونید فقط با ازدواج کردن این اعتیادرو ترک کنید. بنابراین بعد از ازدواج هم نیاز به خود ارضایی رو در خودتون حس می کنید و حتی اگه بتونید برای یه مدت بذاریدش کنار، دوباره به سمتش بر می گردید.
بنابراین حتما لازمه که این حالت اعتیاد گونه قبل از فرا رسیدن زمان ازدواجتون ترک بشه.
من خودم تو همین سایت داستان زندگی یه دختری رو خوندم که با پسری ازدواج کرده بود که هر دو عاشق هم بودن و خیلی همدیگه رو دوست داشتن. اما پس از چند وقت دختر متوجه شده بود که شوهرش اعتیاد به دیدن فیلم و خودارضایی داره و شب ها بیدار میمونه تا بعد از به خواب رفتن دختر این کار رو انجام بده. بعد از این که دختر متوجه شده بود هم این قضیه دیگه کاملا حالت علنی به خودش گرفته بود و مشکلات خیلی زیادی تو زندگیشون به وجود اومده بود (از جمله این که پسر دیگه از نظر جنسی توجه چندانی به دختر نشون نمی داد و جلوی روی دختر این کار رو انجام میداد).
پس شما هم همت کنید و جلوی این قضیه رو بگیرید. شما که این همه سال با این امید زندگی کردید، نذارید بعد از ازدواجتون هم خواسته تون برآورده نشه و وضعیتتون مثل دوران مجردی باقی بمونه.
موفق باشید
-
sej91 گرامی
بیش از این دنیای مجازی نمیتونه شما را راهنمایی کند و نیاز هست نزد روانشناس بالینی بروید . از طرفی همدردی مشاوره در مسائل جنسی ندارد . برای این منظور اگر اصرار دارید که در دنیای مجازی حل مسئله کنید به سایتهای مرتبط از جمله لینکی که جناب حامد دادند مراجعه کنید .