تغییرات شدید خلق و خو همسر
با سلام خدمت مشاوران محترم
بنده سال پیش ازدواج کردم . قبل از عروسی یک سال عقد کرد ه بودیم.در دوران عقد متوجه تغییرات خلق وخوی شدید در بعضی از مواقع از همسرم بودم ولی به علت دور از هم بودن این تغییرات زیاد برای ما مشکل ایجاد نمی کرد.وقتی از علت عصبی بودنش می پرسیدم معمولا دردهای ماهانه رو بهانه می کرد واز همان دوران عقد میدونستم که عادت درناکی دارد.پزشک بهش گفته بود بعداز ازدواج بهتر میشه.بعد از ازدواج ایشون نه تنها بهتر نشده از نظر من خلقیاتش بد تر شده.در این روزها و یکی دو روز قبلش سر مسائل کم اهمیت بلوا درست میکنه.
سر موضوعات پیش و پا افتاده عصبی و ناراحت میشه.به فرض اگر پیرمردی رو ببینه یا پیرزن شروع میکنه به گریه کردن و میگه دنیا چقدر بد و بی ارزشه ماهم پیرمیشیم و سر این موضوع گاها ساعت ها گریه می کنه.و این بحث پیری رو انقدر ادامه میده که خستم می کنه و اگر بخوام هم صحبت نشم و تلویزیون ببینم عصبی تر میشه و تو حرفاش فقط یاس و ناامیدی دیده میشه.غیر از این برخوردهای عصبی و واکنش های تند نشون میده .بعضی وقت ها باورش برام سخته که همسر آرام و محبوب من انقدر غیر قابل تحمل و تلخ میشه .
مشکلات دوره ماهانه اش فقط محدود به خونه نمیشه وایشون معمولا در این روزها با همکارانش یا مادر خودش هم دچار کنتاک میشه.گرچه شدت این کنتاک ها با من خیلی بیشتره. راه حلی برای درمان وجود داره ؟تا چه سنی این علایم با ایشون هست؟بعد از زایمان بهتر میشه ؟
RE: تغییرات شدید خلق و خو همسر
سلام
میشه به چند تا سوال جواب بدید
سن همسرتون ؟
رابطه شما با همسرتون ؟ ( آیا از الفاظ محبت آمیز در طول روز برای ایشون به کار میبرید )
و مدت زمان اشتغالشون در روز و هفته ؟
سلام
بله با کمال میل
28 سال
بله معمولا از کلمات محبت آمیز استفاده می کنم .
در هفته ایشون از 8 صبح تا 2 بعد ظهر مشغول به کار هستن غیر 5 شنبه ها
طاهر جان نوشتی که خانمت دکتر رفته و با این حساب شاید چیزایی که می نویسم به دردت نخوره.
در کل تغییرات این مدلی ممکنه به هرموناش هم ربط داشته باشه. که می گی دکتر رفته. ویتامین بخوره. مثلا ول ومن wellwoman بعد از غذا بخوره یکی در روز. یا هر مولتی ویتامین دیگه ای که کامل باشه. اگه پزشک زنان بره یا پیش متخصص غدد بره خوبه یه چک بکنه هرموناشو و خونو با یه ازمایش مشخص میشه البته اگه ازمایش نداده.
اگه مشکلش به اعصاب خوردی ربط داره می تونین برین پیش روانشناس و اگه نیاز بود روانپزشک. البته اگه فکر می کنی افسرده شده.
احتمالا تغذیه و مولتی ویتامین و چک ازمایش خون و این چیزا رو رعایت کنین و یه نرمش ساده روزانه هم بکنه حالش خیلی بهتر میشه.
اینا چیزایی بود که به نظرم رسید گفتم شاید به دردت بخوره. وگرنه اصلا نمی دونم خانمت مشکلش چیه.
موفق باشی.
طاهر عزیز ، تحمل و صبر داشته باش ! چند روز در ماه اینقدر ها هم سخت نیست .. این مشکلیه که تمام خانومها دارند ، حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شما با هر زن دیگه ای هم که ازدواج میکردد این مشکلات رو داشت ، حالا ممکن بود مقداری متعادل تر باشه اما به هرحال مشکل رو داشت ، چون زنه!
توصیه میکنم همسرتون رو پیش یه دکتر زنان خوب ببرید ؛ شاید دکترش خوب نیست؟
میشه با دارو کمی این حالتهارو تعدیل کرد.
سعی کنید این روزها بیشتر در کنار همسرتون باشید و وقتتون به نوازش و آرامش بگذره ، بهش توجه کنید
بعشی ها در این دوران به افسردگی شدید مبتلا میشند و بی دلیل گریه میکنند و از دینا ناامیدند
بعضی ها به شدت عصبی میشند و به اطرافیان پرخاش می کنند
بعضی ها بی حوصله و کسل میشند و .......... خلاصه همه گیره ، زیاد جوش نزنید! :163:
"در کل تغییرات این مدلی ممکنه به هرموناش هم ربط داشته باشه. که می گی دکتر رفته. ویتامین بخوره. مثلا ول ومن wellwoman بعد از غذا بخوره یکی در روز. یا هر مولتی ویتامین دیگه ای که کامل باشه. اگه پزشک زنان بره یا پیش متخصص غدد بره خوبه یه چک بکنه هرموناشو و خونو با یه ازمایش مشخص میشه البته اگه ازمایش نداده."
:104::104::104:
آقای طاهر؛ این رو در نظر داشته باشید که اکثریت غریب به اتفاق خانم ها در این روزها اینچنین مشکلاتی را با شدت کمتر و بیشتر تجربه میکنند؛ بنابراین نیازی به این همه نگرانی نیست!
من به شما پیشنهاد دوست عزیزمون رو مبنی بر مصرف قرص های wellwoman میدم! میتونید توی اینترنت سرچ کنید که این قرص به غیر از رفع مشکلات این دوران؛ فواید بیشماری هم داره!
میتونید این ماه این پشنهاد رو عملی کنید و ببینید اثر فوق العاده ی اون رو؛ و یه چیز دیگه اینکه یه زن توی این دوران فقط به هم حسی و درک همسرش نیاز داره و صد البته آغوش گرم او!
با سلام مجدد و تشکر از شما
meinoush عزیز بله در دوران مجردی دکتر رفته ولی داروی خاصی مصرف نمی کنه .این قرص رو اسمش رو نشنیده بودم.از قرص Advil استفاده می کنه معمولا.
آزمایش خون هم داده و مشکلی جز کم خونی نداشت خوشبختانه.
کبود عزیز اون مثال هایی که شما فرمودید :
بعشی ها در این دوران به افسردگی شدید مبتلا میشند و بی دلیل گریه میکنند و از دینا ناامیدند
بعضی ها به شدت عصبی میشند و به اطرافیان پرخاش می کنند
بعضی ها بی حوصله و کسل میشند و .......... خلاصه همه گیره، زیاد جوش نزنید!
باور میکنید همش در همسر وجود داره .درست می فرمایید چند روز رو میشه تحمل کرد اما موضوع اینجاست که در این چند روز ما معمولا دچار مشکل می شیم و چند روز آینده در حال حل مشکل هستیم و تا اوضاع آروم میشه دوباره مشکل جدید شروع میشه (دوره جدید) و این واقعا برای من خسته کننده شده .بخصوص اینکه امروز به یکی از همکارانم که همزمان با من ازدواج کرده صحبت کردم گفتم با همسرم دچار مشکل هستم .گفت ما تا کنون یکبار هم مشکل نداشتیم و دعوا نکردیم.اول تصور کردم شوخی میکنه ولی راست میگفت و زندگی من با اون خیلی فرق می کنه و همه مشکلات هم از همین پدیده طبیعی که پیامد های غیر طبیعی برای همسرم ایجاد میکنه.دکتر زنان به ایشون هیچ دارویی ندادن و تجویز دارویی نداشتن به همین دلیل فکر کردم ممکنه با مشاوره و روان شناس مشکل ایشون حل شه به امید خدا.
del عزیز امیدوارم این قرص که می فرمایید واقعا تاثیر گذار باشه .در مورد هم حسی و درک همسرم تلاش خودم را میکنم ولی بی فایده هست.
من تلاش برای هم حسی میکنم . مثال میزنم .صبح من ایشون رو بیدار میکنم میگم بریم سر کار.طبق معمول همیشه ما زباله ها رو متاسفانه متاسفانه صبح ها بیرون می گذاریم ولی امروز ایشون از خواب بیدار شدن بعد از نیم ساعت غر غر کردن در مورد بوی آشغال که درخانه پیچیده از منزل خارج شدیم و هیچ بویی هم در منزل نبود.به ایشون می گم این که ما آشغال ها رو صبح می زاریم دمه در موضوع جدیدی نیست شما امروز گیر دادی.گفت بله موضوع جدیدی نیست و همین من رو عصبی میکنه که یک ساله نتونستم بهت بفهمونم آشغال هارو شب ببر بیرون بزار و این وظیفه مرد هست .من تو این خونه کلفتم.کلفت اجرش از من بیشتر .اون حداقل حقوق میگیره من چی ؟من فقط دارم جون میکنم ،دلم به چی خوشه؟دلم به چی خوش باشه ؟و این جوری صبح ما شروع میشه.
طاهر عزیز شما باید درین دوران خیلی هوای همسرت را داشته باشی.واقعا شما راجع به مسائلت با دوستت صحبت کردی؟؟؟ به نظرم کار جالبی نیست.بهتر نبود با یک مشاور صحبت کنی.و حالا زندگی ات را با دوستت مقایسه می کنی.از کجا معلوم راست می گوید.راست هم بگوید به حال شما چه فرقی می کند.من خودم از جمله زنانی هستم که درین دوران خلق و خوی من تغییر می کند.و واقعا خیلی حساس می شوم.احتیاج به محبت در من هزار برابر می شود.دائم حس بغض دارم.اما باور کن هر چقدر همسرم به من توجه دارد به نسبت من کمتر دچار مشکل می شوم.
اتفاقا جدیدا این مشکل ذهن منو درگیر کرده چون من به خاطر کم توجهی شوهرم این دفعه خود زنی هم کردم. شاید چون با هیچ روشی نتوانستم توجه همسرم را جلب کنم.و بعدش که ازین کارم پشیمون و متعجب بودم دوست داشتم همسرم درکم کند لج نکند که خدا رو شکر با آغوش باز منو آروم کرد و من گریه کردم اونقدر که بالاخره آروم شدم.
من کاملا درکتون می کنم چون خودم هم دچار این موضوه میشم. همسر شما رد این مدت هم نیاز داره مدتی تنها باشه هم نیاز داره شما بهش محبت کنید . این زمان رو شما باید تشخیص بدید . یا جتی به خدش بسپردی . بهش بگید عزیزم می دونم الان دوست داری تنها باشی اما هر وقت خواستی درکنارت باشم آغوشم در اختیار شماست .تا نیومد نرید سراغش چیزی ازش نخوایید کاراتون رو خودتون بکنید . وقتی هم اومد ت آغوشتون از هر کاری که می کنید دست بکشید و تمام حواستون رو بدید بهش بدون کلام نوازشش کنید اگه خواست گریه کنه بذارید گریه کنه و فقط نوازشش کنید . در این موارد سعی کنید به جای ابراز عواطف با کلام با حرکات نوازشش کنید چون در این مواقع شدیده از هر نوع صدایی متنفر میشیم . سعی کنید وقتی حالت دعوا می گیره یا گیر میده شما فقط بگید حق با شماست و با یک معذرت خواهی به موضوع پایان بدید . و اگر نا خود آگاه ادامه دادید بهش بگبد معذرت می خوام یادم رفته بود که الان خوب نیستی .
در ماه 7 روز شما کوتاه بایید تا مجبور نشید 23 روزه دیگه رو به دعوا بگذرونید. بازم می گم سعی کنید از هر نوع صدای زیادی وری کنید . صدای تلویزیون رو کم کنید . محیط رو آروم نگه دارید . من به دارو اغتقاد ندارم . این مدت رو شما باید با مهارت کنترل کنید و کم کم این موضوع براتون عادی میشه و همسرتون هم به آرامش میرسه .
یک وقت هایی یک معذرت خواهی البته قبل دوا معجزه می کنه . مطمئن باشید همسرتون قدر این محبت شما رو خواهد دانست و بعد 7 روز جبران یم کنه .
موفق بااشید
آقای طاهر،
این مساله معمولا چند روز قبل از شروع پریود، شروع می شه. بهتر هست که شما تاریخ مورد نظر را بدونید و توی تقویم اتاق خوابتون علامت بزنید. از چند روز قبل از پریود این اعصاب خوردی و گیردادنها شروع می شه. شما که می دونید علت چی هست جدی نمی گیرید. به همین سادگی.
می گه خونه بو می ده، آشغال را شب نبردی و ... لازم نیست سخت بگیرید یا جواب بدید. بگو الان دیرمون شده، راست می گی، باید یه فکری بکنم واسه تنبلیم و ....
راستش نمی دونم چه راه حلی داره، ولی من هم همه دعواهام مال این چند روزه. حتی چیزهایی که تو روزای عادی واسم قابل قبول هست اون روزها دیوونم می کنه.
پرسیدید تا کی ادامه داره. فکر کنم تا 40-50 سالگی ادامه داره.
لوس بازی زیادی و به پرو پاش پیچیدن هم فکر نمی کنم جواب بده.
کلا می خواد بهونه بگیره. حتی تنهام که باشه از خودش بهونه می گیره و می شینه گریه می کنه.
تو اطرافیانم که دیدم کسایی که کم خونی دارن این جوری میشن ولی اونایی که ضعیف نیستن و کم خونی ندارن، توی اون دوران مشکلی هم ندارن
اگه مشکل کم خونی خانومتون رو حل کنید و تقویتشون کنید فکر کنم مشکلشون حل بشه
سلام طاهر عزيز!
يكي از مسائل مهمي كه بايد يك مرد بدونه، همين نكته ظريفه! يعني دقيقا بايد بدونه با چه فردي (يك زن) مواجهه كه در طول ماه، مقدار زيادي خونريزي داره همراه با تغييرات هورموني شديد! عملا يك زن، متحمل يك سري اتفاقات چهار هفته اي است تا بتواند زن باشد با ويژگيهاي كامل يك زن!
متاسفانه بسياري از خانمهاي عزيز، با اين موضوع خودشون بيگانه هستند و حتي گاهي براي اونها عنوان زمان پريود، يك تابو بشمار مي ره و از مطلع كردن همسرشون از اين موضوع، شرمسار هستند و خجالت مي كشند! حالا تصور كنيد كه اگر فردي از موضوع تا اين حد طبيعي بخواد خجالت بكشه.... چقدر زندگي سخت خواهد شد...
اما يك مرد بايد چه موضعي رو در اين خصوص داشته باشه! يك مرد بايد دقيقا بدونه چه اتفاقي داره مي افته تا بتونه اون رو كنترل كنه! اگر دنبال اين هستيد كه خوب بشوند! بايد بگم اصلا طوريشون نيست! اين طبيعت ايشونه! اما وضعيت خلق و خو رو بهتون مي گم چرا تغيير ميكنه.... اگر بدونيد مي توانيد با روشهاي مختلف بهشون كمك كنيد كه احساس بهتري رو تجربه كنند... و اين رو بدونيد هيچ چيز براي يك زن بهتر از اين نيست كه در اين ايام احساس بهتري رو تجربه كنه!
عملا تغيير خلق و خوي ناشي از يك سندرم است به نام PMS، يا سندرم پيش قاعدگي، سطح هورمون استروژن كه مسئول خلق و خو، زيبايي، خوش تيپي يك بانوست به شدت افت مي كنه! و سردرد، حساسيت و گاهي درد سينه ها، جوشهاي زير پوستي، نفخ و خستگي و بي حوصلگي رو ايجاد مي كنه... اما چه زماني اين اتفاق مي افته؟ تقريبا اوايل هفته چهارم اين افت ناگهاني شروع مي شه! طول دوره ماهيانه،از 25 روز تا 35 روز متفاوت است... كه گاهي به دليل تغييرات عصبي، يا حتي آب و هوا يا شرايط زندگي مي تونه طولاني تر و يا كوتاه تر باشه!
اما معمولا در مدت همين 25 تا 35 روز بايد خونريزي اتفاق بيوفته
اما با PMS يا سندرم پيش قاعدكي چه بايد كرد؟ اول بايد توجه داشت كه 90 دصد بانوان با اين مشكل مواجه هستند... حتي حدود 15 تا 20 درصد، علائمي بسيار شديد رو تجربه مي كنند! و دقت كنيد PMS قبل از خونريزي شروع مي شه و با شروع خونريزي پريود جديد شروع مي شه در صورتيكه PMS پايان پريود قبلي است تا حدي! پس شما بايد قبل از خونريزي به ايشون كمك كنيد تا نتايج درخشانش رو در زندگيتون ببينيد!
اول با پزشك زنان مشورت كنيد كه هيچ مشكل فيزيولوژيكي در كار نباشه... جوابهاي سونوگرافي از سيستمي پاك و شفاف حكايت كنند... در صورتيكه مشكلي نبود! از ايشون در اين دوره مراقبت كنيد! متوجه شديد؟ مراقبش باشيد!!
در اين دوره، پياده روي به ايشون كمك مي كنه، پس روزانه 30 دقيقه با هم پياده روي سريع كنيد!
نوشيدن مايعات فراوان، حتي هر دو ساعت يك بار
مكمل هاي كلسيم و و يتامينها در كاهش نشانه هاي PMS موثرند پس شير در يخچال داشته باشيد!
مصرف آهن رو به خانم از طرف من توصيه كنيد
سعي كنيد مهماني و گردهمايي هاي داراي تعارض، در اين ايام نباشد و برنامه هاي شاد و كوتاه ( لطفا به كوتاهي برنامه توجه كنيد) رو در دستور كار زندگي در اين ايام قرار دهيد!
مراقب باشيد زياد شكلات نخورد... ميوه و سبزي رو در اين ايام مرتبا تهيه كنيد!
قرص مكمل مولتي ويتامين حتما روزي يك عدد مصرف شود
قرص مكمل آهن مثل ففول حتما مصرف كنند... خيلي كمك خواهد كرد! بي شك ايشون دچار كمبود آهن هستند
قهوه و الكل در اين ايام ممنوع است! كافئين بايد به حداقل برسد و استفاده از اتانول هم به هر شكلي ممنوع است
از شب بيداري، به شدت پرهيز كنيد... بايد ايشون در اين ايام 8 ساعت بخوابند!
قرص جوشان منيزيم و روي كه در داروخانه ها موجود است رو مصرف كنند
ايشون مضطرب خواهند بود! پس هر چيزي كه موجب مي شه اين اضطراب زياد بشه رو مراقب باشيد!
به هيچ وجه مشاجره نكنيد...
بيشتر در آغوش شما باشند... توجه شما موجب اطمينان و اعتماد ايشون خواهد شد! و احساس بهتري خواهند داشت... اما اندازه رو نگه داريد!
دقت كنيد كه شخص مقابل شما در اين ايام، كمي متفاوت از همسر عادي شماست! كمي هم كم حوصله است! پس در محبت و توجه هم تعادل داشته باشيد و حوصله اش رو سر نبريد!
توجه كنيد كه خيلي از اين كارها رو ايشون نبايد بدونه شما چرا انجام مي دهيد...
پس زمان شروع PMS رو در تقويم يا موبايل خودتون ذخيره كنيد... بعد از مدتي علائم بسيار بهتر مي شوند و ايشون هم شيوه مراقبت از خودش رو ياد خواهد گرفت! اون موقع كار شما ساده تر خواهد بود
مراقبش باشيد... بعضي خانمها در اين ايام كريستالي ظريف هستند! كريستالها بسيار سخت هستند اما با تلنگري مي شكنند...
به نظرم فعلا با توصيفي كه كرديد، نيازي به مراجعه به پزشك نيست
سوالي بود بپرسيد
پ.ن: از بانو بالهاي صداقت بابت توجه به اين تاپيك و مطلع كردن من از آن، بسيار سپاسگزارم
کارشناس افتخاری عزیز کاش باقی آقایون هم این نوشته شمارو بخونن :323:
اقا طاهر به نظرم تنها کاری که نمیکنید مراقبت کردنه چون در نوشته تون دوبار گفتید خسته میشم خسته کننده است.
ولومن دارو نیست یه مولتی ویتامینه کامله برای یه خانم. اهن هم داره. البته باید بعد از وعده ی غذایی مثل ناهار بخوره روزی یکی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
حالا تصور كنيد كه اگر فردي از موضوع تا اين حد طبيعي بخواد خجالت بكشه.... چقدر زندگي سخت خواهد شد...
مشکل اینجاست که کمی خجالتی هم هست.و خوب بود اگر خود ایشون کمی من رو مطلع میکرد.
اما معمولا در مدت همين 25 تا 35 روز بايد خونريزي اتفاق بيوفته
اما با PMS يا سندرم پيش قاعدكي چه بايد كرد؟ اول بايد توجه داشت كه 90 دصد بانوان با اين مشكل مواجه هستند... حتي حدود 15 تا 20 درصد، علائمي بسيار شديد رو تجربه مي كنند! و دقت كنيد PMS قبل از خونريزي شروع مي شه و با شروع خونريزي پريود جديد شروع مي شه در صورتيكه PMS پايان پريود قبلي است تا حدي! پس شما بايد قبل از خونريزي به ايشون كمك كنيد تا نتايج درخشانش رو در زندگيتون ببينيد!
اصطلاح PMS را نشنیده بودم و چیزی در موردش نمی دونستم ممنونم از اطلاعاتی که دادید.اما در مورد این که فرمودید PMS پریود قبلی است .درواقع 7 روز یک پریود حساب نمیشه.سیکل پریود که برای مثال 27 روزه یک پریود هست.من که گیج شدم :311:
اول با پزشك زنان مشورت كنيد كه هيچ مشكل فيزيولوژيكي در كار نباشه... جوابهاي سونوگرافي از سيستمي پاك و شفاف حكايت كنند... در صورتيكه مشكلي نبود! از ايشون در اين دوره مراقبت كنيد! متوجه شديد؟ مراقبش باشيد!!
وقت سونوگرافی گرفتن و به امید خدا که مشکلی نباشه.
در اين دوره، پياده روي به ايشون كمك مي كنه، پس روزانه 30 دقيقه با هم پياده روي سريع كنيد!
نوشيدن مايعات فراوان، حتي هر دو ساعت يك بار
مكمل هاي كلسيم و و يتامينها در كاهش نشانه هاي PMS موثرند پس شير در يخچال داشته باشيد!
ممنون از راهنمایی شما
مصرف آهن رو به خانم از طرف من توصيه كنيد
حتما توصیه خواهم کرد.
سعي كنيد مهماني و گردهمايي هاي داراي تعارض، در اين ايام نباشد و برنامه هاي شاد و كوتاه ( لطفا به كوتاهي برنامه توجه كنيد) رو در دستور كار زندگي در اين ايام قرار دهيد!
مراقب باشيد زياد شكلات نخورد... ميوه و سبزي رو در اين ايام مرتبا تهيه كنيد!
یک جمله شما برام تا حدی عجیبه مراقب باشید زیاد شکلات نخورد
اتفاقا خیلی زیاد شکلات می خورد در این ایام.چطور چنین حدسی زدید؟
قرص مكمل مولتي ويتامين حتما روزي يك عدد مصرف شود
قرص مكمل آهن مثل ففول حتما مصرف كنند... خيلي كمك خواهد كرد! بي شك ايشون دچار كمبود آهن هستند
بله تو آزمایش خون اخیرشون مشکل کم خونی داشتند.اگر کمبود اهن برطرف شه،مشکلات کمتر میشه؟
قهوه و الكل در اين ايام ممنوع است! كافئين بايد به حداقل برسد و استفاده از اتانول هم به هر شكلي ممنوع است
از شب بيداري، به شدت پرهيز كنيد... بايد ايشون در اين ايام 8 ساعت بخوابند!
قرص جوشان منيزيم و روي كه در داروخانه ها موجود است رو مصرف كنند
ايشون مضطرب خواهند بود! پس هر چيزي كه موجب مي شه اين اضطراب زياد بشه رو مراقب باشيد!
به هيچ وجه مشاجره نكنيد...
سعی میکنم
بيشتر در آغوش شما باشند... توجه شما موجب اطمينان و اعتماد ايشون خواهد شد! و احساس بهتري خواهند داشت... اما اندازه رو نگه داريد!
بله سعی میکنم ولی متاسفانه من کمی نا آگاه بودم نسبت به شرایط ایشون و نتیجتا تا الان بیشتر مقابله می کردم تا محبت.
دقت كنيد كه شخص مقابل شما در اين ايام، كمي متفاوت از همسر عادي شماست! كمي هم كم حوصله است! پس در محبت و توجه هم تعادل داشته باشيد و حوصله اش رو سر نبريد!
به روی چشم
توجه كنيد كه خيلي از اين كارها رو ايشون نبايد بدونه شما چرا انجام مي دهيد...
بله با این کلام شما صد در صد موافقم.
پس زمان شروع PMS رو در تقويم يا موبايل خودتون ذخيره كنيد... بعد از مدتي علائم بسيار بهتر مي شوند و ايشون هم شيوه مراقبت از خودش رو ياد خواهد گرفت! اون موقع كار شما ساده تر خواهد بود
عذر می خوام سوالات جزئی می پرسم.با توجه به سیکل 27 روزه ،و اینکه روز اول دوره 6 دی باشه .شروع PMS بعدی میشه قبل از 3 بهمن؟
مراقبش باشيد... بعضي خانمها در اين ايام كريستالي ظريف هستند! كريستالها بسيار سخت هستند اما با تلنگري مي شكنند...
تشبیه زیبایی بود:104:
به نظرم فعلا با توصيفي كه كرديد، نيازي به مراجعه به پزشك نيست
سوالي بود بپرسيد
متاسفانه سوالات زیاد بود و در بالا پرسیدم.
راهکارهایی که دادید خیلی مفید به نظر می رسه و فکر میکنم این تغییرات رفتاری من خیلی همسرم رو خشنود میکنه.من از همسرم 1 سال کوچکتر هستم و خیلی برام مهم هست که هیچ وقت چنین احساسی نکنه و من یک حامی مقتدر هستم.ولی به نظرم میرسه حداقل در این شرایط اصلا نتونستم از ایشون حمایت کنم. وشرایط رو درک کنم.
پ.ن: از بانو بالهاي صداقت بابت توجه به اين تاپيك و مطلع كردن من از آن، بسيار سپاسگزارم
منهم از شما و بانو بالهای صداقت و سایر دوستان عزیز سپاسگزارم.
جواب ها رو برای شما می نویسم
۱. یک دوره پریود یا عادت ماهیانه، از شروع اولین خونریزی تا شروع خونریزی بعدی است که این مدت برای افراد مختلف متفاوت است
۲. خب ما اینیم دیگه!!! عزیزم در دوره pms اشتهای بانو به خوردن شیرینی و شکلات افزایش می یابد و همین موجب افزایش وزن بانوهایی می شه که pms سختی دارند
۳. ببینید اگر شروع خونریزی ۱۰ دی باشه pms شاید از ۵ دی شروع بشه... این در حالیست که شروع پریود دهم دی ماهه. پس شما مد نظرتون باشه و سعی کنید ایشون در رابطه با این مسائل روشن وشفاف بدون خجالت صحبت کنند.
۴. در جایی نوشته بودید بهتر می شوند! تاکید میکنم که طوریشون نیست! این طبیعتشونه، اگر برای شما عجیبه مشکل شماست! نه ایشون
اما با این حال با توصیه ها و راهکارها حال بهتری خواهد داشت
امیدوارم موفق باشید و اطمینان داشته باشید که موفقیت چشمگیر خواهد بود
آقاي sci ممنون ميشم اگه يه سر به تاپيك منم بزني
ببخشيد كه اينجا مطرح كردم
آقاي sci بسيار نظراتتان علمي بود. خيلي استفاده كردم.
آقای sci من یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید
من احساس می کنم که حتی در دوران بارداری هم با نزدیک شدن به تاریخ عادت ماهیانه ام همان حالات روحی و عصبی سراغم می اد آیا این مسئله درسته و یا من اشتباه می کنم
جناب sci لپ مطلب را بي كم و كاست گفتند ديگه حرف زدن روي حرف ايشان پرگويي و بي ادبي ست. ممنون:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
آقای sci من یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید
من احساس می کنم که حتی در دوران بارداری هم با نزدیک شدن به تاریخ عادت ماهیانه ام همان حالات روحی و عصبی سراغم می اد آیا این مسئله درسته و یا من اشتباه می کنم
سلام اقلیما
با توجه به تغییرات هورمونی شما، بویژه در سه ماهه دوم، حالات روحی و عصبی شما تغییر خواهد کرد که از اون به افسردگی بارداری هم یاد می کنند اما چیزی که واضحه اینه که بطور طبیعیو در حالت نرمال شما پریود نمی شوید و سطح استروژن تا ۲۴ ساعتپس از تولد نوزاد در حد بالایی خواهد ماند
هاجس عزیز لطفا لینک تاپیکتون رو پیام خصوصی کنید حتما نگاه می کنم