اگه مردی از زنش توقع داشته باشه عمل زیبایی انجام بده با این مرد چه برخوردی بایدداشت؟در دوران عقد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مردی از زنش توقع داشته باشه عمل زیبایی انجام بده با این مرد چه برخوردی بایدداشت؟در دوران عقد؟
انالیا جان یه کم بیشتر توضیح بده چجور عملی؟
شیدای جان نمی تونم زیاد توضیح بدم عمل زیبایی رو اندام. لذا این مبحث رو کلی در نظر بگیر و نظرت رو بگو .فرض کن عمل بینی، مشکلی نیست یعنی بینی شما سالم و زیباست ولی اون میخواد کاملا سربالا باشه و هزینش رو پرداخت میکنه و میگه اگر بدونه صد در صد جواب میده هرچی هزینه داشته باشه میدم .
عزیزم به نظر من اگه هزینشو قبول میکنه و دوست داره اندامت اونی بشه که اون میخواد چه اشکالی داره؟خوب عمل کن...اون شوهرته دوست پسرت که نیست بگی از روی هوا و هوس داره یه چیزی میگه فردا هم ولم میکنه.شما همونی هستی که میگفتی شوهرت خیلی با این و اون گرم میگیره درسته؟
من نمیدونم اون میخواد شما چه عملی انجام بدی ولی در کل به نظر من اشکالی نداره و اگه شوهرم بهم بگه ناراحت نمیشم
مرسی خانمی
آره باهمه گرم میگیره انگار همه خواهرشن با خواهر منم گرم می گیره
ولی قصد بدی نداره همه باهاش راحتن ولی من اذیت می شم از این گرم گرفتنش البته با خواهر من عب نداره ولی باهمکاراش فامیل بدم میاد
یعنی به خاطر اون بری زیر تیغ جراحی.ارزش داره؟
گلم اخه من که نمیدونم چجور جراحیه؟فقط اگه میدونی به بچه دار شدن در اینده ت لطمه نمیزنه مثل جراحی شکم و سینه به نظر من هیچ اشکالی نداره
الان شمارو کامل یادم اومد اتفاقا به نظر من شوهرت خیلیم تو رو دوست داره و قبل اینکه شوهرت باشه مثل یه دوسته باهات و این خیلی خوبه خیلی بهتر از مرداییه که تو ظاهر هیچی نمیگن ولی پشت سر هزاران کار انجام میدن ...در واقع شوهرت یه رنگه و این عالیهههههه چرا ناراحتی؟؟؟ خیلی هم باید خوشحال باشی که شوهرت ازین اب زیر کاها نیست ...همه چیزش جلوی روی توئه...
سلام آنالياي عزيز
من امسال بينيمو عمل كردم ، قبل از عمل كسي كه ميخوام باهاش ازدواج كنم ميگفت نه اصلا عمل نكن تو همينطوري خوبي و از اين حرفا اما بلاخره راضي شد
چند ماه كه از عملم گذشت يه روز بهم گفت واقعا زيباتر شدي !!!!!
خيلي خيلي حس خوبي داشتم از اينكه به چشمش زيباتر از قبل شدم
حالا شما كه همسر رسميش هستي چرا نبايد اين كارو انجام بدي؟
وقتي همسرت ازت تعريف كنه وبگه هموني هستي كه ميخواد واقعا خودتم احساس رضايت ميكني
م.ش در مورد بینی مثال زدم منم اگر بینی بود ناراحت نمی شدم. منم مثل هر زنی دوست دارم در نظرش زیباتر بیام ولی مشکلم اینکه از عمل می ترسم از عوارضش
به خانوادم چی بگم؟نمی دونم .
بهتره بگم .شیدای جان فکر نمیکنم به بارداری ربط داشته باشه
عزیزم این که عالیهههههه...
من از خدامه شوهرم بذاره برم خودمو جیلو کنم...:311:
به نظر من برو عمل کن و حالشو ببر...ب:310:ه خوانوادتم لازم نیست حتما بگی..
به شوهرت بگی خودش واسه این قضیه یه فکری میکنه
من اگه جای تو بودم اصلا ناراحت نمیشدم تازه کلیم کیف میکردم:227:
:311: من چرا انقدر ناراحت شدم حالم ازم بهم میخورد تا همین یک دقیقه پیش
م.ش من خیلی اذیت شدم دلم میخواد همه چیو به هم بزنم قهر کردم باهاش انقدر گریه کردم فشارم افتاد
آنالیا جان بهتر است برایمون تا حدودی توضیح بدهی که نوع عمل چی است
چون که ریسک پذیری عمل های جراحی با هم فرق می کنه
مثلا شما جراحی بینی رو مثال زدی. این جراحی در ایران زیاد انجام می شه و ریسکش هم کم است. من خودم بینی ام و جراحی کردم و مشکلی پیش نیومد
اما جراحی های زیبایی دیگه مثل پروتز و ساکشن و ... ریسک بسیار بسیار بالایی دارند و من خودم به شخصه شاهد بودم که کسی که این عمل رو در بهترین بیمارستان ایران انجام داد چطوری کارش به ICU رسید و تا یک قدمی مرگ پیش رفت.
در کل من فکر می کنم شوهر شما به ظاهر بیش از حد حساسه و حتی اگه شما به خاطر خواسته او عمل جراحی انجام بدهی، باز به اظهار نظرهایش در خصوص اندام و چهره شما ادامه می دهد و با یک عمل جراحی اشون به رضایت 100 در 100 نخواهد رسید.
در هر صورت مهم ترین قضیه این است که خودت شخصا راضی به انجام عمل باشی و خواسته صرف شوهرت تو رو وادار نکند. به هر حال هر جراحی ای عوارض خودش رو داره و در صورتی که تو از انجام این کار راضی نباشی یک عمر شوهرت رو مقصر خواهی دونست
خانم آنالیالطفا عنوان تایپیکتون رو اصلاح کنید .میتونید تو پست بعدیتون عنوان مناسب رو بنویسید تا مدیران تالار عوض کنن و اینطوری آمار بازدیدکننده از تایپیکتون بیشتر میشه!
چون شما نگفتید چه عمل زیبایی هست نمیشه کمک زیادی بهتون کرد
درمورد درخواست شوهرتون به نظر من درخواست ایشون اشتباهه تغییر ظاهر و چهره و اندام تا وقتی منطقیه که به سلامتی شما آسیبی نزنه!ممکنه بعد از عمل شما باز هم اون شکلی که ایشون میخوان نشید!خب اونموقع میخواید چی کار کنید؟
وقتی آدم خودش تصمیم به عمل میگیره فرق داره با حالتی که به اجبار همسرش عمل کنه چون وقتی با خواست یکی دیگه عمل زیبایی انجام بدید باید منتظر قضاوتش باشید و نهایتا هم با این روال همسرتونه که باید بگه خوبه یا بده و اگه بد شده باشه احتمالا دوباره عمل!!!!
ایشون شما رو با همین ظاهر دیدن و پسندیدن حالا این تغییری که میگید اگه تو اندام باشه با حرکات اصلاحی و ورزش حل میشه و اگر تو چهره تون هست میتونید سعی کنید با لوازم آرایشی حلش کنید
شب نیلوفری عزیز پستم با پستتون همزمان شد حرفاتون کاملا درسته
شب نیلوفری و ترانه جان مرسی که نظرتون رو گفتید
ببینید من فکر نمی کردم نوع عمل مهم باشه همین که انتظار داره من برم زیر تیغ جراحی اذیتم میکنه.
قبلا نوشتم ویرایش کردم.اگر فکر می کنید خیلی مهمه میگم عمل پروتز باسن
شب نیلوفری جان من مشکلی از نظر خودم ندارم یعنی به دست خودم هرگز عمل نمیکنم به ذهنم هم خطور نکرده بود تا حالا.
ترانه جان منم باهات موافقم شدید.چهره نیست مربوط به اندامه اول می گفت چاق شو یا ورزش
گفتم من نه چاق میشم نه مستعد این نوع چاقی هستم این چیزا ژنتیکی هستش.
گفت پس اگر راهی نیست عمل کن
ترانه جان نمیتونم عنوانمو تغییر بدم.
آنالیای عزیز،
همسر شما هنوز به درک درستی از ازدواج و تشکیل خانواده نرسیده. با درخواستها و کارها و صحبتهاش باعث می شه اعتماد به نقس شما دااااااغون بشه، تحقیر بشی، دچار تردید نسبت به خوب بودن خودت بشی و ....
ایشون فکر می کنه زندگی مثل اون چیزی هست که توی فیلمهای پورن و ... دیده.
از بست چشمهای شما در رابطه جنسی و خشونت بگیر تا عمل جراحی مورد درخواستش ( با توجه به تاپیکهای متعددت فکر می کنم درخواست جراحی باسن به شما داده )
عزیز من شما که مدل یا ستاره هالیوود نیستی.
این اعمال جراحی هم ریسکشون بالاست. دوامشون کمه ( باید هر چند سال یکبار ترمیم و تکرار و ... بشه )، ظاهرش ممکنه خوب بشه اما موقع لمس کاملا مصنوعی است و هزار تا دردسر دیگه.
تازه بعد از چند سال دیگه امکان جراحی هم نیست و شما از حالت اول و نرمال بدنت هم بدتر می شی.
شما چند سال دیگه می خوای بچه دار بشی. باز باید دردسرهای بعدیش و ... را تحمل کنی.
من نمی دونم توی چه مرحله ای از ازدواجت هستی و شرایطت چیه.
بعید می دونم این پسر درست بشه. اگه اعصاب آروم و زندگی درست می خوای روی گزینه جدایی فکر کن.
موفق باشی.
عوارض این عمل خیلی بیشتر از فوایدشه!با یه سرچ تو نت متوجه میشید
ولی برای رفع مشکلتون حرکاتی وجود داره که موثره.میتونید برید باشگاه های ایروبیک و بدنسازی و از مربیان یا از متخصص های تربیت بدنی و حرکات اصلاحی کمک بگیرید
اگه میخواید دیگران براتون ارزش قائل بشن اول باید خودتون برای خودتون ارزش قائل بشید
چرا اجازه میدید به شما به چشم یه شیء نگاه بشه؟!!!!
بهشون بگید اگه من برات ارزش دارم باید منو همینطوری که هستم بپذیری. ببینید خودتون چقد پیش همسرتون ارزش دارید؟ اونقد ارزش دارید که بخاطر خود شما از این خواستش صرف نظر کنه؟ یا نه؟
اگه همسرتون بخاطر رد خواستشون بخوان با شما بد بشن نشون میده خیلی خودخواهن، اگه بخوان شمارو بخاطر این مسئله رها کنن یا تهدید به جدایی کنن نشون میده تنها چیزی که براشون مهمه جسم شماس نه خود شما ولی اگه بخاطر احترام به شما و سلامتیتون از خواستشون صرف نظر کنن نشون میده مرد زندگی هستن. امتحانشون کنید
مطمئن باشید اگه این خواستشونو برآورده کنید از این به بعد این پرووسه ادامه دار میشه
همین الآن ارزش خودتون رو حفظ کنید و نشون بدید که شما چیزای خیلی باارزش تری برای ادامه رابطه دارید
سلام:72:
رفتارها و پیشنهادهای همسرت آژیر خطر رو به صدا در آورده.
حتما حتما این صدای زنگ خطر رو جدی بگیر و حضوری با یه مشاور و سکس تراپیست مشورت کن.
حیا و خجالت و ... رو هم سعی کن در مشاوره گرفتن بگذاری کنار. زندگیت و آینده ات اهمیتش خیلی بیشتره.
تو این تالار در مورد مسائلت نمی تونی باز صحبت کنی و نهایتا باهات همدردی میشه ولی شما بیشتر از همدردی به راهکار نیاز داری.
به عمل جراحی اصلا فکر نکن و بجاش سعی کن به رفتار همسرت و درمانش فکر کنی.
موفق باشی
سلام عزیزم
با توجه به مطالبی که قبلا در مورد ایشون گقتی (خشونت جنسی و ...) و این موضوع به نظرم ایشون اون پختگی لازم برای یک زندگی زناشویی را نداره حالا این موضوع یا تحت تاثیر فیلم های .... است یا چیز دیگه من نمی دونم اما این رفتارها اصلا طبیعی نیست. بعید نیست اگر این عمل رو انجام دادی بعدش یک مورد دیگر رو پیشنهاد بده و این سیکل معیوب همینطور ادامه خواهد داشت. :305: بهتره مشکل رو از ریشه حل کنی. بنابراین من قویا پیشنهاد می کنم به یک مشاور زبده مراجعه کن تا بدونی دقیقا چطوری باید باهاش رفتار کنی که ان شاء الله اصلاح بشه. در هر صورت این مواردی که گفتی مثل خشونت جنسی و ... علائم هشداردهنده ای است برای شما.
در نهایت به نظر من به هیچ وجه به خاطر گفته ایشون زیر تیغ جراحی زیبایی (از این نوع) نرو. جراحی بینی و امثال اون خیلی با این قضیه فرق داره. به عقیده من حتی اگر یک نفر از بینی خودش هم راضی باشد نباید به گفته بقیه به فکر جراحی زیبایی بیفتد.
سلام آنالياي عزيز
به نظرم خيلي حساس و نكته سنج شدي (روي نكات منفي زوم ميكني)
حالا شوهري كه دوستت داره و براي خوشبختيت تلاش ميكنه يه چيزي ازت خواسته تو چرا انقدر بهم ريختي؟
من جاي تو بودم هركاري ميكردم تا شوهرم ازم راضي باشه ( البته تا جايي كه به شخصيت و عزت نفس خودم لطمه اي وارد نشه )
به نظر من اگه شما رو انتخاب کرده همینطوری که بودی انتخابت کرده دلیلی برای تغییر با کمک جراحی وجود نداره اگه بخوای با ساز اون برقصی یه روزی پیش میاد که دیگه خودتو هم نمیشناسی و اونم تازه یادش میاد آنالیایی که اول خوشش اومده دیگه نیست(یعنی اون شکلی نیست) و ...
یکی رو میشناسم که همسرش سه بار مجبورش کن بینیشو عمل کنه(بقیشو من خبر ندارم) و اون خانم با اینکه خیلی زیبا بود و مخالف اینکار بخاطر ایشون انجام داد...الان 2 سال از خانمش جدا شده و با یه خانم دیگه ازدواج کرده.
بعدشم بهش بگو اگه دوسم داری چطور دلت میاد من سالمو ببری زیر تیغ جراح؟؟؟؟؟فقط برای اینکه متناسب با خواستت تغییر کنم؟؟هیچ به عوارضش فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی همه این حرفا رو بهش گفتم
میگه اگر دوست نداری نمیخواد عمل کنی میگه اگر عملش راحت باشه و خودت راضی باشی
بری عمل .من نمیخوام مجبورت کنم اگر عمل کنی از علاقه من به تو نه کم میشه نه زیاد.به خاطر این که همه توجه ام به تو باشه و همه علایقم رو در تو ببینم اینرو گفتم.
با این حرفش فهمیدم خاله زنک نیست هیزه.خودش اعتراف کرد
درباره خشونت بهم میگه برای هیجان اینکارو میکنه و به نظرش ارتباط رمانتیک زیر پتو برای 50 سال پیشه الان همه چی تغییرکرده باید اینم تغییر کنه و چیزای جدید و هیجانی روباهم تجربه کنیم.ضربه زدن سیلی زدن (رو بدن ) و بستن چشمام و ...گفت برای این که احساس تملک کنه انجام میده لذت داره براش
فهمیه جان راستی پرسیده بودی که نامزدم چرا منو انتخاب کرد
میگه برا این تورو خواستم که چهرتو دوست دارم صدات و تیپ و هیکل .بعد هم چون دختر قانعی هستم از نظرمادی و خوش اخلاقم
مرسی دیگه سوالی ندارم
حضوری میرم پیش مشاور.
مرسی از همه :323:
آنالیای عزیز
با توجه به این پست آخری توصیه می کنم حتما حتما حتما در اولین فرصت پیش یک مشاور برو. به هیچ وجه پشت گوش ننداز. :305:
خوشبخت باشی. :323:
anila عزیز نگران نباش ، همسرت شما رو پسندیده و انتخاب کرده و دوست داره ، ولی اگر دلش میخواد شما چاق شی دلیل نمیشه که مشکل روانی داره .نگران نباش .
به نظرم بهترین کار اینه که شما پیش یک مشاور تغذیه بری و ورزش کنی تا بدنت قوی شه و ماهیچه بیاره .
تو گوگل سرچ کن ببین چه مواد عذایی چاق کننده هستند ، من نارگیل و نارنگی رو میدونم که اشتها آور هستند .
دلیل نمیشه به خاطر اینکه چاق نبودی از روز اول انتخابت نمیکرد .خیلی چیزهای دیگه در تو دیده که همسرت رو جذب کرده و از این مورد به خاطر خوبی ها و حسن های دیگه گذشته .
ولی اگر چاق تر شی ، یکم بیشتر دوست داره .خیلی آقایون این جور دوست دارند .
پس به خواسته اش اهمیت بده .تلاشت رو بکن ، و لی اگر هم نشد ناراحت نباش .
عزیزم از کلاسای ورزشی استفاده کن
به نظر من اینکه گفته چاق شو چه مشکلی داره خوب یه کم به خودت برس تا چاق شی اعصابت رو خرد نکن
اما یه چیز دیگه کلاسای ایروبیک برات فک کنم بهتر باشه چون رو فرم میشی
منم چاق نیستم اما از این کلاسا استفاده مبکنم برا رو فرم بودن خیلی هم خوبه