-
در این رابطه باکره بودنم را از دست دادم! قول ازدواج داده،صبرکنم؟
[/size]
سلام عزيزان
دختري 25ساله ام،4ساله با پسري 24ساله دوستم كه خانوادم اطلاع دارند
يك ساله پيش حضوري به مشاوره رفتيم با تصميم مشاور قرار براين شد كه من تا اسفند ماه امسال صبر كنم تا ايشون شرايط ازدواجش درست بشه و به خواستگاري بياد،مشاور گفت تفاهم و عشقي كهبينتون هست ارزش صبركردن روداره!
اولين مشكلم اينه كه مادرش با اين اختلاف سني مشكل داره،البته فرهنگ خانوادگيشون طوريه كه بچه ها مستقل تصميم ميگيرند و پدرومادر فقط راهنمايي ميكنند، ايشون بهم گفته نگران نباش من خانوادمو راضي ميكنم خداييش هم تا حالا قولي نداده كه عمل نكرده باشه!
دومين مشكل اينجاست كه طي بحرانهاي اخير و تعطيل شدن بيشتر كارخونه ها ايشون كارش رو از دست داده و البته تمام تلاشش رو داره ميكنه تا كار خوبي جور كنه!
توي اين شرايط خانوادمم فشار ميارن كه حتما تا 2ماه ديگه بياد خواستگاري!
چطور ميتونم آرامشم رو تا خواستگاري حفظ كنم و اون رو از خودم دور نكنم ؟ كمكم كنيد لطفا
-
RE: بهم قول ازدواج داده،چطور تا خواستگاري صبر كنم؟
سلام عزیزم
الان مهم ترین چیز برای شما اینه که ایشون شغل مورد نظرشون را پیدا کنند و تا زمانی که شغل ثابتی نداشته باشند اگر هم خواستگاری شما بیایند مشکلی حل نمی شود . بنابراین با خانواده خودتون صحبت کنید و متقاعدشان کنید که در این شرایط ظرف 2 ماه شغل پیدا کردن و ... کار مشکلی هست و این عجله کردنها ممکنه برای شما (دخترشون) گران تمام بشه. آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید روابطتان را با این آقا در حد کم و زیر نظر خانواده ها حفظ کنید که حساسیتی به وجود نیاید.
به خدا توکل کنید. و دعا کنید ایشون سریع تر شغل مورد نظرشون را پیدا کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fahime2012
سلام عزیزم
الان مهم ترین چیز برای شما اینه که ایشون شغل مورد نظرشون را پیدا کنند و تا زمانی که شغل ثابتی نداشته باشند اگر هم خواستگاری شما بیایند مشکلی حل نمی شود . بنابراین با خانواده خودتون صحبت کنید و متقاعدشان کنید که در این شرایط ظرف 2 ماه شغل پیدا کردن و ... کار مشکلی هست و این عجله کردنها ممکنه برای شما (دخترشون) گران تمام بشه. آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید روابطتان را با این آقا در حد کم و زیر نظر خانواده ها حفظ کنید که حساسیتی به وجود نیاید.
به خدا توکل کنید. و دعا کنید ایشون سریع تر شغل مورد نظرشون را پیدا کنند.
ممنون از راهنماييتون اما اگه رابطمو كم كنم باعث سرد شدن نميشه؟ يعني مثله هميشه رفتار كنم بهتر نيست؟ آخه اونم توي اين شرايط به من احتياج داره اگه رابطمو كم كنم اين حسو پيدا ميكنه كه جا زدم به خاطر مشكلات !
-
اينجا هيچ كس واسه من وقت نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :302: :302: :302:
منتظر راهنمايي دوستان هستم :72:
-
سلام دوست عزيز
شما فقط سوالتون اينه:چطور ارامشتون رو حفظ كنيد؟خوب به هرحال شما و خانوادتان بايدصبر كنيد چون با بي تابي كاري از پيش نميره...اما در مورد مخالفت خانواده اش بيشتر تامل كنيد چون ممكنه در آينده مشكل آفرين باشه...:72:
-
اتفاقن اگر رابطه برهمین روال باشه انگیزش برای پیدا کردن شغل گم تر می شه.چون یه سری از نیازهاش
تامین می شه.
-
ممنونم از راهنماييتون دوستان
فقط يكم بيشتر توضيح بدين يعني چطور رابطمو كم كنم ؟؟
كمتر باهاش بيرون برم؟
رابطه عاطفيمو كم كنم ؟
باهاش سرد برخورد كنم؟
خيلي نگرانم كمكم كنيد لطفا :316: :316: :316:
-
نظر من قطع کامله تا زمان حاستگاری ولی چون خانوادت می دونن شاید زیاده روی باشه
ترس از دست دادن باعث تلاش بیشتر می شه
-
م .ش عزیز سلام
دوست عزیز منم با قطع ارتباط موافق هستم.....
چون به هر حال ادامه یک رابطه بی تعهد کار عقلانی و درستی نیست!!!
اگه واقعا خواهان شما باشه بعد از قطع ارتباط تمام تلاشش را برای رضایت خانواده و شغل انجام میده....
مراقب خودت باش و موفق باشی:72:
-
اگر واقعا تو را بخواد سرد كه نميشه هيچ بلكه از ترس از دست دادنت تلاشش رو دو چندان مي كنه براي كار پيدا كردن.ولي اگر اين قدر رابطه سطحي باشه كه بخاطر قاطعيتت شما رو ول كنه اين كه عشق واقعي نيست.اميدوارم كه تصميم درست رو بگيري:43::72:
-
تو رو خدا تنهام نذارين بچه هاي همدردي !!!!!!
براي چند تا امتحان ميخواد 2هفته اي بره شهرستان
ديشب باهاش صحبت كردم گفت يك درصد هم شك به دلت راه نده من تورو از دست نميدم فقط همين چند ماه هم صبر كن ...
-
سلام
شما اینجا هیچ وقت تنها نیستی و همیشه دوستان خوب همدردی کمکتون می کنن.
یه سوال ایشون رشته تحصیلیشون چی هست؟ ایا قصد ادامه تحصیل هم دارن؟
خدمت سربازی رفتن؟
آیا شما دارین ادامه تحصیل می دین؟
-
صبر نکن
برو پی زندگیت
این رو دوستانه و خواهرانه بهت میگم
من تجربه شو دارم مورد بهتری برات فراهم میشه از هر لحاظ فکرشو از ذهنت بیرون کن!
-
saber_g1 عزيز ممنونم ازت
ايشون مهندس عمران هستن،درسش تموم شده فقط سه واحد پروژه داره كه ارائه ميده چند هفته ديگه،فعلا هم قصد ادامه تحصيل نداره.
سربازي هم معاف شده ، از نظر مالي خانوادش ميتونن حمايتش كنن
واينم بگم از وقتي دانشجو شده سركار ميره ، واقعا مرد مسوليت پذيريه !
من هم درسم تموم شده والان شاغل هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
saber_g1 عزيز ممنونم ازت
ايشون مهندس عمران هستن،درسش تموم شده فقط سه واحد پروژه داره كه ارائه ميده چند هفته ديگه،فعلا هم قصد ادامه تحصيل نداره.
سربازي هم معاف شده ، از نظر مالي خانوادش ميتونن حمايتش كنن
واينم بگم از وقتي دانشجو شده سركار ميره ، واقعا مرد مسوليت پذيريه !
من هم درسم تموم شده والان شاغل هستم
خوب با این تفاسیر به ایشون بگید بیاد خواستگاری تا عقد یه 6-7 ماه طول می کشه ایشون هم انشالله می رن سر کار
و اگه خودتون خواستین یکی دوسال عقد می مونید هم شرایط مالی ایشون بهتر می شه و هم آماده یک زندگی مستقل می شین.
این نظر شخصیم بود ببینید دوستان بزرگوار چه نظری دارن و چه کاری رو بهتر می دونن.
موفق باشید
-
ميدونيد saber گرامي چون خودش چند ساله كار كرده و مثله هم سن و سالاي خودش هميشه دستش توي جيب باباش نبوده حالا وسش سخته توي اين شرايط عقد كنيم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
ميدونيد saber گرامي چون خودش چند ساله كار كرده و مثله هم سن و سالاي خودش هميشه دستش توي جيب باباش نبوده حالا وسش سخته توي اين شرايط عقد كنيم !
می فهمم و کاملا درک می کنم این پسر رو ولی
به هر حال باید از خانواده کمک بگیره وگرنه تو این شرایط اقتصادی به تنهایی خیلی سخته بخواد یه سرویس طلا برا عقد بگیره باید 10 م خرج کنه حالا باقی موارد بمونه پس بهتره از پدرش کمک بگیره و بعدا اگر دوست داشت به پدرش بر گردونه.
پیروز باشی
-
در این رابطه باکره بودنم را از دست دادم! جدا شوم یا صبر کنم؟
سلام دوستان
توی تاپیک قبلی(بهم قول ازدواج داده...)به یه سری مشکلات اشاره کردم اما متاسفانه تعداد کمی پاسخ دادند
راستش توی این دوستیه چهار ساله رابطه جنسی داشتم , حالا نمیدونم اگر جدا شم میتونم زندگی خوبی داشته باشم؟
با مرد دیگه ای ازدواج کنم خوشبخت میشم؟
ازدواجی که با دروغ شروع بشه پایان خوشی داره؟
از صبر کردن هم خسته شدم با خودم میگم ازش جدا شم دیگه هم ازدواج نکنم!
دارم بدجوری عذاب میکشم البته میدونم حقمه نباید اینقدر غرق این رابطه میشدم
پشیمونم , نه از دوستی باهاش چون واقعا همونیه که میخوام ولی پشیمونم که رابطه جنسی داشتم !
کمکم کنید :302: :302::302:
-
RE: در این رابطه باکره بودنم را از دست دادم! جدا شوم یا صبر کنم؟
این که به خاطر بکارت باهاش بمونه ادامه دادن مسیر غلطی هست که واردش شدی. :305:
بکارت رو مثل اشتباهی ببین که مثل همه ی اشتباه های زندگی هزینه ای برات خواهد داشت، نه بیشتر :305:
دلیلی هم وجود نداره که نتونی ازدواج کنی یا خوشبخت نشی. :303:
-
نمیخوام به خاطره رابطه ای داشتیم باهاش بمونم!
اون پسره خوبیه , دوسش دارم , خانوادم قبولش دارن و 1000 دلیل دیگه
اما این روزا امواج منفی بهم هجوم آوردن روزی هزار بار از خودم میپرسم اگه این ازدواج سر نگیره چه بلایی سرم میاد؟
انقدر این فکرای منفی وجودمو پر کرده که دارم از خودم دورش میکنم با کارام :316:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
نمیخوام به خاطره رابطه ای داشتیم باهاش بمونم!
ولی عنوانتون چیز دیگه ای میگه
به نظر من اگه این همه نکته مثبت دارن، بهشون یه تاریخ بدید (این مدت نباید خیلی طولانی باشه) و بگید مثلا تا 4 ماه دیگه منتظرت میمونم و تو این مدت نمیخوام باهم هیچ رابطه ای داشته باشیم. علت واقعیه تصمیمتونم بهشون بگید
به احتمال زیاد وقتی شما این تصمیمتونو مطرح کنید ایشون سعی می کنن شمارو منصرف کنن و هزار دلیل بیارن که تو این 4 ماه هم باهم ارتباط داشته باشیم ولی تحت هیچ شرایطی نپذیرید. حتی در حد یه اس ام اس ساده هم قبول نکنید
چون ایشون نکات مثبتشون از نظر شما زیاده و دوستشون دارید، با این راه بهشون آخرین فرصت هم دادید که بعدا پشیمون نشید و در نهایت فقط به اندازه همون زمانی که مشخص کردید منتظرشون بمونید که به موقعیت های بعدیتون لطمه ای نخوره
گفتید میتونم با یه مرد دیگه خوشبخت بشم؟ من بهتون میگم، در صورتی که زیاد از حد زندگیتونو صرف صبر کردن به پای یه نفر بکنید خوشبخت نمی شید. اما چه دلیلی داره که با یکی دیگه نتونید خوشبخت بشید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
اما این روزا امواج منفی بهم هجوم آوردن روزی هزار بار از خودم میپرسم اگه این ازدواج سر نگیره چه بلایی سرم میاد؟
قرار نیست هیچ بلایی به سرتون بیاد
مسئله بکارتتونم به نظرم اگه خواستگارای بعدی پرسیدن شما بهشون حقیقتو بگید و زندیگیتو با دروغ شروع نکنید. اما براشون توضیح بدید که پشیمون هستید و متوجه اشتباهتون شدید (البته اگه واقعا اینطوره)
این قضیه مانع ازدواجتون نمیشه اما انتخاب هاتونو محدودتر می کنه
-
اخ که شما دخترا چقدر ساده اید تو این موارد و چقدر زود به آقایون اطمینان می کنید
اینو همیشه از من داشته با شید که مرد ها تا قبل از رابطه ی دوستی با شما ، شما را دوست دارند اگر به پیشنهاد دوستیشون جواب رد بدید به شما علاقهمند میشن اگر اصرار کنن و شما قضیه را به خانواده ومحیط خانواده هدایت کنید اگر مرد هوس رانی نباشه میاد خواستگاری شما و یک عمر عاشق شما و وفا داریتون می مونه
ولی به محضی که تو هریک از مراحل به دوستی باهاش رضایت بدید حس دوست داشتنش تبدیل به هوس می شه و به هر بهانه ای سعی در عمیق تر کردن رابطه می کنه و به محظی که دستتونو بهش ذاذید دیگه فکر ازدواج با این مردو برا همیشه از ذهنتون بیرون کنید چون اگرم باهاش ازدواج کنید یک عمر با شک و تردید و سوء ذن باید بسازید
واین جمله نقل زبون آقاست
((تو که اینطوری با من بودی ببینم با چندتای دیگه ام اینطوری رابطه داشتی))
مگر در موارد خیلی خیلی خاص
خانم م.ش ازت خواهش میکنم که به سرعت این رابطرو ترک کن و به مورد بعدیتم به هیچ عنوان درباره این رابطه صحبت نکن
-
قسمت دوم جمله آخرو قبول ندارم.
-
ببین خانوم محترم.شما یک اشتباه کردید در گذشته و باکرگیتون رو در اثر این اشتباه از دست دادید.دلیل نمیشه که تا ابد یه اشتباهتون فکر کنید و آیندتون رو بخاطر این اشتباه خراب.اولا که ایشالا با همون آقا ازدواج میکنید .دوما اگز خدایی نکرده ازدواج نکردید نباید فکر کنید که همه چی تمومه.آقایان در مواجهه با این قضیه چند دسته اند به نظر من:
1-آقایونی که نمیتونند بپذیرند که همسرشون باکره نباشه و اگر با چنین مشکلی رو به رو بشوند زندگیشون به هم میریزه و دیگه نمیتونن اعتماد پیدا کنند به همسرشون.(البته این ها هم باز دو دسته هستند.اگر خود آقا رابطه جنسی نداشته باشه حق داره که دختر باکره بخواد. در غیر این صورت نباید انتظار صداقت یا باکرگی دختر رو داشته باشه)
2-آقایونی که خودشون هم قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتند و به نظر روشن فکرانه ی خودشون قبل از ازدواج در اختیار خودت بودی و آزاد بودی هر کاری دوس داشتی بکنی و جوونی کنی! اما از الان اگه خیانت کردی زن زندگی نیستی.(این دسته از آقایون اگر خودشون باکره بودند این تفکرات به ذهنشون نمیآمد)
3-آقایون پاک و با گذشتی که کم پیدا میشوند و میتونند با این قضیه کنار بیان که همسر آیندشون اگر رابطه داشته اشکالی نداره و ازین به بعدش براشون مهمه.پاک و وفادار موندن ازین به بعدش مهمه
دوست عزیز اگر دسته سوم و برا ازدواج دیدی موفق خواهی شد.البته یادت باشه که باید صداقت داشته باشی در امر ازدواج همیشه صداقت به خرج بده اما مجبور نیستی یه دفعه همه چیز رو بگی. اگز ازت پرسیده شد صداقت داشته باش و راستش را بگو. اگر پرسیده نشد شاید برای طرف قضیه مهم نبوده و خود به خود حل میشه. امیدوارم موفق باشی
-
آقاي محمد همدرد گرامي
فرهنگ خانوادگي من واين آقاي محترم اصلا به اين حرفها كه شما گفتيد نميخوره !
پدرو مادر خود من باهم دوست بودن وازدواج كردند الان هم 30ساله عاشق هم هستند ...
اين طرز فكر كه هر مرد اگر با كسي رابطه داره نميخواد باهاش ازدواج كنه در مورد همه صدق نميكنه لطفا واسه همه آدمها يك نسخه واحد نپيچيد
-
پريا بابك عزيز ميشه تجربت رو بهم بگي ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pariya-babak
صبر نکن
برو پی زندگیت
این رو دوستانه و خواهرانه بهت میگم
من تجربه شو دارم مورد بهتری برات فراهم میشه از هر لحاظ فکرشو از ذهنت بیرون کن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
پريا بابك عزيز ميشه تجربت رو بهم بگي ؟
-
سلام خانوم م.ش
چرا تاپیک جدیدی باز کردید؟
همون تاپیک قبلی رو ادامه بدید تا نتیجه بگیرید.
موفق باشید
-
سلام به نظر منم اين چيزا دليل نميشه كه بگيم حتما يه پسر داره از يه دختر سوءاستفاده ميكنه
همونطوركه خودشون ميگن فرهنگ خانوادگيشون اين جور مسائل رو ميپذيره
بعدشم مثلا يكي مثل من كه قبل از شوهرم هيچ رابطه اي نداشتم و حتي با خود ايشون هم تا قبل از ازدواج رابطه جنسي كامل برقرار نكردم تنها چيزي كه الان عايدم شده اينه كه ما الان فهميديم كه با هم در زمينه جنسي تفاهم نداريم و روحيه مون با هم سازگار نيست
باعث بيشتر طلاق ها هم همينه كه من خودمم در شرفشم.
-
در دنیای امروز ما اون پرده هیچ ارتباطی به نجابت و اخلاقیات نداره، به خاطر هیچ و پوچ خودتونو به دردسر نیاندازین. اگه در این مورد شک دارین یا دچار تناقض هستید از روانپزشک کمک بگیرین.
-
از همه دوستاني كه راهنماييم كردن و نظر دادند واقعا ممنونم :72: :72: :72:
ولي چرا كارشناساي عزيز به بعضي تاپيكها سر نميزنند ؟
خيلي دوست دارم نظرشونو بدونم
-
كارشناساي همدردي واسه من وقت ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :324: :324: :324: :324: :324: :324:
-
سلام عزیزم
میشه برامون بگی قصد دوستت از ادامه ارتباط با شما چیه؟
و ضمنا لینک تاپیک دیگرت رو هم بذار
-
م.ش عزیز این مسئله شما نظر منو خیلی جلب کرده چون بی اندازه شبیه وضعیت خودمه. این تالارو اتفاقی دیدم. کلی گشتم تا توش یه مورد مثل خودم پبدا کنم. من نمیتونم چیزی بهت بگم ولی با تمام وجود درکت میکنم چون این موضوع برای من هم تبدیل شده به غم انگیزترین و بلاتکلیف ترین موضوع زندگیم. البته این اتفاق یا مسئله با آگاهی تمام برای من پیش اومد من واقعا خواستم پیش بیاد الان هم پشیمون نیستم اما بلاتکلیفم چون کسیو که دوست دارم نه آدم بدیه نه قصد سوءاستفاده کردن از منو داره.اما مسایل فراوانی داره که نمیتونه الان بفکر ازدواج باشه و قناعت منم هیچ تاثیری براش نداره. متاسفانه از اعتماد بنفس کمی برخورداره. من زمان زیادی صرف کردم تا ارومش کنم و ترسو ازش دور کنم اما این جریان امدادی من پیشرفت خیلی کندی داره ! من صبورم اما برای خودش میترسم. هر بار به او و مسایلش فکر میکنم همه زندگیم تبدیل میشه به مشکلات اون و روحیه فداکارانه ای در من شکل میگیره که برای خودم هم سواله اما وقتی به خودم فکر میکنم میبینم چیزیو از دست دادم که شاید بخشی از منو از بین برده و حق دارم که بترسم و نگران آینده م باشم. میدونی یعنی ترکیبی از حس دگرخواهی و خودخواهی که هر دوشون همیشه همراه آدمه. با وجود خوندن مقاله های فراوان باز هم سرگشته و حیران موندم. حرفهای اکثر دوستانی که راهنمائیت کردن درسته اما تجربه و احساس تو یه چیز دیگه میگه و باعث میشه این نظرات فقط در کوتاه مدت در تو تاثیر بذارن. بنظرم اول ما باید از عشق و علاقه ای که به طرف مقابل داریم مطمئن بشیم. اونوقت شاید موفق بشیم به دور از احساس منطقی رفتار کنیم. بین رفتار منطقی و رفتار درست تفاوت وجود داره. اون چیزی که دوستان بیان کردن رفتار درسته اما رفتار منطقی فقط از تجربه خودت ناشی میشه.
-
بهار شادي عزيز سلام
اين آقا قصدش 100% ازدواجه، درباره ازدواجمون با مادرش صحبت كرده !
داره همه تلاششو ميكنه فقط چند ماه فرصت ميخواد تا وضعيت كارش مشخص شه، از طرفي قراره خونمونو عوض كنيم چون چند ماه يه جا اجاره هستيم تا ملكي كه داريم به فروش بره وجابه جا بشيم ( چون اين خونه مناسب خواستگار راه دادن نيست)
هم جا به جايي خونه داره عقب ميفته هم نگران وضعيت كار ايشون هستم
توي اين اوضاع ميخوام بدونم چطور بايد صبور باشم و اين زمانو مديريت كنم تا ازدواجمون عقب تر نيوفته؟
اينم لينك تاپيك قبليم
http://www.hamdardi.net/thread-26756.html
سلام سه رخ عزيز
با خوندن مطلبت هم خوشحال شدم هم ناراحت!
خوشحال شدم چون كسي اينجا هست كه حال منو ميفهمه و ناراحت چون توام درگير مشكلاتي مثه من هستي!
من نميخوام از عشقم بگذرم چون از همه نظر همونيه كه ميخوام و دوستش دارم اما مشكلات امانمو بريده!
شما چرا ازدواج نميكنيد ؟ اينجور كه فهميدم مشكلات مالي و كاره درسته ؟
-
سلام گل دختر
میدونستی خیلی صبرت کمه؟
بهتره محکم بودن رو یاد بگیری و صبور بودن رو عزیزم
ببین خانم گل
اول از همه هر گونه رابطه جسمی رو با ایشون قطع کن و روابط فیزیکی رو بگذار بعد از عقد و محرمیت!
اگر هم ایشون درخواست کردن امتناع کن و بگو اینطوری برای هر 2 نفر ما بهتره و دیگه نمیخوای راه اشتباهی رو ادامه
بدی و ضمنا تاکید کن که اگر از گناه دوری کنین خدواند هم کمکتون می کنه!
در مورد خودتون هم من نمیگم قطع ارتباط کن ولی یک بازه زمانی مشخص تعیین کن و بگو تا اون مدت شرایط رو
درست کنه و ارتباطتون هم متعادل باشه. اگر بتونی ارتباط رو قطع کنی تا اون موقع بهتره چون ایشون به خودش میاد
و از روی دوری و دلتنگی شما هم که شده تلاشش رو بیشتر می کنه.
شما که قرار نیست الان بری سر خونه زندگیتون که!
بگو واسه خواستگاری بیاد (باور کن خونه مهم نیست اصلا!) بعد نامزد کنین و توی دوره نامزدی تلاش های مالیش رو
ادامه بده.
ببین هیچ وقت هیچ پسری رو خیلی مطمئن نکن چون اگر خیالش راحت شه یا حس کنه که مجبوری باهاش ازدواج
کنی عطش خواستنش کم و کمتر میشه!
پس بهش بگو خانوادم تا مثلا اردیبهشت بهم فرصت دادن که بیای واسه خواستگاری وگرنه مجبورم به خاطر خانواده م
کاملا باهات قطع رابطه کنم!
دلیل اینکه میگم بگو زودتر بیان خواستگاری برای اینه که ممکنه خانوادش مخالفت کنن و تازه مشکلاتت شروع میشه و
انقدر خسته میشی توی این رابطه که بعد ازدواج دیگه عشق و خواستن و هیجانی باقی نمیمونه.
پس قاطعانه براش فورس تعیین کن و بگو در این فورس براش صبر می کنی.
انشالا که خیره. حرکتتون رو خدا پسندانه کن تا خدا هم کمکتون کنه
:72:
-
بهار شادی عزیز ممنونم
خیلی آروم شدم با خوندن راهنماییت و میدونم کاملا درست میگی !
بهش گفتم تا اسفند وقت داری اونم قبول کرد گفت خیالت راحت واست یه زندگی میسازم که همه این سختیا جبران بشه!
برام دعا کنید تا هرچه زودتر جاب به جا بشیم آخه واسه مامانش ظاهر و این حرفا مهمه , یه جورایی بهش حق میدم چون تک پسرشه یکم حساسه روی ازدواجش !
بازم ممنونم تنهام نذارید انشالا میام توی همین تاپیک جریانات خواستگاری رو میگم تا بازم از راهنمایی هاتون استفاده کنم :72:
-
سلام دوستان
امروز براي امتحانايي كه گفته بودم ميره شهرستان تا هفته اول بهمن !
اين مدت كه دوريم واسه بعدش هم يه برنامه هايي دارم تا كمتر ببينيم همو (هرچند خيلي سخته) :316:
-
دوستان اگه سوالي درباره خصوصيات اخلاقي شخصي كه ميخوام باهاش ازدواج كنم داشته باشم بايد اينجا مطرح كنم يا تاپيك جديد ايجاد كنم ؟؟
-
RE: در این رابطه باکره بودنم را از دست دادم! قول ازدواج داده،صبرکنم؟
سلام
یه تایپیک جدید باز کنید همراه با یک اسم مناسب
اینجاهم تعداد پست ها بالا رفته و به مرز تعیین شده برای قفل شدن داره نزدیک می شه.
موفق باشید.