-
با زندگی که به من اجبار شده چه کنم؟ نامزدم رو دوست ندارم! کس دیگری رو می خوام
سلام
دختری هستم 19 ساله دانشجوی مهندسی سال دوم دانشگاه بودم که خواستگاری واسم پیدا شد از لحاظ مالی تاپ بود اما خونوادش سطح فکری پایینی داشتن همه قبولش داشتن و تو سر منم میخوندن که باید با این مرد ازدواج کنی اما من نه قصدی برای ازدواج داشتم و نه ازش خوشم میومد اما خونوادم منو مجبور به ازدواج با اون خواستگار کردن الان با هم نامزدیم عقد دائمی نشدیم و آزمایشامونم مشکل دارن یه مشکل جدیدم که واسم پیش اومده اینه که یکی از هم کلاسییامو دوست داشتم که این آقا دقیقا یه هفته بعد نامزدیم بهم گفت که دوسم داره از اون به بعد بهم ریختم با خودم میگم نمیتونست یه هفته زودتر بگه و منو بیچاره نکنه با نامزدم که3 سال از من بزرگتره و دیپلم داره هیچگونه تفاهمی نداریم نه فکری نه تحصیلات و نه خونوادگی بودن باهاش آزارم میده هر وقت خواسته منو ببینه به یه بهونه ای کنسلش کردم چون رفتاراش کاراش حرفاش همه رو مخمه نمیتونم تحملش کنم هیچ احساسیم بهش ندارم جز اینکه داره یه تنفر ازش تو دلم ایجاد بشه نه دوست دارم اون زندگیش اینجوری باشه نه من واسه همین بهش پیشنهاد بهم زدن نامزدیو دادم میگه الان دیگه مجلس نامزدی گرفتیم خیلی دیره واسه بهم زدن راضی نمیشه که بهم بزنیم ولی من نمیتونم اونیو که دوست دارم و اونم منو دوست داره فراموش کنم و یکیو دوست داشته یاشم که هیچ تفاهمی باهاش ندارم ازش خوشم نمیاد و اصلا حرفمو نمیفهمه خسته شدم از زندگی که بهم اجبار شده از اینکه باید اونی باشم که نمیخوام افسردگی گرفتم دوستان تو رو خدا راهنماییم کنین من باید چیکار کنم؟؟:302::302:
-
RE: با زندگی که به من اجبار شده چه کنم؟؟
اینم سوال داره؟
خوب وقتی شما ازش بدتون میاد و دارین متنفر میشین ازش و الان هم نامزدین و عقد دائمی نیستین برا چی اصلا سوال میپرسین
به هم بزنین و بیشتر از این نه به خودتون آسیب بزنین نه به اون بنده خدا
-
آخه نامزدم راضی نمیشه به جدایی وقتی فهمیده بهش علاقه ای ندارم میخواد سر لجبازیم که شده نگهم داره خونوادم تهدیدم میکنن که اگه بهم بزنی بیچارت میکنیم فکر اینکه یه زندگی اجباریو شروع کنم دیوونم میکنه
-
اگه آزمایشتون مشکل داره که اصلا درست نیست ازدواج کنید.
خانواده هاتون با ازدواج علیرغم این مشکل موافقند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نگهم داره یعنی چی؟
برای عقد دائم این تویی که باید بله رو بگی... عزیزم انتخاب با توئه...
فقط برای مدت عقد موقته که اختبار با مرده، بعد از تموم شدن این مدت می تونی دیگه بله نگی... به همین راحتی تموم می شه!
هم کفو بودن یکی از شرایط ازدواجه؛ با این شرایطی که تو داری می گی شما هم کفو نیستین، می تونی به دلیل ازمایش و عدم تفاهم دیگه تن به عقد دائم ندی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
اگه آزمایشتون مشکل داره که اصلا درست نیست ازدواج کنید.
خانواده هاتون با ازدواج علیرغم این مشکل موافقند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جفتمون تالاسمی مینور داریم امروز نامزدم دوباره رفته آزمایش بده شاید مشکلش رفع شده باشه خونوادم میگن این همه آدم مگه این مشکلو ندارن چه جوری زندگی میکنن میگن نهایتش اگه بچتون تالاسمی ماژور داشت سقطش میکنیم این مشکلی نیست که بخواین به خاطرش بهم بزنی میگن ما نمیزاریم با آبرومون بازی کنی باید پای زندگیت بمونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
نگهم داره یعنی چی؟
برای عقد دائم این تویی که باید بله رو بگی... عزیزم انتخاب با توئه...
فقط برای مدت عقد موقته که اختبار با مرده، بعد از تموم شدن این مدت می تونی دیگه بله نگی... به همین راحتی تموم می شه!
هم کفو بودن یکی از شرایط ازدواجه؛ با این شرایطی که تو داری می گی شما هم کفو نیستین، می تونی به دلیل ازمایش و عدم تفاهم دیگه تن به عقد دائم ندی!
آره میتونم ولی با یه خونواده تعصبی و غیر منطقی چیکار کنم با یه خونواده ای که میگن پولش واست بسه دیگه تفاهم الکیه
واسه نامزدیم ما عقد دائم شدیم فقط به دلیل مشکل آزمایش ثبت شناسنامه نشدیم متاسفانه به دلیل عجله نامزدم مجلسم گرفتیم
-
سلام
حتما حتما چند تا مقاله برای خانوادت ببر از تو اینترنت راجع به تالاسمی
بهشون بگو ممکنه چند تا سقط پشت سرهم داشته باشین .اون موقع ممکنه نازا بشی و طلاقت بدن حتما خانوادتو مطلع کن!!!!
منم همچین مشکلی داشتم ولی خدا رو شکر تالاسمی نداشتیم
خانوادهم خیلی مطالعه کردن پرس و جو کردن
وقتی خوندن
گفتن اگر تالاسمی داشته باشین بهم میزنیم چون فایده نداره و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvaz72
آخه نامزدم راضی نمیشه به جدایی وقتی فهمیده بهش علاقه ای ندارم میخواد سر لجبازیم که شده نگهم داره خونوادم تهدیدم میکنن که اگه بهم بزنی بیچارت میکنیم فکر اینکه یه زندگی اجباریو شروع کنم دیوونم میکنه
سر لج؟
مگه الان دوران برده داریه؟
بهم بزن بره بابا فردا پس فردا میرسه به جایی که نه راه پیش داری نه راه پس
اینقدرم نگو نامزدم
بعضی جاها لازمه آدم حرفشو محکم بزنه و از هیچ تهدیدی هم نترسه:104:
به خانوادت بگو هر کی از این خوشش میاد خودش بره باهاش ازدواج کنه
بگو از این بدم میاد
بلاخره خانوادتم متوجه میشن که واقعا بدت میاد
به اون آقایی هم که اول گفتی بهت علاقه داره و شما هم بهش علاقه دارین بیاد خواستگاریتون و موضوع رو با خانواده شما در جریان بذاره شما هم جریانو به خانواده بگین
تالاسمیرم بهانه نکن ، روش تاکید
رک بگو بدم میاد ازش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ژپتو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvaz72
سر لج؟
مگه الان دوران برده داریه؟
بهم بزن بره بابا فردا پس فردا میرسه به جایی که نه راه پیش داری نه راه پس
اینقدرم نگو نامزدم
بعضی جاها لازمه آدم حرفشو محکم بزنه و از هیچ تهدیدی هم نترسه:104:
به خانوادت بگو هر کی از این خوشش میاد خودش بره باهاش ازدواج کنه
بگو از این بدم میاد
بلاخره خانوادتم متوجه میشن که واقعا بدت میاد
به اون آقایی هم که اول گفتی بهت علاقه داره و شما هم بهش علاقه دارین بیاد خواستگاریتون و موضوع رو با خانواده شما در جریان بذاره شما هم جریانو به خانواده بگین
تالاسمیرم بهانه نکن ، روش تاکید
رک بگو بدم میاد ازش
دوست ندارم خودش بدونه که ازش بدم میاد فقط میخوام بدونه که هیچ حسی بهش ندارم دوست ندارم دلشو بشکنم میترسم بعدا تاوانشو بدم میخوام یه جوری قانعش کنم که به درد هم نمیخوریم اینقد سر سخت نباشه ولی نمیدونم چجوری؟؟
-
پرواز ،
چرا جواب من را ندادی؟
آزمایش شما مشکل داره و شما می خواهید ازدواج کنید؟
دلیل از این بهتر. یا حداقل بهانه از این بهتر؟
-
parvaz72 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
بهتره بدون دخالت احساسات تصمیم بگیری .
مهمترین مسئله اکنون وضعیت خونی شما دو نفر هست که قطعاً در آینده در رابطه با بچه دار شدن مسئله ایجاد می کند .
با خانواده ات قاطع باش ، شما را که به قتل نمی رسونند اگر می خواهید درست تصمیم بگیرید پای هزینه اش بایستید مثلاً اگر به خاطر مسائل پزشکی و تفاوتهای رفتاری و شخصیتی حاضر به ادامه نیستی اصلاً نپذیر که اگر بچه مشکل داشت سقطش می کنیم . نباید دیگران برای شما تصمیم بگیرند . اگر قاطع وایستادن هزینه اش اینه که دعوا بشوی حتی دست رویت بلند کنند باید بنشینی و فکر کنی که آیا حاضری این هزینه را بدهی یا زندگی ای که تفاوتهای اختلاف ساز دارید و مشکل پزشکی در آن هست . هزینه های هردو را بررسی کن . معایب و محاسن قاطعیت در مقابل خانواده و عدم قاطعیت را بررسی کن و تصمیم بگیر .
برای تصمیم گیری به اندازه ذره ای هم شده آقایی که به شما ابراز علاقه کرده را در نظر نگیر بلکه فقط سنخیتهای بین خودتو نامزدت و موضوع پزشکی را در نظر بگیر .
در حال حاضر گام اساسی قاطعیت شما در مقابل خانواده و اینکه اجازه ندهی تصمیم غیر منطقی برایت بگیرند هست ، مرحله بعد نامزدتان . نهایت کار مراجعه به مراجع قانونی هست که البته اگر با بررسی ها به نپذیرفتن این وصلت رسیدی با قاطعیت به نتیجه خواهی رسید .
راه دیگر این است که به همراه خانواده نزد یک مشاور بروید و به کمک یک مشاور به آنها بفهمانید زندگی فقط پول نیست . و مهمتر از همه اونها که بهره ای از این پولها نمی برند قرار شما بهره مند بشید و برای شما اولویت تفاهم اخلاقی و سنخیت شخصیتی و سلامت جسم و روح است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
پرواز ،
چرا جواب من را ندادی؟
آزمایش شما مشکل داره و شما می خواهید ازدواج کنید؟
دلیل از این بهتر. یا حداقل بهانه از این بهتر؟
آره مشکل داره من تالاسمی آلفا و ایشون تالاسمی بتا داره ولی متاسفانه اینقد آدمای متعصبی اطرافمو گرفتن که میگن آزمایش فقط بهونست نمیزاریم با این بهونه آبرومونو ببری
دیگه دارم از دستشون دیوونه میشم 2 هفتس که فقط یه وعده غذایی در روز میخورم اونم وقتی که کسی خونه نباشه از دوباره شروع شدن حرفاشون میترسم هر کیو که واسطه کردم باهاشون حرف بزنه هیچ فایده ای نداشته تهدیدم میکنن که اگه جدا بشی این خونه دیگه جات نیست دیگه کمک مالی نمیکنیمت نمیزاریم دانشگاه بری خسته شدم از این زندگی میخوتستم دنبال کار برم که منت اینا روم نباشه ولی واسه یه دختر 19 ساله چه کاری وجود داره منو از دانشگاهی که تمام تلاش خودم بوده میخوان بگیرن مگه من چه بدی در حقشون کردم که با من اینجوری میکنن جز اینکه میخوام با یکی زندگی کنم که حرفمو بفهمه و دوسش داشته باشم نه کسی که جز پول باباش هیچی نداره نمیدونم چه جوری این پول چشمو گوش این خونوادمو که یه روز فک میکردم از اینا عاقلتر وجود نداره بسته
هفته پیش باباش اومد خونمون از باباش گرفته تا خونوادم همه فقط تحقیرم کردن در صورتی که من چیزی کم نداشتم همه هم میگن تو حیفی به اون اما خونوادم.... گاهی وقتا فک میکنم شاید دارم همه اینا رو خواب میبینم
باباش میگه به هیچ وجه ما طلاق نمیدیم پسرمون میره زن میگیره ولی تورو طلاق نمیده حتی خودش اینقد استقلال فکریو نداره که حرفشو بزنه همش حرف باباشه اینجوری میخواسته تشکیل خونواده بده
ضمنا من 3بار رفتم پیش مشاور میگن مشاور چرت میگه مشاور گفت شما هیچ تفاهمی با هم ندارین ادامه دادن این زندگی فایده نداره با اینکه بابام فرهنگی و داداشم مهندس نمیدونم چرا اینقد فکر محدودی دارن
میخوام همه سختیا رو تحمل کنم حتی اگر کتکم بزنن فقط از یه چیز میترسم اینکه دانشگاه و رشتمو که با تموم وجود دوسش دارم و با زحمت به دستش آوردم از من بگیرن این درسم تنها امیدم واسه آینده ای هست که هیچ پشتیبانی توش ندارم خواهش میکنم یکی جوابمو بده پدر میتونه حق تحصیلو از دخترش بگیره؟؟؟:302::302:
-
دوست عزیز:72:
نه عزیز هیچکس نمیتونه مگر برای هزینه ؟! مگه دانشگاه دولتی نیستی؟!
اگر دانشگاه دولتی باشی که خدا رو شکر مجبور نیستی زیاد هزینه کنی.
اکثر دانشگا هها مراکز مشاوره دارند لطفا برو با مشاور دانشگاهتون صحبت کن حتی مدارک آزمایش خونتون رو هم ببر
نشونشون بده. ازشون بخواه که با خانواده ات صحبت کنند اگر راضی شدند که خدا رو شکر اگر هم که راضی نشدند
ازشون خواهش کن در صورت وخیم تر شدن شرایط میتونند در خوابگاه دانشگاه یک اسکان موقتی بهت بدند که وضعیت سخت تر نشه و خانواده مجبورت
نکنند با این اقا عقد دائم کنی؟!
لطفا فعلا همه تاکیدت روی ازمایش خون باشه چون خانواده ممکنه بخاطر آینده خوده ات و بچه ای که می خواهی بیاری از مواضعشون کوتاه بیان
اصلا در مورد اینکه دوستش ندارم و یکی دیگه رو دوست دارم و .... هیچ صحبتی نکن.
اگر بتونی از مادر - خواهر - دایی و.... (یک بزرگتر فهیم و صاحب عقل و نفوذ) استفاده کنی ان شاالله شرایطتت مناسب میشه.
اگر بتونی با خود اون آقا هم خیلی دوستانه و محترمانه صحبت کنی و تاکید کنی به آزمایش خون شاید بتونی باعث بشی خودش بخواد از خانواده اش که کنار بکشند.
موفق باشی:323:
-
الان که موقع امتحاناست زیر فشار امتحانا هم هستم ایشالا بعد امتحان میرم پیش مشاور واسه خونوادم که مشاور فایده نداره تا حالا 2 تا مشاور باهاشون حرف زده به حرف هیشکی گوش نمیدن یه مشکل دیگه هم اینه که میگن تالاسمی آلفا با تالاسمی بتا هیچ مشکلی ندارن تو نت زیاد دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم کسی در این مورد چیزی میدونه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
ازشون خواهش کن در صورت وخیم تر شدن شرایط میتونند در خوابگاه دانشگاه یک اسکان موقتی بهت بدند که وضعیت سخت تر نشه و خانواده مجبورت
مگه آدم از سنگه که خانوادشو رها کنه یا مگه خانواده جلادن که دخترشونو فدا کنن
گیرم رفت خوابگاه دوسال دیگه می خواد چه کار کنه
parvaz 72 جان حتما یه مشاورو بنداز جلو و خانوادتو راضی کن که باهاش هیچ رابطه ای نداشتی و حتی موی سرتم ندیده ضمنا با خانوادت با مهربانی و منطق صحبت کن و حتی اگر داد سرت کشیدن ارامشتو حفظ کن و به صحبتای (منطقی و درستی که از پیش روشون کار کردی) ادامه بده
به این ترتیب اونا میفهمن که شما همه ی جوانبو در نظر گرفتی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد هم درد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
parvaz 72 جان حتما یه مشاورو بنداز جلو و خانوادتو راضی کن که باهاش هیچ رابطه ای نداشتی و حتی موی سرتم ندیده ضمنا با خانوادت با مهربانی و منطق صحبت کن و حتی اگر داد سرت کشیدن ارامشتو حفظ کن و به صحبتای (منطقی و درستی که از پیش روشون کار کردی) ادامه بده
تاکید می کنم این کار رو موقتا و تنها در صورتی که خانواده خودشون و اون آقا اصرار بی دلیل می کنند برای ازدواج. و قتی شرایط عادی شد و اون آقا هم رفت پی زندگی خودش، شما هم در کنار خانواده خواهی بود ان شاالله.
خانواده ایشون رو مجبور کردند که در عقد موقت و جشن عقد شرکت کنه و برخلاف میل باطنی اش و جواب آزمایش به ایشون جواب مثبت بده؟!
اگر شرایط به همین صورت پیش بره با توجه به سن کم ایشون و فشار خانواده و اون آقا و خانواده اش ممکنه عقد دائم یا مرحله محضری شدن کار هم پیش بره؟!
که دیگه اون موقع جدایی مثل الان ساده نیست و باید ماهها و یا شاید سالها پله های دادگاه رو بالا و پاییی بروند و یا یک عمر برای مردی همسری کنند و یا مادر بچه هایی
باشند که اشک و آه همراه این همسری و مادری باشد:163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد هم درد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
خانواده ایشون رو مجبور کردند که در عقد موقت و جشن عقد شرکت کنه و برخلاف میل باطنی اش و جواب آزمایش به ایشون جواب مثبت بده؟!
اگر شرایط به همین صورت پیش بره با توجه به سن کم ایشون و فشار خانواده و اون آقا و
خانواده اش ممکنه عقد دائم یا مرحله محضری شدن کار هم پیش بره؟!
که دیگه اون موقع جدایی مثل الان ساده نیست و باید ماهها و یا شاید سالها پله های
دادگاه رو بالا و پاییی بروند و یا یک عمر برای مردی همسری کنند و یا مادر بچه هایی
باشند که اشک و آه همراه این همسری و مادری باشد:163:
خونوادم سنگ تر از اونی هستن که میتونین فکرشو بکنین همین الانم بهم میگن نمیزاریم طلاق بگیری تا فکر ازدواج با یکی دیگه رو نکنی حاضرم تا آخر عمرم تو خوابگاه باشم ولی این زندگیو قبول نکنم
به هر کی بگین من رو انداختم که باهاشون صحبت کنه ولی به هیچ وجه قبول نمیکنن حتی حاضر نیستن عیبو ایراداشو قبول کنن میگن همه ایرادا از خودته:302:
-
عزیزم نگران نباش ، هیچ کس نمی تونه شما رو مجبور کنه
روز اول نباید می گذاشتی این ازدواج سر بگیره ، ولی حالا دیگه اتفاق افتاده ، خانوادت هم حق دارن اونا هم به فکر اول شما و بعد آبروی شما و خودشون هستند .
باید با خانوادت بیشتر صحبت کنی ، سعی کن ناله و زاری نکنی ، گریه نکنی ، خیلی منطقی بشین با مادرت صحبت کن . یا هر کس دیگه ای که رابطه نزدیک تری در خانواده ات باهاش داری .
بگو مامان کسانی که به خاطر پول ازدواج میکنند یک روز به خاطر پوا هم از هم جدا میشن .
بگو من برام بیشتر از اونی که پول مهم باشه ، علم و دانشش مهمه ، پول با یک حادثه میتونه از بین بره ، ولی اخلاق و منش و علم و دانایی و علاقه نمیتونه با هیچ اتفاقی از بین بره .
بگو شما دلتون می خواد من با کسی ازدواج کنم که دوستش نداشته باشم ؟ الان ازش جدا شم آبروتون میره ولی فردا روزی با یک بچه خواستم جدا شم آبروتون نمیره ؟ اگر بچم تالاسمی شه چی کار کنم ؟ باید یک عمر با استرس زندگی کنم چون اون مرد پولداره ؟
البته شاید خانوادت یک سری چیزها میبینند که ما اینجا نمیبینیم و نباید انقدر صریح این پیشنهادات رو به شما بدیم .
ولی تا مطمئن نشدی نه ازدواج دائم کن و نه طلاق بگیر .
هیچ عجله ای نکن .
به خاطر هم کلاسیت هم هیچ وقت از همسر فعلیت جدا نشو . کلا فکر هم کلاسیت رو از فکرت بیرون کن که اگه الان جدا شم و با اون ازدواج کنم ، خوشبخت میشم .نه اصلا این فکرا رو نکن .چون معلوم نیست اگر با هم کلاسیت هم ازدواج کنی در آینده چه مشکلاتی خواهی داشت .
پس بدون در نظر گرفتن هم کلاسیت بهترین تصمیم رو برای الان و زندگی کنونیت بگیر .
-
RE: با زندگی که به من اجبار شده چه کنم؟ نامزدم رو دوست ندارم! کس دیگری رو می خوام
سلام،
عنوان تاپیکتون رو کمی تغییر دادم مشکلتون مشخص تر باشد. اگر عنوان دیگری مد نظرتون هست اعلام کنید.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamanaye man
عزیزم نگران نباش ، هیچ کس نمی تونه شما رو مجبور کنه
روز اول نباید می گذاشتی این ازدواج سر بگیره ، ولی حالا دیگه اتفاق افتاده ، خانوادت هم حق دارن اونا هم به فکر اول شما و بعد آبروی شما و خودشون هستند .
باید با خانوادت بیشتر صحبت کنی ، سعی کن ناله و زاری نکنی ، گریه نکنی ، خیلی منطقی بشین با مادرت صحبت کن . یا هر کس دیگه ای که رابطه نزدیک تری در خانواده ات باهاش داری .
بگو مامان کسانی که به خاطر پول ازدواج میکنند یک روز به خاطر پوا هم از هم جدا میشن .
بگو من برام بیشتر از اونی که پول مهم باشه ، علم و دانشش مهمه ، پول با یک حادثه میتونه از بین بره ، ولی اخلاق و منش و علم و دانایی و علاقه نمیتونه با هیچ اتفاقی از بین بره .
بگو شما دلتون می خواد من با کسی ازدواج کنم که دوستش نداشته باشم ؟ الان ازش جدا شم آبروتون میره ولی فردا روزی با یک بچه خواستم جدا شم آبروتون نمیره ؟ اگر بچم تالاسمی شه چی کار کنم ؟ باید یک عمر با استرس زندگی کنم چون اون مرد پولداره ؟
البته شاید خانوادت یک سری چیزها میبینند که ما اینجا نمیبینیم و نباید انقدر صریح این پیشنهادات رو به شما بدیم .
ولی تا مطمئن نشدی نه ازدواج دائم کن و نه طلاق بگیر .
هیچ عجله ای نکن .
به خاطر هم کلاسیت هم هیچ وقت از همسر فعلیت جدا نشو . کلا فکر هم کلاسیت رو از فکرت بیرون کن که اگه الان جدا شم و با اون ازدواج کنم ، خوشبخت میشم .نه اصلا این فکرا رو نکن .چون معلوم نیست اگر با هم کلاسیت هم ازدواج کنی در آینده چه مشکلاتی خواهی داشت .
پس بدون در نظر گرفتن هم کلاسیت بهترین تصمیم رو برای الان و زندگی کنونیت بگیر .
مرسی از راهنماییاتون اون هم کلاسیمو دیگه در نظر نمیگیرم و خیلی وقته دیگه سلامم بهش نمیکنم اگه واقعا بهم علاقه داره اگه جدا بشم یا نه بازم این علاقش نباید تغییر کنه به هیچ وجه هم اونو تو این مسئله وارد نمیکنم به ازدواج با اونم نباید فک کنم چون الان مشکل اصلی من با خود نامزدمه اینکه ریشه یه ازدواج یعنی علاقه من به ایشون شده تنفر باقی اختلافاتم از اختلاف فرهنگی گرفته تا سطح تحصیلات
حتی یه کلمه از حرفامو نمیفهمه همش ازم میخواد به قول خودش زیر دیپلم واسش توضیح بدم و مشکل اصلیم اینه هیچ تمایلیم به تغییر نداره از من میخواد مثه اون بشم
امشب با خونوادم منطقی صحبت کردم مامانم گفت من دیگه تو تصمیمت دخالت نمیکنم ولی داداشم گفت فکر جداییو از سرت بیرون کن من خودم تغییرش میدم مگه میشه طرز فکر یه آدمو 180 درجه عوض کرد در شرایطی که من دیگه حالم ازش بهم میخوره و دیگه حاضر نیستم یه لحظه پیشش بشینم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[align=justify]من میدونم صحبت با خانوادهایی که متعصب الکین چقدر سخته و هیچی تو کتشون نمیره و معمولا هم عزیزشون را خودشون بدبخت میکنن.قطعا این ازدواج آخرش جدایی و برگشتن شما پیش خودشونه! این راهی که میگم را به عنوان آخرین حربه بکار ببرید:
قاط بزن،خودتو بزن به دیوونگی، اینقدر که جدا نگرانت بشن. کولی بازی محض که فکر کنن واقعا دخترشون داره میمیره!باید اینقدر خوب نقش بازی کنی که واقعا بترسن! بگی بخاطر فکر کردن به زندگی با پسریه که دوستش نداری و نمیخوایش،اگه گفتن بیچارت میکنیم بگو از این حالی که دارم بدتر نمیشه هر کاری کنید!!
وگرنه این خانواده ای که شما داری با آزمایش منفیه و ... کوتاه نمیان،اگه لازم دیدی که ی خودکشی ظاهری هم براه بنداز چون ممکنه بعدا ناچار شی واقعا این کار را بکنی،[/align]http://www.postsmile.net/img/20/2078.gif
مرسی دوست عزیز میدونم این راه جواب میده خودمم تو فکرشم ولی از این میترسم تو فامیل انگ دیوونه بودن بهم بزنن
-
RE: با زندگی که به من اجبار شده چه کنم؟ نامزدم رو دوست ندارم! کس دیگری رو می خوام
رفتم پیش مشاور بهم گفت اولین اشتباه از خودت بوده نباید کوتاه میومدی خودمم میدونم همه چی خیلی سریع اتفاق افتادبهم گفت این طوری که تو داری ازش میگی شما دو نفر علاوه بر نداشتن علاقه دنیاهای متفاوتی دارین تصمیمم واسه جدایی جدیه چون میدونم اگه به خاطر آبرو بمونم هم در حق اون ظلم کردم هم خودم ولی همه منو از جدایی میترسونن میگن اوضات بدتر از الان میشه مجبوری تا آخر عمر مجرد زندگی کنی میگن یه روز تاوان اینکه نامزدتو دوست نداشتیو میدی(میدونم واسه این تهدیدا دارن از سن کمم سواستفاده میکنن) آخه من چه گناهی کردم چرا به خاطر احساس گناه باید از خودم بگذرم دیشب از عذاب وجدان خوابم نمیبرد با خودم میگفتم اون بیچاره چه گناهی کرده من باید کوتاه بیام ولی حتی دوباره شنیدن صداش آزارم میده نمیتونم به خدا دارم دیوونه میشم:302::302::302:
تورو خدا یکی کمکم کنه:316: با جداشدن ازش دارم در حقش نامردی میکنم؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvaz72
تورو خدا یکی کمکم کنه:316: با جداشدن ازش دارم در حقش نامردی میکنم؟؟؟؟؟
اگر واقعا دوستش نداری با ادامه این رابطه داری هم به خودت ظلم می کنی و هم به اون چون هم اون حقش هست که باکسی زندگی کنه که قلباً و صمیمانه دوستش داشته باشه
و هم شما حق دارید همسر کسی باشید که دوستش دارید.
پس لطفا با این افکار وسواس گونه شرایطت را بدتر از الان نکن.
اگر واقعا نمی خواهیش ازش صمیمانه بخواه باهم پیش یک مشاور بروید تا بین شما عاقلانه قضاوت کند.
لطفا سعی کن با نامزدتت دوستانه صحبت کنی فعلا تاکیدت بر جواب آزمایشها که منفی است باشد.
موفق باشی:72:
-
ناراحت شدم عزيزم ، هيچ وقت اگه دوستش نداري باهاش هر طوري هم كه شده ازدواج نكن، با خانواده صحبت كن بگو اين تويي كه ميخواي يك عمر زندگي كني و بايد باكسي كه دوستش داري باشي ولي اينكه كس ديگري رو دوست داري هيچ وقت تا از اين شرايط نجات پيدا نكردي بازگو نكن، ثروت اونم كه مال خودش نيست تازه اگه هم بود نميتونه به تنهايي خوشبختت كنه ، توي بيشترين فشارها وسختگيري هايي كه ميكنن تن به اين ازدواج نده و بگو من سني ندارم و فقط ميخوام درسم بخونم الان برام خيلي زوده و هنوز معياري از شوهر آيندم توي ذهنم ندارم و بهش فكر نكردم، خب بگو تو خيلي خوبي ولي من دوست ندارم و نميتونم باهات زندگي كنم بحث سر يه عمر زندگي بازي كه نيست، قبول نكني.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلنا
ولي اينكه كس ديگري رو دوست داري هيچ وقت تا از اين شرايط نجات پيدا نكردي بازگو نكن
با اون همکلاسیمم که دوسش دارم صحبت کردم و بهش فهموندم که به خاطر علاقه اون نیست که میخوام جدا شم بهش گفتم فعلا منو از فکرش بیرون کنه چون میدونم به امید زندگی با اون نمیتونم زندگی دیگه ای رو خراب کنم دلیل من واسه جدایی اون نیست دلیل من اینه که نامزدمو دوست ندارم و با هم تفاهمی نداریم
اون همکلاسیمم اگه یه روز واسه ازدواج پیش قدم بشه و مورد تایید خونوادم نباشه ترجیح میدم فراموشش کنم تا اینکه به خاطرش از خونوادم بگذرم
-
درست بخاطر اينكه اگه چيزي هم بينتون نباش كه نيست، ديگران فكر ميكنند دليل نخواستنتون اون بيشتر با منطق دليل بيار تا قانع بشن.
-
سلام پرواز عزيز اگه بتوني واسه نماز شب بيدارشي وبعد از نماز سر به سجده بذاري وصدوده بار بگي (لااله الاالله سبحانك اني كنت من الظالمين).وبعد از اون صدوده بار بگي (ب علي)مطمئن باش انشاءالله فرج وگشايشي واسه مساله اي كه باهاش روبرو شدي به وجود مياد.:)