صحبت های نامزدم در مورد هیکل و ظاهر دخترها خاله زنکه یا هیز؟
سلام ،دختری هستم 28 ساله ،لیسانس مهندسی ،شاغل با پسری آشنا شدم 27 ساله.بعد از 1 سال دوستی این پسر به خواستگاری من اومد.دوران دوستی رابطمون کم بود رفت و امد کمی داشتیم ولی از وقتی نامزد شدیم کل هفته باهم بیرونیم.
و دلایلی که من بهش جواب مثبت دادم زیاد بود مثل شخصیت اجتماعیش ،وضعیت خانوادگیش،اخلاقش،هم فکر بودن ما
الان چند ماهه که ما نامزد هستیم و خیلی از حرفاش من رو اذیت میکنه که در دوره دوستی متوجه نبودم.ولی مشکل دیگه ای باهم نداریم.
با همه گرم می گیره با دوستای من ،همکارای خانومش،دخترای فامیل ما.
البته بهش شک ندارم ولی دوست ندارم اینجوری باشه که همه رو تحویل بگیره.همه هم عاشقش میشن و میگن خوش به حالت شوهرت خیلی خوبه.
به هیکل و تیپ و قیافه خانم ها توجه داره و اگر ایردی داشته باشن میگه اگر خوبی هم داشته باشن میگه به من.
در مورد همه حرف میزنه.خیلی وقتها دیگران رو مسخره میکنه .مثلا دوست من رو می بینه میگه این چقدر گندس انگار سه شیکم زاییده
این چقدر درازه یه چیز راسته دراز کی میگیره این رو ؟
این چقدر کوچولو مثل سنجاب می مونه باید بندازیش تو قفس با خودت ببری این ور اون ور.
این رو هیچ کی نمی گیره با اون دماغش.
موهاش قشنگه ها تو هم این رنگی کن یا این مدل قشنگه،
دختر ریزه میزه و کوچولو موچولو خوبه ادم میتونه بچلونتش
چرا این دختره ابروهاشو اونجوری کرده؟واقعا فکر میکنه خوشگل شده؟
اوه نگا این دختر بچس ها ولی انگار سن مامانه منو داره چرا دخترا این جوری شدن؟
این خیلی گوگولیه مثل تو می مونه
چند روز پیش یکی از خانم های همکارش موهاش رو هایلایت کرده بود جلو من بهش گفت آنا موهاش چه خوشگل شده.بهش میاد نه؟
مشکل بعدی اینکه به اندام من خیلی گیر میده و باعث شده اعتماد به نفسم کم شه.خیلی خیلی عذر میخوام که این رو میگم بهم میگه ران و باسنت باید چاق شه ولی بقیه جاهات خوبه .منم نمی تونم کار ی کنم که فقط همین دو قسمت چاق بشه .هر دفعه من رو میبینه این رو میگه.خیلی اذیت میشم از حرفش.
من باید نامزدیم رو بهم بزنم؟:323:
مشکل دیگه هم اینه خیلی حرف میزنه تو جمع خیلی پرحرفه (اینرو کل خانوادم میگن البته نه به منظور ایراد گرفتن ازش)
RE: صحبت های نامزدم در مورد هیکل و ظاهر دخترها خاله زنکه یا حیض؟
چرا کسی راهنمایی نمیکنه من باید چیکار کنم چرا مردی انقدر خاله زنک بازی در میاره؟
نامزدم دوتا خواهر بزرگتر داره ممکنه دلیلش این باشه که با دخترا بزرگ شده به هردوشون وابسته هسست
سلام دوست عزیز
به نظرم نیتش هر چی باشه توی ارتباطات باید حدو مرزها تعیین بشه ..
من فکر می کنم بهتره باهاشون صحبت کنی و از ایشان بپرسی که اگر مردی مثل خودش با شما گرم بگیرد چه حسی پیدا می کند ؟
قطعا جواب او این خواهد بود که اصلا دوست ندارد مردی با شما اینگون رفتار کند و او را آزرده خاطر می کند ..
در این صورت به او بگویید پس بهتره یکسری از حد و حدودات را رعایت کنید و سر مسائلی با هم به تفاهم برسید ..
در ضمن اصلا ربطی به خواهرهاش نداره و ذهن خودت رو درگیر اونها نکن چون نامزدت حتی باید مرزهای خواهرانه رو هم رعایت کنه و در کنار اونها با غریبه ها هم آداب معاشرت مناسب رو پیش بگیره ..
دیگه داشتم ناامید میشدم
ببخشید من یک مشکلم گرم گرفتنش هست
مشکل اصلیم اینکه به همه توجه میکنه و در مورد ظاهر بقیه اظهار نظر میکنه ظاهر دخترا از مدل مو تا هیکل ! میخوام بدونم علتش چیه؟من خودم برادر دارم اصلا این طوری نیست.
من بهش میگم زیاد گرم نگیره میگه من همین جوریم و نمیتونم ناگهانی رفتارم رو باهمکارم و دوستانم تغییر بدم ،منم بهش اعتماد کامل دارم
چیکار کنم به نظرتون؟
RE: صحبت های نامزدم در مورد هیکل و ظاهر دخترها خاله زنکه یا هیز؟
آنالیای عزیز سلام
کمی هم از خودت بگو. چطورباهم آشنا شدین. آیا درگذشته باپسری رابطه داشتی؟ نامزدت چطور از گذشتش وروابطش اگر داشته چیزی به تو گفته؟
آیا دراین مدت آشنایی رفتاری داشته که اعتماد تورو به خودش زیرسوال ببره؟
رابطه خودت با دیگران چطوره؟ راحت به بقیه اعتماد می کنی یا آدم بدبینی هستی؟
سلام
اول بگو چطور با هم اشنا شدید؟شما باید ببینی ایشون در گذشته چه وضعیتی داشته؟
این رفتار ایشون طبیعی نیست و در این مورد دو تا مطلب فعلا به ذهنم میرسه
1. یا واقعا هیچ منظوری نداره و اونقدر پسر ساده و بی شیله پیله ایه که هر چی به زبونش میاد میگه و نمی دونه که این رفتار شما رو ناراحت میکنه. (احتمال این مورد خیلی زیاد نیست چون شما بهش تذکر دادید)
2. یا از دوران مجردی عادت کرده به چشم چرانی. که این مورد احتمالش بیشتره.
دوست من ، سعی کن به نحوی پیش یک مشاور حضوری بروید تا مشکل ریشه یابی بشه چون در هر صورت یک مرد متاهل باید یک سری حد و حدودی را رعایت کنه در ارتباطش با خانم های دیگه. اون چیزی که بیشتر از حرف زدنش در مورد خانم ها نگران کننده است اینه :
"در مورد همه حرف میزنه.خیلی وقتها دیگران رو مسخره میکنه"
وقتی کسی رو مسخره میکنه یا پشت سر کسی غیبت میکنه شما چه واکنشی نشون میدید؟ تائیدش می کنید؟
سلام پارمیدا و فهیمه مرسی
من تو کوه باهاش آشنا شدم
من با دوستام بودم و اونم با دوستاش
در گذشته دوستی با دختر کم و بیش داشته فکر کنم با دو سه نفری دوست بوده
من در گذشته دوست پسر نداشتم ولی با پسر ارتباط داشتم دوستی های معمولی تو اکیپ دانشگاه
دردوره آشنایی رفتاری نکرده که من بهش بی اعتماد شم
منم تو برخوردام راحتم اجتماعی و برون گرام ولی نه در حد نامزدم ،بد بین نیستم خوش بینم بیشتر
فهمیه جان بله خیلی دیگران رو مسخره میکنه من همیشه بهش اعتراض می کنم میگم تو اینجوری میگی بقیه تو منو مسخره می کنن
میگه نوش جونشون بکنن میخنده اصلا براش مهم نیست ولی خیلی از مسخره کردن دیگران بدم میاد.میگه بزار بخندیم دنیا دو روزه .
من هرگز تاییدش نمی کنم البته فهمیه جان اینم بگم که بیشتر دخترای قرطی و تابلو رو مسخره میکنه نه هرکسی رو ببینه
نظرتون چیه؟پیش مشاورم نمی اد اصلا قبول نداره این حرفارو .
تو برخورد اولش با همه صمیمی میشه یه عروسی رفته بودیم نامزدم تو مردونه تنها بود من همش نگران بودم کسی رو نمی شناسه بهش بد می گذره بعد از عروسی دیدم تو همون 2 ساعت که اونجا بود با سه تا پسر دوست شده شماره رد و بدل کردن قرار بیرون گذاشتن و اون پسرا هم شوهرای دوستام بودن ،همشون گفته بودن نامزدم از اول عروسی تا آخر حرف میزده
با دختراهم خیلی راحت برخورد میکنه
فهمیه جان در مورد منم خیلی نظر میده در مورد هیکلم خیلی نظر میده یا لباس پوشیدنم
از کجا بفهمم چشم چرونه یا نیست؟میشه راه حل بگید خواهش میکنم
بر و بر کسی رو نگاه نمیکنه یعنی چشم چرون نیست؟تا حالا ندیدم به کسی برو بر نگاه کنه
سلام عزیزم
همینکه بروبر نگاه نمیکنه خودش نقطه مثبتیه. اینکه در مورد لباس پوشیدن شما نظر میده عیبی نداره اما اینکه اینجات چاقه اونجات لاغره زیاد قابل قبول نیست. زیاد حساس نباش رو گفته هاش. اگر ببینه ناراحت میشی ممکنه ادامه بده. وقتی میگه فلان جات باید چاق بشه یک گوش ات در باشه یکی دروازه. انگار نشنیدی.
بهش بگو مسخره کردن دیگران کار انسانی نیست. اگر مذهبیه ، بهش بگو که چقدر احادیث و آیات قرآن داریم در نکوهش این کار. بگو غیبت کردن کار درستی نیست. بگو بدون مسخره کردن و غیبت کردنم میشه خوش بود و خندید. بهش بگو خوشت میاد یه پسر دیگه در مورد من از این حرفها بزنه. (اینو لابلای حرفات بگو نه مستقیم)
مرسی فهیمه جان
میگه پایین تنه تپل باید باشه بقیه جاها لاغر،منم گفتم تو بگو خدا واست یکی مخصوص بسازه من اینجوری نیستم هیچ وقتم نمیشم. گفتش چرا میشی بدن خانوما مستعد این نوع چاقی هست!ولی من مستعد نیستم
نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتها حرفاش باعث خجالت من میشه تو جمع وقتی پیش خواهرم از دختر دیگه ای حرف میزنه و می بینم چشای خواهرم گرد شده از خجالت می میرم .
در مورد مسخره کردنم قول میده دیگه نگه ولی عادتش شده.
به نظرم این نامزدی باید بهم بخوره حداقل تهدیدش کنم میخوام بهش بزنم شاید سرجاش بشینه نه؟
شما توی تاپیک دیگه ای هم در مورد خشونت جنسی ایشون نوشتید. بهتره اون مساله را هم همین جا دنبال کنید و در مورد این نامزدی تصمیم بگیرید.
به نظرمن رفتارهاش نرمال نیست.
آنالیا
اول میشه بگی شما عقد هستید یا فقط نامزد هستید به عبارتی صیغه ای خونده شدم و اسم تو شناسنامه رفته یا نه؟
دوم هم بگو آیا ایشون فیلمهای پورن و کانالهای ناجور ماهواره زیاد میبینه یا در حالت عادی همینجوریه؟
پیدا جان میشه بیشتر راهنمایی کنی من خیلی به راهنمایی نیاز دارم
نامزدم پیش مشاور نمیاد من چیکار کنم
از اینکه منو خیلی دوست داره شک ندارم منم دوسش دارم ولی خیلی از کاراش رو اعصابمه
بله در تاپیک نازی جون نوشتم ولی کسی اونجا جوابم رو نداد. فکر نمی کردم رفتارش نرمال نباشه
فکور جان عقد کردیم من نمیدونم فیلم های پورن می بینه یانه ولی ماهواره می بینه کالان ناجور شو دیکه نمی دونم
فکور جان عقد کردیم من نمیدونم فیلم های پورن می بینه یانه ولی ماهواره می بینه کالان ناجور شو دیکه نمی دونم
دوست من
این حد از توجه به بدن و هیکل زنان طبیعی نیست. اگر خدایی ناکرده معتاد به دیدن فیلم های ..... باشه یک مقدار کار مشکل میشه چون احتمالا در خیلی موارد می خواهد اون چیزهایی رو که دیده بهش برسه. (ببین نگران نشو اینا همش احتماله فعلا فرض بر اینه که ایشون اهل این حرفا نیست)
در مورد خودت بگو خدا منو اینجوری آفریده منم از هیکل خودم راضیم و نیازی نمی بینم که اونطوری بشم که شما میگی (اینا رو وسط حرفها و با لحن دوستانه بهش بگو)
یه سوال دیگه. گفتی خواهر داره. خواهرای خودش از لحاظ هیکل اونجوری هستند که از شما انتظار داره؟
{{من نظر خودمو میگم راجع به ماهواره کاری هم ندارم که درسته یا نه. به عقیده من ماهواره (کانال های معمولی فارسی، ناجور که جای خود دارد) عامل خیلی از مشکلات در خانواده های ماست. حتی به نظر من برای زوجی که تازه ازدواج کردند (حداقل تا 5 6 سال اول) مثل سم می مونه. این نظر شخصی منه.}}
سلام فهمیه جان
خواهر های خودش یکی شون چاقه ولی اون یکی اره تقریبا همین جوره
مرسی عزیزم ازراهنمایی هات
آنالیا جان حالا که عقد کرده هستین مسئولیت تو سنگین تر هست وبه جای اینکه از الان به فکر بهم زدن نامزدی وعقدتون باشی سعی کن بیشتر خودت وهمسرت رو بشناسی تا بتونین درکنارهم سالهای سال زندگی ورشد کنین.
توصیه می کنم اولاًحضوری به یک روانشناس ترجیحاً خانم مراجعه کنی تا راهکارهای عملی تری برای حل مشکلتون بهت بده.
روی اعتمادبه نفس خودت بیشترکارکن. از حرفهای همسرت درمورد ظاهر دیگران اگر ناراحت می شوی ضمن اینکه به همسرت می گویی که خیلی اونو دوست داری ولی بعضی حرفهاش ازجمله حرفهایی که درمورد ظاهرخانمهای دیگه میگه تو رو ناراحت و آزرده خاطر می کنه. محترمانه ازش بخواه که برای اینکه حرمتهای زن وشوهری بین شما حفظ بشه از قضاوت وصحبت درمورد ظاهر وزیباییهای زنهای دیگه درمقابل تو پرهیزکنه.
تو هم با رفتارهای پخته تر نشون بده که درزندگی زناشویی تنها زیباییهای ظاهری یک زن نیست که به اون ارزش میده. برای این کارلازمه اعتمادبه نفس وقاطعیت خودت رو افزایش بدی و راحت دردسترس نباشی چون مردها اگر زنی را به سختی بدست بیارن بیشتر قدرشو می دونن. لازمه عشوه گری ولوندیهای زنانه رو بلد باشی(کتاب زن بودن نوشته تونی گرنت رو بخون). لازمه اول خودت زیباییهای درونی خودت رو ببینی تا بتونی اونها رو به شوهرت عرضه کنی.
بجای نگرانی ورفتارنسنجیده از الان باتوکل به خدا از فرصتی که برای رشد هردوی شما بوجود اورده بنحو شایسته استفاده کنین. مطالعه کن و مشاوره حضوری رو هم فراموش نکن.
راستی ملاک انتخاب تو ازنظرشوهرت چی بوده؟
پارمیدا جان مرسی از راهنماییت آره حضورا می رم پیش مشاور میدونم نامزدم نمیاد ولی خودم می رم شاید مشکل من راه حلی داشت .
سلام انا جان
من خیلی در مورد لاغری پایین تنت نمیدونم
ولی خودم پایین تنم یکم تپله و نامزدم میخواد لاغر تر بشه منم دارم میرم باشگاه بدنسازی
اگه فک میکنی این ورزش میتونه بهت کمک کنه حتما امتحانش کن
و اینکه مهمتر از اندام اعتماد ب نفسته
نامزدت از ادماییه ک همه چیو ب شوخی میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه رو حرفاش خیلی کلیک نکن ک همشو بفهمی
یکم شلوغو بدون منظور حرف میزنه
تا اونجایی ک مطالبتو خوندم
قک نکنم مشکلی باشه
ادما بعضی از اخلاقارو دارن ک واسشون عادت شده این مسخره کردنم از جمله همین رفتاراس
نگران نباش
زمان میخواد ولی حل میشه
حلم نشد چیزه مهمی نیست فقط حساس نشو اونو ب عنوان ی عادت بد از همسرت بپذیر اگه باهاش مقابله کنی بدتر میشه
خوش باشی انا جان
:46: