با این دل هوس بازی که دارم اجازه بدم بیان خواستگاری ؟
سلام کمکم کنید لطفا من دیگه واقعا از دست خودم دارم دیوونه میشم:316::316:
همین چند وقت یه تاپیک زده بودم که داشتم از عشق یکی میمردم تا همین دیروزم همش داشتم به اون فکر میکردم و پیش خودم میگفتم یا اون یا هیچ کس حالا امروز یه اتفاقی افتاد که یه آقای دیگه رو که چند وقت پیش عاشقش بودم و فکر میکردم فراموشش کردمو دیدم وای نمیدونید همینکه دیدمش دوباره عشقم فوران کرد اصلا انگار نه انگار که تا چند ساعت قبل داشتم برا یکی دیگه میمردم .چند بار دیگه ام این اتثفاق برام افتاده(میبینید دلم چه کاروانسراییه؟:302:. ) من کلا خیلی ارتباط چشمی برام مهمه چندتا خواستگار خوب داشتم ولی فقط چون از چشمشون خوشم نیومد الکی گفتم نه هر چی مامانم چرسید چرا دلیلی نداشتم :316:حالا تو این وضعیت یه خواستگار میخواد برام بیاد حالا شما بگید چیه کار کنم الان دلم درگیر دو نفر دیگست .از یه طرف میگم این هرچی باشه باش ازدواج میکنم ولی به خودم مطمئن نیستم میترسم بش خیانت کنم چون دست خودم نیست میبینید که تو یه ساعت عشقم عوض میشه و دیگه به عشق قبلیم حسی ندارم چی کار کنم؟؟:316: بنظر خودم نباید هیچ وقت ازدواج کنم:302:
RE: با این دل هوس بازی که دارم اجازه بدم بیان خواستگاری ؟
عزیزم اینکه با نگاه از این و اون خوشت میاد اسمش عشق نیست!!شما یه کم خیال پردازیت و ذهن خوانیت زیاده و رفتارهای ساده دیگران رو با منظور فرض میکنی وخودتو زیادی درگیر تصوراتت میکنی!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
عزیزم اینکه با نگاه از این و اون خوشت میاد اسمش عشق نیست!!شما یه کم خیال پردازیت و ذهن خوانیت زیاده و رفتارهای ساده دیگران رو با منظور فرض میکنی وخودتو زیادی درگیر تصوراتت میکنی!!
منم که دارم میگم هوس باز شدم اصلا دست خودم نیست . حالا شما بگین ازدواج بکنم با این شرایطم یا نه :305:
این حس شما رو من با شدتی کمتر دارم . بیشتر برمیگرده به تنوع طلبی تا هوس .
دلیلش هم اینه که هنوز معیارهات مشخص نیستن و اولویت بندی نشدن .
فرض کن رفتی خرید . ولی تصمیم نگرفتی چه نوع لباسی بخری . ممکنه هر لباسی به نظرت قشنگ بیاد بخری .
ولی وقتی هدف از خرید حضور در جشن یا مراسم خاصی باشه لباسهایی متناسب با اون مراسم میخری .
معیار های انتخاب همسر آیندتو با اولویت لیست کن اینجا ،اون وقت مشخص میشه مشکل چیه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayrex
معیار های انتخاب همسر آیندتو با اولویت لیست کن اینجا ،اون وقت مشخص میشه مشکل چیه...
1.مهمترین معیارم اینکه ارتباط چشمی بتونم برقرار کنم یانه(اگه اینو نداشته باشه اصلا سراغ بررسی گزینه های بعد نمیتونم برم و حذف میشه طرف)
2.شخصیت
3.اخلاق(دوست دارم تا حدی مغرور باشه و با ایمان)
4.شغل و وضعیت مالی
5.خوانواده
امیدوارم با اینا بتونید کمک کنید:302:
الان وقت ازدواجت نیست یکی دیگرم میندازی تو هچل
سلام دوست عزیز.
چند وقت قبل ها منم یه کم اینطور بودم.البته نه به شدت شما.
1-اصلیترین دلیلش اینه که شخصیتت خوب شکل نگرفته.احساسات،توقعات و انتظارات هیچ کدوم تو وجودت به ثبات نرسیدن.هیچ کدوم واضح نیستن.
برای همین هر از گاهی یه نفر به چشمت خوب میاد و میشه عشقت.!!
2-چون شخصیتت پخته نشده معیاراتم دچار نوسان و بحران اند و خیلی مبهم و کلی اند و واضح و دقیق نیستن.ارتباط چشمی و اینا چیه..ارتباط چشمی مهمه اما معیار نیست.
شخصیت یعنی چی؟منظورت ازشخصیت دقیقا چیه؟که معیار دومته.
چرا مغرور؟منظورت عزت نفسه؟یا خود غرور؟دوست داری همسر ایندت باهات مغرورانه و از دید برتر رفتار کنه؟
3-تو منو بشدت یاد دورانی که تازه وارد جوونی شده بودیم میندازی.حدود 20-21 سال.که ذهنمون پر ازعشقای توی رمانها و توی اهنگها بود..یه مرد مغرور با ارتباط چشمی قوی که ما رو به سمت خودش جذب کنه.
این چیزا به درد همون رمانا و اهنگا میخوره.زندگی واقعی پیچیده تر ازاین حرفاس.
4-اون زمان یه مشاور بهم گفت حداقل تا یه سال بعد دوستیات ازدواج نکن.اون موقع بهم برخورد اما الان میبینم من که احساسمو چند تیکه کرده بودم خوب شد ازدواج نکرد وگرنه خودم و اونو اذیت میکردم.
به تو هم توصیه میکنم یه مدت دور ازدواج رو خط بکش.و تو این زمان یه کم شخصیتت رو بررسی کن.اخه تا وقتی معلوم نیست چه جوری هستی و چی میخوای چطور میخوای برای مهمترین مسئله زندگیت تصمیم بگیری؟
توصیه میکنم تو این زمان ابداً با هیچ پسری رابطه نگیری و فقط دنبال حل کردن تعارضات و مشکلاتت باشی.وقتی حس کردی پخته تر شدی و به ثبات رسیدی رو ازدواج فکر کن.:305:
5-برای اینکار از مشاور کمک بگیر.بهت کتاب معرفی میکنه.میتونه گره های ذهنیت رو پیدا و باز کنه.
6-صبر کن.
موفق باشی
ممنون از بهار زندگی و بقیه بچه ها که کمک میکنن مشکلم حل شه .
جناب ژپتو من 22 سالمه.
بهار زندگی عزیز با حرفات کاملا موافق هستم ولی دست خودم نیست و فکر کنم خل شدم آخه در مورد هم جنس های خودمم همینطوریم مثلا یکی رو که خیلی دوست دارم و با هم دوست صمیمی هستیم یدفعه بدون هیچ دلیلی دلمو میزنه و ازش متنفر میشم .اصلا دیگه چندشم میشه کنارش باشم حتی وقتی یه مدتیم ازش دور باشم بازم پشیمون نمیشم و ازش بدم میاد.بخاطر همین میترسم ازدواج کنم اگه بعد از یه مدت از شوهرم بدم بیاد دیگه نمیتونم باش زندگی کنم.نمیخوام با احساسات کسی بازی کنم از یه طرفم مادرم گیر داده که این خواستگارت هیچ عیبی نداره و باید جواب مثبت بدی میگه از دیوونه بازیات خسته شدم میگه وسواسی شدی و تا ازدواج نکنی قدر زندگیو نمیفهمی و اینجور حرفا.ولی من دست خودم نیست واقعا از هرکسی که تا حالا کنارم بوده و خیلیم دوسش داشتم بعد از یه مدت متنفر شدم :316:در مورد جنس مخالفمم که بدتر ناخودآگاه اول به چشماش نگاه میکنم اگه خوشم نیاد دیگه اصلا نمیتونم حتی ظاهر سازی کنم یه جوری باش بد رفتار میکنم که خودمم دلم میسوزه ولی چکار کنم دست خودم نیست فکر کنم باید برم تیمارستان بستری شم:316:
نمیشه که به خاطر اینکه مادرت اصرار می کنه یکی دیگه رو بدبخت کنی عزیز من
به نظر من یه مدت(چند ماه) اصلا به هیچ یک از مردای اطرافت فکر نکن و با هیچ کدام ارتباطی نداشته باش تا بتوانی خودت و پیدا کنی
حتی در مورد دوستانت هم همیشه یک حریمی رو برای خودت تصور کن و از اون خارج نشو. لازم نیست از هرکسی که خوشت می آید انقدر باهاش صمیمی بشی تا دلت و بزنه. دوری و دوستی رو برای همین گفتن دیگه
سلام
ببین خیلی ها تو این دوران به این موضوع شما دچار میشن.
اول از همه بدون اسم احساست عشق نیست بلکه شما عادت می کنی به یک نفر و تا یکی پیدا میشه که جای اون رو بگیره و شما بتونی یک ارتباط احساسی باهاش بگیری شخص اول رو فراموش می کنی . عزیز اصلا با این حس وارد رابطه ای به مهمی ازدواج نشو .
من نظراتم رو اینجا می گم فکر کنم اگه خوب اجرا کنی موفق باشی .
1 - سعی کن رابطه با جنس مخالف رو قطع کنی و نگو نمیشه .
2 - سعی کن رو شخصیتت کار کنی . به نظر میاد اعتماد به نفست پایین باشه ، چون معمولا به همین دلیله که دوست داری حتما با یک پسر ارتباط داشته باشی چون خوشت میاد که ازت تعریف و تمجدید بشه و قربون صدقه ات برن اما بدون تعریف و تمجید پسر ها فقط واسه رفع نیاز خودشونه . و شما به این قضیه عادت کردی فقط عادت .
3 - واسه اینکه بتونی راحتتر این مراحل رو طی کنی به خدا نزدیکتر شو و ازخدا بخواه کمکت کنه ( این واقعا معجزه می کنه ) مخصوصا حتما نمازت رو بخون بعد یک مدت میبینی که اصلا دوست نداری حتی به دوست پسر هات فکر کنی .
اگه به جایی رسیدی که تونستی بدون فکر کردن به دوست پسر هات به خواستگارات فکر کنی .بپذیر که ببینیشون
امیدوارم هر چه زودتر رو شخصیتت کار کنی
یادت باشه ارزش درونی و احساسات و عواطف ما خیلی با ارزش تر از اینه که هر کس وناکسی بتونه بیاد یه گوشه ایش رو خدشه دار کنه
آرزو موفقیت برات دارم
دوست عزیز بعضی ما آدم ها ی حسی به نام تنوع طلبی هستیم که به اشتباه نام عشق را برش میذاریم.
حالا شما بشین خودت فکر کن اگه عقد کردید و خطبه خونده شد و شما یک هفته بعد آقایی را دیدید و یهو بهش احساس علاقه کردید چی!؟ چه زندگی میشه؟ اون مرد بیچاره که همسرتون شده چی؟ و هزارتا مساله دیگه!
پس همون طور که دوستان هم گفتند تا این حس را دارید نباید سمت ازدواج برید.ازدواج تعهده!:310:
forever alone عزیز
معیارهای شما برای ازدواج چیه؟اصلا هدف شما از ازدواج چیه؟
شما چهار چوبه مشخصی برای امر مهمی مثل ازدواج ندارین برای اینم هست که هر کسی می تونه واردش بشه.
بنظر ادم رویا پردازین میاین همینطور ظاهر بین شما به هیچ وجه امادگی برای ازدواج ندارین چون هدف مشخصی ازش ندارین.
سعی کنید یک چهارچوبه مشخص برای خودتون تعریف کنید حتی برای قیافه تا از قیافه ی هر کسی خوشتون نیاد.
قیافه ی طرف مقابل در ابتدا برای دخترها بحصوص دخترهای کم سن و سالتر خیلی تاثیر گذاره اما این فقط در همون مرحله ی اوله بعد از اون مسائل دیگه ایی براشون مهم میشه از قدیم گفتن مردها از راه چشم عاشق میشن دخترها از راهه گوش!
این دید ظاهر بینانه ی شما حتی در رابطه با همجنسانتون هم تاثیر گذاشته یعنی به غیر از ظاهر دوستانتون چیز دیگری در اونها ندیدید؟دوست عزیز ادمها کالای لوکس و زینتی نیستند که ما فقط به ظاهر اونها توجه کنیم که وقتی دلمون رو زد بندازیمشون دور.یک رابطه ی موفق وقتی شکل میگیره که در طرف مقابل خصوصیات والای انسانی رو ببینیم و اون هم در ما چنین چیزهایی رو ببینه تا جذب یکدیگر بشیم و این رابطه دوام داشته باشه.
احتملا شما معیاری هم برای انتخاب دوست ندارید که به این راحتی کسانی رو که دوست خودتون می نامید رو کنار میگذارید دوست خوب راحت بدست نمیاد و ما هم نباید اون رو راحت از دست بدیم .این افرادی که شما راحت از دست دادین دوست شما نبودن و نقطه ی مشترکی هم با هاشون نداشتید!
تعریفتون از دوست رو هم برامون بنویسید.
میشه معیار اولت رو بیشتر توضیح بدی؟ منظورت از ارتباط چشمی چیه؟
نکنه منظورت اینه که هر چی یک مرد هیز تر باشه و بهتر بتونه بهت عمیق نگاه کنه؟