-
انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور
سلام
من تا چند وقت دیگه قصد عزیمت به خارج از ایران رو دارم. همسر مناسب خودم رو پیدا نکردم. البته پیدا کردم ولی متاسفانه نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
در خارج هم اصلا تمایل به ازدواج ندارم و قصد دارم پس از برگشت این کار رو انجام بدم. به نظرتون عوارض ازدواج موقت بیشتر است یا رابطه دوستی؟
-
RE: انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور
هر دو يه جورايي شبيه هم هستن
با اين تفاوت كه ازدواج موقت شرعيه و حلال
اما از نظر ايجاد وابستگي،موقت بودن، مشكلات بعد از قطع رابطه به نظر يه جورايي شبيه هم هستند.
البته اگه منظور تون دوستي در خارجه
چون شايد براي دخترهاي خارج از كشور اين قضيه عادي باشه
اما عوارض دوستي در ايران به شدت زياده و درست نيست.
البته اگه تصميم داريد بعدها به همسرتون بگيد يا اتفاقي بفهمه شايد از فهميدن ازدواج موقت كمتر اذيت بشه،چون به هر حال بهشون نشون ميده در قيد يه سري مسائل هستيد.(با توجه به اينكه ميخواين از ايران زن بگيريد)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
در خارج هم اصلا تمایل به ازدواج ندارم و قصد دارم پس از برگشت این کار رو انجام بدم. به نظرتون عوارض ازدواج موقت بیشتر است یا رابطه دوستی؟
دوست عزیز:72:
پستهای خوبت در تاپیکهای دوستان رو خوندم و به نظرم میاد شما کمی کلی گویی می کنید دررابطه با همه خانمها مثلا نظر شخصی من
درباره مال - دارایی و مدرک تحصیلی و ... شخصی که می یاد خواستگاری میکنه اینه که مشابه خودم باشه حتی اگه از لحاظ مالی پایین تر باشه
ولی تحصیلی مشابه باشه بفهم انسان با پتانسیلی هست مطمئنا قبول می کنم. در مورد دوستانی که اطرافم هستند می دونم همین عقیده رو دارند
شاید خانمهایی که متاسفانه به تور شما خوردند خیلی مادی بودند و یا خودشون منبع درآمد خاصی نداشتند و نگاهشون اول به پدر و بعد از ازدواج به همسرشون می خواد باشه.
در مورد دوست دختر و یا از دواج موقت من نظر شخصی خودم رو می گم امیدوارم بدردتون بخوره. من دکتری دارم یک مدت خارج از ایران زندگی کردم و الان در ایران دارم کار می کنم.
متاسفانه یا خوشبختانه هنوز قسمتم برای ازدواج نشده ولی تاکنون یکبار هم به ازدواج موقت و یا دوستی با جنس مخالف فکر نکردم و از خدا می خوام کسی رونصیبم کنه که او هم
اولین بارش باشه که با من بخواد عشق رو تجربه کنه . اگر شخصی خواستگاری کنه که مالی و تحصیلی پایین تر باشه برام قابل هضم تر هست نسبت به اینکه بفهمم قبلا دختری
بصورت دوست دختر و یا همسر موقت در کنار خواستگارم بوده ، فکر کنم اکثر خانمها در این موارد حساسند و این امر یک نقطه منفی در کارنامه زندگی شما میشه.
اگر دوست داری همسر پاکی نصیبت بشه سعی کنه خودت هم پاک بمونی به احترام وجود نازنین خودت و به احترام پاکی دختری که در آینده قرار همسرت و مادر بچه هات بشه.:310:
و اگر هم نمی تونی و با نمی خواهی و یا دوست داری روابط دیگه ای داشته باشی به قول فکر کنم حضرت علی باشه : هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.:72:
موفق باشی:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
پستهای خوبت در تاپیکهای دوستان رو خوندم و به نظرم میاد شما کمی کلی گویی می کنید دررابطه با همه خانمها مثلا نظر شخصی من
درباره مال - دارایی و مدرک تحصیلی و ... شخصی که می یاد خواستگاری میکنه اینه که مشابه خودم باشه حتی اگه از لحاظ مالی پایین تر باشه
ولی تحصیلی مشابه باشه بفهم انسان با پتانسیلی هست مطمئنا قبول می کنم. در مورد دوستانی که اطرافم هستند می دونم همین عقیده رو دارند
شاید خانمهایی که متاسفانه به تور شما خوردند خیلی مادی بودند و یا خودشون منبع درآمد خاصی نداشتند و نگاهشون اول به پدر و بعد از ازدواج به همسرشون می خواد باشه.
در مورد دوست دختر و یا از دواج موقت من نظر شخصی خودم رو می گم امیدوارم بدردتون بخوره. من دکتری دارم یک مدت خارج از ایران زندگی کردم و الان در ایران دارم کار می کنم.
متاسفانه یا خوشبختانه هنوز قسمتم برای ازدواج نشده ولی تاکنون یکبار هم به ازدواج موقت و یا دوستی با جنس مخالف فکر نکردم و از خدا می خوام کسی رونصیبم کنه که او هم
اولین بارش باشه که با من بخواد عشق رو تجربه کنه . اگر شخصی خواستگاری کنه که مالی و تحصیلی پایین تر باشه برام قابل هضم تر هست نسبت به اینکه بفهمم قبلا دختری
بصورت دوست دختر و یا همسر موقت در کنار خواستگارم بوده ، فکر کنم اکثر خانمها در این موارد حساسند و این امر یک نقطه منفی در کارنامه زندگی شما میشه.
اگر دوست داری همسر پاکی نصیبت بشه سعی کنه خودت هم پاک بمونی به احترام وجود نازنین خودت و به احترام پاکی دختری که در آینده قرار همسرت و مادر بچه هات بشه.:310:
و اگر هم نمی تونی و با نمی خواهی و یا دوست داری روابط دیگه ای داشته باشی به قول فکر کنم حضرت علی باشه : هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.:72:
موفق باشی:72:
درود
فرمایش شما را من از چند نفر دیگر شنیده ام . ولی واقعا دختری را پیدا نکرده ام که از لحاظ معیارهای ظاهری مشابه من (در همان لولی که من در میان مردان هستم) و موقعیتی مشابه من داشته باشد و شرایطم را قبول کند. شاید اندکی بد شانس بوده ام.
یک واقعیت اینجاست که خانومها چیزی نیست که نخواهند! بدیهیه که دوست ندارند مرد دوست دختر هم قبلا داشته باشد. در عین حال تحصیل کرده ، پولدار و با کلاس و خوش چهره باشد! مهربان باشد و ...
ولی یک واقعیت دیگر هم اینه که من مردهای بسیاری دیده ام که خود رووابطی نداشته اند و با زنانی ازدواج کرده اند که پر از روابط بوده اند در همین تالار هم پیام گذاشته اند و دوستان به مراجع توصیه کرده اند که فراموش کن . گذشته
تمام شده است و رفته است. عمده خانومها در مورد گذشته خودشون به مرد چیزی نمی گن. در حالیکه این بدیهیه به همون نسبتی که پیش از ازدواج مردان وارد روابط جنسی می شوندزنان هم می شوند! مگه ممکنه این نسبت تغییر
کنه؟ ولی در اکثر خواستگاریها این موضوع گفته نمی شه. آیا این منصفانه است؟
مورد دیگر اینکه روابط پیش از ازدواج تمام می شوند ولی دردسرهای مسائل مالی و توقعات تحصیلی و.. که زنان از مردانشان دارند بعد از ازدواج تازه شروع می شوند. کدام یک مهمتر است؟
مورد نهایی اینکه من تا به حال هم بسیار بسیار سخت توانسته ام خودم را از نظر جنسی کنترل کنم. شاید کنترلش برای خانومها ساده تره که شما تونستید کنترل کنید. خیلی سخته بسیار سخته
قربون حضرت علی برم"هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند". خانومها همونقدر که در مورد شرایط خواستگارشون سخت گیرند در مورد خودشون هم سختگیرند؟
-
من فکر می کنم نه ما کارشناسیم و نه سیاستمدار که در مورد دلایل و چراهایی که در ذهنمان نسبت به جامعه
پیرامون مان و اکثر افراد پیش می آید پاسخی منطقی و درست بدهیم. ولی در حد خودمان باید سعی کنیم کسی را بیابیم که
به معیارهای ما و افکار ما نزدیک باشد، اینکه اکثرا روابطی دارند و دروغ می گویند کمی کار ما را برای یافتن فرد مناسب
سخت می کند ولی نمی توان گفت که کلاً کسی که تحصیلکرده - کم توقع- پاک و نجیب باشد وجود ندارد. بعباریتی امیدواریم که شعر زیر
عملی شود:
کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز:310::310:
-
خب پیشنهادتون چیه؟ من در حال رفتنم! این چند سال رو تنها بمونم؟
من به این نتیجه رسیده بودم که برای اکثر خانومها موقعیت تحصیلی و شغلی من مهمتر از روابط پیشین من هست. اشتباهه نتیجه گیریم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
خب پیشنهادتون چیه؟ من در حال رفتنم! این چند سال رو تنها بمونم؟
من به این نتیجه رسیده بودم که برای اکثر خانومها موقعیت تحصیلی و شغلی من مهمتر از روابط پیشین من هست. اشتباهه نتیجه گیریم؟
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:311:
راستش بنظرم ازدواج موقت و یا دوست دختر دوای درد نیست میتونه یک مسکن باشه و برای مدتی درد رو کاهش بده ولی از لحاظ عاطفی و جنسی اثرات مخرب در دراز مدت می گذاره
می تونید نظرات دکتر هلاکویی رو که خودشون 32 سال هست در امریکا دارند زندگی می کنند و
شاید مثل روانشناسان ایرانی متعصبانه برخورد نمی کنند گوش بدید ایشون پاکی روحی و جسمی قبل از ازدواج رو برای زن و مرد یک ضرورت می دانند.
به نظر من همونطور که تا حالا خویشتنداری کردید و فکر موفقیت تحصیلی و کاری بودید همین روند رو ادامه بدید و موقعیتهای که در محیط کار پیدا میشه و یا معرفی میشند برای ازدواج
بررسی کنید خدا رو چه دیدی شاید بزودی زود شخصی وارد زندگیتون شد که مثل خودتون پاک و با پشتکار باشه. :227:
من خیلی در مورد قسمت در امر ازدواج شنیدم برای خودم پیش نیومده نمی دونم چقدر میتونه درست باشه ولی همونقدر که اتفاقات پیش بینی نشده در گذشته مون پیش آمده حتما
در آینده هم پیش خواهد آمد. امیدوارم همه افراد از جمله شما و من هم بتونیم نیمه گمشده واقعیمون رو پیدا کنیم:323:
در مورد سوال دومتون لااقل برای من و دوستان پیرامونم که همون یک موقعیت کاری مناسب خودمون داریم و قبلا هیچ رابطه عاطفی با جنس مخالف نداشتیم شخصی که پاک و نجیب
باشه حتی اگر شرایط مالی مناسبی هم نداشته باشه امتیاز بالاتری داره نسبت به کسی که امکانات مالی زیادی داره ولی روابطی قبلا داشته. چون به لطف خداوند استقلال
مالی داریم و نیازی نداریم با امکانات مالی طرف مقابل کلاس بگذاریم، ولی پاکی و اخلاقیات چیزی است که ازش کوتاه نمی آییم.:305:
-
سلام آقا مهران
بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو مطالعه کنید
میخوام ازدواج موقت(صیغه)کنم
همه نظرات اونجا به درد شما میخوره مخصوصا این نظریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
با توجه به اینکه احتمالا بیشتر نیاز به همدم دارین ، هشدار می دم که شما یکی از آسیب پذیر ترین افراد در زمینه ازدواج موقت هستین .
اگر عاشق فرد مورد نظر شدین چیکار می کنین ؟ (ضمن اینکه بستر لازم فراهمه )
عاشق شدن و دوست داشتن مثه خواب می مونه ، شما نمی دونی کی خوابت میبره .
نمی تونین بگین که من تا امروز یکی رو دوست دارم و از فردا که زمان عقد موقت تموم میشه ، دیگه دوسش ندارم!
پس برای افرادی مثل شما به هیچ عنوان ازدواج موقت توصیه نمی شه .
مخصوصا که اولین رابطه جنسی وابستگی بسیار زیادی رو میاره .
من پیشنهاد می کنم که به هیچ عنوان وارد این مقوله نشی و انرژی تو بذاری برای ازدواج دائم.
به نظر من بهتر هست به دوست و آشناهاتون بسپارید تا یک مورد خوب به شما پیشنهاد بدن و کمی هم توقعاتتون رو پایین بیارید
اگه اقدام به داشتن دوست دختر یا همسر صیغه کنید مطمئن باشید بعدش احتمال اینکه همین خانمهایی که به نظرتون سطحشون پایین هست به شما پاسخ مثبت بدن میاد پایین و حتی همونها رو هم نمیتونید داشته باشید الان حداقل میتونید اونا رو داشته باشید.
ضمنا اینکه شما میگید خیلی ها اینکارو کردن و به خانمشون هم نگفتن، شما در نظر بگیرید که همیشه دغدغه فهمیدن مطلب توسط خانمشون رو دارند و اگه روزی لو بره قضیه مطمئنا برای عدم تحمل دو سه سال تنهایی به یک زندگی پر از شک و ناراحتی و کشمکش وارد میشن
اگه شما خارج از کشور هم برید باز هم در مواقعی که به ایران میاین با سپردن به دوست و آشنا میتونید به دختر مورد علاقتون برسید.
اگه الان دانشگاه میرید میتونید به دوستانتون از رشته های دیگه یا گروههای دیگه بسپرید که اگه دختر مناسبی برای شما سراغ دارند بهتون معرفی کنن باور کنید اصلا کار سختی نیست دختر و پسر ایده آل به تعداد کافی در جامعه وجود داره شما آقایان که خیلی راحت میتونید به دنبال دختر مورد علاقه باشید خانمها محدودیت دارند شما که مشکلی ندارید کافیه بخواین مطمئنا شدنی هستش
و در نظر داشته باشید که بعد از برخورد با یک خانم پرتوقع یا مادی بقیه رو به هیچ وجه با همون شخصیت تصور نکنید دخترهای بساز و کم توقع هم کم نیستند بهتون قول میدم
موفق باشید
-
خیلی ممنونم ولی من واقعا توقعم بالا نیست.
ولی ترجیح نمی دمدختری که از موقعیت تحصیلی و شغلی وکلاس اجتماعی پایینتری از من هست رو داشته باشم. این توقع بالاییه به نظرتون؟ خب ببخشید برای من که فردرا دکترا می گیرم دوست دارم همسرم تحصیلاتی در حدود من، تیپی مانند من و موقعیتی در حدود من داشته باشه ولی بدبختانه همچنین دختری معلوم نیست به کی جواب مثبت می ده! یعنی من اصلا موندم جواب مثبت اصلا بلده بده؟ :311:
من رفته بودم خواستگاری یک خانوم دندانپزشک عمومی (خود من دانشجوی دکترای مهندسی هستم در ایران) دوستام گفتند اشتباه بزرگیه زنها دوست دارند همسرشون یک لول بالاتر باشه! خب اینکه نشد. الان که امکان تحصیل و موقعیت هم برای زن هست هم برای مرد، زنها و مردها باید همسان گزینی کنند نه اینکه در رویاهای خودشون غرق باشند.
من برم دیگه نمی تونم برگردم تا 5 سال. آمریکا اینطوریه. اینکه به کسی بسپرم در ایران دنبال همچنین دختری باشه می شه عقد غیابی انجام داد؟ این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
-
چرا اول تکلیف زندگی مشترکتون رو مشخص نمی کنید بعد تحصیل در خارج؟
-
من می خواستم اینکارو کنم. ولی هر جا رفتم توقعاتی داشتند که من پشیمون شدم اصلا از رفتنم خواستگاری.
خواستم بهشون بگم خب بابا دخترتون هم سن من و هم تحصیلات من هست چه انتظاری دارید که من کار خارق العاده ای این وسط انجام داده باشم و مثلا پولدار شده باشم. فرق من با دخترتون چیه؟ هر دو هم سن و هم تحصیلات هستیم از من توقعاتی هست که ...
متاسفانه فاند خیلی سخت می دن به ما ایرانی ها. مجبورم برم. ویزا هم به سختی گرفتم.
-
پایین تر بودن زن از مرد عرفه جامعه ست.وقتی بخوای بر خلاف عرف عمل کنی به مشکل بر می خوری.
-
آقا مهران مسلما عاقلانه نیست آدم کسی رو نبینه و عقد غیابی بکنه
ظاهرا چند ماه دیگه ایران هستید
تو همین مدت به هم دانشگاهیهاتون یا دوستانی در سایر دانشگاهها بسپارید مطمئن هستم حداقل 4 تا 5 مورد مناسب پیدا میکنید
اون خانم مسئله اش با شما الزاما شرایطتون نبوده شاید ظاهر شما رو نپسندیده شاید شخص دیگه ای رو دوست داشته شاید میخواداز ایران نره و هزار تا شاید دیگه
معمولا خانمها علت واقعی قبول نکردن خواستگار رو بهش نمیگن
اصلا با خودتون فکر کنید که اون خانم به شخص دیگه علاقمند و منتظر اون بوده و پرونده اون رو ببندید
تو همین مدت به جای فکر کردن به صیغه و ... (که من نمیدونم چه جور زن صیغه ای رو میخواین با خودتون ببرید آمریکا ) به طور جدی به دنبال پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج دائم باشید و از خدا هم خالصانه بخواین مورد مناسبتون رو سر راهتون قرار بده من به دعا در مورد پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج (و البته در مورد همه مسائل زندگی) شدیدا معتقد هستم
ولی از آشناهای من آمریکا دکترا و پست دکترا میخوندن ولی اینجور نبود که اصلا تا 5 سال نیان
ضمنا اونجا هم ممکنه دختر ایرانی مناسب و در حال تحصیل وجود داشته باشه توکل به خدا کنید خودش حل میکنه
-
فرهنگ جان قبول دارم. ولی خب این عرف اشتباهیه آخه. من چطور میتونم از یک دختر هم سن و سال خودم جلوتر باشم؟ معجزه کنم؟ پس اون دختر بالا بالایی ها رو کی می گیره؟ :311:
فکور من یک ماه دیگه ایرانم. تا اول دی. برای همینه که این تاپیک رو زدم. توی ویزای من نوشته یک طرفه. یعنی اگر برگردم مجددا باید درگیر فرآیند ویزا گرفتن بشم.
-
سن هم یکی از مواردیه که باید مرد بالاتر باشه.چند سالته؟
-
28 سال. خانومها در همه مسائل بایستی از مرد پایینتر باشند؟ این چه جذابیتی رو موقع انتخاب برای من نوعی فراهم می کنه که همسرم همه جوره از من پایینتره! خب جذابیتش رو از دست می ده بعدها! دوباره باید تاپیک بزنم همسرم جذابیتی برای من نداره.
-
در حالت معمول، زن از نظر ظاهری از مرد و مرد از نظر مالی یا موقعیت اجتماعی از زن بالاتر باشد برای زن و مرد جذابیتش بیشتر است. سن که دیگر مزیت نیست. خوب سن مرد از زن معمولا بالاتر باشد بهتر است به خاطر روند رشد و شروع آن در زن و مرد.
یک سوال از شما دارم . این گزینه ازدواج موقت را از کجا اوردید؟ یعنی می خواهید در 1 ماه یک زن صیغه کنید و بعد این زن صیغه ای را می خواهید چکارش کنید؟
-
اگه برادر خود من بود توصيه هاي فكور عزيز رو بهش ميگفتم
ميگفتم دور صيغه و دوستي هم خط بكش!
اما شما در مقابل خانومها جبهه داريد!
به قول دوستمون يه نظر كلي راجع به همه خانومها و خيلي حق به جانب رفتار ميكنيد.
از اين حرفا كه ميزنم اميدوارم ناراحت نشيد
اما شما هم غير واقع بينانه و خشن فكر ميكنيد.
به هر حال اميدوارم موفق باشيد:72:
-
اقتصادی تحصیلی سن در بعضی موارد م رن باید بالاتر باشه.تو داری خلاف جهت آب شنا می کنی باید توان بیشتری بذاری
تا مسیرو طی کنی یا مسیرتو تغییر بدی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
در حالت معمول، زن از نظر ظاهری از مرد و مرد از نظر مالی یا موقعیت اجتماعی از زن بالاتر باشد برای زن و مرد جذابیتش بیشتر است. سن که دیگر مزیت نیست. خوب سن مرد از زن معمولا بالاتر باشد بهتر است به خاطر روند رشد و شروع آن در زن و مرد.
یک سوال از شما دارم . این گزینه ازدواج موقت را از کجا اوردید؟ یعنی می خواهید در 1 ماه یک زن صیغه کنید و بعد این زن صیغه ای را می خواهید چکارش کنید؟
سلام
ممنونم.
مثلا با یک نفر در اون طرف. یکی از دوستانم این کارو کرده بود. اونها صادقانه می گویند که پیشتر آیا رابطه داشته اند و عده نگه داشته اند یا خیر.
بعد از اون هم جدا می شیم. منظورتون که چی کارش کنید رو نفهمیدم.
-
سلام
بحث اینکه اون دختری که مد نظر شما بوده توقعاتش خیلی زیاد بوده و ... بحثی هست که مربوط به این تاپیک نیست.
ولی در کل فکر نمیکنم درست باشه با یه بار جواب نه شنیدین همه دخترها رو صاحب یه جور طرز فکر و معیار بدونید.
اگه توی همین تالار یه مروری بر تاپیک ها داشته باشید می بینید که تو اکثر تاپیک ها این خانم ها هستند که از نظر موقعیت اجتماعی و تحصیلی و ظاهری از همسرشون بالاتر هستند . شوهران این خانم ها ، همسرانشون رو از همین جامعه انتخاب کردند، درسته؟
شما برید اونجا و درستون رو شروع کنید و مسائل Home Sick و فرهنگی و آشنایی با محیط رو پشت سر بگذارین. با ایرانی های اونجا آشنا بشین . اگه دختری رو پیدا نکردین که شرایطش به شما بخوره . و اگر اونقدر تحت فشار بودین که تحملش واستون ممکن نبود بیاین بگین من میخوام یه رابطه دوستی رو تجربه کنم.
حتی تو این چند روزی هم که ایران هستین می تونین بگردین دختری که شرایطش به شما نزدیک باشه (یعنی قصد اپلای کردن و مهاجرت داشته باشه)پیدا کنید و ادامه آشنایی تون از راه دور باشه و در صورتی که همه چی OK بود اون خانم هم بیان اونجا و ازدواج کنید.
-
صبا من سه مرتبه خواستگاری رفتم. هر سه مرتبه اینطوری بودند. از نظر تحصیلی هم من بالاتر بودم. ظاهری هم در یک حد بودیم! شاید من بدشانس بودم.
شما نظرتون اینه که هر دو گزینه رو کنار بذارم بهتره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamdardi2
اگه برادر خود من بود توصيه هاي فكور عزيز رو بهش ميگفتم
ميگفتم دور صيغه و دوستي هم خط بكش!
اما شما در مقابل خانومها جبهه داريد!
به قول دوستمون يه نظر كلي راجع به همه خانومها و خيلي حق به جانب رفتار ميكنيد.
از اين حرفا كه ميزنم اميدوارم ناراحت نشيد
اما شما هم غير واقع بينانه و خشن فكر ميكنيد.
به هر حال اميدوارم موفق باشيد:72:
من عذر می خوام اگر جبهه گرفتم. شما نظرتون چیه برای کسی که رسما اعلام می کنه تقریبا محاله بتونه این همه مدت نیازهاشو سرپوش بذاره؟ من دچار عذاب وجدان می شم برای رابطه دوستی. لااقل برای صیغه دیدم شرعی می شه.
خب الان که فرصت ازدواج ندارم کسی رو که می خوام ترجیح می دم در سطح خودم باشه که همچنین کسی هم به من جواب مثبت نداده تا به حال. پیشنهادتون چیه؟
-
ببین آقا مهران با اینکه خودم آدم معتقدی هستم ولی به دور از مسائل اخلاقی و اعتقادی و اینکه بعدا می خوای جواب همسرت رو چی بدی و ... میگم خویشتن داری خوبی که داره اینه ذهنت فقط درگیر یه موضوع هست و اون هم نیازت وکنترلشه .
به محض اینکه خواستی نیازت رو از طریقی بغیر ازدواج برطرف کنی - منظورم نیاز جنسی تنها نیست نیاز عاطفی هم هست - هزار تا مشکل سر راهت سبز میشه و درگیری ذهنیت از 10 به 1000 می رسه . مثل تفاوت کسی می مونه که تا حالا طعم یه غذای خوشمزه رو نچشیده و تفاوت کسی که این طعم رو چشیده و از این به بعد با وجود اون تجربه باید تحمل کنه. فقط قضیه تحمل و ... نیست. کلا ذائقه ت تغییر میکنه . روابط موقت فقط سطح انتظاراتت رو به صورت غیر واقعی بالا می بره.
ازدواج موقت و دوست دختر گرفتن یه مزیت داره ولی مضراتش زیاده و خودتون هم بهش واقفید.
تصمیم عاقلانه و بالغانه ای بگیرید به دور از هیجان.
-
خب این مدت چی کار کنم.5 ساله! اصلا برام نشدنیه این مدت طولانی به نیازهام نه بگم. الانم کنترلش کردم ولی فشار روحی بسیار بسیار شدیدی برام آورده. از کار و تحصیلم عقبم انداخته. اگر واقعا با یک فشار طبیعی می شد کنترل کرد این مسئله رو که این همه توصیه به ازدواج و.. نبود.
من تاپیکهای دیگر روهم خوندم که پسر ازدواج کرده ولی بعد از مدتی خوشش نیومده. خب واقعا نمی خوام اینطوری ازدواج کنم که هر کی شد شد! فقط برم ازدواج کنم. نمی دونم ترجیح می دم یکی در شان و اندازه های خونوادگی، مالی و تحصیلی و ظاهری خودم باشه.
-
من حرفاتون و شرایطتون رو کاملا درک میکنم و اصلا ازدواج عجولانه رو توصیه نمی کنم . به دلیل همون تاپیک هایی که منم خوندم .
شما مدام دارید به این فکر میکنید که 5 سال باید تحمل کنید.
در صورتی که ممکن بعد از رفتنتون خیلی چیزها تغییر کنه.
ممکنه با دختری که مد نظرتون هست اونجا آشنا بشید.
ممکنه شرایط براتون فراهم بشه که ویزاتون از Single خارج کنید . با یه هزینه کم یا کلا یه حالت دیگه.
ممکنه تو همین چند روز اینجا با دختری آشنا بشین که شرایطش باهاتون جور باشه و...
قرار نیست به محض اینکه پاتون به خاک آمریکا رسید برید با یکی ازدواج موقت داشته باشین.
این همه مدت صبر کردین اندکی دیگر هم صبر کنید بعد Option های مختلف رو بررسی کنید و بهترین تصمیم رو تو اون شرایط بگیرید. نظر سنجی فعلی بیشتر شبیه پیش از مرگ واویلا کردن هست.
-
آقای mehran21
چرا فکر می کنید تو این پنج سال موردی برای ازدواج پیش نمیاد براتون؟
یه قسمت از این فشار به خاطر همینه که شرایط رو برای خودتون حادتر نشون میدید.
من بهتون حق میدم که در مقابل این تغییر شرایطتون نگران باشید و برای آیندتون یه فکری کنید
چرا معیاراتون رو بازبینی نمیکنید ببینید شاید جاییش غیر اصولی باشه
ببینم یه سوال برام پیش اومد اونم این که اون سه جایی که رفتید اونا فقط از توقعاتشون حرف زدن و شما خودتون منصرف شدید یاکه اصلا اجازه صحبت برا آشناییی بهتون ندادن؟
به نظر من هم فعلا دنبال یه مورد خوب برا ازدواج باشید
-
مهران جان به نظرم اینطوری میاد که تنها دلیلت واسه ازدواج کردن همون تامین نیاز جنسیه. البته شاید اشتباه برداشت کردم.
دخترا اینطوری هم نیستن که همش به پول خواستگار فکر کنن. البته شاید خونواده هاشون باشن. اما در کل خیلی دلیل هست که ممکنه یه دختر از یه پسر خوشش نیاد. مثلا بعضیا پسری که درشت اندامه دوست دارن و سریع پسری که ظریف تره رو رد می کنن. بعضیام برعکس. یه عالمه دلیل دیگه هست.
حالا شما چه اصراری دارین که حتما دختر خانم از نظر همه چی هم سطح شما باشه. ضمن اینکه خود سطح هم تعریفش برای هرکسی شخصیه. مثلا ممکنه شما فکر کنین که از نظر خودتون از دختر خانمی بالاترین اما دختر خانم فکر کنه که اون از شما از لحاظ دیگه ای بالاتره و یه ناظر دیگه فکر کنه که مشابهه سطحتونو و یه ناظر دیگه هم فکر کنه که کلا اصلا این سطح بندی در این مورد صحیح نیست و اصلا جای فکر و بحث تعریف شده و معقولی در مورد این شیوه ی سطح بندی وجود نداره.
من خودم شخصا دنبال یکی هستم که اخلاقش و روحیاتش بهم بخوره. بعدش برام مقدار پولو حتی تحصیلاتش مهم نیست. زندگی باید به هر حال چرخش بچرخه و یه حداقلی باید پول باشه که جای مناسبی (نه بزرگ) زندگی کرد و اگه چیزی نیاز باشه بشه خرید. اما من خودم به هر حال یه دخترم و وجود دارم و نظر من اینه که خود خود کسی که قراره باهاش زندگی کنم برام مهمه. درک و مهر و لطفش وجودش برام مهمه. کسی که واقعا بتونم زندگیمو باهاش قسمت کنم. و اگه بخوام فقط شما رو از روی نوشته های این تاپیکتون قضاوت کنم خوب متاسفانه می گم شما اصلا کسی نیستید که من بتونم باهاش زندگی کنم. و البته قطعا شما هم از ادمی مثله من خوشتون نخواهد امد. شاید کسایی که رفتین خواستگاریشون هم یه نظرات مشابهی دارن. هر چیزی متفاوت با اونچه که شما فکر می کنید. این فقط و فقط تفاوته. نه نظر شما بهتره نه نظر من و نه نظر دیگه ای. همه درست هستن. فقط با هم متفاوتن. شما نیازه برای پیدا کردن کسی که باهاتون انقدر هماهنگ باشه جستجو کنین انقدر بگردین که بتونین پیداش کنین. البته من پیدا نکردم! یعنی پیدا کردم اما همیشه یه مشکلی هست و وقتی هیچ مشکلی نیست میشه مشکل سن!! امیدوارم شما از من موفق تر بشین.
راستی به هر کسی که فکر کردین می تونین باهاش زندگیتونو قسمت کنین و خوشبختتون کنه و خوشبختش کنین حداقل بگین که دوست دارین باهاش ازدواج کنین. شاید واقعا اون خانم به اون اندازه ای که فکر می کنین پر توقع نباشه. شاید معیاراش با اون چیزی که فکر می کنین خیلی فرق داشته باشه. اگه کسی رو دوست دارین بهش بگین. خودتون خودتونو بدون اینکه چیزی گفته باشین رد نکنین. شانستونو امتحان کنین. شاید اون دختر هم منتظر شنیدن حرف شما باشه.
اینایی که نوشتم واسه این بود که ببینین طرز فکر خانما ممکنه با اونچه که شما دیدین تفاوت داشته باشه.
در مورد ازدواج موقت واقعا نظری نمی تونم بدم. خودم شخصا دوست ندارم. ولی نمی دونم چی درسته و چی نه.
موفق باشید. :72:
-
مسلما شما تحت فشار خواهید بود اما این که مدام این مساله رو با خودتون تکرار کنید فقط فشار رو بالاتر می برید.
اما در مورد انتخابتون. من منظورم این بود که برای اینکه بتونید تصمیم درستی بگیرید که ضرر کمتری براتون داشته باشه بهتره دقیقا مشخص کنید
1- از این دو نوع انتخاب دنبال چه چیزی هستید؟
2- می خواهید کدام نیازهاتون رو بر اورده کنید؟
3- شرایطی که برای هر کدوم در نظر دارید چه هستند (چه نوع صیغه ای و چه نوع رابطه دوستی؟)
4- در صورت انتخاب یکی از دو مورد و بعد پیدا کردن موردی برای ازدواج تا چه مقدار از گذشته خود را مجاز می دونید که بیان کنید؟
5- مزایا و معایب هر کداماز انتخابهاتون چه هستند؟
اینطوری هم می تونید کمک بیشتری از اعضا بگیرید و هم خودتون خیلی بهتر می تونید تصمیم بگیرید
-
سلام
من اتفاقا تنها دلیلم برای ازدواج مسائل جنسی نیست meinosh! اگر اینطور بود که نمی گفتم ترجیح می دم شخص به من از نظر شرایط نزدیک باشد.
الان از نظر مسائل عاطفی و بویژه جنسی تحت فشار هستم و خب طبیعتا شرایط ازدواج هم دارم. ولی مسائل جنسی بسیار مسائل حادتری هست.
خب وقتی خود خانوم میگه من ترجیح می دهم با پسری که از نظر تحصیلی و مالی از من بالاتر باشه نه درحد من خب من نتیجه می گیرم که من و ایشون هم سطح بودیم یا من بالاتر.
خانم دندونپزشک عمومی با چهره نسبتا زیبا و قد 168 و وزن 62 کیلو من چهره مردونه نسبتا مناسب(کلمه زیبا برای مردها نمی دونم درسته به کار بره یا نه) قد 188 وزن 80.
من دانشجوی دکترای مهندسی دانشگاه تهران، ایشون دندون عمومی رو تموم کردند. تحصیلات من در بدترین حالت مشابه ایشونه دیگه! وضعیت خونوادگی مشابه.این یک مورد
مورد دوم، دانشجوی مهندسی عمران کارشناسی ارشد بودند سن 25 سال، چهره حتی پایینتر از من و وضع خونوادگی مشابه.
مورد سوم ارشد مهندسی شیمی ، سن 27 چهره بهتر از من.
هر سه مورد به من جواب منفی بابت شرایط من دادند. حتی بیان هم کردند.
meinosh عزیز شما احتمالا شخصی به مراتب معنوی تر از من هستید. من اینطوری نیستم. یعنی من علاوه بر معیارهای معنوی، معیارهای مادی هم دارم. توقع بالایی که ندارم. فقط ترجیح می دم شخص مثل من باشه. نه اینکه دقیقا مثل من. اینکه از نظر سطح معیارها اختلاف چندانی نداشته باشیم. به هر حال من واقعا بعد از سالها به این معیارها رسیدم که اینها هم برای من مهمه. قبول دارید که نمی شه اون دیدگاهی که من دارم شما داشته باشید و بالعکس؟
من فقط می خوام کسی در شان من باشه و من هم در شان اون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
مسلما شما تحت فشار خواهید بود اما این که مدام این مساله رو با خودتون تکرار کنید فقط فشار رو بالاتر می برید.
اما در مورد انتخابتون. من منظورم این بود که برای اینکه بتونید تصمیم درستی بگیرید که ضرر کمتری براتون داشته باشه بهتره دقیقا مشخص کنید
1- از این دو نوع انتخاب دنبال چه چیزی هستید؟
2- می خواهید کدام نیازهاتون رو بر اورده کنید؟
3- شرایطی که برای هر کدوم در نظر دارید چه هستند (چه نوع صیغه ای و چه نوع رابطه دوستی؟)
4- در صورت انتخاب یکی از دو مورد و بعد پیدا کردن موردی برای ازدواج تا چه مقدار از گذشته خود را مجاز می دونید که بیان کنید؟
5- مزایا و معایب هر کداماز انتخابهاتون چه هستند؟
اینطوری هم می تونید کمک بیشتری از اعضا بگیرید و هم خودتون خیلی بهتر می تونید تصمیم بگیرید
1- من از این دو انتخاب دنبال این هستم که به خاطر فشار مسائل جنسی دست به انتخاب فاجعه بار در امر ازدواج نزنم. من کسی که به دلم نچسبه رو تا ابد و با هیچ چسبی نمی تونم بچسبونم. گزینه بوده توسط خونواده مطرح شده ولی خب من نمی خواستم.
2- نیازهای جنسی و عاطفی بویژه جنسی
3- صیغه بلند مدت ترجیجا بدون شرط دائمی
4- بیان می کنم حتما.
5- نمی دونم!
-
معیاراتونو می دونین؟ چی براتون از همسر اینده اتون مهمه؟ مثلا واسه من همون درک کردنم و مهر و محبتش از همه چی مهم تره. می دونین معیارا و موارد اصلی تون چی هستن؟ شاید مشکلتون این باشه.
-
من دو دسته معیار دارم. مادی و معنوی.
مادی ها رو اگر بخوام بگم، زیبایی نسبی(نسبت به من)، تحصیلات و موقعیت.
من بسیار آدم با مسئولیتی هستم. فوق العاده برای من مهم هست که همسرم را از نظر عاطفی تامین کنم.
پس مهربانی و مسئولیت پذیری دختر برای من مهم هست.
بسیار صادق هستم بنابراین دروغگو نبودن او هم برایم مهم هست.
پاکیزه باشد.
ضعیف نباشد و خطای خود را پذیرا باشد.
این مهمترین معیارهای من هستند.
-
اقا مهران شما به من نظرات مفیدی دادید.منم با توجه به این که فامیلام بیشترشون خارجند شاید بتونم کمکتون کنم.در معیار هاتون مشکلی نیست.مشکل اینه که تو این مدت کوتاه خیلی سخته بتونین کسی رو با این شرایط پیدا کنی و بعد بخوای اشنا شی تا این که با هم نامزد شین.فردی با این معیارات خیلی نادر در خارج از کشور پیدا می شه چون متاسفانه دختران ایرانی که عشق خارجند خیلی هاشون (دقت کنید خیلی هاشون ولی نه همشون) دنبال ازادی هستند و مسلما وقتی در همچین محیطی قرار بگیرند نمی تونند پاکیزه بمونند.(البته باید بگم خیلی ها هم هستند که رعایت کنند ولی در یک شهر بزرگ سخته برات پیدا کردنش)
شما الان پیدا کردن همسر برات مهم شده ولی نباید عجله کنی.این که دختر ها خیلی به پول اهمیت می دهند و از این حرفا رو کاملا از ذهنت بیرون بیار.همونطور که شما یک سری ایده ال داری برای همسر ایندت ،کسایی که شما رفتین خواستگاریشون هم یک سری ایده ال دارند که شما رو نپذیرفتن.پذیرفتن زندگی در خارج از کشور برای هر کسی قابل قبول نیست.بالاخره شما تا وقتی هستین تلاشتون رو کنید ولی اگر پیدا نکردید می تونی به کسی واگذار کنی.
اگر شخص مورد نظرت رو پیدا کردی می تونی این رو به خانواده دختر پیشنهاد بدین و از نظر من کاملا منصفانست.که اگر کار های ویزای همسرتون تا یک سال یا دوسال درست نشد،در این مدت حق طلاق با دختره.چون ممکنه خانواده دختر یا خود دختر از معلق موندنش ناراحت و خسته بشه و این یک طور دلگرمی برای خانواده زنت می شه.البته این شرط در صورتی قابل قبوله که ببینن که شما برای کار های ویزا اقدامی نکردین.
صرف این که نیاز عاطفی و جنسی دارین این قدر عجله نکنین تو این مدت نامزد مورد نظرت رو پیدا کنی.درسته تحت فشاری ولی بالاخره خانوادت هستند می تونن واستون دختر پیدا کنند.شما هم اینترنتی با هم صحبت کنید و همه ی ایده ال هاتون رو بگین.مساله به این سختی هم که فکر می کنین نیست.
ببخشید طولانی شد ولی چون دو تا خواهر بزرگترم هم دارند خارج زندگی می کنند کمی راجع به این چنین محیط هایی اشنایی دارم.
-
معياراتون به نظر من كاملا منطقي و طبيعيه
نيازهاتون هم كاملا طبيعيه
حقتون هم هست ، خيلي هم سخته بگيم خويشتنداري كنيد،شماالان نزديك ١٠ ساله كه خويشتنداري ميكنيد!
باز ميگم،اگه داداش خودم بود(اينو ميگم كه جسارت نشه) توصيه ميكردم وضعيت آينده خانوم هم يه كوچولو در نظر بگيره
مثلا شما ميگيد مهمه كه مثل خودتون باشه،من ميگم مهمه كه توي مسير پيشرفت باشه.
يعني مثلا خانومي كه الان دانشجوي ارشده،٢سال ديگه كه درسش تموم شد ميتونه دكترا شركت كنه،بعدشم خانم دكتر ميشه
پس شايد بشه معيارهاتون رو كمي منعطف تر كنيد و همه اوضاع رو با هم بسنجيد و خصوصيات رو سبك سنگين كنيد و يه برآورد نسبي داشته باشيد.(اينو نميگم كه از خواسته ها و معيارهاتون كوتاه بياييد،از اين نظر كه شايد يه خانوم با ارشد،براي زندگي متاهلي مزيت بيشتري نسبت ب يه خانم دكتر داشته باشه،اينجاست كه بايد اهم و مهم رو در نظر گرفت)
در اينصورت شايد بشه توي اين فرصت چند مورد رو بررسي كنيد ،شايد شناخت بيشتر رو حتي بعد از سفرتون بشه ادامه داد
(البته خودتون ميدونيد نه با اين ذهنيت كه اين تنها راهمه و شتابزده تصميم بگيريد)
اما واقعيت اينه كه يك ماه هم براي شناخت اوليه مناسبه.
ميتونيد اگه گزينه اي بود بريد پيش مشاور كه كمك كنه بهتر شناخت حاصل بشه
-
ممنونم helmi و همدردی. من کلا ذاتا آدم آرومی هستم واقعا اینطوری که میاد از نوشته هام آدم خشنی نیستم. ولی خب شاید من چون سختی بسیار زیادی (یک قسمت مربوط به بیماری بسیار حادی بود که ازش گذشتم و باقیش شکستهای عاطفی بسیار سخت) کشیدم و تنهایی هم تحمل کردم یک مقدار بدبین شدم.
این به نظرتون منطقی هست که من از معیارهای تحصیلی خودم کمتر کنم و مثلا به یک خانوم کارشناسی قناعت داشته باشم ولی معیار زیبایی رو برجسته تر کنم؟ یا این حق من نیست و چیز غیر طبیعی محسوب می شه?
این رو واسه این می گم که در این صورت شاید انتخابهای بیشتری داشته باشم. چون معمولا خانومها زیبایی مرد کمتر از تحصیلاتش براشون ارزش داره.
-
دقيقا همين چيزي بود كه گفتم!
رو هوا زدينا !
اينجوري واقعا طيف انتخابتون بيشتر ميشه
من يه خواستگار داشتم بهش گفتم شغلتون برام مهمه،اما كاري بودنتون برام مهمتره!!!
اين يعني بعدها جاي پيشرفت داره
شما هم ميتونيد بهش كمك كنيد كه پيشرفت كنه و از لحاظ درسي به اونجايي كه ميخواين برسه،چون اين اكتسابيه
در عوض روي اخلاق و ظاهر بيشتر ميتونيد زوم كنيد
-
مهران عزیز،
به نظر من،
اونقد که شعور و درک و فهم مهم است، تحصیلات مهم نیست. الان به برکت دانشگاههای غیرانتفاعی نوع اول و دوم و ... و دانشگاه آزاد شعبه روستای ... همه مدرک دانشگاهی دارند.
آقا می آد اینجا تاپیک می زنه من دکترای فلان رشته از فلان دانشگاهم، خانمم را کتک زدم قهر کرده. به نظر شما چیکار کنم برگرده؟ ( بماند که کتک کاری هم سر روابط نامشروع آقا بوده ! )
خانم می آد تاپیک می زنه من مهندسم. از جاریم خوشگلترم، نمی دونم چرا برادر شوهرم واسش انگشتر خریده، شوهرم واسه من نمی خره. جاریم فوق دیپلم جغرافی داره هااااااااااااااا. مادر شوهرم هم اون روز نهار اونها را دعوت کرده بود، به ما نگفته بود!
فرق ازدواج موقت و دوستی، اون هم در امریکا چیست؟ مگر نه اینکه فرقش گفتن یک جمله است که بعضی ها حتی معتقدند نیت و قصدش هم از دلتان بگذرد درست است. دو نفری هم که به قصد دوستی مدتی با هم هستند هر دو پذیرفته اند که رابطه جنسی داشته باشند و .... در واقع مساله "قبلت" برایشان حل شده است. به زور که با هم نیستند ( البته سوای مساله عده که مسئول نگه داشتن نداشتنش شما نیستید. اگر شما با کسی صیغه کنید و طرف رعایت نکند، گناه شما نیست). مساله ثبت صیغه هم به نظرم تا حدودی در امریکا منتفی است. به نوعی من فرقی توش نمی بینم. تنها فرقش این هست که اگر یک روزی بخواهید با یک غیرایرانی و غیرمسلمان ازدواج کنید، بگید قبلا ازدواج کردم براش سنگین تر است تا بگید قبلا دوست دختر داشتم. من به درست و غلطش کار ندارم. به هر حال فرهنگ و جوی که اون فرد توش بزرگ شده ازدواج را تصمیمی سخت و جدی می دونه که تا به اطمینان نرسه انجامش نمی ده. اما دوستی را راحت تر هضم می کنه.
چقدر مطمئنی از این که می ری و ازدواج نمی کنی و برمی گردی و ... زندگی اینقد بالا و پایین داره که ... مگه وقتی برای دکترا ثبت نام کردی فکر می کردی انصراف بدی و مسیر زندگیت اینطور عوض بشه. شاید رفتی و عاشق شدی و ازدواج کردی. با دختر مسیحی هم می تونی ازدواح موقت کنی ولی ازدواج دایم نه. البته اگر اون متوجه بشه که منظور شما چی هست.
خلاصه این که اگر در بلاد خارجه ماندنی شدی، شاید دوستی بهتر باشد. یک دوستی متعهدانه. یک دوستی از همان مدل ازدواج موقت اسلامی. می تونی به زبان غیرعربی هم این قول و قرارها را بگید و به نوعی قسمت شرعیش را برای خودت حل کنی. اما مطمئنا اگر به دختر غیرایرانی بعد از یک ماه بگی بیا ازدواج موقت کنیم شاخهاش را خواهی دید. دوستی صحبت از دکتر هلاکویی کرده بودند، من هم بگم که ایشون می گن تا شش ماه اول آشنایی رابطه جنسی نداشته باشید که روی تصمیم گیریتون اثر بد می گذاره. اگر قصدتون شروع یک دوستی متعهدانه بود فکر کنم خوب هست که این را هم رعایت کنید.
چه ازدواج موقت، چه دوستی، چه ازدواج دایم تمام شدنش سخت است. فشار روحی روانی به همراه داره. وارد هر کدوم که می خوای بشی، تصمیمت هر کدوم که هست، با دقت عمل کن تا کمتر آسییب ببینی.
حس می کنم حرفهام پراکنده است و خیلی گویا نیست. اما دلم نمی آد حذفش کنم. خیلی زحمت کشیدم برای تایپش. شاید یک جمله اش به دردتون بخوره و من خوشحال بشم.:72:
-
آقا مهران اميدوارم با زني ازدواج كني كه بعدش توي تاپيك زندگي بيست بنويسيد
دم زن خودم گرم!:227::227:
اينم يه جورشه خب،جاي راهكار دعا كردم،مگه بده؟:311:
-
فقط اومدم دو تا مثال از بستگان خودم رو اینجا بگم
یکیشون از 17 سالگی آمریکا زندگی می کرد و در نهایت همون جا با یه دختر ایرانی که به سختی میشد لنگه ش رو از نظر اخلاقی و فرهنگ و ... تو ایران پیدا کرد ، ازدواج کرد.
یکی دیگه شون هم دکتراش رو کانادا می خوند و همون جا با یه دختر متناسب با خودش از نظر فرهنگ و طبقه اجتماعی آشنا شد و البته اینا اومدن ایران ازدواج کردن و مجددا برگشتن.
خوشبخت باشید
-
سلام
شما گفتید که اگر با خانمی صیغه کنید در زمانیکه شرایط ازدواج دائمتون پیش اومد حتما در مورد گذشتتون حقیقت رو خواهید گفت....با این تفاسیر باید به خانمی به مراتب پایین تر از خودتون و حتی شاید خانمی مطلقه یا بیوه رضایت دهید.
لطفا از حرفم ناراحت نشید ولی شاید شما خودتون رو بالاتر از انچه هستید می بینید و به نقاط ضعف خودتون اشراف ندارید و اینه که نهایتا مواردی که برای ازدواج می پسندید فقط به نظر خودتان با شما در یک سطح (و شاید پایین تر) هستند در حالیکه در واقعیت از برخی ابعاد از شما بالاترند.:72:
-
سلام
sunlifeخیر اینطور نیست. من چند نمونه از کسانی که خواستگاریشون رفتم رو بیان کردم. هر کسی نقطه ضعفی داره اون خانوم هم نقطه ضعفهایی داره! ولی مسئله اینه که من معیارهای تحصیلی وموقعیتی بالاتر ی نسبت به دخترانی که خواستگاریشون رفتم داشتم. عجیبه که دوست دختر داشتن که عادت معمول 60-70 درصد پسرها در ایران هست به نظر شما شرایطی روایجاد می کنه که من مجبور میشم برم زن مطلقه بگیرم. به هر حال ممنونم.
صبا بسیار ممنونم. من به شدت در هراس هستم که دختر دارای فرهنگ غربی تواند بعد از ازدواج خودش را سالم نگه ددارد یا اصلا خوش بینانه اش اینکه به فرهنگ ماها نخوره. فعلا که تا حدودی پذیرفتم صبر کنم یکی دوسال به خدا توکل کنم وارد رابطه جنسی پیش از ازدواج نشم. ایشالله خدا هم به خاطر این صبر ما نصیب خوبی بهمون بده. والله 30 سالمون می شه!