-
اختلاف سطح تحصيلات من و خواستگارم... به نظر شما مشكل سازه؟؟؟؟
بازم سلام دوستان:72::72::72:
ميدونم كه خيلي صبورين و هميشه من رو مورد لطفتون قرار ميدين... پس اين بارم منو با نظرات ارزشمندتون خوشحال كنين:43:
يه مورد خواستگاري جديدا واسم پيش اومده((كاملا رسمي تشريف اوردن منزل))... كه اقا پسر 3 سال از من بزرگ ترن و 28 سالشونه...
اول بزارين كه معيارهاي مهم واسه ازدواجم رو به صورت تيتر وار و خلاصه بگم... احتمالا نيازه گفتنش
1- ايمان (متوسط و معقول)
2- خانواده (از لحاظ فرهنگي و معاشرتي)
3- اخلاق
4- شغل (با وجهه اجتماعيه خوب)
5- تحصيلات
6- امكانات مالي (در حد معقول براي شروع زندگي) (ترجيحا خونه و ماشين و...)
7- نجابت و پاكي
8- زيبايي ظاهري و اندام و خوش تيپي
اين خواستگارم تماميه معيارهاي مد نظر منو دارن((طي تحقيقاتي كه كرديم)) ، فقط سطح تحصيلاتشون از من پايين تره... من دانشجوي فوق ليسانسم و ايشون فوق ديپلم دارن!!
من واقعا نميدونم در اين زمينه بعده ها به مشكل ميخورم يا نه...
ايشون با اختلاف تحصيلاتمون مشكل ندارن و حتي به من گفتن كه دوست دارن من دكترا هم بگيرم (خواهرشون دكترن) اما من يه كم شك دارم از اين بابت كه آيا بعده ها به مشكل ميخوريم يا نه!!
البته خودشونم تا حدودي گفتن كه قصد دارن كنكور بدن و اين حرفها... اما چيزي كه الان مسلمه اينه كه شرايط حال حاضرشون اينه و بنا بر اين شرايط من بايد تصميم بگيرم!!
نمودنم آيا درسته كه من از تمام ويژگي هاي خوبشون به خاطر تحصيلاتشون چشم پوشي كنم!!!! ... از طرفي هم تحصيلات يكي از معيارهامه واسه ازدواج...
البته اينم بگم كه طي صحبت هايي كه كرديم با هم، خيلي پخته و سنجيده و مودب رفتار ميكردن
واقعا نميدونم راه درست الان چيه....... نظرتون رو واسم بگين و اگه احيانا تجربه اي در اين زمينه اختلاف تحصيلات دارين واسم بگين... خيلي كمك كننده است
قراره بعد از اين جلسه خواستگاري اگه جواب من مثبته 2، 3 ماه با هم رابطه داشته باشيم (زير نظر خانواده ها) تا بيشتر با خلق و خوي هم آشنا بشيم... من نميدونم بدون در نظر گرفتن سطح تحصيلاتشون باهاشون وارد معقوله آشناييه بيشتر بشم با نه؟؟؟؟؟؟
-
RE: اختلاف سطح تحصيلات من و خواستگارم... به نظر شما مشكل سازه؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
بازم سلام دوستان:72::72::72:
ميدونم كه خيلي صبورين و هميشه من رو مورد لطفتون قرار ميدين... پس اين بارم منو با نظرات ارزشمندتون خوشحال كنين:43:
يه مورد خواستگاري جديدا واسم پيش اومده((كاملا رسمي تشريف اوردن منزل))... كه اقا پسر 3 سال از من بزرگ ترن و 28 سالشونه...
اول بزارين كه معيارهاي مهم واسه ازدواجم رو به صورت تيتر وار و خلاصه بگم... احتمالا نيازه گفتنش
1- ايمان (متوسط و معقول)
2- خانواده (از لحاظ فرهنگي و معاشرتي)
3- اخلاق
4- شغل (با وجهه اجتماعيه خوب)
5- تحصيلات
6- امكانات مالي (در حد معقول براي شروع زندگي) (ترجيحا خونه و ماشين و...)
7- نجابت و پاكي
8- زيبايي ظاهري و اندام و خوش تيپي
اين خواستگارم تماميه معيارهاي مد نظر منو دارن((طي تحقيقاتي كه كرديم)) ، فقط سطح تحصيلاتشون از من پايين تره... من دانشجوي فوق ليسانسم و ايشون فوق ديپلم دارن!!
من واقعا نميدونم در اين زمينه بعده ها به مشكل ميخورم يا نه...
ايشون با اختلاف تحصيلاتمون مشكل ندارن و حتي به من گفتن كه دوست دارن من دكترا هم بگيرم (خواهرشون دكترن) اما من يه كم شك دارم از اين بابت كه آيا بعده ها به مشكل ميخوريم يا نه!!
البته خودشونم تا حدودي گفتن كه قصد دارن كنكور بدن و اين حرفها... اما چيزي كه الان مسلمه اينه كه شرايط حال حاضرشون اينه و بنا بر اين شرايط من بايد تصميم بگيرم!!
نمودنم آيا درسته كه من از تمام ويژگي هاي خوبشون به خاطر تحصيلاتشون چشم پوشي كنم!!!! ... از طرفي هم تحصيلات يكي از معيارهامه واسه ازدواج...
البته اينم بگم كه طي صحبت هايي كه كرديم با هم، خيلي پخته و سنجيده و مودب رفتار ميكردن
واقعا نميدونم راه درست الان چيه....... نظرتون رو واسم بگين و اگه احيانا تجربه اي در اين زمينه اختلاف تحصيلات دارين واسم بگين... خيلي كمك كننده است
قراره بعد از اين جلسه خواستگاري اگه جواب من مثبته 2، 3 ماه با هم رابطه داشته باشيم (زير نظر خانواده ها) تا بيشتر با خلق و خوي هم آشنا بشيم... من نميدونم بدون در نظر گرفتن سطح تحصيلاتشون باهاشون وارد معقوله آشناييه بيشتر بشم با نه؟؟؟؟؟؟
عزیزم تو تاپیک قبلیت گفته بودی که تو شهرتون غریبین و امکان معرفی شدنت کمه، پس ببین پیش اومده!!
آخه منم تقریبا شرایط تورو دارم، سن، تحصیلات، غربت و....
-
بله عزيزم.... اين مورد رو همكار قديميه پدرم معرفي كردن... نمونه عينيه يه خواستگاريه رسمي و سنتيه
البته خوشحال ميشدم نظرتم راجع به اختلاف تحصيلاتمون بگي
-
سلام خانومی
این نکته رو مد نظر بگیر که در بی عیب خداست.
در ازدواج هم نمیگن با کسی ازدواج کنید که همه معیارهای مورد نظر شما رو داشته باشه.بلکه مبنا بر اینه که اکرثیرت رو داشته باشه.
شاید کس دیگه ای بیاد خواستگاری و همه شرایط رو داشته باشه اما مثلا این بار شغل خوبی نداشته باشه.شما مبنا رو بذار روی داشتن اکثریت شرایط مورد نظر شما.
قطعا شما هم دقیقا اون چیزی نیستی که خواستگارت دنبالشه.بلکه از نظر اون شما نمره قابل قبولی رو گرفتی.
شما خیلی منطقی به موضوع نگاه نمیکنی.
اخلاق پسندیده و ایمان و خانواده خوب و شغل و امکانات مالی و ظاهر مورد قبول و پاکی و نجابت رو گذاشتی در یک کفه ترازو و تحصیلات رو گذاشتی در کفه دیگر ؟!
یادت باشه برای ازدواج باید دید منطقی به مسائل داشته باشی و بتونی خوب سبک و سنگین کنی.
موفق باشی
-
مريم جان ممنونم... واقعا خوشحال ميشم كه نظراتتو بخونم
واقعا از هر لحاظ پسر خوبيه و من همه چيزهاشو پسنديدم و به دلم نشسته... اما به نظرتون واقعا اختلاف تحصيلات مشكل ساز نيست؟؟؟؟... اگه ليسانس بود راحت تر ميتونستم بپذيرم... اما فوق ديپلم دودلم كرده!
از طرفي هم ميدونم تمام اين مدتي هم كه درس نخونده دنبال كار و ورزش و اين چيزها بوده...و عمرش به بي برنامگي نگذشته...
نظرتون راجع به اينكه شرط كنم واسه ازدواج با من بايد ادامه تحصيل بده چيه؟؟؟؟... البته اونها با اين پيش فرض تشريف اوردن منزل ما كه فكر ميكردن من با اختلاف تحصيليمون مشكل ندارم... اما تو اتاق كه صحبت ميكرديم با هم، خودشون گفتن كه كاملا مشخصه كه من دوست دارم درسشو ادامه بده... و يه قول هاي شل و ولي داد تو اين زمينه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
بله عزيزم.... اين مورد رو همكار قديميه پدرم معرفي كردن... نمونه عينيه يه خواستگاريه رسمي و سنتيه
البته خوشحال ميشدم نظرتم راجع به اختلاف تحصيلاتمون بگي
عزیزم منم دانشجوی ارشد یکی ار رشته های مهندسیم، ترجیحا دوست دارم همسر آینده م تحصیلات داشته باشه تا خونه یا ماشین (آینده روشنی داشته باشه)، ولی بازم بستگی به موقعیت خواستگار داره اگه درک و شعور و سطح فرهنگ و سطح علمی خوب ی داشته باشه تحصیلات واسم تو اولویت نیست میتونم نادیده بگیرمش.. ولی خواستگاری داشتم که فوق العاده ثروتمند بود، مدرکشم لیسانس بود، خیلی بنظرم آدم با شخصیتی بود ولی یه مسافرت خونوادگی با هم رفتیم و اونجا کاملا مشخص شد که خیلی شخصیت خاله زنکی داره، مدام از دخترای فامیلشون حرف میزد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظرم بعد شناخت کلی حتما یه مسافرت خونوادگی برین، کاملا شخصیت های همه رو میشه.....
ایشالا موفق باشی
واسه منم دعا کن
-
با این تفاسیری که شما از معیارهای ازدواجتون دارین پس ایشون رو دو دستی بچسبین و از دستشون ندین چون دیگه همچین چیزی گیرتون نمیاد
احتمالا ایشون هم اگه میخواست ادامه تحصیل بده و دکترا بگیره و کار نکنه الان اون خونه و ماشین که شما ترجیحا ملاکتونه رو نداشت
سطح تحصیلات تاثیر گذار هست ولی انسانیت مهمه
خیلیا هستن همه چی دارن دکتر هم هستن دو زار شعور و انسانیت ندارن
مدرک کارشناسی گرفتنم کاری نداره
به فوق لسانستونم اینقدر تکیه نکنین
الان همه جا لیسانسو و فوق لیسانس ریخته. مهم انسانیته که کم شده
البته اینم بگم من خودم دانشجوی ارشدم
متاصفانه الان دخترا از بیکاری و چشم هم چشمی اینا میرن درس میخونن و ازدواجشونو میندازن عقب و پسرا هم مجبورن کار کنن.بعد سطح توقط دخترا رفته بالا که چی پسره باید یا بالاتر باشه یا هم سطح خودم. اوضاع اینجوری شده
-
پسر
سربازی رفته باشد، تحصیل کرده باشد، زیبا باشد، پولدار باشد، درمد خوب داشته باشد، خوش اخلاق باشد، وفادار باشد و همه اینها را هم در سن کمی به دست اورده باشد. باید بدیم بسازند :311:
-
تحصیلات علاوه بر اینکه فی نفسه ارزشه وقتی کامل میشه که به شعور و دامد و کمالات بیانجامه. ظاهرا این آقا همه موارد فوق را داره و تازه از نظر درسی بلاخره دانشگاه رفته.پس به نظر مشکلی از این بابت ندارید.تازه بعدا میتونید تشویقشون کنید که ادامه تحصیلم بدن.:310:
تحصیلات علاوه بر اینکه فی نفسه ارزشه وقتی کام%
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
پسر
سربازی رفته باشد، تحصیل کرده باشد، زیبا باشد، پولدار باشد، درمد خوب داشته باشد، خوش اخلاق باشد، وفادار باشد و همه اینها را هم در سن کمی به دست اورده باشد. باید بدیم بسازند :311:
بسازنم به این قشنگی از آب در نمیاد :)
-
می خوای غذا رو فقط به خاطر اینکه نمک نداره بریزی دور؟
سطح فکر،اخلاق،درآمد،اعتقادات، تو زندگی آیندتون تاثیر می ذاره نه تحصیلات.تحصیلات زمانی مشکل ساز می شه که
بخوای پز بدی.
-
سلام دوست عزیز...
واقعا تحسینت میکنم که اینقد سنجیده داری عمل میکنی و معیار هاتو به ترتیب نوشتی که چقدر هم معیار های مناسبیه...
قبل از هر چیز باید بهت تبریک بگم چون با توکل به خدا زندگی موفقی در اینده داری ( با هر کسی که انتخاب کنی)
اما در مورد این خواستگار اول از همه ببین به طور کلی به دلت نشسته یا نه ؟؟
دوم اینکه اگر حس میکنی باعث شرمندگی توه که شوهرت فوق دیپلم باشه یکمی بیشتر فکر کن..
من دختر و پسر عاشق دیدم که بعد مدتی به دلیل تحصیلات کم پسره جدا شدن و موردایی هم هست که با این وضع دارن بهترین زندگیو میکنن
به خودت بستگی داره ...
یه سوال مهمو جواب بده...
حاضری شوهرت رو با شرایط موجودش به جمع دوستات معرفی کنی . یا توی فامیل همه بدونن شوهرت فوق دیپلمه چقد باعث میشه خجالت بکشی ... یا اصلا برات مهمه یا نه؟
-
دوستان ممنونم بابت همراهيتون:72::72::72:
راستش اون فردي كه ايشون رو به ما معرفي كردن حاضر بودن رو اسمش قسم بخورن((اگرچه معرف ما ادمي نيست كه به راحتي از كسي تعريف كنه)).... اين قدر تعريف و تمجيد كردن كه ما فكر كرديم پسر پيغمبر دارن تشريف ميارن خونمون... كه الحمد الله توي همين يه جلسه ملاقات از لحاظ طرز برخورد و خانواده و ظاهري كاملا به دل من و مادر و تا حدودي پدرم نشست.... اما به دل خواهرم و شوهر خواهرم نه زياد...
علت اينكه شوهر خواهرم ميگه : "نه" ، اينه كه: من به عنوان يه دختر هيچي كم ندارم و نبايد به كم قانع باشم... ميگه تو اگه اراده كني ميتوني بهترين ها رو به دست بياري... حالا واقعا نميدونم چه قدر حرف هاي شوهر خواهرم واقعيت داره... اما وقتي داشت اين صحبت ها رو ميكرد صداش ميلرزيد و با تمام وجود ميگفت!
شوهر خواهرم ميگه: درسته كه پسر خوبيه و خانواده اش فوق العاده بودن و از لحاظ كاري و مالي سطح خوبي داره به نسبت سن و سالش و پاك به نظر مياد ،اما پسريه كه زود خودموني ميشه... و زود خودموني شدن از نظر شوهر خواهرم يه ضد ارزش حساب ميشه.... نميدونم با حرفش موافقين يا نه؟؟؟ ...(شوهر خواهر من خودش هنوز جلوي مامان باباش پاهاشو دراز نميكنه)
از طرفي هم ميگه: بعده ها واست فرقي نداره كه بچه ات رو يه دكتر بزرگ كنه يا يه فوق ديپلم؟؟؟ .... اگر چه همون طور كه شما ميگين انسانيت به تحصيلات نيست، اما شوهر خواهرم ميگه تحصيلات ديد آدم ها رو تغيير ميده (البته بايد قبول كنم كه گاهي هم تغييرات در جهت منفيه)....
به نظرتون شماره ام رو بهش بدم و توي يه فرجه ي يك ماهه يا 2 ماهه آشنا بشيم با هم؟؟؟ (بدون نامزدي و اين حرفها) .... زمان يكي 2 ماه از نظر شما كمه يا نرماله يا زياده؟؟؟؟.... ارتباطمون بيشتر حضوري باشه يا تلفني؟؟؟؟
بي زحمت اگه امكان داره مقالات مرتبط با اين موضوع تو تالار هم بهم معرفي كنين.. ممنونم
و هم چنين تاپيك هايي كه قبلا دوستان در اين زمينه داشتن (اختلاف سطح تحصيلات،ترجيحا بالاتر بودن دختر خانوم)
-
سلام راما جان
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه "ژیان ماشین نمیشه....باجناق هم فامیل نمیشه" :311:
به نظرات پدر و مادرت اعتماد کن.
-
دوستان بازم نظراتتون رو بگين........ خودتونو بزارين جاي من و بعد جواب بدين..... اگه جاي من بودين واقعا از ته دل چه راهي رو انتخاب ميكردين
-
آخه راما به خودت بستگی داره بیشتر نه به ما ونه به شوهر خواهرت ونه دیگران
به نظر میرسه برات مهمه این موضوع خب ببین از جه جنبه هایی برات مهمه
اگر این آدم از نظر تو ارزش آشنایی روداره اونوقت زیر نظر خانوادت تو یه مدت آشنایی اون جنبه ها ومعیارایی که سطح تحصیلات روشون تاثیر میذاره روبررسی کن
اول ببین واقعا برات قابل پذیرش هست وجنبه اش روداری وفرداروز این نکته همش تو جشمت نیست
به نظرم شرط گذاشتن هم درست نیست این حساسیت روبیشتر میکنه.تو باید پذیرفته باشی بعد در طول زندگی تشویق وکمکش کنی نه که اجبارش کنی
در مورد خودم اون جنبه ها مثلن این برام مهمه که تحصیل علم رو یه سرمایه گذاری بدونه
یا دانشگاه رفتن خودش رو بیهوده ندونه به ادامه تحصیل علاقه داشته باشه
برای بجش حاضر باشه تشویقش کنه و.....
-
سلام راما جون
منم یه دخترم تو سن و شرایط شبیه به شما
ولی وقتی اونهمه معیارها و خصوصیات خوبی رو که مدنظر هستند رو یه پسر تو شرایط فعلی که خودت بهتر میدونی رو داره این بهترین موقعیت هست و به شخصه میگم که از دستش نده .شانس در خونت رو زده .حتما باهاش وارد فاز آشنایی شو و حتما هم زیر نظر خانواده ها.رابطه پنهانی ممنوع.
تجربه بهم ثابت کرد... که تحصیلات عالیه داشتن اصلا مهم نیست برای یک مرد بلکه(( یه جو انسانیت،عقل و شعور ودرک متقابل.عقل و شعور ودرک متقابل.عقل و شعور ودرک متقابل))
عزیزم شما ارشده چی میخونی؟آزاد یا دولتی؟رشته لیسانست با ارشد یکیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ژپتو
با این تفاسیری که شما از معیارهای ازدواجتون دارین پس ایشون رو دو دستی بچسبین و از دستشون ندین چون دیگه همچین چیزی گیرتون نمیاد
احتمالا ایشون هم اگه میخواست ادامه تحصیل بده و دکترا بگیره و کار نکنه الان اون خونه و ماشین که شما ترجیحا ملاکتونه رو نداشت
سطح تحصیلات تاثیر گذار هست ولی انسانیت مهمه
>>>>>>>>>>خیلیا هستن همه چی دارن دکتر هم هستن دو زار شعور و انسانیت ندارن<<<<<<<
مدرک کارشناسی گرفتنم کاری نداره
به فوق لیسانستونم اینقدر تکیه نکنین
>>>>>>>>>>الان همه جا لیسانسو و فوق لیسانس ریخته. مهم انسانیته که کم شده<<<<<<<<
-
من با نظر يلدا موافقم
دقيقا همه چيز به خودت بر مي گردد، خواهر شوهرتان در خانواده بسيار مبادي آداب بزرگ شده كه آن روش تربيتي را مي پسندد و آن گونه رفتارها را، نظر شخصي بنده: از آدمهاي خيلي مودب و قاشق چنگالي خوشم نمي آيد يك جوري پيش آنها موذبم
در مورد تحصيلاتش هم خودت بايد تشخيص بدهي چقدر برايت مهم است. من به شخصه چون چندان اجتماعي نيستم و كم حرفم و وقتي كه هم صحبت مي كنم بيشتر در مورد كارم و روابط مربوط به آن است در كنار آدمهايي هم رشته و همسطح من نباشند حرفي براي گفتن ندارم و به نوعي جو موجود سنگين مي شود. مگر آنكه طرف مقابلم مرا به حرف بكشاند. خودت ببين براي تحصيلات بالا چند امتياز مي دهي و كل امتياز دهي را به طرف مقابل حساب كن به نظر من هم بد نباشد مدتي كوتاه از عقايد، طرز فكر، برنامه هاي آينده و خلق و خوي ايشان شناخت حاصل كني فقط سعي كن اين دوره كوتاه باشد كه احساسات درگير نشود. خواسته هايت را مطرح كن و ببين مي تواني خواسته هاي ايشان را براورده سازي
نظر خانواده هم بسيار مهم است
موفق و پيروز باشي
-
شما با معیارهای خودت تصمصیم می گیری یا شوهر خواهرت؟
-
سلام رامای عزیز
نقل قول:
دوستان بازم نظراتتون رو بگين........ خودتونو بزارين جاي من و بعد جواب بدين..... اگه جاي من بودين واقعا از ته دل چه راهي رو انتخاب ميكردين
این حرفت و چیزی که ازشوهرخواهرت گفتی نشون میده برات مهمه که دیگران چی میگن؟؟این یه کم با مشورت فرق داره.
یعنی مثلا اگه ما بگیم نه راما چطوره روت میشه با یکی پایینتر ازخودت...یا هزارتا مشکل گریبانتو میگیره..یا فامیل درموردت چی میگن؟میگن هول شوهر بود..
یا بگیم این مورد خوبیه..یا به قول فرهنگ فقط نمک غذا کمه..یا این مورد عالیه..
روی نظر تو اثر داره.
خوب منم خواستگاری داشتم که تحصیلاتش پایینتر از من بوده.
شما چندتا راه داری به نظر من:
1-به شرایط اقوام و دور و برت نگاه کن.ببین پذیرش همچین موردی رو دارن؟همچین چیزی براشون قابل قبوله..اگه هست پس از روی تحصیلاتش بگذری.
2-همچین موردی برای جو فامیلی و دوروبرتون مورد پذیرش نیست و از ترس اینکه بعدا مورد تمسخر یا شنیدن حرفای ناخوشایند به دلیل همین تحصیلات فورا ردش کنی.
3-اعتماد به نفست رو انقد بالا ببری که بعدا اگه باش عروسی کردی و چیزی شنیدی اصلا و ابدا روت تاثیری نذاره.
چون تو با توجه به همه شرایطش انتخابش کردی و بعدا نمیتونی بگی چرا تحصیلاتش کمه؟؟در واقع بگی زندگی خودمه و فقط نظر خودم و پدر و مادرم مهمه و بر اون اساس تصمیم بگیری.
نگفته پیداست مورد سوم از همه بهتر و سخت تره.
اگه نتونستی انجامش بدی.حداقل به دو مورد قبل فکر کن.
موفق باشی
-
راستش برای من معیار اصلی تحصیلاته. من پزشکی میخونم و دلم میخاد همسرم حتما پزشک باشه و خاستگار غیر پزشکو بی چون و چرا رد میکنم.
اصولا آقایون دوس ندارن خانمشون از لحاظ درآمد و شغل و تحصیلات و این چیزا ازشون بالاتر باشه. من خودم میدونم که اگه همسرم از من پایین تر باشه نمیتونم براش شخصیت و احترامی قایل بشم. بازم بستگی به خودت داره. اگه میپذیری و تحقیرش نمیکنی ایرادی نداره
-
دوباره سلام
ببینید حتما شنیدی میگن تو این دوره زمونه خواستگار کجا بود؟ حتما یه چیزی هست که میگن
خانوما هم نباید زیاد سخت گیری کنن
بعد یه مدت که سنشون میره بالا دیگه مثل سابق خواسنگار نخواند داشت ،الان رو نگاه نکنین که شاید خواستگاراتون زیاده ، 4 یا 5 سال دیگرو هم مد نظر داشته باشین که شرایط چگونه خواهد شد
نظر شوهر خواهرتونم جالبه ، ایشون خودشون خیلی مبادی آداب هستند و براشون سخته دیگران رو اینقدر به قول شما خودمونی ببینند
یکی از دوستان هم گفت که از ماشین ژیان نمیشه و از باجناق فامیل نمیشه :دی
شرایط شما برای ازدواج بسیار سخت هستند تو این دوره زمونه که حالا یک نفر پیدا شده 90 درصد اینارو داره
تحصیلاتم که فوق دیپلمه ، بیسواد نیست که
تحصیلات رو میشه تو دوسال تبدیلش کرد به کارشناسی ولی شعور و انسانیتی که ایشون دارند رو شما نمیتونی در هیچ آدمی حتی در 20 سال ایجاد کنی