به وجود آوردن یک رابطه جدی
با سلام به همه دوستان.
مدتیه سوالی ذهنم رو به خودش مشغول کرده و نیاز به راهنمایی دارم.
میدونیم آدمها معمولا از برقراری رابطه با جنس مخالف هدفهای مختلفی دارن .
سوال من اینه که آیا ممکنه کسی رو که در ابتدا به دنبال یه رابطه جدی حتی در حد دوستی نیست و حتی قصدش از رابطه برقرار کردن صرفا مسائل جنسی هستش کم کم به رابطه جدی یا حتی ازدواج واردش کرد؟ منظورم اینه که آیا میشه روی همچین افرادی سرمایه گذاری کرد؟ گرچه همراه با ریسکه. ولی ممکنه اینجور افراد هم بعد از گذشت مدتی بخوان وارد مسائل جدی تر بشن، به کسی علاقمند بشن یا خیر؟
RE: به وجود آوردن یک رابطه جدی
سلام مرجان عزیز
خوش امدی به همدردی
میشه واضح تر مشکلت رو بگی؟
باید اصل مشکلت رو بگی وگرنه تاپیکت منتقل میشه به انجمن ازاد که برای دیدنش باید حق عضویت پرداخت کنی.
همچین کسی وارد زندگیت شده؟اگر بله ، چطور و چگونه؟
چند سالته؟
تقریبا به هیچ وجه! چون کسی که از همون اول بناش چیزه دیگه ای هست معمولا بعدنم عوض نمیشه،مضاف بر اینکه اینطور افراد اصلا قصد وارد شدن به مقوله ازدواج را ندارند و برای رهایی ز فشار جنسی این راه را انتخاب کردند. بهتره بهشون بگید اگه قصدش خیر شد حاضرید وگرنه در شرایط فعلی ممکنه بخودتون بیاید و ببینید بازیچه شدید:310:
نهههههههههههههههههههههههه ههههه
پسرایی که خودشون داغووووووونن و با 1000 تا دختر بودن و هر غ...دلشون خواسته انجام دادن ، آخرش که میخوان زن بگیرن میرن دنبال یه دختر آفتاب مهتاب ندیده !
اگه هم استثنائاتی وجود داشته باشه ، احتمالا بعد از ازدواج شکاک میشه و بدگمان
اصلا ریسک خوبی نیست:163:
ممنون دوستان عزیز.
بله، راستش خود من یه جورایی درگیر همچین مسئله ای شدم .25 ساله هستم و مدتیه با کسی آشنا شدم که کشش و علاقه خاصی نسبت بهش دارم ولی ایشون ظاهرا خیلی در پی داشتن رابطه جدی نیستن. از ابتدا خیلی رک و صادقانه بهم گفت که دنبال چی هستش و نخواست برام فیلم بازی کنه و با وعده های رنگارنگ و دروغ منو قانع کنه.البته خودش میگه صرفا مسئله رابطه جنسی نیست که اون دنبالشه ولی من احساسم چیز دیگه ای میگه.چون وقت گذاشتن،صحبت کردن و آشنایی بیشتر براش اهمیت زیادی نداره.البته خود من در این مدت پی بردم که ایشون به شدت از لحاظ جنسی تحت فشار هستند و واقعا این موضوع عصبی و آزرده ش میکنه و یه جورایی کنترلش براش سخته.....
من تا الان به دلیل عقاید شخصی خودم تن به خواسته ش ندادم ولی دلم با اونه و دائم در حال پیدا کردن راه حلی هستم که بتونم اوضاع رو سر و سامون بدم و به سمت جدی بودن پیش ببرم ولی احساس میکنم کاملا بی فایده س و می ترسم از عواقبی که ممکنه برام داشته باشه ولی چیکار کنم که علاقه م باعث میشه نتونم کاملا این آدم رو کنار بگذارم.
علت پرسیدن اون سوال هم همین بود.گرچه شاید خیلی ساده انگارانه به نظر برسه ولی شبیه آدمی هستم که توی تاریکی مطلق دنبال یه روزنه امیده.به فکر اینکه شاید بشه این آدم رو پایبند کرد، شاید بشه روش حساب دیگه ای باز کرد...
این نکته رو هم باید بگم که من شخصا دختر منطقی هستم و در تمام این سالها خیلی کم پیش اومده که تحت تاثیر احساساتم قرار بگیرم و به دوستی های بی سر و ته تن بدم ولی این بار ظاهرا احساساتم داره منو کنترل میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamdardi2
معمولا (غالبا،اكثرا،ذاتا) اينطوره كه بعد از اينكه هيجان جنسي زن و مرد بعد از داشتن رابطه فروكش كرد و نيازشون رفع شد چيزي كه اتفاق ميفته اينه:
(مثلا اينجور در نظر بگير كه اين نياز يه بخشي از مغز آدم رو اشغال ميكنه و بعد از برطرف شدن اون نياز خالي ميشه)
در خانوم ها اون جاي خالي با احساس و عشق پر ميشه،و به مرد وابسته تر ميشه
در آقايون اون جاي خالي با عقل پر ميشه،به خاطر همين بعد از اينكه نيازشون رفع شد ميان از لحاظ عقلي به خانوم نگاه ميكنن كه حالا اين خانوم چه خوبي داشت كه من انتخابش كردم؟!
اينجاست كه مخصوصا ما خانوما بايد دقت كنيم كه براي ازدواج كسي رو بپذيريم كه ذات و شخصيت ما رو در وهله اول پسنديده باشه و با معيارهاي عقليش سنجيده باشه.
شايد خيلي مستقيم به مورد شما ربط نداشت اما به نظرم اگه از اين ديد نگاه كني جوابتو ميگيري
من دقیقا متوجه نشدم.یعنی اگر مردی بعد از رابطه جنسی عاقلانه درمورد طرفش فکر کنه متوجه میشه اون شخص براش ارزشی نداره یا به دردش نمیخوره؟ یا میخواید بگید مردی که پیشنهاد رابطه جنسی داده ظواهر و چهره اونو جذب کرده و ممکنه بعدش پشیمون بشه؟ سوال من اینه که اینجور افراد( به خصوص پسرها) که به قصد رابطه جنسی جلو میان هرگز نمی تونن عاشق کسی بشن؟ هیچ وقت نمی تونن به چیزی فراتر از این موضوع فکر کنن؟اگه آدم از روی بدشانسی به همچین افرادی علاقمند بشه چطور باید راجع بهشون قضاوت و تصمیم گیری کنه؟
منظور Hamdardi2 این بوده که پسری به خاطر مسائل جنسی به سمت دختری میاد ، و دنبال هیچ شناختی نیست ، بعد از اینکه اون دختر به نیازش پاسخ داد و سیرابش کرد ، این موقع است که عقلش به کار میفته و از خودش میپرسه چرا با این دختر هستم ؟
چرا باید باهاش بمونم ؟
به درد ازدواج باهام میخوره یا نه ( البته معمولا پسرها با دختری که باهاش رابطه جنسی داشتن ازدواج نمیکنن ، چون بهش اعتماد ندارن !)
و و و ...
اینجاست که تو نباید اصلا روی این قضیه حساب کنی که اگه باهاش توی این زمینه کنار بیای بعدا میتونی به سمت ازدواج بکشونیش
یعنی باید با پسری ازدواج کرد که اولا قصدشو داشته باشه ، دوما بیایید اول ملاک های عقلیشو در نظر بگیره و برای ازدواج با شما دلایل خوبی داشته باشه
اینجاست که بعد از اینکه نیازشون رفع شد و عقلشون به کار افتاد ، توی انتخابشون شک نمیکنند ، چون هنوز دلایل عقلی پا بر جاست .
یه مثال بزنم ؟
دیدی پسرایی که با خانومهایی که از خودشون بزرگترند ازدواج میکنند و بعد از چند ماه نسبت به خانومشون سرد میشند ؟( البته کلی نیست ها !)
چون اول خانوم براشون پره از جذابیت جنسی و آقا هم پره از نیاز جنسی
بعد از چند ماه که این حسش آرومتر شد سوالهایی تو ذهنش ایجاد میشه که من چرا با این خانوم ازدواج کردم؟چرا با یکی از خودم کوچیکتر نه ؟ چرا...
یعنی دیدشون به قضیه عقلی تر میشه و از اون طرف
بعد از رابطه خانوم ها احساسشون بیشتر میشه و علاقه و دوست داشتنشون فوران میکنه!
سلام مرجان عزیز :72:
به همدردی خوش آمدی :72:
این تاپیکو بخون :
جلب رضايت اين آقا براي ازدواج.... به نظرتون كار عاقلانه اي مياد؟؟؟؟
دقیقا مورد مشابه شماست.
دوستان راهنمایی های خوبی کردن.
موفق باشی:72:
مرجان عزیز
کلا شاید بهترین فرض برای شما این باشه که این آقا بدون داشتن رابطه عاشقت بشه و باهات ازدواج کنه که البته ظاهرا این آقا کلا فقط به رابطه فکر میکنه و شما براش فقط در این حد ارزش داری
حالا با فرض اینکه اتفاق بالا بیفته و شما ازدواج کنی کلا فکر میکنی مردی که قبل ازدواج به افرادی پیشنهاد چنین رابطه ای رو داده آدم مناسبی برای ازدواج هستش
دو روز که کاری برات پیش بیاد و از خونه بری همش ذهنت به این نمیره که آدمی با این شخصیت الان به دنبال کدوم زن یا دختر هست
فکر میکنی زندگی با چنین آدمی آرامش در پی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره تو زندگی زناشویی مواقعی پیش میاد که طرفین به دلایل مختلف برای مدتی پاسخگوی نیاز جنسی طرف مقابل نیستند مثلا یک خانم در اواخر دوران بارداری و بعد از زایمان یا مثلا زمانهایی که ماموریت یا کار برای آقا پیش بیاد و مدتی دور باشند اگه مرد به علت فشار غرایز بخواد بره پیشنهاد رابطه به این و اون بده اون زندگی واقعا چه زندگی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟غرایز رو که همه آدما دارند حالا ببین اون آدمایی که توانایی داشتن تقوا رو دارند چه ارزشی دارند و کسانی که زود تسلیم غرایز میشن چه ارزشی؟؟؟؟؟؟
با کسی ازدواج کن که ارزش ذاتی داشته باشه نه اینکه تسلیم غرایزش باشه.
حتی به "به دست آوردن این آقا هم فکر نکن" چون به نظر نمیاد ارزشش رو داشته باشه
الان دچار یک علاقه هیجانی شدی احتمالا جذابیت ظاهری این آقا یا موقعیت اجتماعیش شما رو جذب کرزده وقتی هیجانت فروکش بکنه تازه این عیب بزرگ رو در وجود این آقا میبینی که شاید دیگه دیر باشه!!!!!!!!!!
الان فقط ببين عقل و منطقت چي ميگه عزيزم
ممنون از راهنمایی همه دوستان.
من خودم هم اشاره کردم که این آقا پسر انگیزه برقراری رابطه جنسی درش خیلی خیلی زیاده و من هم مطمئنم که به مقوله ازدواج حتی فکر هم نمیکنه ، منتها از اونجا که احساسات آدم خطرناک و سرکشه من هم فکر کردم که شاید با شروع یه رابطه معمولی کم کم بتونم این آدم رو جذب کنم و تبدیلش کنم به یک رابطه معقول و جدی و حتی ازدواج.یعنی امید داشتن به اینکه شاید روزی علاقمند بشه و فراتر از الانش فکر کنه.
من حتی چندین بار تا به حال به خودشون هم اعتراض کردم که باید خودت رو کنترل کنی و این اصلا خوب نیست که نگاه جنسی به من داری و اون میگه واقعا دست خودم نیست، طبیعتم اینجوریه و کاری نمی تونم بکنم جالبه که تاکید زیادی داره که با وجود این طبع گرم حاضر نیست با هر شخصی وارد این رابطه بشه و در مدت این 3-4 ماه هم که من ایشونو می شناسم گمون نمیکنم با کسی چنین رابطه ای داشته چون در تمام این مدت اصرارش برای رابطه نزدیک پابرجا بوده و البته..این رو هم میدونم که قبلا هم به شخص دیگه ای پیشنهاد مشابه داده .
ولی چیزی که خود من دارم عینا می بینم اینه که بیشتر آقایون قبل از ازدواج رابطه جنسی رو تجربه میکنن ( با عرض معذرت از همه کاربران آقای انجمن!) و البته میدونم همه یکسان نیستن اما این واقعیت متداول در رابطه ها و بین جوانهای امروز جامعه ست.هیچ تضمینی برای من نوعی وجود نداره که همسر اینده من قبل از ازدواج چنین روابطی رو تجربه نکرده باشه.واقعا ملاک شناسایی و محک زدن وفاداری و پاکی افراد چیه؟ تجسس و کنجکاوی در زندگی گذشته افراد هم به نظرم راه درستی نیست. حتی گاهی مذهب هم نمیتونه مانع از غلبه هیجانات جنسی بشه( به شخصه دیدم)مشکل بزرگ ما اینه که توی جامعه ای زندگی میکنیم که امروز ادعای روشنفکری و روابط باز رو داره ولی در عین حال و از درون هنوز هم به شدت سنتی و متعصبه و هر حرکتی ، هر لغزشی ممکنه به قیمت زندگی آدمها به خصوص دخترها تموم بشه.
نقل قول:
هیچ تضمینی برای من نوعی وجود نداره که همسر اینده من قبل از ازدواج چنین روابطی رو تجربه نکرده باشه
آیا عدم وجود همچین تضمینی توجیهی هست برای اینکه ما با کسی که بهمون فقط نگاه جنسی داره رابطه داشته باشیم ؟
مساله شما الان جامعه سنتی مدعی روشنفکری نیست، هست؟
مساله شما اینه که اگه با این آقا وارد رابطه بشین و ایشون نیازهای جنسیش رو از کانال شما مرتفع کنه چند درصد احتمال داره که بعدها بخواد ازدواج کنه؟ و حتی اگه بخواد ازدواج کنه چند درصد احتمال داره شما رو کاندیدی برای ازدواج در نظر بگیره؟ و حتی شما هم کاندید ازدواج ایشون باشید ، چند درصد احتمال داره همه شرایط مهیا بشه که شما رسما زن و شوهر بشین؟ اصلا شما رسما ازدواج کردین آیا این فرد به معیارهای شما نزدیک هست و میتونه شما رو خوشبخت کنه؟
ریسک این رابطه رو خودت تخمین بزن عزیزم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
نقل قول:
هیچ تضمینی برای من نوعی وجود نداره که همسر اینده من قبل از ازدواج چنین روابطی رو تجربه نکرده باشه
آیا عدم وجود همچین تضمینی توجیهی هست برای اینکه ما با کسی که بهمون فقط نگاه جنسی داره رابطه داشته باشیم ؟
مساله شما الان جامعه سنتی مدعی روشنفکری نیست، هست؟
( خیر ، مسئله من این نیست منظورم از گفتن این حرف این بود که خیلی از این لغزشها و شکستها در رابطه های اینچنینی به دلیل شرایط موجود جامعه ماست.( گذر از سنت به مدرنیته) )
مساله شما اینه که اگه با این آقا وارد رابطه بشین و ایشون نیازهای جنسیش رو از کانال شما مرتفع کنه چند درصد احتمال داره که بعدها بخواد ازدواج کنه؟ و حتی اگه بخواد ازدواج کنه چند درصد احتمال داره شما رو کاندیدی برای ازدواج در نظر بگیره؟ و حتی شما هم کاندید ازدواج ایشون باشید ، چند درصد احتمال داره همه شرایط مهیا بشه که شما رسما زن و شوهر بشین؟ اصلا شما رسما ازدواج کردین آیا این فرد به معیارهای شما نزدیک هست و میتونه شما رو خوشبخت کنه؟
( من قصدم این نیست که نیازهای جنسی ایشون رو برطرف کنم تا اون با من بمونه، من قصد وارد شدن به رابطه جنسی رو ندارم،بیشتر مقصودم تغییر دیدگاه چنین فردی بود.اینو هم بگم که قبلا هم موارد اینچنینی برای من پیش اومده که تقاضاهای جنسی داشتن و من قاطعانه و بدون شک رهاشون کردم، اما اینبار این شخص ذهن منو مشغول کرده و همونطور که یکی از دوستان گفت شاید جذابیتهای ظاهری منو جذب این آقا کرده.)
ریسک این رابطه رو خودت تخمین بزن عزیزم.
( بله ، ریسکش خیلی بالاست و احتمال نرسیدن رابطه به هیچ جا تقریبا قطعیه.کاش می شد این جور وقتها احساسات رو کاملا از بین برد و همه چیز رو به سادگی فراموش کرد)
عزیزم تاپیک منو بخون میفهمی اخرش چی میشه
منم مثل تو به طرفم علاقه داشتم منم دیقیقا مشابه خود خودت این اتفاق برام افتاد اما نتونستم طرفم رو جذب کنم چون اون نخواست حالا به هردلیلی نمیدونم اصلا بهم نمیگفت معیاراش چی هست فقط انگار میخواست یه مدتی بامن سرگرم باشه با این که میدونست من علاقمند شدم ولی بازم سعی میکرد تو اون مدت از من استفاده کنه در بهترین شرایط فقط وقت و احساسمو گرفت باقیشمم که....
عزیز جان فکر سر عقل امدن این اقارو از سرت بیرون کن چون هیچ روزنه ای وجود نداره اون مثل یه گوله اتیشه که فقط به دنبال ارضای نفسشه و به هیچ چیز دیگگه فکرنمیکنه حتی اگه یه زمانی هم نیازشو برطرف کنی خیلی زود خسته میشه چون اخرش هیچی نیست چون اساسا هدف شما با هم متفاوته شما قصدت بووجود امدن یه رابطه جدی هست در حالی که طرفت اصلا تو باغ نیست یا نمیخاد باشه خودشم که گفته قصدش چیه پس دیگه داری چیو محک میزنی بیشتر بخای بهش فکر کنی خودتم می افتی تو چاه مثل من میشی منم زمانی که داشتم سقوت میکردم متوجه نشدم اصلا چی شد ولی الان به جایی رسیدم که حس میکنم هویت وجودی خودمو از دست دادم ببین اینوی ادمی داره بهت میگه که خودش تجربه کرده الان از ته چاه داره باهات حرف میزنه من اصلا مخالف این روابط نیستم ولی در حال حاظر در جامعه ما با طرز فکر بسته مردای ما عاقبت همچین دوستی هایی چیزی ازش در نمیاد جز حس بی هودگی و بی ارزشی برای دخترا نه ازدواجی در کاره نه نیت پاکی
پس فکر اینکه حالا بگذره درستش میکنم و این حرفارو از سرت بیرون کن که محاله سرانجام بگیره این رابطه پوچ یک طرفه
برای خلاص شدن از این علاقه هم خیلی باید بجنبی اگه دیر انقدر سخت میشه که نمیتونی احساساتتون کنتر ل کنی
من خودم برای ترک کردنش خیلی تلاش کردم هنوزم باورم نمیشه که نیست اما خب چیکار میشه کرد وقتی یکی نمیخاد وقتی یکی فقط و فقط به یه مسئله فکر میکنه و هیچ هدفی نداره منم کاری از دستم برنمیاد و ضرر و ضیانش دامن گیرم میشه پس نزار بیشتر از این ضرر کنی و وقتتو احساستو پای کسی بزاری که دلت باهات نیست غریزش باتوست این یه واقعیته و هرچند تلخ ولی باید عاقلانه رفتار کرد...
تاقبل این که این رابطه رو خودش تموم کنه خودت تموم ش کن