-
تنهایی - 24 سالمه، نمی خواهم با کسی دوست بشم، تنهایی اذیتم می کنه
با سلام و ممنون از سایت خوب و مفیدتون
من 24 سالمه و تا این سن با کسی رابطه ی دوستی احساسی نداشتم . اما واقعا تنهایی اذیتم می کنه... اکثر دوستان دخترم یا ازدواج کردن یا کسی رو واسه خودشون دارن ... و من مجبورم اوقات فراغتم رو یا توی اینترنت بگذرونم یا با آشنایان خونوادگی که کسی هم سن و سال من نیست و بی نهایت تفریح با اونها کسالت اور و برای منه جوون ناراحت کنندست بگذرونم . لطفا راهنماییم کنید... از طرفی هم توی اینترنت با افرادی آشنا می شم اما توی محیط مجازی حرفهایی می زنن که در شان آدم نیست چه برسه به اینکه بخوام با اینجور افراد دوستی کنم. من خودم توی دوستی با یه پسر قوانین سنگینی دارم و مهمترینش اینه که حرفی از مسائل جنسی نزنه...
یه مدت تصمیم جدی گرفتم که یه فرد مناسب رو پیدا کنم که از این جو تنهایی ازاردهنده بیام بیرون اتفاقا چند نفر هم پیدا شدن اما به دو روز نرسیده باهاشون تموم کردم چون حرفهای احساسی می زدن یا از روابط گذشتشون که می گفتن دوست دختر قبلیشون اصلا دختر پاکی نبوده و همه چیزو تجربه کرده بودن...
به هر حال چند نفرشون بهم گفتن تو مشکل داری که تو رابطت احساس و مسائل جنسی رو نمی خوای... می خوام بدونم مشکل دارم واقعا؟ البته تمام این افراد می گن از من سکس نمی خوان فقط اس ام اس هایی که می دن انگار می خوان سکس مجازی داشته باشن که منم معمولا ادامه ندادم ببینم تهش چی می شه و چون شاید خورده تو پرشون میگن من مشکل دارم...
می خوام راهنماییم کنید که اگرم با کسی اشنا میشم چی کار کنم که صحبت به جاهای باریک نکشه یا اصلا بگین این دست منه یا نه خود پسرا می خوان به جای باریک بکشه و من خودمو هرچیم به کوچه علی چپ بزنم بی فایدست؟
لطفا واسه سرگرمی هم نگین کلاس تفریحی هنری ورزشی برو اینارو امتحان کردم اونجا هم دختری نبوده که پایه باشه... در ضمن عصر پنجشنبه که همه می رن اینور و اونور کلاسی باز نیست واسه ادمای تنهایی که می خوان پاک و خوب بمونن از وقتهای سرگرمیشونم لذت ببرن....در این موردم راهنماییم کنید چون می دونم اینترنت اصلا جای مناسبی نیست. من از این تنهایی متنفرم...
ممنون منتظر جوابتون هستم.
-
RE: تنهایی
سلام
دختر خوب ازمن مي شنوي با هيچ پسري دوست نشو .
اگه سنتو نمي گفتي فكر مي كردم اين نوشته يه دختر 16 ساله هست. چرا مي خواي دوست پسر پيدا كني ؟ برو با يه دختر هم سن خودت دوست شو.
اگه خواستگار داري خوب دربارش تحقيق كن اگه خوب بود ازدواج كن.
-
RE: تنهایی - 24 سالمه، نمی خواهم با کسی دوست بشم، تنهایی اذیتم می کنه
ممنون
من گفتم که دیگه همه ی هم سن و سالام یکی رو دارن ... خواستگار هم بیاد من نمی پسندم . بعدشم مگه تو این اوضاع کسی زن میگیره؟؟؟ درسته ادم واسه اینکه تنهایی اذیتش می کنه ازدواج کنه؟
خوب همون دوست دخترشو از کجا پیدا کنم؟؟ خیلی از دخترا رو می بینم که اصلا مث من فک نمی کنن و دوست پسر دارن. و خیلیا خوش گذرونیشون تو پیدا کردن دوست پسر خلاصه می شه... دیدم که می گما.
-
این دوستی ها مسخرن و بعد ی مدتی احساس پشیمونی و پوچی گریبانگیرتون میشه. دوستی با همجنسان بهترینه. اگرم نشد میتونید وقتتون را با کتاب یا ... پر کنید. در هرصورت آشنایی فقط برای ازدواج صحیح است. ته این دوستی ها بجز اتلاف وقت چیزی نیست(در خوشبینانه ترین حالت!):310:
-
گاهی یه کاری هست که خودمون مطمئنیم اشتباهه
اما دلمون میخواد یکی بیاد و بگه نه هیچم اشتباه نیست و انجامش بده و هزار تا بهانه میاره که تو الان نیاز داری انجامش بدی
این کار اشتباه محضه
خودتو دستی دستی وارد این مشکلات نکن
اونهایی که ناخواسته وارد این داستانها شدن ، کلی اذیت شدن
حالا شما داری با پای خودت خودتو تو چاه میندازی؟
نکن خواهر من
به خدا هیچی توش نیست
بذار واسه همسرت اولین باشی
همه احساست رو بذار اون موقع خرج کن
-
سلام دوست عزیز
به نظر من برو سمت خدا ، اگه تنهاییتو با خدا قسمت کنی مطمئن باش خدا هم دستت رو میگیره
باعث میشه نری سمت گناه ، باعث میشه احساس آرامش کنی و خیلی تو زندگیت تاثیر می زاره و میبینی خود به خود همه چیز درست میشه
زنان پاکدامن لایق مردان پاکدامن
اگر پاکدامن بمونی مطمئن باش یه مرد پاکدامن نصیبت میشه
هیچ پسری حاضر نمیشه با دختر ازدواج کنه که قبلا دوست پسر داشته
مطمئن باش دورادور پسرایی هستند که تو رو تحت نظر دارن یا به قولی دارن تحقیق می کنند ببینند چطور دختری هستی تا به عنوان یه گزینه برای ازدواج انتخاب کنند ، راحت سابقه پاکدامنی خودت رو به باد نده
-
گفتی :
خواستگار هم بیاد من نمی پسندم ( چرا نمی پسندی؟ مشکلشون چی بود انتظار داری خواستگارات چه ویژگی داشته با شن)
بعدشم مگه تو این اوضاع کسی زن میگیره؟؟؟( شما یکم سطح انتظارتو بیار پایین همیشه برای دختر پاک خواستگار هست )
درسته ادم واسه اینکه تنهایی اذیتش می کنه ازدواج کنه؟ ( آره درسته پس ازدواج برا چیه؟ ازدواج می کنی که نیاز ... بر آورده بشه؟ چرا داره به ازدواج اینجوری نگاه می شه ؟؟؟)
خوب همون دوست دخترشو از کجا پیدا کنم؟؟ (اگه دانشجویی تو دانشگاه اگه نیستی تو کلاس های ورزشی توکتابخونه و ...)
خیلی از دخترا رو می بینم که اصلا مث من فک نمی کنن و دوست پسر دارن. (منم خیلی از پسرا را می بینم که مثل من فکر نمی کنن اما تو همه دختر پسرا که با هم دوست می شن یه چیز مشترکه تا زمانی با هم می مونن که فرد بهتری رو ندیده باشن )
هی تو ……
آنکه دستش را اینقدر محکم گرفته ای
دیروز عاشق من بود
دستانت را خسته نکن…
محکم یا آرام فرقی نمی کند …..
فردا تو هم مثل منی…..
(با دیدن گزینه بهتر مثل یه دستمال می ندازن کنار همدیگرو و آنگاهتو تو می مانی و یه دنیا احساس چون در دوستی هیچ تعهدی وجود ندارد)
-
گفتی :
خواستگار هم بیاد من نمی پسندم ( چرا نمی پسندی؟ مشکلشون چی بود انتظار داری خواستگارات چه ویژگی داشته با شن)
بعدشم مگه تو این اوضاع کسی زن میگیره؟؟؟( شما یکم سطح انتظارتو بیار پایین همیشه برای دختر پاک خواستگار هست )
درسته ادم واسه اینکه تنهایی اذیتش می کنه ازدواج کنه؟ ( آره درسته پس ازدواج برا چیه؟ ازدواج می کنی که نیاز ... بر آورده بشه؟ چرا داره به ازدواج اینجوری نگاه می شه ؟؟؟)
خوب همون دوست دخترشو از کجا پیدا کنم؟؟ (اگه دانشجویی تو دانشگاه اگه نیستی تو کلاس های ورزشی توکتابخونه و ...)
خیلی از دخترا رو می بینم که اصلا مث من فک نمی کنن و دوست پسر دارن. (منم خیلی از پسرا را می بینم که مثل من فکر نمی کنن اما تو همه دختر پسرا که با هم دوست می شن یه چیز مشترکه تا زمانی با هم می مونن که فرد بهتری رو ندیده باشن )
هی تو ……
آنکه دستش را اینقدر محکم گرفته ای
دیروز عاشق من بود
دستانت را خسته نکن…
محکم یا آرام فرقی نمی کند …..
فردا تو هم مثل منی…..
(با دیدن گزینه بهتر مثل یه دستمال می ندازن کنار همدیگرو و آنگاهتو تو می مانی و یه دنیا احساس چون در دوستی هیچ تعهدی وجود ندارد)
-
سلام سارا جان
حرف همه دوستان رو گوش کن و اصلا با کسی وارد رابطه ای نشو:305:
منم خواهرانه و دوستانه بهت میگم به کسی اعتماد نکن _ اگه وارد رابطه ای بشی فقط خودتو اذیت میکنی
مطمئن باش این تنهایی خیلی با ارزش تر از این نوع رابطه هاست
فقط با خدا باش :323:
موفق باشی:72:
-
دوستان عزیزم ممنون از راهنماییتون... حق با شماست.
-
یه قانون نانوشته هم هست.
همه ماها تجربه های بد داریم
بزرگترا مارو راهنمایی کردن و گوش ندادیم
ما کوچیکترا رو نصیحت میکنیم! اونام نادیده میگیرن و....
بعضی چیزا دست من و شما نیست
-
اینکه الان احساس تنهایی می کنی یه مشکل هست که بخواهیم تصور کنیم افتادی تو یه چاله
وقتی بخواهی با پسر دوست بشی ، از چاله در اومدی و خوشحالی ، ولی در حال سقوط تو چاهی ! چون در حال سقوط هستی متوجه راه اشتباه نمی شی ، ولی وقتی می رسی آخر چاه و اون ضربه وارد می شه می فهمی ، درد چاله و مشکلاتش کمتر از چاه بوده !
خیلی ها اینجا متاهل هستند و شاید نتونند درک کنند ولی متقابلا افراد مجردی هم هستند که دارن شما رو راهنمایی می کنند
-
سلام دوست عزیز. ب نظرم ما فقط باید صبر کنیم. منم خیلی احساس تنهایی میکنم ب قول شما دوروبرمون همه جفتن! اما من ترجیح میدم پاک بمونم تا یه همسر پاک گیرم بیاد نه کسی که دختر باز بوده
امیدوارم هرچی صلاحه خدا قسمت همه کنه
-
منم واقعا نمی دونم چی بگم و واقعا راه خوب دیگه ایی نیست .
دوستی که قدغنه .
.
فقط می تونم بگم روی ازدواجتون متمرکز بشین .
و سطح توقعاتتون رو پایین تر بیارید .
ملاکهای ازدواج تون رو سرو سامان بدین .
-
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان...
-
واقعا نجیب بودن خیلی سخته!!! فقط خداکنه کم نیارم
-
چقدر خوشحال شدم این تاپیکو دیدم.
امیدوارم در آینده یه دختری مثل شما گیرم بیاد! :227:
-
به خاطر اینکه از این چیزا خوشتون نمیاد بهتون تبریک میگم
سعی کنین صبور باشین
الان همه تنها هستند:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
چقدر خوشحال شدم این تاپیکو دیدم.
امیدوارم در آینده یه دختری مثل شما گیرم بیاد! :227:
:160::160:
-
-
سلام دوست خوبم.
بیاین راجع به خود تنهایی فکر کنیم!
تنهایی در معنای واقعی یک خلاء احساسیه. اما ما اون رو بی کسی تعبیر میکنیم و به دلیل این تعبیر نادرستی که ازش داریم، گمان میکنیم اگر شخصی حضور داشته باشه که هیجانات مارو تحریک کنه دیگه احساس تنهایی نمیکنیم. این کارو میکنیم و تازه در می یابیم فقط به ما یک سرگرمی، یک وابستگی جدید و یک مسئولیت ناگریز اضافه شده. لیکن.... تنهایی به قوت خودش باقیست! باقیه چون در ذات خودت تنهایی.
مشکل شما عدم حضور 4 تا آدم دور و برت نیست! مشکل شما تنهایی درونه. یعنی عدم ارتباط با واقعیت خودت. یعنی عدم تعهد با خود. یعنی بی هدفی، بی انگیزگی، بی نظمی درون.
شما تا ارزش ها و معیارهایی برای زندگی خودتون تعیین نکنید، تا ندونید از زندگی چی میخواین، باید با این وضعیت سرو کله بزنید. ولی وقتی به ماهیت تنهایی تون پی ببرید و بهش جوابگو باشید، اونوقت احساس تنهایی هم نخواهید کرد.
یه مثالش اینه که خیلی از متاهلین هنوز هم احساس تنهایی می کنند. بنابراین هشیار باشید، اگرچه همدم خوبه، اما پاسخگوی تنهایی نیست.
-
خانمی همین که فکر می کنی چون همه ی دوستان دخترت ازدواج کردن تو هم باید یکی را داشته باشی کاملاٌ اشتباهه.هیچ دلیلی نداره که چون شما مجردی تنهاییتو با حضور یه پسر پر کنی.
از هر عملی یا فکری که باعث تشدید این موضوع میشه بذار کنار.اول سعی کن فکر و احساسات منفیتو بذاری کنار و مثبت فکر کنی.بالاخره به وقتش شما هم تشکیل خانواده می دی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام دوست خوبم.
بیاین راجع به خود تنهایی فکر کنیم!
تنهایی در معنای واقعی یک خلاء احساسیه. اما ما اون رو بی کسی تعبیر میکنیم و به دلیل این تعبیر نادرستی که ازش داریم، گمان میکنیم اگر شخصی حضور داشته باشه که هیجانات مارو تحریک کنه دیگه احساس تنهایی نمیکنیم. این کارو میکنیم و تازه در می یابیم فقط به ما یک سرگرمی، یک وابستگی جدید و یک مسئولیت ناگریز اضافه شده. لیکن.... تنهایی به قوت خودش باقیست! باقیه چون در ذات خودت تنهایی.
مشکل شما عدم حضور 4 تا آدم دور و برت نیست! مشکل شما تنهایی درونه. یعنی عدم ارتباط با واقعیت خودت. یعنی عدم تعهد با خود. یعنی بی هدفی، بی انگیزگی، بی نظمی درون.
شما تا ارزش ها و معیارهایی برای زندگی خودتون تعیین نکنید، تا ندونید از زندگی چی میخواین، باید با این وضعیت سرو کله بزنید. ولی وقتی به ماهیت تنهایی تون پی ببرید و بهش جوابگو باشید، اونوقت احساس تنهایی هم نخواهید کرد.
یه مثالش اینه که خیلی از متاهلین هنوز هم احساس تنهایی می کنند. بنابراین هشیار باشید، اگرچه همدم خوبه، اما پاسخگوی تنهایی نیست.
----------------
دقیقا درست می گید با حرفتون موافقم من دچار سردرگمی شدم هدفم رو گم نکردم اما به جورایی حس می کنم کم اوردم ... می شه بهم بگین چه جوری می تونم به ماهیت درونیم پی ببرم؟ راستش یکم خستم....
از همه دوستانی که خوندن و برام جواب گذاشتن خیلی ممنونم . جواباتون واقعا بهم انرژی داد .
-
اینکه تنهایی درون خودمونه و ربطی به حضر یا عدم حضور جنس مخالف نداره رو اکیدا نمیپذیرم. ب نظر من این فقط یه توجیهه. چون هم از نظر جنسی و هم از نظر روانی این نیاز طبیعیه. کسی که رشد روانی طبیعی داشته باشه در محدوده ی 20 تا30 سالگی نیاز به تشکیل خانواده علاقه به داشتن فرزند دوست داشتن و مورد دوست داشتن قرار گرفتن بوجود میاد. وقتی کسی نتونه خانواده تشکیل بده و همسر مناسبشو پیدا کنه خوب مسلما احساس تنهایی میکنه.
درمورد متاهلینی که احساس تنهایی میکنن خوب طبیعتا یه مشکلی توی زندگی و روابطشون دارن مثلا مرد ساعات زیادی خونه نیست و خانمش احساس تنهایی میکنه یا خانم خیلی با دوستاش میگرده و وقت کافی برای همسرش نمیذاره.
پس بهتره بجای اینکه توجیه کنیم کاری کنیم که همه بتونن راحت ازدواج کنن.
-
سلام منم مثل همه دوستان ازت خواهش ميكنم دوروبر دوستي با پسرا نري چون خودم تجربشو داشتم و ميدونم چه آسيبهايي بهت ميزنه بدترين آسيبش هم وابستگيه ممكنه اون به دردت نخوره ولي وابستگي نميذاره درست تصميم بگيري و ممكنه انتخاب اشتباهي بكني.منم مثل تو خيلي احساس تنهايي ميكنم مخصوصا كه ميدونم خودم باعث اين همه تنهايي هستم وقتي بايد انتخاب ميكردم نكردم و چشممو به خاطر يه وابستگي روهمه چي بستم. به خودت افتخار كن كه تو اين زمونه پاك موندي به حرف هيچ كس هه گوش نده اگه به آمار طلاق نگاه كني يا يه سر بري دادگاه خانواده اكثر دخترا با دوستي ازدواج كردن و پشيمونن.البته اگه اين رابطه ها به ازدواج ختم بشه وگرنه مشكلات روحي زيادي ايجاد ميكنه منه مدت عذاب وجدان دارم كه بايد به همسرآيندم بگم سابقه دوستي داشتم يا نگم. [size=medium]يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق زهزبي سروپايي نكينم
-
دختر خوب به نظرم همه بهت گفتن نکن ولی نگفتن چیکار کن؟!!
آخه این روزام خواستگار خوب خیلی کمه یعنی کسی که ندیده بیاد خواستگاری.
ببین منم با دوستی های بی هدف و مضر اینترنتی و خیابانی و.... مخالفم ولی به نظرم برای داشتن یه خواستگار خوب باید در اجتماع قرار بگیری مثلا بری سر کار .خیلی ها با همکاراشون ازدواج می کنند و یا تو دانشگاه با همکلاسیاشون ازدواج میکنن چه اشکالی داره:)
-
سلام عزيزم
مطمئن باش هيچ پسري واسه رضاي خدا با يه دختر دوست نميشه همشون دنبال يه چيزي هستن يا سكس يا پول يا هر چيزي كه يه سودي براشون داشته باشه
مطمئن باش فقط كسايي كه رسما ازت خواستگاري ميكنن دوستت دارن و تو رو به خاطر خودت ميخوان
بقيه وقتي به هدفشون رسدن راحت رهات ميكنن و ميرن دنبال يكي ديگه و انوقت بازم مياي اينجا و ميگي پشيمونم كه چرا اينكار رو كردم
احساس ميكنم ازم سوءاستفاده شده.
راستي منم 24 سالمه خب بيا با خودم دوست شو عزيزم
دوست پسر كيلو چنده
-
منم مثل خانم هاجس با كمال افتخار دستي دوستيت و ميفشارم.دوست پسر اولش خيلي خوب و لذت بخشه ولي بعد يه مدت سوهان روح ميشه. اگه ما دخترا باهم باشيم هيچ نيازي به دوست پسر نيست تا وقتش كه يه مرد خوشبخت پيدات كنه و قدرتو بدونه.
-
سلام
خواهرعزیزم مامیتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم درضمن خدمتتون عرض کنم که هم سن هستیم
عزیزم من ازتجربه خودم وپشیمونیم بهتون میگم تااین سن باهیچ پسری حرف نزده بودم کلااعتقادی به دوستی یارابطه دختروپسرنداشتم تااینکه ازروی کنجکاوی وسوالات زیاددرباره سایت همسریابی دریکی ازسایتهاثبت نام کردم زیاد بهم پیام میدادندتااینکه پسری همشهری بهم چندبارپیام دادتاجواب دادم ای دی من روپیداکرده بودبعدچهارماه ایشون رودیدم درسته بلافاصله خانواده هارادرجریان رابطه قراردادیم ولی چه شدمنی که تاحال باهیچ پسری حرف نزده بودم منی که معتقدبودم فقط بایدبافردی حرف بزنم که همسرایندم باشه حالاپشیمونی واسم مونده گریه های روزانه وشبانه که چرابایدباایشون حرف میزدم درسته نمیدیدمشون ولی اس ام اسی باهم درارتباط بودیم عزیزم این فکرکه به همسرایندم خیانت کردم ؟چرابایدباایشون حرف میزدم داغونم کرده حس میکنم بااحساساتم بازی شده پس عزیزم اشتباه من روتکرارنکن قرارنیست هرچیزی راخودمون تجربه کنیم
عزیزم درسته شایدباپسری اشنابشی که بهت محبت کنه وبگه فقط برای ازدواج میخوامت عاشقتم ولی باورکن راست نمیگن چون میبینن به هیچ وجه راضی نیستی بهشون اعتمادکنی این حرفارومیزنن حتی ممکنه یکی ازاعضای خانوادش زنگ بزنه باخانوادت حرف بزنه برای اینکه بتونه اعتمادت روجلب کنه ولی وقتی پای عمل میرسه بهانه تراشی میکنن امروزفردامیکنن
بیابادخترادوست باشیم من هم مثل شماتنهام دوستام ازدواج کردند
-
چقدر خوبه که ما دخترا همیشه به هم کمک کنیم و نزاریم هیچ ادم بی سر و پایی بیخود و بی جهت از اینکه فقط میخواد وقتی رو باهامون بگذرونه وارد زندگیمون بشه
منم دست دوستی باهات میدم:43::46::46:
همه ما مثل همیم
-
منم تجربه اي مثل roseflower عزيز دارم اين سايتها همش دروغه كم كسي پيدا ميشه كه جدي به فكر ازدواج باشن اكثردنبال دوستي هستن ما دخترا خيلي خوب ميتونيم باهم دوست باشيم و نيازهاي عاطفي همو برطرف كنيم roseflowerعزيز من باكمال ميل دست شماروهم باافتخار براي دوستي ميفشارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roseflower
عزیزم درسته شایدباپسری اشنابشی که بهت محبت کنه وبگه فقط برای ازدواج میخوامت عاشقتم ولی باورکن راست نمیگن چون میبینن به هیچ وجه راضی نیستی بهشون اعتمادکنی این حرفارومیزنن
امروز قرار بود به دختری که بهش علاقه دارم همین حرفا رو بزنم .
ولی اینقدر این جمله ها کلیشه ای شده و این قدر بابه کار رفتنشون سوء استفاده شده در اون لحظه که به این جملات فکر میکردم از خودم بدم اومد .
و به اونی که این حرفا روبزنم حق میدم باور نکنه .
امیدوارم مشکل همه ی دوستانی که پاک موندن حل بشه. :72: