قهرکردن شوهرم - خیلی حساسه و سر هر موضوعی قهر میکنه
سلام
من 36سال و شوهرم 35سال سن دارد
ما 3ساله ازدواج کرده ایم و یک دختر یکساله داریم
مشکل من اینه که شوهرم مدام قهر میکند.اون خیلی خیلی حساسه و سر هر موضوعی قهر میکنه نمیدونم چکار کنم؟ بارها بهش گفته ام اگر از موضوعی ناراحت میشی میتونی باهام دعوا و جر و بحث کنی اما قهرکردن خیلی بده من عذاب میکشم و ناراحت میشم ولی اون اهمیت نمیده و تازمانی که من معذرتخواهی نکنم و گریه و التماسش نکنم آشتی نمیکنه.
من از قهرکردن بدم میاد .. وقتی قهرمیکنه من قهرنمیکنم و مثل اینکه اتفاقی نیفتاده رفتارمیکنمو حرف میزنم و کاهای خونه ... ولی اون نه مدام دوری میکنه تامن بیشتر اذیت بشم مگر اینکه عذرخواهی و طلب بخشش کنم.:316:
در اکثر مواقع من نمیدانم چراقهر کرده ولی بعداز عذرخواهی بهم میگه که از فلان چیز ناراحت بوده ام.
چندبار وقتی قهر کرد من هم قهر کردم و حرف نزدم نتیجه اش این شد که وقتی از خونه میرفتم بیرون قفل در را عوض می کنه که نتونم بیام توی خونه و برم خونه بابام.
هردفعه که این کاررو کرده من خودم به یه طریقی ازش عذرخواهی کرده ام و اقدام به برگشتن کرده ام :316:
فکر میکنم چون میدونه خیلی خیلی دوستش دارم داره عذابم میده
همیشه میگم تاآخرش باهاتم
غر نمیزنم
بهانه نمیگیرم
دعواراه نمیندازم
توقعی ندارم
مدام ابراز علاقه میکنم و میگم بدون تو می میرمو اگه باهام یه لحظه حرف نزنی میمیرم.
اونم منو دوست داره ولی ابراز نمیکنه و وقتی قهرمیکنه واقعا افسرده و ناراحت میشه و حتی غذاهم نمیخوره معلومه خودش هم عذاب میکشه نمیدونم چه کنم! :72: