-
دیدن جستجوهای اینترنتی شوهرم داغونم کرد
سلام
من اومدم با یه مشکل جدید که داره دیوونم میکنه
شوهرم به کامپیوتر و اینترنت وارد نیست اما دلش میخواد یاد بگیره
دیروز یه مودم قرضی از دوستم گرفتم به اینترنت وصل شدیم بعدش من رفتم بیرون چند ساعتی کار داشتم
دیشب که تاریخچه بروزرم رو دیدم حالم بد شد
دیدم 10، 15تایی سرچ از عکس س زده شده و همینطور سرچ بازیگرا
یه ده دقیقه ای خودم و آروم کردم
آخه من خیلی بهش اعتماد دارم تو دنیای واقعی که حاضرم قسم بخورم هیچ نوع خیانتی بهم نکرده و نخواهد کرد اما تو دنیای مجازی اینطوری اتفاق افتاد
دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم گفتم تو امروز از اینترنت استفاده کردی گفت آره اما انگار مشکل داشت هی قطع میشد
تموم تنم میلرزید با همون شکل بهش گفتم تو واسه چی انقدر علاقه داری اینترنت داشته باشیم
گفت همینطوری منظورت چیه گفتم اینا چیه امروز تو اینترنت گشتی واسشون
رنگش پرید گفت هیچی ندیدم اصلا باز نمیشدن تازه من میخواستم بنویسم سایت س رو که نوشتم اینا نوشته شد منم زدم اما چیزی باز نمیشد منم گفتم میدونم این چیزا باز نمیشه اما تو واسه چی اصلن انتخابشون میکردی
میخواستی ببینی که بالاخره اما خداروشکر باز نشدن(خدارو شکر فیلتر به درد من خورد)
دوباره قاطی کرد گفت مگه چکار کردم قتل که نکردم من که چیزی ندیدم
گفتم من چیزی کم گذاشتم که اینجا دنبالش میگردی بیشتر قاطی کرد گفت کامپوتر میشکونم گرتش میکنم بیرون
سعی کردم آرومش کنم گفتم من باهات دوستم دوساتانه دارم بات حرف میزنم می دونم از سر کنجکاوی زدیشون اما ازت انتظار نداشتم
باز دادو بیداد کرد یکم ساکت شدم دوباره باهاش آروم حرف زدم دیگه چیزی نگفت
دیشبم تو قیافه بود دیگه مثل قبل نبود
حالا دارم داغون میشم از یه طرف کاری که کرده از یه طرف این قیافه گرفتن و بد خلقیش اذیتم میکنه
دارم آب میشم
خسته شدم
تازه روابطمون خوب شده بود بعد از قفل شدن تاپیک قبلم روزای خوبی داشتیم
واقعا خیلی داغون شدم آخه طوری رفتار میکنه انگار من کار اشتباهی کردم دریغ از یه معذرت خواهی کوچیک
توروخدا بگید من چه کاری می تونم انجام بدم
خیلی حالم بده به دادم برسید دوباره مثل دو ماه پیش به هم ریختم
اقلیما جون بیا کمکم کن
رایحه جان تو همچین مشکلی داشتی توروخدا بیا کمکم کن
آقای خالهقزی کمک میخوام
آنی عزیزم حرفات تو همه تاپیکا دلنشینه به منم سری بزن
خواهش میکنم راهنماییم کنید روانشناسها و استادها و بقیه دوستای خوبم
-
RE: دیدن جستجوهای اینترنتی شوهرم داغونم کرد
سلام دوست عزیز
همینطور که خودتون عرض کردید همسرتون به اینترنت وارد نیست .
و چون نداشته براش تازگی داره .از دیگران شنیده کنج کاو بوده و دوست داشته ببینه در
اینترنت چه خبره .
جستجو از روی کنج کاوی جایی نگرانی نداره .اون عادته که به بعضی سایتهاآدم رو نگران میکنه
البته همینطوری هم نیست اکثر سایت ها فیلتر دارند . نهایتش چندتا دونه عکس معمولی میتونه پیداکنه.
اینا مشکل نیست که فکرتون رو مشغول میکنید .
بخاطره همین پست باز میکنید و هی این پست ادامه پیدا میکنه و هی میان انواع اقسام راههای نشون میدن
بعد آخر پست میبینیم. که از یه مشت خاک یه کوه ساخته شده .
دوست عزیز بهتر این گونه فکرهای که به ذهنتون میرسه رو با دوستان همدردی در میون بزاری تا اینکه یه پست
باز کنی که به خودت آسیب بزنه .
-
درود بانو
بابا بیخیال هر مردی بود همینکار رو میکرد از سر کنجکاوی یعنی بعنوان کسی که حداقل 5 سال اینترنت 24 ساعته دارم و روزی 7ساعت توی نت هستم میگم 80% مردا اگه پشت سیستم میشستم همین کارو میکردن یه کار کاملا عادی و معمولی هستش.در برابرتون دفاعی رفتار کرده اینکارشم معقوله بقیه مردا هم همین کارو میکنن توی اینجور مواقع:163: بنظرم بیخودی داری بزگش میکنی من خودم شاید چند ماه یکبارم نرم توی اینجور سایت ها و عکس ها با اینکه نرم افزار مخصوصشم دارم راحتم میتونم برم دلیل نداره واقعا چه قبل مجرد بودم چه الان متاهلم.
از روی تجربه میگم کارش عادی بوده زیاد نه خودتو حرص بده نه اونو اذیتش کن. همیشه چیز یکه اولش مورد استفاده قرار میگیره همینجوریه.3تا کار میتونی کنی.
1. کلا بزارین کنار دنیای مجازی رو
2. کاملا آزادش بزاری توی دنیای مجازی
3. مثل بقیه کارا یه زمانای معین براش بزاری و خودتم ازش استفاده کنی
ولی یادت باشه بهش اطمینان کن نزار حس کنه بهش اطمینان نداری و مشکوکی خودشم مطمئنا سراغ این چیزا نمیره واسه کنجکاوی بوده خیالت راحت:72:
ولی یکچیزی رو هم کلی به بانوان محترمه میگن شوربختانه دنیای مجازی رابطه ها چون از دوره و بصورت نوشتاری و عکس و اینچیزا کمتر آدم احساس گناه میکنه تا اینکه رابطه حضوری بشه.بعنواین مختلف مثلا خواهرم محسوب میشی یا ما فقط دوستیم یا فاصلمون دوره و از این چیزا. پس حواستون رو جمع کنین ولی جوری که به شخصیت مردتون برنخوره.
بهترین راه ولی بنظر من بشخصه همسرمم انجام میده با اینکه من روزی 7 تا 8 ساعت توی نت هستم و کاملا آزاد یعنی آزاد مطلق ولی بخودم اجازه اینکارا رو نمیدم دلیلش اینه : همسرم بهترین دوست منه.بهترین همراه منه.بهترین همدم منه.و بهترین همسر دنیا.
پس بجای کنترل و اعصاب خورد کردن سعی کنین برای همدیگه بهترنی باشین:104:
بدرود
-
وقتی کلمه ای رو تو گوگل سرچ میکنی تا حرف اول رو میزنی گوگل یه سری کلمات و جملات که بیشترین سرچ رو داشتن بهت پیشنهاد میکنه و یه لیست برات میاره .
به نظر میرسه این اتفاق هم باعث انحراف(از روی کنجکاوی) شوهرتون شده هم اشتباه شما .
اگر شوهرتون وارد بود میدونست 99.99 درصد سایتهایی با این مضمون یا فیلترن یا الکی .
مشکل خاصی نیست .
-
گاهی اوقات تغافل هم بد نیست!!!
بنده خدا باور اولش بوده
همشم فیلتره و هیچی هم ندیده!!!
اینجور مسائل اگه مستقیماً تذکر داده بشه فقط باعث می شه که حرمت ها کم کم شکسته بشه...
آرامش خودت رو حفط کن و برخورد عجولانه از خودت نشون نده.
بهترین کار اینه که هر وقت همچین مرودی دیدی تنها ناز و عشوه ی خودت رو بیشتر کنی که اگرم یه وقت رفت سراغ اینجور چیزا با خودش بگه خانوم من از همشون بهتره
اگرم دیدی این مورد داره تکرار می شه باید غیر مستقیم تذکر بدی؛ مستقیم به هیچ وجه:324:
-
:72:سلام گل ناز.عزیزم چه طور دلت اومد اینقد رک و بی پرده وبدتر از همه مثل یه مامان سختگیر... ناشی بازی همسرت رو به روش بیاری .کاری که تو کردی و من حتی جرات نکردم با پسر 12 ساله کنجکاوم که دقیقا همین اتفاق براش افتاد انجام بدم اصلا به روش نیاوردم و فقط همسرم که اومد با هم نشستیم چک کردیم و خوشبختانه دیدیم خبری نیست پسرم هم خیلی کنجکاوانه جستجو کرده بود اما خدا رو شکر فیلتر بود که البته اگه نبود شاید یک بار جواب کنجکاویشو میگرفت تا تو سن بالا اینطوری مچشو نگیرن .گل من به جای این کار با شوهرت مینشستی و همون جستجو رو میکردین هم حس دوستیتون بالا میرفت هم به هم نزدیکتر میشدید . در ضمن میتونی عاشقانه خودت کنجکاویهاشو جواب بدی اگه شوهرت جور دیگه رفتار میکرد باید به سلامتیش شک میکردی قبول کن کار اون طبیعی بوده برخورد تو اشتباه بود میتونستی از این فرصت برای نزدیکی بیشتر استفاده کنی شما به در کنار هم بودن برای اینده و برخورد صحیح مقابل فرزند کنجکاوتون نیاز دارید اگه الان تنهاش بزارید و متهمش کنید راه پنهان کاری رو خودت به او نشون میدی ودر نهایت در مقابل راهنمایی فرزندتون در اینده تنها خواهید ماند ....در ضمن تو این عصر تکنولوری شما نمیتونی اطلاعات رو بلوکه کنی یا همه جا کنترلش کنی ...موبایل...بلوتوس... دوستان...اما میتونی تنها پاسخگو و محرم نیازهاش .کنجکاویهاش وخواسته هاش باشی ....میدونم معنی حرفامو بعدا بهتر متوجه میشی.......و با این همه.......:72: عشق ودیگر هیچ
-
سلام مرسی از جواباتون و معذرت میخوام بابت ایجاد چنین تاپیکی
راستش دیشب بعد اون حرفا خودم به این نتیجه رسیدم که کار بدی کردم و از روی کنجکاوی بوده و نباید بهروش میوردم و همش آرزو می کردم که زمان به عقب برمیگشت و من این کارو نمیکردم
الان خیلی نگران اینم که حرمتها بینمون از بین رفته باشه داره گریم میگیره ازین به بعد اگه خواست میتونه ازم پنهون کنه
واقعا نمیشه همیشه کنترلش کرد همه اینا رو میدونم
و میدونم که شوهر خوبیه و این کارش تاحدودی عادیه
اما ازش انتطار تداشتم و میترسم جای دیگه اگه اینترنت در دسترسش بود دوباره تکرار بشه حتی من متوجه نشم
و ازینکه بهش گفتم و رومون به هم باز شد خیلی نگرانم
از طری هم اگه اون لحظه آرومم میکرد و میگفت اشتباه کرده و عذرخواهی میکرد کمی آروم میگرفتم
اما طوری رفتار میکنه که انگار من کار اشتیاهی ازم سر زده بدون کوچکترین حرق یا کاری که نشونه معذرت خواهی باشه این خیلی دلمو می سوزونه شبیه همه دعواهامون حق به جانب رقتار میکنه انگار من مقصرم
تا حالا هم باهام سر رفتار کرده از دیشب
حالا من این نگرانیهامو که داره دیییمونم میکنه و بغضم میگیره چه کار کنم
نمیدونم امروز که اومد خونه چطور باهاش رفتار کنم اون خیلی سرد رفتار میکنه
دلم میخواد باهام مثل دیروز و قبل ازین اتفاق بشه
خیلی دلم شکسته
هیچ فکری به ذهنم نمیرسه
دوباره آشفته شدم
(اگه چند ماه پیش این اتفاق افتاده بود دعوامون هزاربرابر شدیدتر بود)به لطف این سایت دو ماه دارم خوب زندگی میکنم خیلی چیزا یاد گرفته بودم و با آرامش رفتار میکردم اما دوباره بهم ریختم
نیاز به همدردی و راهنمایی شما دوستای خوبم داذم
-
زدین غرورش رو له کردین اونوقت میگین الان حالتون خوب نیست و چرا باهاتون بد رفتاری کرد!!؟
انتظار داشتین بشینه گریه کنه،بگه چشم همسر عزیزم! قول میدم دیگه از این کارا نکنم! منو ببخش! ؟؟
به نظرم دیگه اصلا به روی ایشون نیارین و خودتون هم فراموش کنید. یه عذرخواهی کوچیک هم از ایشون بکنید...به هیچ عنوان درباره اون اتفاق حرفی نزنید!!
چند روز صبر کنید.اوضاع بهتر میشه...
-
سلام
به نظر من عصبانیت شما طبیعی بوده ولی عکس العملتون اشتباه
الان هم دیر نشده باید زیاد کشش ندی بری معذرت خواهی کنی بگی ببخش دنیای مجازی خیلی دنیای پیچیده ای هست اگه درست استفاده نشه رابطمونو به نابودی میکشونه چون تازه داری استفاده میکنی خواستم راهنماییت کنم اینجوری شد منظوری نداشتم و بهت اعتماد دارم، خودتو بذار جای من ببین ناراحت نمیشی
( بعد به هم قول بدین که این جور عکس هارو نبینین تا خیالت راحت بشه)
اینکه دلخور شده هم نشونه خوبیه فکر کنم معنیش اینه که من که منظوری نداشتم تو چرا با من اینجوری برخورد کردی
نترس مساله خیلی بزرگی نیست که اگه حرمتش از بین رفت مساله ای ایحاد کنه خودت تو ذهنت انقدر بزرگش میکنی که مساله بیرون هم بزرگ میشه هر چقدر پیش خودت مساله ای رو کم اهمیت جلوه بدی بیرون هم کم اهمیت جلوه میکنه باید کمی رو خودت کار کنی مساله هاتو زیاد بزرگ نکنی که دعوای بزرگی راه نندازه
-
:72:عزیزم از اینکه روتون به هم باز شده غصه نخور . خوشحال باش که دارید همدیگه رو میشناسید. اتفاقا من احساس میکنم اشکال این رابطه بسته بودن روی شما به همه در حالی که شما عشق هم هستیدو مگه عاشقی بدون شناخت هم ممکنه؟.همیشه بدون... مطرح نشدن نیاز و خواسته معنیش نبودن اونها نیست .همه اینا لازمه داشتن یه رابطه صمیمیه .مگه غریبه اید که از شناخت کمبود های همدیگه ناراحت بشید شما زن و شو هرید و باید به زیر و بم خصوصیات هم اگاه بشید وبه نیازهای هم پاسخ بدید پس برای چی کنار همید ؟تجسس ؟دلیلی هم برای نقش بازی کردن نیست که مثلا ناز و عشوه بیشتر کنی مگه یه زن عروسکه کوکیه که تا اقا سرشو برگردوند برا جلب توجه شروع به حرکت کنه .نه گل من تو شخصیت داری و شخصیت قابل ارزیابیه .عمیقترین دوستیها بین زن وشوهر از همین جاها شروع میشه..........موضوع خیلی سادست صادق باش اگه دوسش داری عاشقی کن...............و دلیلی نداره چیزی بینتون پنهان بمونه وتا مطرح نشه حل نمیشه . گل من رها باش و ذهنتو هم مثل یه پرنده رها کن . بی توقع عاشقی کن نمیدونی چه حالی داره......:72::72::72:
-
وای چه اشتباهی !
فرض کن اصلا همونی بوده که نباید می بوده .
این یه فرصت بوده برای تو .
چون اون دقیقاً چیزی رو که کمبود داشته می خواسته سرچ کنه .
.
من اگه آشپرخونه ام بهترین آشپرخونه دنیا باشه با غذاهای خوب ، هیچ وقت بیرون غذا نمی خورم .
.
به نظر من ببین چیزی کم و کسر داری توی روابطت ، تنوع ایجاد کن ، لباسهای جدید ، عشوه و .. .
گاهی اوقات شما شروع کننده باشین .
-
دوست عزیز آروم باش ، مگه چی شده که اینهمه بهم ریختی؟ شوهر شما خیانت کار نیست ، این طبیعت هر انسانیه ، خوب یه چیز جدید بوده اونهم از روی کنجکاوی رفته ........ درسته که نباید اینکارو میکرده ، میدونم که دوست نداری هیچ زنی رو غیر از خودت ببینه ، اما اینهمه داد و قال هم نداشت ، برخورد تو هم اصلا خوب نبود عزیزم.
درست مثل اینکه دزد گرفته باشی دویدی یقشو گرفتی؟؟ اونهم واسه بار اول؟
خوب معلومه که اینطوری می کنه ، اگه خودت جای اون بودی چه حسی میکردی؟ خیلی تحقیرآمیزه
حداقل چون بار اوله باید خیلی نرم و آروم برخورد میکردی ، باید بجای اینکه داد و قال کنی ، میرفتی کنارش بغلش میکردی ، احساس علاقتو بهش میگفتی ، بهش میگفتی دوست نداری هیچ زنی رو نگاه کنه ، بعد ازش میپرسیدی پس چرا اونها رو نگاه کرده (خیلی نرم) بهش میگفتی مگه منو دوستم نداشتی؟ من برات کمم؟ بجای اینکه خودتو خشمگین نشون بدی خودتو غمگین نشون بدی
بجای اینکه متهمش کنی ، فقط ازش سوال کنی ، در مورد اینکه چی باعث شد اینکارو بکنه ؟ چه چیزایی دوست داره که تو بهش توجه نکردی و ...
البته میفهمم اون لحظه آدم عصبی میشه و دیگه فکرش به این چیزا نمیره ، فقط می خواد آرومکنه خودشو
اما عزیزم کمی هم خودتو جای شوهرت بذار اونوقت میفهمی که چقدر رفتارت ناراحت ککنده بوده براش
رفتار تو رفتار یک دوست و همراه نبوده بلکه رفتار یه مچ گیر بوده
نذار ازت بترسه ، بذار بهت حس نزدیکی کنه اونوقت واقعا نمیره سراغشون ، با داد و قال نمی تونی تاثیر مثبتی بذاری
شاید دیگه نره اما حسش نسبت بهت تغییر میکنه
-
منم که یه دخترم تازه یه دختر ساده و معمولی، بعضی وقت ها عکس بازیگرها و ... اینها رو نگاه می کنم ببینم چه خبره، واسم جذابیت داره!
شما که مادرش نیستید که اون رو بازخواست کنید، حتی تو دنیای امروز میگن تا سن 18 سالگی به پدر مادر ها ربط داره. ایشون که دیگه جای خود داره
ما ایرانی ها چرا اینقدر زندگی رو سخت می گیریم؟ الان اومدین ابرو رو درست کنید مثلا، زدین چشمم کور کردین. این رو بپذیرید که هر ادمی ازاده که برای خودش تصمیم بگیره. کاش میشد این فرهنگ رو تو جامعه رواج داد، تا کلی از مشکلات حل میشد
-
سلام
من گفتم از کاری که کردم پشیمونم انقدر سرزنشم نکنید :302:
ما همدیگرو دوست داریم
من اون لحظه که بهش گفتم تقریبا همون حرفایی که میگید رو گفتم یعنی بهش گفتم که دوستت دارم میدونم از رو کنجکاوی بوده گفتم اگه چیزی کم گذاشتم بگو گفتم میخوام فقط مال من باشی
اما قبلش یکم با عصبانیت گفتم نشد خودمو کنترل کنم اما حرفای بدی بهش نزدم
گریه میکردم باعث شد عصبانی شه
میدونم کارم درست نبوده باشه اینم قبول می کنم که نباید منتظر عذرخواهی باشم
اما اینکه میگید راجع به این قضیه باهاش دوستانه و عاشقانه حرف بزنم یعنی چی؟
میشه راهنماییم کنید؟
الان آشفتگیم از این نیست که این کارو کرده بازم به لطف این سایت و شما دوستای عزیزم این زاویه از قضیه برام حل شد
اما الان آشفتگی و نگرانیم از رابطمونه که باهام بد خلق و سرد برخورد میکنه
من دیروز سعی کردم عادی باشم اما وقتی اون هیچ حرفی نمیزنه و سرده رو منم تاثیر داره
توروخدا الان شما آرومم کنید
بگید باید واسه حل این مشکلم چه کاری انجام بدم
نمیدونم چرا احساس خجالت میکنم نسبت بهش
آیا ضروریه که عذرخوای کنم؟
اگه آره چطوری عذرخواهی کنم؟ چی بگم که متوجه منظورم بشه چه شکلی بگم؟
چه کار کنم؟
اگه باهام خوب شد چطور راجع به این عکسا باهاش دوستانه حرف بزنم؟
خدایا نمیدونم چرا هر چیز کوچیک و بزرگ اینطور منو بهم میریزه
-
سلام.دوستان منم این مشکل رو دارم.شوهرمو در حالی که قایمکی فیلمای ناجور میدید دیدم.اما من به نظر خودم چیزی واسش کم نمیزارم.یعنی خودشم همیشه میگه.اما وقتی بهش گیر دادم و گریه کردم که چرا در حالی که هیچوقت نزاشتم کمبودی داشته باشی بازم رفتی سراغه این چیزا؟گفت تو نمیتونی نیاز منو رفع کنی.روحن نیازم تامین نمیشه.از اون روز همین کارهایی که دوستان میگم رو انجام میدم.
همیشه به خودم میرسیدم و الان بیشتر از قبل میرسم و به همسرم اهمیت میدم.اما واقعا چرا؟
فکر اینکه من راضیش نکردم تو تمام این مدت داره دیوونم میکنه و دیگه اصلا دلم رابطه نمیخاد اما دارم تحمل میکنم بخاطر اون و خودم شدیدا عذاب میکشم.از بودن باهاش و برقراری رابطه متنفرم.
راهکارهای دیگه ای هم هست؟
-
من موندم چطور همسرهای شما روانی نمی شن از این گیردادنها! مثلا شما بری عکس فلان فوتبالیست رو جستجو کنی در اینترنت همسرتون باید بگه که شما چرا می ری عکس فلان فوتبالیست رو جستجو میکنی؟ شما واقعا به زندگیت به چه دیدی نگاه می کنی! اسیر گرفتی؟
-
آقا مهران حرف شما کاملاً درسته؛
ولی همون اندازه که عکس العمل شما آقایون در این مورد طبیعیه، عکس العمل شارلوت و نیلو جان هم در مقابل این کار همسرشون طبیعیه!
من کارشون رو تأیید نمی کنم امّا زندگی مشترک یعنی هر دو طرف برای آسایش هم تلاش کنن...!
پس همون جور که این دوستانمون متوجه اشتباه و تبعات این کارشون شدن آقایون هم باید درک کنن که با این کار چه لطمه ای به روحیه ی خانوم می زنن!!!
سرزنش دیگه کافیه!!!:305:
نیلو جان اصلاً نیازی نیست در مورد این قضیه باهاش حرف بزنی! ازش بخواه خواسته هاش رو از رابطه ی زناشویی با تو برات بگه... حرفات رو فقط محدود به خودت و خودش کن و دیگه خواهشاً این موضوع رو به روش نیار.
شارلوت جان بهتره برای خودت یه تاپیک جدا بزنی و حرفات رو بگی.
-
گل کاغذی کدوم کار لطمه جبران ناپذیری می زنه؟ جستجوی عکس هنرپیشه ها؟ مثلا بنده جولیا رابرتز رو جستجو کنم ضربه بیشتری می زنه یا بریتنی اسپیرز؟!
اگر بحث صحبت با یک خانوم غریبه بود و یا اینکه چت و... یا تماشای فیلمهای آنچنانی و.. حرف شما درست بود ولی ...
من هم می گم اگر ببینم همسرم فلان فوتبالیست رو جستجو می کنه یا هنرپیشه رو غیرتی نمی شم مسلما!
یک ماهی رومحکم توی دست بگیری از دستت لیز میخوره! مواظب باشید! همین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloo91
دیشب که تاریخچه بروزرم رو دیدم حالم بد شد
دیدم 10، 15تایی سرچ از عکس س زده شده و همینطور سرچ بازیگرا
همسر ایشون علاوه بر سرچ بازیگر چیزای دیگه هم سرچ کرده بودن؛ من رو این حساب گفتم.
-
احساس خیلی بدیه و کلی شک شدی.
من ازین دید بهش نگاه میکنم!
وقتی شما بهشون گفتین که چه جاهایی رفتی برای سرچ دلتون میخواست توضیح بده براتونو .و ارومتون کنه که اتفاق
نیوفتاده اما بر خلافش رفتار شد و عصبانی انگار که جاهاتون عوض شده.
اگه نظری که دادم درست باشه و همچین انتظاری داشتین و براورده نشده راهکارش اینه که باهاشون منطقی توی یه فرصت مناسب صحبت کنید و راحت بگید که جدا ازینکه ناراحت شده بودم اتظار داشتم ارومم کنی نه اینکه قهر و سر سنگین باشیم.
انشاا... که موفق باشین دوست عزیز
-
با سلام
بنده خدا بار اولش بوده تازه چیزی هم ندیده حالا بزاریم حتی دیده باشه مگه چی میشه تو اینترنت نبینه بره بیرون ببینه خوبه ؟
اتفاقا همین اتفاق واسه منم افتاد ما دو تامون هم مهندس کامپیوتریم وقتی دیدم یه همچین صفحه ای رو باز کرده منم که اتفاقی دیدم گفت یهو این صفحه اومد من دنبال یه چیز دیگه بودم نزاشتم ادامه بده می خواست ببنده که گفتم نبند اتفاقا شروع کردم باهاش به نگاه کردن با اینکه اصلا دوست نداشتم و بدم میومد اما این کارو کردم با یه ذوق خاصی نگاه میکردم وقتی ذوق منو دید بلند شد گفت ببین چه ذوقی هم کرده اه حالم بهم خورد ببندش من نبستم و باز نگاه کردم دیدم ناراحت شده بستم رفتم پیشش دیگه هیچ وقت همسرم این کارو نکرد.به جای اینکه جبهه بگیری باهاش باش کنارش باش و وانمود کن که خیلی از دیدن همچین تصویرایی خوشت میاد غیرتش نمیزاره که تو همچین چیزایی ببینی س خودشم نگاه نمی کنه.
-
سلام
ضمن تشکر از همه اونهایی که تا اینجا کمکم کردند
همونطور که خودم احساس خجالت داشتم یه لحطه حس کردم اون هم همین حال و داره و بخاطر همین نمیتونه گرم برخورد کنه
واسه همین خودم واسه خوش اخلاق شدنش قدم پیش گذاشتم و همون روز 4شنبه ای خیلی گرم و مهربون و عشقولانه باهاش برخورد کردم که خدارو شکر همون لحظه جواب داد و اخلاقش برگشت به قبل!
و دیگه هیچ حرفی درباره اون موضوع نزدیم و مودم قرضی رو هم پس دادم چون کار اینترنتیم تموم شد.
اما وقتی میای اینجا واسه حل مشکلت دیگه به اندازه کافی آشفته هستی دوباره بعضی از دوستان میان هی نمک میپاشن رو زخم آدم مخصوصا بعد اینکه متوجه اشتباهت شدی دیگه سرزنش فایده نداره بیشتر آدم رو عصبی میکنه
لطفا رعایت کنید
کسی که میاد اینجا دنبال اینه که به اشتباه خودش پی ببره و راه حلی واسه مشکلش بگیره نه اینکه مدام سرزنش بشنوه و بیشتر بهم بریزه
در ضمن کسانی که میگن خوب اشکال نداره تو اینتر نت ببینه مگه چیکار کرده تو اینترنت ببینه بهتره تا بیرون ببینه!!!!!!
واقعا این درسته؟؟ یعنی به همچین چیزی اعتقاد دارین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجیبه ببینین کارمون به کجا رسیده. . . . . !
یا میگید حتما توی تو ندیده که اونجا میخواد ببینه!
آدم چیزی که در توانش هست رو انجام میده هر کسی که نمیتونه مثل این عکس ها باشه!
پس یه خانم هم وقتی اون طوری که میخواد محبت کلامی دریافت نمیکنه باید بره ( خدا نکرده زبونم لال ) از تو اینترنت پیداش کنه؟؟؟!!
چرا فکر آدمها اینطوری شده!! راحت خودشون رو تبرئه میکنن! تازه میان سرزنش هم میکنن!
می دونید چه صدمه ای به خودتون، جامعه، و حتی من میزنید...
-
niloo91 جان من هم با شما موافقم ، حریم خانواده باید حفظ بشه
اتفاقا همین چندوقت پیش بود یه آقایی تاپیک زده بود که بدلیل تماشای مداوم این زنها و هیکلهای دست کاری شدشون دیگه هیکل و چهره زنهای واقعی رو نمی پسنده ، البته ایشون مجرد بودن اما اگه زن داشتن بیچاره زنش!
کار خوبی میکنی جلوشو میگیری ، اما با سیاست
-
من همون اول پست تون عرض کردم مشکلتون چیزی نیست
که نتونید خودتون حلش کنید .
الان با 22 پست با 22 تا نظرهای مختلف افکارتون بهم ریخته
خواهر من شما وارد یه زندگی شدید باید از پس مشکلاتشون بر بیای راهنمایی وکمک هم فکری خوبه ا
اما نه انقدر که در همه پستها شمارو سر زنش میکردن این نوع راهنماییها اسیب میزنه .
...........
ما برای بچه هامون طبل میخریم بچه ذوق میکنه اما هر موقه میخواد ازش استفاده کنه
میگیم صداشو در نیار عصاب نداریم. بابا خوابه بچه بیدار میشه . پس بهتره براش طبل نخریم
تا اینهمه اذیت نشیم .
-
سلام
اون طبل و با من بودین؟
راستش اومدم واسه مطرح کردن دوتا مشکل و گرفتن راه حل
اولی اینکه من کارای اینترنتیم زیاد شده و احتمالا تو آینده نزدیک نیازه تو خونه اینترنت داشته باشیم
خودشم دانشجو اینترنت نیازه البته کارای اینترنتیشو میده من انجام بدم
میخواستم بهم بگید چه کار کنم دیگه نره سراغ اون سایتا
و اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم
دوم اینکه چرا همیشه من باید پیش قدم شم تا رفتارش مثل قبل شه یه مدتیه اگه بحثی پیش میاد می زنم به بی خیالی و عادی برخورد می کنم تا اوضاع رو به راه شه
اما منم دل دارم دلم میخواد یه بارم شده اون بیاد منو خوش اخلاق کنه تو این مدت چند موردو که اینطوری برخورد می کردم حلم خوب بود خوشحال بودم که دعوا نمیشه اما بعد چند مورد دوباره عادی برخورد می کردم اما ته دلم ناراضی و ناراحت بودم که چرا اون هیچوقت ناراحت نمیشه ازینکه بینمون ناراحتیه تا بیاد اوضاع و آروم کنه اما همرو میریختم تو خودم و به خودم آرامش میدادم تا روزای خوبی داشته باشیم
می ترسم یه روز کم بیارم
واسه این مشکل آیا راه حلی هست؟؟
-
سلام
راستش اومدم واسه مطرح کردن دوتا مشکل و گرفتن راه حل
اولی اینکه من کارای اینترنتیم زیاد شده و احتمالا تو آینده نزدیک نیازه تو خونه اینترنت داشته باشیم
خودشم دانشجو اینترنت نیازه البته کارای اینترنتیشو میده من انجام بدم
میخواستم بهم بگید چه کار کنم دیگه نره سراغ اون سایتا
و اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم
دوم اینکه چرا همیشه من باید پیش قدم شم تا رفتارش مثل قبل شه یه مدتیه اگه بحثی پیش میاد می زنم به بی خیالی و عادی برخورد می کنم تا اوضاع رو به راه شه
اما منم دل دارم دلم میخواد یه بارم شده اون بیاد منو خوش اخلاق کنه تو این مدت چند موردو که اینطوری برخورد می کردم حلم خوب بود خوشحال بودم که دعوا نمیشه اما بعد چند مورد دوباره عادی برخورد می کردم اما ته دلم ناراضی و ناراحت بودم که چرا اون هیچوقت ناراحت نمیشه ازینکه بینمون ناراحتیه تا بیاد اوضاع و آروم کنه اما همرو میریختم تو خودم و به خودم آرامش میدادم تا روزای خوبی داشته باشیم
می ترسم یه روز کم بیارم
واسه این مشکل آیا راه حلی هست؟؟
میشه جواب بدین خواهش میکنم :325::325::325:
-
سلام دوست عزیز
ببینید امروز دنیای پیشرفتهای علمی و تکنولوژی هست. و من و شما نمیتونیم جلوش رو بگیریم. همه این ابزارها هم سود داره هم ضرر.
انسان هم که معلومه از هر چیزی منع بشه بیشتر در موردش کنجکاو میشه. این همه میگن ماهواره بده . میریزن. میبرن. باز مردم میرن دوباره میخرن.
بهتره ما از هرچیزی درست استفاده کنیم تا اینکه کلا منعش کنیم
خدا رو شکر همسر شما انسان بالغی هست. بنشینید تو شرایط نرمال ، و با کلام اروم و عاشقانه اما قاطعانه صحبت کنید نه اینکه شما مثل معلم باشید که مدام دستور میده و امر میکنه و تهدید
مثلا این طور:
عزیزم با توجه به نیاز هر دو ما به اینترنت فکر کنم وقتشه که دیگه تهیه کنیم اما باید قبلش هر دومون بدونیم که اینترنت هم به خاطر عدم محدودیت و جذابیتهاش شاید باعث بشه هر دومون بهش معتاد بشیم پس بهتره یکسری قوانین برای خودمون از الان بگذاریم مثلا روزهای جمعه و تعطیل بیشتر ار ...... ساعت باهاش کار نکنیم و اینکه اگر هر کدوم وسوسه شدیم که چیزهای غیر اخلاقی سرچ کنیم از اون یکی کمک بگیریم تا سراغش نریم.و...........
دوست عزیز کلام شما باید کاملا دوطرفه باشه و اصلا یادداوری گذشته رو نکنید.
بهتره یک مدت هم صبر کنید بعد اقدام برای خرید کنید تا این اتفاق کمی کمرنگ تر بشه
موفق باشی
-
ای وای عزیزم...چرا واسه این کارا ناراحت میشی؟؟؟؟من با اینکه زنم ولی با نظر دوستان موافقم اکثر مردها همینجوورررن...من داداش خودم خیلی آدم مذهبی هست و تا حالا با هیچ دختری هم ارتباط نداشته اما وقتی کامپیوترشو نگاه میکنی هم فیلترشکن داره هم فیلمای بد میبینه هم شو نگاه میکنه اما نمازشو سر وقت میخونه و توی دنیای واقعی خیلی خوبه...ولی خداروشکر همسر من از همه چیز اینترنت سردرمیاره...اما اصلا ندیدم دنبال این چیزا باشه یا بعضی وقت ها یه اسمی که میزنه گوگل لیستی از اسمارو براش میاره که منم به شوخی میگم دنبال چیــــــــــی میگردی...ولی بهش اطمینان دارم...شوهرمم منو توی اینترنت کاملا آزاد گذاشته و اینترنت 24 ساعته داریم ولی به هم کاملا اطمینان داریم...مشکل تو اصلا چیز مهمی نیس...خودتو ناراحت نکن...همسرت گناهی نکرده که سرش دعوا راه انداختی عزیزم...اون فقط کنجکاوی کرده...
-
سلام
ممنون ازجوابتون اما به این سوال جواب ندادید :
اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم؟
خیلی برام مهمه
:323::325:
-
شما چرا مثله مادر همسرت باهاش رفتار میکنی؟چرا انقدر موضوع رو پیچیده و بزرگ کردی؟
از رو کنجکاوی چند تا عکس سرچ کرده.حالا خوبه چیزی هم ندیده!!
اتفاقی نیفتاده انقدر بزرگش میکنی که اگه این شد چی کار کنم و چی کار کنم که دیگه نشه!!
وقتی مدام چکش میکنی و حواست هست بدتر میشه و بیشتر وسوسه میشه بره سمتش
زندگی رو برای خودت سخت تر میکنی.شوهرتون مسلما خودش یه مرد عاقل و بالغه و نیازی نیست مثله یه بچه باهاش رفتار کنید
هر کی جای ایشون بود با رفتارای شما بیشتر وسوسه میشد بره ببینه چه خبره که شما رو انقدر ناراحت کرده یا ممکنه باهاتون لج کنه!!
عادی رفتار کن.به نظر من با پیش کشیدن مداوم این قضیه و تلاش برای پیشگیری اون هم به صورت کاملا تابلو قبح این ماجرا میریزه و این برات خطرناک تره.یه جوری رفتار کن که انگار اصلا چیزی ندیدی.
وقتی با نت هم کار میکنه مثلا چای بردار ببر بگو چای آوردم باهات بخورم !رفتاراتو تابلو نکن
یکی از دوستای من هم این مشکلوداشت تو اتاقی که کامپیوتربود تلویزیون هم داشتن چند دقیقه بعد از اینکه شوهرش میرفت پای کامیوتر ایشون میرفت تو اتاق تلویزیون تماشا میکرد حتی وقتی شوهرش میگفت چرا میای اینجا میگفت واسه اینکه برق کمتر مصرف شه!!!
مسلما اگه شوهرتون بخواد دنبال این چیزا باشه بیرون خونه هم میتونه دسترسی به نت پیدا کنه و اینکه ایشون اولین بارتو خونه این موضوع رو سرچ کرده نشون میده کاملا از کنجکاوی بوده و اهل این چیزا نیست راههایی که من گفتم فقط برای آروم کردن خودتونه. اینکارها و طرز فکرها فقط خودتو عذاب میده
-
فلکش کنین، یا از کلاس اخراجش کنین! :305:
وقتی که نقش مادرش رو بازی کنی، اونم باهات مثل مادرش برخورد می کنه. مخفی کاری منطقی ترین کارشه. :303:
-
ی جوری بهش گیر دادی که انگار تو عصر حجر داریم زندگی میکنیم. خیلییی حساسیت بیمورد و زیادییییی نشون دادید. مگه میشه تو این زمونه اینقدر کسی چشم و گوش بسته نگهش داشت.در ضمن اگه اینجا کمی کنجکاویشو ارضا کنه مطمئنا از خطرات بزرگتر محفوظ میمونه. اینقدر بهش سخت نگیر:310:
-
سلام.
من تا حدودي با نظر نسترن 1367 موافقم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نسترن1367
با سلام
بنده خدا بار اولش بوده تازه چیزی هم ندیده حالا بزاریم حتی دیده باشه مگه چی میشه تو اینترنت نبینه بره بیرون ببینه خوبه ؟
اتفاقا همین اتفاق واسه منم افتاد ما دو تامون هم مهندس کامپیوتریم وقتی دیدم یه همچین صفحه ای رو باز کرده منم که اتفاقی دیدم گفت یهو این صفحه اومد من دنبال یه چیز دیگه بودم نزاشتم ادامه بده می خواست ببنده که گفتم نبند اتفاقا شروع کردم باهاش به نگاه کردن با اینکه اصلا دوست نداشتم و بدم میومد اما این کارو کردم با یه ذوق خاصی نگاه میکردم وقتی ذوق منو دید بلند شد گفت ببین چه ذوقی هم کرده اه حالم بهم خورد ببندش من نبستم و باز نگاه کردم دیدم ناراحت شده بستم رفتم پیشش دیگه هیچ وقت همسرم این کارو نکرد.به جای اینکه جبهه بگیری باهاش باش کنارش باش و وانمود کن که خیلی از دیدن همچین تصویرایی خوشت میاد غیرتش نمیزاره که تو همچین چیزایی ببینی س خودشم نگاه نمی کنه.
فكر مي كنم اگه اين كار باز تكرار شد شما عكس العمل فوق را داشته باشيد، چون به نظرم با نصيحت حتي غير مستقيم جواب نمي گيريد. زيرا با بچه كه صحبت نمي كنيد با همسرتان صحبت مي كنيد كه احتمال زياد يا همسن هستيد يا از شما بزرگتر است. پس بايد او را در جايگاهي قرار دهيد كه او شما را از اين كار باز دارد تا خودش هم به زشتي كار پي ببرد.
البته اين نظر شخصي من است:72: