-
رفتم به پسر مورد علاقم گفتم و...! لطفا راهنماییم کنید
سلام
من اصلا توی وضیعت روحی مناسب نیستم! حالم اصلا خوب نیست:(
از رفتارای خودم خسته شدم. بعضی وقتا از دختر بودنم بیزار میشم! آخه چرا سرنوشت من اینجوری شد؟!!
همیشه با خودم میگم این زندگی اون زندگی نیست که دلم میخواست:302:
حالم از این جهت بده که من به یکی از پسرای فامیل که بهش علاقه داشتم رفتم بهش گفتم اما حالا با جواب رد اون فهمیدم چه اشتباه بزرگی رو مرتکب شدم:316:
وای بر من....
درصورتی که رفتاراش و نگاهش مشخص بود که بهم علاقه داره ولی وقتی بهش گفتم زد زیر همه چی... آخه مگه میشه؟؟؟!!
میدونم داره دروغ میگه!
واقعا چرا پسرا اینقدر بی رحمن هستن!؟ واقعا خوردم کرده!! احساس پوچی میکنم!
کمکم کنید.
چرا پسرا راحت میتونن برن خواستگاری ولی دخترا نمینونن !!؟؟ اگه هم برن فقط کوچیک میشن!
اونم واقعا کوچیکم کرد درصورتی که رفتاراش چیز دیگه ای میگفت!
واقعا نامردیه که یه پسر اینجوری با احساس دختر بازی کنه!!
آخه من چیکار کنم از این اشتباهم که نباید میگفتم؟ چطوری با خودم کنار بیام؟
درصورتی که همه خواستگارامو به خاطر اون رد کردم جون نمیتونستم به کسی دیگه ای علاقه داشته باشم !! واقعا این حق منه که اینجوری بسوزم و خورد بشم؟؟؟؟؟
-
RE: رفتم به پسر مورد علاقم گفتم و...! لطفا راهنماییم کنید
مهنا67 جان
چند سالته؟
میدونی چرا پسرا راحت میتونن برن خواستگاری؟
چون از شنیدن جواب نه، مثل دخترا انقدر نمیریزن بهم و نمیگن با احساساتمون بازی شده
چون برای خودشون رویا پردازی نمیکنن تا به 1 دختر علاقه مند میشند و تا خوب نشناسنش و احساسشونو نسبت به خودشون ندونند، وقتی رفتند خواستگاری و جواب نه شنیدن، اینجوری بهم نمیریزند
فقط درصورتی بهم میریزند که دختر از قبل اوکی داده باشه بهشون و اونا برند خواستگاری و ببیند پای پسر دیگه ای درمیون بوده و اونو گذاشتنش سرکار
وگرنه که دختری رو که احساسشو نمیدونند دربارشون چیه
وقتی میرند خواستگاری
امکان اینو میدن که نه بشنوند و براشون عادیه
ولی شما برای خودت رویاپردازی کردی و پیش خودت گفتی:
چون من دوسش دارم، حتما باید اونم دوسم داشته باشه و منو بخواد
برای همینم بهم ریختی
-
24 سالمه
من و اون چند سال قبل باهم بودیم و همو دوس داشتیم و واقعا از دوس داشتنش مطوئن بودم ولی به خاطر مخالفت خانواده ها بهم خورد ولی قضیه تا قبل خواستگاری اومدن بهم خورد!
اما بازم هنوط احساسم بهش از بین نرفته بود!!
اگه دوسم نداره چرا همش طوری نگاه میکنه یا طوری رفتار میکنه که جوری دیگه فکر میکنم؟
آخه ما باهم نسبت فامیلی داریم! ممکنه هفته ای چندبار همو ببینیم!
قضیه ما رو خانواده من میدونن ولی خانواده اون فقط خواهرش میدونه و پدرو مادرش چیزی نمیدونن!
همیشه بعد بهم خوردن قضیه میگفت نزار خانواده ام چیزی بفهمن! یعنی واقعا ایتنقدر میترسه؟؟
پس چرا رفتاراشو نسبت بهم تغیی نمیده؟ چرا با احساسم بازی میکنه که سرنوشت و زندگیمو خراب کنم؟؟؟
حالام میگه من بهت علاقه ندارم! چرا اینقدر هم چشاشون دروغ میگه هم حرفاشون؟؟؟؟
دیگه واقعا از این وضع خسته شدم!!
چطوری خودمو خلاص کنم از این وضیعت؟؟؟
-
عزیز دلم
زندگی روی طرز نگاه کردن و حرف زدن اینو اون نساز
به منم خیلیا عاااااااااشقانه نگاه میکنند و طوری رفتار میکنند که یعنی خاطرخوامن
نمیشه که من سریع پیش خودم حس ازدواج باهاشون بگیرمو برم خواستگاری و اگه نه شنیدم بگم:
چرا پس اونمدلی نیگام میکردی و یا اون مدلی حرف میزدی؟
تا کسی نیومده خواستگاریت و 100% نشون نداده که میخوادت اصلاااااااااا حساب ازدواج روش باز نکن :324:
داره میگه نمیخوامت!!!
مامان بابام چیزی نفهمند
این به نظر خودت یعنی چی؟؟
کسیکه آدمو بخواد زود خانوادشو درجریان قرار میده
ولی کسیکه بدشم نیاد ارتباط پنهانی با آدم د اشته باشه
همش میترسه خانوادش بویی از جریان ببرند
-
مثل اینکه توام داری خوردترم میکنی؟؟!! سرزنشم میکنی؟؟!!!
واقعا بدجنسیه!
من نگفتم هر کسی نگاه عاشقانه بهم بکنه یعنی دوسم داره!!
آره اشتباه کردم خوذم میدونم 1
فقط گفتم راهنماییم کنید که حالا چیکارکنم؟؟
-
ببین عزیزم
میخوام به خودت بیای و متوجه باشی که احساساتی عمل کردن درخیلی موارد جواب نمیده
دوست ندارم دختری با احساسات لطیف تو از کسی دیگه ای ضربه بخوره
این میتونه برات تجربه خیلی خوبی باشه
بهش به دید یه تجربه تلخ و بد نیگاه نکن
کار خاصی هم نمیخواد انجام بدی
به مرور فراموشش میکنی
مخصوصا وقتی کسیکه واقعا عاشقته بیاد تو زندگیت
-
اینو میدونستم که با مرور زمان حل میشه و فراموش میکنم!!
-
آفرین دختر خوب
نگران نباش
انقدر خواستگارای خوب برات بیان که خودت ندونی کدومشونو انتخاب کنی
فقط باید اعتماد به نفست رو حفظ کنی و بدونی که نیمه گمشدت داره دنبالت میگرده
-
همیشه نگاه پسرها به معنی دوست داشتن نیست .
این اشتباه رو یکی دیگه هم داشت مرتکب میشد و چند روز پیش تاپیک با همین مضمون باز کرده بود .
نقل قول:
میدونم داره دروغ میگه!
مثل اینکه میخوای اشتباهتو تکرار کنی .
نقل قول:
فقط گفتم راهنماییم کنید که حالا چیکارکنم؟؟
کار خاصی قرار نیست انجام بدی .
انگار هیچ اتفاقی نیفتاده . فقط حالا که میدونی اصل مطلب چیه فراموشش کن و به زندگیت برس .
خاستگاراتم به خاطر تصورات خیالی خودت رد نکن .
-
نه قرار نیست تکرار کنم!!
چون اینقدر با بی رحمی جوابمو داد انگار محتاج عشقشم!! فقط خدارو شکر میکنم که دیر یا زود بهرحال شناختمش که حداقل بیشتر بازیم نده!
پس هر کی این تایپیک رو میخونه خواهشا لطفا مردها یکم نوع نگاهشونو تغییر بدن تا اینقدر با احساسات دخترا بازی نشه!!
-
نادیا که چیزی نگفت!!!چه قدر زود دلخور میشی این اصلا خوب نیستا سعی کن حساسیت سنسورهاتو کمتر کنی عزیزم.درضمن اینجا همه کلی مشکل دارن دلیل نمیشه به خاطر مشکلت با بقیه بد حرف بزنی!وظیفه کسی پاسخگویی نیست اگه جواب میدن از رو لطفشونه :305:
من هم چنین کاری کردم حالا باز وضع تو بهتره چون من رفتم از استادم خواستگاری کردم!!!!بچه های اینجا بهم توصیه کردن نرم سر قرار و همه چی رو تموم کنم من هم اینکارو کردم الان که فکر میکنم میبینم چه کار خوبی کردم نرفتم!چه قدر کارم بد بود اگر میرفتم!
حرف نادیا کاملا درسته برای همه ی ما خانم ها پیش میاد که عاشقانه نگاهمون کنند شاید ما تصور میکنیم عاشقانه است و طرف واقعا منظوری نداره به هر حال اگر پسری بخوادت قبل از اینکه تو پا پیش بذاری اون میاد جلو
الان هم غصه نخور بعد از چند وقت دیگه همه چی یادت میره فقط سعی کن دیگه از این به بعد باهاش سنگین تر رفتار کنی :72:
-
کاش میتونستم نکته نکته رفتاراشو نسبت به خوذم رو براتون تعریف کنم که اونوقت نگین با نگاه یا رفتار هر کسی فکر میکنم دوسم داره!!
ولی دیگه ازش متنفرم ....
بله ببخشید یکم تند رفتم !
چون این روزا اصلا حالم خوب نیس!
نادیا جان ببخشید:(
چرا از این به بعد میدونم چطوری باهاش برخورد کنم!
ممنون
-
مهنا67 جان
همونطور که گفتم اصلا به این مساله به چشم تجربه و یا خاطره بد نگاه نکن چون فقط خودتو آزار میدی
بهترین انتقام گرفتن اینه که شاد باشی و اعتماد به نفست رو بالا ببری و موفق باشی
فقط به فکر شاد کردن خودت باش از طریق راههای درست
وقتی فکرت میخواد بره به سمتش
فکرتو منحرف کن به چیزاییکه دوست داری و ازشون لذت میبری
برای اینکه فکرتم بیشتر باز شه
یه سری به تاپیکهای دلایل منع دوستی دختر و پسر بزن
هم هواست پرت میشه و هم چشم و گوشت بیشتر باز میشه
و از این به بعد هم راه درست رو انتخاب میکنی
مطمئنم
-
عزیزدلم
این برات تجربه بشه که :
به نگاه ها، رفتارها و حرکات هیچچچچچچ پسری تا زمانیکه با او سر سفره عقد ننشسته ای اعتماد نکن
حالا هم همونطور که خودت گفتی خدا رو شکر کن که بیشتر از این بازی نخوردی.....کلا توی جمع نادیدش بگیر سعی کن نگاهت توی چشمش نیوفتی یه جوری مغرورانه و از بالا بهش نگاه کن. خودت رو هم سرزنش نکن و به خودت هم تلقن کن که اینکارو بخاطر آرامش خیال و جریحه دار نشدن احساست کردی و هیچ اهمیتی نداره که اون چه جوابی داده.
-
مهنا67عزیز
خوب شدکه این تایپیک روبازکردی!زندگی من دقیقا مثل شماست ولی من یه چندروز عقب تره!:72:
الان به کمک تایپیکت من هم میدونم چه جوربایدرفتارکنم!!!:46::46::46:
-
دوست خوبم بستگی داره به این اتفاقی که افتاده از چه زاویه ای نگاه کنی . بعضی اتفاقایی رو که از نظر ما بد و وحشتناکن با یه تغییر دید میتونیم تحمل کنیم یا اصلا برامون یه پوینت مثبت باشه . پس بهتره به این ماجرا اینطوری نگاه کنی که خوب شده با یه همچین شخصی زندگی مشترک تشکیل ندادی و با این اظهار علاقه تکلیفت مشخص شده حالا میتونی با خیال راحت به خواستگارات فکر کنی کسایی که واقعا مردونه جلو اومدن و میخوان باهات تشکیل زندگی بدن . قضیه رو برای خودت بزرگ نکن علاقه به کسی یه حس کاملا نرماله کی گفته دخترا نمیتونن علاقه مند بشن و ابرازش کنن ؟ مشکل فقط سر روحیه حساس دختراست که از لحاظ عاطفی حساسترن . دختر خوب زندگی رو برا خودت زهر نکن قدر روزای زندگیت رو بدون ایشالا که سریعتر روحیه ی خودت رو به دست میاری.
-
دوست عزیز
من دخترها یی رو میشناسم که سالهاست فکر می کنن طرف مقابل بهشون احساسی داره و هنوز بعد از گذشته سالها بر این باور هستن اما طرف مقابل مدتهاست که ازدواج کرده!
برای پسرها هم این اتفاق رخ میده اما بسیار کمتره!
معمولا ادمها اونجوری فکر میکنن که دوست دارن و خوشایندشونه نه اینکه الزاما واقعییته!
تا طرف 2 دفعه ادم و نگاه کنه و 4 کلمه حرف بزنه ... دلیل نمیشه که علاقه ایی به ما داشته!
تنها این مهم نیست که ما به طرفمون علاقه داشته باشیم ،این هم مهمه که طرف هم به ما علاقه داشته باشه!
-
از همتون ممنونم:72:
فقط یه سوال!!
حرفایی دارم که تو دلم مونده میخوام با اس بهش بگم اما نمیدونم بگم یا نه شاید از اینکه جوابمو نده میترسم که باز اذیت بشم!!
اما چطوری این حرفایی که توی دلمه رو خالی کنم دارم خفه میشم!
آخه باید بدونه که چقدر اذیتم کرد! چقدر بازیم داد چه الان چه قبلا:302:
بگم یا اینکه با گفتنش بازم اشتباه میکنم ...؟؟؟؟
-
با گفتنشون اشتباه میکنی 100%
با گفتنشون فقط ضعیف بودن خودتو بیشتر نشون میدی و بهش ثابت میکنی که چه کار خوبی کرد که شما رو به عنوان زنش انتخاب نکرد
جون متوجه ضعیف بودن شما میشه
اصلا این قضیه رو تموم شده فرض کن و حتی اخم هم به ابروت نیار
از این به بعد هم در جمعی که ایشونم هست خیلییییییی ریلکس و نرمال باش و اصلا انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته
اعتماد به نفس فقططططططططططط
یه سوء تفاهمی برات درست شده بود که الحمدالله بدون مساله خیلی بدتری تموم شد و رفت
خلااااااااااص
-
آخه گفتنش هم سیاست داره ،
باید راه و روشش رو بلد باشی .
من یه سخنرانی دارم در این مورد صجبت هایی کرده ، دانلود کن و گوش کن
اسم فایل » جذب پسر برای خواستگاری :
http://moshaver41.persiangig.com/l4i%20Messenger/26%20jazbe%20pesar%20baraye%20ezdevaj.mp3
-
نقل قول:
بگم یا اینکه با گفتنش بازم اشتباه میکنم ...؟؟؟؟
الان در موضع ضعف هستی هر حرفی هر پرخاشی و هر جمله ای نشون دهنده ی ضعفه .
و ایشون رو راضی تر خواهد کرد .
در حضور ایشون سعی کنید نه ضعیف باشید نه بی دلیل قوی .هر دو نشونه ی ضعف شماس .
مدتی بی تفاوت باشید .
-
سلام.
1- به طور کامل هرگونه ارتباط و رویا پردازیو با این شخص قطع می کنی.
2- ارتباطتتو مدتی با خانواده این شخص کم می کنی
3- بالاخره اشتباه از خود شما بوده و جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته.من فکر می کنم این پسر که شما به ایشون پیشنهاد دادین حتما کمالاتی داشته که شمارو به این امر وادار کرده!پس حتما حتما یه مروری بر روی باورهاتون و ملاک هاتون داشته باشین.
4- در ضمن هرگونه رابطه ای باید سرانجامی داشته باشه.رابطه = ازدواج.پس مواظب انتخاهامون باشیم.
5- هر پسری که تربیت خانوادگی خوبی داشته باشه و به خدا حداقل ایمان نسبی داشته باشه با رفتار و نگاهش دختر مردم فریب نمی ده.
6- در همه حال بر احساسته خودت مسلط باش و برداشت من اینه که شما فعلا آمادگی لازم برای ازدواج یا ... ندارین!زندگی در پسر خلاصه نشده که!
موفق باشی
-
کاش حداقل قبلا با شماها مشورت میکردم!:302:
حالا دیگه دیر شده و منم که پشیمونم!:316:
-
دوست عزیز
مهم اینه که این تجربه رو بدست اوردی که از خیلی چیزها با ارزشتره درسته که اب رفته به جوب بر نمی گرده اما این تجربه همیشه برات می مونه.
فقط هیچ وقت احساسی عمل نکن مثل همین تصمیمی که گرفتی با اس ام اس یکسری حرفهایی رو بهش بزنی این یعنی بچه بازی و ادامه ی اشتباهاته قبلی
این رو هم بدون که اگه پسری تمایلی به دختری داشته باشه و واقعا اون رو بخواد حتما میره و بهش میگه و نیازی به گفتن از طرف دختر نیست حتی اگه به طرف علاقه داشته باشه چون پسرها دوست دارن دختر مورد علاقشون رو خودشون بدست بیارن اگر دختر مورد علاقشون بره و بهشون ابراز علاقه کنه از چشمشون میفته!