سلام دوستان - قرار بر این شده است که مهریه من 60 شصت تا سکه باشد.
می خواهم دوستان نظرشون بگن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان - قرار بر این شده است که مهریه من 60 شصت تا سکه باشد.
می خواهم دوستان نظرشون بگن
سلام
دوست عزیز اینجا نه کسی شرایط شمارو میدونه نه شرایط همسرتو
این هم که میگی قرار شده توافقی هست که بین خودت و همسرت بوده
مهریه خیلی وقتها بر اساس عرف یک خونواده و یا توان مالی همسر در نظر گرفته میشه
حالا سوال اینجاست که خودت با این میزان مشکل داری ؟
سلام، با z o h r e h موافقم، چون كسي شرايط رو نميدونه نميشه به قطع نظر داد، يه وقت هست عرف خانواده مثلا حدود 200 تاست و همه همينجورن، وقتي يه نفر اين وسط خيلي كمتر باشه، ممكنه خودشم مشكل نداشته باشه، اما اطرافيان جور ديگه نگاه ميكنن به قضيه...
اما نظر كلي بخواي، به نظرم هيچ عيبي نداره و بهترم هست، شايد اين رسم مهريه بالا كم كم از بين بره و همه به اين نتيجه برسن كه مهريه بالا خوشبختي نمياره، متاسفانه مهريه شده يه چيز اشرافي! و وسيله اي شده واسه فخر فروشي كه اين به اون بگه مهريه من اينقده، اون يكيم بگه مال من بيشتره و... اگه يه زندگي به بن بست بخوره، مهريه هر چقدرم باشه اون زندگي رو درست نميكنه... بايد به مرحله اي برسيم هممون كه دلمون به مهريه خوش نباشه، نگيم مهريه رو زياد بزاريم كه يه وقت پسره جرأت نكنه بزنه زير همه چيو دخترمونو طلاق بده و بره پي كارش! بايد ازدواج رو جدي تر بگيريم و بريم به سمت ازدواج هاي معقول، به جايي برسيم كه ايمان و وجدان دو طرف ضمانت زندگي باشه، نه مهريه بالا... خودتون ميبينين كه الان كه مهريه ها اينقدر رفتن بالا، آمار طلاق بيشتره، قبلا چون ازدواج ها عاقلانه بودن، نه نيازي به ضمانت مهريه بوده و نه هم مهريه وسيله فخر فروشي، اما الان... نه فكر، نه شرع تو اكثر ازدواج ها مطرح نيست و مهمترين ابزار شده مهريه كه هم ضمانت ميشه و هم مايه آبرو واسه خانواده ها!!!
پس اگه ديدتون يه ديد معقول و منطقي هست و خودتون و خانوادتون مشكلي ندارين (از نظر عرف خانوادگي)، هيچ عيبي نداره و به نظرم بايد افتخار هم بكنين...
افرادی هستند بالای هزار تا سکه مهریه کردن
وضعیت جوری شده که پول هم دادن تا بتونن طلاق بگیرن و آروم باشند
افرادی هم بودن 14 سکه بودن و الان خوشبخت هستند ، تمام زندگی هم به نام خانومه هست
نمی گم کم یا زیاد
می گم انتخاب درست
مهریه هم عرف هست
مهریه بنده 26 کیلو طلای ساخته شده زرگر پسند بود (البته خود ایشون این مهریه رو تعیین کرده بودند)
موقع طلاق 2 کیلو نیم طلا دادم + یک ماشین پژو + 3 دنگ خونه که از خونه بابام برده بودم + تمام جهیزیه ام
حتی 1 قرون مهریه و یا نفقه و هییییییییییییچ چیزی هم بهم نداد + 4 سال کتکم زد و زندونیم کرد و توهین کرد و تهمت زد و ............... + بهترین زن دنیا براش بودم که همه حسرت زنشو میخوردن و از اونور دنیا زنگ میزد و بهم میگفت هیچکی مثل تو عمرا بتونم گیر بیارم + بچمم برداشت و برد!!!!!!!!
minay جان
نه تابه حال مهریه ی کم کسیو خوشبخت کرده نه مهریه ی زیاد؛ اینا هیچکدوم تضمین خوشبختی تو نیست.
من با مهریه ی کم طلاق گرفتم و نادیا جان هم با همچین مهریه ی سنگینی ولی هردومون بخشیدیم تا فقط از اون زندگی راحت شیم!!!
یادت باشه این مِهره که زندگیت رو تضمین می کنه نه مهریه. فقط برای تعیینش عرف خانواده ها و جیب آقا داماد رو هم در نظر بگیر
سلام دوست عزیز
من نظر خودمو میگم، مهریه اولین هدیه ای است که مرد در زندگیه مشترک با امضا کردن سند ازدواج به همسرش تقدیم میکنه، پس بزاریم مهریه از سر مهر باشه تا به جایگاه و معنای واقعی خودش برسه!!!!
سلام.
14 تا خوبه.
سلام
دوستان گاهی بعضی اختلافا به دلیل وجود مهریه حل میشه.اقایی که انتظارات
نامعقول و زیادی از همسرش داره و هنوز واقعیتهارا لمس نکرده بواسطه مهریه سرش بسنگ می خورده و تادیب میشه.زیاد نباشه در حد
داراییها و یا توانایی های مالی شوهر باشه.
سلام.
مخالفم. مهریه مشکل کسی رو حل نکرده..اتفاقا این خودش ایجاد مشکل میکنه چون خانم فکر میکنه یه اهرم فشار داره و سر مشکلات کوچیک میخواد از این اهرم استفاده کنه و از اونجایی که مردا معمولا زیر بار تهدید نمیرن(من خودم اگه همسرم یه بار تهدیدم کنه حالا با مهریه یا طلاق یا هرچیز دیگه. هرگز رابطم باهاش خوب نمیشه و اون رابطه رو تموم شده میدونم) جوابی که خانوما در این مواقع میشنون احتمالا اینه که "برو هر ... دوست داری بکن". و اوضاع پیچیده میشه. درحالی که اگه مهریه نباشه معمولا خانوما قدرت تحمل بیشتری در مقابل مشکلات دارن و سعی میکنن مشکل رو حل کنن..
سلام
الان همه ی مردا یاد گرفتن چیکار کنن که خانمشون بدون مهریه از زندگیشون برن بیرون عزیزم.
سعی کن توی زندگیت مهر زیاد باشه.
رسم فامیلای من هزار به بالا بود واسه مهریه اما همسرم گفت550تا و من و خانواده ام قبول کردیم و هیچکس هم حرف درنیاورد و اصلا همه یادشون رفت.
هرچند همینم خیلی زیاده اما میخوام بگم شکستن رسم توی مهریه اصلا سخت نیست.
البته همه چیز بستگی به اون آقا داره.اگه فکر میکنی همه ی معیارایی که تو ذهنته در حد معقول داره اشکالی ندره.
درهرصورت دعا میکنم خوشبخت بشی عزیزم
در ضمن من اساسا با مهریه مشکل دارم. کجای دنیا اینقد ظلم در حق مردا میشه؟ بعضیا فکر میکنن مهریه تضمینی برای خوشبختی دختره. اصلا چرا باید پسر همجین تضمینی بده؟ دختر درمقابل چه تضمینی میده؟ اگه دختر خوب نبود چی؟؟چه تضمینی هس این دختری که فلانقد مهریه میخواد زن زندگی باشه؟؟
اکثرای نقاط دنیا مردا آزادن. خیلی راحت میتونن با وجود داشتن همسر یکی رو پیدا کنن که شب رو باهاش سپری کنن. انواع و اقسام کازینو ها و بارها وجود داره. حتی خیلی راحت میتونن در حین متاهل بودن دوس دختر هم داشته باشن و این براشون عیب نیس!خیلی راحت میتونن وقتی از هم خسته شدن جدا بشن و برن سراغ یکی دیگه. اونوقت یه مرد ایرانی محکومه همه زندگی و عمرشو با یه زن باشه. زنی که نه تنها تضمینی نیست زن خوبی باشه بلکه اگه خوب نباشه میتونه بواسطه ی مهریه بلایی سر آقا بیاره که...
واقعا چرا باید مهریه بدیم؟ چون مهریه مال اسلامه؟ چطور بقیه دستورات اسلام رو مثل ازدواج موقت و ازدواج مجدد قبول ندارین؟ ولی به مهریه که میرسه...ما نه غربی هستیم نه اسلامی. این وسط هم به مردا ظلم شده. قبول کنین.(البته من بی بندو باری هایی که در غرب هست رو اصلا قبول ندارم و مذهبی هستم. ولی مهریه رو هم قبول ندارم)
آقای محمد عزیز
به نظر من شما دارین خیلی سطحی به مسائل نگاه میکنید.همون غرب میبینین که بنیان خانواده هاشونبه شدت متزلزل شده.
درضمن اکثر آقایون ایرانی دست کمی از غربیا ندارن ماشاالله.فقط فرقشون اینه که پنهانی این کارو میکنن.
توی غرب اگه مردا آزادن دوست دختر داشته باشن زنا نیز این حقو دارن.کدوم مرد ایرانی این حقو به خانمش میده؟؟؟
همه چی توی ازدواج دوطرفه ست.با وجود افکار شما پس ما هم باید بیایم شکایت کنیم که چرا به ما ظلم شده و ما بجز همسرمون یه دوست پسر نداریم.
دوست خوبم
مهریه تضمینی واسه خوشبختی نیست.هرگز.
شاید بعضی از مردای ضعیف از ترس مهریه نتونن خانمشون رو طلاق بدن اما اون زندگی دیگه هیچ ارزشی نداره چون بوسیله ی مهریه نگه داشته شده نه مهر.
مهریه یه هدیه است از طرف مرد به زنی که دوسش داره و میخواد در کنارش زندگی کنه که متاسفانه امروزه از حد هدیه گذشته.
و اگه قصدتون گلایه است از این دست گلایه ها زیاده.مثلا اینکه ماهم میتونیم بگیم چرا حق طلاق با مرده؟یا چرا بعد از طلاق بچه مال مرد میشه؟یا چرا...
البته همه ی اینا دلیل داره...و اینکه ما آدما وجهه ی اینارو خراب کردیم دلیل بر بی منطق بودنشون نیست.
مهریه؟ تضمین خوشبختی؟ این دوتا چه ربطی یهم دارن؟ مهریه اصلا نشون دهنده احترام هم نیست. ملت ما استاد قاطی کردن مسائل و سفسطه کردن هستن.
به این مثال ها که می تونم بندهای قانونی تک تکشون رو براتون بیارم دقت کنین: توی ایران یه مرد حق داره بی هیچ مشکلی ازدواج مجدد کنه. توی ایران یه مرد حق داره زنش رو توی خونه زندونی کنه اجازه تماس با هیچ کس رو بهش نده. توی ایران مرد حق داره هرلحظه که هوس کرد بی هیچ علتی همسرش رو طلاق بده؛ توی ایران می تونه بعد از جدایی اجازه نده مادر فرزندش رو ببینه...
در مقابل این ها زن فقط می تونه پشتش به همون مهریه گرم باشه که صدالبته اونم اکثر مواقع جواب نمیده. نمی گم مهریه خیلی زیاد خوبه. اما باید کمی بالاتر از مقداری باشه که مرد می تونه بده تا هر وقت یه مشکل کوچیک پیش اومد نگه پاشو برو!
- - - Updated - - -
دوستان عزیز مقایسه زندگی غربی ها با ما کاملا غلطه.
هر وقت در جامعه ایران یه زن مطلقه همون شرایطی رو داشت که در اروپا داره، همون امکانات، همون حقوق و همون جایگاه اجتماعی بعد می تونیم این دوتا رو مقایسه کنیم.