سلام اولین باره اینقدر نیازبه راهنمایی دارم کمک....دو پسر 13 و8ساله دارم که خیلی خدا را شکر میکنم خیلی مایلم یه دختر بیارم اگه خدا بخواد دچار سردرگمی شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اولین باره اینقدر نیازبه راهنمایی دارم کمک....دو پسر 13 و8ساله دارم که خیلی خدا را شکر میکنم خیلی مایلم یه دختر بیارم اگه خدا بخواد دچار سردرگمی شدم
فقط در مورد اینکه دختر باشه باید بگم دست شما نیست که
و واقعا نمی شه پیش بینی کرد که می تونین دختر داشته باشین یا نه .
پس فکر کنین با خودتون که اگه فرزند سوم پسر بود چه واکنشی خواهید داشت ؟
از طریق تعیین جنسیت میگن 97% ممکنه و بگم در اون صورت هم باور میکنم مصلحت من در اینه .
اگه می تونید تامینشون کنید چرا که نه !
تو این وضعیت بتونید به سه تاشون برسید خوبه
راسا جان شرایط اقتصادی و سن خودت رو در نظر بگیر اگه بالای 35 سال هستی ولش کن
اگه از نظر اقتصادی آینده اون دو بچه رو کامل تامین میکنید و ظرفیت یکی دیگه دارید میتونی روش فکر کنی....
من هم شخصا خیلی دختر دوست دارم ولی اگه یه روز بخوام بچه دار بشم دنبال روشی برای افزایش احتمال دختر شدن نمیرم چون اگه همه چیز طبیعی پیش نره احتمال اینکه گامتهای معیوب با هم جفت بشن وجود داره خودم با توجه به درسی که خوندم اینکارو نمیکنم و دختر خالم که پزشک هم هست گفت هیچوقت از این روشها برای اطمینان از جنسیت بچه استفاده نمیکنه.
کلا طبیعت خودش بهترین انتخاب رو در بین گامتها انجام میده و دخالت انسان ممکنه نتایج نامطلوبی به بار بیاره!!!!!!!
ضمنا اگه سنت بالاست در نظر داشته باش که دوران نوجوانی اون بچه مصادف با دوران پیری شما میشه حوصله سر و کله زدن با یه نوجوان رو تو اون سن داری؟
شما اگه نزدیکی را در اولین شب های بعداز پایان قاعدگی انجام بدید (و به شکل هر شب تا شب پنجم) احتمال دختر شدن خیلی میره بالا و اگر نزدیکی در شب یا ی روز پس از آزاد سازی تخمک(حدودا شب هفتم) باشه بشدت احتمال پسر شدن را زیاد میکنه( جا برای توضیح علتش اینجا نیست ولی به طور خلاصه بر میگرده به مدت زمان زنده بودن اسپرم های x و y و سرعت حرکتشون در واژن) ولی تو این شرایط اقتصادی جامعه به نظر نمیرسه بیش از دوتا ضرورتی داشته باشه. باز هم خودتون بهترین تصمیم گیرنده اید:310:
سلام. به نظر من با چنين موقعيت اجتماعى اگر به همين دوتا كفايت بدين خيلى خوبه ولى اگر نظر شما چيزى ديگه است در هفته اول بعد از قاعدگى اگر بتونيد در نزديكى روى مردتون غالبه كنيد يعنى قدرتون از مرد بيشتر باشه احتمال 90% ميتونه دختر باشه
:72:مرسی از راهنمایی هاتون .موضوع اینه که عاشق بچه هام.نگران اینده و بی معرفتی پسرها م. فکر تنهایی اذیتم میکنه .نه اینکه دخترها با معرفتند بیشتر همدمندوهمراه .ممکنه در اینده احساس پشیمونی کنم در هر دو مورد منم به تمام این مسایل فکر میکنم اخه وقت زیادی برای تصمیم گیری ندارم...اره یانه باید تصمیممو بگیرم خیلی نیاز به راهنمایی تون ونظراتتون دارم به هر کلمش فکر میکم .حتی اینکه برای پسرها بودن یه خواهر خیلی بهتره تا اینکه تو محیط بدون جنس مخالف واشنایی با خصوصیات زنانه بزرگ بشن وازدواج کنند و احتمالا مشکل در ارتباطشون داشته باشند .مسئله من سختی وبار مسئولیت گرفتن این تصمیمه بعد اقدامات پزشکی... بعضی دوستان میگن به خاطر تنهایی زمان پیری کمی خود خواهانس اما شما فکر نمی کنید من با گرفتن این تصمیم میخوام قلبم روحم وجونم رو به پای اون بچه بزارم.........در ضمن دوست عزیزم در مورد تعیین جنسیت میگن اشکالی پیش نمیاد با وجود افراد مختلف ومسایل مختلفشون تقریبا تعادل برقراره خیلیها پسر میخوان با اینکه ایمان دارم اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته ممنون از نظرتون دوستتون دارم:72: یعنی باوجود این تعداد کاربر هیچ کس بامن هممسئله نیست دارم به خودم شک میکنم این موضوع برام خیلی مهمه لطفا نظر بدید ممنونم
شما بچه رو هر طور که تربیت کنین ، اونم همونجوری بار میاد .
ااگه بی معرفت بارش بیارین که بی معرفت بار میاد .
اگه بی تربیت بارش بیارین ، باز هم بی تربیت بار میاد .
ربطی به دختر و پسر بودن هم نداره .
.
مسلماً اگه خواهر داشته باشن بهتره . تحقیق کردن گفتن که یه مرد به 4 تا زن نیاز داره . همسر-مادر-دختر-خواهر تا به تکامل برسه.
.
.
دوستی دارم که تمام خانواده شون پسرن ، یکی از دیگری ماهتر و وفادارتر . خیلی دوستشون دارم . کاش منم مامانی مثه مامان اون داشتم . فهمیده ، عاقل ...
همه اش به لطف تربیت خوب مادرشونه . مادرشو ندیدم ولی به اندازه مادر خودم دوستش دارم.
میگن هر طور رفتار کنی فرزندت یاد میگیره باور کنید هیچ زمانی به هیچ کسی کم لطفی نکردم اما شما اطرافتون نگاه کنید. .جامعه بی تاثیر نیست چه تعداد پسرهایی که بعد از ازدواج کاملا سمت خانواده همسرشون میرن ومن با هر خانمی صحبت میکنم بیدلیل با خانواده همسرش سر جنگ داره و در اینده دختران این افراد با این تربیت همسر فرزند امثال منند ...به من حق بدید و من همیشه از این بی محبتیها تو شوکم.....البته بگم جز احترام و محبت بین من و خوانواده همسرم هیچ بین ما نبوده
کم لطفی نکردن که نشد سبک تربیتی فرزند.
آیا تا بحال یک کتاب در مورد تربیت فرزند خوندین ؟
.
آیا می دونین لطف بیش از اندازه هم درست نیست ؟
.
پس شما دارید می ترسید که پسرهاتون با شما سر جنگ داشته باشن؟
.
خب اگر اینجوریه که باید یه تجدید نظری در تربیت پسرهاتون داشته باشین.
.
اگه فرزند بعدی هم پسر بشه ، این ترس شما ممکنه بیشتر بشه ، در آینده با 3 تا پسر روبرویین.
چه ترسناکه طرز فکر شما.
کاملا موافقم و من در زمینه تربیت کودک به دلیل علاقه ام به روانشناسی مطالعه ای حتی بیشتر از رشته تحصیلی خودم داشتم .اما شاید نگاه موشکافانه به اطراف وانسانهای دوروبرم باعث نگرانیام هست.و اینکه رفتار پرخاشگرانه پسر 13 ساله من که توسن بلوغه و البته همونقد که نگران کنندست قابل فهم و درکه بی تاثیر در نگرانی من نبوده..و قبول کن بحث تربیت درست مبحث پیچیده ای وسخت و اگه من 3 پسر داشته باشم برا هیچ کدوم کم نمیزارم من عاشق بچه هام و بهنظرم هر کدوم یه دنیای جدان............ به نظرمیرسه مدت زیادیه که از این سایت استفاده میکنید ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میشه از یه مشاور متخصص تو سایت همدردی سوال پرسیدوجواب گرفت .یا اینکه همه فقط با هم درددل میکنندو همدیگه رو راهنمایی میکنن.:72:
با سلام
فرض شما برای بچه دار شدن صحیح نیست. اما داشتن فرزند سوم می تواند صحیح باشد.
نکاتی دوستان به خوبی بیان کردند که من مورد تاکید قرار داده تکرار و تکمیل می کنم.
یکم:
اساسا خواستن بچه برای خودت، کاری اشتباه هست چه دختر و چه پسر!!! ، فرزندان فتنه هستند(وسیله آزمون)، فقط همین. حالا این آزمون دو طرفه هست. هم برای فرزندان و هم برای والدین /
لذا دشواری سئوالات آزمون و نحوه آنهم متفاوت هست.
گاهی فرزندان کم لطفند، گاهی ضعف دارند، گاهی طغیان می کنند، گاهی بی تفاوتند، گاهی بداخلاقند یا مشکلدارند، گاهی هم بسیار مسئول و وظیفه شناس.
اما همه اینها یک ضلعش به تربیت والدین مربوط می شود. یک ضلغ به جامعه، یک ضلع هم خود فرزند و اختیارش هست.
لذا این معادله پیچیده و سه ضلعی هست و همه ابعادش در اختیار شما نیست که دختری به دنیا بیاوری و آنطور که می خواهی تربیتش کنی که عصای پیری شما شود. این بدین معنا نیست که عکس این اتفاق می افتد. بلکه فقط به این معنی هست که هر انسانی را خدا می آفریند خاص و منحصر به فرد هست. و حتما آن نخواهد شد که شما اراده می کنید.
نتیجه این بند:
اگر می خواهید بچه دار شوید باید فارغ از اینکه دختر یا پسر شود، فارغ از اینکه مهربان یا نامهربان شود. باید به دنیا آورید و همه سعی تربیتی خود را هم بکنید.
دوم:
بچه ها بیشتر از دختر و پسر بودنشان نوع شخصیت یا با خود آورده هایشان مهم هست.
چون ممکن است مهر طلب یا مهرورز باشند، پرتوقع یا شاکر باشند، خونسرد یا پرخاشگر باشند، عقده حقارت داشته یا از خود راضی باشد و صدها صفت دیگر. پس اینکه تصور کنید جنسیت لزوما به معنای عضوی لطیف و همنوا و حامی هست اشتباه هست.
سوم:
گرچه در دختر یا پسر بودن تا حد زیادی می توان از علم بهره برد، لیکن ، قطعی اندیشی در این مورد صلاح نیست.
چهارم:
همانطور که خودتان هم تلویحا مورد اشاره قرار داده اید. علاوه بر شخصیت فرد وتربیت شما، جامعه هم بستری هست که افراد را به نوعی از سبک زندگی می کشاند.
دختر هم مثل پسر وقتی از کودکی باید دنبال کلاس درس، کلاس ورزشی، کلاس هنری، کلاس زبان، کلاس کامپیوتر، کلاس قرآن، کلاس .... باشد. به مرور هم باید برای کنکور و برای رقابت دانشگاهی و شغلی آماده شود. و بعد هم ازدواج کند و متناسب با خلق همسرش با شما مراوده و ارتباط داشته باشد. بیشتر متوجه می شوید حتی همه خواسته های چنین دختری هم برای حامی شدن شما تحقق نخواهد یافت.
خلاصه:
فرزند سوم داشتن می تواند صحیح باشد، از این نظر که شما می توانید در راستای تکامل و بالفعل کردن استعدادهای خود واسطه وجود خلقی شوی و همه انرژی خود را پرورش او قرار دهی. تا در سالهای پیری از خودت رضایت داشته باشی که به اندازه سپری کردن عمر توانستی فایده هایی در این عالم داشته باشی
فرزند سوم داشتن می تواند غلط باشد اگر به دلایلی که بیان کنید ، قصد دختر دار شدن داشته باشید
با سلام از جواب کامل دقیق وموشکافانه شما لذت بردم مهمتر اینکه شما نیاز منو به کمک ومشاوره درک کردید و بی اهمیت ندیدید.رو تموم نظراتتون فکر میکنم وسعی میکنم به یه نتیجه گیری درست برسم تشکر.ضمنا سعی میکنم از راهنمایی دوستان و تجربیاتشون استفاده کنم شاید نیاز به داشتن یه فرزند دیگه از احساس تنهایی یا ترس از تنهایی در من شکل گرفته شاید راهنمایی های کسانی که 3 فرزند دارند راه رو برای من روشنتر کنه و بتونم مشکلات ومسائل احتمالی اینده رو تصور کنم و بهتر تصمیم گیری کنم برام جالبه که داشتن فرزند سوم برای کسی جالب نیست ...منتظر نظرات دوستان هستم من برای این موضوع یک ماه فرصت دارم که به تمام جوانب اقتصادی عاطفی روانشناسی قضیه فکر کنم و با دوستان مشورت کنم .یه مشاور به من گفت که ممکنه وجود یه فرزند جدید باعث دور شدن دو همسر از هم شده مخصوصا که اقا در سنین به قولی چل چلیه و ممکنه به خطابره ......بازم ممنون
باسلام من بعد ازمطالعه وبررسی جوانب به نتیجه رسیدم.لازم دونستم از دوستان به خصوص مدیرهمدردی کتبا تشکر کنم .نظراتتون در گرفتن تصمیم صحیح خیلی موثر بود:72:
اومدن این تصمیم برمیگرده به چند عامل1.با شروع فصل پاییز دقیقا (مثل بهار زندگی با تاپیک تنهایی و دلگیری فصل پاییز روبا ...... پر کنم یا نه )منم با وجود شباهتهای زیاد روحی با ایشون حتی با داشتن دلایل بسیار مبنی بر غلط بودن اصل موضوع باز تصمیم گرفتم با توجه به زمان محدود برای نتیجه گیری (مثبت یا منفی)یک بار برای همیشه روی این موضوع دقیق فکر کنم.2باز همون طور که گفتم لازم داشتم همه اون افکاری که با اونها درگیر بودم در مورد این موضوع رو با دوستانم در میون بزارم..3لازم بود به ضعفها وتوانمندیهای خودم دقیقتر نگاه کنم .و نیم نگاهی هم به دید عموم نسبت به اینموضوع داشته باشم.......................................... .................................................. .ونتیجه اینکه
:72:با داشتن خدای با این عظمت هیچکس در این دنیا تنها نیست وتنها هم نخواهد ماند.
:72:بعد از خدا تنها کسی که میتونه به دیگری کمک کنه خود شخصه که لازمه هر چیزی رو که دنبالش میگرده در وجود خودش پیدا کنه وکسی نمیتونه درمان ضعفهاو خلاهای من باشه حتی فرزندانم.و لازمه رسیدن به این بلوغ فکری صرفا کار وتمرکز روی توانایی های شخصیه.واز اونجا که نقاش هستم خدا این ابزار رو به من داده که به دنیا از زاویه زیبایی هاش نگاه کنم.
:72: معتقدم زندگی بسیار زیباست وفرصتی تکرارنشدنی پر از نادیده ها نا شنیده ها.حیفه ادم اسیر پروسه تکرار بشه و این شامل به دنیا اوردن فرزندان زیاد هم هست.
:72:متوجه شدم اگه عشق زیادی به بچه ها دارم میتونم نثار بچه هایی کنم که از داشتن پدر ومادر محرومندوبا دعوت انسانهای بی مسئولیت به این دنیا پا گذاشتند.
:72:واینکه معتقدم ما فقط پدران ومادران فرزندان خود نیستیم .ما مسئول تولد هر فکر وکلام خود هستیم .ای کاش همانطور که برای به دنیا امدن یا نیامدن فرزند تمام جوانب را میسنجیم کمی هم برای تولد افکار منفی اعمال ناشایست که در این دنیا میمانند وبزرگ میشوند وروزی تکثیر میشوند بیشتر بیندیشیم.
:72:واینکه تمام انرپیم صرف همسر و بچه هام کنم (که میدونم فرزندانی که عشق میگیرند راه دادنش رو هم خواهند اموخت)
:72:وبازعشق ودیگر هیچ:72:
بهت تبریک می گم بابت تصمیمی که گرفتی و دیدگاهت و به زندگی تحسین می کنم. مطمئنم زنی که چنین دیدگاهی داره، فرزندانی با احساس و با مسئولیت تربیت کرده و می کند.
و اینو بدون که گاهی پسرها خیلی خیلی بیشتر از دخترها نسبت به پدر و مادرشون احساس مسئولیت و علاقه دارند. همونطور که من اینو تو رابطه همسرم با پدر و مادرش و در مقایسه با خواهرش دیدم.
امیدوارم زندگی خیلی خوبی را همراه همسر و فرزندانت داشته باشی