RE: رابطه 12 ساله با 20 ساله
:46:
فقط یه سوال برام پیش اومد
چرا من تا 17-18 سالگی اصلا نمیدونستم که میتونم به پسرا نگاه کنم و باشون حرف بزنم :163:
تازه بعدشم خواهرم و دوستام بودن که بم گفتن میشه به پسرای اطرافت به قصد ازدواج فکر کنی!!!
asha00 گرامی
به همدردی خوش آمدی
بهتره دور همچین رابطه ای رو خط بکشی و یه دختر کم سن و سال را وارد یک رابطه سراسر خطا نکنی که عواقبش گریبانت رو خواهد گرفت . و از چت با ایشون خود داری کرده و بگویی بهتره وارد این فضا در نت نشه . و .... :305::305::305:
دقیقاًدر نظر بگیر خواهر خودت در چنین وضعیتی هست ، یک خواهر 12 ساله که با پسری 20 ساله در چت هست و اون پسر بیاد راجع بهش چنین حرفی بزنه و بگه میخوام رابطه ای فراتر از دوستی باهاش داشته باشم ، ببینید چه حالی می شوید و چقدر پسندیده می دونید که خواهر 12 ساله شما وارد چنین روابطی بشه . آنچه برای خواهر خودت می پسندی برای او هم بپسند .
.
چند بار گفته که 12 سالشه! بعید میدونم اشتباه کرده باشه!!!
به حق چیزای ندیده و نشیده ما 12 سالمون بود نمیدونستیم فرق دختر و پسر چیه.
تو خونه مینشستیم توهم میزدیم
تا 15 سالگی هم کسی بهمون حقایق زندگی رو یاد نداده بود!!
حالا ایشون با 12 سال سن میخواد روابط عاشقانه با دختر 20 ساله همسایه برقرار کنه :|
به کجا میرویم؟
پسر ( شروع کننده تاپیک ) دوازده ساله است.
دختر همسایه 20 ساله.
گویا دوستان اشتباه متوجه شدند.
:316::316::316:
تازه متوجه شدم که شما 12 سالته :163:
پسر خوب ، نه توی وادی چت رفتن شما کار درستیه و نه اون دختر کار خوبی کرده که با شما وارد صحبت و ... شده:305: . بهتره به درس ومشقت برسی :316:.
شما الآن باید ششم ابتدایی باشی یا فوقش اول راهنمایی . این روابط و افکار بسیار آسیب زا هست و باعث آفتهای زیادی در زندگی شما میشه ،از جمله افت تحصیلی و در گیریهای روحی و ...... که عواقب خوبی نداره .
بهتره قوی باشی و جلوی احساساتت بایستی و عاقل باشی .
.
به قصد ازدواج ان شالله دیگه؟ چه ایرادی داره! به درس و مشقت هم کمک میکنه :311: (شوخی)
دوست من اول بلوغ جنسیته سعی کن کنترلش کنی
گلم ممکنه واقعا عشق نباشه احساست و مهر و محبت باشه. مثلا بهت توجه می کنه یا راهنماییت می کنه و طوری بهت اهمیت می ده که مادرت یا خواهرت ندادن. ممکنه واقعا این حست عشق نباشه و محبت باشه.
اگه هم عشقه عزیزم چاره ای نیست. نیازه که کاری به این احساست نداشته باشی. چون سن خودت خیلی کمه. الان واقعا فقط باید درس بخونی و برای اینده ات سعی کنی تلاش کنی.
اینا نظر من بود و ممکنه اشتباه کرده باشم.
موفق باشی.
عجب!
من تو دانشگاه هم که بودم ، دنبال این برنامه ها نبودم . عشق و عاشقی و دختر .
تازه بعد از دو سال از دانشگاه و تموم شدن سربازی ، فکر کردم که نیاز دارم که ازدواج کنم .
.
حالا جوونای الان ماشاله !
سلام
ببین داداش کوچولو شما الان باید فقط به درس و مدرسه ات برسی و گاهی هم با دوستانت که پسر هستند بازی کنی.باید ورزش کنی و گاهی هم برنامه های تلوزیون رو که مناسب سنت باشه ببینی.
باید سعی کنی خیلی خیلی کم سراغ کامپیوتر بری و تازه از بزرگترهات بخوای زمان استفاده از سیستم کنارت باشند و با همدیگه یه کار مفید باهاش بکنید نه اینکه با دختر همسایه چت کنی:305:
مطمئن باش توی این تالار کسی راهی بهت یاد نمیده که بتونی با دختر غریبه ای دوست بشی و ارتباط بگیری چون اینجا همه همدیگرو دوست دارند و مثل خواهر و برادر نگران همدیگه هستند برای همین دوست ندارند دوستاشون به خطا برن و خدای نکرده آسیب ببینند.
از اونجایی که همه اعضای همدردی شما رو دوست دارند همه یکصدا بهت میگن" نه با این دختر همسایه و نه با هیچ دختر دیگه ای حتی دخترهای فامیل دوست نشو و برای خودت گرفتاری درست نکن داداش من"
اگر میخوای در اینده یه پسر خوب و با کمالات بشی و یه دختر خوب هم برای ازدواج نصیبت بشه باید از حالا مواظب خودت و احساساتت باشی و گول اطرافت رو نخوری...پسر باید با پسر دوست باشه دختر هم با دختر غیر از این یعنی مشکل و بیماری روحی و روانی و حتی جسمی و افت تحصیلی و از دست دادن خیلی از ارزشها که وقتی بزرگ تر بشی خودت متوجه میشی
پس داداش عزیز کم کم از دختر همسایه تون فاصله بگیر و آینده ات رو خراب نکن
والا بعضی تاپیکا انقدر عجیب غریبه ادم حس میکنه سر کاریه
پسرم شما بلدی با کامپیوتر کار کنی؟؟؟؟؟؟