دوستی با هم دانشگاهیم و مخالفت خانواده اش با ازدواج ما
سلام من حدودا یک سال است که با یکی از هم دانشگاهی هایم رابطه دوستی داریم واز اول هم قصد ازدواج داریم من یک سال از دوستم بزرگترم وهمدیگرو خیلی دوست داریم ولی خانواده اون راضی نیست با مادرش خودم حرف زدم وقتی همه چیزمو گفتم گفت مشکلی نیست ولی بعد از من به دوستم گفته که فرهنگمون باهم فرق میکنه اونا تعداد خانوادشون زیاده حالا موندو چیکار کنم وقتی هم میگم جدا بشیم فقط گریه میکنه در ضمن بگم من یه بیماری دارم که دوستم خوش میدونه ولی به خانوادش نگفته میگه بایدمن قبول کنم که اونم کردم به خانوادم ربطی نداره دوستم خودش کار میکنه ومیدونم که هردومنو دانشجوییم خرجمون زیاد میشه الانبه اصرار دوستم قرار عید مادرش اینا بیان خواستگاری حال نمیدونم چیکار کنم یه راهنمایی میخواستم
دوستم 21 سالشه سربازی نرفته تو یه کارگاهی بعداز ظهر ها کار میکنه 300هزار تومان تقریبا حقوقشه
ودانشجو هست
من 22سالمه دانشجو هستم
RE: دوستی با هم دانشگاهیم و مخالفت خانواده اش با ازدواج ما
سلام
من به عنوان کسیکه تجربه در این زمینه دارم بهت میگم ببین کی بهت گفتیم
اون پسر خیلی واسه ازدواج کم سن وساله و احساسی برخورد مب کنه
نکن این کارو عزیز
سلام دوست عزیز
منم با sare joonکاملا موافقم بعدا پشیمون میشی
اشتباه محض کاری نکن نشه راحت فراموشش کنی
از این اشناییا تا دلت بخواد زیاده ولی تقریبا 1 درصدشون ب ازدواج ختم میشه
حالا بگو می ارزه ادامه دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوش باشی
:46:
سن 21 سال برای یک پسر بسیار کم هست در ازدواج. بسیار کم. پسرها تو اون سن از دخترهای هم سنشون هم حساسترند و ضربه پذیرتر! پس رابطه بهتره قطع بشه.
تفاوت سنی کم
دختر بزرگتر از پسر
سن کم هر دو
خانواده مخالف
اختلاف فرهنگ از نظر اونها و شاید شما
نداشتن کار ثابت
حقوق پایین
سربازی نرفته
راه طولانی تا این مشکلان ( اتمام درس و رفتن به سربازی و یافتن کار مناسب و ... )
:324:
اینا قسمتی از مشکلات شما تو همین چند خطی هستن که گفتی
ضمن اینکه کارت کاملا اشتباه بود که با مادرش صحبت کردی :305:
دختر خوب در هر رابطه ای تو باید بشینی اونا زنگ بزنن نه اینکه تو زنگ بزنی بگی تو رو خدا پاشید بیاید خواستگاری
از نظر من کارت کاملا اشتباهه
تو الان باید به اقایی با سن 25 و این حدود فکر کنی که به ثبات کاری و ... رسیده باشه
دیگه خود دانی