دوستان ازتون خواهش میکنم کمکم کنید..
من دختری 26 ساله هستم که مدت دوسال هست که با پسری از اشنایانمون زیر نظر خانواده هامون در ارتباط هستیم. ایشون 38 سالشونه و پسر بسیار فعال و پرتلاشی هستن و همینطور خیلی جذاب و مهربون رفتار می کنن. وتا این دو سال من معطل کردم چون موضوعی هست که من رو دائما دو دل میکنه که ایا به این ازدواج راضی بشم یا نه.
ایشون خیلی با من سنگین و متین رفتار میکنه و حتی من چند بار که منزل ایشون رفتم ( با اطلاع خانواده) حتی دست من رو هم نگرفته. اما یک موضوعی هست. ما در مورد روابط نزدیک که صحبت کردیم ایشون میگن نیاز دارن که سالی یک بار رابطه نزدیک سه نفره داشته باشن.( یعنی با حضور یک خانوم دیگه). حتی میگن اون نفر سوم رو من انتخاب کنم. میگن که صادق و روراست هستن و من رو خیلی دوست دارن که این موضوع رو الان دارن میگن. چون خیلی از اقایون این کار رو انجام میدن و روح همسرشون هم خبردار نمیشه. میگن تنها سالی یک بار و این تنها خواسته شونه .خیلی ادم معتقدی هست و بسیار هم مراقب من. همش میگن مراقب خودت باش. وقتی یک روز باهاش تمس نگیرم فرداش میگه نگرانتون شدم . کاش یه خبری می دادین. راستش توی این مدت من هم به ایشون علاقه مند شدم اما این موضوع رو نمیدونم چیکار کنم؟ اصلا نمیدونم خواسته ایشون درسته یا نه؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین. من در مورد این موضوع نمیتونم با کسی صحبت کنم.