خيلي دوسم داره اما من دودلم چه كنم؟
سلام دوستان
من توي يه دوراهي گير افتادم
2ماه پيش با يه پسري توي چت آشنا شدم و بعد از اصرارهاي زياد اون رفتم و ديدمش
تو ديدار اول از ظاهرش اصلا خوشم نيومد
خواستم باهاش تموم كنم اما بدي ازش نديده بودم و ارتباطمو ادامه دادم تا بيشتر بشناسمش
اينم بگم كه قصد هردوي ماازدواجه
بار دوم كه ديدمش حسم بهش بهتر شد
فعلا كه فقط 2 بار ديدمش
اما اون به من خيلي علاقمند شده و يكي از دلايلش طبق گفته ي خودش نجابت و سرسنگينيه منه و اينكه من حتي بهش دست نميدم
منم دارم كم كم علاقمند ميشم اما هنوز ظاهرشو زياد دوست ندارم
182 قدشه تقريبا و 60 كيلو وزن
اما اخلاقشو دوس دارم خيلي مهربون و مودبه وقدرمو ميدونه احساساتشم در حد معقول ابراز ميكنه
ميخوام بپرسم ايا اين شيوه ي اشنايي ما بعدا مشكل ساز نميشه ؟
يعني اعتمادش يه من صلب ميشه در اينده خداي نكرده؟
و اينكه ظاهرشو چه كنم ؟ بعدا به دلم خواهد نشست يا نه؟
اينم بگم كه من 22 سالمه و اون 23 سال از نظر شغل و در امد هم خيالمو راحت كرده..
از اعضا ي محترم ممنون ميشم اگه خواهركوچيكشونو راهنمايي كنن:43:
RE: خيلي دوسم داره اما من دودلم چه كنم؟
با سلام شما گفتین که این رابطه از طریق اینترنته ،آیا قبل از اینکه رابطه به یه رابطه ی دیداری بشه به عواقبش فکر کردین که احتمال داره شماره و یا اینکه ادرس دادن بتونه موجب سوء استفاده بشه یعنی شما رو با تهدید به افشای ارتباط به ادامه رابطه دیگه ای مجبور کنه.
عشق قبل از ازدواج خوب نیست بلکه مضره چون جلوی شناخت رو می گیره، و علاقه پسر نشونه ازدواج نیست بلکه ممکنه بخاطر این باشه که از ظاهر شما خوشش میاد یا اینکه علاقه اش اونقدر نباشه که به او انگیزه ازدواج بده یا اینکه ممکنه دوست داشته باشه با شما ازدواج کنه اما فعلا نه، لذا شما نباید تا رسما خواستگاری نکرده به اون علاقه مند بشین ،چون به دلیل زیاد شدن دلبستگی، شناخت کم میشه
ثانیا: و یا با خوب جلوه دادن خودش، امکان به خطا رفتن شناخت زیاده،و درست نیست چون اولا: شاید دروغ بگه و ثانیا: اگه هم راست بگه ممکنه بعدا نظرش عوض بشه یا نتونه خانوادش رو راضی کنه یا اینکه سر مهریه و مراسمات و مسکن زوجین به هم بخوره یا اینکه در بعدها متوجه بشین که به درد هم نمیخورین.
درسته اما اون حاضره هروقت كه من تعيين كنم بياد و با خانوادم صحبت كنه اما من خواستم تا بيشتر اشنا شيم و منطقي رفتار كنيم
سلام
باید ببینی معیارهات برای ازدواج چیه و اولویت بندی کنی.
ببین به زیبایی چهره چه امتیازی میدی...اگر در اولویته برات بهتره رابطه رو قطع کنی و نه وقت اون بنده خدا رو بگیری و نه وقت خودت رو.
به زور هم سعی نکن از کسی خوشت بیاد.
هیچ تضمینی نیست که ایشون بعدا به دل شما بشینه. و چه بسا ممکنه مشکلات جدی برای خودت و ایشون با این دیدگاهی که داری ایجاد کنی.
و نکته مهم اینکه:
به هیییچ عنوان بدین شکل به شناخت منطقی ! از طرف مقابلت نپرداز.چرا که این اسمش روش منطقی نیست .اسمش اشتباهه محضه
اگر تونستی با ظاهر ایشون کنار بیای خیلی محترمانه بهش بگو رسما بیاد خواستگاریت.وگرنه این رویه ای که شما پیش گرفتی قطعا برات بعدا مشکل ساز خواهد شد.
آشنایی بیشتر فقط و فقط زیر نظر خانواده ها منطقی و عاقلانه است.
موفق باشی
راستش معياراي من بيشتر اعتقاداته و اخلاق كه ايشون به من گفته نماز ميخونه
و ديگري اينكه من فعلا درست راجع به معيارام فكر نكردم و ميخوام توي انجمن بگردم و اطلاعات كسب كنم
سوم اينكه من فعلا به خاطر مشكل مالي امادگي ازدواج و ندارم و بايد سر يه فرصت كه پس انداز كافي داشته باشيم به ايشون اجازه ي اقدام بدم
شايدم شما راست ميگي و من دارم به زور خودمو بهش علاقمند ميكنم چون راستش اين اواخر قبل از اومدن اين آقا به زندگيم دلم يه همچين رابطه ي عشقولانه اي ميخواست...واقعا نميدونم چه كنم توروخدا كمكم كنيد تا دير نشده اگه قراره تموم بشه همين الان تموم بشه!
بابا يكي بياد بگه من چه كنم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
راستش معياراي من بيشتر اعتقاداته و اخلاق كه ايشون به من گفته نماز ميخونه
و ديگري اينكه من فعلا درست راجع به معيارام فكر نكردم و ميخوام توي انجمن بگردم و اطلاعات كسب كنم
سوم اينكه من فعلا به خاطر مشكل مالي امادگي ازدواج و ندارم و بايد سر يه فرصت كه پس انداز كافي داشته باشيم به ايشون اجازه ي اقدام بدم
شايدم شما راست ميگي و من دارم به زور خودمو بهش علاقمند ميكنم چون راستش اين اواخر قبل از اومدن اين آقا به زندگيم دلم يه همچين رابطه ي عشقولانه اي ميخواست...واقعا نميدونم چه كنم توروخدا كمكم كنيد تا دير نشده اگه قراره تموم بشه همين الان تموم بشه!
در مورد ملاک های ازدواج باید عرض کنم که دو نوع ملاک وجود دارد:
1-ملاک های اصلی 2-ملاک های ترجیحی
ملاک های اصلی: ان است که نبود ان به پایداری خانواده معمول مردم لطمه می زند و رضایتمندی و دلخوشی انها را از زندگی از بین می برد و سبب اختلاف شدید شده و زندگی را غیر قابل تحمل می کند و یا منجر به جدایی می شود.
بنابراین ملاک های اصلی شامل:
1- تناسب و شایستگی فکری، اعتقادی، اخلاقی، رفتاری و خانوادگی
مراد از تناسب ،ان است که طرفین از نظر علایق و سلایق فکری اخلاقی و رفتاری و همچنین از نظر خانوادگی شبیه هم باشند و مراد از شایستگی ان است که هرکدام از انها طرف مقابل را در زمینه دارا بودن نقاط مثبت و نداشتن نقاط منفی فکری، اخلاقی و رفتاری طرف مقابل را شایسته بداند.
اصل تناسب و شایستگی ملاک اصلی است اما تناسب و شایستگی کامل به عنوان ملاک اصلی نیاز نیست بلکه از ملاکهای ترجیحی شمرده می شود بنابراین اگر مقداری تفاوت داشته باشند که برای طرفین قابل قبول و تحمل است، مشکل بوجود نخواهد آورد؛ ولی اگر تفاوت طرفین در زمینه های فکری اخلاقی رفتاری زیاد باشد این ملاک اصلی را ندارند.
2- عفت و پاکدامنی (عدم رابطه با جنس مخالف)
عفت از نظر اخلاقی خویشتن داری در برابر شهوات است یعنی فرد اهل خلاقهای جنسی نباشد و اگر هم قبلا خلاف کار بوده است الان توبه کرده باشد، همین معنا در انتخاب همسر نیز مراد است چون هدف از عفت در انتخاب همسر پایدار سازی خانواده است و اگر کسی در حال حاضر پاک باشد کافی است به دلیل اینکه انچه مهم است آن است که زندگی اینده بخاطر خلافهای جنسی در معرض خطر قرار نگیرد مثل اینکه فرد الان اهل رابطه نادرست با نامحرم به نباشد پس کسی که قبلا اهل رابطه نادرست بوده و ان را ترک کرده است عفیف است اما این مساله با ادعا درست نمی شود و کسی که اهل رابطه بوده است باید پاکی خود را به طرف مقابل ثابت کند و این در صورتی امکان دارد که هرزه و تنوع طلب نشده و کار خود را بد دانسته و از ان توبه کرده باشد و از این به بعد نیز شفاف عمل کند به طوری که طرف مقابل اطمینان کند که او پاک است و در نتیجه اهل رابطه نخواهد بود.
(فَانْكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَيرَ مُسَافِحَاتٍ وَلَا مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ)«سوره مبارکه نساء آیه 25»
آنها (زنان پاکدامن از بردگان باايمان) را با اجازه خانواده شان آنان تزويج نماييد، و مهرشان را به خودشان بدهيد؛ به شرط آنکه پاکدامن باشند، نه بطور آشکار مرتکب زنا شوند، و نه دوست پنهاني بگيرند..
3- پسند قلبی طرف مقابل (علاقه حد اقلی)
مراد از پسند قلبی ان است که پس از بررسی وجود تناسب و شایستگی و پاکی در طرف مقابل او را برای ازدواج مناسب ببیند و قلبا تمایل به ازدواج با او پیدا کند و این علاقه تدریجا با دیدن عملی تناسبها و شایستگی های طرف رو به تزاید می رود و به عشق پایدار مبدل می شود
این مقدار علاقه حد اقل مقدار لازم برای ازدواج است چون اگر علی رغم دیدن نقاط مثبت در طرف مقابل این پسند و علاقه حداقلی در او ایجاد نشود احتمال دارد که در طول زندگی هم به وجود نیاید و زندگی به شکست منجر شود.
روایت زیر موید این ملاک است.
عَنِ ابْنِ أَبِی یَعْفُورٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قُلْتُ لَهُ إِنِّی أُرِیدُ أَنْ أَتَزَوَّجَ امْرَأَةً وَ إِنَّ أَبَوَیَّ أَرَادَا غَیْرَهَا قَالَ تَزَوَّجِ الَّتِی هَوِیتَ وَ دَعِ الَّتِی یَهْوَى أَبَوَاكَ
ابن ابي يعفور مي گويد به حضرت صادق عرضه داشتم، من براي ازدواج زني را انتخاب کرده ام و پدر و مادرم ديگري را، تکليف من چيست؟ فرمود: آن را که خودت دوست داري اختيار کن، و آن را که پدر و مادر پسنديده اند رها کن.
4- پسند ظاهر طرف مقابل
5- سلامت از اعتیاد به مواد مخدر
6- وجود مسئولیت پذیری و داشتن جوهره کار
ملاک های ترجیحی : منظور،نقاط مثبت ومنفی است که بودن آن بهتر است ولی نبود ان قابل تحمل است مثل تناسب سن ،تحصیلات ، تفاوت کم در زمینه فرهنگ و...
درآخر باید عرض کنم که اجاز بدید طرف مقابلتون به خواستگاری شما بیاید که خود این مسئله باعث دیدوبازدید خانواده طرفین می شود و توی شناخت به شما و خانواده اتون کمک می کند واینکه حتما تصمیم گیری در زمینه انتخاب همسر، با مشورت خانواده باشد.
من یه سوال برام پیش اومده.الان مشکل اصلی شما با ظاهر ایشون چیه؟ چرا ظاهرش به دل شما ننشسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط trustworthy
من یه سوال برام پیش اومده.الان مشکل اصلی شما با ظاهر ایشون چیه؟ چرا ظاهرش به دل شما ننشسته؟
الان ديگه به دلم نشسته ظاهرش:43: دوسش دارم
اما اقاي مصطفوي من معيارهامو بررسي كردم و تا حدي به هم ميخوريم اما الان كه ميبينم هنوز دقيق نميشناسمش حتي خانوادشو نديدم كه ببينم به ماميخورن يا نه از طرفي هم من هنوز نميتونم به خانوادم بگم
فقط ميخوام بدونم آيا خوشبين باشم به ادامه ي اين رابطه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
نقل قول:
نوشته اصلی توسط trustworthy
الان ديگه به دلم نشسته ظاهرش:43: دوسش دارم
اما اقاي مصطفوي من معيارهامو بررسي كردم و تا حدي به هم ميخوريم اما الان كه ميبينم هنوز دقيق نميشناسمش حتي خانوادشو نديدم كه ببينم به ماميخورن يا نه از طرفي هم من هنوز نميتونم به خانوادم بگم
فقط ميخوام بدونم آيا خوشبين باشم به ادامه ي اين رابطه؟
شما هنوز خانواده ایشونو ندیدی و شناخت کافی هم نسبت به خودش و خانواده اش نداری پس ادامه رابطه معنایی نداره.اگرهم بخواهید با این رابطه شناختتون بیشتر بشه باید عرض کنم که نه تنها بیشتر نمیشه بلکه چه بسا رابطه ی عاطفی بیشتری نسبت به هم پیدا بکنید که این خودش جلوی تحقیق و نگاه درست رو می گیره. اما برای اینکه تکلیفتون مشخص بشه اجازه بدید ایشون به همراه خانواده اشون به منزل شما بیاد البته فقط برای آشنایی و نه خواستگاری، تا بهتر خانواده اشونو بشناسید،هرچند که الان قصد ازدواج رو هم نداشته باشید.
درسته من حتما با خانوادم در ميون ميذارم قضيه رو
چون بحث يك عمر زندگيه و به يه انتخاب بستگي داره
خود رامين هم مصره كه من بگم به خانوادم
خانواده ي اون در جريانن
ممنونم از راهنمايي هاتون:43: مخصوصا اقا يا خانم مصطفوي
دوست عزیز
رهاش کن!
یک چرخی در تالار بزنید علت حرفم رو پیدا میکنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
دوست عزیز
رهاش کن!
آخه من نميفهمم چون تو چت اشنا شديم رهاش كنم؟
اون كه همه شرايط مورد نظرمنو داره!
قراره به خانواده هم اطلاع بديم
لاقل دليل شو بهم بگيد تا قانع بشم
بالاخره من اومدم تا از تجربيات شما استفاده كنم و به حرفتون عمل كنم.
اگه ميخواستم گوش ندم و عمل نكنم كه نميومدم اينجا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
دوست عزیز
رهاش کن!
آخه من نميفهمم چون تو چت اشنا شديم رهاش كنم؟
اون كه همه شرايط مورد نظرمنو داره!
قراره به خانواده هم اطلاع بديم
لاقل دليل شو بهم بگيد تا قانع بشم
بالاخره من اومدم تا از تجربيات شما استفاده كنم و به حرفتون عمل كنم.
اگه ميخواستم گوش ندم و عمل نكنم كه نميومدم اينجا.
به نظرم همانطور که قصد کردید این مسئله رو به خانواده اتون بگید و درجریان قرار بگیرن کار درست و منطقیه و ضرری هم نمی کنید.نهایتش با مشورت خانواده به این نتیجه می رسید که مناسب همدیگه نیستید.
http://ahlekhaneh.ir
نقل قول:
به نظرم همانطور که قصد کردید این مسئله رو به خانواده اتون بگید و درجریان قرار بگیرن کار درست و منطقیه و ضرری هم نمی کنید.نهایتش با مشورت خانواده به این نتیجه می رسید که مناسب همدیگه نیستید.
بله انشالا كه بتونم به خانوادم بگم اخه من خيلي خجالتيم و با خواهرام هم راحت نيستم!
كاش يكي كمكم ميكرد كه چطوري باخانوادم در ميون بذارم؟؟؟
دوست عزیز
اصلا بگید قصدتون از این رابطه چیه؟
یکبار نوشته های خودنون رو بخونید ایا بنظرتون شما امادگی ازدواج و یا حتی وارد شدن به یک رابطه ی دوستی بی هدف رو دارید؟یا اون اقا امادگیش رو دارن؟
به جملات :
نقل قول:
بار دوم كه ديدمش حسم بهش بهتر شد،اينم بگم كه قصد هردوي ماازدواجه،منم دارم كم كم علاقمند ميشم اما هنوز ظاهرشو زياد دوست ندارم ،اما اون به من خيلي علاقمند شده و يكي از دلايلش طبق گفته ي خودش نجابت و سرسنگينيه منه و اينكه من حتي بهش دست نميدم و ...
ویا بهتره بگم تمام جملاتتون،بنظرتون این جملات شخصیه که می خواد شریک زندگی خودش رو با پختگی انتخاب بکنه؟دوست من بی تجربگی از سراسر جملاتتون اشکاره چرا بجای وارد شدن به یک رابطه ی بی سرانجام به دنبال کسب تجربه از راهه درستش نمی رید؟
اگر هم که قصد ازدواج ندارید که می خواید دوست بشید،بخاطر این گفتم که یک چرخی در تالار بزنید،دوست من این چیزهایی که برای شما تجربه است برای خیلیها خاطره است!وخیلیها این راهی که شما رفتید رو رفتن پس چرا سعی نمی کنید که با خوندن تجربه های اونها تجربه ی خودتون رو بالا ببرید بدون اینکه وارد یک رابطه ی پر خطر از نظر بار منفی روانی بشید؟بیش از صدها مورد از این دست در این تالار وجود داره!
اگر هم می خواهید با هم صرفا تفریح کنید که یک بحثه جداگانه ایه!
بخاطر وجود موردهای زیادی از این دست در این تالار تنها شما رو به داستانهای مشابه با داستان شما ارجاع می دم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
دوست عزیز
اصلا بگید قصدتون از این رابطه چیه؟
یکبار نوشته های خودنون رو بخونید ایا بنظرتون شما امادگی ازدواج و یا حتی وارد شدن به یک رابطه ی دوستی بی هدف رو دارید؟یا اون اقا امادگیش رو دارن؟
به جملات :
نقل قول:
بار دوم كه ديدمش حسم بهش بهتر شد،اينم بگم كه قصد هردوي ماازدواجه،منم دارم كم كم علاقمند ميشم اما هنوز ظاهرشو زياد دوست ندارم ،اما اون به من خيلي علاقمند شده و يكي از دلايلش طبق گفته ي خودش نجابت و سرسنگينيه منه و اينكه من حتي بهش دست نميدم و ...
ویا بهتره بگم تمام جملاتتون،بنظرتون این جملات شخصیه که می خواد شریک زندگی خودش رو با پختگی انتخاب بکنه؟دوست من بی تجربگی از سراسر جملاتتون اشکاره چرا بجای وارد شدن به یک رابطه ی بی سرانجام به دنبال کسب تجربه از راهه درستش نمی رید؟
اگر هم که قصد ازدواج ندارید که می خواید دوست بشید،بخاطر این گفتم که یک چرخی در تالار بزنید،دوست من این چیزهایی که برای شما تجربه است برای خیلیها خاطره است!وخیلیها این راهی که شما رفتید رو رفتن پس چرا سعی نمی کنید که با خوندن تجربه های اونها تجربه ی خودتون رو بالا ببرید بدون اینکه وارد یک رابطه ی پر خطر از نظر بار منفی روانی بشید؟بیش از صدها مورد از این دست در این تالار وجود داره!
اگر هم می خواهید با هم صرفا تفریح کنید که یک بحثه جداگانه ایه!
بخاطر وجود موردهای زیادی از این دست در این تالار تنها شما رو به داستانهای مشابه با داستان شما ارجاع می دم.
من الان 2 هفته ست كه دارم تك تك ارسال هاي تالار رو مطالعه ميكنم
اما انقد زيادن كه...
tamas عزيز داستان هاي مشابه رو برام لينك بذاريد تا تجربه كسب كنم
من همين الان دربست نوكر شمام اماده ام تا هرچي كه دوستان با تجربه گفتن انجام بدم البته با فكر
خواهش ميكنم تا بيشتر ازين باهم صميمي نشديم يه راهي بهم نشون بدين
چرا كسي منو كمك نمي كنه؟
بهم بگين چيكار كنم
قصد من دوستي نيست
اين مطلب رو تو همين تالار خوندم :
sina7119 نوشته است:
از همگی بخاطر مشاوره ای که دادید ممنون. بچه ها الان از اون قضیه 4 ماه گذشته. دختره آخر سر منو مثل یه دستمال کاغذی از زندگیش و قلبش و همه چیزش انداخت دور.تا ضربشو نخورده بودم حرفاتون باورم نمیشد. تورو خدا بچه ها عبرت بگیرید ازیت اتفاقات.من دیگه یاد گرفتم تا کسی رو عقد نکردم عاشقش نشم.به جان خودم اگر عاشق بشم قبل عقد.. این دوره زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد.خلاصه عبرت بگیرید. از همه ممنون. البته من دیگه فراموش کردم قضیه هم برام قابل حضم شد.بازم ممنون
اگه بهش بگم دوستيمون رو متوقف كنيم و اون 6،7 ماه ديگه كه شرايطش جور شد از طريق خانواده اقدام كنه كار درستي كردم به نظرتون؟من واقعا الان نميتونم به خانوادم بگم باهاشون راحت نيستم
ما تقريبا مذهبي هستيم و با اين جور دوستيها مخالف!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
چرا كسي منو كمك نمي كنه؟
بهم بگين چيكار كنم
قصد من دوستي نيست
sina7119 نوشته است:
از همگی بخاطر مشاوره ای که دادید ممنون. بچه ها الان از اون قضیه 4 ماه گذشته. دختره آخر سر منو مثل یه دستمال کاغذی از زندگیش و قلبش و همه چیزش انداخت دور.تا ضربشو نخورده بودم حرفاتون باورم نمیشد. تورو خدا بچه ها عبرت بگیرید ازیت اتفاقات.من دیگه یاد گرفتم تا کسی رو عقد نکردم عاشقش نشم.به جان خودم اگر عاشق بشم قبل عقد.. این دوره زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد.خلاصه عبرت بگیرید. از همه ممنون. البته من دیگه فراموش کردم قضیه هم برام قابل حضم شد.بازم ممنون
اگه بهش بگم دوستيمون رو متوقف كنيم و اون 6،7 ماه ديگه كه شرايطش جور شد از طريق خانواده اقدام كنه كار درستي كردم به نظرتون؟من واقعا الان نميتونم به خانوادم بگم باهاشون راحت نيستم
این پیشنهادی که به طرف مقابلتون می گید مشکلی نداره و ضرری هم نمی کنید.بالاخره طرف مقابلتون توی این مدت هم فکرمیکنه.درهرحال امکان داره که بعد ازاین مدت،طرف مقابلتون پیش قدم بشه و امکان داره که نظرش هم عوض بشه ، ولی سعی کنید با این مسئله بصورت منطقی و به دور از احساس کنار بیایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafavi9090
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
چرا كسي منو كمك نمي كنه؟
بهم بگين چيكار كنم
قصد من دوستي نيست
sina7119 نوشته است:
این پیشنهادی که به طرف مقابلتون می گید مشکلی نداره و ضرری هم نمی کنید.بالاخره طرف مقابلتون توی این مدت هم فکرمیکنه.درهرحال امکان داره که بعد ازاین مدت،طرف مقابلتون پیش قدم بشه و امکان داره که نظرش هم عوض بشه ، ولی سعی کنید با این مسئله بصورت منطقی و به دور از احساس کنار بیایید.
بله حتما به دور از احساس خواهد بود اينو مططططمئن مطمئنم
چون من شرايط بهتر از اين اقا برام پيش مياد و خواستگارام اكثرا خوبن
ممنونم از شما
فقط فقط مشكلم اينه كه چطوري به مامانم يا خواهرم بگم ؟
تورو خدا يه راهي بگيد:302:
[/quote]
بله حتما به دور از احساس خواهد بود اينو مططططمئن مطمئنم
چون من شرايط بهتر از اين اقا برام پيش مياد و خواستگارام اكثرا خوبن
ممنونم از شما
فقط فقط مشكلم اينه كه چطوري به مامانم يا خواهرم بگم ؟
تورو خدا يه راهي بگيد:302:
[/quote]
اگر منظورتون اینه که چطور به خانواده اتون بگید که طرف مقابلتون می خواد به خواستگاری شما بیاد؟
شما می تونید حقیقتو به مادرتون یا مثلاخواهربزرگتون که باهاش راحتید بگید(چون حداقل از گفتن حقیقت ضرری نمی کنید) ولی اگر نتونستید کل ماجرا رو به خانواده تون بگید ، می تونید این طور عنوان کنید که خانواده طرف مقابلتون با واسطه یه کسی که خانواده شما رو می شناسه به می خواد به خواستگاری شما بیاد.(البته باید با طرف مقابلتون هم هماهنگ بکنید که اگر روز خواستگاری ازشون سوال شد که واسطه کی بوده؟ بتونن جواب قانع کننده ای بدن) البته نگفتن حقیقت به خانواده اتون، امکان داره که بعد از یه مدتی خودشون متوجه کل ماجرا بشن و از شما دلخور بشن و....
به هرحال تصمیم گیری با شماست ولی توصیه می کنم که با خانواده اتون صادق باشید.مطمئن باشید چیزی رو از دست نمیدید.
http://ahlekhaneh.ir
اول از همه چی شما باید هدف و آیدال ها ی زندگیتون رو برا ی خودتون در نظر بگیرید و بر اساس همون معیار ها و اصول پیش برید. و آنا را براساس اهمیتشون تو زندگیت رتبه بندی بکنی.و ارزش و جایگاه اونها رو تو زندگیتمشخص کنی.
اول از همه چیز به نظر من آشنایی و ازدواج اینترنتی اصلا مناسب نمی باشد.
و دوم اینکه سن هر دو شما برا ی ازدواج مناسب نیست چون در سنی نیستید که رو عقل و منطق تصمیم بگیری. ودر ضمن پسرها در سن بالایی بالغ میشن منظورم اینه که از نظر سنی و اختلاف سنی حداقل دو یا چهار سال باید از دختر بزرگتر باشه.
و بعدشم یکی از مسایل مهم تو زندگی که بعدا برات شاید مهم باشه همین شکل و ظاهر طرف مقابلته.تو شاید تحت تاثیر رفتارهای او قرار گرفته باشی برای همین از اون خوشت اومد بعدا
چون تو زندگی خیلی از مسایل برات عادی میشه و دوباره بر میگرده سر ظاهر و شکل طرف بر میگرده.که اون وقت برات مهم میشه. اصلا یکی ار شرطهای ازدواج شکل و ظاهر طرفه. بعدش ممکنه این پسر بهت دروغ گفته و یا تحت تاثیر احساساتش قرار گرفته باش و احساسی عمل کنه چون سنش پایینه.
و در ضمن شناخت به این راحتی صورت نمیگیره .چون پسرها در این سن بیشتر احساسی عما میکنن ممکن بعدا با مشکل مواجه بسی.با بالا رفتن سنش که همون سن مناسب ازدواج هست احساساتش فروکش کن وپشیمان از انتخابش بشه.حالا منظورم این نیست دیگه با بالا رفتن سن احساس تموم میشه ؟ نه؟؟ ولیاحساس با عقل و منطق و با درک بیشتر از مسایل هست.
به نظر من بیشتر در این مورد فکر کنید به عواقبش و به هدفای خودتون تو زندگی.
موفق باشی
از راهنمايي هاي دلسوزانه ي همه شما سپاسگذارم
من عذر اون پسر رو خواستم
من داشتم بخاطر تنهايي لحظاتمو با اون تقسيم ميكردم
خداروشكر كه اتفاق بدي برام نيفتاد
احساس ميكنم يه بار بزرگي رو از رو دوشم برداشتم
:46:
http://www.excellent-far.persianblog.ir