-
فیلم دوران جوانی زندگیم را خراب میکند..
با سلام خدمت تمام دوستان
من علی 30 سال و همسرم 24 سال سن دارد
من نزدیک به 4 سال ازدواج کردم و در این چهار سال رنجهای فراوانی کشیدم تا بتوانم با همسرم کنار بیام چون همسرم از لحاظ اخلاقی روحیه خوبی نداره وزود جوش میاره ویک ساعت بعد خوب میشه البته بعضی وقتها یکی دو روزطول میکشه اما همین مدت چه دادو فریادی میکنه که من سر صام میگیرم بعضی وقتها کوتاه میام باهاش اما بعضی وقتها نمیتونم چون شدت اعصبانیتش خیلی بالا ست این اتفاقها هر ماه قبل از عادت ماهانه یا بین اون میفتاد وهمسرم میگه نمیتونم خودم کنترل کنم توی این دوران میخوام گریه کنم اعصابم خراب میشه دست خودم نیست شما درک کن البته وقتهایی که اخلاقش خوبه خیلی با هم خوب هستیم و همدیگر خیلی دوست داریم این دعوا ها کم کم داشت کم میشود و اختلافها هم همینجور داشتیم با هم خوب میشدیم واخلاق همسرم هم داشت بهتر میشود که این فیلم دوباره همه چیز را بهم ریخت ......
ماجرای فیلم: یک روز که بیرون رفته بودم همسرم برای دیدن فیلم USB به سیستم میزنه تا فیلم ببینه . که ناگهان فیلم جنسی که زمان مجردی گرفته بودم میبینه توی فیلم چهره زیاد مشخص نیست ولی همون اندازه برای همسرم بس بود که منو بشناسه حتی میگه روی تختیهای خونه شماست تا این اندازه دقت کرده ولی من که توبه کرده بودم حتی توی این چهار سال یادم نبود که این فیلم وجود داره و همیشه بهش وفادار بوده وهستم و همه فیلم انکار کردم حتی قسم دروغ خوردم و گفتم که این فیلم دوران مجردی بوده مال من نیست کار دوستم بوده من فقط خونه در اختیارش گذاشتم صدای خودم میکس کردم.. حتی چند تا فیلم میکس کردم براش بردم اما قانع نشد میگه باید اثبات کنی که تو نبودی وگرنه به همه میگم کار تو بوده و ازت جدا میشم الان 7 روز است که این اتفاق افتاده خودش خیلی دوست داره فراموش کنه اما با اعصابی که داره میترسم نتونه فراموش کنه و هر روز بحث داشته باشیم مثل الان که یک ساعت خوبه ویک ساعت بد ...خیلی کلافه شدم نمیدونم چکار کنم اعصابم داغونه خدا میدونه من توبه کرده بودم و زندگیمو با اینکه خوش نبودم توی این چند سال اما دوست داشتم دارم ونمیخوام همسرم بخاطر گناه من رنج بکشه ......کمکم کنید بتونم از این بار گناه سر بلند بیرون بیام وخدا توبه گناهمو قبول کنه .................ممنونم از همتون
-
RE: فیلم دوران جوانی زندگیم را خراب میکند..
نمینویسم که شما را سرزنش کنم
مینویسم که بقیه بدونند قبل از این که گرفتار بشن
وقتی ازدواج میکنید یا وارد یک رابطه جدی میشید
همه گذشته را پاک کنید
فیلم
عکس
ایمیل
یادگاری
دستنوشته
و البته تماس با دوست یا نامزد یا ... قبلی
-
ممنون ...من هم نوشتم تا درسی شود برای دیگران وقبل از هر کاری فکر کنند وبدانند توی این کارها هیچ چیزی وجود ندارد غیر از بی اعتباری و بد نامی و گناه
-
اون زن شماست! به راحتی میفهمه که دارید بهش دروغ میگید! میخواید با چنین بهانه ای چیزی رو که با چشمش دیده انکار کنید؟ گاهی دروغ گفتن و قسم دروغ خوردن شریک زندگی آدم حتی میتونه دردناکتر از خود گناهی باشه که مرتکب شده ، دروغ گفتن فقط کار شما رو خرابتر میکنه
نمیدونم نظرم درسته یا نه.. اما به نظرم بهتره با همسرتون صادق باشید و واسه اثبات چیزی که دروغه باهاش نجنگید و اوضاع رو متشنج تر نکنید.
با دروغ ، همسرتون فقط ازتون دورتر میشه و دیگه بهتون اعتمادی نداره، فکر میکنه شما آدم دروغگویی هستید و ممکنه خیلی دروغهای دیگه هم بهش گفته باشید
بجای اینکه اینهمه سر اثبات چیزی که دروغه وقت بذارید ، فیلمهای جعلی میکس کنید و بیشتر در دروغ و فریب همسرتون غرق بشید ، راستش رو بهش بگید ! انرژیتون رو بذارید روی ابراز پشیمونی و دلجویی و اثبات حقیقت ! حقیقتی که بعد از ازدواج پاک بودید و هیچ خطایی نکردید.
در مورد اخلاقهای دیگه همسرتون باید بدونید کاملا طبیعیه ، تمام زنها اینطوری هستند.
-
چرا فیلمو نگه داشتی؟؟؟؟
شما که اینقدر اینکار بنظرتون سخت و بد بود که توبه کردین چطور فیلمشو یادتون رفت؟؟؟
لطفا باخودتون دیگه صادق باشین. صداقت تنها راه حل مشکلات ماست.
-
توکل کنید به خدا و حقیقت رو بگید...
بگید که توبه کردید.بگید که اونموقع شیطون گولتون زده.بگید که تحت فشار شدید جنسی بودید و پاتون لغزیده..
بگید که از وقتی ایشون(همسرتون) رو دیدید تا به امروز به هیچ زنی فکر نکردید.بگید که ازدواج با ایشون باعث شده به راه درست برگردید از گناه توبه کنید...
فقط دروغ نگید.با دروغ همه چی بدتر میشه.
انتظار هم نداشته باشید که یک شبه باهاتون مهربون بشه و ببخشه... شاید حتی یکی دو سال طول بکشه.که این دیگه بستگی به رفتار شما داره که تا چه حد بتونید دلش رو به دست بیارید و گذشته رو جبران کنید
-
صداقت منشا خیر و برکت و رحمته و دروغ منشا زشتی و مشکلات
خانمتون دنبال دروغ بیشتر نیست چون دقیقا مثل آدمی میمونید که فکر نمیکرد بیفته تو مرداب ,حالا که افتاده فقط دست و پای بیشتر میزنه
به جای این کار دستتونو بگیرید به یکدرصد امیدتون
با گفتن حقیقت امید به گذشت هست اما با دروغ بیشتر اون یک درصد هم از بین میره
اگه از ته دل توبه کردید و ضربه ای از روابطتون به کسی نرسیده به خدا توکل کنید و اینبار صادق باشید
تحمل عواقبش رو هم داشته باشید
قرار نیست همه چی به راحتی بشه مثل قبل
اما حالا که اون فیلمو از بین نبردید عواقبش رو هم بپذیرید و راست بگید
اینجوری به شعور همسرتون هم توهین نمیکنید و عصبانی ترش نمیکنید
منم موافقم که اول با خودتون صادق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روژان20
چرا فیلمو نگه داشتی؟؟؟؟
شما که اینقدر اینکار بنظرتون سخت و بد بود که توبه کردین چطور فیلمشو یادتون رفت؟؟؟
لطفا باخودتون دیگه صادق باشین. صداقت تنها راه حل مشکلات ماست.
با سلام وممنونم از دوستانی که نظرشونو میدن....
زود قضاوت نکنید باور کنید من نه تنها با خودم بلکه با خانمم هم از ته دل صداقت داشتم بارها با هم قهر کرده بودیم بخاطر اعصبانیت خانم اما بعد از چند روز همه چیز از دل من بیرون میرفت و خیلی باهاش مهربون میشدم از وقتی که ازدواج کردم همش دنبال کار و ساخت بودم ومحتویات داخل u را چند روز پیش از کامپیوتر خونه مامانم برداشتم (بعد از چندین سال) همراه کلی فیلم و عکس خانوادگی که ببینمشون و هر کدام خواستم رایت کنم هیچ اطلاع از این فیلم نداشتم حتی روز حادثه من خودم u به همسرم دادم تا فیلم ببینه چون همیشه از تنهایی گلایه داره و میخواد من همیشه در کنارش باشم تا تنها نباشه ....
من فکر میکنم اگه راستشو بهش بگم یه جور دیگه برداشت کنه چون من با روحیه خانمم اشنا هستم..اما از طرفی هم همش از من سوال میکنه بگو ایا خودت بودی یا نه و میخواد من قسم جونشو بگم میگه اگه نبودی ثابت کن ..... چیکار کنم نمیتونم راستشو بهش بگم ....اگه بهش گفتم اونم گفت چرا تا حالا بهم دروغ میگفتی یا چرا قسم جونمو گفتی چی بهش بگم .....
-
برادر محترم
ایشون میخواد از محبت و عشق شما مطمین شه
اگه خودتونو میشناسید و تغییر کردید,من با قسم زیاد موافق نیستم اما اگه مجبورید قسم بخورید که عزیزتر و مهمتر از ایشون تو زندگیتون نیست و نبوده
قسم بخورید که از وقتی با ایشون بودید و تا ابد هرکسی مثل ایشون رو نمیتونید پیدا کنه
که تمام تلاشتون خوشبختی و آرامش ایشونه
که تو زندگی هدف پیدا کردید با ایشون,میخواید کنار هم به هدفهاتون برسید و همیشه به اصول زناشوییتون پایداری
به فکر ایشونید و فرزند آینده
اینقدر بهش آرامش بدید که دنبال جواب نباشه,جوابی که فقط بهش آسیب میزنه
نمیتونید همه حقیقتو بگید اما اگه حرفهای بالا جزیی از حقیقته بگید لطفا
یه زن چیز زیادی نمیخواد جز اطمینان از وفاداری همسرش,ترسش هم از گذشته آسیب آینده و امروزشه
اما دروغ نگید
به راحتی میفهمه,اعتمادش کم میشه,شاید کوتاه مدت آروم بشه اما به هر اتفاقی شک و اضطراب میاد سراغش
تمام اطمینان از عزیز بودن,مهم بودن و یگانه بودنش و وفاداریتونو بهش القا کنید
شاید مدت کوتاهی طول بکشه اما تا همیشه شک پایدار نمیمونه
مگه اینکه خودتون به حرفهای بالا اعتقاد نداشته باشید
اشتباه رو با اشتباه ادامه ندید,راست بگید اما راست از زمانی که ایشون بودن و هستن,دروغ نگید لطفا
به همین راحتی
هیچی برای یه زن مهمتر از وفاداری همسرش نیست
موفق باشید
-
دروغ بگی ، بازم باید بگی،بازم باید بگی ، یکی، دوتا ، سه تا، صدتا...
...تا ثریا میرود دیوار کج
-
دوست عزیز شما راه دیگه ای ندارید ، الان وضعیتی پیش اومده که دیگه نمیشه جمعش کرد و ناچار باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید ، اما متاسفانه شما "بدتر" رو انتخاب کردید.
درسته که دونستن همسرتون میتونه ناخوشایند باشه اما دروغ گفتن شما نه تنها ناخوشاینده بلکه دوری و سردی عمیقی رو به رابطتون شما تحمیل میکنه ، راهی رو نرید که امکان برگشت نداشته باشه
ممکنه فردا از طریق دیگه ای همسرتون مطمئن بشه که اون شخص شما بودید (البته الانم هست اما راه اثباتش رو نداره)
اونوقت شما علاوه بر گناه ، متهم به دروغگوئی بعد ازدواج هم میشید ، که از گناهتون نابخشودنی تره ، چون اون مال زمانی بوده که همسرتون نبوده اما دروغتون رو امروز به همسرتون گفتید
نذارید راه دروغ به رابطتون باز بشه ، حیف رابطه شما نیست؟
بهتره جوی عاطفی ایجاد کنید و حقیقت رو به همسرتون بگید ، به هرحال اونهم اگه ببینه باهاش صادق هستید ، احساس واقعیتون رو بهش میگید و از کارتون پشیمونید کوتاه میاد
برای زنها خیلی مهمه که همسرشون صادقانه احساس واقعیش رو باهاشون درمیون بذاره و اونارو هم درک کنه ، اگه واقعا بجای جنگیدن با شریک زندگیتون ، راه صداقت و هم احساس شدن رو در پیش بگیرید این مساله قابل حله
اجازه ندید رابطتون خراب بشه و یدتون باشه که دروغ دروغ میاره .. تا قیامت باید دروغ بگید و یک روزی میرسه که دیگه با هیچی نمی تونید وضعی رو که به وجود آوردید جمع کنید.
-
در ماجرایی کمی مشابه بودم. اتفاقی متوجه پنهان کاری همسرم شدم. به جان مادرش و من قسم خورد که اشتباه می کنم.
تا اینکه ده روز پیش شواهدی پیدا شد که قابل حاشا کردن نبود. کار جالبی که کرد (هر چند که دیر بود ) این بود که گفت به من 24 ساعت فرصت بده، بعد از اون قبول کرد که من درست می گم و اون دروغ گفته.
از این جهت می گم 24 ساعت وقت خواستنش جالب بود که اگر این کار را در موقع مناسب انجام داده بود خوب بود. مثلا اگر شما بدون هیچ جوابی به همسرت ازش وقت می گرفتی و بعد با مشورت با یک نفر یا مثلا این سایت، تصمیم می گرفتی چه جوری جواب بدی.
بعضی مسایل نباید گفته بشه و من هم هیچوقت نمی خواستم که بدانم. اما اگر درست پوشیده بشه.
وقتی شما فیلم را از بین نبردی و همسر من هنوز با اون خانم ارتباط داره ( حدودش را نمی دونم )، پس پنهان کاری، بیهوده است. زمانی می شه اشتباه گذشته را پنهان کرد که با تمام وجود کنار گذاشته شده باشه.
من هنوز به نقطه مشخص و تصمیم درستی نرسیدم که بگم اگر به همسرتون بگید چه حالتی ممکنه پیش بیاد. رابطه گذشته یک طرف، پنهان کردنش یک طرف، ادامه دادنش یک طرف، قسم دروغ خوردنش یک طرف و ... حس خیلی بدی دارم.
من متوجه نشدم که شما توی فیلم تنها هستید یا کس دیگری هم توی فیلم هست؟ منظورم این است که متوجه نشدم چه جور فیلمی است.
راه حلی که به نظر من می رسه این هست که از خانمتان بخواهید کلا مساله را فراموش کند. بگید که راهی برای اثباتش به نظرتون نمی رسه و حاضرید قسم بخورید که همیشه بهش وفادار بودید ( اگر بودید) و اون هم بهتره که خودش را اذیت نکنه.
شاید اگر از یک مشاور حضوری کمک بگیرید که خانم را توجیه کند بد نباشد.
-
با سلام و ممنون از همه دوستان که نظر میدن.....
خانمم اخلاق خاصی داره گفتم که هر ماه با هم بحث داشتیم اما دو روز بعد(بحث ها )مثل دوتا عاشق تازه به هم رسیده بودیم وهمش میخندیدیم
خیلی عاشق سفره اگه یکم وضع مالی بهتری داشتم یه سفر میرفتیم شاید روحیه بهتری پیدا میکرد (چون قبل از این ماجرا فیلم قرار بود بریم سوریه اما الان که خدا لعنتشون کنه خیلی گران شده یعنی دو برابر شده نمیتونیم بریم)
حقیقت نمیتونم بهش بگم چون اگه حقیقت بدونه ممکن نتونه باهاش کنار بیادمن ایجوری شناختمش وهمش میخواد سوائل بپرسه که کی بود ...چند نفر بودید ...تا حالا چند بار از این کارا کردید... چند تا داری مثل این......چرا از این طرف....... صیغه بوده ....... دختر بوده.......و........
من باید به همه این سوالات جواب بدم (آیا به نظر شما میتونم به همه سوالات راستش بگم ودیگه نباید دروغ بگم و اگه راستشو بگم خانمها جواب بدهند بهتره دیگه سوالی برای خانمم نمیمونه اون با این حرفها آرام میشه) ...
خانمم وقتی فیلم(جنسی ) دیده بودچند روز بعد با دکتر مشاور صحبت کرده بود که دکتربهش گفته بود کار شوهرت هسته( چون من USB ازش گرفتم بودم) وتو نمیتونی بهش اعتماد کنی تا اینکه ثابت کنه که اون نبوده واگه میخوای باهاش زندگی کنی و نمیخوای جدا بشی باید یک جلسه با شوهرتان بیاید تا من بگم چه کار کنید........اما من نمیتونم برم باهاش چون اگه ازم بپرسه که تو بودی یا نه نمیدونم چی جواب بدم به همین خاطر منصرفش کردم از رفتن به مشاوره وبهش گفتم که من نبودم وبقیه ماجرا..........
من دونبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش تصویر پشت فیلم عوض کنم یا نرم افزاری که فیلم موبایل ویرایش (تغییر چهره یا پس زمینه )کنه
هر روز میرم خونه میخندونمش باهاش بازی میکنم اما توی نگاهش یه چیزو میخونم (که میگه من نمیدونم چه کار کنم در کل اعصابش داغونه میگه خنده هام از ته دل نیست دارم آب میشم)
هر چه فکر میکنم نمیتونم تصمیم قاطعی بگیرم وهمش دارم عذاب میبینم ومیکشم.... ..........
-
1- به نظر من از فکر نرم افزار و غیره بیرون بیایید. خانمتون وقتی شما نبودید سر فرصت فیلم را دقیق دیده. تغییر دادن پس زمینه فیلم و غیره بی فایده است. حتی شاید یک نسخه هم کپی کرده باشه. پس بهتره روی فیلم مانور ندید.
2- متاسفانه این مساله که گفتید در مورد خانمها صدق می کند. علتش را نمی دونم. ولی هزار تا سوال ریز و درشت باید جواب بدید. از رنگ لاک اون خانم بگیر تا هوا ابری بود یا آقتابی و ....
3- به نظرم مشاور با این قطعیت نمی گه که شما بودید. یا خانمتان حرف مشاور را اشتباه برداشت کردند یا به شما یه دستی می زنند.
مقاومتتون در مقابل تمام راههایی که خانمتون پیش روتون می ذارن، اون را مطمئن می کنه که مشکلی هست.
پیش مشاور برید. نهایتش این است که روی حرفتون بمونید و بگید که شما نبودید.
مشاور که محکمه و دادگاه نیست که بخواهد چیزی را اثبات کند. می خواد کمک کنه مشکل شما حل بشه.
اگر مشاور را می شناسید یک جلسه خصوصی قبلش برید و مساله را روشن کنید.
-
با سلام
1- میخوام یک فیلمی در حد اون فیلم بسازم البته اگه امکانش باشه یه سری اطلاعات دارم از نرم افزار........میدونم که فیلم کپی نکرده ولی چند دفعه دیده نمیدونم
2-همین موضوع نارحت کننده است اگه راستشو بگم باید همش تحقیر بشم و هر چه خانم گفت بگم چشم .چشم
3-بله درست میفرماید....چون من USB که فیلم داخلش بود ازش گرفتم اون شک کرده نباید این کارو میکردم ..درصورتی که اگه نمیگرفتم اون روی سیستم کامپیوتر میدید بدتر میشد
4-آره باید همین کارو بکنم اگه راهی پیدا نکردم ... البته اگه به مشاور اعتماد کنم که چیزی به خانمم نگه
-
من فکر می کنم همسرتان الان درون خود مطمئن است که در ان فیلم شما بودید اما دوست دارد که درونش را باور نکند، چون زندگیش با شما را دوست دارد.
به نظر من اصلا به دنبال کش دادن قضیه نباشید. هر چه بیشتر رویش مانور دهید بیشتر شک همسرتان را تایید کردید. هر چه بیشتر دنبال درست کردن از طریق فریب (باز سازی فیلم) باشید خرابتر می کنید. لازم نیست به دروغ چیزی را اثبات کنید. چون غیر ممکن خواهد بود و زندگیتان خرابتر می شود.
ولی اگر می خواهید به همسرتان کمک کنید تا درون خود را باور نکند، دروغ نگویید اما راستش را هم نگویید.
سعی کنید انقدر خوب و پاک با همسرتان زندگی کنید و به او محبت کنید و سرگرم زندگی باشید و او را سرگرم زندگیش کنید که هرگر همسرتان اگر باز فیلمی واضح از شما دید بگوید نه این همسر من نیست بلکه کسی شبیه به اوست.
بهترین کار به نظر من قبل از هز اقدامی اینست که به تنهایی بدون اینکه به همسرتان بگویید پیش یک مشاور بروید و تمام ماجرا را صادقانه بیان کنید و نظر مشاور را بپرسید.
-
حالا که فکرشو میکنم میبینم نگفتنش متاسفانه بهتره. اماددیگه دروغ نگین. فقط با رفتارتون نشون بدین موضوع تموم شده وازش بخواین که جای اینکارا به آیندتون فکر کنین و رابطتونو بهتر کنین. برای اطمینان بیشترش نسبت به اینده دوباره تجدید میثاق کنین. منظورم اینه بهش مجدد قول بدین یا قسم بخورین که بهش وفادار میمونین.تا خیالش راحت تر شه. اما اصلا درمورد اون موضوع بحث نکنین. نه دروغ بیشتر و نه راست. خدا میدونه چه تاثیری رو خانموتون بذاره.خیلی براش دلم سوخت.طفلکی:302:
-
با جعل کردن فیلم همسر شما چیزی رو باور نمی کنه ، بلکه حساس تر هم میشه و از دیدن اینهمه تکاپوی شما مطمئن میشه که اون شخص شما بودید ، احساس زنها نسبت به شوهرشون خیلی قوی تر ازونی هست که شما بخوای با فیلم جعلی عوضش کنی!
زنها با حس ششمشون باور می کنند نه با فیلمی که شما نشونشون میدین ؛ حتی این تقلای شما در نگاه همسرتون مهر تائیدی هست بر گناهکار بودنتون.
اگه راستشو نمیگی نگو ، اما اینقدر دروغ نگو و فیلم های دروغی نساز .. که اگه فردا حقیقت روشن شد در نگاه همسرت یک شیاد حرفه ای نباشی!
این کاری که داری میکنی خیلی بدتره ، موضوع رو رها کن .. همین ؛ و سعی کن دیگه در موردش حرفی نزنید.
به قول معروف تو چاه فاضلاب هرچی بیشتر چوب فرو کنی فقط بوی گندش بیشتر درمیاد. شما هم که انگار چوبه رو برداشتی و .... (ببخشید)
با این رویه ای که شما در پیش گرفتی فقط می تونم بگم داری با سر خودتو میندازی تو چاه!
-
با سلام وممنونم از همه شما
همینطور است که شما میگوید من از روز اول فقط بهش دروغ گفتم و اون باور نکرده ولی زندگیشودوست داره و نمیخواهد خراب بشه ....
اصلآ نمیتوانم به چشم هایش نگاه کنم میگوید من دوست دارم فراموش کنم اما این صحنه فیلم از ذهنم بیرون نمیرود هر کاری که میکنم یادم نیاد نمیشود. چطور میتونم از یادش بیرون بیام؟
اعصابش خیلی خرابه من بهش راستشو نمیگم چون نمیتونم توی صورتش نگاه کنم وبگم کار من بوده واقعآ داغون میشه چون اعصابش از قبل یکم خراب بوده الان بیشتر هم شده اگه اینم بهش بگم خودم بودم دیگه ..............
اما دلم اصلآ رازی نیست چون وقتی اشکهایش را میبینم تحمل ندلرم بعضی وقتها خودم هم شروع به گریه میکنم واز این قضیه خیلی ناراحتم کاش میشد همه چیز را هر چه زودتر از ذهنش پاک کنم .......
-
درود دادا
وقتی خودت میدونی که میدونه تو بودی چرا دروغ؟!!!!!!!!!!!
نوکرتم وقتی باهات با اینکه میدونه خودت بودی ولی مونده یعنی دوست داره
اگه راستشو نگی از دستش میدی کامل
ولی اگه راستشو بگی شاید برای مدتی ازت دلخور بشه شاید چند هفته شاید چند سال شاید واسه همیشه یادش بمونه و هر جرقه ای یادش بندازه.
از همه بانوان تالار عذر میخوام اینجوری بی حیایی میکنم و با پررویی میگم:
فدات شم سیدم هستی پس میشی پسر عموم خدا وکیلی چنتا پسر رو میشناسی باکره باشن و اینکار رو انجام نداده باشن؟!!!!!!!!! خیلی از رفیقای من موقع ازدواج به همسراشون گفتن قبلا رابطه داشتن ولی پشیمونن الان هم واقعا رو حرفشون هستن.چی شد ؟ همسراشون جدا شدن زندگیشون خراب شد؟ نه فدات شم فقط به قولی که دادن وفادار موندن غمت نباشه دادا اگه دوست نداشت میزاشت میره.
بتی که از تو واسه خودش ساخته رو خراب نکن خواهشا.هر غلطی کردی مال گذشتست پس تاوانشم بده. :46:
هیچی نمیشه بخدا مهم بعد زدن این حرف که چجوری میخوای رفتار کنی و بهش نشون بدی آدم دیگه ای شدی مثل بقیه مردا. بقول زنا: مردا سرو ته یه کرباسن خدا وکیلی راست میگن :311:
-
چرا اصلا از گناه/اشتباهت فیلم گرفتی؟!!!
اگر واقعا توبه کرده بودی چرا فیلم را پاک نکردی؟
توجیه نکن! نمیشه آدم فیلم به این کثیفی داشته باشه، توبه هم بکنه اما فیلم رو پاک نکنه!
فکر میکردی این فیلم در آینده به چه دردت بخوره؟
فکر نمیکردی همسرت قبل از ازدواج حق داره بدونه که شما در گذشته چه رفتارهای پرخطر و روابط ناپسندی داشتید؟ و اونوقت بهش حق میدادی که انتخاب کنه؟
اینقدر راحت از توبه حرف نزن! توبه شرائطی داره. من بعید میدانم که شخصی از گناهش یک توبه حقیقی بکنه و این برای خداوند به اثبات برسه و خداوند آبروی اون شخص رو حفظ نکنه!
یکبار همسرت را فریب دادی، اما واقعیت برای ایشان رو شد. انکار شما و تلاش برای دستکاری فیلم و تحمیق همسرتان، از خود واقعیت آزار دهنده تره!
-
با سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
چرا اصلا از گناه/اشتباهت فیلم گرفتی؟!!!
اگر واقعا توبه کرده بودی چرا فیلم را پاک نکردی؟
توجیه نکن! نمیشه آدم فیلم به این کثیفی داشته باشه، توبه هم بکنه اما فیلم رو پاک نکنه!
فکر میکردی این فیلم در آینده به چه دردت بخوره؟
فکر نمیکردی همسرت قبل از ازدواج حق داره بدونه که شما در گذشته چه رفتارهای پرخطر و روابط ناپسندی داشتید؟ و اونوقت بهش حق میدادی که انتخاب کنه؟
اینقدر راحت از توبه حرف نزن! توبه شرائطی داره. من بعید میدانم که شخصی از گناهش یک توبه حقیقی بکنه و این برای خداوند به اثبات برسه و خداوند آبروی اون شخص رو حفظ نکنه!
با سلام ..... اول جواب ( بی دل ) بدم
قبلا براتون گفتم جوانی بود و هوس بازی زیاد یا تنهایی زیاد ...خودم هم نمیدانم چرا این کار را میکردم.....
توبه نکردم اما دونبال این کارا هم نبودم وفکر این را هم نمیکردم یک روز باید جواب پس دهم ........
یادم نبود فیلم پاک کنم به دردم نمیخورد اگه هم به درد میخورد همان دوران جوانی بود.. شما فکر میکنید به چه درد یک آدم متاهل میخوره؟
الان که بهش فکر میکنم میبینم راست میگوید من حق نداشتم با احساسات و زندگی یک آدم بازی کنم بزرگترین اشتباه من این بود که پاکش نکردم و مدرک دادم دستش وگرنه هیچ کس به من شک نمیکنه که چنین آدمی بودم. به گفته دوستمان :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khaleghezey
از همه بانوان تالار عذر میخوام اینجوری بی حیایی میکنم و با پررویی میگم:
فدات شم سیدم هستی پس میشی پسر عموم خدا وکیلی چنتا پسر رو میشناسی باکره باشن و اینکار رو انجام نداده باشن؟!!!!!!!!! خیلی از رفیقای من موقع ازدواج به همسراشون گفتن قبلا رابطه داشتن ولی پشیمونن الان هم واقعا رو حرفشون هستن.چی شد ؟ همسراشون جدا شدن زندگیشون خراب شد؟ نه فدات شم فقط به قولی که دادن وفادار موندن غمت نباشه دادا اگه دوست نداشت میزاشت میره.
:46:
این مسئله برای خودم هم سئوال.... که چرا خدا منو این طوری رسوا کرد من به همسرم وفادار بودم توی این دوران زندگی هیچ خیانتی بهش نکردم چند بار وسوسه شدم اما کاری نکردم .......
همسرم داره سعی میکنه فراموش کنه چطور میتونم فیلم از ذهنش پاک کنم اینو بهم بگید نه اینکه اشتباه کردم... گناه کردم... این چیز خودم میدونم تا قیامت باهاشون درگیرم ..... کار ی که انجام شده وهیچ راهی ندارم جز پشیمونم
-
درود دادا
never never never از ذهنش پاک نمیشه هیچوقت اینو از کلت بریز دور فدات شم :43: بعهش وفادار بمون دوسش داشته باش بهش راستشو بگو و و به تمتم معنا براش یه شریک زندگی خوب باش کمرنگ میشه ولی هیوچقت پاک نمیشه.
راستشو بگو.شوووووهر خوبی واسش باش تنها راه همینه فدات شم :72:
-
سلام،
من هم به عنوان یک خانوم میگم باید راستش رو بگی. اصلا از روز اول که باهاش آشنا شدی باید بهش میگفتی و قول میدادی که بهش وفادار بمونی. همسر من وقتی با من آشنا شد بهم گفت که قبلا چه رابطههایی داشته. حتا بعد از اون هم یه وقتها از اونا حرف میزد تا اینکه من ازش خواستم دیگه از اونا صحبت نکنه. برای یک زن شنیدن این حرفها حتا وقتی مربوط به گذشته باشه خیلی سخت و دردناکه. به خصوص زنی که خودش از این لحاظها پاک بوده. ولی از طرفی هم حقیقت اینه که اکثر مردها قبل از ازدواجشون رابطههای دیگه داشتن و فقط فرقشون اینه که بعضیها حقیقت رو میگن بعضیها هم نمیگن. آخرش هم اینکه خانومها میدونن اگه از همسرشون جدا شن نفر بعدی هم که سر راهشون قرار میگیره پسر پیغمبر نیست.
با دروغ گفتن شما فقط ناپاک تر میشی. به نظر من با توجه به شناختی که از همسرت داری جوری صحبت کن که درک کنه هر کسی تو جوونی کارهای غیر معقول و اشتباه انجام میده ولی مهم امروز هست که میخواد درست زندگی کنه و جبران کنه. بگو خداوند به این بزرگی توبهٔ بنده هاش رو میپذیره پس ما هم باید بخشنده باشیم.
آخر هم اینکه هیچ کس غیر از شما و خداوند نمیدونه تو دل شما چی میگذره. ولی اگه واقعا پشیمون باشی خدا کمکت میکنه ناامید نشو. شاید راه سخت در پیش داشته باشی ولی مقاومت کن.
-
با سلام
ممنونم...کاش همه خانمها مثل شما فکر میکردنداما هر آدمی یه جور برداشت میکنه .... دارم دیوانه میشم.
همسرم اخلاقش خراب بود خرابتر شده هر روز یه حرفی میزنه میگه تو باید همه اموالت را بنامم کنی از این به بعد هر چی میخریم باید بنام من باشه . کتک کاری میکنه ...جیغ میزنه ... با مامانم بحث گرفته البته تقصیر مامانمه....همش داره حرف فیلم میزنه ...حجاب گذاشته کنار گفته دیگه نمیخوام چادر سر کنم تو نباید حرف بزنی ....میگه تو دیگه حق حرف زدن نداری من خیلی بهت لطف کردم که ازت جدا نشدم .. بهش گفتم یک ماشین برات میخرم به نامت میکنم فایده نداشته.
من از اون روز همش کنارش بودم باهاش خیلی خوب بودم اما دیگه نمیتونم من آدمی نیستم که هر چی خانمم گفت بگم چشم البته تا اندازه ای...خیلی خیلی دلم براش میسوزه چون با دیدن این فیلم کلآ بهم ریخته با خانواده خودش هم رابطه خوبی نداره در کل خانوادهتن اعصاب ندارن.. اهل معاشرت نیستند
دیشب تصمیم گرفتم از این دنیا راحت شم دارم با همه یه جورایی خداحافظی میکنم من از زمان ازدواج به بعد(4سال) خیلی سختی کشیدم هر وقت خونه مامانم میرم همش بد میگه راجب خانواده همسرم و خودش ..همش میخواد من حرفای اون تائید کنم اونجا آسایش ندارم خونه خودم هم آسایش ندارم همش بحث های بی مورد الان که از بحث فراتر رفته ...هر چه سعی میکنم نمیتونم راهی پیدا کنم که هم مادرم وهم همسرم از دستم راضی باشند یا دو تایی با هم خوب باشند من فکر نکنم کسی باشه بتونه طاقت بیاره توی این 4 سال...
به نظر شما آدم اگه توی این دنیا باعث آزار واذیت همسر و مادرش باشه چکار باید بکنه؟
فکر میکنم زندگی یه چیز بی معنی.. داشتم زندگیمو میکردم گفتن زن بگیر بهتر... اما بهتر که نشد بدتر هم شد کجای زندگی خوبه که ما ندیدیم چه چیز خوبی داره همش کار وسرکوفت زدن ....خدایا خودت چاره ای کن....
-
سلام دوست گرامی
متاسف شدم که زندگیت رو داری روی دروغ بنا می کنی. بهتره هر چه سریعتر راستش رو بگی و از عواقبش نترسی که عواقب دروغ خیلی بدتره!
اگر از من به عنوان زن بپرسید می گم که خانم شما درسته که خیلی از دیدن اون فیلم خیلی خیلی ناراحته ولی بیشتر از اون از دروغهای بی سر و ته شما ناراحته، احساس عدم اعتماد داره و پیش خودش فکر می کنه مردی که موضوع به این واضحی رو داره منکر می شه، حتما می تونه بیشتر از این هم دروغ بگه، که البته استدلالش درست هم هست!! این دروغ شما رو مجبور به دروغهای بیشتر خواهد کرد.
سریعتر راستش رو بهش بگید تا کار بیشتر از این خراب نشده!! جالبه که اینجا همه دارند همین رو می گن ولی شما باز دنبال راههای دیگه می گردی که قضیه رو سرهم بندی کنی!!!
بهتره ببریش یه مکان عمومی، مثلا توی رستوران یه جای خیلی آروم و مناسب و داستان خودت رو از زبان شخص سوم بگی، مثلا بگو یه فیلم دیدم که داستانش این بود یا حالا هر چی... آروم آروم براش توضیح بده و اظهار پشیمونی کن و بگو که دلیل دروغهات این بوده که دوستش داری و نمی خواهی از دستش بدی (البته اگر واقعا همینه!!)
براش توضیح بده که توبه کردی و ازش بخواه که ببخشدت
می تونی یه سفر هم جور کنی و برای اینکه دو تایی این روزهای بد رو فراموش کنید، با هم یه سفر دو سه روزه برید به یه جای کاملا آروم و دور از هیاهو، مثلا کیش یا یه شهر کوچیک و ساکت.. تمام توجه و محبتت رو توی سفر نثارش کن!
شاید مجبور شی بارها و بارها ازش عذرخواهی کنی.. اگر به حالت عادی برگشت حتما بخشیدتت.
در هرحال رفتار خانم شما در این شرایط کاملا عادیه و می تونست خیلی بدتر هم باشه..
-
hagseyed عزیز ، روزی که همه اینجا ازتون خواستند صادقانه حقیقت رو به همسرتون بگید برای این بود که به چنین روزی نرسید ، شما محــــاله بتونید با این کارهای بچگانه همسرتون رو قانع کنید ، اگه یه زن چنین دروغی رو از شوهرش باور کنه که دیگه زن نیست!
حالا نه تنها همسرتون رو قانع نکردید ، بلکه از خودتون هم یه آدم دروغگو پیش روش ساختید که راحت قسم دروغ میخوره و مدارک جعلی درست میکنه ، نتیجش هم شد بی اعتمادی همسرتون و سردی احساسی که بینتون افتاد.
گفتیم که دروغ دروغ میاره عزیز من ... و دروغ رابطه و زندگی شما رو تباه میکنه.
حالا هم دیر نیست ، هرچند که خیلی سخت تر از روزی شده که اومدید اینجا ، اما بهتره کار رو ازین خرابتر نکنید
چرا گره ای که با دست باز میشه رو میخواید با دندون باز کنید و خودتون رو خفه کنید؟
برای زنها ارزشمندترین مساله صداقت شوهرشونه ، حالا هم برید و حقیقت رو بهش بگید ، بابت دروغگوئیتون ازش عذرخواهی کنید ، البته منتظر عکس العمل تندش هم باید باشید. حالا دیگه گناه دروغ گفتن هم به کارتون اضافه شده که حتی از اصل خطایی که کرده بودید هم برای خانومتون دردناکتره. باید زن باشید تا اینو بفهمید.
اما بالاخره با صداقت ، محبت و صبر همش درست میشه ،
از دروغتون شدیدا ناراحته ، بهش بگید ترسیدید اگه راستش رو بگید دیگه دوستتون نداشته باشه ، و بهش قول بدید دیگه هرگز بهش دروغ نمیگید
اون از رابطه جنسی شما با زن دیگه ناراحته ، بهش بگید هیچکس سر سوزنی هم براتون جذابیت اونو نداشته و نداره و همیشه عاشقش بودید، تنها کسیه که باهاش تونستید عشق رو تجربه کنید و ...
از ناراحتی روحی که تو این مدت کشیده ناراحته ، پس به احساسش , عصبانیتش و حرفاش گوش کنید تا تخلیه بشه و آروم بشه
نباید یکهو انتظار معجزه داشته باشید ، اما اگه کمی صبوری کنید و نشون بدید احساسش رو درک میکنید همه چی بهتر میشه
با ادامه دادن روال فعلی فقط خودتون و زندگیتون رو تباه می کنید. اونهم زندگی قشنگتون رو که میتونست با راستگوئی تداوم داشته باشه.
-
با سلام و ممنونم
چند روز پیش راستشو گفتم البته گفتم فکر کن که اینجوری ...بهش گفتم به علت فشار جنسی وتنهایی خانمی صیغه کردم اما دیگه باهاش رابطه ای ندارم حتی از اون روز دیگه ندیدمش یک دفعه رابطه بوده ...اما اون هر روز یه چیزی میپرسه و بحث میگیره به خونوادم بد میگه میگه شما لیاقت ندارید فحش میده کتک کاری میکنه من نمیتونم این وضع تحمل کنم نمیتونم
مادرم تنها زندگی میکنه میگه نرو خونه مامانت ماهی یکبار برو اما اون کسی نداره به غیر ازمن ..نمیتونم تنهاش بذارم ..
از صبح زدم بیرون خونه نرفتم.... امروز بهش گفتم خسته شدم دیگه هر کار دوست داری بکن برام دیگه مهم نیست هر چی داره اعصابش بدتر میشه .......
-
ما گفتیم دروغ نگید اما راست رو هم جوری بگید که به غرورش برنخوره
معلومه که عصبی میشه و تحت فشاره,به هر حال هر کاری یه عواقبی داره,کاش درست متوجهش میکردید که عزیزتر ازون کسی براتون نیست
به هیچ سوالی راجع به اون رابطه جواب ندید چون ایشون فقط دلیل میخواد برای خالی کردن خشمش و حق هم داره
قرار نبود راحت بپذیره,خودتونم میدونید
خودتونم جای ایشون بودید اوضاع روحی بدتری داشتید
پس عجله نکنید
بهای کارتونو بپردازید,آرامش زندگیتون که به همین راحتی برنمیگرده!!!!
اگه میتونید باهم برید مسافرت,یا کاری کنید دلش آروم بشه,هر زن دیگه ای هم جای اون بود اوضاع روحیش به هم میریخت
خانمها تو اینجور مواقع احتیاج به حمایت بیشتر دارن,برعکس آقایون
ازش دور نشید,تنهاش نزارید,حتا اگه میتونید باهم برید مشاوره
بهش بفهمونید این زندگی رو راحت به دست نیاوردید که راحت از دست بدید
اطمینانشو جلب کنید
زمان میبره اما لطفا خسته نشید
-
حالا که راستش را گفتید باید کمی صبور باشید و درکش کنید.
گفتید که قبلا هم عصبی بودن الان مسلما بدتر شدن. طول میکشه تا باور کنن کنار بیان و از همه مهمتر اعتماد کننچرا که دروغ های اولیه شما baes شده اعتمادش از دست بره خیلی سخته که نتونی به نزدیکترین کست اعتماد کنی
شما هم تحت فشار عصبی مخفی کردن حقیقت و فاش شدن رازتون هستید
بهتره فعلا سر مسائل دیگه بحث نکنید
اون مشکلات را اصلا الان باز نکنید
اگر از جزییات میپرسه بگو یادم نیست بذار فکر کنه اینقد واست بی اهمیت بوده که یادت رفته
آقایون دروغ گوهای خوبی نیستن اما زیاد دروغ میگن!!
اگر بخوای دروغ بگی یا حتا ندونسته یک سوالش را اشتباه جواب بدی باز به همه چیز شک میکنه
پس کلا منکر حافظه ات شو و بگو جزییات یادم رفته
ببرش مشاوره .
نگو واسه خودش بگو واسه خودم . واسه اینکه تو را بهتر بشناسم واسه اینکه دوست دارم و نمیخوام از دست بدمت یا ازم دور شی
بگو میخوام یاد بگیرم چطوری باهات رفتار کنم که دوستم داشته باشی
هر بار که موضوع را یاداوری میکنه بگو که از این مساله خیلی شرمنده و ناراحتی و یاداوریش ازار ت میده بگو اصلا دلت نمیخواد به اون خطا فکر کنی یا در موردش حرف بزنی چون از کاری که کردی متنفری
هر بار با همین جمله ها و کلمات محبت آمیز ازش دلجوئی کن و نذار از اون موزو حرف بزنه بگو که دوستش دری و با یاداوری اون موزو و اینکه خانومت به خاطرش اذیت شده عذاب میکشی
یه کم غرورت را بذار کنار و نازش را بکش
بیشتر از ماشین به نام کردن الان عزیزم فدات شم کاربرد داره و آرومش میکنه
آروم باش تا این روز ها بگذره بعد در مورد مشکلات مادر خودت و خانواده اون صحبت میکنی. فعلا بذار این روزها به خوبی بگذره.
امیدوارم زودتر به آرامش برسید :72::82::72:
-
با سلام وممنونم
الان باهاش تماس گرفتم وتمام حرفهای شما را برایش همان طوری که گفتید شرح دادم..یعنی گفتم دیگه نمیخوام راجب این موضوع صحبت کنم اذیت میشم اذیت میشی خیلی قربون صدقه اش رفتم ...ازش خواستم همه چیزو فراموش کنه زندگی ارزش این حر فهارو نداره گفتم میریم مسافرت تا روحیش عوض شه
گفته باید یه جایی اجاره کنیم و از کنار خونه مامانت بریم یه محله دیگه تا مامانت بفهمه داره ما رو اذیت میکنه با حرفهاش ...این کار درسته یا نه؟میترسم مادرم ناراحت بشه ..
ازش خواستم چادر سر کنه گفت اگه قول بدی با مامانت کمتر رفته امد کنی باشه قبوله منم قبول کردم
خیلی دلداریش دادم راجب مخالفت با مادرم گفتم دوست ندارم به مادرم فحش بدی یا اینکه اصلا حرفشو بزنی زندگیمون ارزش این حرفها رو نداره ما با چه سختی زندگیمونون ساختیم این درست نیست به این راحتی و با این حرفها خرابش کنیم ...همش طرفدارش شدم گفتم تو راست میگی مامانم اشتباه کرده این حرف زده فقط خدا کنه عواقب بعد نداشته باشه چون خودم اصلآ راضی به زدن این حرفها نبودم فقط با راهنمایی شما گفتم
-
هواشو داشته باشید اما بی احترامی رو اصلا قبول نکنید
بهش بفهمونید همونطور که شما احترام خانواده اونو دارید و مهمتر ازون احترام بزرگتر از خودتونو از بی احترامی نمیگذرید
بحث مادر شما و ایشون هم نیست,این مربوط به شخصیت آدماست
دوست عزیز تو هر موقعیتی میتونید رفتار درست انجام بدید اما اینقدر نترسید که امتیاز دارم میدم و...
این اتفاق شاید خیلی از کاستی های زندگیتونو رو میکنه و فرصتی میشه برای شناخت بیشتر
پس حتما سر فرصت مشاوره برید حالا به هر بهانه ای,جوری که منجر به جبهه گیری نشه
ما فقط پیشنهاداتمونو میگیم این شمایید که تشخیص میدیدبنابر شرایطتون کدوم مناسب تره
اما فقط یه توصیه که اصلا دیگه حتا به اون رابطه و فیلم نپردازید,حرفشم زده شد صحبت دیگه ای پیش بکشید و بفهمونید یه موضوع بی اهمیت بوده
اینقدر شرط و شروط نزارید و هی دنبال امتیاز دادن یا گرفتن نباشید
مسافرت هم رفتید سعی کنید یه تجدید روحیه برای هردوتون باشه
برنامه های آینده تون,آرزوهاتون و... از همه بگید
بحندید,شاد باشید و فراموش کنید
امیدوارم آرامش برگرده به زندگیتون
صبور باشید:72:
-
یک مقدار منصف بودن هم بد نیست حاجی جان! چادر سر کنه؟ نعوذبالله چند درصد از آقایان از چنین گناهی در مورد همسرشون می گذرند اون هم با فیلم ضبط شده! اصلا تصورش هم مو به تن آدم سیخ می کنه! یک مقدار انصاف.. من مذهبی نیستم . ولی احتمالا شما مذهبی باشی. حضرت علی (ع) همیشه توصیه داره به انصاف داشتن . در حق هر کسی. شما دروغی رو گفتید که رئیس جمهور آمریکا رو به پای میز محاکمه کشوند. اگر همسرتون کمتر به روتون میاره نشونه بزرگواری اون هست.
به نظر من سعی کنید اصلا خودتون رو حساس نشون ندید. بیشتر بهش محبت کنید، اون سزاوار دوست داشتن و محبت دیدنه. به نظراتش احترام بذارید ولی اصطلاحا خودتون رو از دست ندید یعنی وقار و اعتماد به نفس یک مرد رو داشته باشید. بگذارید زمان مشکلتون رو کمرنگ می کنه. حساسیتهاتون رو از بین ببرید.
-
با سلام وممنونم از همه شما دوستان
حرف شما درست هیچ مردی نمیتونه از چنین گناهی بگذره (البته به نظر من) من هم خیلی عذاب میکشم چون تصور این چنین چیزی را هم نداشتم.... بدترین و یا آخرین حد انتضار (که دعا میکنم برای هیچ کس از این اتفاقها پیش نیاد)از یک خانم نسبت به شوهرش است که حتی فکر کردنش برای بعضی خانمها هم سخته چه برسد به دیدن فیلم جنسی همسرشون با یک فرد دیگه .....من خیلی شرمنده همسرم هستم وسعی میکنم اشتباهم را با بزگواری او جبران کنم .... باید همسرم را درک کنم اما نمیتوانم بهش میدان بدم چون میشناسمش اگه یکم بهش زیادی میدان بدم بعدا باهاش مشکل پیدا میکنم چون خانواده همسرم مادر خانم همه کاره خونه است پدر خانم فقط دکور خونواده است همسرم هم همیشه قبل از این ماجرا میخواست که من به همه حرفهایش گوش بدم و هر چه ایشون گفتند بگم چشم الان که این اتفاق افتاده منظورش اینه که من هر چی میگم تو باید بگی چشم یعنی تو خانم باش من آقا .....ولی توی خانواده ما اینجوری نیست من زیاد سخت گیر نیستم ولی زیاد هم به خانمها میدان نمیدم ...... من از این موضوع هراس دارم و نمیتونم تمام اختیارمو به خانمم بدم از طرفی هم اون اعصابش خیلی داغونه باید یه جوری این ماجرا از ذهنش پاک کنم فقط چطوری باهاش رفتار کنم که هم فراموش کنه وهم این رفتار من باعث نشه که اون فکر کنه من هر چیز که گفت بگم چشم ....
زیاد مذهبی نیستم حتی بعضی وقتها خودم بهش اجازه میدم چادرسر نکنه ..اما به بعضی چیزها اعتقاد دارم ...اگه امروز خواست چادر در بیاره ....فردا میخواد موهارو فر بده ...اون وقت نه من میتونم منصرفش کنم نه خودش از این کار دست بر میداره (چون خانمه دوست دارن همه یه جوری بهشون توجه کنند اگه این عادت بشه دیگه کاری نمیشه کرد)
-
دوست عزيز سلام و وقت بخير:72:
منم يه خانمم تو اين تالار مثل همه خانمهاي ديگه با عقايدي متفاوت،ولي مطمئنم هيچ خانمي حتي ببخشيد كه اين رو ميگم خراب ترين نوعش هم نميتونه خيانت همسر و يا ارتباط همسر با زن ديگه اي رو از يادش ببره.پس اين يك طرف قضيه كه شما ميبايست سعي ميكرديد قضيه پيش آمده رو كتمان كنيد و بگذاريد بين خودتون و خداي خودتون.ولي خوب نشد و اين كارتون رو بسيار سخت خواهد كرد ،چرا كه اعتماد همسرتون نسبت به شما از بين رفته و انتظار نداشته باشيد به اين زودي ها قضيه تموم بشه و انگار نه خاني اومده و نه خاني رفته.پس خواهشا قيافه حق به جانبي نداشته باشيد.درسته موقعيت خانم با آقا فرق ميكنه و حالا چون تحت شرايطي دين ما به مرد اجازه داشتن 4 زن رو داده كه البته به نظر من به غير از معصومين هيچ مردي شرايط اين موقعيت رو نداره، ولي مردها هم نبايد به خدشون اجازه هر كاري رو بدن.خيانت خيانته چه براي مرد چه براي زن.سوء استفاده جنسي بده چه مردش چه زنش.
حالا بگذريم دوست عزيز زنتون حق داره نسبت به شما بدبين باشه و بخاطر همين ميخواد جاپاش مطمئن باشه،مثلا خونه به نامش بشه،رو حرفش حرف نزنيد و خيلي چيزهاي ديگه ،به قولي ميدونيد تحت كنترلتون داشته باشه چون شما خطا كرديد و خطاتون هم متاسفانه كوچيك نيست.يا بهتره بگم جزو خط قرمزاي تقريبا همه زنهاست يا مهمتر از اون خط قرمز هر مرد و زنيه.سعي كنيد يه مدت باهاش مهربون باشيد،بهانه دستش نديد اگه خواست چك اتون كنه بذاريد بكنه.موبايلتون،ارتباطاتتو رو كنترل كنه خوب به نظر من طبيعيه.اگه ميتونيد حتما بريد پيش مشاور.
تازه يه چيز ديگه هم هست كه من حق رو به همسرتون ميدم.شما خودتون خطا كرديد و جالبه بهش ميگيد چادر سرش كنه؟چرا؟به نظرتون اين درسته كه خودتون گناهكار باشيد و بعد چون مرد هستيد نسبت به همسرتون تو اين موقعيت تعصب به خرج بديد؟شما بايد متاسفانه به خاطر اشتباهتون و توبه اي هم كه كرديد بسيار حليم باشيد.بردباري به خرج بديد.بسيار دعا كنيد.نماز و روزه هاتون رو به موقع به جا بياريد.بذاريد همسرتون هم درك كنه و ببينه كه شما اون مرد دورا ن مجردي نيستيد و پابند زندگي و زنتون هستيد و الان ديگه پاهاتون نمي لغزه.
وقتي من فكر ميكنم خدايي ناكرده اگه اين اتفاق براي من ميافتاد چيكار ميكردم.داغون ميشم،تصورش هم برام ديوانه كننده است.هيچ چيزي نميتونست اعتماد از دست رفته ام رو بهم برگردونه.نميدونم شايد زمان و رفتار طرف مقابل به مرور چاره ساز باشه....
براتون دعا ميكنم و اميدوارم هميشه پاك باشيد و پاك بمونيد و ديگه خطاي اينجوري نكنيد.دعا ميكنم زندگيتون دوباره شيرين بشه،آمين