-
با عشقم ازدواج کنم یا خواستگارم؟باید سریع جواب بدم تا دو روز دیگه
سلام دوستان
من و هم کلاسیم بهد از چهار سال تحصیلمون که رابطه نزدیک داشتیم؛به عنوان همکلاسی نه بیشتر،ایشون گفتن که دو سه ساله به من علاقه دارن و ازم خواستگاری کردن.ازون جایی که شناخت خوبی روشون داشتم گفتن با خانواده بیان.که یک ماهی طول کشید و ما بیشتر آشناشدیم و علاقه بیشتر شد.اما خانوادم مخالفت کردن؛چون تکلیف خدمت و کارش مشخص نبود هنوز.و البته با قومیت ایشون که لر هستن هم مشکل داشتن.منم با توجه به مخالفت خانواده خواستم تا رابطمون تموم شه،سعی هم کردیم اما ایشون داشتن افسرده میشدن،منم دوسش داشتم و با دیدن عشق پاکش نمیتونستم ازش دست بکشم.رابطمون ادامه پیدا کرد اما ازون جایی که هردو افراد معتقدی هستیم برای شرعی بودن رابطمون عقد موقت کردیم.تو این مدت با هم معاشقه هم داشتیم چند بار اما دیگه بعد از عید کلا همدیگرو ندیدم.گفتش که تا نیام خواستگاریت دیگه همو نبینیم.
دنبال کارای امریش بود تا جور شه.وقتی اوکی شد قبل رفتن با خانوادم صحبت کردن و اونام راضی شدن فقط گفتن تو این مدت تحقیقات کنن.همه چیز خوب بود و دیگه منتظر تموم شدن آموزشی بودیم که واسم خواستگار اومد.حالا خانوادم زیرش زدن و میگن اون شرایط نداره و باهاش بدبخت میشی.چرا وقتی موقعیت بهتری هست اونو انتخاب نمیکنی؟همه فامیل مخالفن اونم به دلیل قومیتش!در حالی که خانواده خوبین.حتی مامانم میگه که علی رو خیلی دوس داره و خیلی پسر خوبیه.اما چون الان درآمدش کمه بدبخت میشم!!!ولی دلیلشون حرف مردمه.درضمن سطح علمی و اقتصادی خانواده من بالاتر از اونه.حالا کمکم کنید چطور خانوادمو راضی کنم؟اون خواستگارم دوست پسرعممه و میگه بچه خوبیه و کار هم داره اما اینا که دلیل نمیشه اونو انتخاب کنم.میشه؟
توروخدا کمکمک کنین پس فردا میان:302:
:323::323::316::323:
-
RE: با عشقم ازدواج کنم یا خواستگارم؟باید سریع جواب بدم تا دو روز دیگه
سلام
مشکل خانوادتون فقط مسئله مالی و قومیت هست؟
ایراد دیگه ای نمیگیرن؟
-
سلام
شما به خواستگار جدیدت گفتی که عقد موقت با کس دیگه ای داشتی و معاشقه هم داشتید؟
-
دوست عزیز HMD
آره همیناس.من و اون واقعا همو دوس داریم.
همش واسشون حرف مردم مهمه و اونایی کهدوست بودن بدبخت شدن!اما ما که از تو کوچه همو پیدا نکردیم.بعد از شناخت علاقه مند شدیم.
دوست عزیز maryam123
نه.نمیشه که بگم!
-
نانیلا جان
حرف زیادی ندارم که برات بگم.
اما یادت باشه زندگی که بر اساس عدم صداقت بره جلو اسمش زندگی نیست.مطمئن باش یه روزی حقیقت آشکار میشه و دیگه نمیشه جمع و جورش کرد.
به وجدانت رجوع کن.ناراحت نمیشی اگر اون اقا قبل از شما با کس دیگه ای صیغه محرمیت خونده باشه و باهاش معاشقه کرده باشه و حالا به عنوان یک مرد پاک و با صداقت بیاد جلو؟
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری.
موفق باشی
-
من که نمیخوام با اون ازدواج کنم.من عشقمو میخوام .نمیدونم چطور خانوادمو راضی کنم.اینو میخوام بدونم
-
چقدر زندگیت جالبه ، دقیقا جریان زندگی دوست منه .
اون هم با یک پسر لر عاشق هم بودن که خانواده دختره قبول نمیکردن چون دخترشون یکی یدونه بود و نمیخواستن هیچ وقت به غریبه بدهند و به راه دور و همچنین اصلا اون پسر لر رو هم نمیشناختند
دختره یک خواستگار خوب داشت که خانوادش اصرار داشتن که با اون ازدواج کنه .
چقدر جالب تاپیکت رو خوندم کاملا یاد اونا افتادم .دوستم الان با همون هم کلاسیش که لر بود چند ساله که ازدواج کرده الان هم خوشبخت هستد.ولی میدونی چی کار کردن؟ پسر بلند شد خودش رفت خونه بابای دختره و از عشقش به دختر به بابای دختره گفت و بهش قول داد که خوشبختش میکنه و هر جوری که بود باباش رو راضی کرد .
الان هم با هم خدارو شکر خوشبختن
ببین اگر هم کلاسی شما هم واقعا تورو خیلی دوست داره باید مرد و مردونه بیاد جلو و به بابات بگه که من دخترتون رو میخوام و خوشبختش میکنم .الان بهترین موقعیت هست که هم کلاسیت رو امتحان کنی .ببین چند مرده حلاجه !
اشکال نداره اون خواستگارت هم بیاد ، شما که نمیخواین همین الان عقد کنید وبهشون بگو که باید فکرام رو بکنم .و توی اون فرصتی که داری هم کلاسیت رو امتحان کن
-
دقیقا همین طوره.کلی با باب مامانم حرف زده راضیشون کردهدوباره نظرشون برگشته
حلالا اون تو فکر عقد کردنه و من بهش نگفتم که خانوادم زیرش زدن
نمیدونم بگم یا بذارم بیاد بعد
همش میگن میخوای خودتو بدبخت کنی:302:
-
بهش بگو .جرا نگی؟
بگو که اگه قراره کاری انجام بده انجام بده
اگر قراره 2باره بیاد خواستگاری بیاد
اگر نگی بعدا بهت میگه که چرا به من چبزی نگفتی که من درستش کنم .
در ضمن عزیزم لرها فرهنگشون یکم متفاوته .آیا راجع به فرهنگشون تحقیق کردی؟ همه جوره همه چیز رو پذیرفتی؟
مثلا یکیش اینه که شب عروسی باید لباس لری بپوشی ،به همه این ها و خیلی تفاوت های دیگه فکر کردی؟
هم کلاسیت لر کدام قسمت از کشور هستند؟
-
بهش گفتم.گفت حلش میکنه.اما باید خانوادم راضی بشن.
بله تحقیق کردم.ایشون از سمت مادر هم شهری من هستن و تفاوت فرهنگی نداریم.جنوب
با مامانم دعوام شد
میگه تو روم وایمیسی
منم گفتم از حقیم دفاع میکنم
من به انتخابم و راهم ایمان دارم
میگه پس برو با ایمانت1پدر مادر میخوای چیکار؟؟؟؟
من چیکار کنم؟چطور قانعشون کنم؟
بخدا هم کلاسی من خیلی پسر خوبیه و همه جوره بهم میخوریم
-
اگر اون پسر رو خوب می شناسی و ازش مطمئنی به حرف پدر و مادرت گوش نده. مهم خودتی که باید یک عمر زندگی کنی. اگر بینتون عشق هست هر جوری شده سعی کنید به هم برسید. پدر و مادر هم باید درک کنند که این مسائل جزئی نباید باعث جدایی دو نفر از همه بشه. حالا لر باشه که چی؟ همه تو این مملکت از یه قومی هستند. یکی لره، یکی ترک، یکی کرد، بلوچ، ترکمن، گیلکی و ... مهم فرهنگ و درک خانوادگی اون فرده.
-
سلام nanila
نظر من اینه از راه دعوا و بی احترامی خانوادت راضی نمیشن!!
راهتو باید تغییر بدی باید در کمال احترام و محبت باهاشون گفتمان کنی از واسطه یا مشاور کمک بگیر!!
رضایت خانوادت خیلی گزینه مهمی هست دست کم نگیرش!!
ساده به شما بگویم با این روش نتیجه نمیگیرید!!
بهتره وضعیت و رابطتتون رو با والدینتون اصلاح کنید!
امیدوارم دوستان و کارشناسان بهتر راهکار بدن
موفق باشی:72:
-
عزیزم تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که بگم به هیچ وجه خودتو مجبور نکن تا دو روز دیگه جواب بدی زندگی که شوخی نیست
خیلی محترمانه و خیلی محکم با خانوادت صحبت کن بگو واسه تصمیم گرفتن وقت بیشتری میخوام
بعد با فکر و ذهن آزاد تصمیم بگیر
با عجله هر تصمیمی بگیری پشیمون میشی و دیگه راه برگشتی نداری
-
دوست عزیز اول بهت بگم که چیزی به اسم صیغه محرمیت نداریم چیزی که هست اسمش عقد موقت هست که اون هم بدون رضایت پدر دختر کلا باطله و کار شما اشتباه بوده و معاشقه تون هم :163:
شما که میگید هردو معتقد هستید باید اینو میدونستید که رضایت پدر دختر شرط صحت عقد موقت هست.
اگر همدیگرو میخواستید باید خویشتنداری میکردید و هیچوقت رابطه تون رو قبل از عقد رسمی و رضایت خانواده ها به معاشقه نمی کشوندید. میتونستید به قصد ازدواج با هم صحبت کنید اما معاشقه در عمل رو نه.
حالا هم سعی نکنید با بدخلقی و بی احترامی به والدین و خانواده اونها رو راضی کنید چون نتیجه عکس میده یا اینکه میگن برم هر کاری میخوای بکن و خدای نکرده رهاتون میکنن.
اگر مطمئن هستید این پسر مناسب شماست و بعدها به خاطر مسائلی که گفتید والدین ایراد میگیرن، خودت پشیمان نمیشی با دلیل قانعشون کن نه با جنگ و دعوا.
مثلا وضعیت شما الان تو خونه پدری میتونه نشونه ای از این باشه که ایا میتونید مدتی با درآمد کم یا اصلا بیکاری همسر کنار بیای یا نه؟
منظورم اینه که شما چقدر تو زندگی به سادگی و قناعت عادت دارید؟میتونید با سختیهای اول زندگی ای که هنوز درآمد مشخصی نداره بسازید؟
میتونید با فرهنگ متفاوت کنار بیاید؟این فرهنگ خیلی مسئله مهمیه بهش فکر کن.
موفق باشید
-
سلام nanila عزیز
دوست خوبم حست و عشقت قابل درک و احترامه و قصد ما هم کمک به شماست.دوستان هم خیلی خوب راهنمایی
کردن اما چند نکته هست که باید بدونی!
اول از همه اینکه تا وقتی اینطوری کسی رو دوست داری و بهش علاقه داری به هیچ عنوان به خواستگار دیگه فکر نکن!
حتی تا وقتی که ذهنت درگیر همکلاسیته هم نباید با کس دیگه ازدواج کنی!
پس برای اینکه تنش ها بخوابه و خودت هم کمی آرامشت رو به دست بیاری خواستگار معرفی شده رو فعلا رد کن!
در مرحله بعد سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی! چون تو اگر نتونی به خودت مسلط باشی نمی تونی فاتح
دیگران باشی!
در مورد خانوادت هم یادت باشه با ادب و احترام باهاشون برخورد کنی چون اونها یک عمر زحمتت رو کشیدن و باید
بهشون احترام بذاری! اگر میخوای به هدفت برسی باید صبور و با حوصله باشی و مودب اما قاطــــــــــــع!
بله شما باید در کمال ادب و احترام و منطقی بشینی با پدرت صحبت کنی اما با قاطعیت و بگی تا وقتی ذهنم درگیر
کس دیگست نمیتونم به کس دیگه فکر کنم و اگر هم این کار رو بکنم هم به خودم خیانت کردم هم خواستگارم و
ازشون بخواه که قضیه رو منتفی کنن.
بعد در مورد همکلاسیت با صبوری و حوصله و البته آرامش نظر خودت رو اعلام کن!
اما در این وادی چند نکته رو در نظر بگیر!
یکی اینکه مطمئن شو اون آدم واقعا ارزش این کار شما رو داشته باشه!
دوم اینکه منطقی تصمیم بگیر نه احساسی تا توی تصمیمت پشیمونی نباشه!
سوم خودت رو برای هر پیشامدی در زندگی آماده کن حتی فقر و نداری و روزهای سخت که اگر بیان عاشقی
فراموش میشه!
چهارم به این خوب فکر کن که این مرد آیا میتونه پشتیبان و تکیه گاه و همسر خوبی برای تو باشه سالها با فرهنگش
و خانوادش و عقایدش و باورهاش؟
و در آخر یادت باشه یک عاشق واقعی زمین رو به زمان میدوزه تا به خواستش برسه! پس محک خوبیه برای اثبات
عشقش به شما!
به چیزهایی که گفتم خوب فکر کن اما در آرامش نه در جار و جنجال و دعوا!
ای بسا به این نتیجه برسی که اصلا هر 2 خواستگار رو رد کنی و بیشتر روی خودت و شخصیتت کار کنی و با منطق
همسرت رو انتخاب کنی.
موفق باشی دوست خوبم.
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
ما همدیگر را دوست داریم ولی خانواده هامون نمی گذارند با هم ازدواج کنیم
يکي از شرايط مهم ازدواج استقلال است.
يعني شما براي زندگي خود بايد تصميم بگيريد. و ديگران نمي توانند به زور شما را مبجور به رفتن به خواستگاری و یا مجبور به قبول يا رد خواستگارتان بکنند واگر اين کار را کردند در صورت استقلال شما مي توانيد تبعيت نکنيد. اما اين بدان معنا نيست که نظرات مشورتي آنها را در نظر نگيريم و صرفا احساسات غير قابل کنترل خود را مرکز تصميم گيري قرار دهيم.
از مهمترين خطراتي که « ازدواج با احساسات انفجاري » موجب مي شود، شکاف بين واقعيت و خيال است.
خيال احساس محور شما زندگي ايده آلي با اين شخص را براي شما رسم کرده است. و در واقعيت با مسائل ديگري روبرو هستيد يا خواهيد شد. همين افسردگي و تنش که اکنون با آن روبرو هستيد اولين ثمر و ميوه چنين تصميمي هست. شما در خيال ارتباط ايده آلي با اين شخص داريد ولي در واقعيت با درگيرهاي مختلفي روبرو هستيد که انرژي شما را مي بلعد و زندگي رويايي شما را تحت تاثير خود داده است.
چنين ازدواجي با سماجت و پيگيري هر دو شما ممکن است انجام شود، ولي بايد آمادگي پذيرفتن هزينه ها ، و مسئوليت هاي آن هم باشيد. به عنوان نمونه يکي از اين هزينه ها همين درگيري هايي هست که اکنون شاهد هستيد. و اگر همانطور که اشاره کرده ايد تمام واقعيت هايي را که بر رابطه شما حاکم است فهرست کنيد، هر کدام هزينه و انرژي زيادي از شما تلف مي کند.
وابستگی قبل از ازدواج ،از آفت هاي عشق و رابطه است، و نکته منفي براي ازدواج محسوب مي شود.
نتيجه: تمام مسائل و مشکلاتي که هم اکنون دارید نمونه اي از مسائلي است که در زندگي با آن روبرو مي شويد يا از طرف خانواده ايشان در زندگي شما ايجاد خواهد شد، با اين وجود اگر شما مصمم هستيد که در دنيا فقط با ايشان خوشبخت مي شويد:
اول: اطلاعات شما منحصر به گفته هاي اين شخص هست که در ازدواج اينگونه اطلاعات کامل نيست.
دوم: بايد حتما به همراه اين شخص، حضوري با يک مشاور خانواده مراجعه نمائيد و جزئيات بيشتري را نسبت به هم به دست آوريد.
سوم: از هم اکنون بايد تمام انرژي ها و تلاشهاي خود را جمع کنيد تا پي در پي با تنش ها و اختلافها دست و پنجه نرم کنيد. و اگر آنقدر ضعيف هستيد که از هم اکنون اضطراب ، افسردگي و ... را جايگزين تلاش و ... مي کنيد، به نظر نمي رسد چنين راه سختي را بپيمائيد.
و در نهايت شما مهمترين انتخاب زندگي خود را در پيش رو داريد، سعي کنيد روشي را انتخاب کنيد که توان ادامه دادن و کنار آمدن با مسائل آنرا داشته باشيد.
مسائلي مثل : تنهايي و غربت، تفاوت فرهنگي و رسم و سوم آدب، خراب شدن ارتباط با والدين و از آن سو مطمئن نبودن به رابطه ديگر، مواجه شدن با واقعيت و فروکش کردن اين احساس فعلي، و ضعيف شدن ارتباطات دوستي ، فاميلي، شغلي و... .
-
ممنون از نظرات و راهنمایی های تمامی دوستان
من نمیخوام با جدال و دعوا پیش برم اما همدیگرو نمیتونیم قانع کنیم صداها بالا میره!
واسه من رضایتشون مهمه و میخوام که قبول کنن تصمیم احساسی نیست.
فرانک جان ما با تحقیق در نظرمراجع و مطمئن شدن از صحت کار اقدام کردیم.
من از هر حیث مطمئنم که ایشون لیاقت و ارزش اینو دارهکه با همه سختی ها و مشکلات زندگی در کنار او کنار بیام.همه مواردو هم سنجیدم/اختلاف فرهنگی وجود نداره.آدم واسه رسیدن به هر چیز با ارزشی یه سری سختی ها رو باید متحمل شه.
من حاضر نیستم به کسی دیگه فکر کنم یا حتی باهاش حرف بزنم اما خانوادم منو تو تنگنا میذارن.هم کلاسیمم ازین موضوع خیلی ناراحته و شدیدا بهش فشار میاد که خواستگار بیاد و میگه اجازه ندم.
اما من بعد از یک سال و اندی به تصمیم قاطع و محکم رسیدم که انتخابم ایشونه و اگر کوچک ترین عقب نشینی انجام بدم باید یکی از همین خواستگارای یکه میاد رو انتخاب کنم که این واسم مرگه!
من پس از شناخت ایشون و محکشون و با اطمینان کامل بهشون انتخبشون کردم و علاقه مند شدم/نه اینکه ابتدا علاقه وجود داشته باشه/البته کشش که وجود داشته اما علاقه عمیق درونی از ابتدا نبوده.
چطور خانوادمو قانع کنم که میتونم باهاش خوشبخت بشم؟
-
سلام دوست عزیز
من هم به تایید صحبت برخی دوستان، معتقدم، خاستگارتون باید قاطعانه با پدرتون صحبت کنن و هرچه سریعتر برای خاستگاری رسمی اقدام کنن، مطمئنا اگر خانواده قاطعیت ایشان را ببینند و مطمئن از علاقه ایشان و شما شوند، راحت تر با قضیه کنار میان! اگر هم با قومیت ایشون مشکل دارند، کمی در آمارهای ازدواج و طلاق و بزه و میزان تحصیلات اون قوم یا اون شهر اطلاعات کسب کنین و با شهر خودتون مقایسه کنین، هم برای خودتون خوبه و هم ارائه به خانواده، هر قومی نقطه ضعفی مثال زدنی داره و به دنبالش، نقطه قوت مثال زدنی! از نقاط قوت و مثبت با پر رنگی کامل صحبت کنین و....
از طرفی سعی کنین در نشست دوستانه از علی برای پدرتون بگین، از دلیل علاقتون به ایشان، ویژگیهای بارزشون نسبت به جوونهای هم سن و سال!
مطمئن باشین خانواده اگر شدت علاقتون را متوجه شوند و مطمئن از خوشبختیتون، بالاخره موافقت خودشون را ابراز میکنند اما در عین حال تا زمانی که مهری به ایشان دارین و منتظر ایشان هستین، به اجبار خانواده یا هر چیز دیگه فکر خاستگار دیگه ای رو در ذهن هم وارد نکنین، مگر زمانی که خودتون به این نقطه برسین.
موفق باشین:72:
-
توروخدا کمکم کنیییییییییییییییییید
خانوادم باهام لج کردن
میگن حتما باید با خواستگارت دوباره حرف بزنی
تازه مامانم به دور از چشم من امروز به هم کلاسیم گفته که جوابمون منفیه و دیگه لازم نیست بیای:302::302::302::302::302:
چه خاکی تو سرم کنم؟؟؟؟؟؟:323:
توروخدا یه راهی نشونم بدید
-
عزیزم بشین با مادرت منطقی صحبت کن ، بهشون بگو شما دوست دارید من با یکی ازدواج کنم ولی احساسا خوشبختی نکنم ؟ خوشبختی که به پول نیست فقط
بشین منطقی صحبت کن و از خوبی های هم کلاسیت بگو تا قانع شن .نشون بده که بزرگ شدی و داری به مسائل مهم فکر میکنی .سعی کن قانعشون کنی
-
همه ای کارا رو کردم
بی فایده بوده
با نامردی تمام بهش گفته جوابمون منفیه
اونم اصرار کرده تا راضی شده باهاش حرف بزنه اما گفته فردا نیا یه خواستگار دیگه میخواد بیاد
خداییش این چه عشق به فرزندیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
سلام
مشکل خانوادتون فقط مسئله مالی و قومیت هست؟
ایراد دیگه ای نمیگیرن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
سلام nanila عزیز
دوست خوبم حست و عشقت قابل درک و احترامه و قصد ما هم کمک به شماست.دوستان هم خیلی خوب راهنمایی
کردن اما چند نکته هست که باید بدونی!
اول از همه اینکه تا وقتی اینطوری کسی رو دوست داری و بهش علاقه داری به هیچ عنوان به خواستگار دیگه فکر نکن!
حتی تا وقتی که ذهنت درگیر همکلاسیته هم نباید با کس دیگه ازدواج کنی!
پس برای اینکه تنش ها بخوابه و خودت هم کمی آرامشت رو به دست بیاری خواستگار معرفی شده رو فعلا رد کن!
در مرحله بعد سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی! چون تو اگر نتونی به خودت مسلط باشی نمی تونی فاتح
دیگران باشی!
در مورد خانوادت هم یادت باشه با ادب و احترام باهاشون برخورد کنی چون اونها یک عمر زحمتت رو کشیدن و باید
بهشون احترام بذاری! اگر میخوای به هدفت برسی باید صبور و با حوصله باشی و مودب اما قاطــــــــــــع!
بله شما باید در کمال ادب و احترام و منطقی بشینی با پدرت صحبت کنی اما با قاطعیت و بگی تا وقتی ذهنم درگیر
کس دیگست نمیتونم به کس دیگه فکر کنم و اگر هم این کار رو بکنم هم به خودم خیانت کردم هم خواستگارم و
ازشون بخواه که قضیه رو منتفی کنن.
بعد در مورد همکلاسیت با صبوری و حوصله و البته آرامش نظر خودت رو اعلام کن!
اما در این وادی چند نکته رو در نظر بگیر!
یکی اینکه مطمئن شو اون آدم واقعا ارزش این کار شما رو داشته باشه!
دوم اینکه منطقی تصمیم بگیر نه احساسی تا توی تصمیمت پشیمونی نباشه!
سوم خودت رو برای هر پیشامدی در زندگی آماده کن حتی فقر و نداری و روزهای سخت که اگر بیان عاشقی
فراموش میشه!
چهارم به این خوب فکر کن که این مرد آیا میتونه پشتیبان و تکیه گاه و همسر خوبی برای تو باشه سالها با فرهنگش
و خانوادش و عقایدش و باورهاش؟
و در آخر یادت باشه یک عاشق واقعی زمین رو به زمان میدوزه تا به خواستش برسه! پس محک خوبیه برای اثبات
عشقش به شما!
به چیزهایی که گفتم خوب فکر کن اما در آرامش نه در جار و جنجال و دعوا!
ای بسا به این نتیجه برسی که اصلا هر 2 خواستگار رو رد کنی و بیشتر روی خودت و شخصیتت کار کنی و با منطق
همسرت رو انتخاب کنی.
موفق باشی دوست خوبم.
عزیزم حالا با مشکلات پیش آمده چه کنم؟
والدینم منو مجبور کردن که باید با خواستگارم حرف بزنن!چون تصور میکنن نظرم عوض میشه!آخه مگه عاشق با دیدن کس دیگه عشقش از یادش میره؟؟؟
هم کلاسیم به قدری ناراحت و دلخوره که تصورش سخته!
به مامانم گفته من تا همیشه منتظرشم و پا پس نمیکشم.بابام میگه دیوونس!
آخه من با این تفکرات چه کنم؟
توروخدا یه راه اساسی بهم بدید.
دیگه فردا شب میان و من وقتی ندارم.نمیخوام بیان.باید تا فردا ظهر راضیشون کنم که اون خواستگاره پاسخ منفی بدن.
توروخدا کمکم کنید و حسابی دعام کنید که خیلی محتاجم...:323::323::323::323::323:
-
اصلاً غصه نخور. اجازه بده خواستگارا بیان. بعد وسط مجلس خیلی مودبانه اعلام کن که خیلی ممنون که تشریف آوردید ولی من ازتون عذر می خوام. پسر شما خیلی انسان لایق و شایسته ایه اما من به یکی از همکلاسی هام که ازم هم خواستگاری کرده علاقه دارم. امیدوارم که از من دلگیر نشید ولی نمی تونستم مسئله به ای مهمی رو مخفی کنم. پدر و ماردت هم درسته ناراحت می شن. ولی اشکال نداره. یا باهات کنار میان و درکت می کنند یا اینکه به رویه ی غلطشون ادامه می دن. به نظر من اگر هر دو از هم مطمئنید زیر فشار های بی منطق خانواده تون کم نیارید. دختر خاله ی من هم به کسی علاقه داشت. تمام خانواده خودش و ما مخالف بودن اما با اصرارش با هم عقد کردند. دختر خالم که به نظر خوشحال و راضی میاد و الان چند ماهه خونه ی پسر و پدر مادر پسر زندگی می کنه. مهم خودشه که خوشحاله. خانواده ش هم دیر یا زود با این وصلت کنار میان. تازه این همکلاسی شما طبق گفته تون مزایای بیشتری هم داره. مسئله اینجاست که عشق اگر واقعی و از روی عقل و شناخت باشه بهترین انگیزه برای ازدواجه و اگر شما با کسی ازدواج کنید ولی عاشق شخص دیگه ای باشید به هر دوتون خیانت کردید. اینا رو برای پدر و مادرت توضیح بده. اگر می تونی پدر مادرت رو با این وبسایت آشنا کن و از دوستان بخواه اینجا با پدر و مادرت بحث منطقی کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
اصلاً غصه نخور. اجازه بده خواستگارا بیان. بعد وسط مجلس خیلی مودبانه اعلام کن که خیلی ممنون که تشریف آوردید ولی من ازتون عذر می خوام. پسر شما خیلی انسان لایق و شایسته ایه اما من به یکی از همکلاسی هام که ازم هم خواستگاری کرده علاقه دارم. امیدوارم که از من دلگیر نشید ولی نمی تونستم مسئله به ای مهمی رو مخفی کنم. پدر و ماردت هم درسته ناراحت می شن. ولی اشکال نداره. یا باهات کنار میان و درکت می کنند یا اینکه به رویه ی غلطشون ادامه می دن. به نظر من اگر هر دو از هم مطمئنید زیر فشار های بی منطق خانواده تون کم نیارید. دختر خاله ی من هم به کسی علاقه داشت. تمام خانواده خودش و ما مخالف بودن اما با اصرارش با هم عقد کردند. دختر خالم که به نظر خوشحال و راضی میاد و الان چند ماهه خونه ی پسر و پدر مادر پسر زندگی می کنه. مهم خودشه که خوشحاله. خانواده ش هم دیر یا زود با این وصلت کنار میان. تازه این همکلاسی شما طبق گفته تون مزایای بیشتری هم داره. مسئله اینجاست که عشق اگر واقعی و از روی عقل و شناخت باشه بهترین انگیزه برای ازدواجه و اگر شما با کسی ازدواج کنید ولی عاشق شخص دیگه ای باشید به هر دوتون خیانت کردید. اینا رو برای پدر و مادرت توضیح بده. اگر می تونی پدر مادرت رو با این وبسایت آشنا کن و از دوستان بخواه اینجا با پدر و مادرت بحث منطقی کنند.
به هیچ وج این کارو نکن که کنی روان و غرور و شخصیت پسر و خانوادش و خانوادتو خورد کردی.
اگر اومدن بذار مراسم تموم بشه،چند روز بعد نظر مخالفتو اعلام کن.در ضمن با اون کار اگر کوچیک ترین
امکانی مبنی بر رضایت خانوادت نسبت به همکلاسیت باشه از بین می بری و بدون رضایت قلبی
پدر مادرت به عقد هیچ کس در نیا.
-
شب شکن جان،فرهنگ جان درست میگن/نمیشه ای کارو انجام بدم
اون وقت دیگه عمرا اجازه نمیدن به عشقم برسم
من امروز یه حرف زدم که دیگه نیان و خودم بشون میگم جوابم منفیه مامانم برگشت به هم کلاسیم گفت جوابمون منفیه!!!
حالا خوبه اون مردونگی می کنه با همه رفتارای بد اینا بازم سر حرفش میمونه
اگه عشقش واقعی و عمیق نبود میگفت برو به جهنم من وظیفمو انجام دادم خانوادت نخواستن!
:302:من نمیخوام دیگه بیان
یکم کوتاه بیام فاتحه عشقم خوندس:302:
فرداشب باید هم کلاسیم بیاد خونمون نه اونا!
درکم میکنید چه حالیم؟
اون که دیگه مرده/غیرت داره
کسی رو که زن خودش میدونه دستی دستی کنار یه پسر دیگه بذارن که به چشم خریدار نگاش کنه!
خداییش کمر آدم میشکنه:302::302:
-
عزیزم اگر واقعا از تمام شرایط هم کلاسیت مطمئنی لازم نیست اینقدر اصرار داشته باشی و مضطرب باشی. از هیچ کس جز شما جواب بله گرفته نمی شه. پس از این جهت اصلا نگران نباش.
اما در مورد خواستگارت. به نظرم بهتره اینقدر موضع نگیری و نرم پیش بری. باهاش حرف بزن. اگر نمی خواهیش لازم نیست وارد جزئیات بشی. یک صحبت کلی. و بعد در موردش فکر کن و اگر نخواستی با مشورت خانواده جواب نه بده. .
اما در مورد هم کلاسیت: به نظرم حتی اگر عقد بدون اجازه پدر اشکال نداشته باز هم شما عاقلانه تر بود اینکارو نمی کردی و همین به نظرم دلیل خیلی واضحیه که شما داری با احساست تصمیم میگیری (چون هیجان مدار هستی و نتونستی کمی بیشتر تامل و صبر کنی) و البته هم کلاسیت هم به نظرم خیلی غیر مسولانه رفتار کرده که وقتی هنوز مطمئن نبوده که می تونه خانوادتو راضی کنه یا نه با شما معاشقه کرده. کمی بیشتر روی این مساله فکر کن.
یک مساله دیگه: اینقدر هم به جای هم کلاسیت غصه نخور. به جای خودت فکر کن و تصمیم بگیر.
-
فرهنگ جان شاید حرف شما درست باشه از یک نظر. ولی من خودم به شخصه اگر از یک دختر بعد از خواستگاری جواب منفی بشنوم و دلیل قانع کننده ای هم نشنوم خیلی بیشتر بهم برمی خوره تا اینکه یک دختر خانم رک و راست بگه کس دیگه ای رو از قبل دوست داره. لا اقل اینجوری مطمئن می شم که عیب و ایرادی در من نبوده که باعث جواب منفی شده و داستان چیز دیگه ست. البته طرز تلقی ها فرق داره در افراد مختلف. ولی اینطور که nanila در مورد خانواده ش می گه شاید بهتر باشه حرفی نزنه در خواستگاری اما این پدر و مادر هستند که دارند در حقش ظلم می کنند. من پسرم نمی تونم از دید یک دختر نظر بدم اما در همچین شرایطی هیچ وقت به پدر و مادرم اجازه نمی دادم که منو به کسی بدن که بهش حس خاصی ندارم. باز می گم اگر من خواستگار شما بودم علاقه ی شما به کس دیگه انقدر ناراحتم نمی کرد که یک جواب منفی غیر قانع کننده! ولی به خاطر لج نکردن خانواده تون شما هم سکوت کنید. چه می شه کرد. پدر و مادرتون متاسفانه با درایت و بزرگسالانه با مسائل برخورد نمی کنند و سعی در تحمیل دارند.
-
قبل از اینکه بیان دختر زنگ بزنه بگه من به یکی دیگه علاقه دارم شما زحمت اومدن نکشید،اشکال نداره ولی وسط مراسم
بی احترامیه.بعدشم این علاقه به یه نفر دیگرو هم می شه بعد از مراسم م گفت.
-
مامانم زاضی شده اما بابام رضایت نمیده بهشون نه بگیم
میگن یه بار دیگه باش حرف بزن نخواستی بگو نه
اما الکی میگن:302::302:
-
نانیلای عزیز
ممکنه هزار تا از این خاستگارا بیان و برن
دست زور که نیست، مثل یه مهمونیه معمولیه، آخرش میگی پسر کچل بود، جوراباشو نشسته بود یا هزار تا دلیل دیگه!!
اگه نمیدونی چه بهونه ای بیاری برای جواب رد دادن یادت بدهم، چون من استاد بهانه آوردن و جواب رد دادنم:311:
به نظرم بزار بیان و در نهایت جواب نه بده:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nanila
مامانم زاضی شده اما بابام رضایت نمیده بهشون نه بگیم
میگن یه بار دیگه باش حرف بزن نخواستی بگو نه
اما الکی میگن:302::302:
گلم
حالا چرا گریه می کنی؟ :)
شدی مثل این دختر کوچولوها که میگن من آمپول نمیزنم بعد مامان بابا لصرار می کنن ، بعد دختر کوچولو
میگه من میدونم الکی میگن
مگه میتونن به زور شما رو مجبور به کاری بکنن؟
با این تعاریفت فکر می کنم مادر و پدرت باور ندارن هنوز که تو بزرگ شدی و حق انتخاب و تصمیم گیری
داری. باید با رفتار بالغانه بهشون نشون بدی که تصمیمت عوض نمیشه!
میتونی بهشون بگی که اگر شما میخواین مهمون دعوت کنین موردی نداره اما بدونین من اگر هم توی
این جلسه شرکت کنم ، باز هم جوابم منفیه!
اینو با آرامش بدون لجبازی با قاطعیت بگین.
وقتی موضع محکم شما رو ببینن و باور کن که بزرگ شدین و دیگه بچه نیستین کوتاه میان!
پس بهشون بگین که انقدر صبر می کنین تا راضی بشن.
اگر خواستی میتونی به یک مشاور هم برای متقاعد کردن پدرت مراجعه کنی!
مشاورا معمولا خوب میتونن خانواده ها رو مجاب کنن.
اصلا هم نگران نباش گلم.
دنیا که به آخر نرسیده! به زور هم که نمیخوان تو رو بدن به کسی!
پس با آرامش اگر خواستگارت نظرت رو پرسید بگو نه و اگر تنها شدین بهش بگو به کس دیگه ای علاقه
داری.
مطمئن باش خانواده ات بالاخره کوتاه میان اما به شطی که صبور باشی و بی تابی نکنی.
-
خب عشقم میخواد امشب بیاد خونمون اینا میخوان اون خواستگاره بیاد نه این :302:
هم کلاسیمم غیذتی میشه بیان خواستگاری من
آخه اونا بیان باز قضیه کش پیدا میکنه و تو کار من و عشقم مشکل پیش میاد
واقعا دیگه بریدم
با آرامش با دعوا حرف حرف خودشونه
:323:
-
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
بچه ها بعد از کلی دعوا و تهدید قرار شده این خواستگاره امشب بیاد
توروخدا زود به کمک برسونین چی بگم بهش که بره و بر نگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:323::323:
-
اگر جواب منفی بدی پدر مادرت،آغت می کنن؟
-
نه بابا
میخوام پسره دیگه نیاد و ول کنه
چیا بگم؟
-
خب وقتی میری با پسره حرف بزنی, بهش بگو من یکی دیگه رو میخوام.
============
خواهرم.
خیلی احساساتی عمل میکنی, خیلی.
اینو بگم که جواب بی پولی و ... رو دیگه دل نمیده! عقل میده.
صحیح فکر کنید.
-
پس تکلیف هم کلاسیم که همه زندگیشرو گذاشته واسه من چیه؟
-
شما مسئول نیستی.می خواست رو زمینی که به نامش نشده خونه نسازه.
-
نقل قول:
پس تکلیف هم کلاسیم که همه زندگیشرو گذاشته واسه من چیه؟
وقتی این واقعیت هایی که در این سایت کاربران میزارن خدا رو شکر میکنم دوست دختر ندارم. :323:
شما یکم منطقی فکر کنید, آخه پدر و مادرتون درست میگن.
یه نگاهی به واقعیت دورتون بکنید, فقط ماهی 300 تومن خرج خوراکتون میشه! ( یه نفر )
سایر موارد هم در نظر بگیرید.
ایشون در یک کلام, هیچ ندارند!
مسائل مالی کنار, شما خودتون چقدر از لر ها میدانید؟
چقدر باهاشون زندگی کردید؟
میدونید از لحاظ فرهنگی چقدر متفاوت هستند؟
با خانوادش چیکار میکنید؟
و...
شما فقط میخواید به اون برسید, فرض کنید رسیدید, بعدش چی؟
میدونید این رسیدن یعنی زیر پا گذاشتن خانواده ی خودتون؟ و ...
من نمیگم این پسر رو ول کنید, میگم احساس فعلا خاموش و با عقل فکر کنید.
-
بچه خدارو شکر اون خواستگاره رد شد :):316::227:
خواهشا همه دوستان دعا کنید خانوادم به ازدواجمون رضایت بدن:323::323:
هم ایشون و هم من کار میکنیم
در ضمن در زمان عقد و نامزدی که خرج آن چنانی نداریم
درضمن ایشون پس انداز هم دارن
و هم چنین خداوند در قرآن فرموده از فقر و تنگ دستی نترسید و ازدواج کنید/من روزی شما رو میرسونم
این توسط امام صادق هم تاکید شده