من در تاپيكهاي قبلي در مورد اينكه وضعيت مالي ما اصلا مناسب نيست و همسرم شغل مناسبي ندارند توضيح داده ام .ايا با توجه به اين شرايط ،من براي بارداري
اقدام كنم؟
همسرم هم خيلي دوست داره كه بچه دار شويم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من در تاپيكهاي قبلي در مورد اينكه وضعيت مالي ما اصلا مناسب نيست و همسرم شغل مناسبي ندارند توضيح داده ام .ايا با توجه به اين شرايط ،من براي بارداري
اقدام كنم؟
همسرم هم خيلي دوست داره كه بچه دار شويم.
سلام دوست عزیز
هر فرزندی که به دنیا میاد روزی شو با خودش میاره .
درسته مشکله خرج مخارج بالارفته .پس هیچ کس نباید فرزندداربشه .
خدا روزی بندشو میده فقط نوع روزی رو فرق میزاره با تلاش بیشتر .
شما و همسرتون چندسالتونه .
آخه بارداری از سن خواص خودش نگذره بهتره .
وقتی که وضع مالیتون خوب شد اما سنی ازتون گذشته بچه دارشدن فایده ای نداره
اون وقت مادربزرگ بچه تون میشید .
خیلی ها هستند که میگذارند سنشون میره بالا بعد فرزند دارمیشن . اشتباهه
توکلتون به خدا باشه . آنگه دندان دهد نان دهد .
اگر از نظر سنی هنوز وقت دارید به نظر من یک سال دیگه صبر کنید تا زندگیتون به ثبات برسه. تو این دوره و زمونه از پس خرج پوشک و شیر بچه براومدن هم سخته چه برسه به خرجای دیگه اش
صبر کنید
لطفا با آینده فرزندتون بازی نکنید
از الان برنامه بریزید برای چند سال آینده !
من تقريبا ٢٩ سالمه و فكر ميكنم كه سنم داره بالا ميره و فكر نميكنم كه شرايط ما بهتره بشه حدااقل تا ١ سال ديگه.
مهسا جان
آرامش در زمان بارداری خییییلی مهم هست و ضمنا خوب نوع تغذیه آدم (که تاثیر مهمی رو سلامت جنین داره) و هزینه های زایمان و چکاپهای ماهیانه (که خیلی مهم هستند نمیشه انجام نشن) رو هم باید در نظر گرفت
اگه فکر میکنی شرایط زندگیت تا ابد همینطوریهاست خوب میتونی بچه دار بشی چون قرار نیست تا چند سال دیگه هم اتفاق خاصی بیفته ولی اگه فکر میکنی مثلا تا 1 سال دیگه شرایط مالی و در نتیجه آرامش روحی شما مناسبتر هست خوب صبر کن چون اگه با استرس و نگرانی و ناراحتی دوران بارداری رو پشت سر بذاری بچه ات هم یک بچه ناآروم و بد اخلاق و بد قلق میشه خودت باید شرایط رو بسنجی و پای خوب و بد هر تصمیم بایستی.
خودم فكر ميكنم تا يكسال ديگه وضعيتمون مشخص ميشه.
پس به نظر شما تا يكسال ديگه صبر كنم بهتره؟
ولي مطمئن نيستم شايد هم چند سال طول بكشه نميدونم.
همسرم كه اميدواره ميگه تا سال ديگه وضعمون بهتره.
سلام mahsa pirooz
دوست داریم کمکتون کنیم بهترین تصمیمو بگیرید
برای بچه دار شدن شما می تونه دلایلی وجود داشته باشه.برای بچه دار نشدنتان هم همینطور!
اینقدر که شما از خودتون و همسرتون و شرایطتون شناخت دارید ما نداریم.
پس فکر می کنم شما و همسرتون بهتر از هر کسی دیگه می تونه تصمیم صحیحی بگیره.
ضمن اینکه رحمت خدا و رزق و روزی اون رو هم فراموش نکنید.
شاید از خوندن پستم تعجب کنید.که چرا نظر ندادم اما باور کنید هیچ کسی بهتر از شما نمی تونه بدونه چه تصمیمی صحیح تره
سلام
کاملا با امیران موافقم
لطفا شرایط خودتو خوب بسنج
درسته سن,وضعیت مالی,روزی خدا و...هست اما مهمتر ازون اینه شما طبق شرایطت تصمیم درستی بگیری
شما مسول کسی هستید که پاشو به دنیا باز میکنید,پس خودتون شرایطو بسنجید
دلم گرفت:یادم افتاد هیچوقت دوست ندارم مادر بشم,شاید چون ظرفیتش ولیاقتشو ندارم این حسو دارم
اما تو یه مادر خوب میشی
توکل کن به خدا :43:
:316:واااای اخه این چه پستیه من زدم نصف شبی
مثل اینکه بیای وسط مجلس عروسی نوحه بخونی
مهسا جان هرکاری کردم نشد ویرایشش کنم
اخه کی نظر منو پرسیده بود درباره بچه دارشدنم که نظر دادم
اومدم صافکاریش کنم بگم من لیاقتشو ندارم وگرنه مادرشدن کارهرکسی نیست
:302:اصلا من بهتره برم بخوابم تا اسپم نزنم
زهره جان بالاخره چه اشكالي داره كه نظر خودتو راجع به بچه دار شدن خودتون بگيد.
خب به هر حال هر كس نظري داره.
من با این نظر که خدا روزیه بچه رو میرسونه مخالفم. البته از لطف و مرحمت خدا بلاخره یه چیزی شامل حال بنده ها میشه ولی نمیشه فقط به امید خدا بود و هیچ کاری نکرد. به نظر من اگه با این شرایط بچه دار شی بچت آینده خوبی از لحاظ مالی نخواهد داشت. یعنی باید از زیر زیر صفر شروع کنه و خیلی چیزها رو فدای پول کنه و از خیلی حقوق طبیعیش مثل تحصیل و داشتن امکانات اولیه زندگی محروم باشه. به نظر من اگه کمی صبر کنی تا اوضاعت بهتر شه برات خیلی بهتره. باور کنید بچه داشتن مسئولیت بزرگیه و بچه همونطوری کوچیک و با خواسته های تقریبا محدود باقی نمیمونه و وقتی بزرگ بشه ازت توقع داره و اگه نتونی انجام بدی هم برای خودت بده هم برای بچه.
خونه داريد؟
شوهرت كار داره ؟
مهسا جان
خرج و مخارج بچه یه مقدار بالاست. و هرچه هم بزرگتر میشه بیشتر هم میشه.
خوب من نمی دونم وضعیت مالی شما به چه صورته و کدوم منطقه زندگی می کنید. (بچه بزرگتر که بشه خودش رو با اطرافیانش مقایسه می کنه)
اما درکل با توجه به اینکه خودتون عنوان کردید که در مضیقه مالی هستید، از همین امروز با همسرتون تصمیم بگیرید که ماهیانه یک پس انداز مشخصی رو تحت هر شرایطی برای فرزندتون کنار بگذارید. بنظرم یه حساب دو نفره براش باز کنید که اگه یکی وسوسه شد که خرجش کنه اون یکی مانع بشه. این پس انداز رو از همین الان تا موقع استقلال مالی فرزندتون براش داشته باشید.
بعد از یکسال یا دوسال آینده هم که هم این پس انداز به یه حدی رسید و هم انشاءا.. با قناعتتون تا حدودی مشکل مالی تون از بحران دراومد، به امید خدا اقدام به بچه دارشدن کنید