همسرم از اینکه حساب بانکیش رو چک کنم فرار می کنه
دوستان عزیز و گرامی
سلام
از اینکه مطلب منو می خونید و منو راهنمایی می کنید ممنونم.
من 7 ساله ازدواج کردم و تا بحال خیلی از حساب های مالی همسرم اطلاعی نداشتم. البته هر وقت بپرسم چه قدر پول داری بهم میگه ولی من نمی دونم آیا پولی به خانوادش میده یا نه. من البته با این موضوع که به خانوادش کمک کنه مشکلی ندارم مشکلم اینه که چرا با من غریبگی میکنه. برای امتحانش ازش خواستم که ریز حسابش رو به من بده تا دخل و خرجمون رو کنترل کنم. به شدت ناراحت شد و گفت می خوای در کارم جاسوسی کنی. با این کارش مطمئن شدم که خبرایی هست. خیلی ناراحتم و از اینکه بعد 7 سال به من اعتماد نداره و منو محرم خودش نمی دونه زجر می کشم.در حالیکه خیلی وقتا خودم بهش گفتم به خانوادش کمک کنه اون با من این رفتار رو داره. خواهش می کنم کمکم کنید چون صداقت همیشه برای من خیلی مهم بوده و الان خیلی احساس بدی نسبت به همسرم دارم.
RE: همسرم از اینکه حساب بانکیش رو چک کنم فرار می کنه
عزیزم
این مسلمه که وقتی شوهرت احساس کنه می خوای کنترلش کنی موضع می گیره
شما حق داری از عدم صداقت همسرت ناراحت شی (اگر چنین چیزی باشد) ولی این که مستقیم بهش بفهمونی می خوام تو رو کنترل کنم اوضاع زندگیتو بهم می ریزه
اون اگه بخواد به خانوادش کمک کنه، می کنه.
سعی کن مدام بندازیش زیر بار قسط خرید خونه و ... تا بفهمی بخش اعظم پولش کجا می ره.
دوست عزیزم
به نظر من زیاد کنجکاوی نکن همسر شما برای حفظ شخصیت و آبروی خانوادش نمیخواد با آگاهی شما این کار انجام بشه شما توقعات خودت رو در زندگی داشته باش با همراهی همسرت برای آینده برنامه ریزی کن برای گرفتن وام و خونه و ... ولی این قسمت از کار رو کار نداشته باش.
همسرت اگه علاوه بر رسیدگی به برنامه ها به خانوادش کمک کنه اتفاقی نمی افته. مطمئن باش این همراهی شما که همون کنجکاوی نکردن هست از دید خدا پنهون نمیمونه و پاداشش رو میگیری چون شما هم به نوعی در این کار سهیم هستی.
سلام دوست عزیز
اول اینکه این جمله شما:
نقل قول:
برای امتحانش ازش خواستم که ریز حسابش رو به من بده تا دخل و خرجمون رو کنترل کنم.
خیلی از مردها رو ناراحت می کنه و به لجبازی می ندازه و زیر سوال می بره
و طرز برخورد همسرت هم کاملا طبیعی بوده به نظر من
ببین این جور وقتا کمی باید سیاست داشته باشی و به صورت غیر مستقیم منظور خودتوت بیان کنی نه اینکه...........
مثلا می گفتی عزیزم اگه میشه بیا با حساب و کتاب بیشتری برنامه ریزی کنیم برای درآمدمون تا بتونیم برای آینده پس انداز کنیم و اگه خواستی می تونی روی منم حساب کنی
برای امتحانش ازش خواستم که ریز حسابش رو به من بده تا دخل و خرجمون رو کنترل کنم. به شدت ناراحت شد و گفت می خوای در کارم جاسوسی کنی
یعنی چی ریز حساب بهت بده؟شما مدیر شرکتی واون حسابدارت که یه همچین لفظی به کار میبری؟
مثلا خوبه ازت ریز کلام بخواد وقتی با مامانت صحبت میکنی واسه امتحانت که بدونه پشت سرش چی میگی؟یا ریز خوردو خوراکتو بنویس بدونم چیزایی که من میخرمو کی میخوره کجا میره؟
نگرانیت کاملا قابل درکه اما روشت جز مسموم کردن زندگیت هیچ درامدی نخواهد داشت
همه ما میدونیم هیچ مردی دوست نداره مواخذه شه یا تحت کنترل قرار بگیره
چرا با من غریبگی میکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت جواب بده
عزیزم
شما از لحاظ مالی دچار مشکل هستی ؟
همسر شما در مورد براوردن نیازهای شما کوتاهی میکنن ؟
دلیل کنجکاوی شما چی هست ؟
دوستان عزیزم
ممنون که دلسوزانه من رو راهنمائی کردید.
من مسئله رو این طور مطرح کردم که ازش پرسیدم می دونی حدودا در ماه چقدر خرجمونه، و اون نمی دونست گفتم واسه اینکه با حساب کتاب تر خرج کنیم ریز حساب و بده من ببینم بطور متوسط هر ماه چقدر خرج می کنیم و .... که اون هم به من این جواب رو داد. نگران پولی که می ده نیستم( چون خودم هم هروقت بتونم به اطرافیانم کمک می کنم)، پنهان کاریش منو آزار می ده. اگر از نظر شما این پنهان کاری نیست یا عدم صداقتشو نشون نمی ده به من بگید که من فکر و رفتارم رو اصلاح کنم.
باز هم از نکات مفیدی که گفتید سپاسگزارم
سلام نگاران عزیز
خوبی خانومی؟
هیچ وقت دخالت خانومها در امور مالی منزل نتیجه خوبی نداشته.پس این کار رو نکن.
اصلا فکر نکن همسرت بهت اعتماد نداره.این کار همسرت چند تا دلیل میتونه دایشته باشه که مهمترینش رو برات قرمز میکنم:
1.جلوگیری از دلشوره و به تنش افتادن شما در مواقعی که اوضاع مالی خرابه !
همسر منم وقتی که اوضاع مالی خرابه دلش نمیخواد من بفهمم که تو حسابش چقدر پول داره.اما وقتی حقوق گرفته و حسابش پر شده به بهونه های مختلف میخواد منو بفرسته عابر بانک که ببینم چقدر تو حسابشه !
حس نداشتن پول کافی باعث ایجاد حس شرمندگی در مردها میشه.مثل حس زنی که نمیتونه خوب آشپزی کنه و شرمنده همسر و بچه هاش میشه.
2.ولخرجی شما هنگام فهمیدن رقم بالای حساب بانکی
شما اصلا کاری نداشته باش که ایشون پول به خانوادش میده یا نه.
زندگی عادی خودت رو بکن .
مطمئن باش این کارش پنهان کاری نیست.دقیقا دلسوزیه.چون خودم همسرم دقیقا همین رفتار رو داره.
موفق باشی:72:
ما برعکس شما هستیم.شاید اینی که بگم کمک کنه احساس همسرتو بهتر درک کنی. شوهر من با اینکه درآمدش ازمن خیلی بیشتره اما ازین اخلاقاس که جز حساب کتابهای کاریش مابقی که مربوط به سهم خودمونه رو میده به من. حتی تو جیبش پول نمیذاره میریم بیرون من باید حساب کنم که البته من اینکارشو دوست ندارم . دوست دارم خودش پولو دست بگیره.
اما من اینطوری نیستم همیشه حتی یه مبلغ هرچند اندک تو یکی از کارتام دارم که دوست ندارم میزانشو بدونه. وقتی اصرار هم کنه ناراحت میشم چون همیشه دوست دارم یه مبلغی داشته باشم برای روز مبادا(جدا از پس اندازمون) به هیچکسم نمیگم.شده گاهی 30 تومن بیشتر تو حسابم نبوده اما به شوخی هر چی اصرار هم کرده بهش نگفتم. همسرم به شوخی بهم میگه اسکروچ.الانم با این اخلاقم کنار اومده و فقط گاهی میخنده و مسخرم میکنه.
اما باور کن حتی اگه تمام حسابامون پر پول باشه تنها پولی که بهم احساس امنیت میده همون مبلغ اندکیه که هیچکس نمیدونه چقده .:311::311:شما هم نپرسین چقده که نمیگم بهتون شرمنده :311: امیدوارم کمکی کرده باشم.
حساب شخصی ایشون خصوصی هست و به شما ارتباطی نداره.
سلام
خیلی از آقایون به هیچ وجه دوست ندارن میزان حساب بانکی و حتی در برخی موارد میزان درآمدشان را دقیقا" بیان کنند؛ پس شما نباید خیلی زود نسبت به این واکنش ایشان جبهه بگیرید، هم افکار خودتان را پریشان میکنید و هم باعث ایجاد ناراحتی بین شما و همسرتان میشوید. این نوع محافظه کاری ربطی به عدم اطمینان و یا اعتماد به شما نداره، شما نباید فقط به خاطر این نوع جواب در این خصوص ،تمام زندگی گذشته و حس اعتمادی که میان هر دوی شما بوده را خدشه دار کنید؛ خوب به این قضیه فکر کنید.در ضمن از نظربنده یکی از شیوه های صحیح در مهارتهای زندگی این است که وقتی موضوعی پیش می آید یا اینکه اتفاقی می افتد، تا آنجا که در توان داریم اجازه ندهیم ذهنمان نسبت به طرف مقابل به خطا برود،
شما اگر در زندگی مشکلات مالی ندارید و ایشان در این خصوص به خانواده و زندگی مشترک رسیدگی میکند،به هیچ وجه دنبال حساب و کتابش نروید.
فرض را بر این بگیرید که ایشان تمام درآمدش را صرف زندگی مشترک میکند، و از طرف دیگر شما میخواهید از وضعیت حساب بانکی ایشان مطلع شوید، آیا همسر شما اگر مثل شما ذهنش به خطا برود، به این فکر نمی کند که آیا همسرم نسبت به من و میزان حساب مالی ام در حالی که تمام آن را صرف زندگی خودمان میکنم بدبین شده؟ اصلا" چرا باید بپرسد در حالی که همه چیز در زندگی برایشان فراهم است؟
از نظر بنده این نوع مسائل ارزش آن را ندارد که ذهنمان را درگیرش کنیم، چون فقط قضیه به این جا ختم نمیشود.
دوستان گرامی
به حرفاتون فکر کردم و سعی می کنم چه ذهنی و چه عملی آنها رو به کار ببرم
واقعا از این همه محبت سپاسگزارم
الان حالم خیلی بهتره:72:
به نظر من شما حق داری از دخل و خرج زندگیتون اطلاع داشته باشی.
اگه نظر منو میخواید بهش بگید اینکه بهتون موضوع خرج رو نمیگه چرا و چگونه شما رو اذیت میکنه.
و با لحن خوبی بهش بگید علاقه دارید میزان درامد و خرج زندگیتون رو بدونید و اونو مدیریت کنید( نه با لحنی که انگار او پولی از شما قایم کرده یا به کسی داده طوری که شما نفهمید)