همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم (مشکل در صحبت کردن با دختران آرایش کرده)
سلام
مشکل من یه کم شاید عجیب باشه
من از لحاظ روابط اجتماعی و صحبت کردن معمولیم.یعنی نه خیلی شاخ که بخوام زبون بازی بلد باشم و نه خیلی ضعیف که نتونم حرف بزنم.معمولیم.
ولی همیشه در برابر جنس مخالف یه جورایی توی ذهنم احساس میکنم از طرف مقابلم پایین ترم
البته نه هر جنس مخالفی.فقط جنس مخالفی که خیلی آرایش غلیظ داشته باشه و به قول معروف خیلی خودشو رنگ کرده.شاید درست نباشه از این لفظ استفاده کنم.ولی منظورم دخترای جلف هست.
یعنی اگر فردی باشه که چهره معمولی و آرایش ملایم داشته باشه اصلا حسی ندارم و برام معمولیه!
و این روی رابطم تاثیر منفی میذاره.حتی توی یه صحبت کردن معمولی.حتی اگه از کنارش هم رد میشم این حس رو دارم.
دنبال دوست دختر و اینا هم نیستم.منظورم توی روابط معمولی هست.اهل چشم چرونی و اینا هم نیستم و بدم میاد.
به نظرتون چی کار کنم؟
ممنون
RE: همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم
سلام،
نقل قول:
البته نه هر جنس مخالفی.فقط جنس مخالفی که خیلی آرایش غلیظ داشته باشه و به قول معروف خیلی خودشو رنگ کرده
به نظر من اگر در رابطه ی اجتماعی با جنس مخالف مشکلی ندارید و تنها در صحبت کردن با دخترانی که آرایش غلیظ دارند احساس راحتی نمی کنید، مشکل از شما نیست!
مشکل آرایش زیاد اون دختر هست که باعث می شود برقراری روابط سالم اجتماعی سخت شود...
شاید یک راه حل این باشد که هنگام صحبت کمتر به این افراد نگاه کنید.
امیدوارم دوستان راه حل های بهتری داشته باشند.
جهت اطلاع: من کمی عنوان تاپیک شما رو تغییر دادم تا برای اعضا مشخص تر باشد.
شاد باشید.
RE: همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم (مشکل در صحبت کردن با دختران آرایش کرده)
مرسی ممنون
این مشکلم فقط توی صحبت کردن خلاصه نمیشه....همون طور که گفتم زمانی هم که توی خیابون کنارشون رد میشم یه جوری احساس کمتر بودن میکنم!
توی خیابون های پر رفت وآمد هم این قشر زیاد میان (حالا به هر دلیلی)
در مورد نگاه هم من همیشه سعیم رو کردم نگاهم با جنس مخالف کنترل شده باشه...یعنی موقع صحبت زیاد خیره نشم (وقتی توی جامعه هیز بازی مردا رو می بینم حالم به هم میخوره)
بارها بهش فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم.شاید توی ذهنم این تعبیر بشه که کسی که هنجار یک جامعه رو میشکونه احتمالا باید آدم شاخی و شجاعی باشه....شاید مطمئن نیستم!
هنجار جامعه ما بیرون اومدن با اون وضع نیست دیگه
RE: همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم (مشکل در صحبت کردن با دختران آرایش کرده)
سلام. من متوجه نشدم شما به سمت دختران با ارایش زیاد کشش دارید یا برعکس ازشون خوشتون نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر به سمت اینطور دخترا کشش دارید اما تو برخورداتون احساس حقارت میکنین(ببخشید از عنوان تاپکتون استفاده کردم) شاید پیشزمینه این رفتارتون یه تجربه تلخ بوده. مثلا دخترآرایش کرده ای که شما رو نپذیرفته.اینطور نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما اگه از لحاظ مذهبی آدم خیلی مذهبی ای هستید و با اینطور دخترا تو ارتباطات معمولی راحت نیستین دلیلش باورای دینیتون میتونه باشه.
اما به عنوان یه خانوم بهتون اطمینان میدم دختر ارایش کرده لزوما با دخترای ساده پوشتر فرقی نداره ومیتونه بخاطر سلیقه فردی و یا تاثیرش از محیط ازاطرافش باشه. برا همین بهتره پیش قضاوت نکنین درمورد اینچنین دخترایی. شاید اگه بهتر میشناختین میفهمیدین که لو لو هم نیستن خیلی:311:(شوخی بود )
من خودم تو 17-18 سالگیم از مردایی که یقشونو باز میذاشتن و زنجیر طلای کلفت مینداختن میترسیدم.و اصلا نمیتونستم تو اجتماع باهاشون یه برخورد تک جمله ای هم داشته باشم. اما کم کم که بزرگتر شدم و مجبور شدم با ادمایی تو اجتماع که این تیپین برخورد کنم مثلا فروشنده ها یا ارباب رجوعهام. برام عادی شد و تازه فهمیدم که لزوما آدمای بدی نیستن فقط یه کم بد سلیقه ان تو انتخاب تیپ:311:(ببخشید بازم شوخی بود)
مرسی ممنون
یادم نمیاد که از سمت همچین دخترهای طرد شده باشم!!!!!آخه سر و کاری نداشتم باهاشون
مذهبی بودن هم درسته شاید عاملش باشه ولی اون طوری مذهبی نیستم ولی اعتقاد دارم خب!
نمیدونم واللا شاید هم به خاطر این باشه که اکثر این قشر یه غرور زیاد از حدی رو توی رفتاراشون دارن...دلیلش میشه این باشه؟مثل راه رافتن؟نگاه کردنشون و اینا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekidota
مرسی ممنون
یادم نمیاد که از سمت همچین دخترهای طرد شده باشم!!!!!آخه سر و کاری نداشتم باهاشون
مذهبی بودن هم درسته شاید عاملش باشه ولی اون طوری مذهبی نیستم ولی اعتقاد دارم خب!
نمیدونم واللا شاید هم به خاطر این باشه که اکثر این قشر یه غرور زیاد از حدی رو توی رفتاراشون دارن...دلیلش میشه این باشه؟مثل راه رافتن؟نگاه کردنشون و اینا
درسته. وقتی که تیپ و ظاهر آدم بهر علت(زیبایی ذاتی,عمل زیبایی, ارایش)زیباتر میشه اعتماد به نفسمونم بیشتر میشه. برای آقایون هم صدق میکنه اما خانمها خب بیشتر به این چیزا اهمیت میدن. در جوابت باید بگم کاملا درسته دختر خانوما وقتی تیپ و قیافشون مورد تایید دوستان و کلا دیگران قرار میگیره اعتماد به نفس بیشتری دارن. برای همین امروزه دخترا اینقدر شبیه هم شدن....وقتی یه تیپ و قیافه مهر تایید بخوره همه همونکارو میکنن. مثلا آرایش برنزه یا سایز صفر. الان چند ساله کسایی که حتی این مدلا بهشون نمیاد بخاطر تاییدیه اجتماع دوستان و یا جلب توجه فرد مورد نظرشون و یا حتی علاقه شخصی این کارو میکنن. وقتی هم به اون خواسته رسیدن طبیعیه احساس رضایت از خود باعث بالا رفتن اعتماد به نفسشون میشه.در مورد اقایان هم صادقه. الان دیگه اکثرا میرن بدنسازی و این شده یه مد که همه ماهیچه هاشونو بندازن بیرون درحالیکه با توجه به روالی که تو کشور ما داره اصلا ورزش سالمی هم نیست بعلت استفاده از روشهای نامناسب و غلط و استفاده از داروهای شیمیایی.....
خب چرا شما احساس کم بودن می کنین ؟ شما باید تو دلتون به اینها بخندیدن .
بدونین که مجرداش ، اونا توی خیابون دنبال چیزی هستن که دختران نجیب به راحتی در منزلشون اون رو بدست میارن.
بدونین که اونها نمی دونن که خیابون جایی برای پیدا کردن شوهر نیست !!!
بدونین که شعور شون تا این حده که نمی دونن در این جامعه چه جوری باید لباس بپوشن . (جامعه شناس نیستند)
بدونین که اینها هستن که زندگی خیلی از خانواده ها رو از هم پاشیدن ، مردها رو تنوع طلب کردن و همسرانشون رو توی دردسر انداختن .
بدونین که اگه اون زنها متاهل هم باشند ، کسی که باید در دید این آرایش و زیبایی قرار بگیره ، همسرانشونه . پس با این کار دارن از جو خانوادگی خودشون ، کمبودی رو به نمایش میذارن . نه زیبایی .
بدونین که آخر یه روزی متوجه خواهند شد که در اشتباه بوده اند.
پس چرا شما احساس کم بودن بکنین ، این اونها هستن که باید احساس کنن که مشکلی دارند و کم دارند .
سلام دوست عزیز!
رفتار و واکنش خاص به یک موضوع، از یک طرز تفکر و دیدگاه خاص درباره اون موضوع نشآت میگیره!!
به نظرم شما باید ذهنتون رو خالی کنید، از پیش داوری و قضاوت اون هم تنها از ظاهر افراد!!! این خیلی خطرناکه برای ارامش روحی خودتون میگم.
من عاشق امضای آنی عزیز هستم: من خوبم تو خوبی، داوری کافری ست!
اینکه برخورد با این دست از خانوم ها برای شما سخت شده بخاطر همین اطلاعات اضافی و بعضا آمیخته با پیش داوری های نادرسته که بی خود و بی جهت در ذهنتون پایگانی کردید.
آرایش غلیظ یه خانوم حتما دلیلی بر اعتماد به نفس بالا نیست!
بر عکس میتونه ناشی از ضعف عزت نفس در اون خانوم باشه!
میتونه صرفا یک عادت باشه!
میتونه انتخابی باشه که این خانوم برای ظاهرش در نظر کرفته و اگر خلاف عرف محیطی که در آن هست نباشه، ایشون آزادی کامل در انتخاب نوع پوشش داره!
ممکنه آنچه که شما به عنوان آرایش غلیظ میشناسید در نظر اون خانوم یک آرایش ساده باشه (منظورم تفاوت در تعریف شما دو نفر از ارایش هست)
...
و دلایل متعدد دیگری که که خودت هم با فکر کردن میتونی به این لیست اضافه کنی!
راستش رو بخواهید دلیل اینکه یک خانوم آرایش غلیظ داره به نظرم ربطی به شما پیدا نمیکنه!!!
پس:
تا به طور قطعی از نیت و واقعیت زندگی کسی آگاه نیستید، داوری ممنوع!:324:
لینک زیر رو مطالعه کنید، خواندنش خالی از لطف نیست:
من خوب هستم شما هم خوب هستید
تقریبا درک می کنم چی می گید.شهر ما یه شهر کوچیک و مذهبیه.و اکثرا چادری و شاید خیلی ها از سر اجبار چادر می پوشن چون خودشون به این نرسیدن که چادر حجاب کامله.اما مثل همه شهر ها یه سری غریبه هم کم کم اومدن تو شهرمون با پوشش های متفاوت.من کاملا حس کردم چه طور هم شهریام اونا رو برتر از خودشون می دونن. و چه احترامی براشون می ذارن.این احترام نه به شعور و نه به توانایی خاص افراده فقط صرفا اعتماد به نفسشون در برابرشون کمه.این منو همیشه آزار می ده.من هیچ کدوم رو برتر نمی دونم چون برتری رو تو چیز دیگه می دونم ولی ازین خودکم بینی هم شهریام همیشه عذاب می کشم.به نظرم شما هم تو ناخودآگاه ذهنتون فکر می کنید این افراد با کلاسن و ......
اما این موضوع رو یادآور بشین ارزش هرکس به خرد و دانش فرده.اگه فکرتو عوض کنی دیگه این افراد رو به حساب نمی یاری.احتمالا شما هم ظاهرتون تحمیل بوده و خودتون بهش باور ندارین و گرنه دچار تزلزل نمی شید.پس تکلیفتون رو با خودتون روشن کنید.
سلام
لطفا به جند تا سوال من جواب بدید.
- چند سالتونه؟
-از لحاظ جو خانوادگی مذهبی هستید؟
- مادر یا خواهر شما چطوری بیرون ظاهر میشن؟
- حرفهایی که در مورد تیپ و ظاهرشون میگن چیه؟ اصلاچنین حرفهایی در منزل شما گفته میشه؟
- روابط خواهر یا مادرتون با شما چطوره؟
دوستان راهنمایی های خوبی کردن.
به نظرم یه مقدار تا حدی که خودتون راضی باشین از خودتون به ظاهرتون برسین.
اگه احساس می کنین جلوی این افراد کم میارین احتمالا بد نیست سعی کنین بیشتر باهاشون صحبت کنین و بهشون نزدیک بشین. احتمالا در مورد پسرهایی که خیلی به تیپشون می رسن هم همینطور هستین. می تونین بیشتر باهاشون صحبت کنین به جای اینکه ازشون دوری کنین. یعنی تمرین کنین که بیشتر باهاشون روبرو بشین که ترستون بریزه. نه که برین به یکی علاقه مند بشین. فقط تمرین کنین که در مواجهه با این مشکل کم کم ارام و مطمن بشین و ترستون بره. همین. مثلا توی صحبت های روزمره یا سوال و ادرس پرسیدن و این چیزای معمولی می تونین برین از این افراد بپرسین واسه تمرین.
روی خودتون اعتماد به نفس خودتون و قبول خودتون بیشتر کار کنین. همه ی ادم ها ارزش یکسان دارن.
احتمالا سنتون کمه. درست می شه به مرور زمان.
دختري كه آرايش غليظ ميكنه يعني انقدر اعتماد به نفسش پايينه كه داره خودش رو با يه شكل ديگه عرضه ميكنه تا خريدار داشته باشه .....
حقير تر از اين جور دخترا تا حالا نديدم ..... سعي كن اين حقارتشون رو تو ذهنت بياري تا احساس حقارت نكني.
ارزش تو بالاتر از اين حرفاست
سلام،
شما باید روی عزت نفستون کار کنید -> یعنی به خودتون احترام بیشتری بگذارید. خود کم بینی در مقابل آرایش غلیظ از همین فقدان اعتماد به نفس ناشی میشه.
بیا با هم موضوع رو باز کنیم.
آیا آرایش غلیظ موقعیت بهتر یا بالاتری به فرد میده؟ در انگلیس یک سایت اسلامی با رفتن به فروشگاه های زنجیره ای، شهربازی و نیز کاباره ها با زنان بریتانیایی مصاحبه زیبایی کرده بود (حتماً لینکش رو اگه پیدا کنم میذارم). تقریباً اکثر دخترهای انگلیسی در برابر سوالاتی چون "چرا آرایش غلیظ رو ترجیح میدید"، "چرا پوشش خیلی مختصر رو ترجیح میدید"، "چرا اینگونه لباس رو انتخاب کردید" پاسخ دادند: چون اینطوری احساس میکنیم اعتماد به نفس بیشتری داریم. عده دیگری هم گفتند: "چون اگر پسرها یا مردها به ما نگاه نیاندازند احساس میکنیم مشکلی داریم."
آرایش در حد مرتب بودن با حفظ شان خیلی خوبه، اما وقتی فردی بصورت غلیظ آرایش میکنه به عبارتی از فقدان اعتماد به نفسش هست، درست مثل پسرهایی که خالکوبی میکنند، ابرو برمیدارند یا مدلهای عجیب مو میگذارند تا خلائی رو پر کنند.
در ذهنتون برای هیچ کس (پولدار، دانشمند، ملکه زیبایی، خوش تیپ ترین و...) بت نسازید. بدونید اونها هم مثل همه پستاندارهایی دوپا هستند و زندگی عادی دارند. در ملاقات با آن افراد مثل هر کس دیگری باهاشون رفتار کنید: در کمال احترام و وقار، نه بیشتر نه کمتر.
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
سلام
- چند سالتونه؟
- حرفهایی که در مورد تیپ و ظاهرشون میگن چیه؟ اصلاچنین حرفهایی در منزل شما گفته میشه؟
21 سال حدودا
مذهبی هستیم اما بسته و محدود نیستیم
مادر و خواهر من شیک بیرون میرند و بسته بیرون نمیرند ولی خوب آرایش غلیظ و اینا خیر اصلا
در مورد تیپ ظاهر که حرف های خاصی توی منزل ما گفته نمیشه.
روابط دوستانه و خوبی داریم
+
یه مورد دیگه که دوستان اشاره کردند که به تیپ خودم برسم.من همیشه شیک بیرون میرم.یعنی سعی میکنم خوش تیپ باشم ولی نه جلف و جلب توجه!
راستش من خودم میدونم از نظر موقعیت اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده و خودم در موقعیت مطلوبی قرار دارم.ولی نمیدونم باز چرا این مشکل هست.
البته صحبت دوستان تا الان خیلی کمک کرد.:72:
ّبین دوست عزیز ... دخترایی که شما اشاره میکنین من اینطور برداشت کردم که منظورتون دختر های داف هستن. اگه اینطوره اینو بهتون قول میدم که اونها اعتماد به نفسشون آنقدر پائینه که سعی میکنن شخصیت ضعیفشون رو پشت چهره آرایش کرده پنهون کنن (البته یکی از دلایل آرایش غلیظ هستش) چه دلیلی داره استرس داشته باشین ؟
اعتماد به نفستو بالا ببری همه این مشکلات حل میشه.
مشکل شما اصلا عجیب نیست. به نظر من خیلی هم معقوله...پس نگران چیزی نباشید.
شاید این موضوع به این دلیل باشه که شما در سن کمی هستید و با دخترها زیاد رابطه ای نداشتید و حرف نزدید.
که این حتما در اینده حل میشه... البته من خودم به پسرا حق میدم چون امروزه دخترای ایرانی......
بهترین روش اینه که اعتماد به نفس داشته باشید. و مطمئن باشید دخترهای خیلی شیک پوش هیچ فرقی یا بقیه دخترا ندارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekidota
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
سلام
- چند سالتونه؟
21 سال حدودا
مذهبی هستیم اما بسته و محدود نیستیم
مادر و خواهر من شیک بیرون میرند و بسته بیرون نمیرند ولی خوب آرایش غلیظ و اینا خیر اصلا
در مورد تیپ ظاهر که حرف های خاصی توی منزل ما گفته نمیشه.
روابط دوستانه و خوبی داریم
+
یه مورد دیگه که دوستان اشاره کردند که به تیپ خودم برسم.من همیشه شیک بیرون میرم.یعنی سعی میکنم خوش تیپ باشم ولی نه جلف و جلب توجه!
راستش من خودم میدونم از نظر موقعیت اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده و خودم در موقعیت مطلوبی قرار دارم.ولی نمیدونم باز چرا این مشکل هست.
البته صحبت دوستان تا الان خیلی کمک کرد.:72:
با تشکر از جوابهاتون...
با توجه به شرایط سنی تون حدس من اینه که این موضوع مربوط به شکل گیری شخصیت جنسی شماست. بنظرم کمی باید فرصت بدید تا این گذار در درون شما اتفاق بیفته و رد بشه. بهتون پیشنهاد می کنم کمی عفت نگاه در برخورد با چنین خانمهایی درپیش بگیرید و روی این قضیه زوم نکنید. سعی کنید اگر هم چنین مواردی پیش اومد حواستون رو پرت کنید و به موضوعات دیگری فکر کنید. بهرحال شما به همراه خیلی از مردهای دیگه در این جامعه زندگی می کنید و خواه ناخواه با چنین خانمهایی برخورد خواهید کرد. اونها رو که نمی تونید حذف کنید پس کمی بیشتر مراقب خودتون باشید. احتمالا بعد از مدتی این تفکر و احساس تعدیل شده یا کمرنگتر میشه و احساستون مثل همه مردهای دیگه خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Serok
سلام،
در انگلیس یک سایت اسلامی با رفتن به فروشگاه های زنجیره ای، شهربازی و نیز کاباره ها با زنان بریتانیایی مصاحبه زیبایی کرده بود (حتماً لینکش رو اگه پیدا کنم میذارم).
لینکش رو پیدا کردم. اینجا:
http://www.islamicexperiences.com/2012/04/reason-women-show-off-their-bodies.html
در انتهای لینک بالا ذکر شده که مقاله رو از سایت Daily Mail نقل قول کردند.
دو جمله از مقاله رو براتون ذکر میکنم:
. But Hannah proclaims it’s worth it to give them that all-important quality: ‘confidence’.
‘Male attention is good. Then you know you look good,’ she says.
(امروز تولد 18 سالگی هانا لاسُن است و با ظاهری آنچنانی همراه پنج دوست هم دانشگاهی اش راهی بیرون شده.) هانا ادعا میکنه که طرز پوشش و آرایشش کیفیت مهم که اعتماد به نفس هست رو بهش میده. در ادامه هانا میگه: توجه از طرف جنس مذکر خوبه. یه جوری میفهمی که "ظاهری خوب" داری.
Joanne has no qualms about sharing the reasons why she is dressed so provocatively tonight. ‘I’m looking for a bit of totty. You have to dress in a certain way to get attention.
جوان (زن بریتانیایی) هراسی ندارد تا به ما بگوید چرا امشب اینگونه تحریک آمیز لباس پوشیده. او گفت: "امشب دنبال جلب توجه و اوقاتی خوش هستم. باید بگونه خاصی لباس بپوشی تا توجه را جلب کنی!".
totty: یعنی زن یا مرد جذاب
- - - -
می بینی دوست خوبم؟ در واقع اون قشر خاصی که آرایش غلیظ میکنند یا لباسهای آنچنانی میپوشند مشکل اعتماد به نفس دارند.
یک نکته رو هم خدمت شما عرض کنم. اگر شما پرهیزگار باشید، افراد پرهیزگار را به سمت خود جدب میکنید. اگر هم حد و مرزی برای اعمالتون قائل نباشید، افرادی از همان گونه را جذب خواهید کرد. با توجه به خصلت شما، احتمال اینکه خانمهایی که غلیظ آرایش میکنند سمت شما بیایند خیلی کمه. الآن هم با درک بهتری که دارید احتمال اینکه از این پس در رویارویی با آن خانمها دچار خود کم بینی شوید کمتره.
مرسی دوستان از راهنماییهای خوبتون
ممنون serok جان از مقاله و ترجمه ای که فرمودید
اگر بقیه دوستان هم نظر یا تجربه ای دارند ممنون میشم لطف کنند در اختیارم بذارند.