-
به نظر شما بايد اين رابطه رو تموم كنم؟(خواهش ميكنم راهنماييم كنيد)
با سلام من قبلا هم مشكلاتمو مطرح كرده بودم ولي الان مشكلم طوريه كه بايد تايبيك جديد باز ميكردم يه مختصري او خودمون ميكم تا بهتر بتونيد راهنماييم كنينزمن 28 سالمه و نامزدم 31 تقريبا 5 سال با همدوست بوديم اوايل قرار فقط قرارمون دوستي بود ولي بعد شد ازدواج كل خانواده و فاميل هردومون ميدونن البته هميشه اصرار از طرف من بوده و هيج وقت يادم نيست با خوشحالي از ازدواج يا ايندمون حرفي زده باشه با اينهمه باهاش موندم جون عاشقش هستم هميشه كمكش كردم از همه لحاظ خداييش اونم هواي منم داشت .الان مشكلم اينه نامزدم جند وقتي بود نسبت به من سرد شده بود اصلا دوست مداشت منو ببينه اس ميدادم ميكفت اس نده در حاليكه ميديدم با دوستاش بود اصلا خيلي عوض شده بود امروز يه دفعه كوشيشو ديدم فهميدم با دحتري تو اينترنت اشنا شده حتي وب هم داده تا حالا خيلي بهش اعتماد داشنم شماره ي دوستشو داده بود به دختره فكر كنم جون ميترسيده من بفهممالان نميدونم جيكار كنم حالا فهميدم زمانهايي كه حوصله منو نداشته و داد ميزد كه اس نده داشنه جت ميكرده به نظر شما بايد اين رابطه رو تموم كنم نورو خدا نكين برو تايبيك قبليتو ادامه بده خوادش ميكنم كمكم كنيد
-
RE: به نظر شما بايد اين رابطه رو تموم كنم؟(خواهش ميكنم راهنماييم كنيد)
سلام دوست عزیز
ایا ایشون رسما به خواستگاری شما امدن یا نه؟اگر بعد از 5 سال نیومده یعنی هدفش ازدواج نبوده
میشه بگی کنار این همه شکایت شما از بی توجهی ایشون چه چیزی شما رو عاشق ایشون کرده؟
شما باید ببینید هدفتون از شروع این رابطه چی بود...اگر هنوز با گذشت 5 سال ایشون به خواتسگاری شما نیومده که دیگه تکلیف مشخصه و این اتفاقی که برا ی شما افتاده دقیقا ازهمون آفتهای دوستی های قبل از ازدواجه.
اگر زن و مرد هیچ تعهدی نسبت به هم نداشته باشن و فقط لفظی بگن هدفمون ازدواجه از این قبیل اتفاقات هم میفته.تازه خیلی باید زودتر از اینها این اتفاق میفتاد.
ضمن اینکه برای موفق شدن در زندگی باید زن و مرد پا به پای هم قدم بردارن و زندگی و طرفشون رو واقعا دوست داشته باشن.
شما باید بدونی که عاشق چه کسی هستی و به چه بهایی داری عشقت رو خرج میکنی؟
کسی که با شما صحبت ازدواج کرده از الان دنبال ارتباط با دخترای دیگه هستش...فکر میکنی فرد قابل اعتمادی هست؟
در تاپیک قبلی شما هم مدیر همدردی گفتن که این چند سال دوستی منجر به شناخت سالمی نشده و صرفا روی محور احساسات حرکت کرده
به خصوص اینکه شما در تاپیک دیگه تون حرف از حضانت بچه و ..میزدید که این نشونه اینه که شما اعتماد لازم رو به زندگی با این اقا نداری.
همه این بی اعتمادی شما بر میگرده به انتخاب غلط و ادامه مسیر در همین راه غلط.
شما مدام از بی اهمتی اشون گله و شکایت داری...معلوم نیست این حالت بعد از ازدواج بیشتر بشه یا کمتر.ولی چیزی که هست باید ایشون رو همینطوری که هست بپذیری..میتونی؟
ممکنه فردا روزی که بابت رفتارش ازش گله کنی بگه من قبل از ازدواجم رفتارم همین بود...
دوست خوبم
شان خودت رو حفظ کن.ایشون باشد شما رو بخواد.ناز و نیاز رو فراموش نکن.
اگر جایگاه زن و مرد عوض بشه این چینین مشکلات هم پیش میاد.
عرت خودت رو حفظ کن و برای کسی بمیر که برات تب کنه
همیشه قبل از ازدواج دختر و پسرها قربون صدقه همدیگه میرن...بهم محبت میکنن..اما ایشون از الان سرد شده...
من توصیه ام به شما اینه که اگر ایشون هنوز رسما با خانواده نیومده خواستگاری شما بیش از این ارتباط رو ادامه نده .اگر این رابطه الان قطع بشه خیلی بهتره تا شما بعدها تاپیک بزنی و بگی از بی توجهی همسرم خسته شدم.
-
ممنونم كه راهنماييم ميكنين هميشه نه ايشون هنوز نيومدن خواستكاري من عليرغم اصراري كه خانواده خودش هم دارن يكبار خودش كفت من يه جوريم ميشه دوستام بكن زن كرفتم قبلا ميكفت بزار خونه بخريم بعد منم دارو ندارمو دادم بهش حتي از خانوادم قرض كرفتم روش كزاشتم ولي حالا ميكه دوست ندارم بياي اونجا قبلا فكر ميكردم به خاطر كار زياده ولي حالا فهميدم نه واسه اين ميكفته اس نده كه مزاحم جت كردنش ميشدم ,دلم خيلي ميسوزه از كارم از درسم از زندكيم موندم حالا جطوري به خانوادم بكم اخه؟به نطر شما الان صبر كنم ت و اصلا طرفش نرم تا بول دستش بياد كه بول منو بده حودش كفته يك ماهه ميده يا مجبورش كنم خونرو بفروشه ؟ قلبم شكسنه اين همه ازيت شدم اون راحت به همه جيز رسيد,به نظرتون اكه اومد بكم بايد بياد خواستكاريم يا اصلا بكم تموم ديكه ؟:325:
-
رابطه را تمام کن. دیگه ازش نخواه که بیاد خواستگاری. اگر خودش بخواد می دونه و بلده که باید بیاد.
شما 27 سالت است و از 22 سالگی عمرت و جوونیت را به پای یک دوستی به این سستی و بی آینده گذاشتی برای چی؟
ظاهرا اون کسی که مشتاق این رابطه است تو هستی. حتی به قیمت پول قرض گرفتن از خانواده ات ...
سعی کن پولت را به شکلی ازش پس بگیری.
-
ممنونم كه راهنماييم ميكنين هميشه نه ايشون هنوز نيومدن خواستكاري من عليرغم اصراري كه خانواده خودش هم دارن يكبار خودش كفت من يه جوريم ميشه دوستام بكن زن كرفتم قبلا ميكفت بزار خونه بخريم بعد منم دارو ندارمو دادم بهش حتي از خانوادم قرض كرفتم روش كزاشتم ولي حالا ميكه دوست ندارم بياي اونجا قبلا فكر ميكردم به خاطر كار زياده ولي حالا فهميدم نه واسه اين ميكفته اس نده كه مزاحم جت كردنش ميشدم ,دلم خيلي ميسوزه از كارم از درسم از زندكيم موندم حالا جطوري به خانوادم بكم اخه؟به نطر شما الان صبر كنم ت و اصلا طرفش نرم تا بول دستش بياد كه بول منو بده حودش كفته يك ماهه ميده يا مجبورش كنم خونرو بفروشه ؟ قلبم شكسنه اين همه ازيت شدم اون راحت به همه جيز رسيد,به نظرتون اكه اومد بكم بايد بياد خواستكاريم يا اصلا بكم تموم ديكه ؟
دارم ديونه ميشم از اين ناراحتم كه بيش اون اين اينترنت وفتن و جت كردن جيزي نيست ميكه منكه كاري نكردم ,به نطر شما به خانوادم بكم به هم زدم اخه همش سراغشو ميكيرن,اخه من جطوري اين همه وقتو فراموش كنم
-
با سلام
آرامش داشته باش و رهاش کن......همین!!!!
-
خواهش ميكنم زود جواب بديد وقت ندارم[/size][size=mediuبه نظر شما صبركنم تا بول دستش بياد بولمو بهم بده يا امشب برم در خونش مجبورش كنم جك شنبه رو بده تا حداقل يه كم اذيت بشه ,زطبش قلب كرفتم نميدونم جيكار كنم بايد يه كاري كنم كه اروم بشم فقط زود راهنماييم كنين خواهشا:323:
-
دوست عزیز
با اذیت کردن و لجبازی چیزی درست نمیشه
و گره دست به دندون میفته
قبل از به هم زدن رابطه سعی کن راهی برای گرفتن پولت پیدا کنی و بعد از اون رابطه رو تموم کن
-
سلام خانومی
فکر کنم خودت هم بهتر بدونی این آقا هیچ احساس مسئولیت و تعهدی به شما نمیکنه چه برسه به اینکه ازلحاظ عاطفی هم بخواد شما رو ساپورت کنه و جوابگوی احساسات عاشقانه شما باشه! برعکس باعث آشفتگی روحی شما هم هست
با خودت فکر کردی چرا ایشان از اول هم مایل به ازدواج با شما نبودن؟ چرا حداقل در این مدت دوستی علاقه ای به شما نداشتن؟ و اینکه چرا حتی در صورت حمایت مالی شما هنوز نسبت به شما هیچ احساس مسئولیت و همچنین عاطفی ندارن؟ جوابش تلخ هست ولی ایشان شما رو دوست ندارند فکر میکنند همیشه یک نفر بهتر از شما براش پیدا میشه و دائم وقتش در اینترنت و چت کردن هست.
عشق یکطرفه چیزی جز ضرر و زیان به شما نیست خانومی و اینکه هیچوقت نمیتونی یکنفر رو بر خلاف میلش عاشق خودتون کنید و اگه در این راه قدم بزارید فقط فرسایش روحی و جسمی برای خودتون به ارمغان آوردید!
پول خودتون رو پس بگیرید و در جواب خانواده بگید شخص مناسبی برای یک عمر زندگی نیست
خودت چی فکر میکنی؟ دوست داری بر فرض ازدواج با این آقا هم، یک عمر با یک شوهر بی مسولیت و بی عاطفه که همش چشمش به زنهای دیگه هم هست زندگی کنی؟
-
به نظر بنده هم شما باید رابطه رو تموم کنی وقتی کسی بهونه میاره دو عامل وجود داره یا به کسی دیگه علاقه مند
شده یا اینکه می بینه بعد از مدتی احساس می کنه شما جذابیت قدیمو ندارین بعد اونم 5 سال سن کمی نیست شما از 22 سالگی تا الان 27 سال یک کم زیاده اونهم اینکه شما سنتون داره میره بالا و بعد..............
-
اینکه صبر کنی پول دستش بیاد حکایت همون وعده سر خرمن هست! و اینکه شما یکدفعه بری در خونش و بگی همین امشب چک میخوام هم به شما چیزی نمیرسه.
خانومی در ابتدا آرامش خودت رو حفظ کن تا بتونی با صلابت با طرفت صحبت کنی به دور از هر گونه آشفتگی و زمان چند روزه ای رو براش در نظر بگیر.
طوری باهاش صحبت کن تا بفهمه قاطع هستی و هیچ چیز دیگه ای نظر شما رو عوض نمیکنه حتی اگه گفت همین امشب با شما عروسی میکنه!!!! شما فقط با احترام روی خواسته خودت پافشاری کن.
-
قبلا خيلي خوب بود بدون اجازه من اب نميخورد الان 20 روزي ميشه اينجوري شده كلا ادم فرصت طلبي در برابر ديكران هم,شب ميرم يه جك ازش بكيرم اينجور ادمي بعيد نيست بزنه زير همه جيز شب بركشتم نتيجه رو ميكم فقط دعا كنين واسم .جه ارزوهايي داشتم همش برباد رفت,من واقعا عاشقش هستم تا حدي كه ميكم اي كاش ازدواج كرده بودم يه بسر داشتن بعد اكه جدا ميشدم اشكال نداشت نميدونم اخه جرا اونكه بهترين موقيعتو داشت كه با من به هم بزنه بس جرا اينكارو نكرد اونكه ميدونه من جقدر احساساتيم جرا اينجوري ميكنه احساس ميكنم واقعا ديونه شدم اونم همين حرفو ميزنه ,به خدا واقعا واضيم الان ميرم بيرون يه ماشين بزنه درجا بميرم ,من جتي يه دوست دختر ندارم باهاش حرف بزنم اروم بشم ديكه بريدم,يعني بزارم اينهمه تلاشم هدر بره:316:
اون فرصت يك ماهه خوايت ولي ميخوام امشب يرم يهش فرصت يم هفته بدم بزار يه كم به زحمت بيفته تا بفهمه زندكي جيه ,دست خودن ميسن همش جمم به كوشيه ميترسم بعد از يه مدت باز مسل ديونه ها دلم تنك بشه بلند شم برم دم خونش التماس كنم
-
عزیزم مهم آینده شما هست که باید به خوبی رقم بخوره
اگه الانم ازدواج بکنی با چنین شخصیت بی ثباتی که خودتون هم متوجه شدی عاشق شما نیست بکنار حتی برای عروسی کردن هم خونه رو بهونه کرده حتی با پول شما خونه خریده ولی باز ...................
الان موقعیتت سخته و میدونم خیلی ناراحتی ولی بخاطر خوشبختی خودت در آینده تحمل کن و جدا شو
یه روزی نرسه خدای نکرده بعد از مدتی بیای اینجا تاپیک بزنی با شوهر بی مسئولیت و خیانتکارم چکار کنم؟!
بنظرت از الان جلوی این اتفاق ناگوار زندگیت رو بگیری بهتره یا بری و خدای نکرده سرت به سنگ بخوره ؟
در ضمن حالا که ازدواج نکردی اینطور حساسی، فکر کردی بعد از ازدواج میتونی بدون داشتن هیچ حسی راحت جدا بشی که میگی کاش باهاش ازدواج میکردم بعد طلاق؟؟ الان مجردی فرصت خوبی داری بعد از طلاق آینده ات چی میخواد بشه؟!!
خواهشا" با اینجور احساسات داغ ، آینده خودت رو به بازی نگیر خانومی.
-
خودت میگی اون از اول همچین تمایلی به تو نداشته و از ازدواج حرف نمی زده، و این رابطه از طرف تو هست که سر پا مونده. من از بعضی خانوم ها تعجب می کنم واقعا، که چرا یک ذره عزت نفس ندارن؟! از قدیم گفتن واسه کسی بمیر که برات تب کنه. و از بس تو این جامعه تو سر ما زنها زدن که فکر می کنیم برای به دست آوردن یه مرد باید آویزونش بشیم و همه جوره تحمل کنیم.
معنای دوست پسر و نامزد هم متفاوته از هر لحاظ. ولی اخیرا مد شده توی همدردی فارسی را پاس میداریم و نمی گوییم دوست پسر ، می گوییم وخواستگار و یا نامزد! اینطوری که نمیشه درست راهنمایی کرد!
یعنی بذارم اینهمه تلاشم هدر بره؟
مگه پسر کالا هست که برای به دست آوردنش تلاش بکنی؟ خیلی عجیبه که ما رابطه ها را نه به صورت یک رابطه دو طرفه انسانی، بلکه یک شی ء و کالا می بینیم که اگر به دست بیاوریم به هر قیمتی، حتی علی رغم میل باطنی طرف مقابل، خودمونو برنده میدان می بینیم. من خیلی از نمونه های مشابه شما را دیدم که به وصال معشوق رسیدند ولی معشوق بعد عقد متوجه شده که علیرغم میل باطنی و با تلاش های بی وقفه دختر تن به ازدواج داده ( همون کلک های دخترانه که همه بلدیم و نمی گم که آقایون متوجه نشند ! ) و سرد شده، خیانت کرده و هزار درد بی درمان دیگه.
من شما را تشویق میکنم عزت نفستون را ببرید بالا و به خودتون مسلط باشید. گربه که نمیخواید تور کنید طرف مقابل هم ادمه اگر نمیخواد بذارید بره پی زندگیش!
-
عزیز دلم اول از همه پولتو پس بگیر البته نه با دعوا چون بیشتر لج میکنه...با ملایمت پولتو پس بگیر که حس نکنه میخوای ترکش کنی...دوستان کاملا درست میگن رابطه ای که تو فقط داری مایه میذاری و اون فقط تماسا میکنه و هیچ کاری برای بدست اوردنت انجام نمیده هیچ فایده ای جز بیشتر وابسته شدن تو نداره واینکه درسته ترک کردنش خیلی خیلی سخته اما بهتر ازینه که یه سال بعد اگه ازدواج کرده باشی با یه روحیه ی داغونتر بخوای جدا بشی...منم الان چند هفتس رابطه ی بسیار غلطمو تموم کردم..خیلی برام داره سخت میگذره اما هر وقت عقلانی نگاه میکنم میبینم چه کار خوبی کردم که ادامه ندادم چون قصد ماهم ازدواج نبود و من فقط داشتم خودمو گول میزدم....برای چند دقیقه احساسو بذار کنار و عاقلانه فکر کن...موفق باشی :72:
-
ممنونم از همه دوستان كه راهنماييم كردين,از بولم كه 100%مطمعنم بس ميدهوولي خوب اكه منو نميخواد جرا با اينهمه اذيت كردن من بازم باهام مونده من وحشتناك رفتارام بجه كانه و عصبي بوده بعضي وقتا فكر ميكنم نكمه من مشكل دارم مسلا اكه كسي جتي بجه ي كوجيك فاميلشو ببره خونه من به شدت عصبي ميشم و حالم بد ميشه,ميكه اكه ميخواسنم خيانت كنم راحت ميكردم ميكه اون دختر واسه دوستم بوده شكاره ي دوستنو داشته ,ديشب رفتم خونش ولي جون بجه هاي برادرش بودن كجبور شدم جيزي نكم اونم خوب بود ولي همين كه اونا رفتن باز دعوا شد وحشتناك در نهايت هم با كوتاه اومدن من اروم شد ميكه جرا وقتي بهت ميكم اس نده قبول نميكني ميكه بزار جند روز به حال خودم باشم خوب من مينونم اس ندم ولي زقتي ميبينم همون موقع فاميلاشو مياره و مهموني ميكيره عصبي ميشم ميترسم به هم بزنم در اينده بشيمون بشم با خودم ميكم بزار باهاش باشم منم مسل خودش بشم ميرم جت ميكنم دوست بيدا منكنم :316:واقعا ديكه موندم جيكار كنم
-
نیاز جان..میخوای یه مدت کوتاه بهش وقت بده اما خوب فکر کن..بخدا احساسات آدمو کور میکنه و باعث میشه فقط خوبیاشو ببینی...موفق باشی
-
تصميم كرفتم يه مقدار بهش وقت بدم تا قبل از محرم نميدونم من هميشه عقيده داشتم كه هرجي قسمت باشه همون ميشه من كه به هرحال اشتباه يا درست اين همه سال صبر كردم طاقت اوردم حالا يك ماه ديكه هم صبر ميكنم بلبينم جي ميشه از همه دوستان هم ممنونم كه منو راهنمايي ميكنن
-
من اينارم يادم رفت بكم من حتي به اين اقا هم كفتم كه تصميم دارم اصلا مهريه نزنم و فقط جند شاخه كل بزنم البته خودش كفت نه هرجي مطابق عرف هست بزن مهريه ,قبلا كه ميخواستيم خونه بخريم كفت به نام من باشه ولي بعدا كه ديد بولي كه اون ميذاره خيلي بيشتره قبول نكرد و زد زير حرفش,با خودم فكر كردم اخه اكه يه روزي بخوام جدا بشم مهريه رو كه الان 112 سمه بيشتر نميدم تازه اونم قسطي خوب اين همه دوندكي واسه ماهي 200 تومن به جه درد من ميخوره خوب واسه همين تصميم كرفتن هيجي نزنم ولي بازم انكار كه نه انكار فكر ميكنم اكه هر بسر ديكه اي بود از خوشحالي كيف ميكرد و زود همه جي رو رديف ميكرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niaz64
من اينارم يادم رفت بكم من حتي به اين اقا هم كفتم كه تصميم دارم اصلا مهريه نزنم و فقط جند شاخه كل بزنم البته خودش كفت نه هرجي مطابق عرف هست بزن مهريه ,قبلا كه ميخواستيم خونه بخريم كفت به نام من باشه ولي بعدا كه ديد بولي كه اون ميذاره خيلي بيشتره قبول نكرد و زد زير حرفش,با خودم فكر كردم اخه اكه يه روزي بخوام جدا بشم مهريه رو كه الان 112 سمه بيشتر نميدم تازه اونم قسطي خوب اين همه دوندكي واسه ماهي 200 تومن به جه درد من ميخوره خوب واسه همين تصميم كرفتن هيجي نزنم ولي بازم انكار كه نه انكار فكر ميكنم اكه هر بسر ديكه اي بود از خوشحالي كيف ميكرد و زود همه جي رو رديف ميكرد
اتفاقا برعکس عزیزم، هیچ پسری قدر شرایطی رو که راحت بدست بیاره رو نمیدونه...
-
سلام دوستان من هنوز ارامش ندارم دارم دؤونه ميشم باهم خوب بوديم ولي باز شروع شد ميكه جرا اينقدر اس ميدي من بيكار ميستم همش با تو اس بازي كنم اين اقا خودش قبلا اصرار داشنت سركار نرم ولي الان اصرار داره برم سر كار ميكه دور باشيم بهتره ميكه فكر كردم الان ماهي يك ميليومي كه تو در بياري هم خيلي خوبه خيلي از مشكلاتمون حل ميشه ميكه عزت نفست ميره بالا اصلا به هيج عنوان نميذاره من تة خةنش تنها باشم ميكم ميخةام درس بخونم ميكه برو سر كار درستم بخون نميدونم جيكار كنم ميكه تقصير تو كه من اينقدر بدهي بالا اوردم ميكه تو وقتمو ميكيري [size=x-large]تورو خدا بكين من جيكار كنم
-
سلام عزیزم..فکر نمیکنی داره بهانه میاره که خودت خسته بشی و بری کنار؟؟؟؟...در مورد مهریه هم نباید میگفتی سکه نمیندازی چون هم احترامو ارزش خودتو پایین اووردی و هم اینکه هیچ مردی به زنی که راحت در دسترسش قرار بگیره اهمیت نمیده....خواهشی که ازت دارم اینه که حداقل یه ماه تمام راههای ارتباطیتو با این آقا قطع کنی تا هم خودتو محک بزنی و هم این آقارو...میدونم خیلی سخته..بخدا منم الان یه ماهه رابطمو برای همیشه قطع کردم برام خیلی سخته اما دیدم توو رابطه ای که هیچ ارزشی ندارم و دارم فقط خودمو تحقیر میکنم موندن فایده نداره...دارم تحمل میکنم اما دیگه هیچوقت برنمیگردم....پس توام میتونی فقط کافیه اراده کنی و قوی باشی.....و یه سوال:آیا رابطه جنسی توو این مدت داشتی؟؟
-
سلام نیاز عزیز
دختر خوب تا کی میخوای انقدر آویزون و وابسته این پسر بی تعهد باشی که داره با زبان بی زبانی بهت میگه برو
پی کارت؟؟؟
تا کی میخوای بهش اجازه بدی از اموال و احساسات شما سو استفاده کنه و به دلیل علاقه شما بهش ازت پول
مطالبه کنه؟
تا حالا نفهمیدی که تنها دلیل بودن اون کنار شما فقط پول خواستنه و سو استفاده از مال شما؟
بست نیست که هر روز غرورت رو میشکنه؟
میدونی هیچ چیز به اندازه عزت نفس تو مهم نیست؟
آیا این مرد لایق این که در آینده پدر فرزندان شما بشه هست؟ با این همه بی تعهدی و بی مسئولیتی؟
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد .......... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد.
اما اون خواهان شما نیست.
سخته! احساست قابل درکه اما جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته!
دیگه بهش التماس نکن! رابطه رو قطع کن و اموالت رو ازش پس بگیر!
بذار اون به دست و پای شما بیافته!
مردها از دختران وابسته و بی اعتماد به نفس و ضعیف و آویزان خوششون نمیاد.
گلم ارزش تو بیشتر از اینه که اجازه بدی اینقدر تحقیرت کنن.
به خودت بیا!
سخته قطع یک رابطه 5 ساله اما شدنیه.
از خدا کمک بخواه و صبر و آرامش طلب کن و قدرت قطع ارتباط رو.
امروز این تصمیم رو بگیری بهتر از فرداست!
اگر چنین تصمیمی گرفتی بگو تا کمکت کنیم برای اینکه روی خودت و شخصیتت کار کنی بعد از جدایی!
موفق باشی عزیزم
:72:
-
بله رابطه داشتيم,من الان واقعا تصميم كرفتم تموم كنم امروز بدون هيج حرفي شروع كرد به فحش دادن با اس كه تقصير تو كه من كارام راه نميفته منم كفتم بهش كه واقعا خسته شدم ديكه برو ,بهش كفتم بابت بولم هم يه جك بفرسته واسم عادت كرده هميشه عصبانيتاشو سرمان خالي ميكنه ديكه خسته شدم به خدا ميخوام تنها باشم اخه ديكه حيكار كنم واسش فقط جزنم مونده كه بكيره وبه خدا قسم اكه الان بخواد عروسي هم كميم ديكه نميخوام اصلا انكار ادم نيست اصلا منطق نداره ميكه جرا فلان دوستم كارش تموم شده ولي من نه ميكم خوب به من جه,[size=x-large]ديكه نميخوامش
-
نیاز جان
می بینی؟ از شما کاملا سو استفاده کرده و حالا دیگه بهت نیازی نداره.
متاسفانه شما تن به رابطه جنسی دادی و همه هستیت و جوونیت رو به انضمامش.
برای اینکه نظرت عوض نشه خطت رو حتما بعد از وصل پولت عوض کن و دیگه پاسخ گو نباش بهش.
برای خودت و شخصیت و عزت نفست احترام قائل شو گلم.
خودت رو هم با تاپیک های خوب همدردی آروم کن نظیر تحمل جدایی در یک رابطه.
سعی کن وابسته نباشی و روی مستقل بودن خودت کار کنی.
سعی کن با عبادت به خودت آرامش بدی.
سعی کن روی اعتماد به نفست هم کار کنی.
-
واي الان باز اس داد بياد غذا ببره ولي كفتم من دست نميزنم به مامانم ميكم اةنم كفت بس نميخوام منم كفتم هرجور راحتي بعدم كفتن در هر صورت منتظرم جك واسم بيار ,عادتشه هروقت كيدونه اشتباه از خودش بوده يه جوري ميخواد قضيه رو فيصله بده ,يلي ميترسم همين الانم عذاب وجدان دارم غذا نخورده خيلي اين غذارو دوست داره ,بجه ها من دارم به حرف شما كوش ميدم باورم نميشه دارم اينكارو ميكنم يعني به نظرتون اين تنها راهه مامانم خيلي ناراحت ميشه ميكم نكنه من مقصرم من بجه بازي دراوردم منم زياد اذيتش كردم
-
نیاز جان!
لطفا محکم باش دختر خوب!
مگر بچه است که شما براش غذا ببری؟ شما رو گویا با مادرش اشتباه گرفته!
دلت به حال خودت و احساساتت بسوزه! دلت به حال شخصیت خرد شدت بسوزه!
لطفا برات اگر مقدوره خطت رو یک مدت خاموش کن و بعد از وصل پول خطت رو عوض کن برای همیشه!
سخته اما طاقت بیار!
باید یاد بگیری محکم بودن رو. درد داره اما وقتی که بتونی از وابستگیش خارج شی می فهمی چقدر به شخصیتت
ضربه زده. اگر هم پیغام فرستاد بگو من با شما هیچ کاری ندارم!
اگر خواهانته باید بیاد رسما خواستگاریت تازه اگر بعد از این همه بی احترامی بازم اون رو بخوای.
بعد هم مطمئن باش هیچ چیزیش نمیشه!
فقط قوی باش خواهشا!
-
بهش كفتن جك رو هم بده كسي بياره كفتم واقعا ازن متنفرم نميخوام ببينمت كفت نميخوام كسي بفهمه ميذارم يه جا بردار كفتم بيار به خودم بده ,تصنين كرفتم سركار نرم اخه اكه بخوام برم سركار از خونمون دور ميشم ميخوام خونه بمونم و درسمو بخونم مشكل من اينه حتي يك دوست هم ندارم تو زمدكيم وقتي ميبينم اون ميكه نه من مصمم ميشم ولي تا اون ميكه اوكي تموم من حالن بد ميشه خيلي ميترسم
-
الان جك ازش كرفتم باورتون نميشه حنان حساب كتاب ميكرد كه حقي از خودش ضايع مشه كه نكو,بجه ها خيلي ميترسم نكنه طاقت نيارم به نظرتةن اون دلش واسه من تنك ميشه ,اكه بدونم دلش تنك ميشه حالم خوبه ,تورو خدا جداقل روزي يه بست واسنم ارسال كنين تا يه وقت به سرم نزنه باز برم طرفش كسي رو ندارم باهاش حرف بزنم
-
niaz64 عزیز سلام
بابت این تصمیم درست بهت تبریک میگم
دوست عزیز الان که تصمیم درست رو در کنار کمک دوستان گرفتی محکم و با اراده باش!!!
ازت میخواهم جا نزنی و حتما لینک زیر رو بخون
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
باور کن بهترین کسی که میتونه کمکت کنه تصمیم راسخ خودته
موفق باشی:72:
-
خيلي ميترسم نكنه در اينده موقيعت اينجوري بيدا نشه واسم اكه اصلا هيج موقعيتي بيش نياد جي ؟فكرو خيال داره ديونم ميكمه ميكم اي كاش همون موقع كه غدا خواست واسش ميبردم و اشتي ميكرديم ولي خوب واقعا اينبار اون مقصربود بي دليل شروع كرد به فحش دادن
-
دوست خوبم
کار خیلی خوبی کردی که چک رو ازش گرفتی!
بعد از وصول چک خطت رو حتما عوض کن و تمام خاطراتش ، شماره هاش و یادگاری هاش رو بریز دور تا دوباره وسوسه
نشی. روزهای سختی پیش رو داری. با مطالعه مطالب زیر میتونی خودت رو کنترل کنی.
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
لینک هایی که در این تاپیک معرفی شده رو هم بخون و عمل کن بهشون :
فراموش کردن یک رابطه ناموفق
گلم ما هم تنهات نمیذاریم. هر موقع دلتنگش شدی برای خودت با صدای بلند توضیح بده که چرا همه چیز رو تمام
کردی. احساست باید مجاب بشه! باید دائم بهش بگی تا بفهمه چرا اینطور شد!
ضمنا اینجا دوستان خوبی میتونی پیدا کنی و وقتت رو اینجا بگذرونی. میتونی برامون توی تاپیکت بنویسی.
هر وقت هم بیقرار شدی اشک بریز! عبادت کن یا ذکر بگو!
سعی کن با ورزش و درس یا تفریح و سفر انقدر خودت رو سرگرم کنی که فرصت فکر کردن بهش رو پیدا نکنی از
خستگی زیاد. شمنا میتونی از دختران هم سن و سالت دوستانی خوب هم پیدا کنی.
انشالا که به لطف خدا و اراده خوبت همه چیز درست میشه. ضمنا میتونی حساب کاربریت رو هم شارژ کنی و در
مباحثات جالب بچه های تالار شرکت کنی. مطمئن باش اینجا دوستان خوبی خواهی داشت :46:
اولیش هم خودم اگر افتخار بدی :43:
برات دعا می کنم عزیزم.
به توصیه ها با دقت عمل کن!
موفق باشی گلم
-
مرسي بهار عزيزم حرفاي شما خيلي روم تاسير كذاشت و بيشترين سهم رو تو تصميم داشت متاسفانه وقت تفريح ندارم اين 5سال تفريح كردم بس واسم نميخوام اصلا كريه كنم اكه شروع كنم به كريه ميشم همون ادم ضعيف قبلي ميخوام قوي باشم ميخوام امسال اون رشته اي رو كه ميخوام قبول بشم بايد اينقدر موفق بشم كه اكه روزي منو ديد حسرتمو بخوره,به نظرتون بشييمون نميشه ارزومه به دست و بام بيفته ,زاي نميدونم دطوري به خانوادم بكم فعلا تصميم دارم جيزب نكم ,زياد نميتونم بيام سايت از فردا فقط اخر شبا ميام يك ساعت,خيلي خوشحالم ايمحارو بيدا كردم اي كاش 5 سال بيش ميزمدم اينجا
-
نیاز جان،
شما خانوادگی دارید همه مدل سرویسی به این آقا می دید خب معلومه که پررو می شه. از کمک مالی واسه خرید خونه، تا سکس تا نهار گرم و خونگی ... من هم بودم باورم می شد که خبریه و من تحفه ای ام.
تازه بهت امر می کنه که برو سرکار، ماهی یک تومن هم دربیاری کمکه! کمک کی؟ چی؟
وقتی هم زندگیش سر و سامون گرفت یه بهانه پیدا می کنه و می ره. یا می گه زیاد اس ام اس زدی، یا می گه مامانم راضی نیست، یا می گه حقوقت کمه ...
نیاز خیلی سخته این عادت و وابستگی چند ساله را قطع کنی. ولی از اون سخت تر روزهایی هست که در آینده با این آقا خواهی داشت.
یک همت عالی می خواد و یکی دو ماه سختی.
یکی دو تا دوست خوب داشته باشی که سرت بهشون گرم بشه راحت تر تموم می شه. چند تا هم کار و سرگرمی. مثل ورزش. درس خوندن و ...
-
نیازززززززززززززززز جونممممممممممممممممم....تو میتونیییییییییییییییییییی ییییی...بخدا میتونیییییییییییییییییییی ییییییی...خودتو دست کم نگیررررررررررررررررر...منم امروز دلم خیلی براش تنگ شد ..بخودم گفتم یعنی اونم دلش برام تنگ شده اما خوب که فکر کردم فقط توو چشمام اشک جم شد خیلی خودمو کنترل کردم گریه نکنم اما...:302:...بالاخره میگذره....ولی خواهشا قاطع باش عزیزم:72:
-
من خيلي ميترسم اصلا ناراحت نيستم فكركنم خودمم باوة ندارم همش ته قلبم اينه كه برميكرده ,همش منتظرم بركرده بجه ها به مظرتون اكه بركشت ميتونم واسه ازدواج روش فكركنم البته فقط وقتي رسما بياد جلو ها ,البته ديكه هيجوقت كمك مالي نميكنم حتي تصميم دارم بالاترين مهريرو بزنم وايييييييييييييييي فكركنم ديونه شدم نه دارم خيال بردازي ميكنم ,بيدا جان من هيج دوستي ندارم واقعا شايد عجيب باشه ولي واقعا ندارم هيجوقتم نداشتم
-
نیاز عزیز
دست از این افکار بردار و انقدر به این رابطه فکر نکن.
مطمئن باش اگر اینطوری بخواهی بری جلو شکست میخوری.
قرار شد محکم باشی و با قاطعیت به این رابطه بگی نه.
از تکنیک توقف فکر استفاده کن و وقتی داره فکرت متمرکز میشه رو این اقا فکرت رو ببر جایی دیگه و سرت رو مشغول کن.
نیاز جان
زندگی خیلی فراتر از این حرفهاست.چه کسی با مهریه بالا خوشبخت شده که شما دومیش باشی؟!
اصلا به این چیزها فکر نکن.
اگر همش بهش فکر کنی و منتظر باشی که برمیگرده مطمئن باش خودت دوباره میری سراغش.
چرا به بدیهاش و ازار و اذیتهایی که تورو داده فکر نمیکنی؟
فکرش رو بکن همه نوع استفاده ای از تو کرده بعدش میره با کس دیگه ای دوست میشه.واقعا برات قابل تحمله این موضوع؟
5 سال تورو اذیت کرد و وقتی دلش رو زدی رفت سراغ یکی دیگه.به نظرت میشه رو این ادم حساب کرد؟حتی برای دوستی ساده..چه برسه به ازدواج.
به خاطر کسی که تازه وارد زندگیش شده شمایی که 5 سال همه جوره بهش رسیدی رو راحت گذاشت کنار و حتی به خاطر اون تازه وارد سر شما داد و بی داد کرد و فحش داد.
اون اگر تصمیمش یه زندگی سالم بود 5 سال شما رو به بازی نمیگرفت.
اون چطور به شما بگه شما رو نمیخواد؟رهاش کن...اینجوری دای هم خودتو ازار میدی هم اونو
یه مرد باید از خداش باشه که کسی که قراره باهاش ازدواج کنه یه مسیج کوچیک هم بهش بده...
نه مثل این اقا که مدام با شما دعوا کنه به خاطر اینکه زیاد بهش مسیج میدی و زنگ میزنی.
آخه این چه زندگی قراره بشه که شما مدام داری برای مهریه چرتکه میندازی؟
واقعا دلیل این همه دست کم گرفتن خودت چیه؟
-
سلام معذرت ميخوام واقعا از همنون ولي من باز اشتي كردم خودش متونست يك روز طاقت بياره و اومد اشتي كرد فرصت يك ماهه خواست تا خانوادش بيان واسه عقد اخه راهشون خيلي دوره ,ولي من هنوزم مستا صلم نميدونم جيكار كنم به نظرتون بهش رابطه مو قطع كنم تا يك ماه البته اينقدر بي عرضه است كه اكه من نباشم كاري نميكمه ,جدديدا دروغ ميكه بهم مسلا ميكه خونه تنها بودم ولي من ميدونم كه فلان دوستش بيشش بوده اخه جرااااااااااا؟من دروغ خيلي بزركي بهش كفته بودم ولي اون ناديده كرفت اول شوكه شد ولي بعد كفت نه من واسه اين رابطه مو تموم نميكنم بس حرا نه اصرار و تلاشي ميكنه و نه تموم ميكنه اخه .ظ
:302:ونم دوستان شما وقتتونو كذاشتين اينهمه راهنماييم كردين ولي من بازم رفتم سر خونه اولم به خدا كعذرت ميخوام
-
دوست عزیز
نیازی نیست از ما عذر خواهی کنی.
ما به عنوان کسانی که بی طرف بودیم سعی در راهنمایی شما کردیم و شما رو از مشکلات موجود در این رابطه وشکل گیریش آگاه کردیم.
ما بعد از اینکه از صفحه همدردی میریم بیرون ، دیگه فراموش میکنیم اینجا چی بوده و چی نبوده.اما این شمایی که 5 سال زندگیت رو هدر دادی و هنوز هم داری هدر میدی.و درنهایت خودت قراره با این اقا زندگی کنی و نه ما.
ما ضررهای این رابطه رو یادآوری کردیم.اما شما راه دیگه ای رو در پیش گرفتی.
موفق باشی
-
niaz64 عزیز سلام
دختر خانوم گل نسبت به پست های که اعضا محترم با دلسوزی تهیه میبینن توجه نشان بده
تا در این تعامل به راهکار مفید دست پیدا کنی
موفق باشی:72: