چند وقتی هست که ازدواج کرده ام اما شوهر بی غیرتی دارم که از این رفتارش در عذابم .در صصورتی که روی خواهرش که چهل سال سن داره غیرتش بیشتره.من ازین بیغیرتیش عصبی میشم چون فکر میکنم نسبت به من بی تفاوته.توروخدا کمکم کنین راهنماییم کنم که چه کار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
چند وقتی هست که ازدواج کرده ام اما شوهر بی غیرتی دارم که از این رفتارش در عذابم .در صصورتی که روی خواهرش که چهل سال سن داره غیرتش بیشتره.من ازین بیغیرتیش عصبی میشم چون فکر میکنم نسبت به من بی تفاوته.توروخدا کمکم کنین راهنماییم کنم که چه کار کنم
سلام دوست عزیز
بهتره چند تا مثال بزنی و توضیح بدی تا قضیه روشن بشه.با این توضیح کم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه.
در ضمن اینکه شاید همسر شما به دلایلی که کاملا راز باشه به خواهرش کم اعتماد باشه و نیاز ببینه مراقبش باشه ولی به شما اعتماد داشته باشه و خیالش راحت باشه و بنابراین بهتون ایراد نگیره.
خواهر ایشون مجرد هست یا متاهل؟
MARJAN.MOS جان به همدردی خوش اومدی
آروم باش خانوم خوب
یکم بیشتر توضیح بده و مثال بزن چیکار کرده و یا چه کارایی نکرده که شما اینجوری راجع بهشون صحبت میکنی
منتظریم خانومی:72:
پستم با پست فکور جان همزمان شد
سلام به دوستان
اتفاقا باید بگم که کاملا به خواهرش اعتماد داره حتی بیشتر از من .اما نمی دونم چرا با من اینجوره .منم اصلا دلم نمی خواد مرد من بی تفاوت باشه.مثلا اصلا تفاوتی براش نداره که منو کسی بی حجاب ببینه اما یک بار که خواهرش روسری سرش نبود زود جلوی خواهرش ایستاد که کسی موهاشو نبینه.یا تلفن من اگه مزاحم داشته باشه اصلا پیگیر نمیشه که شر اون مزاحم از سرم کم بشه.اما واسه خواهرش کاملا بر عکسه .من از شوهرم خیلی توقع دارم دلم نمی خواد منو بی ارزش بدونه که حتی خواد پشت من باشه مواظب ناموسش باشه.خیلی چیزای دیگه هم هست اما بخدا گاهی دلم اونقدر میشکنه که دیگه ذهنم یاریم نمیکنه واسه بیانش.راستی خواهرش 40 سالی سن داره ازدواجم کرده.یک بارم داشتیم میرفتیم سوار ماشین بشیم که چند تا پسر جوون توی کوچه بودن به خواهرش گفت همین جا بمون تا ماشین رو بیارم جلو تو نیا.اما بارها شده منو از جلوی اون همه پسر بد چشم رد کرده.وقتایی که با خواهرش میریم بیرون همه حواسش به مردا هست که به خواهرش بد نگاه نکنند اما اصلا حواسش به پسرایی که به من زل میزنن نیست که یک نگاه چپ بهشون بندازه که اونا جرات نگاه نکنن.دلم خیلی گرفته .احساس میکنم براش هیچ ارزشی ندارم و به من بی تفاوته .چطور میتونم غیرتش به خودمو بیدار کنم.توروخدا راهنماییم کنین
تازه این فقط یکی از مشکلات زندگیمه که برام مهمه .کاش هیچ وقت عروس نمی شدمو همون دختر شاد خونمون میموندم نه اینکه حالا مثل افسرده ها از زندگی سیرم
عزیزم بیشتر از اینکه غیرت همسر مهم باشه غیرت خود ادم برای خودش مهمه. خودت روی خودت اونجا که باید غیرت داشته باش.
اما اگر به دنبال توجه همسرت از طریق غیرت نشون دادنش هستی، بهتره روشت رو عوض کنی. از طریق محبت کردن به همسرت و توجه به اون ، توجه اون هم به تو جلب می شه. اما شاید لازم باشه کمی صبور باشی.
عزيزم شايد روي شمام حساسه اما ميترسه اگه مستقيم بهتون بگه دلخور بشيد و با رفتاري كه به خواهرش داره ميخواد غير مسقيم بهت بگه روي بي حجابي حساسه. به نظر من غير مستقيم ازش بپرس دوست داره حجابت بيشتر بشه يا همينجوري خوبه
دلجوی عزیزم به خدا من دنبال توجه شوهرم از طریق غیرت نشون دادنش نیستم این همه راه برای جلب توجه هست من منظورم اینه که دلم نمی خواد حس کنم همسرم نمیتونه از ناموسش دفاع کنه .حتی بعضی جاها شده که اون تفاوتی براش نکرده اما به قول شما خودم روی خودم غیرت داشتم.فکر کنم هر زنی دوست داره که همسرش توی اینجور مسائل ازش حفاظت کنه
وگرنه که من اصلا ازین راه نمی خوام جلب توجه کنم
ساحل جان مرسی عزیزم
اما باید بگم که اصلا سر اینجور مسائل مثل حجاب رودربایستی نداره و اگر بخواد راحت میگه.مثل خیلی چیزای دیگه که میگه.و یادمه یک روز به من گفت که مشکلی ب حجاب من نداره.اما من رعایت میکنم بازم که شاید یکم به خودش بیاد و بدونه کارش خوب نیست.
خانومي ميشه بگي چند ساله ازدواج كرديد؟ شما و همسرتون چند سالتونه و چقدر از گذشته زندگي خواهر شوهرتون ميدونيد؟
شايد اين رفتار همسرتون بخاطر اينه كه به شما اطمينان داره ، اين بي تفاوتي حتما دليل بر بي غيرتي نيست٠ شايد اين اطميناني كه به شما داره رو به خواهرش نداره ، شايد در گذشته زندگي خواهر شوهرتون اتفاقي افتاده كه باعث ميشه همسرتون روي ايشون حساس باشند٠
سلام blue sky عزیزم
همسرم 30سالشه منم 24 سالمه.6 ماهه ازدواج کردیم اما از قبل همو میشناختیم .یکی دیگه از دوستان هم حرف شمارو زد.اما اینقدر این خواهرشو از همه لحاظ قبول داره که اونو برای من یک الگو میبینه.مثل بت میپپرستش و قبولش داره.مطمئنم که به خواهرش مطمئنه.
سلام،
سعی کنید در خلوت به همسرتون بگید: "امروز وقتی پیشت بودم هر مردی که از کنارمون رد میشد به شما نگاهی میکرد و بدون نظر انداختن به من سرش رو میانداخت پایین. به شان شوهر خوبی که دارم خیلی افتخار کردم. انقدر دوست دارم وقتی میبینم غیرت شوهرم حامی و پناه منه."
این طرز برخورد بهتر از انتقاد و شکایت کردنه. مثالی میزنم که بهتر درک کنید. اگر همسرتون بخواهند مطلبی رو برسونند، کدوم یکی رو ترجیح میدید:
الف: همسر خوبم امشب در مهمانی از همه خانمها سنگین و موقرتر بودی، همش پیش خودم بهت افتخار میکردم!
ب: ای کاش در مهمانی متین تر رفتار میکردی.
مسلماً الف. در حلسات بعدی خانم (یا آقا) برای کسب رضایت همسرشون، با دقت بالاتری رفتار میکنند.
ممنونم دوست عزیزم فقط خدا کنه تاثیر داشته باشه چون ازین کارش همیشه توی اجتماع در عذابم بازم ممنونم
فکر نمیکنی یکی از علت هایی که همسر شما روی خواهرش بیشتر غیرت داره این باشه که در جامعه ما امثال خواهر شوهرتان خیلی بیشتر از زن متاهل در معرض سوءاستفاده مردان قرار دارند.
متاسفانه بسیاری از مردان هستند که به زنان مطلقه به عنوان کالای جنسی نگاه می کنند! و قطعا این موضوع باعث می شه که همسرت روی خواهرش خیلی بیشتر از شما تعصب داشته باشه!!
عزیزم من منظورم این نبود که شما از این طریق می خواهید جلب توجه کنید. بلکه چون خودتون گفتید از این رفتار همسرتون به این نتیجه رسیدید که براتون ارزشی قائل نیست، گفتم سعی کنید توی رفتارهای دیگر همسرتون جستجو کنید و ببینید که آیا ارزسی برای شما قائل هستند یا نه و این رفتارشون رو ملاک قرار ندید.
راستش من احساس می کنم شاید همسرتون همینکه در کنار شما هستند رو کافی می دونند برای این که غیرتشون رو به دیگران نشون بدن.
متوجه منظورم هستید یعنی مثالش اینه که وقتی مالک توی خونه هست که نمی ترسه دزد بیاد تو خونه اما وقتی مالک نباشه و همسایه بخواد از خونه محافظت کنه اونوقت همسایه همش باید نگران باشه و خودش رو جلوی دزدها قوی نشون بده.
البته من نمیگم این کار همسرتون درسته یا نه فقط حدس میزنم احساس همسرتون اینطوری می تونه باشه نسبت به شما و خواهرش.
در اخر بازم میگم احساس مالکیت خودت بر خودت و حفاظت خودت در برابر غیر خیلی به ارزش شما بیشتر افزوده میکنه تا اینکه این احساس از طرف کس دیگه حتی شوهرتون باشه.
دلجوی عزیزم و لبخند عزیزیم ممنون از همدردی
دلجو جان مثال خوبی زدی .شاید حق با شما باشه.و اون از جانب من خیلی مطمئن باشه.بازم ممنون عزیزم