این خودخواهیه یا جلب توجه؟؟؟؟
سلام بر همدردان سایت همدردی:72::72::72::72:
همه ما شنیدیم که خیلی سخته که کسی رو بشه تغییر داد و چه بسا تغییر دادن خودمون خیلی راحتتره از تغییر دادن دیگرانه ولی من
کسی رو میشناسم که حاضر نیست خودشو ذره ای تغییر بده رفتار اخلاق طرز صحبت
ولی نمیدونم به خاطر خود خواهیه یا رتبه بالای اجتماعی یا چیزای دیگه که خیلی راحت همه اعضای خانواده شو به زور تغییر داده و خیلی توی این زمینه هم موفق بوده .
کلا جو رو کاملا باب میل خودش تغییر میده همیشه و همه جا ....
هر وقت از بقیه علت تغییراتشونو پرسیدم میگن چون خیلی حساسه ما مجبور شدیم تغییر کنیم و....
اما من یه کم خواستم مثل ایشون رفتار کنم اصلا جواب نگرفتم که هیچ بلکه باعث رنجش خاطرم و لجبازیه بیشتر اطرافیانم شد
نظر شما دوستان چیه؟؟؟؟؟
RE: این خودخواهیه یا جلب توجه؟؟؟؟
پردیس عزیز
بنظر میرسه سئوالت اینه که آیا درسته تلاش کنی دیگران را به سوی سلیقه و عقاید خود تغییر بدهی یا خیر ؟
اگر سئوالت این است تأیید کن که دوستان راهنمایی کنند . اما اگر یک بحث کلی در خصوص افرادی هست که می خواهند دیگران را به سوی تمایلات خودشان تغییر دهند و قصد نظر سنجی برای تحلیل رفتار این آدمهاست ، در این صورت تاپیک باید به انجمن آزاد منتقل بشود .
عزیز جان در پست بعدی سئوال مشاوره ایت را دقیق بیان کن تا راهنمایی بهتری دریافت کنی
با تشکر
مرسی از توجه شما فرشته مهربان
از اونجا که من کاملا آدم درونگراییم وزیاد اهل مشاجره و بحث با دیگران نیستم و اصلا خودخواه نیستم
وو با این خصوصیات اخلاقی که دارم همه یه جورایی قصد سو استفاده دارن
ولی کسانی رو دیدم که خیلی پرخاشگری میکنند و زودتر به اهدافشون رسیدن:160:
چطوری میتونم دیگرانو تحت تاثیر رفتارهای خودم قرار بدم ؟؟؟؟ آیا رفتارهایی مشابه خشونت حساسیت پرخاشگری راه های موثری برای تغییر دادن دیگران هست ؟؟؟؟
کسی رو که در پست قبل گفتم همه رو مجبور به انجام اونچیزی که خودش میپسنده کرده و اونا هم قبول میکنن با رودروایسی البته.
مثلا اگر جمعی باشن که چای رو با قند میخورن ایشون چون چای با شکر دوست داره اون جمع رو مجبور میکنه که چای رو با شکر بخورن.
سلام پردیس جان
به نظر من بعضی آدما کلا تو هر جمعی باشن اونا هستن که رو جمع تاثیر میذارن و جمع تابع اوناس نه اونا تابع جمع،من دلیلشو عزت نفس بالای اینجور افراد میبینم اونا خودشونو رهبر میدونن یجورایی مدیریت و سلطه تو خونشونه
ولی فکر نکن اینجور آدما خیلی مورد علاقه ی بقیه ان اتفاقا اصلا اینجوری نیست،تابعیت بقیه نشونه ی علاقشون نیست.
به نظر من اگه آدم خودشو قبول داشته باشه بقیه هم قبولش خواهند داشت و بالعکس
سلام پردیس جان
برا تاثیر گذاشتن اینطور نیست که پرخاشگر ی کنیم و دیکتاتور باشیم و چون دیگران حوصله ی نق و نوقای مارو ندارن تن به خاستمون بدن
بنظرم شما باید رفتار جرات مندانه رو تو این سایت بخونی تا فرقشو با رفتار منفعلانه و پرخاشگرانه بدونی
رفتار جرات مندانه علاوه براین که اعتماد بنفستو نشون میده با رعایت احترام و حقوق دیگران خواستت رو هم مطرح میکنی و از زندگی لذت میبری چون تاثیر گذاشتی و حرفتو نخوردی و دیگران رو هم ناراحت کردی البته اگه بحق باشه و دیگران ناراحت شن این مشکل خودشون هست حتما این مطلبو بخون و بگو چه نتیجه ای گرفتی
البته بگما بمرور باید سعی کنی که حرفاتو بزنی و جرات مند باشی فقط کافیه پوسته کمرویی شکافته بشه و اعتمادت به خودت بره بالا اون موقه میبینی که چقدر زندگی فرق کرده زندگی با طعم اعتماد به نفس!
و خوبه که هر شب که میخوایی بخوابی فک کنی ببینی که کجا منفعل بودی کجا موفق بودی و حرفاتو زدی و ...
اگه خوب بود یه کف برا خودت بزن:104:
الهام جان
تا حدی حرفتو قبول دارم ولی واقعا هستن کسانی که در خودخواهیه کامل به سر میبرن خصوصا در جمع های صمیمی مثل خانواده ولی من اعتماد به نفس بالا رو در اینگونه آدما نمیبینم
فرشته عزیز
من تلاش زیادی برای یادگیری رفتار جراتمندانه دارم برای من که کل دوران زندگیم رفتار منفعلانه داشتم واقعا سخته ولی متاسفانه برای بعضی افراد رفتار جراتمندانه اصلا جواب نمیده فقط منتظر رفتار پرخاشگرانه هستند شاید کمی به خودشون بیان اونم شاید
من بارها رفتار جراتمندانه رو تکرار کردم ولی کسی که نمیخواد بفهمه و رفتار و حرف شما براش مهم نباشه نیست کاریش نمیشه کرد تنها حسن رفتار جراتمندانه به نظر من اینه که یه کم راحت میشی از اینکه حرص کمتری بخوری و شرایط محیط رو متشنج نکنیم .
منم واقعا دوست دارم تاثیر گذار باشم ...به نظرم حرفم اهمیت داده بشه...
140 تا بازدید ولی 2 تا نظر:300:
دروود
با خوشرویی و گشاده رویی نه تنها تاثیر گذاری بیشتر است بلکه از شما به خوبی و مهربانی نیز یاد می شود.
می تونی با اعتماد به نفس بالا امتحان کنی .
یه چیز دیگه در یک جمع وقتی هدفت تاثیرگذاری باشه باید روی صحبت هات فکر کنی. به قولی اول فکر کن و بعد حرف بزن تا نسنجیده نباشه حرفت.
موفق و پیروز باشی.
بدروود
وای بر کسی که مردم به خاطر ترس از او خواسته هایش را قبول کنند
(حدیث فک کنم از امام علی باشه به زبان من)
گلم امیدوارم زود به نتیجه برسی:46:
مرسی دوست جونا :72:
خیلی سخته بخوای چیزیو تحمل کنی و نتونی ساز مخالف بزنی من چند وقته خیلی دلم میخواست بتونم خودمو تغیر بدم اما شرمنده خودم شدم واقعا از دست خودم ناراحتم نمیدونم تا کی باید اینجوری باشم احساس میکنم اصلا نمیتونم از خودم حقم دفاع کنم با بقیه خیلی مهربونم ولی با خودم قهرم
خدایا تنها امیدم تویی کمکم کن:316:
مرسی فرشته جونم :46::72:
pardis 1995 عزیز
پیش از آنکه دنبال تأثیر گذاری بر دیگران باشی دنبال تأثیر برخودت باش :43:.
عزیزم آنچه شما را به این سمت و سو کشانده که بخواهی بر دیگران تأثیر بگذاری و آنها را همراه و همسو با خودت کنی ، به نوعی میشه گفت میل به مفید بودن هست که جهت درست خودش را در پیش نگرفته .
شما اگر سعی کنی در هر موقعیتی مواظب خودت و افکار و رفتار و کردارت باشی که درست و صحیح و عقلانی و اصولی باشد مهمترین حرکت است و در واقع مسیر درست را رفته ای . هرچقدر شخصیتت در این مسیر واقعی تر شود تأثیر گذار مثبت خواهی بود بدون آنکه بخواهی و هدفت باشد و بدون آنکه حتی در مقابل بازخوردهای دریافتی به خودت مغرور شوی . بیشتر و بیشتر به این خواهی رسید که مهم این است که رضایت درونی از افکار و گفتار و کردار خود داشته باشی و نزد وجدانت احساس سربلندی کنی . نیاز حقیقی تو همین است عزیزم که می توانی پاسخش بدهی ، فقط کافیه خودت را درک کنی و بخواهی که به خودت بپردازی
موفق باشی عزیزجان :46:
.
مرسی فرشته مهربان عزیز:46::72:
واقعا حرفاتونو قبول دارم ولی نمیدونم چرا موقع مواجه شدن با این موضوع چرا احساس ضعف و پوچی میکنم واقعا واسم آزاردهندهس.
و متاسفانه به خاطر عزت نفس پایینمه که تقریبا با تمام راهکاراش آشنا هستم مطالعه ام رو بیشتر کردم ولی عملا نمیتونم به خودم مسلط باشم
باید بخواهی عزیز دلم .
سعی کن در زمینه تقویت اراده نیز مطالعه کنی ، چه مقلات تالار در این مورد چه جاای دیگر . نیاز هست اراده ات را تقویت کنی که برنامه و تمرینهای خاص خودش را می طلبد ، آنوقت خواهی دید اگر اراده کنی می توانی عزت نفست را تقویت کنی .
یکی از مهمترین روزنه های ورد به تقویت عزت نفس ، تغییر نگرش هست ، یعنی باید باورهایت در مورد خودت را غییر مثبت دهی و خود پنداره های منفی را حذف و پنداره های مثبت را تقویت کنی > طرح واره های منفی را هم شناسایی کن و دور بریز
واژه های کلیدی >>> اراده ، عزت نفس ، تغییر نگرش ، خود پنداره ، طرح واره
واژه های کلیدی را برای این برایت نوشتم که بروی ودر موردشون بیشتر مطالعه کرده ، بدانی و به کار ببندی
تو موفق خواهی شد من مطمئنم :104:، باز کردن همین تاپیک گواه آن است که می توانی کافیه بخواهی و این تاپیک یعنی اولین قدم را در جهت اراده تغییر داشتن برداشته های برو دنبال قدمهای بعدی .
.
بله فرشته عزیز داشتن اراده و انگیزه برای انجام هر کاری لازم و ضروریه
از کلمات کلیدی هم حتما استفاده میکنم ممنونم عزیزم که بهم روحیه میدی
به کمک شما دوستان سعی خودمو میکنم
توکل به خدا:72::43:
یه سوال
چرا نمیتونم در تایپیکهای صندلی داغ و نظرسنجیها شرکت کنم ؟؟؟
pardis 1995 عزیز سلام
دوست عزیز اگه حق عضویت را پرداخت کنی میتونی در تاپیک های مورد نظر شرکت کنی
فرم پرداخت حق عضویت تالار همدردی
خوشحال میشیم کنار ما باشی:72: