سلام دوست من،:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paeeze
1-فرض کنید مجردید و قصد ازدواج دارید متوجه میشین طرف مقابل بیماره تصمیم گیریتون چیه؟
بستگی داره، طرفم سرش به تنش بی ارزه یا نه! یه چیزایی داشته باشه که جایگزین این بیماریش بشه یا نه! نقاط مثبت دیگش تا چه حد باشه!
2-اگه خودتون جای طرف مقابل باشین برای ازدواجتون چطور تصمیم میگیرید-اینکه در چه مرحله ای در مورد بیماریتون بگید؟
من اگه یه فرد بیمار بودم، اگه دوران شناختم 20 جلسه ای بود، جلسه ی پنجم که کلیات گفته شده بود، این مسئله رو مطرح می کردم!
مسائلی که مطرح می شه در مورده بیماری طرف مقابل:
- این که این بیماری چقدر خرج داره، پس فردا چقدر باید برایش هزینه کرد،
-زمان هایی که حالش خوب نیست چه مدته، بالاخره هر کی باشه به این فک می کنه که یه پام باید بیمارستان باشه یه پام سره کار!
-آخره این بیماری چی می شه،
-آیا ارثی هست یا نه،
- .....
خلاصه این که هزار تا مسئله مطرح می شه! خیلی ها براشون فوق العاده مهم هست. من خودم یه دختر هستم و یه خواستگار داشتم که جلسه ی دوم، مادرش بم گفت جفتتون برید یه چکاپ کامل بدید که با خیال راحت برید سره خونه و زندگیتون!!!!!!!!!!! حالا باز اینا یه مقدار با شعور بودن و نگفتن دخترتون تنها بره یه چکاپ بده!
خیلی ها هستن می پرسن توی فامیلای اطرافتون کسی هست بیماری خاصی داشته باشه، می ترسن ارثی باشه و بچه ی اونا هم خدایییییییییییییییی نکرده بگیره!:163:
دوسته من، یه پسره ازش خواستگاری کرد، پسره بیماری قلبی داره، دوستم جواب مثبت داده، می گه بالا و پائین که می کنم، می بینم می صرفه باش ازدواج کنم، نقاط مثبتش زیاده گویا!
یا پارسال توی این برنامه ماه عسل بود، یادته، اون آقاهه با یه خانومی که ام اس داشت ازدواج کرده بود!
[b]منظورم اینه که یه مقدار خودت رو بکش بالا، که اگه یکی اومد خواستگاری، اهل حساب کتاب بود، نقاط مثبتت بیشتر براش جلوه کنه!
[/
b]
[b]یه لحظه تصور کن، آیا تو حاضری با یه آدم بیمار که از دانشگاه انصراف داده و هیچ جا نمی ره و کنج خونه نشسته و ترحم برانگیزه ازدواج کنی؟؟؟؟؟ نمی گم تو این طوری هستیا، تمام سعیت رو بکن که این طوری نباشی! یه فرده قدرتمند که این چیزا سدی براش نمی شه و اطرافیان به طرفش جذب بشن![/b]
اگه هم یکی با شنیدن این مسئله پا پس کشید، اصلاً اعتماد به نفستو از دست ندی یا!
وقتی هم داری در مورده بیماریت صحبت می کنی، به طور کامل مسئله رو باز کن که طرف با علم پا پیش بذاره، بدونه با چه مسائلی روبرو هست!
خیلی برا ازدواج وقت داری، مطمئن باش یکی که لیاقتت رو داشته باشه همراهت می شه.:72::72: