با سلام
من شاغل هستم وامروز روز تولدم بود.یکی از همکارانم که مجرده به این مناسبت یه شاخ گل سرخ به من هدیه داد. من واقعا نمی دونستم چکار کنم در ضمن من متاهل هستم لطفا کمکم کنید من نمی خوام آبروی خانوادم بره .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من شاغل هستم وامروز روز تولدم بود.یکی از همکارانم که مجرده به این مناسبت یه شاخ گل سرخ به من هدیه داد. من واقعا نمی دونستم چکار کنم در ضمن من متاهل هستم لطفا کمکم کنید من نمی خوام آبروی خانوادم بره .
سلام
به همدردی خوش اومدی:72:
ایشون میدونستن که شما متاهل هستید؟
اگر نمیدونستن اگه دوباره این کار به روشهای دیگه انجام شد خیلی راحت به ایشون بگید ازدواج کردید و قصد آشنایی ندارید و رابطه ی ما در حد دو همکار هست و نه بیشتر...
شاخ گل سرخ نه به معنای مناسب نیست و معنی عشق و دوستی می ده
نباید قبول می کردید و محکم توضیح می دادید
به هر حال گذشته و خودتون رو سرزنش نکنید ولی از این به بعد همیشه یه رویه سالم رو پیش ببرید
شوکا جان ممنون، منم خوشحالم وارد جمع شما شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
آره میدونه که من متاهل هستم حتی همسر ام رو دیده و کاملا میشناسه.
یه موضوع دیگه هم هست. که همکار من به خاطر مریضی که داره اصلا نمی تونه ازدواج کنه .
روابط شما اینقدر صمیمی هست که از بیماری خاص همکار اطلاع دارید. خب باید هم گل بخره :163:
اصلا چه لزومی داشت که ایشون روز تولد شما رو بدونن!!؟
باید مشکل رو در رفتار خودتون جست و جو کنید...
منظور بدی ندارم ولی گاهی اوقات برخی خانم ها متوجه نیستند که با بعضی رفتار و حرکاتشون ,خود به خود زمینه اینجور چیزها رو فراهم میکنن و باعث خیالات و گمانهایی در شخص مقابل میشن!
مثلا با ناز و عشوه حرف زدن,ارتباط چشمی, بگو و بخند,درد دل کردن برای طرف,نوع خاصی از پوشش,....
در کل روز تولد به کسی که تولدشه معمولا هدیه می دن دیگه. ایشونم حالا یه گل دادن. هم خوشگله هم ارزونتر از هدیه است هم مجبور نبودن فکر کنن چی بخرن. خود این کار مشکلی نبوده. مشکل اینه که شما فکر می کنین مشکله! یعنی اینکه یکی بهتون گل بده براتون عجیبه. اگه اینطوری هستین و اگه اون اقا هم مثله شما فکر می کنن گل می تونه معنای علاقه ی نامربوط داشته باشه. وگرنه به خودی خود هیچ ایرادی نداره و احساس خوبشو از تولدشما بهتون نشون داده و تولدتون تبریک گفته. باید ببینین که از نظر خود این اقا واقعا چه معنی ای داره. خلاصه با توجه به طرز فکر ایشون و مدلی که بهتون گلو دادن(تنها بودین یا توی جمع بودین یا معمولی رفتار کردن یا اینکه خیلی پراحساس بهتون گل دادن و این چیزا) می تونین بگین منظورشون چی بوده. وگرنه خود گل دادن به خودی خود هیچ ایرادی نداره و لزوما معنی خیلی خاصی هم نمی ده. بسته به ادما و شرایط و محیط می تونه معنی خاص پیدا کنه.
(یادم باشه اگه خواستم به یکی گل بدم گل سرخ ندم! زنبق بدم یا یه گل دیگه :) )
آسمان آفتابی عزیز
سلام
اگر من در موقعیت شما بودم، خیلی مودبانه و محکم به همکارم این جمله را می گفتم؛
"خیلی ممنون از لطف شما ولی همسر من نسبت به چنین موضوعاتی حساس است و چون من هم نمی خواهم موجبات حساسیت و ناراحتی او را فراهم کنم، از قبول هدیه تان معذورم. مطمئنم شما هم اگر این موضوع را می دانستید، هرگز هدیه ای به من نمی دادید."
الان هم که آن شاخه گل را قبول کردید، بازهم اگر من جای شما بودم، اینگونه می گفتم؛
"خیلی ممنون بابت هدیه تان ولی وقتی همسرم از این موضوع مطلع شد، ناراحت شد و چون من هم نمی خواهم موجبات حساسیت و ناراحتی او را فراهم کنم، خواهشمندم من بعد به من هدیه ای به هیچ عنوانی ندهید. مطمئنم الان هم که شما این موضوع را دانستید، هرگز هدیه ای به من نخواهید داد."
سلام
من با نهايت احتراميكه براي بلو اسكاي عزيزم قائلم يكم با حرف ايشون موافق نيستم
صحبت بلو اسكاي عزيز كاملا يك رفتار جراتمندانه است ولي چرا بايد شما دليل دلخوري از رفتار همكارتون را همسرتون بيان كنيد ؟
بهتره دقيقا همون كار بلو اسكاي را كنيد ولي نه به گونه اي كه همسرم مخالف ويا ناراحت ميشه چون اين جمله بندي به من يكي اينجوري القا كرد كه شما بخاطر ترس از شوهرتون ناراحت هستيد واينگار ناراحتي شوهرتون ازاين قضيه يك كار غير معموليه .
بنظر من بهتره خيلي جراتمندانه به ايشون بگيد
" من از لطف شما ممنونم ولي ما فقط همكاريم ودليلي نميبينم بين ما هديه اي رد وبدل بشه وضمن اينكه من متاهل هستم وهمچين اصولي را در زندگيم نميپذيرم "
البته اين فقط يك نظر شخصي است .
البته ابتسام عزیز من به این خاطر از علت همسر استفاده کردم که خواستم به آن آقای همکار بگویم که البته شما هیچ قصد و منظوری بدی نداشتید و من هم متوجه قصد و منظور بدی نشدم و چون همسر من هم مثل سایر بقیه نسبت به همسرش حساسیت هایی دارد و طبیعی است، این روند تکرار نشود.
چون اگر آقای همکار متهم شوند به اینکه از روی عمد به یک خانم متاهل هدیه داده اند خوب از کار کردن با آن دچار مشکل خواهد بود. و معمولا در محیطهای کاری خیلی اختیار دست خود فرد نیست که با چه کسی کار کند و با چه کسی نکند.
و اگر موضوع را نزد رئیس یا مدیری عنوان کند که نمی خواد با این آقا همکار باشد، صددرصد دشمن تراشی شده و معمولا خانمها در چنین شرایطی قربانی می شوند.
mienoush جان.خودمون رو گوول نزنیم لطفا!!
یک شاخه گل رز (سرخ) در تمامی فرهنگها و کشورها الان معنی عشق و محبت میده!
به جای اینکه با دید مثلا روشنفکرانه(از نوع افراطیش) به قضیه نگاه کنیم بهتر نیست با دید واقع گرایانه ماجرا رو بررسی کنیم!؟
اینکه همکار مرد به یه خانم متاهل (با آگاهی از متاهل بودنش) واسه تولدش گل بده..چیز کاملا عادی و معمولی هست!!!!؟
توی خود آمریکا و اروپاش هم همچین چیزی مرسوم نیست چه برسه به اینجا!
پس لطفا صورت مسئله رو پاک نکنیم!
سلام .به نظرمن شما باید با رفتارتون نشون بدین که این کارها رو دوست نداشتین .من با دوستان موافقم که گفتن حتما روابطتون صمیمی تر از حد عادی بوده که روز تولدتون رو میدونه یا شما بیماری خاص اونو میدونید, پس میتونین با کمتر یا بهتر بگم عادی کردن روابط, بهش نشون بدین و جلوی پیشرفت اون رو هم بگیرید:82:
دیدگاه شما افراطیه نه من. من گفتم در کل معنی خاصی نداره. هیچ چیزی به تنهایی معنی نمی گیره. هر چیزی در متن معنی پیدا می کنه. خود گل دادن حتی گل رز به تنهایی معنی خاصی نمیده. شرایطش اینکه با چه وضعیتی داده شده معنی دار میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
من نه امریکا بودم نه اروپا. من ایرانیم و نظر خودمو به عنوان یک ایرانی می گم.
به نطر من یه دونه گل حتی گل سرخ می تونه معنی کمتری تا خیلی هدایای دیگه ای که می خرن داشته باشه. چون نه وقتی برای فکر کردن به اینکه چی باید برای هدیه بخره گذاشته و نه پول خیلی زیادی داده و نه وقتی برای گشتن و خرید کردنش گذاشته. اما دیگه چه معنی ای داره نمی دونم. لابد شرایط یه وضعیتی بوده که ایشون اومدن تاپیک زدن که ابروشون با یه دونه گل در حالت نگرانی افتاده. ابرو به یه گل بند نیست. گل رو ادم می گیره و تشکر می کنه و تموم. دل شکستن هنر نیست. اینکه ایشون جلوی کلی ادم بگن به این اقا که گل نمی گیرن زشته. اما اگه تنها که بودن گلو داده معنیش فرق داره.
من هیچوقت صورت مساله رو پاک نمی کنم. سیاه و سفید که نیست یکیشو بگیریم و بقیه رو نادیده بگیریم. احتمالات دیگه ای رو هم می شه در نظر گرفت. فقط یه طرف قضیه رو نباید در نظر گرفت.
به هر حال من خودم به یکی یه دیکشنری 3000 تومنی دادم ازم پرسید چرا اینکارو کردی. انگار چه کاری مثلا کردم! اتفاقا گرفت و خوشحال شد. ولی انقدر تعجب کرد که من از کارم پشیمون شدم. در صورتی که واسه من خیلی منطقی بود. از من سوال می پرسید که نمی تونستم جوابشو بدم. 3000 تومن هم پولی نبود که بخوام ازش دریع کنم. واسه همینم بهش دیکشنری رو دادم که همه سوالاشو توی اون بتونه پیدا کنه. حالا اینکه چه فکری راجع به من کرده نمی دونم. هر کی توی ذهنش ممکنه یه چیزایی رو فکر کنه و طرف مقابل بد برداشت کنه. بهتره همه چی رو همونجوری که به نظر میاد و اسونتره توی رفتارای عادی روزانه امون فرض کنیم. وگرنه هم زندگی واسه خودمون سخت می شه هم واسه بقیه. اینا نظر من بود. نظرات همه محترم هست و هر کدوممون داریم یه قسمتی از داستانو توضیح می دیم. موفق باشید.
سلام وتشکر میکنم به همه دوستانی که نظر خودشونو اعلام کردن .
راستشو بخواین من خیلی دوست دارم به افراد اطرافم کمک کنم واین حس باعث به وجود آمدن این مشکلات میشه همین .
در ضمن من یه خانوم محجبه وخیلی به اصول مذهبی سعی میکنم پای بند باشم ولی این اشتباه رو در رفتارم دارم .
و افراد خیلی به راحتی با من درد دل می کنن، لطفا منو راهنمایی کنین .
من 27 سالمه و از زیبایی بهره زیادی بردم.
خانم آسمان آفتابی من با نظر مینوش تا حد زیادی موافقم. گل دادن به خودی خود مشکلی نداره. عوامل جانبی دیگه ای وجود داره که میتونه این گل دادن همکارتون رو مشکل دار کنه. به نظر من اول شما باید شناسایی کنید که مشکلتون تو کدوم یک از دسته های زیره؟
1- شما با اون آقا راحت هستید ولی حس خاصی نسبت به ایشون ندارید. کلا شخصیتتون اینه که با اطرافیانتون زود گرم می گیرید. اون آقا هم همین شخصیت رو دارن و ممکنه با خانم های همکار دیگه که چنین شخصیتی دارن هم زیاد گرم بگیرن و نیت خاصی پشت کارشون نیست و فقط به نشانه دوستی است. شما از جانب اون آقا و این که هدف خاصی داشته باشن نگران نیستین اما از این می ترسید که همکاران دیگه برداشت بدی از این کار ایشون بکنن.
2- اون آقا با شما گرم گرفته. اما شما حس خوبی ندارید. اون آقا با بقیه همکارا هم ممکنه گرم باشه و این تنها شما نیستید که هم صحبت اون آقا شدید و ایشون حس خاصی نسبت به شما ندارن. اما شما کلا از این مسئله راضی نیستین و گل دادن و صمیمی شدن ایشون رو به پای مسائل دیگه و احسسات خارج از مرز دوستی و همکاری می گذارید.
3- شما شخصیت گرم و راحتی دارید ولی اون آقا این ویژگی شخصیت شما رو به پای مسائل دیگه گذاشته و فکر کرده شما حس خاصی به ایشون دارید و داره با این کار حس خودشم به شما منتقل می کنه.
به نظر من شما اول باید مشخص کنید که مشکل شما تو کدوم یک از دسته های بالاست که با کمی توجه به رفتار این آقا با بقیه خانم ها و کنکاش در احساسات و شخصیت خودتون می تونید این رو مشخص کنید. بعد از اونه که میشه گفت چیکار میشه کرد و چجوری میشه با مسئله برخورد کرد.
(من خودم شخصیت راحتی دارم و چه در فامیل و چه در محیط کار یا دانشگاه با اطرافیانم زود گرم می گیرم. اما همیشه قبل از گرم گرفتن شخصیت طرف مقابلم رو شناسایی می کنم که از اون افرادی نباشه که گرم گرفتن من رو به پای علاقه ام بگذاره. تا به حال هم نشده با کسی به مشکلی بر بخورم. دوستان صمیمی از بین پسرهای اطرافم دارم که ممکنه با هم درددل کنیم، هدیه به هم بدیم، مشکلاتمون رو با هم درمیون بگذاریم، اما علاقه ای غیر از علاقه دو دوست معمولی بینمون وجود نداره و هیچ کدوم هم برداشت دیگه ای از رابطه بینمون نداریم. اما در صورتی که ببینم از پسرهای اطرافم کسی هست که صمیمی شدن رو به حساب دیگه ای می گذاره هیچ وقت باهاش صمیمی نمیشم.
پس به نظر من این افکار ارتباط مستقیم با شخصیت دو نفر میتونه داشته باشه. یه خاطره هم بگم که تفاوت نوع نگاه افراد به این مسائل توش مشخص میشه. من دانشجوی لیسانس که بودم، هفته اول دانشگاه یکی از پسرهای همکلاسیم تو کلاس ازم جزوه خواست و من بهش دادم. یعنی باورتون نمیشه کل دخترهای کلاس اون روز به من لبخند میزدن و می گفتن فلانی حتما عاشقت شده که به یک هفته نکشیده ازت جزوه گرفته. من به شدت با همشون برخورد می کردم و میگفتم شما چقدر بسته فکر می کنید. اون فقط از من جزوه خواسته. چون دیده من سر کلاس حواسم جمعه و خوب می نویسم. اما همه می گفتن نه حتما دوستت داره. و گذر زمان هم نشون داد واقعا همونی بوده که من فکر می کردم و اون پسر صرفا از من جزوه خواسته بود نه این که بخواد ابراز علاقه ای کرده باشه. این خاطره نشون میده که چقدر نوع نگاه افراد میتونه تو نوع روابط تاثیر بگذاره. شما هم اول رابطتون رو حلاجی کنید ببینید از چه نوعیه.)
منم با نظر مهرداد موافق هستم.توي جامعه ما مخصوصا دادن گل حالا ميخواد خرزهره باشه يا گل سرخ ازطرف يه مرد به يه زن نشونه محبت خاصه.ببينيد مردا در حالت عادي مناسبتهابزور يادشون ميمونه مگه اون شخص براشون مهم باشه.خود تبريك گفتنشم به يه همكار نشونه اينه كه اون شخص اهميت خاصي داره براش ديگه چه برسه به گل دادن
اينم نظر افراطي نيست اصلا و بنظر من عدم قبولش همونطور كه مهرداد هم گفتن يه اداي روشنفكري فقط ميتونه باشه
شما بايد خيلي ازين به بعد مراقب باشيد.ازهمين مسائل كوچيك و پيش پا افتاده شروع ميشه و كم كم بزرگ ميشه.اگه. همسرتونو و زندگيتونو دوست داريد روابطتتونو محدود كنيد.شما در درجه اول بايد بفكر حفظ زندگي خودتون باشيد نه اينكه با كمك به ديگران زمينه اي فراهم بشه واسه تخريب زندگي خودتون.
سلام من با گزینه شماره 1 دل سوخته موافقم.
و در تماس تلفنی که با همکارم داشتم بهش اینطور گفتم که : این رفتار شما درست نیست و ممکنه دیگران برداشت درستی از این رفتار نکنن و او این مسئله رو قبول کرد.و من دیگه رفتار گذشته ام رو تکرار نمی کنم که باعث مشکلات این چنینی بشه از نظر مهرداد هم ممنونم نظر همه شما دوستان کنار هم به من کمک کرد که بدون استرس بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم و درست عمل کنم .
پس اگه خیالتون از بابت خودتون و اون آقا راحته و مطمئنید که ایشون هم به هیچ وجه منظور دیگه ای ندارن، بهتره فقط مواظب نوع برخوردتون جلوی بقیه باشید و به نظر من کار درستی کردید که به خودشونم گفتید که حواسش باشه.
البته بهتره که همسرتون هم در جریان رابطتون باشن. یعنی منظورم اینه که مخفی کاری بینتون به وجود نیاد.
دل سوخته عزیز من هیچی رو از شوهرم پنهان نمی کنم اتفاقا ما در این مورد با هم صحبت کردیم وبه خاطر اینکه یه قاضی بی طرف نظر خودشو بده من اینجا آمدم البته اون روز یه کم بین ما شکر آب شد ولی با راهنمای شما عزیزان حل شد.
خیلی خوبه که شوهرتون هم در جریان هستن و کلا سعی کنید با توجه به روحیات و دیدگاه همسرتون نسبت به چنین روابطی، رابطه خودتون رو با اطرافیان طوری کنترل کنید که همسرتون هم دلخور و ناراضی نباشن.
موفق باشید
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آسمان آفتابی
باید عرض کنم خیلی کار خوبی نکردید که به همسرتون گفتید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ی مرد متاهل هستم و بهتر میتونم احساس مردا رو درک کنم. ته دلش میمونه حتی اگه بظاهر چیزی نگه. تا آخر عمر مثل ی تلنگر هر سال که تولدتون میرسه تو مغزش میزنه!
چه لزومی داشت حالا که به اون آقا تذکر داده بودید و دیگه همه چیز تمون شده بود به شوهرتون بگید؟واقعا چرا؟لزومی داشت؟:324: