-
مشکل با ظاهر یک فرشته
سلام دوستان عزیز لطفا کمکم کنید
من عاشق رشته داروسازی بودم ولی رفتم مهندسی به خاطر همین همیشه دوست داشتم همسرم داروسازی بخونه
خواستگاری دختری رفتم که این رشته رو میخونه
از هر نظر واقعا فرشتست خودش خانوادش و ...
تمام معیارهای منو داره و با هم تفاهم کامل داریم
تنها مشکل من ظاهره یعنی اون ظاهرهایی که بیرون میبینم و منو جذب میکنه و دلمو میلرزونه نداره
البته قیافش برام قابل قبوله ولی مثلا من دوست داشتم دستهای همسرم کشیده باشه و ناخنهای خوشگل داشته باشه که نیست
اینم بگم من اونو بدون هیچگونه آرایش و با چادر چند بار دیدم
به خاطر همین میترسم اگه ازدواج کنم تو رابطه جنسی به مشکل بخورم و لذت نبرم و اگه نکنم تا آخر عمر حسرت از دست دادت این موقعیتو بخورم
واقعا گیجم
-
RE: کمککک
2del .. دودل نباش ... آرایش معجزه میکنه برای دخترا ...
فکر میکنی اونایی که بیرون دلتو میلرزونن همینجوری از خواب پاشدن اومدن بیرون ؟ مث ما پسرا ؟
.
اگه دختر خوب و نجیبیه و خانوادش مورد تایید هستن حتما برو خواستگاریش.
-
با سلام
به نظر من
ظاهر فرد باید حداقل براتون قابل تحمل باشه.الزاما نباید زیباترین فردی باشه که تا الان دیدید چون هرچی هم زیبا باشه باز هم زیباتر از اون وجود خواهد داشت پس اگر تنها معیارتون بوده باشه خیلی زود دلسرد میشید.
ضمنا به نظر من مهمترین معیار شما زیاد منطقی نیست یعنی مهمترین معیار شما رشته داروسازی هست اونم به خاطر اینکه خودتون موفق نشدین این رشته رو بخونید!
کلا دقت کنید فرد هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ ظاهری به دلتون بشینه (اگر از ظاهرش بدتون میاد بهتره بیشتر فکر کنید)و البته هیچ کس نمیتونه به جای شما تصمیم بگیره نهایتا خودتون باید همه نظریات رو جمع بندی کنید و تصمیم نهایی رو بگیرید.
آقا سعید هم درست میگه چهره هایی که خیلی جذاب به نظر میان حتما آرایش زیاد دارن چون یک زن خیلی زیبا هم اگه هیچ آرایشی نداشته باشه برای کسی خارج از خونه انقدر جذابیت ایجاد نمیکنه مخصوصا اگه حجابش هم کامل باشه.چهره هایی که بیرون خیلی جذاب هستن اغلب آرایش زیاد دارن و حجاب خاصی هم ندارن یعنی زیبایی موهاشون و همینطور اندامشون رو به نمایش گذاشتن که رو هم رفته خیلی به نظر جذاب میاد.
سعی کنید از ایشون به اندازه کافی شناخت پیدا کنید چون آدمها از اولش خصوصا توی رودروایستی خصوصیات اخلاقی منفی شون رو بروز نمیدن.
-
سلام دودل گرامي :72::72::72:
به نظر من ظاهر ميتونه يكي از فاكتورهاي مهم براي انتخاب همسر ((به خصوص براي آقاييون)) باشه... البته ظاهر در درجه پايين تري از اخلاق و موقعيت اجتماعي قرار ميگيره
براي شما هميشه ظاهر اولويته چندمه انتخابتونه؟؟؟؟
اينكه ظاهر يه فرد مورد قبول نيست، چند تا چيز رو شامل ميشه
- يه وقتهايي هست طرف خيلي ي ي خيلي ي ي خوشگل نيست، اما قيافه مقبول و معمولي داره
- يه وقتهايي از نظرت طرف زشته و اصلا كششي به سمت چهره اش نداري
- يه وقت هايي طرف وقتي به خودش برسه و آرايش كنه زيبا ميشه ((اما بي ارايش زياد چنگي به دل نميزنه))
مورد اول و دوم در صورتي كه طرف شخصيت والايي داشته باشه به نظرم كيس هاي مناسبي براي ازدواجن ((البته اگه اولويت اولتون براي ازدواج ظاهر و رفع غرايز جنسيتون نباشه))
اگه اين خانم از هر لحاظ شرايط و خصوصيات خوبي دارن، و قيافه اش هم معموليه ((حداقل چهره اش 70 درصد به اون چيزي كه دوست داري نزديكه)) اين موقعيت رو از دست نده و سعي كن با زيبايي باطنش عيبهاي صورتش رو ناديده بگيري ... خلاء هاش رو با اخلاق خوبش پر كن
اما اگه هييييييييييييييييچ كششي به سمت چهره و اندامش نداري به نظرم اين رو جدي بگير، نكنه بعده ها همش چشمت دنبال خانوم هاي خوشگل باشه ... و حتي خدايي نكرده زمينه خيانت هم مهيا بشه!!...
مثلا وقتي ميبينيش احساس ميكني كه بعده ها دوست داري باهاش رابطه جنسي بر قرار كني يا نه ؟؟؟
ميشه در مورد ظاهر خودتون سوال كنم؟؟؟ .... به عنوان يه مرد چه طور چهره اي دارين؟؟؟؟ ... متوسط رو به پايين؟ معمولي؟ يا جذاب و زيبا؟
در ضمن تازگي همه دخترها ناخن ميكارن... هزينه كمي هم داره ... فكر نكن تمام دخترهايي كه ناخن هاي زيبا دارن خدادادي اين طوري بودن
اين خانم اگه مشكلشون ناخن هاشونه به راحتي قابل بر طرف شدنه ...
البته من از مرجع تقليدم هم سوال كردم، گفت وضو و غسل هم با اين ناخن هاي كاشته شده مشكلي نداره و صحيحه :227:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
با سلام
به نظر من
ظاهر فرد باید حداقل براتون قابل تحمل باشه.الزاما نباید زیباترین فردی باشه که تا الان دیدید چون هرچی هم زیبا باشه باز هم زیباتر از اون وجود خواهد داشت پس اگر تنها معیارتون بوده باشه خیلی زود دلسرد میشید.
ضمنا به نظر من مهمترین معیار شما زیاد منطقی نیست یعنی مهمترین معیار شما رشته داروسازی هست اونم به خاطر اینکه خودتون موفق نشدین این رشته رو بخونید!
کلا دقت کنید فرد هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ ظاهری به دلتون بشینه (اگر از ظاهرش بدتون میاد بهتره بیشتر فکر کنید)و البته هیچ کس نمیتونه به جای شما تصمیم بگیره نهایتا خودتون باید همه نظریات رو جمع بندی کنید و تصمیم نهایی رو بگیرید.
آقا سعید هم درست میگه چهره هایی که خیلی جذاب به نظر میان حتما آرایش زیاد دارن چون یک زن خیلی زیبا هم اگه هیچ آرایشی نداشته باشه برای کسی خارج از خونه انقدر جذابیت ایجاد نمیکنه مخصوصا اگه حجابش هم کامل باشه.چهره هایی که بیرون خیلی جذاب هستن اغلب آرایش زیاد دارن و حجاب خاصی هم ندارن یعنی زیبایی موهاشون و همینطور اندامشون رو به نمایش گذاشتن که رو هم رفته خیلی به نظر جذاب میاد.
سعی کنید از ایشون به اندازه کافی شناخت پیدا کنید چون آدمها از اولش خصوصا توی رودروایستی خصوصیات اخلاقی منفی شون رو بروز نمیدن.
ممنون دوست عزیز
ظاهرش برام قابل قبوله و بدم نمیاد حتی از بعضی اعضای ظاهرش خوشم میاد فقط جذابیت جنسی برام نداره که البته اصلا آرایش و اصلاح نمیکنه و حجابش چادر و کامله
معیار اصلیم داروسازی نیست نجابت و خانواده و ... هست که داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
سلام دودل گرامي :72::72::72:
به نظر من ظاهر ميتونه يكي از فاكتورهاي مهم براي انتخاب همسر ((به خصوص براي آقاييون)) باشه... البته ظاهر در درجه پايين تري از اخلاق و موقعيت اجتماعي قرار ميگيره
براي شما هميشه ظاهر اولويته چندمه انتخابتونه؟؟؟؟
اينكه ظاهر يه فرد مورد قبول نيست، چند تا چيز رو شامل ميشه
- يه وقتهايي هست طرف خيلي ي ي خيلي ي ي خوشگل نيست، اما قيافه مقبول و معمولي داره
- يه وقتهايي از نظرت طرف زشته و اصلا كششي به سمت چهره اش نداري
- يه وقت هايي طرف وقتي به خودش برسه و آرايش كنه زيبا ميشه ((اما بي ارايش زياد چنگي به دل نميزنه))
مورد اول و دوم در صورتي كه طرف شخصيت والايي داشته باشه به نظرم كيس هاي مناسبي براي ازدواجن ((البته اگه اولويت اولتون براي ازدواج ظاهر و رفع غرايز جنسيتون نباشه))
اگه اين خانم از هر لحاظ شرايط و خصوصيات خوبي دارن، و قيافه اش هم معموليه ((حداقل چهره اش 70 درصد به اون چيزي كه دوست داري نزديكه)) اين موقعيت رو از دست نده و سعي كن با زيبايي باطنش عيبهاي صورتش رو ناديده بگيري ... خلاء هاش رو با اخلاق خوبش پر كن
اما اگه هييييييييييييييييچ كششي به سمت چهره و اندامش نداري به نظرم اين رو جدي بگير، نكنه بعده ها همش چشمت دنبال خانوم هاي خوشگل باشه ... و حتي خدايي نكرده زمينه خيانت هم مهيا بشه!!...
مثلا وقتي ميبينيش احساس ميكني كه بعده ها دوست داري باهاش رابطه جنسي بر قرار كني يا نه ؟؟؟
ميشه در مورد ظاهر خودتون سوال كنم؟؟؟ .... به عنوان يه مرد چه طور چهره اي دارين؟؟؟؟ ... متوسط رو به پايين؟ معمولي؟ يا جذاب و زيبا؟
در ضمن تازگي همه دخترها ناخن ميكارن... هزينه كمي هم داره ... فكر نكن تمام دخترهايي كه ناخن هاي زيبا دارن خدادادي اين طوري بودن
اين خانم اگه مشكلشون ناخن هاشونه به راحتي قابل بر طرف شدنه ...
البته من از مرجع تقليدم هم سوال كردم، گفت وضو و غسل هم با اين ناخن هاي كاشته شده مشكلي نداره و صحيحه :227:
ممنون دوست عزیز
ظاهرش مورد اوله
ظاهر خودمم خدا رو شکر خوبه
پارسال یک دختریو دیدم دفعه اول از ظاهرش بدم آمد ولی نمیدونم چرا دفعه دوم خوشم آمد و وقتی عاشقش شدم ظاهرش برام بهترین شد که بنا به دلایلی مثل خصوصیات اخلاقی بد ولش کردم
این خانم هم 5 بار دیدم ولی تجربه گذشته برام تکرار نشد با اینکه از این بر عکس اون دفعه اول از ظاهرش بدم نیامد
-
RE: مشکل با ظاهر یک فرشته
این خانم ظاهر بدون ارایشش اگه زیبا باشه ...با ارایش بسیار جذاب و زیبا میشه و شما ظاهر بدون ارایش را نباید با ظاهر دخترهای دارای ارایش خیلی زیاد مقایسه کنی...مطمئن باش بدون ارایش خیلی از این دختر ها واقعا زشت هستند
ارایش خیلی زیاد واقعا چهره مصنوعی از ادم میسازه و اینجا در غرب اگه دختری یک دهم دخترهای ایرانی ارایش کنه بش برچسب فاحشه میزنن..
متاسفانه دخترهای ایرانی این قدر زیاد ارایش میکنن که توقع مردها را در زیبایی بردن بالا و با این ارایش های وحشتناک خودشون را تبدیل به فاحشه می کنند
اگه به زیباییش شک داری از مادر و خواهرت کمک بخواه که بسنجند که چقدر زیباست.. ازشون بخواه یک بار دختر را با لباس های خونه ببینند...اگه قانع نشدی قید این ازدواج را بزن ولی مقایسه این خانم بدون ارایش با اکثر دخترهایی که تو خیابون میبنی که موها را بیرون زدند و ارایش کردند اشتباه محضه!!
-
یک) اگر داروسازی دوست داشتی، راه حلش ازدواج با یک داروساز نیست!!! :303::300:
دو) وقتی که ظاهر برات اونقدر مهم بوده که اومدی اینجا مشاوره بگیری، نشون میده ظاهره ایشون رو نپسندیدی! پس برو سراغ مورد بعدی! :305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لبخند :-)
این خانم ظاهر بدون ارایشش اگه زیبا باشه ...با ارایش بسیار جذاب و زیبا میشه و شما ظاهر بدون ارایش را نباید با ظاهر دخترهای دارای ارایش خیلی زیاد مقایسه کنی...مطمئن باش بدون ارایش خیلی از این دختر ها واقعا زشت هستند
ارایش خیلی زیاد واقعا چهره مصنوعی از ادم میسازه و اینجا در غرب اگه دختری یک دهم دخترهای ایرانی ارایش کنه بش برچسب فاحشه میزنن..
متاسفانه دخترهای ایرانی این قدر زیاد ارایش میکنن که توقع مردها را در زیبایی بردن بالا و با این ارایش های وحشتناک خودشون را تبدیل به فاحشه می کنند
اگه به زیباییش شک داری از مادر و خواهرت کمک بخواه که بسنجند که چقدر زیباست.. ازشون بخواه یک بار دختر را با لباس های خونه ببینند...اگه قانع نشدی قید این ازدواج را بزن ولی مقایسه این خانم بدون ارایش با اکثر دخترهایی که تو خیابون میبنی که موها را بیرون زدند و ارایش کردند اشتباه محضه!!
ظاهرش بدون آرایش و اصلاح و با حجاب کامل برام معمولیه یعنی جذابیت جنسی نداره
-
دوستان لطفا با صحبت در مورد تفاوت های ظاهر با آرایش و بی آرایش و بعدا خوشگل میشه و بعدا خوشت میاد و باید باطن رو بپسندی، سعی در بدبخت کردن اون دختر نداشته باشن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rude Boy
یک) اگر داروسازی دوست داشتی، راه حلش ازدواج با یک داروساز نیست!!! :303::300:
دو) وقتی که ظاهر برات اونقدر مهم بوده که اومدی اینجا مشاوره بگیری، نشون میده ظاهره ایشون رو نپسندیدی! پس برو سراغ مورد بعدی! :305:
خب دوست عزیز اگه ظاهرشم مورد پسندم بود که نمیامدم اینجا مشاوره بگیرم
کور از خدا چی میخاد دو تا چشم بینا
-
[/quote]
[/quote]
پس از مادرت کمک بخواه که میزان زیبایی اون دختر را با لباس خونه و بدون حجاب بسنجن..چون حجاب کامل ادم ها را زشت میکنه و واقعا چهره با حجاب کامل یا با چهره چند تار مو بیرون ممکنه خیلی فرق کنه!! هر چند مادر ها معمولا رو حساب قدیم دخترهای تپل تر دوست دارند اما پسرها لاغر رو به متوسط....به هر حال با مادرت مشورت کن :)
مطمئن شو که با ظاهرش کنار میای بعد ازدواج کن!
-
نقل قول:
[/quote]
پس از مادرت کمک بخواه که میزان زیبایی اون دختر را با لباس خونه و بدون حجاب بسنجن..چون حجاب کامل ادم ها را زشت میکنه و واقعا چهره با حجاب کامل یا با چهره چند تار مو بیرون ممکنه خیلی فرق کنه!! هر چند مادر ها معمولا رو حساب قدیم دخترهای تپل تر دوست دارند اما پسرها لاغر رو به متوسط....به هر حال با مادرت مشورت کن :)
مطمئن شو که با ظاهرش کنار میای بعد ازدواج کن!
[/quote]
ممنون دوست عزیز
مادرم میگه این ظاهر برای یک دختر که واقعا یک فرشتست خوبه
اگه ظاهرهایی که تو خیابون میبینی میخای باید از بعضی معیارهات بگذری مثل نجابت
-
http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk
این لینک youtube هست به اسم How to trick people into thinking you're good looking
و نشون میده که ارایش غلیظ با یک چهره زشت چکار میکنه..اگه تونستی باز کن ببین. ارایشی که این خانم داره خیلی خیلی زیاد تو ایران رواج داره و نشون میده که اصلا نمی تونی با این ارایش راجع به زیبایی دختر تصمیم بگیری.
اگه این خانم بدون ارایش جذابیتی برات نداره خیلی دقیق تصمیم بگیر اما بازم میگم به عنوان یک دختر که به نظر همه زیبا هستم چهره با حجاب کامل که فقط قرص صورت معلوم باشه با چهره چند تار مو بیرون زده زمین تا اسمون فرق داره ولی خوب بدون ارایش هم دختر باید برات جذاب و زیبا باشه!
دیگه تصمیمش با خودته!!
لینک زیر هم عنوانش هست The Power Of Makeup - t0nyaxiong
http://www.youtube.com/watch?v=FILWDEP30h0&feature=fvwrel
-
این دختر خانم باید یک بار با شال و بلوز شلوار نسبتن تنگ خودشو به 2دل نشون بده.
-
نقل قول:
http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk
این لینک youtube هست به اسم How to trick people into thinking you're good looking
و نشون میده که ارایش غلیظ با یک چهره زشت چکار میکنه..اگه تونستی باز کن ببین. ارایشی که این خانم داره خیلی خیلی زیاد تو ایران رواج داره و نشون میده که اصلا نمی تونی با این ارایش راجع به زیبایی دختر تصمیم بگیری.
اگه این خانم بدون ارایش جذابیتی برات نداره خیلی دقیق تصمیم بگیر اما بازم میگم به عنوان یک دختر که به نظر همه زیبا هستم چهره با حجاب کامل که فقط قرص صورت معلوم باشه با چهره چند تار مو بیرون زده زمین تا اسمون فرق داره ولی خوب بدون ارایش هم دختر باید برات جذاب و زیبا باشه!
دیگه تصمیمش با خودته!!
ممنون دوست عزیز از کمکت
خیلی تصمیم سختیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
این دختر خانم باید یک بار با شال و بلوز شلوار نسبتن تنگ خودشو به 2دل نشون بده.
اصلا امکان نداره پیش من یا هر نامحرم دیگه فقط با چادر اونم تا بالای ابرو میاد
-
شما با هر نامحرم دیگه فرق داری.باید طوری جلوت ظاهر بشه که بتونی در مورد ظاهرش م تصمیم بگیری.
مسئله ای که هست حد حجاب برای شما چقدره؟دلت می خواد خانمت همچین حجابی داشته باشه؟
-
RE: مشکل با ظاهر یک فرشته ج
دوستان پارسال یک دختر معرفی شد دیدم دففعه اول از ظاهرش بدم آمد ولی دفعه دوم خوشم آمد و بعد از یک مدتی که بهش حس پیدا کردم در نظرم بهترین شد
ولی این خانمو دفعه اول از ظاهرش بدم نیامد ولی بعد از 5 بار دیدن مثل تجربه قبلی هنوز خوشم نیامده
برای خودم جای سوال داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شما با هر نامحرم دیگه فرق داری.باید طوری جلوت ظاهر بشه که بتونی در مورد ظاهرش م تصمیم بگیری.
مسئله ای که هست حد حجاب برای شما چقدره؟دلت می خواد خانمت همچین حجابی داشته باشه؟
بله این حجابو میپسندم
حقیقتش روم نمیشه بگم یکبار هم که شده جلوی من حجابتو عوض کن
-
این دختر خانم با این پوشش یک پیام برای شما داره و اون اینکه نمی خواد کسی قبل از اینکه از درونش اگاه بشه جذب ظاهرش بشه. و برای دیگران هم اینکه نمی خواد ظاهرش مبنای رفتار دیگران با اون باشه.
اما شما اگر این عقیده و پیام این خانم براتون قابل قبول نیست باید با ایشون مطرح کنید. و به ایشون اجازه بدید تصمیم بگیرند (اینکه سعی کنند ظاهرشون رو به شما بهتر نشون بدهند). اگر نظر شما رو پذیرفتند که هیچ و گرنه اجازه بدید ایشون با مردی که این نظر و پیام براش جاذبه داره ازدواج کنه.
-
[quote]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
این دختر خانم با این پوشش یک پیام برای شما داره و اون اینکه نمی خواد کسی قبل از اینکه از درونش اگاه بشه جذب ظاهرش بشه. و برای دیگران هم اینکه نمی خواد ظاهرش مبنای رفتار دیگران با اون باشه.
اما شما اگر این عقیده و پیام این خانم براتون قابل قبول نیست باید با ایشون مطرح کنید. و به ایشون اجازه بدید تصمیم بگیرند (اینکه سعی کنند ظاهرشون رو به شما بهتر نشون بدهند). اگر نظر شما رو پذیرفتند که هیچ و گرنه اجازه بدید ایشون با مردی که این نظر و پیام براش جاذبه داره ازدواج کنه.
شاید درست بفرمایید
حتی بعضی وقتها به این فکر میکنم اصلا من لیاقتشو دارم یا نه
چون بعد از 25 سال و این همه دختر دیدن در جاهای مختلف مثل دانشگاه واقعا تکه[/quote
-
سلام
اين كه ارايش معجزه ميكنه و ... كاملا بستگي به خود اين خانم داره
ايشون شخصيت خودشو داره و قرار نيست طبق خواسته كسي تغيير كنه حتا تو ظاهرش(انتخابيه كه خودش ميكنه)
deljoo_deltang بهترين باسخ رو به شما داد
حالا شما ببين همين ظاهر رو ميخواي يا نه
بيچاره دختري كه محك انتخابش بشه چهره فتوشاپ شده اش نه چهره خودش اونم بدون اطلاع خودش!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
سلام
اين كه ارايش معجزه ميكنه و ... كاملا بستگي به خود اين خانم داره
ايشون شخصيت خودشو داره و قرار نيست طبق خواسته كسي تغيير كنه حتا تو ظاهرش(انتخابيه كه خودش ميكنه)
deljoo_deltang بهترين باسخ رو به شما داد
حالا شما ببين همين ظاهر رو ميخواي يا نه
بيچاره دختري كه محك انتخابش بشه چهره فتوشاپ شده اش نه چهره خودش اونم بدون اطلاع خودش!!!!
یکی از دلایلی که خواستم مشاوره بگیرم خوشبختیشه تا خدای نکرده این مشکل باعث نشه نتونم خوشبختش کنم
اگر نه از همه نظر از من سرتره
-
دودل عزيز
به همين دليل ميگم ببين همين جور كه هست مي پسندي يا نه
بعدها بيشتر از تو اون دختر اذيت ميشه و شما مسوول خواهي بود
هرگز به خودت نگو ارايش يا ... تغيير ميده ظاهرشو,قرار نيست تو هميشه اون دختر رو با ارايش ببيني .
يه چيزي كه تو اين مدت بهم ثابت شده تنها اين جمله است , هركسي رو با خصوصيات اخلاقي و ظاهري كه داره همونجور بخواه بدون هيچ تغييري
اميدوارم تصميم درستي بگيريد و موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
دودل عزيز
به همين دليل ميگم ببين همين جور كه هست مي پسندي يا نه
بعدها بيشتر از تو اون دختر اذيت ميشه و شما مسوول خواهي بود
هرگز به خودت نگو ارايش يا ... تغيير ميده ظاهرشو,قرار نيست تو هميشه اون دختر رو با ارايش ببيني .
يه چيزي كه تو اين مدت بهم ثابت شده تنها اين جمله است , هركسي رو با خصوصيات اخلاقي و ظاهري كه داره همونجور بخواه بدون هيچ تغييري
اميدوارم تصميم درستي بگيريد و موفق باشيد
ممنون از راهنماییت
ممنون از مدیر و سایت و دوستانی که راهنمایی کردن
از مدیر محترم خواهشمندم بنا به دلایلی تایپیک ایجاد شده توسط بنده را حذف نمایند
ممنون.
[color=#FF0000] ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﻣﺪﯾﺮ ﻭ ﺳﺎﯾﺖ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺧﻮﺍﻫﺸﻤﻨﺪﻡ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺩﻻﯾﻠﯽ ﺗﺎﯾﭙﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﺑﻨﺪﻩ ﺭﺍ ﺣﺬﻑ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ.
-
هیج تاپیکی حذف نمی شه.فقط قفل می شه.
-
سلام.نمیدونم بازم پیگیر تاپیکتون میشید یا نه ولی منم نظرمو میگم
این خانوم که الان با حجاب و بدون اصلاح صورت (حالا آرایش به کنار) ظاهرشون معمولیه مطمئن باشید بعد از اصلاح و ابرو برداشتن زیبا میشن.حتی اگه با همون حجاب و بدون آرایش باشن.
این دختر خانوم با این اخلاق و خصوصیات که میگید فرشته ان کم پیدا میشه.به نظر من که اگه ازدواج کنید به احتمال 90 درصد به خاطر اخلاق خوبش و ویزگی های مثبتش جوری واستون جذاب میشه که هر روز عاشق تر میشید.
اینکه میگید کشش جنسی ندارید نسیت بهشون خب درهمین حد که الان به دلتون بشینه کافیه.بعد از عقد چون برخورداش خودمونی میشه و چون ابراز علاقه بینتون خواهد بود و اینکه نوع لباس پوشیدنش برای شما فرق خواهد کرد حتما اون کشش جنسی هم براتون ایجاد میشه.
درضمن شما اگه با زیباترین دختر هم ازدواج کنید ولی اخلاقش خوب نباشه یا دست کم چنتا ویژگی بد داشته باشه کم کم از چشمتون میفته (ظاهرش) و جذابیتی براتون نخواهد داشت.ولی اخلاق خوب باعث میشه عشق و علاقه روز به روز بیشتر بشه.
به نظرم شما سعی کنید چندین جلسه ی دیگه با هم صحبت کنید.پیشنهاد میکنم به لینکی که omid65 تو امضاش گذاشته هم سر بزنید.تو انتخابتون کمک میکنه
نتیجه رو هم به ما بگید دوست عزیز :72:
درضمن این خیلی خوبه که یه دختر جوری رفتار کنه و ظاهرش جوری باشه که کشش جنسی برای نامحرم ایجاد نکنه :163:
-
نگرانی عجیب همه کسانی که میخواهند ازدواج کنند : میترسیم در رابطه جنسی به مشکل بخوریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر عزیزم ، اگه از رابطه خودت با همسرت توقعات معقول و نه عجیب غریب داشته باشی و از ته دل همسرت رو بخوای به هیچ مشکلی برنمیخوری ولی اگه دنبال مقایسه اون با اونایی تو خیابون میبینی و دلت میشه مثل [size=x-large]ژله باشی نه با این خانوم که باهر زنی به مشکل میخوری چون دست بالای دست بسیار است!!!!!![/size]
-
وقتی که کسی رو راهنمایی می کنین، در قبال تصمیمش مسئول هستین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
اینکه میگید کشش جنسی ندارید نسیت بهشون خب درهمین حد که الان به دلتون بشینه کافیه.بعد از عقد چون برخورداش خودمونی میشه و چون ابراز علاقه بینتون خواهد بود و اینکه نوع لباس پوشیدنش برای شما فرق خواهد کرد حتما اون کشش جنسی هم براتون ایجاد میشه.
شرط اولیه ی ادامه ی شناخت، به دل نشستن و کشش جنسی هست. قراره با اون خانم ازدواج کنه! نمی خواد توی داروخونه ش استخدامش کنه که! :300:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
درضمن شما اگه با زیباترین دختر هم ازدواج کنید ولی اخلاقش خوب نباشه یا دست کم چنتا ویژگی بد داشته باشه کم کم از چشمتون میفته (ظاهرش) و جذابیتی براتون نخواهد داشت.ولی اخلاق خوب باعث میشه عشق و علاقه روز به روز بیشتر بشه.
آره، ممکنه دختری که به دل این آقا بشینه اخلاقش بهتر باشه و ممکنه بدتر! ولی احتمال این دو تا یک اندازه س. ممکنه با یه آدم زیباتر که خوش اخلاق تر هم باشه آشنا بشه.
شناخت این آقا از اون خانم اون قدر نیست که قطعی بگین ایشون 100 درصد خوش اخلاق هست و یه فرشته رو از دست میدی!
اجازه بدین اون خانم هم با کسی ازدواج کنه که براش جذاب باشه و بهش کشش داشته باشه.
-
آقای دو دل
توجه داشته باشید که شما ظاهرا از نظر اعتقادات مذهبی در سطح بالایی هستید...پس کیس هایی که در خیابان می بینید و ناخن های مانیکور شده رو کلا حذف کنید و اصلا بهشون فکر نکنید چون حتی زمانیکه با این خانم ازدواج کردید هم به دلیل مسائل مذهبی (مثل نماز خواندن و یا حضور در جمع نامحرمان و غیره) امکان لاک و مانیکور و غیره وجود نخواهد داشت.
برادرم، تکلیفتون رو با خودتون معلوم کنید. اگر شما خواهان دختری با حجاب و از نظر عرف نجیب هستید شرایط اینگونه است.
یه دخترخانم چادری که نمیاد به دستاش هزار جور برسه ناخن هاشم مانیکور کنه و لاک بزنه و بعدش بیاد جلو خواستگار.
اگه این خانم زیباترین دختر دنیا هم باشن وقتی چادرشون رو تا بالای ابرو بیارند پایین دیگه هیچ جذابیت جنسی نخواهند داشت...اصلا هدفشون از این نوع پوشش، نداشتن هیچگونه جذابیت جنسی بوده.
یه سئوال:
آیا اون خانمی که قبلا ظاهرش به دلتون نشسته هم در حد این خانم حجاب داشتن؟
-
به نظر من مباركه:227::227:
اگه توي ايران يه حالتي پيش بياد كه هيچ دختري ارايش نكنه(بر فرض محال) فقط 20درصد دخترا زيباي واقعي هستند
و يه سريارو اصلا نميشه نگاه كرد
اين دختر خانوم چادر سرش بوده و حجاب هم داشته پس زيبايياش زير اون چادره
مطمئنا با لباس خونه و راحتي جذبتون ميكنه
ميدوني...مو دختر رو خيلي زيبا نشون ميده
-
ببینین دوستان بین راهنمایی کردن یه نفر قبل از ازدواج و بعد از ازدواج تفاوته. ایشون هنوز با این خانوم ازدواج نکرده.و اگه برای ازدواج با ایشون کشش نداره نمیشه ازدواج موفقی رو براش متصور شد. این مسیله ای که این آقا رو به این سایت کشونده از قضا مهمترین دلیل مشکلات زندگیهای مشترکه تو کشورمون. ازدواج کردن با کسی که همه چیزش خوبه اما بهش کشش نداریم مثل ازدواج با یه صفحه کتابه که توش درمورد تمام خوبیهای یه فرد که ایده المونه نوشته باشه.
ازدواج اینقدر پیچ و خم داره که معیاری مثل نوع رشته و خوب به نظر رسیدن توش گمه. من شانس اینکه بعد از ازدواج کسی بیشتر از دوران نامزدی به چشم شوهرش جذاب بیادو کم میدونم. تازه اونایی که از اول برا هم می مردن هم بعد ازدواج حتی یه روز نمیتونن از هم غافل شن وگرنه فاتحه ازدواجشون خونده اس چه رسد به کسانی که از اول برا هم جذاب نبودن
-
سلام،
دوستان عزیز،
دقت کنید که از آخرین پست این تاپیک بیش از یک ماه و نیم می گذرد و صاحب تاپیک هم در تمام این مدت به همدردی سر نزده. لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیک ها دقت کنید که تاپیک قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
با تشکر.
-
[size=medium] سلام به شما
به نظر من شما وقتی خیلی صریح میگید که با ظاهر ایشون مشکل دارید، این موضوع براتون دردسر ایجاد میکنه...البته این رو هم بگم که ظاهر یک دختر بدون آرایش و با آرایش زیاد ملاک نیست...چون حرف یک عمر زندگیه و شما تو خونهی مشترک ایشون رو بیشتر بدون آرایش میبینید تا با آرایش...مثل زمانی که خواب هستید. یا صبح های زود!
به ظاهر دخترهای بیرون زیاد توجه نکنید. هیچ زن ایرانی توی خونه و با شوهرش نمیتونه اینقدر به خودش برسه و میک آپ داشته باشه. حرف یک عمر زندگیه که توی مشکلات و سختی ها و بیماریها در کنار هم باشید. زنی که در حالت نرمال زیبایی طبیعی داره با آرایش صدها بار زیباتر میشه اما به این نکته توجه کنید که یه زن نمیتونه مدام آرایش روی صورتش داشته باشه. پس حتما روی این موضوع فکر کنید و بیشتر دنبال زیبایی درونی فرد باشید...نظافت و خوشبویی و تمیزی هزار بار از داشتن میک آپ مهم تره. این که ایشون اصلاح نمیکنه ممکنه به اعتقادات مذهبی ایشون بستگی داشته باشه. به این فکر کنید که اگر ایشون کمی به خودش برسه ابروهاشو تمیز و مرتب کنه و به پوست صورت و دستهاش توجه کنه میتونه خواسته های شمارو برآورده کنه یا نه! اما به هیچ وجه توقع معجزه نداشته باشید.