RE: رودروایسی و مشکل در خرید
منم گاهی اوقات دچار این موضوع می شم.راهش اینه که قبل از خرید در مورد برندهای مختلف کالای مورد نظر تحقیق
کنیم و باور داشته باشیم که فروشنده،جنسی رو که سود بیشتر یا فروش کم تری داره،به مشتری پیشنهاد می ده.
- این جنسش ژاپنیه، آخرین مدله و هرکی خریده راضی بوده. شما هم اگه میخواید امتحان کنید و راضی نبودید پس بدید.
- به نظر امکاناتش جالبند! آیا برند دیگه ای سراغ دارید؟ مثلاً آلمانیش؟ (تغییر مسیر صحبت).
- آلمانیش رو متاسفانه نداریم، ولی کره ایش رو الآن میارم خدمتتون.
- ممنون میشم!
- خدمت شما. اینجا لیست امکاناتش رو نوشته، ببینید شاید راضی بودید.
- ........... این هم به نظر عالی میاد. مردد هستم کدوم رو انتخاب کنم. شما تا چه ساعتی اینجا حضور دارید؟
- تا 10 شب درخدمتیم.
- زنده باشید! با اجازتون تا یک ساعت دیگه اگه جنسی که مدنظرم نبود رو پیدا نکردم مزاحم میشم و یکی از این دوتا رو انتخاب میکنم.
- خواهش میکنم. :-)
- با اجازه! :72:
- - - - -
امتحان کنید :-)
سلام بهار زندگی
من وقتی میبینم فروشنده این مدلی برخورد میکنه معمولا میگم "عصر با همسرم میرسم خدمتتون" چون من هم روم نمیشه مستقیم بگم میلم نیست البته این هم یه جور دروغگویی هستش ولی راه دیگه ای برای من که رودروایستی دارم نیست ولی همسرم در این زمینه همیشه راستش رو میگه مثلا میگه خانمم اینجا اولین مغازه است که دیده میخواد یک کم بگرده بعد انتخاب کنه یا بهش میگه این خیلی گرونه میریم پولمون رو که جمع کردیم میایم.
البته میدونی اغلب فروشنده ها آقا هستن و یک خانم نمیتونه طنزگونه رفتار کنه و مسالمت آمیز بیاد بیرون البته من گاهی هم جنس رو میذارم و بدون توضیح میگم نه خیلی ممنون و به سرعت از مغازه بیرون میام و سعی میکنم از دید فروشنده دور بشم.
یک راهکار دیگم هم اینه که تا بشه از ویترین جنس رو برانداز میکنم و تا وقتی تمایل نسبی به خرید پیدا نکردم با فروشنده روبرو نمیشم.
دوست عزیز به همدردی خوش آمدید
ما فروشندها نه . اون فروشندها :311:جنس های که مونده باد کرده رو با
چرب زبونی به مشتری میدن.
من معمولا فروشنده هرچی بیاره تعریف کنه نمیخرم. چون میدونم تو سرش چی میگذره .برعکس
فروشنده به جنسی که اصلا نمیزاره مشتری نزدیکش بشه رو مد نظرم میگیرم.
رو در وایسی ندارم. آبجی . پولی که میدی باید به اندازه اش ارزش داشته باشه .
من امروز رفتم یه کتانی خرید م. هی مشتری جنس های بنجول میاورد . اما من دست گذاشتم رو یه جنس
دیگه اما سعی بر این داشت من صرف نظر کنم. چون کتانی جدید اومده بود تو بازار .
حالا اینکه خوبه. شده من یه برند رفتم واسه خرید کفش اون کسی رو که گذاشته بودن مسوول فروش کفش یه دختر خانم بود ریلکس! گفتم فلان مدل این سایز کفش رو می خوام رفت اورد. دیدم نه یه جوریه یه کم انگار بزرگه بعد ازش پرسیدم مطمنی این سایزیه که من گفتم؟ گفت اره. بعد از نگاه کردن بالاخره شماره سایز کفش رو پیدا کردم (همشون زیر کفش نیست شماره سایز) دیدم رفته یه سایز بزرگتر اورده. بعدش بهش گفتم اینکه این سایزه گفت سایزی که تو گفتی رو نداریم! جالبه که اولش نمی گه نداریم. می گه داریم میاره یه چیزی ادم بخره! این تهش بود واقعا.
جراتمندانه رفتار کردن توی همین وقتا به درد می خوره که اصلا زیر بار خجالت و اینا نری.
البته اگه توی تصمیم گیری مشکلی نباشه.
چند باری بدون اینکه واقعا قصد خرید داشته باشی ، برو بازار ، بچرخ و ببین و مقایسه کن ، بپوش ولی خرید نکن .
منم همین مشکلو دارم .
ولی سعی میکنم پیشگیری کنم .اول جنسی که میخوام بخرم رو کاملا" بررسی میکنم .بیشتر در مورد پوشاک .
چون وسواس هم هستم و اگر پیرهنی به دلم نشینه اصلا نمیتونم بپوشم .
ولی چند وقت پیش که برای مراسم عروسی رفتم کت و شلوارخریدم با مشکل مشابهی مواجه شدم و فروشنده با چرب زبونی جنسی که اصلا مورد پسندم نبود رو بهم قالب کرد و منم نتونستم مقاومت کنم .:316:
الان پشیمونم و تصمیم گرفتم بعد از این رودربایستی رو بذارم کنار .
اعتماد به نفستون پایینه .
من معمولا در چنین مواردی می پرسم تا کی باز هستند یا مثلا فرداش اگه جمعه باشه می گم جمعه ها هم هستید و یا تو این مرکزخریدا که مغازه ها رو ممکنه گم کنم میگم میشه کارتتون رو بهم بدین.
اگرم واقعا چند تا مغازه اول باشه میگم من سخت خرید میکنم اجازه بدین برم بگردم مطمئن که شدم میرسم خدمتتون.
تو همه این موارد قصدم این نیست حتما ازشون خرید نکنم . پیش میاد که چند تا مغازه دیگه هم میرم دوباره بر میگردم از یکی از همینا می خرم.
موقع هایی هم که واقعا خوشم نمیاد یه جوری حق به جانب میگم که مثلا از مدلش خوشم نیومد یا این مدل تو پام یا تو تنم اینقدر که تو ویترین شیکه ، شیک نیست. شرمنده وقتتون رو گرفتم.
یه موقع هایی که می خوام یه چیزیو پرو کنم ولی مطمئن نیستم که بخوامش از قبل به فروشنده میگم ممکنه بعدا نپسندمش از نظر شما مانعی نداره بپوشمش ؟ البته فروشنده های شهر ما خیلی خیلی خوش اخلاقند . یه بار که اینجوری گفتم، گفت خانم کل مغازه رو هم بخواین واستون میارم ، نخواستین هم خیلی خوش آمدین من وظیفه م اینه :310:
با سلام...
ار اونجايي كه من مغازه دارم وپيش از گسترشش خودم به تنهاي درش فروشندگي ميكردم والانم يه جورايي نحوه ي برخورد صحيح با مشتري رو به فروشنده هام توضيح ميدم لازمه كه چند نكته رو هم ازديد فروشنده ها براتون بگم:
1.گاهي پيش مياد كه مارك جديدي وارد بازار ميشه كه حقيقتا كيفيت بالايي داره اما به علت تازگي ناشناخته است،اين جا لازمه كه فروشنده با تبليغ كار جديد مشتري رو از ماركهاي جديدي كه وارد بازار شده وبعضاحتي ازمورد درخواستي مشتري هم بهتره آگاه كنه،پس هميشه با ديد منفي به تبليغات فروشنده ها نگاه نكنيد.البته اين موردتا حدودي به خلقيات مشتري هم بستگي داره،اين كه چقدر اهل تغيير وتجربه كردن چيزهاي جديده،به شخصه ديدم كه افرادي تمايل دارن به طور مداوم از يك مارك مشخص ومورد انتخاب خودشون خريد كنن و هرگز با چيز ديگه اي راضي نميشن وبعضي از افراد هم از پيشنهادات جديدما استقبال ميكنن ميخرن وبعدا هم كاملا احساس رضايت ميكنن وحتي ميان وبه خاطر پيشنهادمون ازمون تشكر ميكنن!پس....خلقيات خودتو بسنج وببين جز كدوم گروهي،اگر جزدسته ي اول هستي خيلي محترمانه به فروشنده بگو كه حتما دنبال اون مارك خاص(يا رنگ خاص،يا طرح خاص يا...) هستي وخداحافظي كن.باور كن هيچ اشكالي هم نداره ما در روز 100 مورداين شكلي داريم وراجع بهشون هيچ فكر بدي هم نميكنيم!
2.گاهي خود مشتري هم سردرگمه ودقيقا نميدونه چي ميخاد!اينجاست كه فروشنده سعي ميكنه مدام كارهاي متفاوت وحتي مشابه رو براي مشتري بياره تا سرانجام بتونه رضايشتشو جلبكنه،به تجربه ديدم اغلب اين افراد بعدا از خريدشون ناراضين و ميان براي تعويض يا پس دادن!پس بهتره كه قبل از خريد براي خودت نوع ومارك وحتي سطح قيمت چيزي كه ميخاي بري بخري رو مشخص كني تا با سردر گمي به خريد نري.
3.دوستان به اصطلاحي كه به قول معروف به انداختن جنس به مشتري معروفه زياد در پستهاشون اشاره كردن!اما لازمه بگم كه فروشگاهي كه ميخادمشتريهاي ثابت به خصوص دراين بازار به شدت رقابتي داشته باشه ديگه نميتونه به انداختن جنس تكيه كنه!پس بهت توصيه ميكنم هميشه از مغازه هاي معروف كه مشخصادر يك كار ثابت هستن واغلب ماركهاي معروف رو دارن خريد كني،تا ازاين بابت هم خيالت راحت باشه!
در نهايت اين كه انتخاب حق شماست،ميتونيد چيزي كه فروشنده تبليغ ميكنه رو بخريد يا نه!و هيچ اشكال يا موردي هم از نظر فروشنده نداره خيلي راحت ميتونيد بگيد ممنون ولي نپسنديم.باور كن اين جمله خيلي براي ما شيرين تر از جملاتي مثل برم يه دور بزنم بيام،يا تا چه ساعتي بازيدهست!چون همونطور كه شما دوست نداريد به قول معروف جنس تو پاچه تون بره!فروشنده ها هم دوست ندارن به قول معروف پيچونده شن!پس بهتره خيلي راحت حقيقت رو بگي وخداحافظي كني،يه همين سادگي...
براتون آرزوي موفقيت ميكنم:72:
ممنون دوستای عزیز.
البته من از این روشهایی که گفتین استفاده میکنم.و گیر من بیشتر اونجاست که مثلا جنس مدنظرم رو پیدا نکردم حالا میخوام یه جنس جایگزین انتخاب کنم..اینجا فروشنده انواع و اقسام مدلا و رنگا رو میاره و حالا من دودل موندم کدومو بردارم..زیاد هم نمیتونم تو مغازه معطل باشم..اخر سر فکر میکنم دو ساعت تو مغازه موندم..اونم صدتا جنس اورده یکیشو برمیدارم در حالیکه اصلا مطمئن نیستم.بعد هم پشیمون میشم.
کلا انتخاب برام سخته و زمان بره..منم تو مغازه ها اونقدا فرصت ندارم که فکر کنم و انتخاب کنم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
2.گاهي خود مشتري هم سردرگمه ودقيقا نميدونه چي ميخاد!اينجاست كه فروشنده سعي ميكنه مدام كارهاي متفاوت وحتي مشابه رو براي مشتري بياره تا سرانجام بتونه رضايشتشو جلبكنه،به تجربه ديدم اغلب اين افراد بعدا از خريدشون ناراضين و ميان براي تعويض يا پس دادن!پس بهتره كه قبل از خريد براي خودت نوع ومارك وحتي سطح قيمت چيزي كه ميخاي بري بخري رو مشخص كني تا با سردر گمي به خريد نري.
quote='بهار.زندگی' pid='228648' dateline='1346830730']
ممنون دوستای عزیز.
مثلا جنس مدنظرم رو پیدا نکردم حالا میخوام یه جنس جایگزین انتخاب کنم..اینجا فروشنده انواع و اقسام مدلا و رنگا رو میاره و حالا من دودل موندم کدومو بردارم..زیاد هم نمیتونم تو مغازه معطل باشم..اخر سر فکر میکنم دو ساعت تو مغازه موندم..اونم صدتا جنس اورده یکیشو برمیدارم در حالیکه اصلا مطمئن نیستم.بعد هم پشیمون میشم.
[/quote]
يه جورايي در شماره ي 2 اينو گفته بودم.به تجربه بهت ميگم بهتره بري وبه چند مغاره ديگه هم سر بزني ودر نهايت تصميم بگيري.
موفق باشي
سلام دوست عزیز
چرا رودر واسی
شغل فروشنده، اینه که برای شما وقت بزاره حتی اگه خریدار نباشی
این و باور کن، که اونها حق انتخاب را میدن به مشتری
وقتی برای خودت حق انتخاب قایل باشی دیگه ناراضی نمیشی از خریدت، خیلی راحت و رک نظرت را راجع به کالا بده،
از رنگش خوشم نیامد
اپلیکیشنهاش مناسب نیست
مدلش قدیمیه
ییا دست آخر میگی، میخوام باقی مغازه ها و مدلها رو بررسی کنم
یه روز برو ببین، نه پول ببر باخودت و نه کارت ATM
روز بعد با تصمیم گیری نهایی برو سراغ چیزی که میخواهی
پس فردا با این رودر واسی که داری، ممکنه یه نفر بیاد خاستگاریت، بگی تو رودر واسی بله گفتما:324:
شوخی بود اما جدی بگیرش، :311:
بهار جان منم در این مورد که می گی مثله توام. من می تونم با یه نگاه سریع چیزی رو که می خوام و دوست دارم پیدا کنم البته اگه باشه. اما مشکل این میشه که خیلی وقتا احتیاج هست که ادم خریدی بکنه و اون چیزی که می خواد و می تونه سریع بگه که همونه که می خواد نیست. بعدش ناچاره یه چیز دیگه بخره. حالا اینجا چند تا مشکل هست. یکی حوصله است یکی هم وقت برای گشتن. یکی هم اینکه چقدر ضروریه اون خرید. با توجه به اینا خرید کردن تا حدی می شه ریسک. یعنی ممکنه بعدا خوشت بیاد یا نیاد. من الان 2 تا کیف و 2 تا کفش دارم که اصلا استفاده نمی کنم! اگه که خرید ضروری نباشه من یاد گرفتم که نخرم تا وقتی که اون چیزی رو که می خوام ببینم. حالا ممکنه یه سال بعد. (واسه شوهر پیدا کردنم همینم :) ) ولی اگه ضروریه می مونه وقت و اعصاب و حوصله. اینجا اگه حوصله و وقت رو داری باید تا حدی که ایندو تا بهت اجازه می دن سعی کنی اجناس مختلف و مغازه های مختلفو ببینی و در نهایت چیزی رو انتخاب کنی. اما اگه نه اعصاب داری واسه گشتن خرید نه وقت و عجله ای باید خریدی بکنی و این خرید ضروریه دیگه چاره ای نیست. می تونی ریسکو بکنی و حتی از فروشنده هم نظر بپرسی.
من شخصا به این نتیجه رسیدم که خیلی از خریدها ضروری نیست. واسه همینم تا وقتی که اون چیزی که می خوامو نبینم نمی خرم. اینطوری اینه ی دق نمی شه خریدم جلوی چشمم!
کار دیگه ای هم که می کنم اینه که حراج های برندها رو یا حراج هایی که به گوشم می رسه هر از گاهی می رم سر می زنم. حتی اگه چیزی نیاز نداشته باشم. بعدش اگه چیزایی دیدم که دوست داشته باشم و قیمت هم مناسب باشه می خرم. بعدا هم استفاده می کنم. اونوقتی که نیاز باشه به اون لباس دارمش و سر فرصت و با قیمت خوب خریدمش و توی هول هم نیفتادم.
سلام
رو درواسی نداره ...
جنس رو نمیخواد برات کادو بده که تو رودرواسی گیر میکنی ...
جنسی میخوایی بخری پولشو میدی ... پس حق داری چیزی رو که پسندت نیست نخری.
.
و خانم امید وار هم اشاره کردن که مستقیم بگی "مورد پسندم نبود" خیلی بهتر از اینه که با ایما و اشاره از خرید منصرف شی .
.
این رفتار نیاز به تمرین داره ...