برای ازدواج شک دارم (شک در ظاهر دختر خانم)
با سلام من یک تایپیک زدم درمورد نامزد قبلیم با عنوان نامزد قبلیم زیر آبم و زد و برای شما شرح دادم جریان دو تا نامزدی قبلیم رو
خانوادم در این مدت برای خواستگاری خیلی ها رفتم که از این تعدا چیزی حدود 70 درصدشون رو یا پسند نکردن یا اونها جواب رد دادن که از این بین چیزی حدود 18 نفر خواستگاری رفتم و از این 18 نفر فقط 2 مورد رو پسند کردم که مورد اول اونها جواب کردن و مورد دوم که العان در حال پیشروی هستیم
حالا سوال و شک من : من دو نامزد قبلیم خوشگل و زیبا بودند و یکی از معیارهای من زیبای زیاد بود ولی متاسفانه با اینکه دوتا نامزد اول من این موارد رو داشتن ولی هیچ کدام به سرانجام نرسید (و البته این رو هم بگم خودم دارای قدی بلند هستم ولی صورت زیبا ندارم) العان این دختر که من رفتم خواستگاریش از لحاظ زیبایی متوسط هستن ولی از لحاظ خانواده بسیار مذهبی هستند حتی با اینکه خانواده من هم مذهبی هستند ولی اونها بیشتر از ما از لحاظ رفتاری بسیار سنگین و با وقار و بسیار با اخلاق هستند و از خانواده های شناخته شده و معروف از هر لحاظ هستند و از لحاظ مادی تقریبا در یک سطح هستیم و از لحاظ حجاب که جای بحثی نداره
حالا شک من اینه که آیا من که زیبایی یکی از معیارهای من بوده آیا من میتوانم زندگی خوبی با ایشان داشته باشم آخه در یکی از سخنرانی ها شنیدم که میگفتن زیبایی فقط 6 ماه اوله بعد اون عادی میشه ولی میترسم برای من اینطور نشه
میدونید ی جورایی ته دلم قرص نیست میترسم با اینکه نگاه میکنم میبینم که از هر لحاظ بجز زیبایی از تمام خواستگاری هایی که رفتم و از دوتا نامزد قبلیم سره ولی بازم یه جور نارازیم با اینکه از خانواده اصیل و معروف و ثروتمندی هستند ولی میزان مهریه شو 72 سکه تعیین کردن توی شهر ما مهریه خیلی بالا میگیرن
من خیلی خیلی اصرار داشتم که همسرم زیبایی آنچنانی داشته باشه ولی اینهمه خواستگاری رفتم اونهایی که زیبایی داشتن متاسفانه مشکلات دیگه داشتن یا خانواده یا حجاب یا خیلی مقرور بودن یا ....
تورو خدا کمکم کنید چکار کنم 2 روز دیگه بله برونه بگین چکار کنم
میدونم خیلی خیلی وسواسم ولی خواش میکنم کمکم کنید
RE: برای ازدواج شک دارم لطفا راهنماییم کنید خیلی زود
سلام
جواب این سوال رو فقط خودتون میتونید بدید .
اگر زیبایی براتون یک ملاک اصلی است و فکر میکنید حتی اگر به مشکلی که با دو نامزد قبلی داشتید برنخورید و راضی باشید باز هم از چهره ایشون ناراضی هستید و ممکنه این نامزدی رو به خاطر چهره ایشون بهم بزنید یا در زندگی ایشون رو به خاطر چهره ای که دارن تحقیر یا آزرده کنید. بهتر هست همین الان کنار بکشید .
اما اگر فکر میکنید که با یک زیبایی متوسط ولی معیارهای مناسب دیگر میتونید این زندگی رو ادامه بدید پس زیاد بهش فکر نکنید.
دوست عزیز
شما دچار وسواس روحی روانی فکری هستید
کلا در انتخاب وسواس دارید و نمیتونید درست تصمیم بگیرید
همش ترس از آینده دارید که
نکنه خوشگل باشه ولی بعدا چهرش خراب شه؟
نکنه خوشگل باشه ولی از نظر چیزای دیگه کم داشته باشه
نکنه خوشگل نیست بعدا یکی خوشگلتر ببینم پشیمون شم
نکنه
نکنه
نکنه
چرا انقدر در ازدواج عجله میکنید که اینجوری هی نامزد کنید و بعدش پشیمون شید و بهم بزنید؟
این روش هم به خودتون صدمه میزنید و هم به اون دختر خانومهای طفلکی
بهتره قبل از هر اقدامی پیش مشاوره برید و درمان بشین
چه فایده داره الان دوباره نامزد کنید چنذماه بعد دوباره بهم بزنید؟
اینکار باعث میشه قبح این مساله براتون بشکنه و عادی بشه و براتون مهم نباشه نامزد کنید،چون بعدش میگین:
فوقش بهم میزنم دیگه
ولی هر جدایی بالاخره هرچقدرم که احساس توش نباشه، به روح آدم ضربه میزنه
قبل از هر چیزی روی خودت کار کن داداش عزیزم
یک توصیه هم به تمام افراد (مخصوصااااااااااااااااااا ااا آقایون )میکنم
زیبایی میتونه یک ملاک باشه ولی نه مهمترین و اصلیترین ملاک
انقدر دنبال زیبایی نباشید که یه وقت خدانکرده طرفتون بخاطر مساله ای اگه زیباییشو از دست داد اونو پس بزنید یا ولش کنید و برید دنبال یه زیباتر
روح خودتون رو اول زیبا کنید و پاک
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
دوست عزیز
شما دچار وسواس روحی روانی فکری هستید
کلا در انتخاب وسواس دارید و نمیتونید درست تصمیم بگیرید
همش ترس از آینده دارید که
نکنه خوشگل باشه ولی بعدا چهرش خراب شه؟
نکنه خوشگل باشه ولی از نظر چیزای دیگه کم داشته باشه
نکنه خوشگل نیست بعدا یکی خوشگلتر ببینم پشیمون شم
نکنه
نکنه
نکنه
چرا انقدر در ازدواج عجله میکنید که اینجوری هی نامزد کنید و بعدش پشیمون شید و بهم بزنید؟
این روش هم به خودتون صدمه میزنید و هم به اون دختر خانومهای طفلکی
بهتره قبل از هر اقدامی پیش مشاوره برید و درمان بشین
چه فایده داره الان دوباره نامزد کنید چنذماه بعد دوباره بهم بزنید؟
اینکار باعث میشه قبح این مساله براتون بشکنه و عادی بشه و براتون مهم نباشه نامزد کنید،چون بعدش میگین:
فوقش بهم میزنم دیگه
ولی هر جدایی بالاخره هرچقدرم که احساس توش نباشه، به روح آدم ضربه میزنه
قبل از هر چیزی روی خودت کار کن داداش عزیزم
یک توصیه هم به تمام افراد (مخصوصااااااااااااااااااا ااا آقایون )میکنم
زیبایی میتونه یک ملاک باشه ولی نه مهمترین و اصلیترین ملاک
انقدر دنبال زیبایی نباشید که یه وقت خدانکرده طرفتون بخاطر مساله ای اگه زیباییشو از دست داد اونو پس بزنید یا ولش کنید و برید دنبال یه زیباتر
روح خودتون رو اول زیبا کنید و پاک
باتشکر
بینید من اولا من دو تا نامزدی قبلم رو به خاطر زیبایی بم نزدم دومی هم که اولی زدش بهم
بعدش من تا قبل از نامزد اولی اصلا به فکر زیبایی نبودم و بیشتر روی خانواده و اخلاق تاکید داشتم العان هم میبینید به زیبایی توجه میکنم شاید یکی از علت هاش این باشه چون دو تا نامزد قبلیم زیبا بودن میترسم کمی کم بیارم و از جانب خودمم مطمئن نیستم که بعدا بتوانم باهاش کنار بیام یا نه اگر من بهم زدن نامزدی برام مهم نبود اول نامزدی میکردم بعد میپرسیدم و این برام خیلی خیلی مهمه که اسم من رو دختر نیوفته
و شایدم یکی از دلایل اینکه من به زیبایی توجه میکنم صحبت نامزد دومیم باشه که گفت تو نمیتونی خوشگل تر و بهتر از من پیدا کنی
ببین پسر خوب و دوست گرامی تالار همدردی
به این نکته توجه کن:
نقل قول:
شایدم یکی از دلایل اینکه من به زیبایی توجه میکنم صحبت نامزد دومیم باشه که گفت تو نمیتونی خوشگل تر و بهتر از من پیدا کنی
زندگی مشترک خیلی فراتر از این چیزاست..بچه بازیو کل کل و پوز زنی نیست!!
نقل قول:
شاید یکی از علت هاش این باشه چون دو تا نامزد قبلیم زیبا بودن میترسم کمی کم
ببخشید دوست خوبم رک میگم..ولی بازم یه دلیل بچه گانه دیگه!!
نقل قول:
از جانب خودمم مطمئن نیستم که بعدا بتوانم باهاش کنار بیام
پس طبق حرفی که از اول زدم، شما باید روی خودت بیشتر کار کنی، بعد وارد معقوله انتخاب و نامزدی و ازدواج شی برادر من
سلام .
گفتنی ها رو نادیا گفتن .
.
یه مثال ساده میزنم ... مطمئنا شما تو اعضای خانواده درجه یک مثلا خواهر یا مادر یا برادر کسی هست که خیلی دوستش دارید ... آیا این دوست داشتن شما مربوط به ظاهرشه ؟ یا اینکه نه روحا و عمیقا دوستش دارید ؟
همسر آینده هم باید همینطور باشه باید انتخوابتون طوری باشه که در کنارش لذت و آرامش داشته باشین. اگه این شرط رو داشته باشه من قول میدم حتی اگه زشت هم باشه تو ذهن شما زیباترین زن روی زمین خواهد بود.
.
ول کن اطرافیان چی فکر میکنن راجعبهت، مگه شما برای خوشی دیگران زندگی میکنین ؟
.
به فرض اگه آنجلینا جولی به خخواستگاری شما جواب مثبت دادن اگه اخلاقش گند بود میتونین 1 روز تحملش کنین ؟ یا نه اخلاقش هم خوب اگه آینده دچار ضایعه شدن و زیباییشون رو از دست دادن باید از چشم شما میوفته ؟
.
نمیگم زیبایی ملاک انتخابتون نباشه ولی نه دیگه اینقدر که شما بلدش کردین . ملاک های شخصیتی، عقیدتی، خانوادگی و تفکر و ... شخص رو مد نظر بگیر..
.
موفق باشین
ببخشید.
با احترام به نظر دوستای عزیزم:72:، من فکر میکنم توی کمرنگ کردن معیار زیبایی برای این دوستمون، کمی دارین زیاده روی میکنید.
به نظر من حتی اگه همه ی شرایط این دختر خانم خوب باشه اما آقا پسر از چهره شون راضی نباشه (همونطور که خودtomcat گفته) باید کمی تامل کرد و دقت بیشتری به خرج داد.
-----------------------
دوست عزیز tomcat، اینجوری که شما موضوع رو مطرح کردی، فکر نمیکنم در حال مقایسه ی ظاهر دختر خانم با نامزدهای قبلی هستی. حتی اگه قبلا نامزدی هم نداشتی، زیبایی برات یک ملاک تعیین کننده هست. درسته؟
(اگه حس میکنی داری مقایسه میکنی بهمون بگو. چون در این صورت موضوع کمی فرق داره.)
با فرض اینکه زیبایی یکی از ملاک هات هست، پاسخ میدم.
من اینو از یکی از روانشناسا شنیدم.
که در جلسات اولیه، اگه نظرتون نسبت به چهره طرف مقابل، مثبت بود که معیارها رو بررسی کنید.
اگه منفی بود، که کلاً ادامه ندید.
اگه تردید داشتید و جایی بین این دو بود، انقدر جلسات رو ادامه بدید که نظرتون نسبت به چهره طرف یا مثبت بشه یا منفی. که تکلیف مشخص باشه.
با تردید و دو دلی (در مورد ظاهر)، نه تصمیم به اتمام خواستگاری بگیرید و نه تصمیم به ازدواج. چون امکان پشیمون شدن در هر دو حالت بالا میره.
حالا اینکه دو روز دیگه بله برونه، کار رو کمی سخت میکنه.
چند جلسه دختر خانم رو دیدی؟
و حدودا چقدر با هم صحبت کردین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
ببخشید.
با احترام به نظر دوستای عزیزم:72:، من فکر میکنم توی کمرنگ کردن معیار زیبایی برای این دوستمون، کمی دارین زیاده روی میکنید.
به نظر من حتی اگه همه ی شرایط این دختر خانم خوب باشه اما آقا پسر از چهره شون راضی نباشه (همونطور که خودtomcat گفته) باید کمی تامل کرد و دقت بیشتری به خرج داد.
-----------------------
دوست عزیز tomcat، اینجوری که شما موضوع رو مطرح کردی، فکر نمیکنم در حال مقایسه ی ظاهر دختر خانم با نامزدهای قبلی هستی. حتی اگه قبلا نامزدی هم نداشتی، زیبایی برات یک ملاک تعیین کننده هست. درسته؟
(اگه حس میکنی داری مقایسه میکنی بهمون بگو. چون در این صورت موضوع کمی فرق داره.)
با فرض اینکه زیبایی یکی از ملاک هات هست، پاسخ میدم.
من اینو از یکی از روانشناسا شنیدم.
که در جلسات اولیه، اگه نظرتون نسبت به چهره طرف مقابل، مثبت بود که معیارها رو بررسی کنید.
اگه منفی بود، که کلاً ادامه ندید.
اگه تردید داشتید و جایی بین این دو بود، انقدر جلسات رو ادامه بدید که نظرتون نسبت به چهره طرف یا مثبت بشه یا منفی. که تکلیف مشخص باشه.
با تردید و دو دلی (در مورد ظاهر)، نه تصمیم به اتمام خواستگاری بگیرید و نه تصمیم به ازدواج. چون امکان پشیمون شدن در هر دو حالت بالا میره.
حالا اینکه دو روز دیگه بله برونه، کار رو کمی سخت میکنه.
چند جلسه دختر خانم رو دیدی؟
و حدودا چقدر با هم صحبت کردین؟
از شما ممنونم که راهنماییم کردین ببینید من اصلا قبل از اینکه نامزد داشته باشم اصلا توی وادی شکل و ظاهر همسر نبودم شاید باور نکنید من چون فرد مذهبی هستم و تا قبل از نامزدی حتی با یک دختر 2 دقیقه هم صحبت نکردم اصلا فرق زیبا و معولی رو نمیدونستم و اصلا زیبایی برام مهم نبود بله میشه گفت که بخش زیادی از وسواس من مربوط میشه به مقایسه ایشان با دوتا نامزد قبلیم
در مورد تعداد دفعات ملاقات ها من چیزی حدود 5 بار ایشون رو ملاقات کردم و از اول هم همین شک رو داشتم البته این رو هم بگم که من یک بار قبل از نامزد دومیم به خواستگاری ایشون رفتیم که در اون موقع من بسیار محکم تر ایشون رو پسند کردم ولی خوب اونموقع من رو جواب کردن که برای بار دوم قبول کردن ببینید خودمم میدونم که اگر به صورت عقلانی بررسی کنیم به این نتیجه میرسیم که زیبایی خیلی در خوشبختی تاثیر گذار نخواهد بود ولی خودمم از این وسواس در عذابم
RE: برای ازدواج شک دارم (شک در ظاهر دختر خانم)
اینم در نظر بگیرید شاید این خانم مثل نامزد های قبلیتون آرایش یا تیپ خاصی نزدن !
ولی به هر حال با دل قرص ازدواج کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
اینم در نظر بگیرید شاید این خانم مثل نامزد های قبلیتون آرایش یا تیپ خاصی نزدن !
ولی به هر حال با دل قرص ازدواج کنید
البته ایشون تا حالا هیچ آرایشی نکردن و کاملا دست نخورده ایشون دیدم
سلام دوست عزیز منم بانظر دوستان موافقم ولی تو میخوای باهاش زندگی کنی اگر خانواده خوبی داره و دختر نجیبیه پس دیگه چرا اینقد دودلی در ضمن زیبایی رو تو سیرت میبینند نه در صورت به نظر من اگه میدونی خانوادش خانواده خوبی داره برو جلو چون در حال حاضر خانواده ها خیلی خیلی مهم هستند در ارتباط بعد ازدواج...............
موفق و پیروز باشی.:72::72::72:
سلام دوست عزیز منم بانظر دوستان موافقم ولی تو میخوای باهاش زندگی کنی اگر خانواده خوبی داره و دختر نجیبیه پس دیگه چرا اینقد دودلی در ضمن زیبایی رو تو سیرت میبینند نه در صورت به نظر من اگه میدونی خانوادش خانواده خوبی داره برو جلو چون در حال حاضر خانواده ها خیلی خیلی مهم هستند در ارتباط بعد ازدواج...............
موفق و پیروز باشی.727272
1. شما و همسرتون باید کفویت ظاهری داشته باشین...
شما اگه با یکی که خیلی زیباست ازدواج کنید پس فردا ممکنه شما دل اون رو بزنین و یادش بیفته که " ای بابا... من که خشگل تر بودم!" یا توی خیابون مرد زیباتر از شما ببینه حسرت نخوره و کم کم ازتون زده بشه.
بهتره یه نگاه به آینه بندازین بعد ازدواج کنین.
2. توی معیارایی که دارین اول زیبایی رو قرار می دین یا اول اخلاق و ایمان رو؟ هر کدوم که براتون ارجحیت داره رو حفظ کنید و اون یکی رو فدا کنین.
3. گفتین ظاهر این خانوم الان کاملاً دست نخورده است؛ پس مطمئناً بعد از آرایش خیلی تغییر می کنند! ولی به امید تغییر ازدواج نکنین؛ اول به این قطعیت برسین که ایشون رو با تمام شرایطش مخصوصاً ظاهرش می پسندین بعد باقی ماجرا رو ادامه بدین.
براتون آرزوی یه انتخاب خوب و ازدواج عالی رو دارم.
سلام
چند وقت بود حوصله نوشتن نداشتم. اما خواستم امروز بنویسم.
اولاً از دوستان خواهش می کنم اینو در نظر بگیرید که اکثر کسانی که نظر دادند تا جایی که من میشناسم خانم هستند. زیبایی واسه خانم ها اونقد مهم نیست که واسه آقایون هست.
ضمنا نمی دونم مثلا چه مشکلی داره که یه دختر زیبا هم باشه و اخلاق خوب هم داشته باشه. چرا همیشه باید فکر کنیم زیبایی و اخلاق نمی تونند کنار هم باشند؟
دوست عزیز من هم میگم وسواس خوب نیست اگه زیباییش رو پسندیدی تا حد خوبی کافیه.
اما اگه بخوای با تردید بری جلو ، بعد عقد پشیمون میشی.
دوست عزیزم به نظر من مشکلی نداره که زیبایی واسه شما مهمه. کم نیستند دخترهای زیبای نجیب.
اگه دلت راضی نیست ایشالله مورد بعدی. تا دلت قرص نشده جلو نرو.
ضمناً رو حرف دیگران که هی بگن زیبایی مهم نیست و عادی میشه توجه نکن. باید دلت راضی باشه نه اینکه حرف دیگران فانعت کنه.
[align=justify]سلام
در صورتی که به دلتون نمینشینه، یا مدام او رو با ظاهر نامزدهای قبلی خود مقایسه می کنید و ممکنه حسرت بخورید، یا صرفا به این دلیل که شرایط دیگرشون خوبه، یا به خاطر عجله کردن در امر ازدواج پس از دو نامزدی قبلی می خواهید با ایشون ازدواج کنید، پیشنهاد می کنم که این کار رو انجام ندهید. تا در مورد همه چیز ایشون(چه ظاهر و چه غیرظاهر) در خود اطمینان کسب نکرده اید، اقدامی نکنید.[/align]
تو رو خدا اینجور با احساسات دخترای مردم بازی نکنید!اگر 1 درصد احتمال می دید پشیمون بشید خواهشا قبل از عقد به هم بزنید.
با سلام خدمت دوستان من الان یه دو هفته ای هست که سر نزدم و دو هفته ای ام هست که با همین خانومی که میگم ازدواج کردم راستش حالا میفهم که قسمت ک میگن راسته این دختر یه فرشتس که خدا به من داده از همه نظر خوبه حتی از لحاظ زیبایی هم حالا که نگاه میکنم بدون آرایشم زیباست ولی چیزی که خیلی توجه من رو به اون جلب میکنه اینه که حتی تمیتونه 2 ساعتم بدون من باشه خیلی خیلی دوستم داره و عاشقم هستش البته من نسبت به اون همین طور هستم و این دوست داشتن فقط به اینجا ختم نمیشه چون خانوادش هم واقعا من رو دوست دارن و حتی خانومم به من حسودی میکنه خدا رو شکر که با همچین دختر ازدواج کردم خدارو شکر
از همه دوستان که من رو این چند وقت حسابی نصیحت و راهنمایی کردن متشکرم و ممنونم
راستی چیزی که یادم رفت بگم اینه که دوستان مجرد پسر یه توصیه از یه آدمی که تقریبا تجربه هایی در این مورد داره اونم اینه که دنبال زیبایی ظاهری نرید و برید دنبال زیبایی درونی و سیرت زیبا چون ظاهر زیبا موقتی هست و لی صیرت زیبا همیشه هست یا حق