از بي پولي دارم عذاب ميكشم .چرا مشكلمون حل نميشه.
سلام دوستان
اين سومين تاپيك من درباره ي بي پولي هست.دوستان دارم ديوونه ميشم كم اوردم
كارم همش گريه هست به هر دري ميزنيم جور نميشه.خسته شدم دارم عذاب ميكشم انگار در جهنم هستم.خيلي خيلي سخته.انشاالله خدا اين روزهاي ما رو نصيب هيچ كس نكنه حتي دشمن.
ديروز مادر شوهرم اومده خونمون لباسهاي قديمي شوهرم قبل از ازدواج، كه كهنه هستند و توي انباريشون بوده و ديگه اندازه ي شوهرم هم نيست و عمر خودشون رو كرده بودن.همچنين لباسهاي كهنه ي خواهرشوهرام اورده خونمون ،شوهرم ميگه اين چيه مامان ميگه شما خيلي فقيريد از همه فقيرتريداينا رو اوردم بپوشيد
فكر كنين يه مادر چقدر بايد پست و رذل باشه.باورتون ميشه.
نميدونيد چقدر شكستيم.شوهرم چقدر خرد شد.چقدر سخته.
من كه همش دارم گريه ميكنم ..
من ازشون نميگذرم انشاالله خدا هم نگذره.
ما اصلا نميخواستيم كمكمون كنند چون فقط منت ميذارن ولي به خاطر اينكه دل ما رو بشكنه اين كارو كرد.جايي نداشتم واسه دردودل .فقط اينجا رو ميدونستم .
اصلا اشكم بند نمياد.
حرومشون باشه كه هر چقدر خدمت كرديم بهشون و اخرش زير همش زدن.
خدايا چرا جواب من و نميدي؟
خدايا تا كي بايد به در بسته بخوريم؟
تا كي من بايد خانواده ي شوهرمو تحمل كنم.؟
كاش مرده بودم و اينهمه تحقير نميشدم،
واقعا دوست دارم بميرم.
كاش حداقل خانواده ي پولداري داشتم كه ميتونست كمكمون كنه.
اونا هم هميشه هشتشون گره نهشونه.
خدايا تو كه منو ميشناختي چرا منو گير اينا انداختين كه از ادميت هيچي حاليشون نيست؟
خدايا ازت گله دارم
چند سال سختي و فقر اخه تا كي؟
RE: از بي پولي دارم عذاب ميكشم .چرا مشكلمون حل نميشه.
سلام.
شما در چه شهری زندگی میکنید؟
آیا شوهرتون ایمیلی دارند که اینجا بذارید؟ مدیریت عزیز این مورد رو میتونید استثنا قائل شوید؟
نفرين كردم؟ايميل شوهرمو واسه چي ؟
دوست عزیزم من احساس سخته تورو درک میکنم شوهر من هم بیکار شده ولی هیچکس نمیدونه تاپیکت رو که خوندم اشک توی چشمهام جمع شد خیلی سخته اما تو اول از همه به خدا توکل کن اجازه نده هیچکس ارامش تو رو بهم بریزه از شوهرت حمایت کن هیچوقت اجازه نده مشکلات مالی مانعی بشه برای عشق در ضمن سرکوفت به شوهرت نزن اون ادمای بی وجدان رو هم به خدا واگزار کن اگر توانایی مالی اش رو داری کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو بگیر و بخون به من تو این روزهای سخت خیلی کمک کرد انشالله مشکلت حل بشه و سختی هات تموم بشه :323:
دوست عزیز،
شاید من چون در شرایط شما نیستم درست درک نمی کنم یا قضاوت اشتباه می کنم.
نظرات کلی را که دوستان بارها گفتند. من مثل خودتون که موردی نوشتید موردی می نویسم.
البته می دونم هزینه مسکن سرسام آوره. اگه خونه ای باشه، برای خورد و خوراک می شه یک کاری کرد.
منزل مسکونی شما الان به چه شکل هست؟
شما که به کامپیوتر و اینترنت دسترسی دارید. باهاش کار کنید. حتی اگه شده تایپ. طراحی. هر کاری که بلدید.
خودتون هم همراه همسرتون کار کنید. من آقایی را می شناختم که با لیسانس الکترونیک نظافتچی یک شرکت بود چون کار گیرش نیومده بود. اگر فقر اینقدر بهتون فشار آورده می تونید کارهای خدماتی بکنید و کم کم خودتون را جمع و جور کنید.
تدریس خصوصی کنید.
کارهای بدون آینده و بیمه و ... زیاد هست که در شرایط اضطراری می تونید انجام بدید تا از این بحران خارج بشید.
در مورد لباس هم فکر می کنم هر لباسی تا دو سه سال قابل استفاده است. شما اگر دنبال مد و تغییر و تنوع نباشید یک لباس معمولی را مدتها می تونید بپوشید. نمی دونم شما چی گفتید که مادرشوهرتون براتون لباس آورده. احتمالا در مورد این مسایل گله کردید و .... بهتر بود لباسها را بهشون برمی گردوندید و با حفظ غرور و احترام می گفتید که احتیاجی ندارید.
به جای این که خودتون را ببازید و دایم گله کنید دنبال راه حل باشید.
به نظرم بیشتر از این که فقیر باشید، خودتون را باختید. انگیزه تلاش و زندگی را از دست دادید.
امیدوارم خدا هم راه حلی جلوی پاتون بذاره و انرژی دوباره بهتون بده که بتونید با مشکلات بجنگید.
اينكه كه گفتم من ازشون نميگذرم؟
من بيشتر از درد بي پولي ،دلم براي شوهرم ميسوزه كه غرورش شكسته.
سلام خانمی
اروم باش باور کن همه اینا میگذره وهمه چی درست میشه بخدا توکل کن .
در مورد کار مادرشوهرتون واقعا عجیب ودردناکه بهت حق میدم ناراحت بشی اما بروی خودت نیار بخاطر شوهرت نگذار غرورش ازین بیشتر خرد بشه .
خدا بزرگه یه روز همه چی درست واوضاع روبراه میشه وبخاطر سعه صدر وصبری که کردی منزلتت پیش شوهرت هزار برابر میشه.
فقیر یعنی چی؟فقط کمی در امدتون پایینه که انشالله بایه کار مناسب حل میشه .
وقتی میبینی اطرافیان بجای اینکه یه سنگ از جلو پاتون بردارن یه کوه سرراهتون میگذارن در مورد مشکلاتتون باهاشون حرفی نزنید.
قوی باش همه اول زندگی سختی دارن .
اصلا ما چيزي نگفتيم به مادر شوهرم.خودش واسه تحقير كردن اين كارو كرد.
نه من نه شوهرم اصلا به مد اهميت نميديم توي اين گير ودار.
اونقدر كه اين كار و حرف مادر شوهرم ما رو مخصوصا شوهرمو شكست كه نداشتن پول اين كار و نكرد.
من دسترسي به اينترنت دارم ولي اينكه از طراحي و اينچيزا وارد باشم
شوهرم با كار كردن من موافقه البته نه هر كاري.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa pirooz
ايميل شوهرمو واسه چي ؟
اگه در تهران باشید آشناهایی سراغ دارم که به احتمال خیلی بالا نیاز به دبیر انگلیسی دارند که ترجیح میدهم بصورت خصوصی (و نه در انجمن) به شوهرتون عرض کنم. بلکه اگه تمایل داشتند شرایط رو بررسی کنند. 10 سالی میشه متاسفانه ایران زندگی نمیکنم. پ.ن: من پسر هستم :-)
.شوهرم سعي خودشو ميكنه .كاش اين مدتي كه رفت واسه پدرش كار كرده بود ،رفته بود و در رشته ي خودش تجربه كسب كرده بود.الان همه جا با تجربه لازم دارن.
بله ديگه اگر تا يه هفته ي ديگه نشد شوهرم مجبوره كه حتي شده كاراي خدماتي و... انجام بده.
نه متاسفانه تهران نيستيم خيلي ممنون دوست خوبم كه به فكر ما هستيد.
شهر ما شهر بزرگي نيست.موقعيت كاريش زياد نيست.
ما مستاجر هستيم.يه خونه ي خيلي كوچيك.چون توان پرداخت اجاره خونه بيشتر از اين رو نداشتيم.
افسوس که در تهران زندگی نمیکنید.
میتونید بگید وضعیت مالی شما چطوره؟ آیا برای خورد و خوراک و پوشاک در وضعیت بحرانی قرار دارید یا هنوز به اون مرحله نرسیدید.
گفته بودم كه شوهرم الان يه جا داره كار ميكنه كه حقوقش خيلي كمه.اصلا كفاف زندگيمون رو نميده.قبلش هم با پدرش كار ميكرد .الان با وجود اين همه سختي ،باز هم من خوشحالم كه زير بار منت خانواده ي شوهرم نيستيم.
شوهرم هم الان وضع براش قابل تحمل تر هست تا قبلا كه با پدرش كار ميكرد.
حدودا ٤٠ روزه كه شوهرم ديگه با پدرش كار نميكنه.قبلش هم حقوق كمي شوهرم از پدرش ميگرفت ولي از حقوق الانش بيشتر بود.الان هم يه كار پاره وقت داره ولي كفاف نميده.
در حد خوردن (البته با صرفه جويي بسيار )و يه مقدار از كرايه خونه رو داريم .فعلا يه مقدار از عمويم قرض گرفتم.گفته هر وقت داشتين بدين.
كاش توي يه شهر بزرگ زندگي ميكرديم كه لااقل موقعيت كاريش بيشتر بود.
اره حيف شد.ممنون دوستم
تو رو خدا واسمون دعا كنيد.
هر وقت خبري شد حتما بهتون ميگم.
الان حس ميكنم كه بهترم اين حركت مادر شوهرم به همراه حرفاش مثل يه پارچ اب سرد بود كه روي ما ريخته شد.انگار زمان وايساده بود.
اصلا باورم نميشد.چهره ي واقعيشون رو نشون دادن.
بچه که بودم در ناز و نعمت بزرگ شدم. پدرم به واسطه دانش و کارش توانست شهرت و ثروت خوبی در شهر دست و پا کنند. هر جا میرفتیم مردم با احترام به پدرم سلام میکردند تا حدی که هم من و هم برادرم از این مسئله کلافه میشدیم. تا اینکه روزی یکی از شرکای پدرم کلاهبرداری کرد و در رفت. بعد از اون ماجراها بود که متوجه شدم چقدر جامعه میتونه به واسطه نداری کثیف و بی رحم باشه :-).
سه سال طول کشید تا دوباره سرپا بایستیم. در طول اون سه سال نه از احترام سابق خبری بود و نه از "به به و چه چه" آشنایان. هرگز فراموش نمیکنم.
اینها رو گفتم تا بدونید شرایط شما رو به خوبی درک میکنم. نداری خیلی سخته میدونم. اگه شما ناراضی نبستید، خوشحال میشم در این شرایط مساعدت کنم، هر وقت در توان داشتید میتونید کمکها رو پس بدید.
خيلي ممنون
لطف داريد شما و اميدوارم كه هميشه موفق و سربلند باشين.
خيلي ممنون واسه اينكه گفتين.
خواهش میکنم خواهر :-)
حتماً دعا میکنم مشکلاتتون زودِ زود به شادی، سلامتی و خودکفایی تبدیل بشن. پست های قبلیتون رو قبلاً مطالعه کردم. معتقدم شوهر شما مرد شریفی هستند که در این شرایط سخت پناهگاه امن برای همسرشون بودند و تمام تلاششون برای بهبودی اوضاع رو میکنند.
به امید فرداهای بهتر. http://www.skype-emoticons.com/image...-00139-bow.gif
یا حق.
سلام عزیز
خوندن تاپیکت واقعا خیلی ناراحتم کرد.چون خودمم یه زمانی این صحبتارو با خدای خودم کرده بودم.
یه زمانی اوایل زندگیمون ما هم به واسطه بی پولی مورد تحقیر اطرافیان بودیم.البته نه از طرف خونواده شوهرم.بلکه بیشتر از طرف اطرافیان که همیشه با نیش و کنایه باهام حرف میزدن.مثلا یه بار خالم بهم گفت نیلو جان ما میتونیم یکم بهتون پول بدیم البته بلا عوض ها مثل کمکایی که کمیته امداد به فقیر فقرا میکنه!نمیدونی چقد غصه میخوردم و تو خلوت گریه میکردم.
ولی الان که به امید خدا وضعمون بهتر شده همون خاله کلی پشیمونه اینو تو رفتارش نشون میده.بازم من ازش گذشتم.خدا باید ازشون بگذره.
تو هم خودتو اینقد اذیت نکن عزیزم.دعا میکنم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه.
اول اینکه تصور نکنین فقط شما این شرایط رو دارین ، متاسفانه در سه چهار سال اخیر وضعیت اقتصادی خیلی بد شده و خیلی از زوج های جوون مشکل شمارو دارند ، اونایی هم که باید این چیزارو بدونن و بخونن و تصمیم صحیح بگیرن سرشون جای دیگه گرمه احتمالا.
یکی از دوستان من که دچار مشکلات مالی شده بود به همراه همسرش توی خونه غذای خونگی مثل آش و سوپ و پیتزا و ... میپختند و به صورت بسته بندی، به صورت فله یا تحویل درب منزل میفروختند، اونقدر توی این کار موفق شد که الان رستوران داره. فروش مواد غذایی ارزون قیمت در کوتاه مدت درامدزاست و میتونه به سرعت از این شرایط خارجتون کنه.
از بی پولی دارم عذاب میکشم
سلام دوسه خوبم
من گفته های شمارو خوندم خیلی دردناکه میدونم چی میگید درکتون میکنم چون برای من اتفاق افتاده خیلی سخته ولی همیشه پیشه خودم میگفتم که ای خدا کی میشه ماهم پولدارشیم ببینید زندگی بالا پایین داره سختی داره اسونی داره فقط باتوکل بخدا میتونید باهاش کناربیایید من براتون دعا میکنم ان شاا... خدا بهتون نظری کنه بلکه از نگاه دشمن درامان باشید
بدرود