RE: میخوام خودکشی کنم .....
lonely-nightowl سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
همه ما آدمها در طول روز در حال کشتن یه چیزی هستیم..
یکی وقتش رو می کشه، یکی افکارش رو، یکی اعتراضش رو، یکی خوشحالیش رو، یکی عشق رو و.... پس کشتن یک امر طبیعی شده برای ما.
با اين كار چه چيزي حل مي شود؟!
اطمينان داري كه مشكلاتت هيچ راه حلي ندارد كه مي خواهي از همه چيز فرار كني؟!
اول از همه كمي صبور باش و اجازه بده كه ذهنت بتواند مسائل را حلاجي كند
و بعد یه مشاور خوب و زبده پیدا کن البته دوستان همدردی کنارتن و میتونی درد دل کنی اما بهتره یه مشاوره حضوری هم بری
پیشنهاد دارم مشکلات بچه های تالار هم بخون
محکم باش....:72:
سلام شب زنده دار تنها، به همدردی خوش اومدی برادر.
شب زنده دار عزیز به نظر شما اگه من به بنزین نیاز داشته باشم، با بدون اجازه تخلیه کردن باک ماشینهای همشهریانم با چه واکنشی جز بدو بیراه و احتمالاً زد و خورد روبرو میشم؟ بهتر نیست بصورتی قانونی از پمپ بنزین اقدام کنم؟
بیا با هم جریانها رو بررسی کنیم. از اینکه هیچ دخترخانمی حاضر نشده از شما شماره بگیره دلسرد شدید و بابت اون خودتون رو "مشکل دار و لایق مرگ" فرض کردید. سعی میکنم با ذکر هنجارهای پذیرفته شده در جامعه به شما یادآوری کنم که مشکل از شما نیست، بلکه راهی که طی میکنید باعث و بانی شکستهای شماست. عزیز دل تقریباً هیچ دختر خانمی در جامعه ما (یا حتی در غرب) از کسی که شناخت کافی نداره شماره ای نمیگیره. (حقیقت 1).
این یک هنجار در جامعه و فرهنگ ما ایرانیهاست که شماره دادن و گرفتن تا حد زیادی با افکار مثبت همراه نیست. (حقیقت 2).
حال این دو هنجار رو کنار هم بگذارید. در چنین فرهنگی وقتی فردی (نه فقط شما) از این طریق بخواهد با دختری آشنا شود به نظرت طبیعی نیست اگه با واکنشهای تند (ناسزا و دعوا) یا اخم و بی محلی روبرو شود؟ درسته شما فعلاً در ذهنتون تمایل به "آشنایی" و رابطه "تلفنی" دارید ولی آیا دیگران چنین برداشتی از رفتار شما خواهند داشت؟ نه :-)
شما انسان باهوشی هستی عزیز، پیشنهاد میکنم سریع درستون رو بخونید و از مادرتون بخواید برای شما کسی رو برای ازدواج نشون کنه. با این انگیزه سریعتر درس رو تموم کنید و برای خودتون شغل مناسبی ترتیب بدید تا زودتر سرو سامان بگیرید. :72:
بطور خلاصه چند نکته راجع به خودکشی عرض میکنم:
شما که به خودکشی فکر میکنید بیمار روانی نیستید. شما در رنج بسر میبرید، یا احتمالاً در مغزتان تعادل هورمونها اندکی تغییر کرده.
کسانی که راجع به خودکشی حرف میزنند اکثراً کسانی هستند که در آینده به این اقدام دست میزنند و باید همیشه چنین صحبتهایی رو جدی گرفت.
احساس خودکشی یک احساس موقتی در ذهن است، در حال حاضر شما بیشتر از هر موقعی به حمایت عاطفی نیاز دارید.
صحبت کردن در رابطه با خودکشی یک اقدام منفی نیست، اتفاقاً برعکس. کسانی که میخواستند خودکشی کنند از اینکه راجع به این مسئله صحبت کردند بیشتر به احساس آرامش دست یافتند و به واسطه آن راههای مثبت و جایگیزین خودکشی را انتخاب کردند.
کسانی که به خودکشی فکر میکنند واقعاً تمایل قلبی به مردن ندارند، اما مایل نیستند زندگی که برای خود دست و پا کردند را ادامه دهند. تمایز این دو مسئله شاید مشکل باشه.
افرادی که به خودکشی فکر میکنند انسانهای ضعیفی نیستند. خیلی از افراد قوی نیز خودکشی کرده اند.
شب زنده دار عزیزم کمی صبر کنی هم ازدواج هم میکنی، هم به امید خدا صاحب بچه های ناز و شیرین هم میشی. اونموقع هست که هر روز از اینکه خودکشی نکردی نماز شکرگزاری به جا میاری. :-). صبور باش گلم، والدین، فامیل و دوستانت رو تنها نذار. :72:
دوست عزیز می دونی الان مشکل چیه؟
این که هم طرح مسئله ات، هم راه حلش و هم نتیجه گیریت اشتباهه متاسفانه
طرح مسئله ات اشتباهه: چون فکر میکنی الان که 21 سالته و هیچ دختری توی زندگیت نیست یعنی ادم بدبختی هستی؟! منم الان 24 سالمه هیچ پسریم تو زندگیم نبوده و نیست...خیلی های دیگه توی این تالار حتی تا 30 سالگی همین جور بودن...ما بدبخت نیستیم!! خیلی هم خوشبختیـــــــــــم...چرا؟ چون خودمون خواستیم...چون توی زمینه های دیگه خیلی بهتر هستیم...مگه همه زندگی این مسائله؟!
راه حلش غلطه: چون شماره دادن توی خیابون که نشد کار درست برادر من!! من شخصا به عنوان یه دختر، خوشتیپ ترین و بهترین پسر دنیام این جوری بیاد باب آشناییو باهام باز کنه اصلا فرار میکنم!!!
نتیجه گیریت اشتباهه: چون مبنای زندگیتو گذاشتی روی یه راه حل غلط واسه یه مسئله غلط تر و بعد انتظار داری خدا جواب دعا ها و گریه هاتو بده و بعدم می خوای با زندگیت تهدیدش کنی؟!
من مطمئنم که تو پسر لایق و باهوشی هستی...همون جوری که خودت از موفقیت های قبلیت گفتی
پس چرا زندگیتو خلاصه کردی توی مسئله ای که به نظر من الان واسه شما کلی وقت هست واسه پرداختن بهش
خودتو توی زمینه های دیگه پیشرفت بده...تو الان همه فکر و ذکرت رفته توی یه بعد!!
و حتی به نظرم طبیعیه که کسی طرفت نیاد چون هیچ کس از آدم تک بعدی خوشش نمی یاد...برو دنبال کارهایی که دوست داری...پیشرفت کن ...اون وقت میبینی که در زمان مناسب یه آدم مناسب توی راهت قرار میگیره
زندگی یه موهبته ...این قدر مسخره از دستش نده :72:
lonely-nightowl گرامی
به همدردی خوش آمدی
خوشحالم که شما را در جمع خود داریم
پسر خوب ، من از ماجرایت دریافتم که چقدر خدا تورا دوست داره و حفظ میکنه و مطمئناً این بخاطر دل پاکت هست .
مشخصاً اهل شیطنت نیستی و خبر نداری این دوستیها چقدر عوارض و آسیب داره اما خدا چقدر هوای تو را داشته که مراقب بوده در این دامها نیافتی . خوشا بحالت .
برادر عزیزم
راه حل وابستگی یک طرفه و کاملاً احساسی شما به دختر عمو این نیست .
بیا کمی به خودت سر بزن و صفات خوبت را برای ما لیست کن تا کمی بیشتر با هم صحبت کنیم .
قبل از هر تصمیمی می ارزه که کمی بیشتر در این تالار وقت بگذاری و صحبتهای دوستان را بشنوی .
حالا هم دلم میخواد که تقاضایم را توجه کنی و در پست بعدی از صفات خوبی که خودت و دیگران در تو سراغ دارندو داری یک لیست برام قرار بدهی
.
با سلام و احترام
به نظر می رسه فردی صادق ، صمیمی و با احساسی باشی.
دوست دارم این احساساتت را بیشتر بشنوم ، از خانواده ات نگفتی؟
احساست به مادرت؟ پدرت یا خواهر و برادرانت؟
از دل مشغولی هایت می خواهیم بشنویم؟ (به غیر از آنچه در مورد مسائل عاطفی با جنس مخالف گفتی)
از فعالیت های بگو چگونه و به چه ترتیب تونستی چنین رتبه های استانی و کشوری به دست بیاوری؟
همچنین از برنامه ای که برای ازدواج و زندگیت داری و معیارهای همسر آینده ات بگو؟
ما دوست داریم بیشتر ازت بدونیم. تا همه جانبه تو را درک کنیم:43::72:
برای رفتن از این جهان وقت همچنان هست!
حتی اگر اقدامی نکنیم آفرینش برای ما اقدام می کند اما قبل از آن بهتر است کارهایی که نکرده ایم بکنیم و راههایی که نرفته ایم برویم. شاید به بهترین صورت بتوانیم این جهان را ترک کنیم. و بعد از اینکه لذتهای صحیح را از راه صحیح به دست آوردیم.
پس از خودت بیشتر برایمان بگو ؟
منتظریم:72:
دوست عزیز
بهت تبریک میگم که نفر اول استانتون هستید، این نشون می ده که در استان شما و در رشته ایی که مشغول تحصیل هستید جزو نخبگان و برترین ها هستی، همچنین در بین تمام همرشته ای ها در سراسر کشور، شما نفر 309 هستی( راستی چند نفر در رشته ی شما تحصیل می کنند؟)
در واقع شما نماینده ی شعور و جلوه یی از عقلانیت و دانش و سواد استانتون هستید.
به این استان و به خاکی که تو رو پرورش داده تچقدر تعصب داری؟
حالا ما در برابر یک آدم نخبه قرار گرفتیم که فکر خودکشی به سرش زده و حتی اقدام هم کرده!
میدونی که برای خودکشی باید یک انگیزه ی قوی داشته باشی،
انقدر قوی که بتونی همه ی چیز هایی رو که داری ازش بگذری، خانوادت رو، تمام زحماتی که در این 21 سال پدر مادرت برات کشیدن تا تو بشی یک جوان تحصیل کرده و موفق.
زندگیتو،جوونیتو، جونت رو، آرزو هات رو ...
و از همه بالاتر، باید از خدا هم بگذری، چون امانتش رو بی ارزش می کنی، چون موهبتش رو نادیده می گیری، چون لطفش رو که تو رو خلق کرد، به هوای نفس می فروشی.
خب، این انگیزه که اینقدر قوی عمل میکنه چیه؟
دخترا ازت شماره نمی گیرن؟!!
دوست عزیز
واقعا تعریفت از زندگی چیه؟
از جناب مدیر همدردی عذر می خوام، پست ایشون رو ندیدم، اگر هماهنگ نیست حذف بشه.
چون دختری تو زندگیت نبوده ناراحتی می خوای خود کشی کنی؟؟ پسر خوب پس فردا پس بابت مسائل مهمتر زندگیت می خوای چی کار کنی؟؟
بعد که از من به تو نصیحت دنبال دوست دختر نباش دنبال کسی باش که بتونی تا وقتی زنده ایی در کنار هم باشین...این که من دوست دختر ندارم پس برم بمیرم که نشد حرف..تازه 21 سالته...یه جوری می گی انگار 50 سالته و هیچ خانمی نبوده تو زندگیت...بگرد کسی و که می تونی خوشبخت کنی پیدا کن..می گی دانشجویی ..توی دانشگاه هزاران مورد هست..[u]فقط از راهش وارد شو خواهشن.. این که یهو به یکی شماره بدی واقعا کار جالبی نیست.
سلام برادر عزیزم
منم مثل سایر دوستان بابت هوش و ذکاوت شما بهت تبریک میگم.
این مسلمه که خدا حسابی هوات رو داره و نمیذاره بیفته توی راه های پوچ و بی هدف.
این روابط ظاهرش خوبه اما در باطن چیزی جز بدبختی و وابستگی نداره.
یه زمانایی ما مدام میگیم خدایا چرا فلان چیز برام جور نمیشه اما از همه جای بی خبریم و نمیدونیم اگر خدا هم کمک کنه و ما پا در این راه بذاریم شاید عاقبتش چیزی جز بدبختی نباشه.
میگن وقتی خدا چیزی رو به ادم نمیده مطمئنا چیز بهتری براش در نظر گرفته.
حیف نیست شما که جوانی..با استعدادی..قدرتمندی ..و سرشار از عاطفه و مهربانی هستی؟
هر چیزی راهی داره
راه فرار از تنهایی روابط با دوست دخت نیست و راه حل مشکلات خودکشی نییست
وقتی راه رو اشتباه میریم به بن بست میخوریم.
باید راه رو درست انتخاب کنی.اینجا بچه ها و کارشناسان بهت کمک میکنن تا راه درست رو پیدا کنی.اما به شرطی که خودت هم بخوای
نه دوست دختر رسید و نه خدا مرگم رو داد ....
این چه جمله ایه؟!!!!
تو راهو اشتباه میری شکایت می کنی و خودکشی؟!
اما من فکر نمی کنم مشکل اصلیت دوست دختر باشه. احتمالا همون شکست عشقی معروفه! یعنی هنوز اثر اون دوست داشتنی که نسبت به دختر عموت داشتی رو از بین نبردی. برو روانپزشک و مشاوره که مشکل اصلی رو پیدا کنی و حلش کنی.
بابا دنیا بزرگه. اینهمه خوبی رو ول کنی بری بمیری؟!!
http://www.hamdardi.net/thread-23001.html
از پست 10 وبلاگ مدیتیشنو بخون.
دیگه هم فکرای بی ربط نکن. وقتی زندگی هست زندگی کن. به جای بی تابی مشکل اصلیتو پیدا کن و سعی کن حلش کنی.
(راستی منم توی عمرم زیاد به مردن فکر کردم. اخرش هم به این نتیجه رسیدم که می خوام زنده بمونم و زندگی کنم. وقتی می شه زندگی کرد نباید مرد. دنیا بزرگه. خیلی بزرگ. ما هنوز خیلی از زیباییهاشو ندیدیم.)
موفق باشی عزیزم :72:
سلام آقای محترم
ضمن تایید حرفهای سایر دوستان
خواستم بگم طبق تجربه من کسانی که توی سن شما به جای تلاش برای ساختن آینده به دنبال خوش گذراندن از هر نوع میرن بعدش یک عمر حسرتش رو میخورن.
الان تا 5-4 سال دیگه سن تلاش شما برای آینده هستش بعد از ساختن آینده مطمئن باش به خواستگاری هر دختری که از نظر فرهنگی مشابه شما باشه، بری (البته به شرطی که سعی کنی اخلاق مناسب هم در کنار موفقیتهات داشته باشی) به احتمال بالای 90 درصد شما رو میپذیره
روابط دختر و پسر اگه حالت درد دل و اینها پیدا کنه احساسی میشه و آخرش هم تبدیل میشه به یک ضربه عاطفی.در پایین سمت چپ همین صفحه پرش در انجمن روابط دختر و پسر رو انتخاب کن و همه تاپیکهاش رو بخون و ببین چه مشکلاتی ممکنه در این روابط وجود داشته باشه.
با خواهر یا برادر اگه داری صمیمی تر باش یا با دوستهای مناسبی که ممکنه داشته باشی بیشتر رفت و آمد کن تا تنها نباشی و احساس خلا نکنی.
از همین الان با توکل به خدا تصمیم بگیر که هم از نظر اخلاقی و هم از نظر موفقیتهای تحصیلی و ...به جایی برسی که مورد ایده آلی برای بیشتر دخترهای خوب باشی و همه حتی همون دختر عموت به دید یک آدم خیلی موفق و قابل احترام که با هرکسی که ازدواج کنه قادر به خوشبخت کردنش هست بهت نگاه کنن.
موفق باشی
تاپیک مشابه
http://www.hamdardi.net/thread-22785-page-4.html
اگه دوست داشتی پست های دوستانو توی این تاپیک هم بخون.