-
درخواست مهريه تو شرايطي كه دارم درست هست؟
با سلام.
تاپيك قبلي من بسته شد، ولي چون به نتيجه نرسيدم مي خوام دوباره ازتون بخوام تا راهنماييم كنين.
دوستاي خوبم يه توضيح مختصر از شرايطم مي دم كه لازم نباشه تاپيك قبلي رو بخونين. من الان نزديك به 110 روز هست كه با شوهرم قهر كردم و ايشون و خونوادش من رو از خونمون بيرون انداختن و تا امروز هيچ اقدامي نكردن و هر بار به واسطه هاي كه از طرف من باهاشون صحبت كردن گفتن كه ما هيچ دخالتي نمي كنيم ولي بايد پدر و مادر عروس بيان و ازمون معذرت خواهي كنن كه خونواده ي من حاضر نيستن اين كار رو انجام بدن. ناگفته نماند كه شوهرم خودشون رو از من قايم مي كنن و هر بار كه خواستم باهاشون حرف بزنم به گوشيشون جواب نمي دن . حتي من تصادف هم كردم و بهشون اطلاع دادن اصلا هيچ كاري دريغ از يه اس ام اس انجام ندادن.
شوهرم تو اين مدت هر ماه 30هزار تومن به حسابم واريز مي كن كه من دلم رو خوش كرده بودم كه حتما به فكرم هستش كه اين كار رو مي كنه ( خودم شاغل هستم و اين پول برام مثل صدقه هست) ولي بعد از صحبت با وكيل فهميدم به خاطر ان واريز مي كنه كه من نتونم ادعايي بكنم.
تازه ديروز رفتم به فيس بوك و ديدم كه كلي دوست دختر به ليستش اضافه كرده( كسي كه معتقد بود حتي حرف زدن با همكار غيرهم جنس در مورد غير از كار، خيانت به زندگي مشترك محسوب مي شه) خيلي خيلي ناراحت شدم ولي هيچ كاري نمي تونم انجام بدم.
مي دونم مي تونين درك كنين كه چقدر حالم بد هستش و الان بايد از شوهرم متنفر بشم يا حداقل ازش كينه داشته باشم، ولي نمي دونم چرا دوسش دارم هنوز.
تو اين شرايط مي خوام اقدام كنم كه به گرفتن مهريه كه حداقل اين طوري شايد بتونم باهاش حرف بزنم از يه طرفم به اين فكر مي كنم كه شايد ( به احتمال 1%) اگه برگردم سر خونه و زندگيم ، از كارم شرمنده باشم.
بهم بگين چي كار كنم؟
-
RE: درخواست مهريه تو شرايطي كه دارم درست هست؟
نظر شخصی و نه کارشناسی:
عزیزم ضمن اینکه دعوتت میکنم به داشتن آرامش روحی و روانی..
هر اقدامی که صلاحه انجام بدین زودتر انجام بدین و تکلیف خودتونو زندگیتونو روشن کنید تا از این بلاتکلیفی در بیاین.
یعنی چی 110 روزه که همینجوری الاف موندین و هیچی به هیچی!!!فکر نمیکنی صبرم اندازه ای داره؟
باز اگر صبر این 3ماه و نیمه شما جواب خوب داده بود یه چیزی..ولی جوابش چی شده؟؟
اینکه اون آقا دوست دختر زیاد کرده و سر خودشو حسابی گرم کرده و انگار نه انگار که یه زن داره و باید بهش متعهد باشه.
عزیزم خیلی رک و راست و البته با احترام زنگ بزن (یا خودت یا وکیلت) و بگو هرکاری که میخوان میتونن انجام بدن ولی تکلیف شمارو هرچه زودتر روشن کنن.
بالاخره که چی؟
یا میخواد زندگی کنه که بیاد مثل 2تا انسان عاقل و بالغ باهم صحبت کنید و مشاوره برید و برید سر خونه زندگیتون یا اینکه میخواد بره دنبال مجرد بازیو زندگی با خانواده خودش که بازم بیاد صحبت کنه و شرایط رو روشن کنید.
آخه یه بومو 2هوا که نمیشه زندگی.
اگه قرار بوده اون خونه مامانش زندگی کنه و مجردی کنه و شما هم خونه مامان خودتون ، پس دیگه چه کاری بوده که ازدواج کردین؟؟
باتشکر
-
سلام عزیزم
مهریه حق شرعی و قانونی شماست و از شیر مادر بر شما حلال تر، مهریه یعنی اولین هدیه ای که مرد تعهد میکنه به محض عقد بستن با مهر تقدیم همسر کنه حالا با توجه به شرایط فرهنگیه ما فقط وعدشو میدن! و وقتی کار به دعوا میکشه زن مجبور میشه از تنها حربش استفاده کنه و با جبر طلب کنه که اسمش دیگه مهریه نیست و میشه جبریه!
عزیزم مهریه حق تو هست خوذت باید تصمیم بگیری میخواهی یا نه!
اما گاهی وقتها لازمه یه تلنگری به برخی وارد کرد تا شاید تغییری در روند فرسایشی جدایی صورت بگیره،
شما چیزی بیش از حقت نمیخواهی، فکر میکنم صبر برای مدارا و صلح از طریق جریانه خانوادگی به اتمام رسیده و شما با اجرا گذاشتن مهریه میتونی دادخواهی بکنی و علاوه بر مهریه طلب روشن شدن تکلیفت را بکنی، اجرا گذاشتن مهریه و دادخواهی این فرصت را برای شوهرت و شما پیش میاره تا یک فرد آگاه به امور خانواده بینتون قضاوت کنه و هر دو حرفاتونو کامل بزنین، نهایت نهایت اگر دیدین میخواین برگردین سر زندگی و هر دو قصد تشکیل یه زندگیه سالم را دارین میتونین برای نشون دادن حسن نیت بگین مهریه برگرده حالت اول و پرداخت نکنن تا زمانی که از سر مهر پرداخت کنن اما ازش نگذرین !
-
تا اونجایی که مقداری از پست قبلیتون در جریان هستم.
همسر شما یا از قوانین دادگاها خبر داره یا کسی این که هر ماه
یه مبلغی رو به شما بده یا بحسابتون واریز کنه را میدونه که
اگر شما دست به شکایت بزنید .
در دادگاه خواهد گفت من نفقه همسرم را دادم.
اگر مردی 6 ماه نفقه به همسرش ندهد محکوم میشود . اگر
نتونه اثبات کنه به بازداشت میوفته . نفقه حکمی هست که رد خور نداره .
پس همسر شما در جریان این قانون بوده .
یک سوال همسر شما این 30 هزارتومان که اصلا بهش نمیشه گفت نفقه رو به چه صورت به شما میده .
اگر به حسابتون میریزه برید حسابتون رو ببنید و برای بست به بانک بگید برای دلایلی میبندم. که اگر استلام بگیرند نگند که به بهانه ای بستی . که دستت به جایی بند نباشه .
متوجه ای که باید طوری ببندی که برگه برنده دست همسر نباشه .
و به گفته دوست عزیزمون که تا حدودی این شرایط شمارو داشته .
همسر شما روی برده به دختران دیگر سر خود را گرم کرده . به فکر این هم نیست که یک دختر
رابه همسری قبول کرده و مسئولیت یک زندگی بر دوشش هست .
هنوز در دوران مجردی هست .
اگر شما سعی خودتون رو کردید که برگردید به سر زندگی اما شوهرتون میلی نشون نداده
غرق اون کارهای نادرستش شده که باید بخودش بیاد .
اقدام کنید اگر یه جو غیرت داشته باشه دست از اون کار میکشه و میاد تازندگیش رو
بسازه . اگرهم نداره که بهتره بری دنبال همونا تا آخرش ضربشو بخوره .
-
سلام
با این شرایط اثبات ترک انفاق سخت شده اما بازم با وکیل مشورت کن،مبلغ نفقه رو کارشناس باید تعیین کنه و هرچقدر تعیین کنه بیشتر از مبلغی هست که همسرتون به حسابت واریز میکنه، دادخواست الزام به تهیه مسکن هم میتونی بدی، حکمه ترک انفاق رو اگه بگیری خیلی به دردت میخوره، خدایی نکرده اگه فهمیدی قصد زندگی نداره میتونی طلاق عسر و حرجی بگیری با گرفتن تمام حق و حقوقت
اگه مالی ازش سراغ دارین هرچی دارایی داره رو برای مهریه مصادره و توقیف کن اینطوری شاید به خودش بیاد اما اگه چیزی نداره باید بگم متاسفانه با "بخشنامه جدید در مورد زندانیان معسر" حتی چک رو هم نمیشه وصول کرد چه برسه به مهریه، قسطی میکنن میشه 3 یا 4 ماهی یک سکه اونم ممکنه مرد بیافته روی دنده لج نه طلاق بده و نه مهریه درست و حسابی میده ، نهایتش زن باید بگه مهرم حلال و جونم آزاد،کلا وقتی میری سراغ قانون باید امادگی هر شرایطی رو داشته باشی و بتونی تصمیم بگیری،
(من نه کارشناس حقوقم نه وکیلم)
توکلت به خدا باشه انشاء الله خودش کمک کنه بهترین تصمیم رو بگیری و هرچی خیره واست پیش بیاد:72::72::72:
-
سلام دریا جان
قبل از هرچیزی دوستای خوب و با وفا باید بدونن حتی اگر ذکر کنن که نظرشون کارشناسی نیست بالاخره در مخاطب تاثیر خودش رو میذاره.
دریا جان میدونم و میفهم که شرایط واقعا خیلی سخته.اما من احتمال میدم همه این رفتارها برای تحریک اعصاب شماست.چون مطمئنا همسرت میدونه که شما به فیس بوکش سر میزنی.
پس شما زرنگ باش و با این بچه بازیها تحریک نشو و به قولی وارد این بازی نشو.
حالا که شما میگی دوستش داری و بهش علاقه داری نظر من اینه که شما یک سکه از مهریه ات رو بذار اجرا.با اینکار بعدها اگر هم گله ای کرد میگی من برای اینکه تورو ببینم این کار رو کردم وگرنه مثل بقیه زنها همه مهریه ام رو اجرا میذاشتم.
در مرود نظر وکیلت در رابطه با اون 30 تومان هم...
چون اون وکیله همه مسائل رو قانونی میبینه.چون هر انسان عاقلی میدونه میزان نفقه 30 تومان نیست.اگر هم پس فردا بخواد ادعا که که من نفقه دادم نمیتونه چون نفقه بر اساس تحصیلاته و نفقه یک زن بیسواد هم از 100 تومان کمتر نیست.
فقط دریا جان یادت باشه
برای خراب کردن همیشه وقته
موفق باشی
-
یعنی شما رو با زور از خونه انداخته بیرون؟
با توجه به اینکه ایشون ماهانه داره پولی به حسابتون واریز میکنه، ترک انفاق شامل حالش نمیشه.
اما شما می تونید دادخواست بدید که میزان نفقه شما کارشناسی بشه، چون این مبلغ کمه.
احتمالا اگر درخواست نفقه کنید و با توجه به اینکه در خونه همسرتون زندگی نمی کنید ایشون درخواست الزام به تمکین بده، که در صورتی که به خونه برنگردید، نفقه از شما ساقط میشه.
توصیه میکنم مهریه را الان به اجرا نذارید ، چون بلافاصله تقسیط میکنه، اما اگر خودش طلاق خواست بذارید خودش اقدام کنه، در اون صورت باید حق و حقوقتون رو کمال و تمام پرداخت کنه تا بتونه طلاقتون بده.
این مراحل خیلی حساسه، مواظب باشید ایشون توسط قانون شما رو دور نزنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
حالا که شما میگی دوستش داری و بهش علاقه داری نظر من اینه که شما یک سکه از مهریه ات رو بذار اجرا
مریم جان با توجه به شلوغی دادگاهها حدود 6 ماه طول میکشه تا نوبت دادگاه بدن، بعد اگه همسرشون بفهمه ایشون یک سکه به اجرا گذاشته ممکنه حتی توی دادگاه شرکت نکنه اونوقت تکلیف چیه ؟ جلبه همسرش رو بگیره یا دوباره کل مهریه رو به اجرا بذاره و منتظر بمونه 6 ماه بعد رسیدگی بشه؟
اگه هنوز تردید داره بهتره فعلا مهریه رو اجرا نذاره
-
ضمن تشکر از مریم123 عزیزم که دوست خیلی خوب بنده هم هستند
darya.f عزیزم بعد از خوندن نظرات و تجربه های دیگران و مشورت با وکیلش خودش تصمیم میگیره که چه کاری به صلاحشه و چه کاری نه.
ولی در هر صورت اینکه تکلیفشو معلوم کنه و نذاره بیهوده وقتش تلف بشه برای زندگی خودش خیلی بهتره.
یه زمان برنگرده ببینه این 3ماه و نیم شده 3سال و نیم و همچنان در این برزخ گیرکرده.
دررابطه با فیس بوکم نظر شخصی رو گفتم ..به خاطر همینم مینویسم کارشناسی نیست و فقط نظرات شخصیه و همه میان اینجا که نظرات دیگران و تجربه ها و مشورتهاشونو بشنوند.
ایشالله که مشکل هرچه زودتر حل بشه و همه خوشبخت بشن:72:
-
ممنونم از همه دوستانم كه جواب دادن.
من نمي دونم چرا احساساتم ضد و نقيض عمل مي كنند، يه روز مي گم اين بار ديگه مي رم مهريه رو مي زارم اجرا و حتي ازش جدا مي شم، ولي به يه روز نرسيده نظرم عوض مي شه، از يه طرف عقلم مي گه كه كار درست جدايي هست، چون كلا با رفتارش داره ثابت مي كنه كه ديگه دوستم نداره، ولي دلم نمي دونم چرا قبول نمي كنه.
من اينجا تاپيك هايي رو ديدم كه كاربر با به اجرا گذاشتن مهريه تونسته برگرده سر زندگيش، ولي نمي دونم چرا نمي تونم قبول كنم كه اين من باشم كه اول اقدام قانوني كنم.
شوهر من هر وقت دعوا مي كرديم مي گفت كه به خاطر سكه هات هست كه طلاقت نمي دم و اونقدر اذيتت مي كنم تا خودت دادخواست بدي، وقتي من مي گفتم من سكه نمي خوام مي گفت به وقتش خواهيم ديد، الان فكر مي كنم كه اون منتظر من اقدام كنم تا هيچي بهم نده و راحت جدا شيم.
مريم جان، نمي دونست كه به فيس بوك سر مي زنم چون من اكانت ندارم ، وقتي ديدم ايميلش رو خيلي on مي كنه با اكانت دوستم وارد فيس بوك شدم، شوهرم مي گفت فقط دوستان مي تونن عكس ها و يادداشت هاي همديگه رو بخونن، ولي من بدون اينكه تو ليست دوستانشون باشم و با كاربري دوستم، صفحه شوهرم رو ديدم.
اينم بگم كه من كل پسوردهاش رو قبلا داشتم ولي ايشون درست فردا روز قهرمون همه پسوردهاشون رو عوض كردن.
از اينكه دوست دختر بگيره ناراحت نيستم، از اين ناراحتم كه اولين چيزي كه بعد از عقد ازم خواسته بود اين بود كه حتي اگه از همديگه متنفرم شديم تا از هم طلاق نگيريم به همديگه خيانت نكنيم.
به خدا من حتي حلقه ازدواجم رو شبا از دستم در نميارم اونوقت اون اولين كارش در آوردن حلقه اش بود و الانم كه داره به نوعي عقايد خودش رو زير پاش ميزاره.
آقاي آرش، بله، با اينكه عمل كرده بود از موهام كشيد و مي خواست بندازه بيرون و بعدش كه ديد من نمي رم زنگ زد به خونوادش و اونا هم به چند نفر ديگه زنگ زدن و اومدن خونه و گفتن بهتره از خونه بري بيرون و يه مدت از هم دور باشين، ولي الان مي زنن زير كارشون و مي گن خودش رفته و اگه مي خواد برگرده بايد پدر و مادرش و خودش بيان عذرخواهي كنن.
-
سلام دريا
راستش توي اولين تاپيكي كه زدي (قبل از جراحي همسرت ) در مورد بيماري همسرت و اينكه ممكنه بعد از عمل خانوادش بيان ، و تو نگران بودي ، خيلي خوشگل رفتم بالاي منبر و تز دادم كه جراحي همسرت مهمتر از اينه كه تو به اين فكر كني كه خانوادش يك هفته ميخوان بيان خونت . بعدا بيا و مشكلاتت رو بگو !!! و نوشته بودم كه اون موقع قول ميدم بيايم كمكت .
چقدر قضاوت كردن راحته !!!!! :302:
به هر حال حلالم كن . تاپيك قبليتم دنبال ميكردم . راستش شرمنده حرفم شدم .
وقتي خوندي گزارش كن پستم رو حذف كنن .
برات دعا ميكنم تا مشكلت به بهترين شكل حل بشه .
اونطوري نشد كه تز داده بودم . هيچي براي مشكلت ندارم . جز دعا .
اميدوارم با حرفم دلت رو نشكونده باشم .
-
خواهر اینطوری نیست که شما اقدام کنید چیزی دست تون رو نمیگیره.
مهریه حق زنه .حتی زن میتونه قبل از وارد شدن به منزل همون زندگی
بعداز عقد مهریه را طلب کنه .بخاطر حرمتها که در اثر این درخواست
میشکنه کسی این کار رو انجام نمیده . اما دیدم. که در آشنایانمون
مهریه همسرش رو کامل در اولین سال زندگی پرداخت کرده و هنوز که جدود 11 سال که
میگذره هیچ مشکلی ندارن خداروشکر.
شما قبل از هر کاری مشاوره با یک وکیل داشته باشی که هذینه ای آنچان ندارد در حد 10 هزارتومان
اما کلی با قوانین آشنا میشید .
به قول آقا آرش این دادگاه وقوانین یه نو بازی شطرنج است اگر کمی ناشیانه
برخود کنی شکست میخوری پس باید خوب راه کارهارو یاد بگیری تا به حق برسی .
مطالعه کتابهای قوانین خوبه .
کتابی با نام. مجموعه قوانین و مقررات خوانواده.
گرد آورنده عاطفه زاهدی . مبلغ 6500 خیلی بهتون کمک میکنه .
برای همه خوبه که از قوانین خانواده سر در بیارند بدوند حقشون چی هست .
چه آقایان چه خانمها.
-
با سلام و تشكر ويژه از همه دوستايي كه زحمت كشيدن و راهنمايي كردن من رو.
من نمي تونم تصميم قطعي در مورد زندگي و وضعيت كنوني خودم بگيرم، اصلا نمي دونم چي به صلاحم هست و چي به صلاحم نيست.
از يه طرف هنوز درگير كارهاي تصادفم هستم و پيگيري قانوني اون كه واقعا خسته كننده هست برام ( با اينكه كاملا بي گناه هستم ولي توي دادسرا طوري برخورد مي كنن كه انگار من متهم هستم) و كلي انرژي و و قت ازم مي گيره، به همين خاطر كلا از قانون مي ترسم، ولي از يه طرفم از صبر كردن زيادي خسته شدم.
من نمي گم تو دعوا و برخوردم تو زندگي بي گناه بودم ، چون به نظرم توي دعوا اگه يكي از طرفين بخواد كمي بيشتر از طرف مقابلش گذشت نشون بده مطمئنا زندگيش به اين نحو كنوني من نمي شه، ولي بلاخره من پيش قدم شدم چند بار ولي شوهرم از موضع خودش كوتاه نمياد و ميگه تقصيري نداشته و خونوادش هم از عقيده ايشون حمايت 100% مي كنن.
كاش فقط ذره اي اين زندگي مشترك براي شوهرم مهم بود.
دوستان مي خوام راهنماييم كنين كه با شرايطم كنار بيام و بهترين تصميم رو بگيرم، كه 2 سال بعد پشيمون نباشم.
بهار عزيز مممنون از اينكه به تاپيك سر زدي، عزيز دلم حرف شما اون موقع حق بود و من اصلا به دل نگرفتم، الان اگه تو اين شرايطم راهكاري تو نظرت هست بهم بگو، خوشحال مي شم.
-
سلام و صبحتون بخير.
دوستاي خوبم نمي دونم باز دوباره چم شده ، كلا از لحاظ روحي ريختم به هم و اخلاقم هم كه ديگه .....:302:
يه استخاره گرفتم براي اينكه برم درخواست بدم كه مضمون جوابش اين بود : اگر اين كار رو انجام بدي هرچي تا حالا رشته بودي، پنبه مي شه.
خيلي جالبه كه حتي خدا هم مي گه نرو دنبال اين كار، يا شايد من دوست دارم اين مدلي فكر كنم.
ديشب تو خونه باز بحث زندگي من بود و خونوادم به شدت دارن از شوهرم بد مي گن ( مي دونم حق دارن چون شوهرم با كارهاش خيلي خوب تونسته بفهمونه كه من رو ديگه دوست نداره) ولي نمي دونم من چرا هنوز كه هنوز هست بدي هاش رو نمي تونم نبخشم.
گيج شدم تو زندگيم، از يه طرف مي گم همه حرمتها شكسته شده و ادامه اين زندگي كار درستي نيست، پس بهتره برم درخواست بدم، از يه طرف ديگه هر بار ميام به جدايي فكر كنم نمي تونم آيندمون رو تصور كنم ، هرباز تصميم جدي مي گيرم به يه نوعي خدا جلوم رو مي گيره( دوست دارم بندازم گردن خدا كه حداقل ناراحتيم كم بشه).
-
سلام دوست عزیز .
مگر در این مدت چیزی رشته بودی که پنبه بشه .؟؟؟
و در این موارد که نمیرند استخاره بگیرند .
حتی برای کار خیر هم استخاره واجب نیست.
ما انسانیم. با ید از عقل خود استفاده کنیم. نه استخاره وچیزهای این چنینی .
-
پدربزرگ عزيز ممنون از توجهتون.
من صبر كردنم و واسطه فرستادنم ، حتي تماس گرفتن خودم ، به نظرتون تو اين مدت چيز كمي هست؟ اين كارها رو كردم تا زندگيم حفظ بشه، حالا ممكن هست كه اشتباه كرده باشم و راهم خطا بوده باشه، ولي تنها راهي بود كه بلد بودم.
استخاره بهم آرامش ميده، نمي دونم كارم درست هست يا نه ولي استخاره كردن رو يه نوعي سخن گفتن خدا با خودم مي دونم.
-
دریا جان سلام
به نظرم کار خوبی کردی استخاره کردی.در این شرایط که شما بین عقل و دلت گیر کردی و واقعا نمیدانی چی به صلاحته به نظر من استخاره کار اشتباهی نبوده.
اقای baby حرف خوبی میزنن.میگن اگر یکی از دو نفر هنوز اون یکی رو دوست داره این بی انصافیه که طلاق اتفاق بیفته.
حالا که شما همسرت رو دوست داری به نظرم بازم نیازه که صبر کنی.میدونم خیلی سخته.من هم در دورانی مشابه شما بودم.در اون موقع هم خانواده من فقط و فقط میگفتن طلاق.و کاملا مشخص بود رفتاراشون از روی دلسوزی و احاساسته.
بنابراین زیاد به حرفهای خانوادت توجه نکن.
گول دوست دخترهای فیس بوکش رو نخور.مگه کسی میشه جای زن آدم رو بگیره؟
محبتش..خانه داریش...غذا درست کردنش..به نظرت دوست دختر اگر تعدادش 1000 تا هم باشه جای زن خود آدم رو میگیره؟
این رفتاراش نشون میده که دید مردانه به زندگی نداره و هنوز کمی در در دوران بچه گی سیر میکنه.که خوب خیلی ادمها این رفتار رو دارن.
یادت باشه بین زن و شوهر هیچ وقت حرمتها شکسته نمیشه.اینا در حد حرفه.زن و شوهر که در کنار هم قرار میگیرن و محبتشون دوباره شروع میشه همه چیز رو فراموش میکنن.
به خودت و همسرت فرصت بده تا بعدا پشیمون نشید.
اگر همسرت مشتاق به طلاق بود (این نظر شخصیمه ) میتونست نفقه نده تا بعد از گذشت 6 ماه شما بتونی راحت طلاق بگیری و بری.
همه چیز رو نذار به حساب قانون و دادگاه و وکیل و ...
مطمئن باش اونم نگران زندگیشه اما راه رو گم کرده.و چون خانواده دلسوزی نداره داره بیشتر دور خودش میگرده.
دریا جان
حتما حتما آیه الکرسی رو ورد زبانت کن و دعای علقمه رو بخون (معانی دعاش رو بخون و ببین چه ارامشی بهت میده)
من حتما برات دعا میکنم دریا جان اگر قابل باشم
موفق باشی
-
مريم جان خيلي خيلي ازت ممنونم، حرفات يه آرامش خاصي بهم مي ده.
ايشالله هيچ وقت تو زندگيت دچار مشكل نشي.
به راهكارهايي كه مي دي احترام مي زارم و سعي مي كنم انجامشون بدم، برام دعا كن و بازم اگه چيزي به ذهنت مي رسه بهم بگو. بازم ممنونم ازت
-
سلام دوستان
من احترام زیادی برای کاربر مریم 123 قائل هستم و نظراتشون رو همیشه معقول میدونم ولی
یک سوال هم دارم
ادامه این روند در حالی که همسر ایشان حتی قرار ملاقاتی هم در نظر نمیگیره چه سودی میتونه داشته باشه؟خوب اگه بشه ملاقاتی داشت خیلی موضوع فرق میکنه.
اگر این آقا هدفش دور زدن قانون نبود واقعا 30000 تومان نفقه میداد؟ اینکه همون پول یارانه این خانم هم محسوب نمیشه (15000 تومان کم داره) به نظرم منطقی نمیاد البته شاید هم باشه ولی با عقل من جور درنمیاد.
به نظر من همیشه حرفی که به آدم آرامش بده الزاما حرف درست نیست
دریا جان حتما حتما با همسرت ملاقات حضوری داشته باش.محل کارش مشخص نشده؟زمان رفت و آمدش به خونه معلوم نیست؟نمیشه موقع برگشتن ببینیش؟
نمیتونی چند روز توی یک محل عمومی نزدیک خونه شان باشی (مثل کتابخانه) بعد از یک نفر که همسرت نمیشناسه بخوای دور و بر خونه شان بایسته هر وقت اومد بهت خبر بده و شما زود بری گیرش بیاری حرفاتو بزنی (شاید مسخره باشه ولی ظاهرا هیچ راه خاصی برای ملاقات وجود نداره)
راستی در مورد استخاره من هم شدیدا با پدربزرگ موافقم.اگر استخاره کلیدی و کارساز بود که حضرت محمد هم توصیه اش میکرد تا جایی که من میدونم استخاره از زمان امام صادق وجود داره ولی نه به شکل کنونی به صورت نماز استخاره اون هم در موردی که واقعا عقل شما بین دو راه میمونه که کدوم رو انتخاب کنه.یک آشنای ما برای ازدواج بچش استخاره کرد و عالی اومد (پیش یک نفر که همه قبولش دارن استخاره کرد) عروسشون به شدت بد اخلاق دو بهمزن و دروغگو از آب دراومد و با کلی بدبختی و دادن مهریه به طلاق منتهی شد.استخاره به شکل فعلی که تو جامعه رایج شده که بدون توجه به فکر و مشورت مهمترین معیار در نظر گرفته میشه هم با منطق من جور نیست.
-
کاش فکور عزیز شارژ داشتن تا من میتونستم پاسخشون رو بدم .امیدوارم با پاسخ من موضوع منحرف نشه.در صورت صلاحدید مدیران محترم پستم رو حذف کن.
من برای دوستان دیگه هم گفتم.تمام مشکل اینه که دریا همسرش رو هنوز دوست داره.با این وضع و اوضاع اقدام کردنش مشکلاتش رو به نظرم بیشتر میکنه.
شاید هم همسرش از اون مردها باشه که از ترس مهریه برگرده سر خونه و زندگیش.معلوم نیست.
دریا الان اگر اقدام کنه نتیجه ای نخواهد گرفت.
چرا که حق طلاق با مرده و این اقدامش ممکنه همسرش رو عصبی تر کنه و اونو سر لج بندازه.
از طرفی اگر هم قبول به طلاق کنه ممکنه دریا به خاطر این وابستگیش ضربه عاطفی بخوره.
ما باید با توجه به شرایط الان دریا جواب بدیم
دریا دو راه داره
1.فردا صبح بره دادگاه و مهریه اش رو بذاره اجرا (که معلومم نیتس همسرش بیاد یا نیاد /شلوغ بشه یا نشه/کار بدتر بشه یا نشه)
2. صبر کنه.
من هم با شما موافقم.اگر دریا بتونه همسرش رو ببینه خیلی از مکشلاتش حل میشه.اما چطوری؟نمیدونم در رابطه با راهکار شما شاید شدنی باشه اما نظر دریا در این زمینه مهمه.چرا که فکر مکینم اگر امکان داشت تا به حال انجام داده بود.
استخاره....
خداوند خودش در سوره شوری فرموده مشورت کنید.حالا شما بگید چه مشورتی بالاتر از مشورت با خدا؟
استخاره یعنی چی؟یعنی طلب خیر از خدا کردن.روایت داریم از امام صادق (ع) : کسی که بدون خیر خواهی در کاری وارد گردد پاداش و خیری به او نخواهد رسید.
حضرت محمد (ص) هم به استخاره اعتقاد داشتن و در جایی هم حضرت علی (ع) رو ترغیب به استخاره کردن.ضمن اینکه یادتون باشه پیغمبر الگوی همه ائمه معصوم بودن.یعنی اگر یکی از معصوم کاری رو انجام داده یعنی از طرف حضرت رسول به او رسیده.
راه و روش پیغمبر و ائمه با هم یکی بوده.اینطور نبوده یکی یه روشی رو قبول داشته باشه ولی پیغمبر مخالف اون روش بوده باشن.
به عنوان نمونه وقتى که پیامبر، حضرت على(ع) را براى تبلیغ به یمن مى فرستاد، او را بر به کارگیرى استخاره، آنگاه که تصمیم گیرى دشوار گردد، ترغیب کرد [ و همچنین به هنگام رحلت حضرت رسول(صلى الله علیه وآله) و بروز اختلاف نظر میان صحابه در کیفیت دفن آن حضرت به دنبال دو کس فرستادند که یکى به شیوه مکیان زمین را شکافت و یکى به روش مدنیان لحد مى ساخت آنگاه عبارت «اللهم خیره لرسولک» را بر زبان آوردند و امر را بر آن نهادند که هر یک زودتر رسد، روش او را به کار بندند.
پس از رسول خدا(صلى الله علیه وآله)، اهل بیت(علیهم السلام) بارها به اصل استخاره و روشهاى آن اصرار ورزیدند و پیروان خود را به بکارگیرى آن در مواقع تردید توصیه مى کردند.
خداوند مى فرماید: «و اِذَا سَاَلَکَ عِبادى عَنّى فَاِنّى قَریبٌ اُجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعانِ فَلیَستَجیبوا لى و لیُؤمِنوا بى لَعَلَّهُم یَرشُدون;
و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، بگو من نزدیکم و دعاى دعا کننده را به هنگامى که مرا مى خواند پاسخ مى گویم، پس باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان بیاورند تا راه یابند (و به مقصد برسند). (بقره/۲، ۱۸۶)
روایات بسیارى در منابع شیعه و سنى بر مشروعیت استخاره دلالت مى کنند که تنها به چند مورد اشاره مى کنم
اولین روایت، روایت جابر است که مورد قبول تمامى مذاهب اسلامى است، جابر بن عبدالله گوید: پیامبر(صلى الله علیه وآله) به ما استخاره را مى آموخت همانگونه که سوره هاى قرآن را آموزش مى داد.
و درنهایت
خود شما کمی فکر کنید.به نظر شما خداوند که انقدر مهربان و کریمه ایا در زمانی که ما امام معصوم در دسترسمان نیست ما رو در مشکلات و سختیها تنها میذاره؟
از دریای عزیز بابت نوشتن توضیحات اضافی در تاپیکش عذر میخوام.
-
دریا جان عزیزم منم بهت توصیه میکنم صبر کنی .هرچند میدونم خیلی سخته و منم شرایط مشابهی داشتم ولی ارزشش رو داره .
زندگی شما به خاطر لج و لجبازی به اینجا رسیده .به قول خودت میشد بیشتر گذشت کرد تا به اینجا نمیرسید .پس اگه میشه این زندگی رو با گذشت درستش کرد چرا راه طلاق رو پیش بگیری که مهر طلاق هم بخوره تو شناسنامت تا بعدا با مشکلات و فکرای بیشتری روبرو بشی عزیزم .
برای مهریه اجرا گذاشتن هیچ وقت دیر نمیشه .باز هم صبر کن عزیزم .هنوز خیلی وقت داری که مهریت رو اجرا بزاری .
برای فیسبوگ اصلا اصلا نگران نباش .این دخترایی که تو فیسبوک اد میکنه دوست دختر نیستن عزیزم .من خودم هم فیسبوک دارم .خیلی هاشون فقط یک آشنا هستند و یا دوست دوستامون هستند و یا فامیل و یا همکلاسی .دلیل نمیشه چون توی فیسبوک همسرت هستند دوست دخترش هستند واصلا با این حرف ها خودت رو اذیت نکن .
-
سلامي دوباره.
از همه دوستاي خوبم كه به تاپيك سر مي زنن و نظر مي دن خيلي خيلي تشكر مي كنم.
دوباره يه مشكل جديد: امروز خيلي اتفاقي فهميدم كه ديروز مادربزرگ شوهرم فوت شدن، ولي دريغ از يه خبر از طرف شوهرم يا خانوادش. به هر حال اونا حتي نمي تونن تصور كنن كه من مي دونم.
اين كارشون يعني به همه ي خونوادشون بفهمونن كه دريا با شوهرش قهر كرده.ديگه هيچ اميدي به شروع دوباره زندگي با همسرم ندارم.
*** فقط يه درد دل باهاتون كردم.***
-
سلام دریا جان . عزیزم خونسرد باش .درکتون می کنم .وقتی که احساس می کنین کسی که دوسش داشتین با خانوادش بر علیه شما جبهه گرفته خیلی سخته.اما خواهش می کنم گوش کنید چی می گم. اگه پیش وجدان خودت فکر می کنی که همسرت ادمی که می شه باهاش زندگی کرد و می تونی گذشته رو فراموش کنی دیدت رو نسبت به خانوادهاش عوض کنی این کارارو انجام بده در غیر اینصورت .....
1-عزت نفست رو حفظ کنین.محکم باش و کم نیار.
2-یکی از اقوام شوهرت رو که شوهرتم قبول داره پیشش بفرست .منت کشی نکن پیغام بده که همسرت و زندگیت رودوست داری و می خوای به زندگیت ادامه بدی .از بدیههای خودت و شوهرت چیزی به شخص واسطه نگو چون جو خرابتر می شه بگو می خوای زندگی کنی . اگه می خواد زندگی کنه اقدام کنه اگه نمی خوادت از زندگیش می ری بیرون و از هم توافقی جدا بشی و حتی مهریه ات رو می بخشی و جدا می شی( در حد حرف فقط) .ای حرفها رو به واسطه بزن.این حرفها کمی شوهرت رو آروم می کنه .
3-به هیچ وجه پدر مادرت رو واسه معذرت خواهی نفرست .چون یک ما ه بعد دعوا شروع می شه.
نمی خوام ناامیدی یا امید واهی بدم ولی مردها وقتی بفهمن زنشون همه جوره منت کش هستش پررو می شن مرد ها باید همیشه ترس از دست داشتن داشته باشن.
110 روز زمان زیادی واسه جدایی زن و شوهره.باهاش تماس تلفنی نگیر .اشتباه کردی که گفتی تصادف کردی بزار از دیگران بشنوه چیکار می کنی .اگه از طریق واسطه به جواب نرسیدی به قانون متوسل شو .می دونم دوسش داری می فهمم که نمی تونی عشقت رو با کس دیگه ببینی ولی منطقی باش .
در مورد مهریه:عزیزم زمانی مهریه رو اجرا بزار که هیچ امیدی به برگشتن نیست .1 ماه فقط یک ماه هیچ تماسی وپیامکی و هیچی برقرار نکن در حد زیر صفر .اگه بعد 1 ماه خبری نشد واسطه هم توی این فاصله بفرست و باز خبری نشد .از قانون کمک بگیر.توی مدتی هم که درگیر قانونی هیچوقت به پاش نیفت ولی بگو دوسش داری و می خوای ادامه بدی ولی اگه اون نمی خواد جدا می شی.اینطوری شوهرت با غرور تصمیم نمی گیره . خواهشا گوش کن عزیزم.مسلط به خودت باش .خدا با توست و تنها نیستی.
-
دوباره سلام. دوستان خوب از همتون ممنونم كه به درد دلام گوش مي دين و راهنمايي هاي خوبي مي كنين.
اينبار به كمكتون شديدا نياز دارم.
دوهفته ديگه سالگرد ازدواجمون هست. دوست دارم فقط يه اس ام اس براي همسرم بفرستم كه بدونه اين روز حداقل براي من خيلي مهم هست. ولي خودم نمي تونم جملات رو طوري سر هم كنم كه بتونه نشون دهنده ي هم دوست داشتن زندگيم باشه هم اينكه منت كشي توش نباشه و از همه مهم تر خودم نمي تونم جمله اي رو بنويسم كه توش كنايه نداشته باشه.
شما به جاي من بودين چي مي نوشتين؟
-
سلام دریا جون خوبی .هنوز هیچ خبری از همسرت نشده ؟
عزیزم درسته که برای هممون سالگرد ازدواجمون خیلی مهمه .به خصوص برای خانم ها .
ولی اول ببین برای چی میخوای اس ام اس بدی به همسرت .
می خوای آشتی کنی؟ یا میخوای یک خبری ازش بگیری؟ یا میخوای بدونی جواب میده یا نه تا به عمق ماجرا پی ببری؟
به این فکر کردی که اگر جوابت رو نده چقدر ناراحت میشی یا نه؟ چقدر برات مهمه؟ خودت رو باید آماده کنی .اگر میدونی احتمال داره جوابت رو نده و بعدش به هم بریزی این کار رو نکن .
اگر میخوای آشتی کنی و به بهونه دسالگرد پیش قدم بشی .بحثش جداست . و باید براش برنامه ریزی کنی .میخوای این کار رو کنی؟
-
تمناي من ممنون از جوابتون.
عزيزم از اين بلاتكليفي خسته شدم، مي خوام بدونه حداقل براي من مهم هستش كه هنوز به يادشم.
من حتي اگه خودمم اس ام اس ندم بازم منتظر خبرش مي مونم . براي همين مطمئنم كه اون روز اگه خبري ازش نشه خيلي به هم مي ريزم. فقط و فقط مي خوام بدونه هنوز به يادشم. من خيلي پا پيش گذاشتم واسه آشتي ولي اون بوده كه براش اهميتي نداشتم.
اين آخرين بارم مي خوام تلاش كنم واسه آشتي ولي نه منتت كشي. فقط مي خوام بدونه من ازش كينه به دل نگرفتم.
-
nدریا جان سلام
تو هسمرت رو بهتر میشناسی و میدونی چه کاری درسته
من خودم از این مسیجا استفاده میکنم.
اشنالله که به درد تو هم بخوره
بیا با پاک ترین سلام عشق آشتی کنیم *بیا با بنفشه های لب جوب آشتی کنیم * بیا ازحسرت و غم دیگه باهم حرف نزنیم * بیا برخنده ی این صبح بهار خنده کنیم
بوسه ام را می گذارم پشت در
قهرکردی , قهرکردم , سر به سر
تو بيا , در را تماما باز کن
هر چه ميخواهي برايم ناز كن
من غرورم را شکستم , داشتی ؟
آمدم , حالا تو با من آشتی ؟
عزيز تر از جانم
من در چشم تو کتاب زندگي را ميخوانم
و هر بار که مژه هاي تو به هم مي خورد
يک صحفه از اين زندگي را براي من ورق ميزند
سالروز يكي شدنمان مبارك
... سال از پيوندمان گذشت
اي کاش گذر زمان در دستم بود تا لحظه هاي با تو بودن را آنقدر طولاني ميکردم
که براي بي تو بودنم وقتي نميماند
=====================
شنيدم دوست داشتن از عشق برتر است حالا ميتوانم كاملا این جمله را درك كنم چون تا قبل از ازدواج عاشقت بودم اما حالا چون كودكي وابسته به مادر دوستت دارم و از بودنت لذت ميبرم
سالگرد ازدواجمون مبارك
=====================
بر من مباد بي توماندن بي توبودن بي تو خفتن بي تو رفتن
سالروز باهم بودنمان مبارك
عزيزم آهنگ صدايت زيبا ترين ترانه زندگيم
نفس هايت تنها بهانه نفس کشيدنم و وجودت تنها دليل زنده بودنم است
پس با من بمان تا زنده بمانم ...سالگرد ازدواجمون مبارك
=====================
عزيزم بهترين انتخاب عمرم همراه شدن با تو در مسير زندگي است
هر چيز خوبي در دنيا فقط يکيست ?..شاخه گل به مناسبت ... سالگرد
ازدواجمان تقديمت ميکنم ?.....ياد آور بهترين انتخاب زندگي ام را فراموش نميکنم
=====================
يک تکه بلور از جنس حضور / يک ياس سپيد از رنگ اميد
با هرچي وفاست از سوي خدا / همه تقديم تو باد
عزيزم امروز فراموش نشدني ترين روز زندگيمه
سالروز ازدواجمان مبارك
اس ام اس تبریک سالگرد ازدواج
خوب است و قشنگ اين که دلگير شويم / در دام دل شکسته زنجير شويم
اي عشق هميشه از خدا ميخواهم / کنار من باشي و پا به پاي هم پير شويم
همسر عزيزم سالروز عهد و پيمان جاويدانمان مبارک . . .
=====================
قشنگ ترين تصوير عمرم عکس نازنيني از نخستين ديدن توست
خوش آهنگ عمرم يادگار دلنشين اولين خنديدن توست ...
سالروز ازدواجمان . . . دوستت دارم
ببین کدومش مناسبه
موفق باشی:72:
-
مريم جان ممنون از بابت پيام هات، ولي دلم مي خواد همه ي احساسم رو كه توي 5 ماه بي تفاوت بودنش رو داشتم بهش برسونم. و اينكه تكليفمون رو روشن كنه.
دوستاي خوبم راستي يه چيزي رو هم بگم بهتون: همسرم كه تو اين مدت پول به حسابم ريخته به نفعم شده، با يه وكيل كه صحبت كردم گفت كه ايشون خواستن با اين كارشون راه زندون رفتن خودشون رو ببندن در حاليكه من مي تونم با استناد به همين پول ادعا كنم كه : اگه من خودم از خونه بيرون مي اومدم بهم نفقه تعلق نمي گرفت ، ايشون كه خودشون رو موظف به پرداخت مبلغي مي دونن نشون دهنده اين هست كه خودشون هم قبول كردن كه من خودم از خونه بيرون نيومدم . وكيل بهم گفتند كه چند ماه ديگه صبر كنم تا 6 ماه تموم بشه و بعدا اقدام كنم ، اين طوري به نفعم خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
نشون دهنده ي هم دوست داشتن زندگيم باشه هم اينكه منت كشي توش نباشه و از همه مهم تر خودم نمي تونم جمله اي رو بنويسم كه توش كنايه نداشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
مي خوام تلاش كنم واسه آشتي ولي نه منتت كشي. فقط مي خوام بدونه من ازش كينه به دل نگرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
دلم مي خواد همه ي احساسم رو كه توي 5 ماه بي تفاوت بودنش رو داشتم بهش برسونم. و اينكه تكليفمون رو روشن كنه.
:rolleyes:سلام دریا جان.. امیدوارم خدا به بهترین نحو گره زندگیت رو باز کنه
فقط همین به ذهنم رسید:
"براى همه پاییز با مهر شروع میشه
اما پاییز زندگى من
جایى شروع میشه که مهر تو تمام بشه . . .
بی مهریت رو در ....مین روز ماه مهر میبخشم.... مهر سالروز ازدواجمان مبارك... "
:72::72::72:
-
سحر جان ممنون از راهنماييت عزيزم.
دوستاي عزيز اگه ميشه چند تا متن ديگه برام بنويسن تا بتونم بهترين احساسم رو بهش منتقل كنم.
ممنون از همتون