-
می خوام به شما ثابت کنم که هنوز در خواب هستیم !
:305: :305:
:303::303:
یک : خط تولید انبوه پزشک، مازاد عرضه دارد!30هزار پزشک بیکار 210 میلیارد تومان سرمایه سرگردان ! ! !
حالا دیگر از برکت تولید انبوه پزشک در دانشگاههای کشور، در هیچ روستا و شهر کوچک دورافتادهای، پزشک فیلیپینی، هندی و پاکستانی دیده نمیشود. آنها یا به کشورهای خو بازگشتهاند و یا سر از کشورهای آفریقایی درآوردهاند.
دستاورد دیگر فرآیند تولید انبوه، بیکاری حدود 30 هزار پزشک در کشور است. پزشکانی که از سر ناامیدی چند صباحی بخت خود را در کارگاههای صنعتی، شغلهای خدماتی، مهاجرت و شرکت در امتحانات پذیرش دانشگاههای خارجی امتحان میکنند.
بیش از 16 سال از زمانی که وزیر بهداری وقت خواستار افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان رشته پزشکی در دانشگاهها شد میگذرد. سالانه برای هر پزشک بیش از 10 میلیون ریال هزینه میشود که با احتساب تعداد بیکاران و زمان تحصیلشان اکنون بیش از دو هزار و 100 میلیارد ریال از سرمایههای کشور در خیابانها رها شده است
-
RE: می خوام به شما ثابت کنم که هنوز در خواب هستیم !
دو : جوان بیکار ! ( از هر چهار جوانی یک نفر بیکار است )
از هر چهار جوان ایرانی یک نفر بیکار است و نرخ بیکاری که زمانی کاهش یافته بود دوباره رو به افزایش گذاشته در حالیکه سیاست دولت برای ایجاد اشتغال ظاهرا با دشواری مواجه بوده است.
محمد مدد، رئیس مرکز آمار ایران، اعلام کرده است که بیش از ۲۵ درصد جوانان ایرانی بیکارند که این رقم در شهرها به ۲۸ درصد و در روستاها به ۱۹ درصد می رسد و میانگین سنی جوانان بین 15 تا 24 سال است.
البته در ایران بسیاری از جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله یا به مدرسه می روند یا در دانشگاه مشغول تحصیلند و تعداد متقاضیان کار در این گروه سنی چندان زیاد نیست و عمده متقاضیان کار در رده سنی ۲۴ تا ۳۰ سال قرار دارند.
جمعیت ایران در سه دهه اخیر تقریبا دو برابر شده و اکثر کسانی که در سالهای بعد از انقلاب ۱۹۷۹ متولد شده اند به سرعت به جمع متقاضیان کار می پیوندند.
گزارش ها نشان می دهد که نرخ بیکاری که زمانی به کمتر ۱۱ درصد رسیده بود دوباره در حال افزایش است و به گفته آقای مدد، بر اساس آخرین آمارها، نرخ بیکاری به ۱۱.۹ درصد رسیده است.
برخی کارشناسان، نرخ واقعی بیکاری را بسیار بالاتر می دانند و معتقدند که آمار دولتی با واقعیت فاصله دارد.
علیرضا محجوب، نماینده تهران در مجلس، در گفتگو با خبرگزاری فارس نرخ بیکاری اعلام شده از سوی مرکز آمار را "محاسبه اشتباه" می داند و می گوید: واقعیت جامعه نشان می هد بیکاری کم نشده است.
آقای محجوب، که عضو خانه کارگر بزرگترین تشکل کارگری ایران است، می گوید "اگر دولت بتواند ثابت کند که در این برهه زمانی که ورود نیروی کار در تاریخ معاصر بی نظیر است، حداقل توانسته مانع بدتر شدن مشکل بیکاری شود، باید جشن گرفت."
به نظر این نماینده مجلس، نرخ بیکاری در حال حاضر نمی تواند کمتر از ۱۶ درصد باشد.
-
سه : فروش سالانه سیزده هزار کلیه !
بدون شرح ! ! !
----------
فوری:(فروشی)یک عدد کلیه با گروه خونی ب مثبت!!!!!!!!!! فوری
--------
[img]64.40.99.49/Multimedia/pics/1387/1/Photo/567.jpg[/img]
-----
O+:چهار میلیون تومان
A-:یازده میلیون تومان
--------
-
سلام
نمی خوام موضوع رو سیاسی کنم ولی اگه یه سری به بالاترین [balatarin.com] بزنی روزی هزار اتفاق جور واجور تو کشور ما می افته که حتی روحمون هم ازش خبر نداره...
-
به نظرمن اگر جوانان در انتخاب رشته تحصيلي و كاري خود بيشتر دقت كنندو با توجه به توانايي ها و علايق خود گام بردارند، قدم مؤثري براي عدم بيكاريشان باشد.
علايق همه الان رشته هاي پزشكي و مهندسي و غيره است. همه هم ادعا مي كنند كه زمان انتخاب ، علاقه داشته اند. اما به واقع مي بينيم كه صحت ندارد،چرا به رشته هاي مهندسي علاقه دارند،چون پول خوبي درآن است،درآمد دارد، شهرت و نام و عنوان دارد، خوب در آخر همين مي شود كه الان همه بيكارند ديگر؟
يعني هيچ كس به رشته هاي مشاوره، كتابداري و ... علاقه ندارد؟ علاقه ندارند چون پول درش نيست.
همين مي شود كه جوانان در سرو كله خود مي زنند و به بدبختي درس مي خوانند و پس از اخذ مدرك، به اندازه دبيرستان هم سواد ندارند.
تحصيلكرده در ايران فراوان است اما تحصيلكرده متخصص و كاردان چقدر در كشور هست؟
بهتر است بر روي جوانان از دوران نوجواني كار مي شد تا افكار و استعدادهايشان به سمت صحيح خودش سوق پيدا مي كرد.
-
كار هست، كار كن هم هست؟
آيا همه افراد بايد پشت ميزهاي آنچناني و موقعيت هاي عالي كار كنند؟
اگر اينطور باشد، 99درصد افراد بايد مسئولين مملكتي باشند و 10درصد ديگر راخانمهاي خانه دار و كودكان تشكيل دهند.
-
این روزا جوونا پیرن
همه از جون خود سیرن
ظاهرا همه می خندن
ولی تو دلشون اسیرن
ما گم شدیم باید بیاد اونی که چشم ما میشه
نماز حاجت بخونین حاجتتون روا میشه ...
-
-
پيشنهاد بيل گيتس براي حل بحران بيكاري در كشورهاي حاشيه خليج فارس
بيل گيس بنيانگذار شركت مايكروسافت در حاشيه نشست مجمع جهاني اقتصاد در داووس سوييس گفت بهبود سطح علمي و گسترش اموزش فن اوري ، راه حل بحران بيكاري در ميان جوانان كشورهاي عرب حاشيه خليج فارس و منطقه خاورميانه است.
بر اساس اين گزارش به نقل از اخبار العالم، بيل گيتس در حاشيه اجلاس داووس گفت بخش فن اوري به يك بخش مهم در كشورهاي منطقه خاورميانه تبديل شده است و اين كشورها در پي فن اوريهاي پيشرفته هستند.
گيتس افزود 1230 نفر در شركت هاي وابسته به مايكروسافت در خاورميانه مشغول كار هستند و بيش از 4 هزار شركت در بخش هاي بانكي و مراكز گردشگري و شركت هاي انرژي در خاورميانه از تكنولوژي مايكروسافت استفاده مي كنند.
-
چهار : خانم 13 ساله شما دیگه چرا ؟
كارشناس آسيب هاي اجتماعي، آمار مراكز فحشا در سطح شهر تهران را 8 هزار باند اعلام كرد. معيني كارشناس آسيب هاي اجتماعي، در همايش بررسي آسيب هاي اجتماعي، گفت: طبق آمار در مدت 7 سال متوسط سن فحشا از 28 سال به زير 20 سال رسيد.وي افزود: در حال حاضر كف اين سن تا 13 سالگي پايين آمده است يعني در ميان نوجوانان به طور روزافزوني گسترش يافته است.اين كارشناس مسائل اجتماعي تصريح كرد: بين 300 تا 600 هزار زن خودفروش در جامعه ما قابل رديابي هستند. وي در ادامه خاطرنشان ساخت: بسياري از دانش آموزان دبيرستاني اين معضل اجتماعي را به طور رسمي مي پذيرند.
-
گفته میشود ۱۸ درصد خانوادههای شهری رسما نانآوری ندارند اما بسیاری از آنها یا به کارهای کاذب مشغولند یا از راه کارهای غیرقانونی، مانند قاچاق و خرید و فروش مواد مخدر زندگی میگذرانند.
در شهرهای بزرگ هر روز شاهد هزاران کودک و پیر و جوانایم که به نوعی مشغول به کارند بدون این که در چرخهی اقتصاد کشور نقش مهمی بازی کنند، یا کارشان به معنای رهایی از فقر باشد.
هر شب در کوچه و خیابان، هرجا انبوهی زباله در انتظار ماشینهای شهرداری تلنبار شده، عدهای را میبینیم که مشغول جدا کردن هر چیزی هستند که خریداری دارد؛ از پلاستیک و فلز تا کاغذ و نان خشک. این مشغولیت که به ظاهرا کاری ارزشمند در گردآوری مواد بازیافتی است، با بالا رفتن هزینهی زندگی دیگر با صرفه نیست و رفته رفته به کارگاههای بزرگ واگذار میشود.
بسیاری از این افراد هم اکنون نیز کارگران کارگاههایی هستند که این مواد اولیه را شبها با وانت جمع میکنند تا جای دیگری به فروش برسانند. جمع آوری مواد اولیه قابل بازیافت روزها نیز انجام میشود. در بسیاری از محلههای شهر و در ساعتهای مختلف روز صدایی به گوش میرسد که خریدار همه چیز است، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد.
در گوشه و کنار شهر هر روز هزاران نفر را میتوان دید که به فروش چیزهایی مشغولند که یا نیاز عاجل شهروندان نیستند یا آنها را به راحتی از دیگر فروشگاهها هم میتوان خرید.
از فروشندگانی که در ازدحام چهارراهها، پشت چراغ قرمز، یا در معابر پر رفت و آمد فال حافظ و گل و هزار شئی دیگر به مردم عرضه میکنند، تا پیرمردی که چند بسته کبریت بزرگ را روی کارتن کوچکی گذاشته و به عنوان «کبریت خانواده» میفروشد. یا مردی که با دوچرخهای کهنه کمان پنبهزنی را از این جا به آنجا میکشد و معلوم نیست در خیابانهایی که اغلب ساکنانش در آپارتمانهای کوچک زندگی میکنند و بر تشکهای خوشخواب میخوابند، چه کسی به لحافدوز و پنبهزن احتیاج دارد، و اگر داشت این کار کجا باید انجام شود؟
دستفروشانی که تمام سرمایهی آنها به چند هزار تومان نمیرسد فراواناند، هم در کوچهها و خیابانهای فرعی و هم کنار پیادهروها. مثل مردی که چند گلدان گل یا چند کیلو هندوانه و خربزه را با گاری از این کوچه به آن کوچه میکشد. و البته گاهی نیز صدای خوانندهی دورهگردی در کوچهها میپیچد که ترانهای قدیمی را آن طور که دوست دارد یا میتواند میخواند. «میدونستی که خاک فرش منه، رفتی نموندی ...»
گرچه کار برخی از این دورهگردان برای شهروندان سودمند است و وسایل راحتی را فراهم میکند، و برخی مثلا خوراکیهای فصل را عرضه میکنند که به هر حال تنوعی میتواند باشد، اما اشتغال اغلب آنها را نمیتوان کار نامید؛ این اشتغال نه در اقتصاد جامعه نقشی مثبت دارد و نه برای شاغلان امنیت و رفاه فراهم میکند.
مطابق اطلاعات مرکز آمار ایران تعداد جوانان ۲۰ تا ۲۴ سال که آمادهی ورود به بازار کار هستند بیش از ۹ میلیون نفر است. این در حالی است که به گفتهی محمد جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی [روابط عمومی وزارت کار، ۱۵ مرداد ۸۶] طی دو سال از برنامه چهارم توسعه تنها ۲ میلیون شغل جدید ایجاد شده. همچنین ۷۵ درصد بیکاران ثبت نام شده در باشگاه کار فاقد مهارت هستند؛ بیکارانی که بخشی از آنها با شغلهای کاذب روزگار میگذرانند، بیکاریشان پنهان میماند اما فقرشان آشکار است.
منبع: بهزاد کشمیریپور، گزارشگر دویچه وله در تهران
از سايت www.dw-world.de
-
پنج : نیمی از مردم زیر خط فقر ! ! !
در حالي که معاون برنامه ريزي رييس جمهور رسما اعلام کرد که پانزده ميليون نفر از مردم کشور زير خط فقر به سر مي برند، کارشناسان با ارائه دلايل نشان داده اند که اين رقم مربوط به خط فقر شديد است، و نيمي از جمعيت کشور بنا به تعاريف جهاني زير خط فقر هستند.
-
-
كادر اورژانس تهران، پسر۲۰ ساله شهرستاني را كه به دليل گرسنگي مفرط، نيمه جان شده بود، پس از انجام درمان سرپايي، به بيمارستان انتقال دادند.
به گزارش هفت تیر ۷tir.com به نقل از ایسنا : «رضا» ۲۰ ساله كه مدتی پيش براي پيدا كردن كار از اروميه به تهران آمده بود، ظرف سه روز گذشته، اندك پولي را كه به همراه داشت خرج كرد و پس از آن كه تلاشهايش براي پيدا كردن كار به نتيجه نرسيد، آواره خيابانهاي شلوغ پايتخت شد تا اين كه پس از سه روز بيغذايي، در يكي از بوستانهاي تهران درحاليكه لبهايش از فرط گرسنگي خشكيده و آويزان شده و مگسهاي فراواني بر روي جسم نيمه جان او جمع شده بودند، از حال رفت.
مردمي كه شاهد اين اتفاق بودند، بلافاصله با اورژانس تهران تماس گرفته و امدادگران و كادر درماني اورژانس نيز خود را به محل رسانده و رضا را تحت درمان اوليه سرپايي قرار دادند.
كارشناس همراه تيم درماني اورژانس تهران درباره وضعيت جسماني اين جوان گفت: از آن جايي كه وي بيش از سه روز غذا نخورده، دچار ضعف عمومي، افت فشار خون، بيحالي، بيحسي وخشكشدگي لبها شده است.
وي گفت: اين جوان پس از انجام معاينات اوليه، به بيمارستان منتقل ميشود
-
برای من و شمایی که اینجا، کجا؟ پای کامپیوتر نشسته ایم، شنیدن این قصه شاید در ابتدا ترحمی بر بیانگیزد، یا افسوسی، و در نهایت چشمه ی آب شور چشمانمان را هم بجوشاند
دانلود و مشاهده قسمتی از فیلم زندگی و فقر آدم های دور و بر ما به روایت یک دختر ۱۳ ساله
دانلود زندگی و فقر دختر 13 ساله
خنده اما دوباره بر می گردد. زندگی ست، دیگر. مگر چرخ، بخاطر آب چشم یک زن سیزده ساله، می ایستد؟ آدمی که زنده است، مجبور است زندگی کند.
به هیچ موعظه ای نیازمند نیست[/align]
-
رشد نجومی و همه جانبه تن فروشی زنان در ایران، افکار عمومی جامعه و تاحدودی خبرگزاریها و نشریات خارجی را نیز به خود مشغول ساخته است. آنچه که این ناهنجاری اجتماعی را به یکی از مشغله¬های فکری فعالین جنبش زنان و جنبشهای انقلابی ایران و حتی مردم عادی تبدیل کرده، گسترش فاجعه بار آن در جامعه و کشیده شدن هر روزه جوانان بسیاری به پارکها و خیابانها و اشتغال زنان و دختران و حتی پسران به تن فروشی شده است. بر طبق آمارهای دست و پا شکسته و تحریف شده حدود یک میلیون و هفتصد هزار زن در خیابانها زندگی می¬کنند و حدود 200 تا 300 هزار نفر از آنان برای تامین معاش خود و فرزندانشان تسلیم تن فروشی میشوند.
-
باندهای مافیایی و شبکه¬های خرید و فروش انسان با وعده¬های دروغین برای اعزام دختران به کشورهای دیگر، برای دست یابی به آینده¬ای بهتر، آنان را به خانه های تجارتی در سایر کشورهای منطقه فرستاده و آنها را به مالکین جدید و شیخ¬های عرب حاشیه خلیج فارس می¬فروشند. افزایش جمعیت در جامعه نامتعادل و خفقان زده¬ای مثل ایران در سالهای گذشته به همراه ناهنجاریهای اقتصادی و پیامدهای آن یعنی بیکاری و بی ثباتی بازار کار و اشتغال، عدم مسکن مناسب برای بخش بزرگی از جامعه، عدم وجود خدمات بهداشت و درمان عمومی و خدمات اجتماعی برای خانواده¬های کم درآمد و بی بضاعت و بی سرپرست و زنان سرپرست خانواده و ناهنجاریهایی در سیستم آموزش و از همه مهمتر وجود اختلاف شدید طبقاتی در جامعه و مسائل اجتماعی دیگر از جمله خشونت علیه زنان و دختران، جداییهای خانوادگی و بی آیندگی جداشدگان، سرخوردگیهای اجتماعی، فقر عاطفی و محرومیت از محبت، ازدواجهای اجباری و زودرس، ناهنجاریهای آسیبزای جامعه را به منتهای خود رسانیده و پیامدهای ناشی از آن را افزایش داده است.
-
با توجه به تمام معضلات جامعه و آنچه که اشاره کردیم کارگزاران و مسئولان ج.ا به جای رسیدگی به مشکلات واقعی جامعه هر روز دست به ایجاد طرحهای جدیدتری میزنند تا به این وسیله صدای اعتراض جامعه را در مقابل وجود چشمگیر این ناهنجاریها که در حال گسترش است ساکت نمایند. طرحهایی که تنها شکل مقوله را تغییر میدهند نه اصل آنرا ، طرح خانه¬های ریحانه و نگهداری اجباری دختران فراری و یا طرح خانه های عفاف که بر اساس آن، قرار است یک موسسه رسمی با ثبت مدت و دریافت اجرت ازدواج موقت، متقاضیان را به هتلها معرفی کند و این طرح در نظر داشت زنان خیابانی را جمع آوری کرده و به این مراکز جنبه ای شرعی دهد .
تمام این طرحها نشان دهنده شکست فاحش سیاستگزاری اجتماعی، پند و مواعظ اخلاقی کسل کننده دو دهه اخیر جمهوری اسلامی است.
-
جناب لرد حامد ما هممون از مشكلات آگاهي داريم اين مشكلات رو بهتره به مسئولين امر گوشزد كنيد شايد اونا بتونن فكري بكنند وگرنه اين تالار كه هدفش چيز ديگه است و يادآوري مشكلات هم مشكلي از ما حل نمي كنه هيچ كدوممون هم خواب نيستيم و هممون اين مشلات رو مي دونيم چاره چيه ؟!!!!
بهتره كمي اميدوارانه به قضايا نگاه كنيم ، اگه بخواييم خودمون دستي دستي خودمون رو با افكار منفي و بزرگنمايي مشكلات از بين ببريم خب همه مي تونن يه تاپيك كه چه عرض كنم يه سايت درست كنند و از مشكلات رو بگن و بنالن و ما هممون هم با هم دو دستي بزنيم تو سرمون و گريه و زاري كنيم ولي آيا به نظرتون با اين چيزا مشكلات حل ميشه ؟؟!!! پس حالا كه ما نه مسئوليم نه كسي حرفمون رو گوش مي كنه همه هم كار خودشون رو مي كنند من ميگم ول كنيد بابا اين حرفا رو امروز تو جامعه ما يه بچه كوچولو هم مي دونه مشكلات و معظلات چي هست پس بهتره كه ما اميدوارانه و با توكل به خدا و منجي آخر الزمان امام عصر به فكر زندگي سرشار از عدالت و مهرورزي باشيم البته هيچگاه هم دست از تلاش بر نداريم و خودمون رو بخواب نزنيم ا ما گله و شكايت در مكاني كه اين حرفا به جز نگراني و دغدغه خاطر بيهوده هيچ فايده اي نداره به عقيده من ضرورتي هم نداره .....
-
حالم به هم می خورد از این امیدواری بیهوده و بی خاصیت که اصلاً وجود ندارد.امید به چه؟عرفان جان!توکل به خدا واقعاً یعنی چه؟؟!!!جوانی که در زمان کنکور با هزار ذوق و شوق درس خوانده و در رشته ای کارشناسی پذیرفته شده و پس از چهار سال+دو سال سربازی بی فایده که می شود شش سال،تازه بیکار می شود،با توکل چه چیزی نصیبش خواهد شد؟؟؟
یهعنی این اکثریت جوان بیکار یا معتاد،هیچکدام به خدای شما توکل نداشته یا ندارند که به این روز درآمده اند!!!!!و جالبتر از آن به کدامین مرجع یا فرصتی باید امیدوار باشد!!!!؟؟؟
خواهشاً دیگر سخن از امید یا نمی دانم توکل نیاورید،اینها دیگر حرفهای نخ نما شده کلیشه ای شده اند . . .
-
خب اگه توكل نكنيم پس چي كار كنيم ؟!!! گله و شكايت جز پيري زودرس چه دردي رو مي تونه دوا كنه ،اونم گله و شكايت در جايي كه نه مرجع قانوني هست نه كسي هست كه با داد و درد ما برسه ........... تازه اونم گله از چيزهاي كلان مثل اعتياد و بيكاري و ......
من به شخصه كه چنين اخلاق غر زدن و گله و شكايت ندارم ولي قبول دارم مشكلات هست و بايد مسئولين به فكر چاره اي باشن نه ما چون ما كه دستمون به جايي بند نيست و كاري هم نمي تونيم انجام بديم پس ......
البته خب هر كس اخلاق خاص خودش رو داره يكي با طرح مشكل و بيان اون و ياد آوري مشكلات شايد آرووم بشه شايد هم به نظرش مياد كه اينجوري بيان كردن مشكلات بدون ارائه راههكار و راه حل و طرح نكردن در مرجع ذيصلاح مي تونه كمكي بكنه يكي هم مثل بنده اين بحثها رو كلا قبول ندارم چون مي دونم كسايي كه در راس هستند خودشون اين مشكلات رو اطلاع دارند و اگه بخوان كاري بكنند يا نكنند به حرف من و شما نيست ......
-
عرفان جان!از شکیبایی شما خرسندم و لحن تند سخنان من نه در انتقاد به خود شما که به سخن شما بود.بنده بجای توکل که به هر حال باید در همه حال آن را به یاد داشت،*عمل* و *خوداتکایی* را برمی گزینم.
همین امشب درست همانند آن زمان که برای کمک به یکی از هموندان که در اندیشه خودکشی بود،پسری را دیدم که کیسه ای را حمل می کرد و آن بر دوش او سنگینی می نمود.به او مقداری پول دادم و راهنماییش کردم تا به بهزیستی برود و کودکانی را که در سر چهارراه ها زیر نظر بهزیستی روزنامه می فروشند را برایش مثال زدم؛دستکم این کار از من ساخته بود.
-
به هر حال در جامعه ما فقر و بدبختي بيداد مي كنه بيكاري جوانان فقر و فحشا همه و همه دست به گريبان مردم جامعه ما شده و در بعضي موارد خود مردم مسبب اين همه بدبختي خود هستند و البته مسئولين هم دست روي دست گذاشته و با آمارهاي دروغين خود مزيد برعلت شده اند و به جاي حلي اين مسائل فقط آمارگيري غلط مي كنند
-
هر چیزی جای خودش رو داره ، توکل جای خودش و عمل و خود اتکایی و غیره هم جای خودشون و اینها در کنار هم یک بسته هستند نه در عرض همدیگه که قابل جایگزینی باشند .
امید و خوشبینی خوبه اما ساده لوحی و سیاه نمایی و سیاه بینی و ناامیدی نه !
و یه سوال دیگه : من و شما در این هیاهو و بلبشو چه نقش موثری رو داریم ایفا می کنیم ؟
به نظرم همگی ما نیاز داریم تا سطح آگاهی هامون رو از طرق مستند و مستدل و قابل اتکا بالا ببریم تا هم حقوق خودمون و هم دیگران رو در این کارزار بهتر بشناسیم .
و البته به غنای این انجمن " حقوق ما .. " هم کمک بیشتر و بهتری داشته باشیم .
-
معنی توکل یک جا نشستن!
توکل = از تو حرکت از من برکت
کلام امیر المومنین: بزرگترین گناه نا امیدی است.