سلام یه سوال تکراری نظرتون درمورد اینکه دختر وپسر خودشون همدیگرو پیداکنند در ازدواج موفق ترند یا از طریق خانوادها اشنا بشند لطفا جواب بدید ممنون:P
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه سوال تکراری نظرتون درمورد اینکه دختر وپسر خودشون همدیگرو پیداکنند در ازدواج موفق ترند یا از طریق خانوادها اشنا بشند لطفا جواب بدید ممنون:P
هيچ نظريه اي نمي تونه در اين زمينه مطلق باشه خيلي اوقات ازدواج هاي سنتي نهايتا به طلاق كشيده شده و بحث سر اين بود كه ما شناخت كامل از هم نداشتيم و علاقه اي به هم حس نمي كرديم و به اميد علاقه بعد از ازدواج بوديم . و خيلي از ازدواجهايي هم كه دختر و پسر همديگر و مي شناسند نيز به طلاق منجر شده به دليل عدم اعتماد و باز شدن پرده احترام و حيا و عدم شناخت درست و صحيح عدم بكارگيري معيارهاي صحيح
مرسی خانم هنرمند ولی در کل میخوام بدونم کدوم بهتر نظریه بدین لطفا بازم ممنون
بستگي به اين داره كه دو نفر چه جور روحيه اي داشته باشند. اگر از همان بدو آشنايي، وارد فضاي علاقه و وابستگي و اين حرفها بشوند و اصلا به اين معقوله كه آيا از لحاظ خانوادگي،اجتماعي و ... به هم مي خورند، همان بهتر كه آشنا نشوند وبه طريق سنتي ازدواج كنند. اين جور افراد اگر به روشهاي سنتي با شخصي آشنا شده و ازدواج كنند،باز هم مي توانند سريع علاقه مند شوند. البته تضميني نيست كه خوشبخت هم شوند.
اگر آشنايي به گونه اي باشد كه افراد با چشم باز به تفحص و تحقيق در مورد روحيات و رفتار يكديگر بپردازند،مي توان ادعا كرد كه ازدواج از طريق هاي غيرسنتي بهتر است
مرسی دانه جان کسی نظری نداره
سلام کسی نمیخواد نظر بده منتظرم
برای پاسخ به این مسأله نباید از پایگاه نظری هر کدام از این دو گونه از زندگی،به موضوع نگریست.وانگهی در دنیای واقعی هر یک از افراد از یک روش برای ازدواج بهره می برند.
فی المثل در شهرهای بزرگ بیشتر از راه به قول شما مدرن و در روستاها از روش سنتی استفاده می گردد.در اینجا باید گفت بسته به موقعیت مکانی و اجتماعی و میزان سواد هر کس،یک روش کاربرد دارد.بنده خودم به اینکه پسر و دختر تنها یک جلسه یکدیگر را ببینند یا حتی چندین جلسه و دختر لُپَش گل بیندازد و سرش زیر باشد یا چایی را روی داماد بریزد یا در همان جلسات محدود پرسشهای کلیشه ای طرح شود،اصلاً باور نداشته و این کار را نوعی بازی و نادانی می دانم.
ازدواج باید بر اساس آشنایی و رفت و آمد دراز مدت طرفین و شناخت زماندار و دقیق تا حد ممکن،باشد.اگر این گونه را شما مدرن می نامید!!من به جز این روش دیگری را نمی شناسم.
مرسی ازنظرتوت منظورم ازمدرن یعنی اینکه اول دختر وپسر با هم اشنا بشن یه مدت رابطه دوستی داشته باشند بعد خانوادها درجریان قراربگیرند
برای اینجور اشنایی ها باید خیلی وقت و دقت بیشتری گذاشت . بهتره برای احتیاط بعداز اطمینان یکی از اطرافیان نزدیک که بهش اطمینان دارید هم در جریان باشه و تحقیقات لازم رو به عمل بیاره تا اگر زاویه پنهانی باقی مونده باشه هم مشخص بشه . اونطوری بایه خواستگاری سنتی با خانواده میش تکمیلش کرد و بهش اطمنان کرد(البته بازم تا حد)!موفق باشید.
سلام مینا جان
منم با نظر بقیه موافق بستگی به دوطرف که میخان با هم ازدواج کنند داره اگر اون دونفر از نظر فکری به بلوغ رسیده باشن و انتخابشون بر پایه احساسات فقط نباشه و عاقلانه انتخاب کنن خب البته خودشون انمتخاب کنن بهتره.
الان به یه درصد مساوی ازدواجها چه سنتی و چه غیر سنتی به طلاق ختم میشن. علت اینکه قدیما طلاق کمتر بوده ازدواج سنتی نبوده، به خاطر این بوده که از طلاق می ترسیدن و همه چی رو تحمل می کردن، فکر می کردن تا آخرین لحظه باید زندگی کنن و خم به ابرو نیارن. در واقع مرد خدای دوم خونه بوده و سرپیچی از امر اونو گناه می دونستن! آقا هم خیلی راحت سلطنت می کرده.
اما الان یه جور دیگه به طلاق نگاه می کنن. به عنوان یه راه چاره، البته هنوز هم کسایی که طلاق می گیرن زندگی خوبی نمی تونن داشته باشن (مخصوصا خانمها) انگار که طلاق گرفتن مساویه با ..... .
اما به هر حال من خودم از ازدواج به شکل سنتی خوشم نمیومده، چون دوست داشتم خودم اون کسی رو که میخوام انتخاب کنم (البته با تحقیق و کمک) و از طرفی هم متنفر بودم از اینکه مادر شوهر یا خواهر شوهر منو بپسنده و بعد تازه آقا داماد بیاد ببینه براش کیو در نظر گرفتن.
فقط سنتی خانوم عزیز
همه چیز سنتیش بهتره مثل بستنی سنتی و....
سلام مینا جان
ازدواج سنتی که فقط پدر و مادر بخوان تصمیم بگیرن وهیچ اجازه ای به فرزندشون ندن غیر قابل قبول ، ولی اگرحق اتنخاب به
بچه هاشون بدن خوبه.(یعنی یک تصمیم گیریه همگانی با همفکریه هم)
ازدواج مدرن یعنی پسر ودختر با هم آشنا بشن وبعد ازدواج.این در صورتی درسته که احساسات کاملا کنترل شده باشه و بدونی که طرف مقابلت واقعا تو رو میخواد و یکی از اطرافیان هر طرف هم از این رابطه با خبر باشن.
به نظر من مهم شناخته . حالا چه از طريق سنتي باشه ( البته براي كسي كه خودتون ميشناسينش و فقط حرف ديگران نباشه كه اون رو تاييد كنه مثلا افراد فاميل مثل پسردايي و پسر عمو و ...... البته اگه رفت و آمدتون زياد باشه و به درستي با اخلاقيات و روحياتشون آشنا باشي )و چه از طريق مدرن . البته به نظر من اين روش مدرن به درد افرادي ميخوره كه سنشون به حدي رسيده باشه كه بتونن تصميم عاقلانه بگيرن و اسير احساسات و... نشن مثلا دختر 22-23 ساله و پسر 24-25 ساله به بالا كه واقعا بدونن انتظاراتشون از همسر آينده شون چيه و بتونن طرفشون رو مورد ارزيابي قرار بدن ....( يعني كلا افراد بالاي 20 سال )
ولي براي افرادي كه سن كمي دارن به نظرم ازدواج سنتي مناسب تر ميتونه باشه چونكه مطمئنا بعد از يك مدت از انتخاب خودشون پشيمون ميشن چون براساس معيار هاي درست صورت نگرفته
البته ازدواج مدرن هم مشكلات خاص خودش رو داره ولي كلا هردوي اين ازدواجها اگه با شناخت صورت بگيره ميتونه موفقيت آميز باشه