-
مشکل عجیب من برای ازدواج
سلام دوستان
من بخاطر مشکلی که دارم تا به حال اصلا به ازدواج فکر هم نکرده بودم.هر وقتم خواستگاری پیدا میشد جواب رد میدادیم.ولی الان خواستگاری برام اومده.چند جلسه هم اومدن و تقریبا جواب مثبت دادیم.البته هنوز در مرحله شناخت هستیم.اما مشکل من: سینه هام فوق العاده کوچیک و حتی شاید بشه گفت صافن.(البته مشکل غیرقابل حلی نیست چون من حدود 10 کیلو کمبود وزن دارم و مطمئنم بعد از رسیدن به وزن ایده ال مشکلم برطر ف خواهد شد که البته امریست زمانبر)
پیش مشاورای زیاد ی رفتم
یکی که آقا بود گفت که حتما باید قبل از عقد بهش بگی خودت!جوری که حیات هم حفظ بشه!(من هرگز همچین کاری نمیکنم)
دومی که خانوم ب.ود گفت من به عنوان مشاور میتونم بهش پیشنهاد بدم تو رو یه بار با لباس تو خونه ببینه!(اینم موافق نیستم)
واقعا درمونده شدم.تو رو خدا یه راهی پیش پام بذارید؟این مساله واقعا اینقدر واسه آقایون مهمه؟؟؟از طرفی میدونم که این اقا قبل از من جاهای زیادی خواستگاری رفته بوده و منو از بین همه اونا پسندیده.خواهرشم روز اول گفته بود که خیلی مشکل پسنده.حالا من واقعا نمیدونم چه کار کنم.
-
RE: مشکل عجیب من برای ازدواج
بله معمولا مهمه
ظاهرا با جراحی زیبایی هم میشه این مسئله رو حل کرد.
-
سلام دوست عزیز
یک مقدار زمان بر هست اما حل شدنیست،مخصوصا این که شما 10 کیلو کمبور وزن دارید.
قرصهای ضد بارداری هم میتواند کمک کننده باشد در مورد این مسئله میتوانید از پزشک زنان یا ماما کمک بگیرید.
-
سلام:72::72:
می تونید موضوع رو از طریق مشاور با خواستگارتون مطرح کنید و از مشاور هم بخواین راهکارها رو به ایشون بگه و بعد هم حق انتخاب رو خواستگارتون بدین.
شاید کسانی که اینجا نظر میدن این مساله واسشون مهم باشه ولی واسه خواستگار شما نه یا بالعکس.
شاد باشید:72::72:
-
سلام فاطيما عزيزم :72::72:
خيلي از مشاورها ((مثل آقاي دهنوي كه هميشه توي تلويزيون ميان صحبت ميكنن)) ميگن كه وقتي كه مراحل آشنايي كامل طي شده و 2 طرف همديگه رو پسنديدن خوبه كه در مورد مسائل جنسي ((نه به صورت واضح)) صحبت بشه و 2 طرف تا حدي از سليقه هاي هم با خبر بشن
پس
به نظر من خوبه كه شما يه سري سوالات در اين زمينه از ايشون بپرسين تا بفهمين اين مساله چه قدر واسشون اهميت داره... هر چي باشه اگه قبل از عقد بفهمن بهتر از اينه كه بعد از عقد متوجه بشن و بعد پشيمون بشن، پشيموني بعد از عقد به ضرر شما هم ميشه عزيزم....
البته مشكل شما راه حل داره پس اميدوار باشين ....حتما به دكتر زنان مراجعه كنيد، داروهايي هستن كه با افزايش هرمون زنانه بدنتون سينه هاتون رو برجسته تر ميكنن... دختر عموي من با تجويز دكترش اين دارو رو خورد و اين طور كه خودش ميگه تاثيرش رو ديده... اگه دكترتون صلاح بدونه اون دارو رو واستون تجويز ميكنه
-
تقریبا برای اقایون فرم بدن مهم هست:163:
به نظر من اگر موقعیت مناسب پیدا نکردید که بگید،بهریتن کار مشاوره خانم هست.در کل یک بررسی شخصیتی بشید هر دو قبل ازدواج مناسب هست و می تونید این رو بهونه کنید.بعد با مطرح کردن موضوع با مشاور خانم،ازش بخواهید عنوان کنه(راهشو خودشون بلدن)
در ضمن مشکل شما مطمئنا قابل حل هست و به نظر من شما باید زود تر از پیش متخصص میرفتید.به هر حال الان هم دیر نیست.
:72:
-
نگرانی شما قابل درک هست...
این مسئله تا حد زیادی برای اکثر آقایون مهم هست! البته نه اینکه خیلی سایز بالایی باشه ولی در حد متعارف و طبیعیش رو همه مردها میپسندن.
وقتی شما میفرمایید که حالت تقریبا صاف دارید به نظر میاد یکی از موارد مناسب برای جراحی باشید. چون خیلی از خانم ها صرفا از روی زیاده خواهی و وسواس و مد و اینجور چیزها دست به جراحی میزنن.......
اضافه کردن 10 کیلو هم کار چندان راحتی نیست خصوصا واسه افرادی که هرچقدر هم چربی و شیرینی بخورن باز هم چاق نمیشوند پس روی این مسئله حساب باز نکنید..
البته حتما به پزشک تغذیه,زنان,غدد,و جراح مراجعه کنید... و با در نظر گرفتن برآیندی از نظراتشون بهترین گزینه رو انتخاب کنید.
درمورد خواستگارتون رو هم میتونید یک جلسه خودشون و مادرشون رو دعوت کنید و لباس تنگتری بپوشید و در خلوت بحث رو ببرید به سمت این مسائل.حالا اگه روتون نشد مستقیم بگید حداقل میتونید درباره قد و هیکل و وزن صحبت کنید و منظورتون رو برسونید و ببینید با این وضعیت مشکلی دارند یا نه..:72:
-
فاطیما این موضوع که بگی خودت که کلا به نظر من منتفی هست از هر لحاظ
مثلا چه جوری بگی
روت نمیشه صد در صد ! و کلی استرس و عذاب می کشی تا بخوای در مورد خودت چنین چیزی بگی....
بعد هم با گفتنش مطمئنا اگر حساسیتی هم نداشته باشه رو این موضوع..حساس میشه و کم کم به چشمم می اد و تو باعث میشی بهش توجه کنه..
بعدم وقتی این مساله رو عنوان می کنی دو حالت وجود داره یا اون خودش فهمیده بوده که عنوان کردن تو بیجاست
یا نفهمیده بوده و تو متوجه اش می کنی و اون به دید یک مشکل و یک ایراد به این قضیه نگاه می کنه و حس می کنه که آر ها راست می گه ....این مشکل بزرگیه....(یعنی می گه ببین این مشکل حادیه دیگه چون خود دختره هم داره عنوان میکنه)
ولی من تعجب می کنم اینا چند جلسه اومدن خواستگاری یعنی متوجه نشدن !
احتمالا متوجه شدن البته بستگی به نوع لباست هم داره.
من از شناختی که از آقایون دارم می گم که متوجه شدن ..
بخصوص این مورد که براشون خیلی هم مهمه و فکر کنم تو همون دقیقه اول متوجه شن و دقت لازم رو داشته باشن در این گونه موارد ...
-
نازنین جان نه متوجه نشدن چون من همیشه از سوتینهای پروتز دار استفاده میکنم.چون دوست ندارم حتی خانواده ش چیزی بفهمن.اما به خخودش حق میدم که بخواد بدونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
بله معمولا مهمه
ظاهرا با جراحی زیبایی هم میشه این مسئله رو حل کرد.
واقعیتش به هیچ عنوان دوس ندارم جراحی کنم.دوس دارم به صورت طبیعی حل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayrex
تقریبا برای اقایون فرم بدن مهم هست:163:
به نظر من اگر موقعیت مناسب پیدا نکردید که بگید،بهریتن کار مشاوره خانم هست.در کل یک بررسی شخصیتی بشید هر دو قبل ازدواج مناسب هست و می تونید این رو بهونه کنید.بعد با مطرح کردن موضوع با مشاور خانم،ازش بخواهید عنوان کنه(راهشو خودشون بلدن)
در ضمن مشکل شما مطمئنا قابل حل هست و به نظر من شما باید زود تر از پیش متخصص میرفتید.به هر حال الان هم دیر نیست.
اتفاقا به ذهن خودمم همین رسید که موضوع از طریق مشاور مطرح بشه.اما این خانوم مشاور فکر کنم خجالت میکشه مستقیم بخاد بگه!واسه همین گفت بهتره با لباس تو خونه ببینتت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
نازنین جان نه متوجه نشدن چون من همیشه از سوتینهای پروتز دار استفاده میکنم.چون دوست ندارم حتی خانواده ش چیزی بفهمن.اما به خخودش حق میدم که بخواد بدونه.
:(
نمی دونم ...ولی بازم فکر نکنم این نوع لباس هم تاثیر شگرفی بزاره و بالاخره ی ذره تغییر می کنی با اینا نه اون چنان. یعنی بالاخره با اونهام مشخص هست که کوچیکه.نه؟
خوب اگر بشه ی جلسه بدون خانوادش بیاد و لباس پروتز دار نپوشی خیلی خوب میشه.....
این بهتر از گفتن هستش....گفتنش درست نیستش به نظر من .
ولی کلا زیاد حساس نباش رو این موضوع چون مثلا خیلی از مدل ها و بازیگر ها و چهره های مهشور جهان هم همین طور هستند و از لباس پروتز دار هم استفاده نمی کنند و مشکلی هم ندارند....حالا اسمشون رو نگم بهتره ولی واقعا تو اروپا خیلی ها اینجورین.
-
به نظر من مطرح شدن توسط مشاور و اینها به نوعی بزرگ کردن موضوع هست.بهترین راه پوشیدن لباس عادی است.
راه دیگه اینکه وقتی قضیه جدی تر شد یکبار از ایشون بپرس از چه جور اندامی خوشش میاد و اینکه من با ایده آل ذهنی شما چقدر فاصله دارم (البته بعد از صمیمیت بیشتر نه اول اولش و همینطور بعد از پوشیدن لباس عادی)
اگر هم از دانستن خانواده هراس دارید کمی بعد که صمیمی شدید و قضیه جدی شد یکی دو بار باهاش بیرون برید و در اون زمانها لباس عادی بپوشید خودش متوجه میشه.
راستی من افراد رو که با این شرایط ازدواج کردن وبعدش هم مشکلی در این باره نداشتن فقط باید یکی دو بار لباس عادی بپوشید که اون آقا با آگاهی انتخاب کنه.
عنوان مستقیم توسط شما یا مشاور باعث بزرگ شدن قضیه در نظر اون آقا میشه و انگار میخواید بهش القا کنید این قضیه خیلی مهمه و باید روی تصمیمت خیلی اثر بذاره مواظب باش پشیمون میشی و ...
-
سلام عزیزم
این موضوع راه حل خیلی آسونی داره و نیازی نیست خودت رو ناراحت کنی. مشکل اصلا عجیبی نیست...!
یکمی توضیح دادن درباره ی این موضوع توی فضایی که آقایونم میخونن برام سخته ولی تا حدودی برات میگم که از نگرانی دربیای.
اولا آقا وقتی میاد خواستگاریت مطمئن باش که سرتاپا نگات میکنه،همون جور که نازنین جون هم گفتن سوتین پروتز دار هم معجزه نمیکنه!
دوما به جای اینکه بری پیش مشاور برو پیش دکتر تغذیه؛ بافت سینه از چربی تشکیل شده اگه شما بری دکتر طی سه ماهه کاملا به حالت عادی برمیگردی.
یه سری راهکار مالشی هم هست که اگه یه گشت تو اینترنت بزنی پیداش میکنی و این کارا روند عادی شدن وضعیتت رو سریع تر میکنه.
نیازی نیست با گفتنش یه عیب روی خودت بذاری و تبدیلش کنی به یه مشکل بزرگ. تا روند اسن خواستگاری طی بشه همه چی درست شده.
فقط یه همت میخواد که بشی اونی که میخوای!!!
-
این موضوع رو حتماَ قبل از ازدواج باید به همسرتون بگید چون برای خیلی از مردها تناسب اندام طرف مقابل مهم هست ، جالب این هست که یکی از همکلاسیهای من توی دانشگاه این مشکل رو داشت و هر کاری کرد که به خواستگارش که با هم توی بعضی واحدها کلاس مشترک داشتند بگه روش نشد ، آخرش به اون آقا گفت من یه موضوعی رو می خوام بهتون بگم ولی روم نمیشه به خاطر همین براتون یک نامه نوشتم و مشکلم رو توضیح دادم اگه مشکلی نداشتی بهم خبر بده ، خلاصه اون اقا فرداش تماس گرفت و گفت که مشکلی نداره و الان بعد از بچه دار شدن مشکلش حل شده ، البته این راهکار نمی دونم درسته یا نه ، من فقط این موضوع به ذهنم رسید :310:
-
به نظر من بهترین کار همونه که اکثر دوستان گفتن. پوشیدن لباس عادی به طوری که خودشون متوجه بشن.
شما باید خیلی طبیعی و عادی رفتار کنین اگه شما 10 کیلو وزن کم دارین پس احتمالا لاغراندام هستین و به احتمال زیاد اون آقا دنبال اندامهای لاغر بودن که تا اینجا پسندیدن و این موضوع رو هم بدونین که اکثر خانومهایی که من دیدم و لاغر اندام بودن کوچیک بودن سینه کاملا طبعیه ونگرانی نداره و شما نباید خودت رو با اندام باربی و هنرپیشه ها مقایسه کنی واعتماد به نفس خودت پایین بیاری.
اون آقا اگه اندام لاغر دوست داره پس به احتمال زیاد با این مسئله هم خیلی مشکلی نداره پس عادی لباس بپوش بدون نگرانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
:(
نمی دونم ...ولی بازم فکر نکنم این نوع لباس هم تاثیر شگرفی بزاره و بالاخره ی ذره تغییر می کنی با اینا نه اون چنان. یعنی بالاخره با اونهام مشخص هست که کوچیکه.نه؟
خوب اگر بشه ی جلسه بدون خانوادش بیاد و لباس پروتز دار نپوشی خیلی خوب میشه.....
این بهتر از گفتن هستش....گفتنش درست نیستش به نظر من .
ولی کلا زیاد حساس نباش رو این موضوع چون مثلا خیلی از مدل ها و بازیگر ها و چهره های مهشور جهان هم همین طور هستند و از لباس پروتز دار هم استفاده نمی کنند و مشکلی هم ندارند....حالا اسمشون رو نگم بهتره ولی واقعا تو اروپا خیلی ها اینجورین.
اتفاقا عزیزم این سوتینها خیلی هم تاثیر زیادی دارن روی سایز سینه.طوری که هیچکس متوجه نمیشه! دلیل نگرانی منم همینه کاش از روز اول با لباس عادی میرفتم جلو.واقعیتش مامانم نذاشت اینکارو بکنم.میگفت لازم نکرده ابروی منو ببری.حتی روزی که مامانش اینا اومده بودن منو با لباس تو خونه ببینن که من بلوز شلوار پوشیده بودم. هم مامانم گفت حق نداری اونجوری بیای.من ابرو دارم!البته بهش حق میدم.
-
دوست عزیز
با توجه به اظهار خودتون کاری که شما انجام دادید نشون دادن عدم واقعیت هست.
بهتره تو جلسه ای با شرایط طبیعی خودتون با خوانواده ایشون جلسه ای داشته باشید. البته نیاز به گفتن مستقیم نیست که بزرگ نمایی بشه.
راست گویی تو مسائل ظاهری هم بخشی از صداقت تو ازدواج هست. ضمنا این مسئله رو انقدر برای خودتون بزرگ نکنید که روی اعتماد به نفستون تاثیر نامطلوب بگذاره.
همونطور که افراد چهره متفاوت دارن، اندام متفاوت هم دارن.
دوستی داشتم که مشکل شما رو داشت و قبل از اینکه نامزدش متوجه سایز سینه هاش بشه مدام داروهای مختلف رو تو اینترنت سرچ میکرد و خلاصه اضطراب داشت. اما زمانی که نامزدش متوجه شد با برخورد عالی بهش گفته بود اصلا نباید به خاطر اون دنبال تغییر ظاهرش بره و اون کاملا راضی هست.
به هر حال سلیقه ها متفاوته . اما بدونید وقتی روی چیزی بیش از حد حساس باشی حساسیت رو به طرف مقابل هم منتقل میکنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
اتفاقا عزیزم این سوتینها خیلی هم تاثیر زیادی دارن روی سایز سینه.طوری که هیچکس متوجه نمیشه! دلیل نگرانی منم همینه کاش از روز اول با لباس عادی میرفتم جلو.واقعیتش مامانم نذاشت اینکارو بکنم.میگفت لازم نکرده ابروی منو ببری.حتی روزی که مامانش اینا اومده بودن منو با لباس تو خونه ببینن که من بلوز شلوار پوشیده بودم. هم مامانم گفت حق نداری اونجوری بیای.من ابرو دارم!البته بهش حق میدم.
از چه نظر آبروش می ره!از چه نظر حق داره؟؟؟اصلا چه ارتباطی به ابرو داره !!!!
مادرت هم با این حرفشون باعث شده اعتماد به نفست خیلی بیاد پایین.
عزیز دلم به خدا انقدر مهم نیست فقط اشتباه تو این بوده که چیزی که واقعیت نداشته رو نشون دادی و
به مادرت نگرانیت رو انتقال بده بگو از این بابت نگرانی که بعد از ازدواج ایشون مشکل داشته باشه با این قضیه و برای همین می خوای که با لباس عادی ببینتت
بعدم بگو الان ادم آبروش بره بهتر از اینکه بعد از ازدواج تهمت دروغ گویی و فریب کاری به ادم بزن و از آدم ایراد بگیرن و ادم سرخورده شه.....
بعدم اگر مادرت نمی زاره که بیاد خونه و لباس عادی پیشش بپوشی
به نظر من زنگ بزن بهش قرار بیرون بزار و با لباس معمولی برو که ببینه دیگه...
و تو مدتی هم که باهاش بیرونی حرف از لاغری بزن مثلا بگو من باید یکم چاق شم برای عروسی ...چنین چیزایی بگو که اول توجهش به هیکلت جلب شه بعدشم مثلا بهت می گه
نه خوبی همین طوری....و یا هر چیز دیگه
بالاخره متوجه میشی چقدر براش مهمه....
یا مثلا با خنده بگو من باید برم تو فشن تی وی کار کنم هیکلم به اونا می خوره یعنی خودت رو پایین نیار به هیچ وجه .:72:
بعدشم بیا خبر بده چی شد :)
آفرین دختر خوب :72:
-
فاطیما خانم گرامی بنده عرض کردم معمولا مهمه ، این به این معنی نیست که جزو الویت ها برای انتخاب هستش، یا حتی به این معنی نیست که هیچ مردی نپسنده.
مثلا خانم ها معمولا از مرد چاق خوششون نمیاد، اما حالا شاید هم باشند خانم هایی که اتفاقا مرد چاق دوست داشته باشند،
با اینحال چاق بودن یا نبودن جزو الویت ها نیست،( ممکنه مهم باشه) چون موضوعی هم نیست که قابل حل نباشه.
قبل از هر چیز اعتماد به نفس، وقار، متانت و نوع پوشش( منظور با حجاب بودن و بی حجاب بودن نیست، منظور سلیقه در نوع و رنگ لباس هست) خواستگار را تحت تاثیر قرار می ده، بعد ظاهر صورت و طرز نشستن و طرز حرف زدن و نوع بیان ، اندام ممکنه به طور کلی مورد توجه قرار بگیره، کم هستند اقایونی که در جلسه اول خواستگاری بخوان وارد جزئیات در مورد اندام بشن، چون اصلا حال و هوای جلسات چنین اجازه ایی نمیده، مگر مردی باشه که نیتش از ازدواج و خواستگاری موارد خاص دیگه ایی باشه.
همانطور که دوستان گفتند بیش از حد دارید روی این موضوع حساسیت نشون میدید،
گفته شد مهمه، اما نه دیگه انقدر...!
-
عزیزم من فقط یه نکته ای بهت میگم ، پوشیدن سوتین های پروتزدار یا حتی اسفنجی در دراز مدت باعث کوچیک شدن سینه میشه! درسته که از روی لباس ظاهر خوبی میده اما از داخل بافت سینه رو آب میکنه. مشابه کمربند لاغزی عمل میکنه و سینه رو لاغر میکنه.
بهتره ازشون فقط در مواقع خاص و خیلی کوتاه استفاده کنی و بیشتر از سوتینهایی که بافت نازک دارند و نسبتا سفت هم هستند (نه خیلی سفت) استفاده کنی.
به نظر من جراحی روش خوبیه اما اگه دوست نداری میتونی به یه باشگاه بدنسازی مراجعه کنی اونها کلی ازین روشها بلدن که با حرکات ورزشی فرم سینه رو بهتر کنند
شنای کرال سینه تاثیر بسیار مطلوبی روی خوش فرمی و رشد سینه ها میذاره، اگه نمی تونی شنا بری اقلا حرکات مشابهش رو در منزل انجام بده مثل شنای کرال شانه ها از بالا و به عقب کشیده بشند.
شبها موقع خواب حتما سوتینت رو دربیار و با سوتین نخواب و روز بعد از بیدار شدن بلافاصله تنت کن
یکسری حرکات مالشی هست که تاثیر مثبت داره ، تو نت سرچ کن اینجا نمیشه عنوان کرد
یکسری کرمها و ژلهای حجم دهنده وجود دارند که باید همراه اون حرکات مالشی انجام بشند ، در مورد استفاده از اونها با پزشک مشورت کن
اینها چیزایی بودن که به عقل من رسید:46:
راستی من از یه نفر شنیده بودم که قرص ویتامین E رو میگیره سوراخش میکنه با سوزن و مایع داخلش رو در حمام برای ماساژ موضعی به سمت بالا به مدت 10 دقیقه استفاده میکنه ، البته اون میگفت سفت میکنه، حالا بزرگ کردنش رو نمیدونم
-
دوست عزیز
حتما موضوع رو با خواستگارت مطرح کن.
بعد به فکر روش برای بزرگ کردن سینه ات باش که فکر می کنم امکانپذیره.
ولی برای این خواستگار و به این سرعت نیست.
اگه خودت نمی تونی بگی، به مادرت بگو که بهش بگه.
یا به خواهر یا مادرش بگو که به بهش بگن.
یا مادرت به مادرش بگه.
فقط توجه داشته باش که اگه نمی خوای موضوعت پخش بشه، به کسی بگو که رازداری کنه.
-
سلام فاطیما..به همدردی خوش اومدی.
دوستان راه حل درست رو بهت گفتن..هر چند درک میکنم سخته..بله سخته..اما اگه بخوای مدام به خودت استرس بدی سختترش هم میکنی..خوب طبیعیه که ممکنه اون اقا با دیدن تغییر یه باره ظاهرت تعجب بکنه..اما اون مختاره قبول کنه یا نه؟
و نیازی نیست تو از قبلش با استرست بهش پالس منفی بدی..یعنی همونطور که صحبت در مورد این موضوع تحت عنوان عیب میتونه قضیه رو برای خواستگارت بزرگنمایی کنه داشتن استرس هم همین کارو میکنه.
قتل که نکردی دختر..جرم و جنایت هم نبوده..
تو همین تالار یه اقایی رفته بود خواستگاری یه دختر بعد نامزدی فهمیده بود هم سینه هاش مثه تو و هم بدنش خیلی پرموئه..افتاده بود تو شک اما اخر سر گفت من همین نامزدمو میخوام چون خصوصیات مثبتش برام پررنگتره.چند وقت پیش هم اومد سایت و از همه تشکر کرد.
یعنی میخوام فکر نکنی قطعا خواستگارت نظرش ازت برمیگرده..دلم میخواد جوری صحبت کنی که اگه تا حالا هم خیال کرده موضوع مهمیه از الان به بعد فکر کنه مهم نیست.
بدون استرس باش..دست دست هم نکن لطفا..یهو برو و قال قضیه رو بکن..بهتر از اینه که مدام حرص بخوری.
.................................................. ................
اما برای درمان..به پزشک متخصص مراجعه کن..شاید با درمان حل بشه.
بعد ازدواجت هم مشکلت تا حدودی برطرف میشه(وای ببخشید اینو گفتم)
هر کسی یه عیب و ایرادی داره..گل بی خار خداست..مشکل تو اینه..مشکل نفر بعدی یه چیز دیگه..مهم نیست.
موفق باشی
-
سلام به همه دوستان.
امشب این اقا با خواهرشون اومدن منزل ما.چون من گفته بودم میخام یکی دو جلسه دیگه هم صحبت کنیم.راستش وسط صحبتها به من گفتن میشه درو اتاقو یه کمی ببندی؟بعد که درو نیمه باز گذاشتم بهم گفت ببخشید که اینو میگم ولی من دوست دارم شما یه کم چاقتر بشی.اینم بگم که بازم سوتین پروتزدار زده بودم.خلاصه یه جورایی فهمیدم این مسائل براش خیلی مهمه.گفتم شما ظاهر چقدر برات مهمه گفت 70%. گفتم به من چه نمره ای میدی؟گفت 60 میدم ولی اگه چاقتر بودید همون 70 رو میدادم.راستش من از مشاورم یه سری سوالات گرفته بودم که قرار بود توی 2 جلسه بپرسم.یه جورایی فهمیدم حوصله ش سر رفته از این سوالا و میگفت چه لزومی داره دیگه پیش مشاور بریم و از این حرفا...یکی از سوالا این بود که اگر جواب آزمایش خون طوری بود که نتونیم ازدواج کنیم(مثلا واسه بچه مون بد باشه)شما چیکار میکنین؟گفت: من عاشق بچه م .خب ازدواج نمیکنیم دیگه!!در کل این حرفش باعث شد بفهمم منو خیلی دوست نداره.در صورتیکه روز اول که منو دیده بود به شوهردوستم که واسطه مون هست گفته بوده من دلبسته این خانم شدم و من دلداده ام و خدا کنه ج مثبت بدن و...!!!!خلاصه از این جواب خیلی سرد شدم.
در ضمن من چون عینک میزنم این اقا خیلی تاکید داشت که من حتما لیزیک کنم و منم گفته بودم نمیتونم و باید لنز بذارم(لنز دائمی).امشب هم که رفتن 2 ساعت بعدش زنگ زدن منزل ما و با من صحبت کردن.بهم گفت راستش من شما رو از همه نظر پسند کردم ولی فقط قضیه عینکتون فکرمو مشغول کرده و آخرش میخاید چه کار کنید؟منم براش توضیح دادم که میخام عمل کنم.بعدش گفت اگه یه جوری بشه دیگه ایندفعه جواب آره یا نه قطعی رو به من بدید ممنون میشم صلاح نیس دیگه بیشتر از این طول بکشه چون من چند روز دیگه دارم میرم شهرستان.(آخه این آقا روزی که اومد خواستگاری بیکار بود و جلسه دومی که از خونه ما رفتن براش یه شهر دیگه کار پیدا شد و رفته بود اونجا و الانم فقط 1 هفته بهش مرخصی دادن).
خلاصه کلام,الان کلی مساله اومده توی ذهنم غیر از مشکل قبیلم.میخاستم همین امشب پشت تلفن بهش بگم جوابم منفیه(چون نمیتونم با کسی که منو واسه بچه میخاد زندگی کنم).ولی مامانم نذاشت گفت الان نگو.
دیگه نمیدونم چی بگم...
درضمن امشب از لباس پوشیدنم هم ایراد گرفت.درصورتیکه به نظر خودم خیلی عادی لباس پوشیده بودم.یه مانتو که استینش کوتاه بود ولی ساق دست هم پوشیده بودم که حجابم کامل بود.و شلوار جین .و تازه از رنگ شالم که کرمی بود ایراد گرفت گفت من هرگز بهت اجازه نمیدم اینجوری بخوای بری بیرون!!!
خیلی جا خوردم.خلاصه اینم از این.راستش توی جلسه امشب خیلی چیزا واسم روشن شد...
-
سلام فاطیما جان
راستش با این پیام آخری که امشب نوشتی شرایط سخت شد...
این آقا می خواد کلا ظاهر شما رو عوض کنه یه جورایی
میگه هم باید چاق بشی، هم چشمات رو عمل کنی، هم طرز لباس پوشیدنت رو دوست نداره ( به احتمال زیاد به زیادی پوشیده بودنت گیر داده و می خواد که راحت تر لباس بپوشی یا حجاب رو کمتر رو رعایت کنی)
تازه مشکل بزرگی هم که هست مسئله کوچیکی سینه ات رو بهش نگفتی...
نه اینطوری نمیشه...باید همون موقع که راجع به عینکت گفت بهش میگفتی، نمیشه؛ من عمل نمی کنم، یا بهش میگفتی اگه من مجبور باشم همیشه عینک بزنم چی؟ آیا بازم منو می خوای؟ آخه یعنی چی قضیه عینک فکرمو مشغول کرده؟؟؟
البته واسه بچه بهش نمیشه ایراد گرفت، چون در این مورد نظر ها متفاوته ولی در کل به نظر من باهاش اتمام حجت کن، بهش بگو شما فرض کن من هیچ وقت چاق نشم، هیچ وقت چشمم رو عمل نکنم و هیچ وقت هم حجابم رو بیرون کم نمی کنم آیا با این شرایط منو می خواهین؟
اگه گفت نه که شما هم بگو نه
شما رو به خیر و مارو به سلامت
اگه گفت آره باز هم جای بررسی داره
-
دوست عزیز
هدف از خواستگاری رفتن جستجو موردی هست که تقریبا مورد پسند باشه نه اینکه موردی رو پیدا کنیم بعد بخوایم تازه مطابق میلمون تغییرش بدیم.
درسته جزییات رو کمی میشه اصلاح کرد اما تغییر کلی اگر مغایر با اعتقادات شما باشه صلاح نیست.
مثلا در مورد پوشش و حجاب تو این چند جلسه ایا صحبت نشده بود؟؟
در مورد ظاهر شما، جثه شما و....
بهتره با تامل بیشتر و بدون عجله(محدودیت کاری ایشون) بررسی بیشتر داشته باشید
-
این آقا ظاهرا حجاب بیشتری میخواد نه کمتر!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره خوشبخت
سلام فاطیما جان
راستش با این پیام آخری که امشب نوشتی شرایط سخت شد...
این آقا می خواد کلا ظاهر شما رو عوض کنه یه جورایی
میگه هم باید چاق بشی، هم چشمات رو عمل کنی، هم طرز لباس پوشیدنت رو دوست نداره ( به احتمال زیاد به زیادی پوشیده بودنت گیر داده و می خواد که راحت تر لباس بپوشی یا حجاب رو کمتر رو رعایت کنی)
تازه مشکل بزرگی هم که هست مسئله کوچیکی سینه ات رو بهش نگفتی...
نه اینطوری نمیشه...باید همون موقع که راجع به عینکت گفت بهش میگفتی، نمیشه؛ من عمل نمی کنم، یا بهش میگفتی اگه من مجبور باشم همیشه عینک بزنم چی؟ آیا بازم منو می خوای؟ آخه یعنی چی قضیه عینک فکرمو مشغول کرده؟؟؟
البته واسه بچه بهش نمیشه ایراد گرفت، چون در این مورد نظر ها متفاوته ولی در کل به نظر من باهاش اتمام حجت کن، بهش بگو شما فرض کن من هیچ وقت چاق نشم، هیچ وقت چشمم رو عمل نکنم و هیچ وقت هم حجابم رو بیرون کم نمی کنم آیا با این شرایط منو می خواهین؟
اگه گفت نه که شما هم بگو نه
شما رو به خیر و مارو به سلامت
اگه گفت آره باز هم جای بررسی داره
عزیزم اتفاقا منظورش اینه که باید حجابمو بیشتر رعایت کنم.واین لباسا جلب توجه میکنه!!!
میگفت رنگ شالتون روشنه خوب نیست!!!یا مثلا شلوارم چون کنارش بند میخوره گفت جالب نیس واسه بیرون!!!
من بهش گفتم همیشه شاید بخام عینک بزنم.همش میگفت مگه الان اذیت نیستی با عینک؟خب عمل کنی راحت میشی که!در کل فهمیدم هیچ جوری کوتاه نمیاد.(یه احتمال قوی هم که میدم اینه که اطرافیان توی این 1 ماه رو ذهنیتش کار کردن و موفق هم شدن.چون این اقا 2 بار منو با عینک دید هیچی نگفت اما بعد که رفت شهرستان خواهرش زنگ زد واسه عینکم گفت و الانم خودش گیر داده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sea
دوست عزیز
هدف از خواستگاری رفتن جستجو موردی هست که تقریبا مورد پسند باشه نه اینکه موردی رو پیدا کنیم بعد بخوایم تازه مطابق میلمون تغییرش بدیم.
درسته جزییات رو کمی میشه اصلاح کرد اما تغییر کلی اگر مغایر با اعتقادات شما باشه صلاح نیست.
مثلا در مورد پوشش و حجاب تو این چند جلسه ایا صحبت نشده بود؟؟
در مورد ظاهر شما، جثه شما و....
بهتره با تامل بیشتر و بدون عجله(محدودیت کاری ایشون) بررسی بیشتر داشته باشید
منم با نظر شما موافقم نمیدونم این اقا چه فکری با خودش کرده!تو جلسات قبل گفته بود من با مانتویی بودنت مشکلی ندارم.ولی امشب از لباسام ایارد گرفت و گفت اجاز نمیدم اینجوری بری بیرون.گفتم من که فشن نیستم گفت اگه فشن بودی که من الان اینجا ننشسته بودم!!!در کل فهمیدم خیلی قراره به پوششم گیره بده.میگفت این لباسا جلب توجه میکنه.
-
سلام عزیزم
اصلا نگران نباش مسائل مهم تری هم در زندگی بجز سایز سینه وجودارد
در زندگی جاذیه زن به اخلاق و مهربانیش است
بسیاری از دوستان خودم هم سایز سینه شان کوچک بود ولی ازدواج کرده وبسیار هم خوش بخت هستند
تازه انان هم ادعای مانکن بودن داشتند
فکر کنم مانکن های فشن هم همین جورین
-
متاسفانه برخی از اقایون تو جلسات اول خواستگاری واقعیت خواسته هاشون رو نشون نمیدن
و صبر میکنن وقتی احساس کردن موردشون نظرش تقریبا مثبت شده تازه خود واقعی رو نشون میدن.
البته شما شانس اوردین ایشون قبل از نامزدی و عقد دارن احساسشون رو بروز میدن.
این هم از مزیتهای جلسات متعدد آشنایی هست که به شما کمک میکنه این اقا رو محک بزنید و با روحیاتشون اشنا بشید.
فقط دیگه تصمیم با شماست.مطمئن باشید اگر جلسات اشناییتون یشتر باشه چیزهای بیشتری هم متوجه میشید.
-
سلام فاطیما
منم مشکل تورو دارم منم سوتین پروتز دار استفاده می کنم
اینم که می گن نباید بکنی قبول ندارم
مگه کسی که ابروهاش کمه تو ابروهاش مداد نمی کشه
مگه کسی که چاقه گن نمی بنده
پس دخترای چاقم تو خواستگاری بدون گن بیان
همه بدون ارایش بیان.
همه دوست دارن بهتر دیده شن :302: اونم تو خواستگاری.
-
بهتره یه بار از خواستگارتون بپرسین که معیاراش برای ازدواج چیه؟ازشون نپرسیدین که چه مقدار حجابی رو از شما می خوان؟
از نظر خودت ظاهر این آقا چه جوریه؟ به دلت میشینه؟
به نظر من تو اینقدر غرق این شدی که از خودت عیب و ایراد پیدا کنی و اونا رو بزرگ کردی که یادت رفته اون آقا اومده خواستگاریت تا تو اگه دلت میخواد انتخابش کنی!!!
هر مردی حتی اگه همسرش زیباترین زن هم نباشه باید حس زیبا بودن رو به خانمش منتقل کنه... این نیاز خانماست!!! تو باید کنار ایشون این حس رو تجریه کنی نه اینکه مدام بترسی...
به نظر من قبل از فکر کردن به این آقا دو تا مورد را با خودت حل کن:
1. اعتماد به نفست رو ببر بالا
2. برای هر چه زیباتر شدنت قدم بردار... تو دختری و شیفته ی زیبایی پس تلاشت رو بکن و خودت رو به وزن ایده آلت برسون... اصلا کار سختی نیست!!! به جای اینکه بگی چرا من این مشکل رو دارم و ازش خجالت بکشی سعی کن رفعش کنی.
3.بعد ببین این آقا چقدر با معیارای تو هماهنگی داره
4. در مرحله ی آخر توانایی های خودت رو با معیاری آقا بسنج؛ ببین تو میتونی خواسته های این آقا رو برطرف کنی یا نه!
-
سلام دوستان.ممنون که تو این مدت به حرفام گوش کردید و راهنماییم کردید دلسوزانه و خالصانه.:72:
من امروز به دوستم که واسطه مون هست زنگ زدم و گفتم که قضیه متفی هست تا بهشون اعلام کنه.
این آقا توی این یک ماه در کل از این رو به اون رو شده!کسی که انقدر سریع از حرف اطرافیانش تاثیر میگیره به درد زندگی مشترک نمیخوره.در جلسات اول و دوم این اقا میگفت هرچی شما بگین هرچی شما بخاین!کوچکترین اشاره ای به عینک من نکرد.اما دیشب خود واقعیشو نشون داد.مثلا من توی جلسه اول بهش گفتم من بخاطر شرایط زندگیم کمی حساس و زودرنجم.ای آقا دیشب برگشت به من گفت:ببخشید که اینو میگما من اصلا از دخترای لوس و نازنازی که تا بهشون میگی بابلا چشمت ابروئه قهر میکنن خوشم نمیاد!!از ناز کردن خوشم نمیاد!!!
این اقا رفته تک تک حرفای منو به مادر و خواهرش گفته و الان واسه تک تک حرفای من جواب اورده بود.
روز اول انقدر خانوادش ازش تعریف کردن که من فکر کردم یک فرشته س که از اسمون واسه من فرستادن!!از همون ابتدا هم تاکید میکردن که چون شرایط شما ویژه و خاص هست(من پدرمو سالها پیش از دست دادم ) ما مطمئنیم پسرمون مناسب شماست.یعنی خیلی مهربون و صبور و فداکاره!!!
این اقا حتی دیشب به من گفت اگه کسی از خانواده من ببهت حرفی هم بزنه باید خودت جوابشونو بدی من دخالتی نمیکنم.حتی حاضر نیس از من دفاع کنه.امان از دروغگویی ما آدمها...
-
شرایط ظاهری بارش خیلی مهم بوده و شاید سر مساله مورد نظرتون هم به مشکل میخوردن
انشالله یک خواستگار دیگه و یک شرایط بهتر
شاید قسمت هم نبودید و خیر هست:72:
-
دوست عزیز
فقط به عنوان یک تجربه بهش نگاه کن و اصلا هم ناراحت نباش.
موفق باشی:72:
-
الحمدلله رب العالمین.
...
انشالله همیشه شاد و سلامت باشی و در مسیر تکامل انسانی پیش بری.
-
حتما خدا برات ادم بهتری رو در نظر داره.:46:
-
فاطیماجون سلام
اول اینکه خداروشکر که زود فهمیدی اخلاقیات این اقارو (شاید الان احساس نکنی ولی این خیری در لباس شر بود به ظاهر رد کردن خواستگار ناراحت کنندست ولی ...)
در مورد مشکلت هم عزیزم یه نصیحت کوچولو دارم
سال دوم راهنمایی بودم که دبیری داشتیم بسیار فهمیده . این خانم حرفی زد که من واقعا بهش معتقدشدم : اگه اون خدایی که بندشو آفریده همدلشو هم آفریده همون خدا چنان مهرشونو تودل هم میندازه که هیچی جلودار نیست حتی زشتیها و عیبها زیبا بنظر میرسن (البته مورد شما نه عیبه نه زشتی بلکه حل شدنی) تا حالا دیدی مردی رو که به خانم قد کوتاهی عشق بورزه؟ حتما دیدی تازه همون مرد باتمام وجودش ابراز میکنه عاشق خانمای ریزه میزهست :311: و معتقده زن باید ظریف باشه و حالا برعکس این حرف رو هم ازخیلی از مردا شنیدیم یه دختر میخوام خوش قدو بالا جالبه نه؟! این همون مهریه که گفتم یه جور معجزت از جانب خدا ولی بعضی وقتا ما فراموش میکنیم
اعتماد بنفس داشته باش موضوع تو خیلی کوچیکه ولی بازم پیشنهادمن واسه دل تو رفتم به سالن بدنسازی زیر نظر یه مربی خوب و رژیم غذایی واستفاده از دستگاههاست
موفق باشیو شاد شاد شاد:46:
-
سلام دوستان.بعد ازاینکه من به دوستم گفتم جواب منفی هست.همون شب خواهر این اقا تماس گرفت و مامانم گفت دخترم میخاد با داداشتون حرف بزنه.من هم تمام حرفامو بهش زدم و گفتم شما فرد مورد نظر من نیستی.جالب بود که حالا میگفت نه شما درای اشتباه میکنی و...من اصلا برام چاقی لاغری مهم نیست و... 2 روز بعد بازم خواهرش زنگ زد مامانم گفت نه دخترم میگه ما با هم به تفاهمی نرسیدیم.!!!
الانم فقط به فکر اینم که یکی یکی مشکلاتمو حل کنم.میخام رژیم بگیرم و چاق بشم.مطمئنم واسه اکثر اقایون اونم از نوع ایرانی این مسائل مهمه!:311:
-
سلام عزیزم..
همان طور که دوستان هم گفتند به این مسئله فقط به شکل یک تجربه نگاه کن و اصلا غصه نخور.
حالا که میخوای چاق بشی مصرف پروتوئین را باید زیاد کنی...سفیده تخم مرغ گوشت بادام زمینی ... نون تمام غلات ...سیب زمینی اب پز شده یا تو فر بپز...از خوردن کالری های مضر اجتناب کن که شامل فست فود چیپس سیب زمین سرخ کرده انواع کیک شکلات نوشابه خامه و اسنک هایی که چربی زیادی دارند چون فقط شکم میارند و هیکل را زشت می کنند. روغن هم فقط زیتون استفاده کن. خوردن قرص مولتی ویتامین یک ساعت قبل از نهار اشتها اوره.
به هر حال بعید می دونم که این موضوغ سایز سینه هات را خیلی زیاد کنه اما سعی کن با ورزش و تغذیه مناست هیکلت را بسازی. قرار نیست چاق کنی قراره متناسب بشی که مطمئن باش شدنیه !! پسرهای ایرانی قدیم ممکن بود چاق دوست داشته باشند اما پسرهای امروزی تپل هم دوست ندارند چه برسه به چاق!!! عکسی از یک مدل اینجا واست می ذارم که اعتماد به نفست را زیاد کنه و بدونی که سایز سینه روی زیبایی چندان هم اهمیت نداره. :72:
عکس را نتونستم اپلود کنم اما کلا سینه هاش در حد تخت بود و قیافه در حد صفر اما هیکلش خیلی خوب بود. ..این لینکش اگه تونستی بازش کن http://www.zara.com/
-
خوش بحالت، تو چه خوش بختی که میتونی همه این خوراکی ها رو ب امقداره زیاد و بدونه ترس از چاقی بخوری، کاش من هم مثله شما لاغر بودم و زرفیاته خوردنه این چیزا رو داشتم