[/size]کدام خواننده موسیقی پاپ دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
[/size]کدام خواننده موسیقی پاپ دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
سلام
محمد جان حالا چرا پاپ ؟!!!!!! كدوم پاپ رو ميگي (ژان پل اول - دوم - سوم و ......)
من خواننده هاي پاپ !!!!رو نمي شناسم اما از خواننده هايي كه دوست دارم برات اسم مي برم
افتخاري - اصفهاني - سراج - احسان خواجه اميري - امير كريمي - امير تاجيك - محسن چاوشي - سعيد شهروز - محسن يگانه - و يه صد نفر ديگه كه اسماشون رو الان تو ذهنم نيست در كل هر كي باب ميل من بخونه خوشم مياد از كاراش ولي
قرار نيست هر كدومشون كه خوشم بياد از صداش يا كاراش دوسش هم داشته باشم !!!
اما از لحاظ شخصيتي دكتر محمد اصفهاني رو بيشتر از بقيه قبول دارم .....
من توی خارجی ها انریکه و توی ایرانی ها فریدون فروغی و فرامرز اصلانی کوروش یغمایی
کدام خواننده خارجی ایرانی دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
من که فرزاد فرزین
خواننده خارجی کریس دبرگ خواننده ایرانی گروه اریان بنیامین حمید عسگری دوست دارم موفق وشاد باشید
به به محمد جان چشمم روشن خواننده خارجي هم كه بلدي خوش به حالت خب حالا چي مي خونن ؟!!!!
خب *حاج محمد * من مي خوام به ليست بلند بالاي خوانندگان مورد علاقم موارد ديگري اضافه كنم :
عليرضا عصار - محمدرضا عيوضي - حميد عسكري - رامين - محمد نوري - آرمان - بروبچه هاي استوديو صداي تازه و....
در مورد موسيقي سنتي هم مي تونم عزيزاني مثل :
استاد محمدرضا شجريان - استاد افتخاري و سراج رو كه قبلا گفتم و چند تا پيرمرد هستند كه صداشون و چهرشون رو مي شناسم اما به علت همون فراموشي كه عرض كردم الان اسمشون تو خاطرم نيست .....
محمد جان ببين چقدر هواتو دارم و به تاپيكات پاسخ مي دم پس ديگه اينقدر نگو ..........
البته اگه مي خواي بدوني به كدوم بازيگر هم علاقه دارم چون ديگه زحمت نشه و يه تاپيك باز بشه همينجا واست ميگم "
جمشيد هاشم پور - ابوالفضل پورعرب - امين حيايي - محمدرضا فروتن - و بعضي ديگه كه بازم چهرشون يادمه اما اسمشون خير ...
خوانندگان هم زبان:شجریان،هایده،گوگوش و ابی.
خوانندگان بیگانه:کریس دیبرگ،مارک ناپفلر و پاواروتیِ خدابیامرز.
ایرانی: شهرام ناظری، افتخاری، اصفهانی، شادمهر، یگانه، چاووشی، امید عامری
خارجی:::::::::::::::::::: زیاد خوشم نمیاد
اگه قرار باشه چیزی گوش بدم اول سنتی رو انتخاب میکنم!افتخاری،سراج،شجریان
بعدشم پاپ خودمون!اصفهانی،خواجه امیری،زمان،لهراسبی(حس غریب ستاره)و...(همه اونایی که دوپس دوپس زیادی ندارن!!!!)
محلی هام که نگو!اولش مال خودمون،بعدشم بختیاری
ولی کلا زیاد اهل ... نیستم!
حاج محمد!هوای عرفات از سرت نره!!!
موفق و مومن باشید.
اینگاراینجا خیلی بحث مردونه شده...یعنی همش آقایون میگن...من خودم فقط ازیک خواننده خوشم میاد..یک خواننده ی بسیارخوش صدای عرب....وملکه ی زیبایی ها...نانسی عجرم...من به همراه دوستانم درفروم نانسی عجرم خیلی نانسی رادوست داریم....ماجز طرفداران نانسی عجرم هستیم...یک فروم هم داریم که مثل فروم شما....که اونجا همه مثل خواهروبرادر هستند...همه باهم زندگی میکنند....ویک نفرراخیلی دوستش دارند..اونم نانسی عجرمه...
ONLY NANCY AJRAM.........ONLY NANCY
راستی دوستانی که دوست دارن فقط یکبارفروم ماروازنزدیک ببینن آدرسشوبراشون میزارم...بایک عضویت ساده درفروم نانسی عجرم...راحت میشه بادوستان زیادی حرف زد...واقعا که همشون عالین....هم نانسی ..هم عضوهای فروم نانسی عجرم....خب اینم آدرس فروم..شمامیتونید به اونجاتشریف ببرید وعضوبشید..خیلی ساده هست....ومحیط دوستانه ی فروم ماروازنزدیک ببینید...به امیددیدار......
http://www.forum.nancyajramnews.com
تبليغ رو مي تونيد در معرفي سايت انجام بديد خانم نانسي عجرم !!!!
خواننده نانسی عجرم خواننده عالی وزییا نمونه است موفق وشاد باشید
من همایون دوست دارم. همون شعرشو که واسه مادر میخونه
خواننده مورد علاقه کریس د برگ گروه اریان بنیامین حمید عسگری خواننده محسن چاوشی اندی شادمهر گوگوش لیلافروهر مهرداد ابی موفق وشاد باشید
سلام:72:
من خیلی خوش سلیقم و به این خاطرم از:
محسن یگانه-چاوشی-افتخاری-اصفهانی-عسکری-شکیلا-امید-سعیدپورسعید- فریدون و معین و ...
وخلاصه هر کی که غمگین بخونه و هر چی که غمگین باشه و دامبال و دیمبول نداشته باشه و رو اعصاب آدم راه نره خوشم میاد.....
برام دست نمی زنید؟
اشکال نداره خودم برای خودم دست می زنم:73::73:
منم فريدون ، چاوشي ،محمد اصفهاني ، رضا صادقي ، شادمهر
و بيشتر صداي خوانندگان عرب رو دوست دارم
مثل عمرو دياب ، سميره سعيد ، حيفا وحبي ، اساله ، ديانا هايك و .....
ايراني : سياوش قميشي . ابي . عشقانه هاي معين و گوگوش ( قديمي) ...
خارجي : بريدني اسپيرز ، انريكه ، بيس هانتر و ...
ايرانی سنتی : شجريان - سراج - مختاباد -افتخاری
ايرانی پاپ : احسان خواجه اميری - صادقی -
اصفهانی رو هم خوشم مياد .
سلام ، ایرانی :
علی عبدالمالکی ، خواجه امیری ، شادمهر ، حمید عسگری ، اصفهانی
خارجی هم اصلا خوشم نمیاد .
خوانساری - زندوکیل - گلپایگانی - مرضیه - دلکش -اصفهانی - بهرام حصیری - ابی - داریوش - هایده - مهستی - حمیرا -
گروه اریان کریس دی برگ حمید عسگری احسان خواجه امیری بنیامین خواننده دوست دارم
ایرانی قدیمی: بتی-تورج-نلی-فرهاد- فریدون فروغی-عهدیه-دلکش-شهریار قنبری-کوروش یغمایی-ستار-هایده
سنتی:مختاباد-کیخسرو پرو ناظری-مامک خادم-شجریان مخصوصا آهنگ "صیاد"-شکیلا
سبک جدید:بروبچز-کاوه یغمایی-قمیشی-سندی-شادمهر-آرش-چاوشی-نامجو-سام اسدی-وران-سیروان-black cats
خارجی:لینکین پارک-کریس دبرگ-متالیکا-آنستازیا-اونا سنس-مریلین منسون-ادنان-شکیرا-کریستینا آگلریا-بریتنی-اروز رامازوتی-لاین ریشتی-Dj aligeitor
در کل آدم قانعی هستم هر جور آهنگی از هر کسی بگید گوش می کنم حتی آهنگهای "ساسی مانکن" رو هم ولی فقط یه بار نه بیشتر گوش می کنم
ایرانی:ابی، هایده، گوگوش و محمد نوری
خارجی: کریس دی برگ
سیاوش قمیشی...ابی....معین...شادمهر
راستی حبیب رو از قلم انداختم که هم آهنگهای قدیمیش و هم آهنگهای جدیدش عالیه
سلام من خواننده دوست دارم کریس دی برگ علی پهلوان گروه اریان حمید عسگری بنیامین دوست دارم خواننده مورد علاقه من است
موسیقیه کلاسیک بی کلام پس
چی؟؟؟؟
منم به خاطر دوست مهربانمون محمد ابراهيمي نظر خودم رو ميگم
محمد جان پرسيدن : کدام خواننده موسیقی پاپ دوست دارید نام ببرید
والله خدمتت عرض كنم كه من خواننده جماعت رو دوست ندارم ولي اگه منظورتون اينه كه از صدا وآهنگاي كدوم خواننده پاپ خوشت مياد من به ترتيب اسم مي برم :
سياوش قميشي - محسن چاوشي - آرمان - اشكان سالار - لهراسبي - و ...
از خوانندگان موسيقي اصيل و سنتي هم غافل نشيم :
جناب استاد شجريان - استاد افتخاري - آقاي سراج - دكتر اصفهاني و چند تا از اين استادان و پيرمردان شريفمون كه الان اسماشون تو خاطرم نيست
سلام
نمی دونم چرا اسمی از اقای رضا صادقی ندیدم
درکنار همه اسامی ذکر شده که واقعا همه در نوع خود بی نظیرن... منم از صدا و ترانه های اقایون صادقی چاوشی خواجه امیری قمیشی لهراسبی و خانم ها هایده و گوگوش واقعا لذت میبرم ...
...همیشه پر از احساس زلال باشید...
سلام به همگي
ايراني از حبيب ، فرامرز اصلاني ، شجريان پدر و پسر ، فرزاد فرزين ، ستار، احسان خواجه اميري ، افتخاري ، خدابيامرز عبداللهي ،هايده
فرنگي از مدونا ، مايكل جاكسون ، پاواروتي ، كريس دبرگ، علي كمبل ، و البته خيلي هاي ديگه كه اسمشون يادم نمي آيد الان ولي ايراني ها رو ترجيح مي دم مخصوص مجيد اخشابي سرور
من گروه اریان کریس دی برگ بنیامین حمید عسگری
بهترین خواننده گروه اریان کریس دی برگ احسان خواجه امیری علی لهراسبی حمید عسگری
سلام آقای ابراهیمی یعنی فقط نام ببریم یا اینکه شما زحمت گذاشتنش رو می کشید؟
من جهان رو دوست دارم اون آلبوم جدیدش هست. عشقمو پس می گیرم ....
سعید پورسعید هم خیلی خوبه!!!
هر موسیقی ای که غمگین باشه و معنی دار و آرامش بخش با هرخواننده ای !! فرقی نمی کنه!!
ممنون:72::72::72::73:
گروه اریان بنیامین حمید عسگری کریس دی برگ
خواننده موسيقي پاپ گروه اريان كريس دي برگ بنيامين احسان خواجه اميري حميد عسگري رضا صادقي محسن يگانه علي لهراسبي
سلام كريس دي برگ گروه اريان بنيامين علي لهراسبي حميد عسگري
گروه اریان بنیامین علیرضا قربانی کریس دی برگ حمید عسگری علی لهراسبی
خواننده مورد علاقه من گروه اریان بنیامین کریس دی برگ
امید،هایده،مهستی