چگونه و در كدامين گروه اجتماعي خود را جهت ازدواج به ديگران بشناسانم؟؟
سلام من دختري هستم ٣٢ ساله با شرايط نسبتا خوب جهت ازدواج (ظاهر-اخلاق-تحصيلات) با مشكلي كه مواجه شدم اينه كه بدون اينكه سطح توقعات بالايي از يك هم[/size]سر ايده ال داشته باشم اما خواستگار مناسبي ندارم و در محيط اطرافم هم اون فرد مناسب رو پيدا نمي كنم ٠ البته مشكل بزرگي كه وجود داره اينه كه خانواده ما روابط اجتماعي ضعيفي دارن و تقريبا با كسي در ارتباط نيستند و من تنها تماسم با ادمهاي خارج از خانه تنها به محيط كارم محدود شده و در انجا هم تاكنون فرد مناسبي با حداقل شرايط مناسب وجود نداشته٠ كلا ادمي هستم كه كمتر ارتباطات بيرون از منزل دارم اما دلم ميخواد كه خودم را به ديگران بشناسانم اما نمي دانم در شرايط فعلي جامعه ام كجا و در كدام گروه خودم را به عنوان يك مورد ازدواج مطرح كنم و به ديگران بشناسانم٠و كلا اين گروه ها كجاست؟ چون ميدانم حتما مردهايي هم هستند كه بدنبال همسر مناسب خود هستند اما انها چگونه منو بيابند؟ لطفا راهنماييم كنيد٠ ممنون
RE: چگونه و در كدامين گروه اجتماعي خود را جهت ازدواج به ديگران بشناسانم؟؟
سلام
به تالار همدردی خوش آمدید.
40 موضوع موثر در پیدا کردن شوهر ؟!
کتاب :انواع عشق
نوشته ی: الکساندر اویلا
ترجمه ی : فرشید قهرمانی
سلام دوست عزیز
نظر شخصی من این هست که همه چی در زمان مناسب خودش اتفاق میفته و با توجه به مشخصاتی که اعلام کردی حتماَ گزینه مناسبی پیدا می کنی . ادامه تحصیل و بودن تو محیط های آموزشی ، گسترده کردن روابط اجتماعی با دوستان و همکاران ، شرکت تو سمینارهای آموزشی ، یا حتی مجالس فامیلی راههایی هستند که به نظر من می رسند . به امید موفقیت شما :43:
اصلا توی سایت های همسریابی و چت و فیسبوک دنبال همسر نگردید
به نظرم شرکت در گروهای ورزشی مثل کوهنوردی, انجمن ها نجوم,انجمن های حفاظت از محیط زیست یا جانوران...اینجور گروهها فعالیتها و گرده همایی ها و اردوهایی دارند که اکثرا هم مختلط هست!:cool:
ضمنا این تنها مشکل شما نیست و سن ازدواج بالا رفته...
باشگاه ورزشی هم جای مناسبیه هاااااااا :310::227:
سلام دوست عزیر
برای شروع کتاب "عشق را بجویید تا بیابید " نوشته باربارا دی انجلیس، ترجمه هادی ابراهیمی را بگیرید وبخونید.
نگاهی هم به این لینک بندازید
http://www.hamdardi.net/thread-20685.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا خانوم
باشگاه ورزشی هم جای مناسبیه هاااااااا :310::227:
باشگاه ورزشي مختلط مثلا كجا؟
با نظر آقای mehrdad_m موافقم...من دو تا دوست دارم که از طریق گروههای کوه نوردی و دوچرخه سواری کیس مناسبشون را پیدا کردن و الانم خیلی خوشبختن چون هر دوتاشون به خاطر علاقه رفتن سمت این گروهها و الان علایق یکسانی با همسرشون دارن:310:
خوب مشکل شما اینه که همه زندگیتونو فقط محدود به کارتون کردین
کلاس زبان برین...کلاس ورزشی...اینا هم به ادم روحیه میده و روابطشو قوی میکنه هم احتمال اشنا شدن با افراد جدید را بیشتر میکنه
حتی همون باشگاه ورزشی هم که دوستمون گفتن بی راه نگفتن همش که نباید خود پسرها باشن تا شمارا ببینن و بپسندن معمولا مامان و خواهرها هم خیلی توجهشون به دخترها خوب زود جلب میشه و واسه پسر و برادرشون در نظر میگیرن
باشگاه ورزشی مختلط که نداریم عزیز جان.اینجا ایرانه ها.اگه داشتیم که همه ورزش دوست میشدند و طرفدار سلامتی:311:
منظورم اینه تو باشگاه ها خانوم های مختلف هستند معمولا خیلی پیش میاد کیس معرفی میکنن:324:
خوب دوستان ديگه چه ايده هايي رو پيشنهاد مي كنيد؟ چون اينجا ايرانه واقعا بايد براي اين مكانها جهت اشنايي دختر و پسر بايد پرس و جو كرد٠ از سمينارها بگيد از گروههاي اجتماعي ادبي كه ميشناسيد از جلسات مختلف ٠٠٠٠ البته من تهران زندگي نمي كنم و واسه همين شايد فراواني اين گروه ها كمتر باشه٠ ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد به من بگيد٠
سلام دوست عزیز
باید عرض کنم، با شگاه مختلط وجود داره، بعضی ورزشها، حتی رقابتها و مسابقاتشون هم مشترک هست
مثل، قایقرانی، انواع رشته های سوارکاری، برخی جاها تیر و کمان، پینت بال، دوجرخه سواری، کارتینگ، کوهنوردی،
باز هم هست ولی الان حضور ذهن ندارم، خودم تقریبا همشو امتحان کردم ولی هیچ وقت حس نکردم مکانی هست برای شوهر یابی، از این به بعد با این دید میرم جلو:227:
یه بار با یه نفر تو یک شبه شعر آشنا شدم، البته یه هفته بیشتر طول نکشید و فهمیدم شکاک و بد دله و قبل از علاقمندی کاتش کردم،
عضویت در انجمنهای علمی و نقش فعال داشتن هم خوبه، ولی دیر بازده هست، اکثرا خودشون یه سر و صاحب دارن
اما فکر میکنم هیچ چیز مثله، برگزاری مهمونی جواب نمیده، مخصوصا مهمونیهای زنانه، چون خانمها سرشون درد میکنه برای معرفی کردن افراد به هم، آخه دنباله ثوابن
خاله من برای پسرش بیش از هزار جا خاستگاری رفت، پسرش نپسندید، آخرش دست به دامنه فردی شد که بهشون میگن دلاله و خانواده ها شرایط فرزند، موقعیتشون و کیس مورد دلخواه رو میگن، و این افراد هم معرفی میکنن، در صورت ازدواج پول میگیرن
البته مساله شوهر یابی به خود فرد بر میگرده، اگر در هر جایی، مکانی، جلسه علمی یا فرهنگی یا .... کسی را دیدین و پسندیدین، بیکارنشینین تا طرف شما بیاد، شما جلو برین، سوال بکنین، لبخندی بزنین، یه جوری نشون بدین که مورد تمجیدتون هست البته اصلا منظورم این نیست که خدای نکرده جلف باشین یا کاری یا حرفی خارج از اصول و پایندیهاتون بزنین
آرزوی خوشبختی میکنم براتون
روی کلاس های مذهبی، قرآنی و مساجد هم فکر کنید البته اگر دنبال مورد مذهبی هستین
البته مساله شوهر یابی به خود فرد بر میگرده، اگر در هر جایی، مکانی، جلسه علمی یا فرهنگی یا .... کسی را دیدین و پسندیدین، بیکارنشینین تا طرف شما بیاد، شما جلو برین، سوال بکنین، لبخندی بزنین، یه جوری نشون بدین که مورد تمجیدتون هست البته اصلا منظورم این نیست که خدای نکرده جلف باشین یا کاری یا حرفی خارج از اصول و پایندیهاتون بزنین
آرزوی خوشبختی میکنم براتون
سلام.
ببخشید ولی با این پیشنهاد تو این زمونه ای که خانمها پسرهاشون دو دستی میچسبن که دخترها اغفالشون نکنن اینجور رفتارها بعدها باعث سرکوفت نمیشه؟
شرایط عضویت در این گروه ها چیه؟در هفته چقدر وقت می گیره؟حق عضویت چقدره؟معمولن تعداد نفرات گروه چندتاست؟
شرکت در گردهمایی ها اجباریه؟
بهار عزیز
سلام
منظور از حرفهام، به گونه ای ابراز وجود بود، مثلا در یه مجلس بحث یا علمی، طرح یک سوال کردن در همون باب، در شبه شعر، در بحثهای انتقادی شرکت کردن، خلاصه به فراخور مجلس، جوری ابراز وجود کردن
دیگه این دوره زمانه آقایان خانمهای پاک، با ادب و برونگرا و جسور را میپسندن البته اکثرشون و عزیزم فک نمیکنی دیگه زمونه خیلی حرفها گذشته، دیگه خود جوونها دارند برای ازدواجشون تصمیم میگیرن، و فکر نمیکنی جمله آخرت کمی قدیمی هست؟
جناب آقای فرهنگ
این گروهها بسته به علایق فردی تعیین میشه، مثلا اگر ذوق شعر دارین، شرکت در یک شب شعر، اگر علاقه به ورزشه گروهی دارین ، عضویت در گروههای کوهنوردی، اگر علاقه به سفر دارین، عضو دائم شدن این تورهای یک روزه، که هم لذت ببرین از عضویتش و هم با افراد بیشتری روبرو خواهین شد، چون بر مبنای علاقه وارد گروه میشین خوب به مراتب شانس پیدا کردن یه همفکر که علاقه های مشابه داره بیشتر میشه
شرکت در این گروهها در وقت آزاد شما صورت میگیره و اکثرا هزینهای نداره، مگه گروههایی که لازمش صرف پول هست، مثل شرکت در تور یک روزه
راستش منم مشکل شما رو دارم باشگاه هم رفتم افاقه نکرده اما میتونید دیدتون رو نسبت به این قضیه عوض کنین این طوری حداقل اعصابتون راحت میشه حتما به آدرس زیر سر بزنید واقعا مطالب مفیدی داره که من استفاده کردم.
http://gisgolabetoon.blogfa.com/cat-1.aspx
blue_sky سلام
ضمن تاکید به خواندن دوباره پست آنی عزیز پیشنهاد دارم سطح ارتباط اجتماعیتو بالا ببر
سعی کن از راه درست و اخلاقی پیش بری
فرهنگسرا ها هم معمولا جای مناسبی برای شرکت در گروه ها هست
موفق باشی:72: