salam khastegari daram ke pishnehadesh ine ke qabl az aqde da'em ye modati aqde movaqat konim baraye ashnayi o ertebate bishtar,
nazaretoon chie?
نمایش نسخه قابل چاپ
salam khastegari daram ke pishnehadesh ine ke qabl az aqde da'em ye modati aqde movaqat konim baraye ashnayi o ertebate bishtar,
nazaretoon chie?
سلام
فکر کنم بهتر باشه فارسی تایپ کنی تا خوندنش راحت تر باشه.
این کاملا بستگی به فرهنگ خودتون داره... و اینکه عقد موقت را تا چه حد محدود کنید.
مثلا تو فرهنگ شهر من عقد موقت رو نمی پسندن. ولی شما باید شرایط خانواده و عرف خودتون رو بسنجی.
این آقا آدم خیلی مذهبی هستن که می خوان موقتا عقد کنن؟
توی موارد کلی با هم به تفاهم رسیدین؟
به نظرتون چرا فکر میکنن برای آشنایی بیشتر باید محرم باشین؟
مهسا عزیز:72:
به همدردی خوش امدی ، لطفاً
اولا فارسی بنویس.
ثانیا از سن و تحصیلات خودتت و خواستگارت بنویس و نحوه آشنایی و مدت آشنایی تون.
ثالثا با توجه به تاپیکهایی که قبلا در این سایت بیان شده بیشتر ازدواج موقت یک ابزار سو استفاده بوده تا یک ابزار کار آمد.
شناخت و آشنایی طرفین از یکدیگر اگر با آگاهی خانواده ها و زیر نظر آنها باشد هیچ نیازی به عقد موقت ندارد.
مگر قرار است چه رفتار و منشی در این مدت انجام گردد که نیاز به محرمیت داشته باشد جز مشاهده ظاهر که آن
هم در جلسات و معاشرتهای خانوادگی واضح و اشکار است و اگر هردو نفر مراحل شناخت را کامل طی کنند
جزئیات به نظر من نیاز به بررسی و عقد موقت ندارد در مرحله نهایی و پس از شناخت کامل مبنا بر اعتماد شما به ایشان و بالعکس می باشد.
موفق باشید.:72:
عزیزم ابدا اینکارو نکن چون بدبخت میشی..یه چرخی تو تالار بزن و ببین دختراییکه از روی سادگی و از ترس از دست دادن پسر مورد علاقشون حاضر شدن اینکارو بکنن به چه سرنوشتی دچار شدن.
همشون الان پشیمونن و نمیدونم چجوری اشتباهشون رو جبران کنن.
بعضی آقایون اینکارو میکنن تا دختر رو بندازن تو پروسه احساسات بعدش ازش سوء استفاده کنن و دختره بیوفته دنبالشونو اونا جا خالی بدن.
کسیکه تو رو میخواد اول با بابات صحبت کنه و اجازه بگیره که با هم آشنا بشین..نه یواشکیو مخفی..فوقش از هم خوشتون نمیاد و با هم تفاهم ندارین..اگر با هم تفاهم اولیه داشتین رسمی بیاد خواستگاری و بقیه مراحل
خودتونو تو چاه نندازیم دختر گل..یادت نره یه چرخی تو همین تالار بزن
سلام. خانوادتون بااین قضیه مشکلی ندارن؟ آخه آشنایی قبل از ازدواج که دیگه نیازی به محرمیت نداره. معمولا خانواده ها(مخصوصا بعضی از مذهبی ها که دختر و پسرها مقید هستند) قبل از عقد دائم، اجازه محرمیت نمی دن که رفتار دو نفر محدود باشه. به نظر من که این محرمیت لزومی نداره و شما می تونید بدون محرمیت هم همدیگه رو بشناسید. حالا این، فقط یه پیشنهاد بوده یا شرط ؟
خانواده ایشون مشکلی با این مسئله ندارن ولی به نظر خانواده من چندان وجهه جالبی نداره، مخصوصا که اصلیت هردومون شهر به نسبت کوچیکیه
مذهبی هستن ولی نه متعصب/ توی موارد کلی هم به نتیجه رسیدیم
ایشون می گن برای شناخت بیشتر افکار و احساسات و روابط و رفتارها این راه بستر مناسبیه
من 19 سالمه و دانشجوی سال سوم و ایشون هم ارشدشون رو تموم کردن و برای دکترا می خوان اقدام کنن
چند سال پیش تو یه محیط کاری با هم آشنا شدیم و ارتباطامون هم در همون قالب بود
بعد از دو سه سال ایشون پیشنهاد دادن ،
ما مراحل اول آشنایی رو گذروندیم نزدیک به یک سال از پیشنهادشون می گذره و خانواده ها هم در جریانند و با هم چند جلسه صحبت کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سلام دوست عزیز به همدردی خوش اومدی.
عقد موقت برای شرایط خاص و ضروریه.یعنی زمانی که ترس ازبه گناه افتادن وجود داره اما الان نیازی به اینکار نیست.همونطور که سنجاب عزیز گفت چه موردی رو میخوان با صیغه بشناسن که بدون صیغه نمیشه.
اگه قبول کنید خواه ناخواه رابطتون بیشتر ازقبل صمیمی میشه و احتمال اینکه بیفتید تو فاز احساسی زیاده.که این باعث میشه از روند صحیح خواستگاری و شناخت که باید به دور از احساس زیاد باشه فاصله بگیرید.
ممکنه بعد این مدت اقا ازتصمیمش منصرف بشه اما با توجه به رابطه احساسی بوجود اومده شما ضربه بیشتری میخورید.
اگر هم به رابطه جسمانی کشیده بشه حتی در حد گرفتن دست و ... وابستگی بیشتر هم میشه.
ممکنه اون اقا به شک بیفته که ایا دختریه که با هر خواستگاری صیغه میشه؟
و باز ممکنه رابطتون ازاینم بیشتر بشه که دیگه عواقبشو خودت بهتر میدونی.
تو این تالار داشتیم کسی صیغه موقت شد تا یکی دو ماه بعد عقد کنن اما اون اقا نامزدشو مجبور به رابطه جنسی کرد.و این تموم تازگی یه دخترو برای مرد ازبین میبره.
هر چند اون دختر بخاطر اخلاق نامزدش نامزدیشو بهم زد.
یه موضوع دیگه هم اینه که شما به شک میفتی که تا حالا چندتا دختر صیغه کرده؟چه روابطی باشون داشته؟و....
پس اینکار برات حسنی نداره.به نظر خونوادت احترام بذار و قبول نکن.
(نکنه یه وقت احیانا شرایط تحصیلیشون وسوست کنه)
موفق باشی
آخه مسئله به قول شما "شیادی" و اینا نیس
ایشون فرد محترمی هستن، و تا جایی که من شناختمشون تو تصمیمشون محکم هستن چون 1 سال برای پیشنهاد دادن صبر کردن(برای اینکه من به شرایط مناسب سنی و موقعیتی برسم و هم خودشون) و تو طول یک سال بعد پیشنهادشون برنامه هاشون رو بابت ازدواج تغییر دادن (موقعی که پیشنهاد دادن قصد داشتن برن خارج از کشور ادامه تحصیل بدن اما با شرطی که من گذاشتم از بورسیه شون موقتا صرف نظر کردن و مشغول به کار شدند)
سلام
مهسا جان این موضوع باعث می شه روند آشنایی از حالت درستش خارج شه .
نا خود اگاه این محرمیت ی تغییراتی تو روابط شما ایجاد می کنه..چون دیگه اون حس می کنید محرم شدید
احتمالا ایشون انتظاراتی دارن و همون جوری که دوستان هم گفتن برای شناخت بیشتر هیج نیازی به محرم شدن نیست
شما همین چیزها رو براش توضیح بده
حالا یک درصد اگر شرایطی وجود داشت که ادم لازم بود حتما عقد موقت کنه باز اونهم یک سری شرایط داره یعنی محدودیت میشه براش گذاشت میشه این محرم بودن فقط در حد صحبت و اینها باشه
البته شما اصلا زیر بار نریا ....اصلا قبول نکن .هرچه قدر هم گفت که فقط برای شناخته تو باور نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
لطفا جواب اين سوال رو بده . براي ما هم ندادي بشين و منطقي براي خودت جواب بده
با عرض سلام به شما خواهرم مهسا خانوم
عقد موقت را ما نمي توانيم كاملا رد كنيم و مي تواند در مراحل ازدواج جائي داشته باشد كه اشاره مي كنم ، اما در موردي كه شما فرموديد براي شناخت ، هرگز پيشنهاد نمي شه ، خود ايجاد محرميت ، خواهي يا نخواهي زمينه اي ورود احساسات است ، و هر وقت احساسات در فرايند شناخت دخيل گردد مطمئن باشيد چشم و گوش انسان را مي بندد و فقط به ظواهر پرداخته مي شود ... و آنچه نبايد پيش آيد ، پيش خواهد آمد ...
اما جايگاه عقد موقت زماني است كه شناخت صورت گرفته و ...... همه كارها شده ،
حال براي عقد دائم برنامه ميريزند و مي خواهند بروند خريد و سائر برنامه ها ، براي اينكه راحت بتوانند به خريد و سائر برنامه ريزي ها برسند ، و براي اينكه خدائي ناكرده گناهي صورت نگيرد و يا عروس و داماد بتوانند دست هم رو بگيرند و به خريد بروند و ... :310::310: پيشنهاد مي شود آنهم به صورت بسيار كوتاه و با آگاهي خانواده هاي هر دوطرف و در حضور ديگران ، ولي در غير اينصورت هرگز و هرگز پيشنهاد نمي شود ....
پس هرگز قبول نكنيد و اگر اصرار كردند ايشان بر اين مورد ، بدانيد مسئله ديگري در كار است ...
به اميد موفقيت شما
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
میشه بگید به چه نتیجه ای می خواهید برسید که بدون ازدواج موقت نمیشه؟!
به نظر من صحبتهاتون بوی احساسی شدن میده که با توجه به سن وسالتون و شرایط آقا طبیعی است؟!
و احتمالا نگران هستی که اگه بگی نه ایشون را ازدست بدی ولی این را بدان و مطمئن باش
اگه حالا بره هزار بار بهتر از اینه که بعد از صیغه موقت بره؟!؟!
خب الان صحبتای همه ی دوستان بر اساس وجهه اجتماعی و عرفی این مسئله ست. شاید چون تو جامعه جا نیفتاده، ولی این رو هم در نظر بگیرید که ما تو مسائل اصلی به توافق رسیدیم و صحبتامون رو کردیم. و اطمینان های لازم و اولیه رو از همدیگه به دست آوردیم ، همونطور که گفتم نزدیک به یک سال هست که با اطلاع خونواده ها در ارتباط هستیم (به صورت اینترنتی ، تلفنی و جلسات خونوادگی)
ولی اینکه اومدم این سوال رو تو اینجا مطرح کردم برای شنیدن نظرات دیگران و درست تصمیم گرفتنه چون خودم داشتم با خودم فکر می کردم که این شناخت رو خب از اونجا که ما تقریبا به توافق رسیدیم میشه همون با عقد دائم و دوره نامزدی به دست آورد!
خوب عزیزم کسی که نمی گه اون شیاده ولی تو باید محتاط باشی
ببین اصلا اون اقا رو ول کن .رو خودت هم تاثیر می زاره روت وقتی حس می کنی با یک نفر محرم شدی حست نسبت بهش عوض میشه
اصلا نمی تونی درست فکر کنی
فکر می کنی دیگه همه چیز تموم شده
یادت می ره فقط می خواستین بیشتر هم دیگه رو بشناسید
و محبتش تو دلت چند برابر میشه.اینا ی حس نا خود اگاهه که تو ادم به وجود می اد. و نمی زاره ادم منطقی باشه.
بعدش مهسا مثلا شما صیغه محرمیت خوندید بعدش نشد که باهم ازدواج کنید یعنی تو مرحله شناخت فهمیدید که به درد هم نمی خوردید...اصلا هیچ اتفاق خاصی هم بینتون نیفتاد حتی دست همم نگرفتید ولی این تو ذهن تو می مونه ..و میشه ی موضوع اذیت کننده که زجرت می ده ...در حالی که اگر ی خواستگار عادی بهم بخوره انقدر اذیتت نمی کنه .
من نگران از دست دادنشون نیستم چون اولا تو این مدت از بابت راسخ بودنشون تو تصمیم مطمئن شدم ،دوما حتی اگه ایشون بخوان به خاطر این مسئله به فرض منصرف شن بازم من چیزیو از دست ندادم چون عجله ای واسه ازدواج ندارم،
اینکه می فرمایید احساسی تصمیم گیری می کنم رو قبول ندارم، چون اگر قرار بود احساسی عمل کنم تا الان به چندین نفر دیگه که به شکل احساسی و غیر منطقی پیشنهاد دادن باید حداقل فکر می کردم!
شناخت دوره نامزدی بدون عقد موقت کافیه..بقیش به مهارتهای طرفین تو زندگی مشترک برمیگرده و بلوغ شخصیتیشون.
برای شناخت بهتر میتونید به مشاور مراجعه کنید یا ترتیب یه سفر خونوادگی رو بدید.
موفق باشی
از دوستانی که تازه این تاپیک رو می خونن و میخوان پاسخ بدن خواهش می کنم لطفا همه پست هایی که من نوشتم رو بخونن بعد پاسخ بدن
ممنونم
اگر به پست قبلي من رجوع كنيد مسلئه شرعي اون رو من براتون گفتم كه در مراحل ازدواج ، ازدواج موقت براي كجا پايه گذاري شده ، پس دستور شرع هم همون است كه بيان كردم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
مطمئن باشيد اينجا كسي به شما اين پيشنهاد را نخواهد داد كه با محرميت به شناخت بيشتري برسيد ... چون فقط شما ضربه مي خوريد و بس ، هر چند طرف مقابلتان فرد مذهبي و مقيدي باشد ،
حرف اين نيست كه طرف مقابلتان مشكلي دارد ، حرف اين است كه شما مي خواهيد به شناخت برسيد و از نظر همه دوستان ، اين ايجاد محرميت مانعي بزرگ است براي شناخت ...
فرموديد :
اینکه می فرمایید احساسی تصمیم گیری می کنم رو قبول ندارم، چون اگر قرار بود احساسی عمل کنم تا الان به چندین نفر دیگه که به شکل احساسی و غیر منطقی پیشنهاد دادن باید حداقل فکر می کردم!
ما نمي گوئيم احساسي عمل مي كنيد ، حرف اين است كه ايجاد محرميت مانعي ست براي شناخت بهتر روحيات ، زماني يك شناخت كامل ميشه كه از همه روحيات طرف باخبر بشيد و اصلا خود نامحرم بودن يك محك بزرگ است براي شناخت و آن اينكه اون فرد تا زماني كه نامحرم است ، هرگز به خود اجازه نده وارد حريمي شود كه شرع ممنوع كرده ... و اين نامحرم بودن بايد تا زمان قطعي شدن ازدواج دائم ادامه داشته باشد ...
بله زماني كه همه چيز قطعي قطعي گرديد ، آنوقت با توجه به پست قبلي ، مجوزي براي ازدواج موقت صادر مي گردد ... اگر همه چيز قطعي شده ، با شرائط مذكور در پست قبلي ازدواج موقت كنيد ...
اگر قانع نشديد سوال كنيد تا انشالله جواب دهيم ...
با آرزوي موفقيت براي شما خواهرم :72::72::72:
ممنون از پاسختوننقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بي نشان
متوجه بحثتون هستم، همونطور که تو پست های قبلی هم توضیح دادم تقریبا راجع به تصمیمون به اطمینان رسیدیم، و خب قراره این هفته خونواده ها راجع به ادامه روال و مراسم صحبت کنن + یه سری مسائل جانبی و شرایط
یک سال هست که یه ارتباط رسمی با یه قالب مناسب و با اطلاع خونواده ها داریم
ایشون نظرشون اینه که برای شناخت جزئیات روحی رفتاری و همچنین ارتباط و رفت و آمد با دوستان و خانواده طرفین بهتره از این راه عمل بشه چون هر ارتباطی یه ظرفیتی داره که این نوع شناخت تو ارتباط رسمی فعلی ما نمی گنجه!
ولی خب من باز مرددم که خب اگه مسئله ادامه شناخت در همون راستای صحبتهای قبلی مونه که خب بدون عقد هم میشه به دست آورد اما اگه نه مسئله تلطیف روابط و شناخت جزئیاته که همون دوران نامزدی در عقد دائم به نظر مناسبه!
پشت نوشته هات درایتی بیش از یک دختر 19 ساله هست. بهت تبریک می گم.
با توجه به سه سال شناخت قبلی و یک سال شناخت با نظارت خانواده ها، مساله صیغه فقط می تونه برای محرمیت تماس جسمی و فاز عاطفی احساسی قضیه مطرح بشه.
اگر شما صیغه موقت را قبول کردید و ایشون این قسمت را هم چک کردند و منصرف شدند چی؟ پذیرشش براتون راحته؟ می تونید احساس و عواطف و جسمتون را در این رابطه بذارید و اگر آقا به هر دلیلی منصرف شدند راحت قبول کنید؟
اگر هر دو از همه چیز مطمئن هستید چرا عقد موقت؟ چرا عقد دایم نمی کنید؟
پس هنوز جاهایی را برای بررسی دارید و هنوز احتمال رد شدن از هر یک از طرفین هست. آیا آمادگی و توانایی پذیرش منتفی شدن مساله را بعد از عقد موقت دارید؟
دقيقا نظر شما درسته كه : براي تلطيف روابط و شناخت جزئيات و دخالت دادن احساسات تا حدودي در روابط ، و حتي شناخت جزئيات روحيات خانواده هاي يكديگر ، بهترين موقعش همان دوران عقد دائم مي باشد كه قبل از زندگي در كنار هم ، آنچه از شناخت جزئيات باقي مانده در آن فرصت انجام گيرد كه البته زمان آن هم باشد مشخص شده باشد كه بحث ديگري است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
به نظرم شما هم نظرتان مانند سائر دوستان همين است ، اگر همين است تا تايپيك را جزء به نتيجه رسيده ها اعلام كنيم و اگر جائي از بحث ابهام دارد اعلام بيان فرمائيد تا روشن گردد ...
به اميد اتخاذ بهترين تصميم از شما :72::72::72:
بله فعلا نظرم همینه و صحبتای ایشون قانعم نکرده و مایلم دوباره از خودشون بپرسم چه لزومی بر عقد موقت هست و هدفشون از این پیشنهاد چیه؟ گرچه می گن تو خانواده ایشون جا افتاده ست و چندین مورد ازدواج به این شکل داشتن، اما من هنوز مزیت عقد موقت از دیدگاه ایشون رو متوجه نشدم
ممنونم از همگی دوستان
عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی.... :-)
از دوستان باز اگه کسی نظر یا تجربه ای در این مورد داره لطفا مطرح کنه(بعد از خوندن پست های تاپیک) ، می خوام از تصمیمم مطمئن شم
یه سوال دیگه، به نظرتون این پیشنهاد از طرف خواستگارم میتونه یه پوئن منفی براشون به حساب بیاد؟ من بیشتر که فکر کردم دیدم برام قابل هضم نیس که وارد چنین رابطه ای بشم، ولی مثل اینکه برای ایشون قابل قبوله!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
بله به نظر بنده در صورتیکه ایشون دارند به صورت مستقیم و غیر مستقیم به شما میگن که شما رو برای ازدواج انتخاب نهایی کردن ولی از طرف دیگه دارند میگن صیغه کنیم، خیلی پوئن منفی محسوب میشه!.:320: ببینید همونطور که گفتید شما تا حالا هم زمان قابل توجهی رو به شناخت اختصاص دادین، بنابراین اگر شما آماده تصمیم گیری نهایی هستید ولی اون آقا برای تصمیم گیری نهاییش نیاز داره که شما رو عقد موقت کنه و مساله رو به فاز جدیدی وارد کنه و انتخاب رو به مسایل جدیدی منوط کنه؛ لازمه که به همین شفافی این رو بیان کنه و شما تصمیم بگیرید که این آقا اینقدر براتون مهم هست که باهاش صیغه کنید با در نظر گرفتن این احتمال که منجر به ازدواج نشه؟:47:
...
بنابراین این آقا اگه میگه شما انتخاب نهایی منی ولی بیا صیغه کنیم حرفش قابل قبول نیست:158: - مگر در شرایط خاص برای خونواده های خاص که مثلا قرار میگذارند یک هفته قبل از عقد دایم، صیغه کنند برای خریدها و آرایشگاه وغیره. -
من چنتا دختر میشناسم که با خواستگارشون به تفاهم رسیدند و فکر کردند دیگه همه چی اوکی و حل هست حتی خانواده هاشونم در جریان بودند.
بعد آقا پسرا همین پیشنهاد عقد موقت رو به اون خانومها دادند که بیشتر با هم آشنا بشن.خب طبیعتا کار به فاز مسائل جنسی هم کشید چون دلیل دیگه ای برای صیغه وجود نداشت.
واما بقیه داستان
معلومه که آقایون در اون لحظات خاص!!! به دختر خانوم اطمینان میدن که اون زنشون هستو اونو انتخاب کردند و 1000تا جملات عشقولانه دیگه و اینکه ما پسرها هم باید مطمئن شیم که زنمون از لحاظ جنسی گرم هست یا سرد چون این مساله برامون مهمه و مطمئن باش با اینکار دلبستگیو وابستگی بین ما بیشترم میشه و........ غیره
ولی میتونم بگم 99% این رابطه ها تموم شده و پسره بعد مدتی به بهونه های الکی رابطه رو قطع کرده و خیلی دلیل اورده این بوده که : عزیزم از این نظر اونجوریکه من میخواستم نبودی.
البته من اینو به صورت کلی برای دختران عزیزم گفتن که حواساشون جمع باشه و به هیچ بهوووونه ای گول نخورن..طرف میخواد با این بهونه ولتون کنه بذارید ولتون کنه و بره..بهتر از اینه که بیچاره بشین
سلام.
دوستان بخوبی راهنمایی لازم رو انجام دادن.من فقط 2نکته رو میخام عنوان کنم:
1- اینکه میگید این مسئله توی خانواده پسر جاافتاده وطبیعیه کار شاقی نیست. عمده مشکلات قضیه برای دختر وخانواده دختره.
2- شما که از آینده خبر ندارید این احتمال رو هم بدید که درنهایت با خواستگارتون به تفاهم نرسید.اونوقت شما تبدیل به دختری میشید که قبلا در عقدموقت کس دیگه ای بوده و مسلما در خصوص خواستگاران بعدی با مشکل مواجه میشید.درحالیکه اگه فقط یه نامزدی ساده باشه خیلی عادی ومرسوم تره.چرا بیخود وبی جهت برای خودت مشکل درست می کنی.
مطمئن باش بعنوان یه زن همچین کاری به صلاح شما نیست.
چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که خب من به ایشون میگم با این روال مخالفم و مثلا ایشون قبول می کنن،
ولی این وسط این مسئله اذیتم میکنه که به هر حال ایشون این پیشنهاد رو دادن و از نظر ایشون این روال مناسب هست!!! ولی از نظر من نه!
سلام مهسا عزیز
منم مخالفم و دلیلی برای اینکار نمیبینم
این وسط فقط شما در خطر قرار داری.اینقدر پلیدی توی جامعمون هست که نمیشه به کسی اعتماد کرد.نامزدی مشکلی نداره اما عقد موقت خیلی فرق میکنه.
خانوادتون چه نظری دارن؟
هنوز با خانواده مطرح نکردم فعلا فقط با خواهر بزرگم که متأهل هستن درمیون گذاشتم.
چون فعلا این رو به عنوان سوال با من مطرح کردن و پرسیدن که" آیا از نظر خونواده شما قابل قبوله یا بد می دونن این رو؟"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
عزیزم ببخشید اگه تند و با صراحت زیاد میگم ولی به نظر من مشکل شما این حرفا نیست، مشکل اینه که شما تا اینجاش هم برای این آدم کلی سرمایه گذاری عاطفی کردی ناخوداگاه و حتی از اینکه به خونواده ت بگی و حرفای مشابه دوستان در اینجا رو از زبون خونواده بشنوی وحشت داری.
تصور کن این سرمایه عاطفی که شما فقط یک کمی نگران شده ای که به باد برود ( هنوز نه چیزی به هم ریخته نه آن آقا پافشاری ای بر خلاف نظرتون کرده، نه...) در عرض چند روز یا هفته یا ماههای آینده، با عقد موقت و ورود فاز عاطفی و احساسی و جسمی و... به ارتباطتون این سرمایه چند برابر میشه و چه حالی خواهید شد اگه اون سرمایه چند برابر شده بخواد به باد بره؟ اگه اون آقا بخواد بهم بزنه ... میدونید باید چند وقت زمان و چقدر انرژی صرف ریکاوری روانی خودتون کنید؟... تازه اسم هم از روتون پاک نمیشه در صورتیکه توی نامزدی به هم خورده، لااقل فقط غم دل خودتونو دارین، نه غم حرف مردم و آینده نگران کننده و اینکه به خواستگار بعدیم چی بگم و نگم و...
با خانواده تون صحبت کنید. خیل مهمه خصوصا باتوجه به سنتون اونا خیلی میتونن راهنما و پشتیبان مناسبی باشند
راستی گفتید 22 سالتونه- از روی 1989 نام کاربریتون میگم- آقا 25 سالشونه؟
نه مسئله سرمایه گذاری عاطفی نیس، به قول یه بزرگی آدم تا وقتی رابطه ش با یه نفر رسمی نشده بالقوه همسر میلیون ها مرده و وقتی رابطه ش با یه نفر رسمیت پیدا می کنه تازه اونوقته که همسر بودنش در کنار یک نفر به فعلیت میرسه، نگرانی از بابت تموم شدن رابطه در این مرحله ندارم، به هر حال هر دلیل منطقی که به اندازه کافی محکم باشه می تونه منو ملزم به صرف نظر کنه و اگه قابل چشم پوشی باشه ملزم به ادامه. و خدا رو شکر اونقدر منطقی هستم که مشکلی با کنترل احساسات نداشته باشم.
و اینکه گفتم با خانواده مطرح نکردم به این معنا نیس که باهاشون مطرح نخواهم کرد، همونطور که خانواده م تا الان در جریان جزئیات صحبتای ما بودن ، در این رابطه هم باهاشون صحبت میکنم.
اینکه اینجا مطرح کردم می خواستم دیدگاه افراد که از بیرون به این مسئله نگاه می کنن و از اعضای خونواده م نیستن رو هم بدونم صرفا برای مطمئن تر شدن.
من هم نظری مشابه با نظر دوستان رو دارم ، خواستم درستی نظر خودم رو با رویکرد نفی و استدلال بررسی کنم
افرین دختر خوب که قبل از هر تصمیمی اول مشورت میگیری.:104:
فکر کنم خودتم دیگه نمیخوای به این پیشنهاد جواب مثبت بدی فقط سوالت اینه که آیا میتونی بهش اعتماد کنی بخاطر دادن این پیشنهاد؟ و آیا بازم از این موردها در زندگیش بوده یا خواهد بود با توجه به اینکه این مساله خیلی براش عادیه؟
اینها سوالهایی هست که خودت باید با شناخت بیشتری که ازش پیدا میکنی به جوابشون برسی.ما نمیدونمیم اون آقا چه اخلاقیات و روحیاتی داره.
اگر اصرار داشت که حتما باید به این پیشنهاد جواب مثبت بدی و اینو یکی از شرطهای ازدواج با شما گذاشت و تحت فشارتون قرار داد بدونید که یجای کار میلنگه و ایشون شدیدا تو فاز جنسی هستند و نمیتونن خودشونو کنترل کنند
ولی اگه گفتند باشه قبول، هر جور که تو و خانوادت راحتید و نمیخوام تورو تحت فشار قرار بدم پس آقای متشخصی هستند و شما و خانوادتون براش مهمی.
منم يه چيري بگم جديدا پسرا روي رنگ پوست يا اندام همسرشون زيادي حساس شدن من نميدونم اين حساسبت درسته يا نه اما فكر ميكنم لازمه كه زن و مرد قبل عقد رسمي بدن همو ببينن تا اگر دلخواه نبود كنسل كنن نه كه دخترو عقد كنن بعد كه خوششون نيومد با هزارتا بهونه طلاق بگيرن و دل دخترو بشكنن
یایا جان اگه اینطوره چطوره چند بارم با هم رابطه کامل جنسی برقرار کنن ببینن خوششون میاد یا نه..بعد اگه دختره دل پسره رو زد عشق و حالشم که کرده بره سراغ کیس بعدی و دوباره همین برنامه ها...نقل قول:
منم يه چيري بگم جديدا پسرا روي رنگ پوست يا اندام همسرشون زيادي حساس شدن من نميدونم اين حساسبت درسته يا نه اما فكر ميكنم لازمه كه زن و مرد قبل عقد رسمي بدن همو ببينن تا اگر دلخواه نبود كنسل كنن نه كه دخترو عقد كنن بعد كه خوششون نيومد با هزارتا بهونه طلاق بگيرن و دل دخترو بشكنن
وقتی تعهدی به اسم همسری نباشه نمیشه از پسر انتظار داشت رعایت کنه.وقتی دختر ازخودش مراقبت نمیکنه نمیشه ازپسر توقع داشت حواسشو جمع کنه.
رنگ و پوست و اندام کلیاتش از اول مشخصه مثلا اینکه پوست تیره است یا روشن یا اندامش چطوره..جزئیات هم اونقد مهم نیست که بخوان از هم طلاق بگیرن..اداب همسرداری خیلی از جزئیات رو می پوشونه.
یایا جان متاسفانه دخترای سهل الوصول (حتی اگه بخاطرعلاقه هم سمت این کارا برن) جذابیت خیلی کمتری برای مردان دارن.
رنگ پوست و اندام بهونه هایی هست که پسرا برای رها کردن دختری که باهاش هستن (دوست یا صیغه) میارن و تو زندگی مشترک مسائل مهم دیگه ای وجود داره.
و پیشنهاد می کنم افات احتمالی مشاوره رو هم بخونی دوست عزیز.
موفق باشی
بهار جان من فقط نظرمو گفتم و براي روشن شدن مسئله بهتره بگم كه من يكيو ميشناسم كه پسر اول تقاضاي صيغه داد در خواستگاري اما خانواده دختر قبول نكردن و زود مراسم عقد گرفتن اون دختر هم كمي لاغر اندام بود و پسر وقتي كامل ديده بود كلي دخترو اذيت كرد برد دكتر كلي مريضي بهش نسبت داد كه تو مشكل داشتي و زوري اومدي عقد كردي خلاصه بعد از دوماه از هم جدا شدند و مادر اون پسر خيلي قبيحانه گفته بود كه ما گفتيم صيغه كنيد پسر ما حساسه ... من اين جريانو جلو چشمم ديدم واسه همين گفتم
لطفا این کارو نکن چون جنبه منفیش از مثبتش خیلی بیشتره خصوصا واسه دختر.
من احساس میکنم محرمیت یه کلاه گذاشتن سر خودمونه به بهانه شناخت.
ما هم ازدواج کردیم همدیگه رو هم شناختیم خیلی هم راضی هستیم، محرمیت هم نداشتیم تا عقد دائم.
موضوع اینه که وقتی دختر و پسر محرم شدم مثل آتیش و پنبه میمونن و حواسشون به همه چی هست الا شناخت همدیگه چون وارد فاز عاطفی میشن.
سلام یایا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaya
آخه عزیزم همه بحث ما همینه دیگه !!!
اون پسری به چه دلیلی می خواد صیغه محرمیت بخونه ...به خاطراینکه ببینه رنگ پوست بدن اون دخترو اندام جز به جز مطابق میلش هست یا نه و با دیدن کلیات نمی تونه تصمیمش رو بگیره
این پسر اصلا قابل اعتماد هست برای ازدواج؟؟؟
به کدوم خانواده بگی از اول من به این دلیل می خوام صیغه محرمیت بخونم با دختر شما که ببینم ایا از نظر بدنی خوشم می اد ازش یا نه، قبول می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب معلومه هر عقل سلیمی باشه اون خواستگار رو رد می کنه....
مثلا همین مثالی که زدی
همون اول هم این آقا می گفت من حساسم و میخوام بدن شما رو موشکافانه ببینم بلکه مشکلی داشتید یا اصلا مطابق میل نبودیددددد
خانواده دختر چی می گفت؟می گفت چشم
بیا ببین، خوب به هم می زد دیگه و زیر بار این صیغه شدن و این خفت نمی رفت
..کدوم دختری قبول می کنه به این دلیل صیغه بشه؟
مگه اون دختر جنسه که ی پسر این جوری با این دید یعنی به این دلیل بیاد محرمیت بخونه باهاش...
پس دیدید موضوع آشنایی نیست موضوع صرفا مسائل جنسی است.
(البته من در مورد خانواده هایی که این موضوع توشون رسمه و جا افتاده و فرهنگ شون شده و به دلایل خیلی مذهبی این کار رو می کنند صحبت نمی کنما..در مورد اونایی صحبت می کنم که شامل مثال شما می شن و به دلیل حساسیتشون حتما باید......)
این پسراصلا مرد زندگی بوده مردی که به دلیل لاغر بودن زنش رو طلاق بده!!!
اولا که اندام و رنگ پوست بدون صیغه هم معلومه.
با یک لباس معمولی نیمه پوشیده هم یا حتی کاملا پوشیده هم می شه فهمید اندام به چه شکله!
در ثانی اگر واقعا قصدش همین است که رنگ پوست و اندام را ببیند، یک صیغه 10 دقیقه ای بخواند ( هر چند خودم از نوشتن این جمله خیلی خجالت می کشم و شرمنده ام ) و رنگ و اندازه را ببیند و تمام. چرا صیغه یک ماهه؟