-
دلیل انتخاب نام کاربریت چی بوده؟
سلام
وای که امروز چه ذوقی کردم وقتی دیدم هنوز پررنگم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...b55e352024.gif
نمی دونم موضوع رو در بخش درستی قرار دادم یانه؟! شرمنده نمی دونستم باید در بخش سرگرمی بذارم یا اینجا یا ...
یادش بخیر اولین باری که اومدم تالار اسامی اعضا رو یه جورایی هویت اونا می دونستم و مطابق اینکه نام کاربریشون چی هست یه تصویر ذهنی از اونا ساخته بودم!
مثلا تسوکه رو یه پسر هیکلی میدیدم یا آقای بی بی رو یه مرد مظلوم تصور میکردم (شاید به خاطر معصومیت کودک) فرشته مهربان رو شبیه فرشته مهربان پینوکیو میدیدم که نباید جلوش کار بد بد بکنم :163:
گاهی اوقات که بعضی از نامهای کاربری رو میبینم خیلی برام جالبن و با خودم فکر میکنم چرا این نام رو انتخاب کرده؟ با فکر انتخاب کرده یا همینجوری به ذهنش رسیده!
مثلا نامهایی مثل بالهای صداقت، مسافر زمان، مهاجر بی نشان، بی دل، آنی ، آویژه ، الهه خوشبختی ، شب بارونی ، اقیانوس آرام ، آفتاب همدرد ، سبکتکین، تسنیم الهی ، تماس ، تک بعدی ، دانوب ، پاییزان ، چشمک ، گفتار نیک ، مریم و بابالنگ دراز (:302:)، خودساخته و ...
خود من که خیلی با فکر انتخاب نکردم ! عجله ای یه نام گذاشتم تا زود وارد تالار شم و سؤالم رو مطرح کنم. البته نمی دونستم یه روزی دو سال بعد از اون ورود اولیه باز هم در تالار باشم :46:
می خواستم بدونم هر کدوم از اعضای محترم چرا نام کاربریشون رو انتخاب کردن و آیا اصلا دلیلی داشتند؟ و آیا نام کاربریشون معنای خاصی داره؟
به نظر خودشون نام کاربریشون به شخصیت واقعیشون نزدیک هست یا خیلی دوره؟
مرسی:72:
-
RE: دلیل انتخاب نام کاربریت چی بوده؟
سلام yasa فکر کنم باید تو قسمت سرگرمی می ذاشتی..
خوب مثلا یهو تندی نوشتی yasa؟آخه یاسا رو از چی گرفتی؟از یاس؟
از اون جایی که من نام کاربریم خیلی پیچیده و خاص است و برای همه جالبه بدونن چرا این نام رو دارم :311::311::311: اومدم ی توضیحی بدم ....
از شوخی گذشته ،همون جور که از نام کاربریم مشخصه من که نام کاربری میخواستم انتخاب کنم به تنها چیزی که فکر نمی کردم این بود که نام کاربری من چی باشه خیلی بدون فکر اولین چیزی که معمولا به ذهن ادم می رسه اسمشه. اصلا به این فکر نکردم که می تونه نشون دهنده هویتم باشه....نازنین خالی قبلا بود
نازنین انگلیسی هم قبلا بود واسه همین یدونه 1 جلوش گذاشتم..
بعد ی مدت خواستم اسمم رو عوض کنم مثلا بزارم طراوت یا سرعت :) ولی دیدم با همین اسم راحتم.:72:
-
از اونجایی که عاشق دختر بچه هستم و خیلی هم اسم گلنوشو دوست دارم( کلا اسمی که با گل باشه)
اسم دخمل آیندمو :D گذاشتم. البته گلنوش خالی بود که مجبور شدم سال تولدمو هم بهش اضافه کنم:43:
-
منم موقعی عضو سایت شدم که یک کمی افسرده بودم گفتم چی بذارم که همیشه شادم کنه ، یادم اومد که امید خیلی مناسبه .
همیشه از دو تا اسم خیلی خوشم میاد یکی امید یکی هم آرزو . آآآآآخ اگه ازدواج کنم حتماً اسم دخترمو میذارم آرزوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووو.:46::46:: 46::46::72::72::72::227:
-
یهویی به ذهنم رسید :D
دلیلشم این بود که خودم , خودم رو فراموش کرده بودم و به خودم الکی ایراد میگرفتم :101:
در واقع خودم از یاد خودم رفتم
-
861010100 یادتون میاد!
سال 86 برام بهترین سال بود و بهش نمره 100 می دادم که یکمی فکرکردم که اگه ده ده تا بنویسم میشه 100 تا اینجوری یکمی هم بازی با ارقام باشه یه جورایی خلاقیت بود دیگه :D:P
اما بعد از اینکه فعالیتم رو شرع کردم برای بچه ها سخت بود که منو با این شماره صدا کنند حتی بعضی موقع ها بهم می گفتند خانوم شماره !:311: ...یادش بخیر دوستی که بهم این لقب رو داد ..
به خاطر همین اسمم رو عوض کردم و از همسرم خواستم کمکم کنه بهم گفت تو خیلی شیطونی برای اینکه از شیطنتت جا نمونی همه کارهات رو تو یه چشم بهم زدن تموم می کنی به خاطر همین بهم گفت تو رو همیشه توی ذهنم مثل چشمک تصور می کنم که برام جالب بود چون راست می گفت !:311::311:
منم چشمک رو انتخاب کردم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
861010100 یادتون میاد!
سال 86 برام بهترین سال بود و بهش نمره 100 می دادم که یکمی فکرکردم که اگه ده ده تا بنویسم میشه 100 تا اینجوری یکمی هم بازی با ارقام باشه یه جورایی خلاقیت بود دیگه :D:P
آخیش....داشتم میمرم از فضولی
همیشه فکر میکردم رو چه حسابی این اسمو گذاشتی.
همیشه یاد شماره دانشجوییم میفتادم آخه اولش 86 بود
-
من همیشه دوست داشتم نام کاربریم با اسم خودم یکی باشه به همین سادگی!!
برای همین وقت انتخاب اسم کاربری فوری اسم خودم را نوشتم و چون قبلش یکی به همین اسم عضو شده بود یک @ اضافه کردم
چشمک اسم کاربری جدیدت خیلی بهتر از قبلی که شماره بود هست
-
اول اسم خودم + اول اسم اوني كه دوسش دارم + سال تولد من+ سال تولد اون
D:P:
-
من عاشق روباه كتاب شازده كوچولوام, از بس كه دلش و حرفاش زلاله حتا زلالتر از خود شازده كوچولو
راستش نميشد كه اسممو بزارم روباه !!!! خودتون باشين خوشتون مياد يه روباه بياد تو تاپيكتون پست بزنه! مثلا بگه از توقف فكر استفاده كن!, روباه شازده كوچولو هم كه خييلي طولاني بود
شازده كوچولو رو دوست داشتم اما واسه يه مدت كوتها خوب بود
اما ازونجايي كه يه جاهايي اقا شازده و شازده جون و شما پسري يا دختر خطاب شدم و اون رگ زنانه ام ورم كرد يك تصميم تاريخي گرفتم :
هميشه دوست داشتم نام كاربريم اسم خودم باشه , ديدم نميشه از بس مشابه داشت, به ذهنم رسيد يه كم منفجرش كنم كه بتونم خودم باشم:311:
الانم حس خوبي دارم (خودشيفتگي مزمن:D) ديگه مطمينم هر حرفي ميزنم خود خودمم و حرفاي خودم
اين بود انشاي من:311:
-
ممنون یاسا جونم از تاپیکت :46::72:
شما همتون یک آویژه اید!! خودتون خبر ندارید :D حالا می گم چرا ...
جونم براتون بگه اون اوایل یه سری اکانت دیگه داشتم که سوالامو جواب می داد! بعدش که از تالار خوشم اومد و موندگار شدم، دیدم اینجوری نمی شه. باید یه هویت واسه خودم داشته باشم. این هویت مهم ترین رکنش یه اسم خوب بود. چند روز در موردش فکر کردم! این طرف و اونطرف گشتم. دوست داشتم این اسم، هم کاملا پارسی باشه، هم خوش فرم باشه، هم عمومیت داشته باشه و مهم تر از همه اینکه معنای دوست داشته شدن بده! بسکه عشقولانه بودم اون موقع!! ... ( عجب ملغمه ای!) :311: ....
تا اینکه چشمم خورد به این اسم. رفتم از فرهنگ دهخدا چک کردم و خوشم اومد. اما قصه به همین جا ختم نشد! تا چند روز دست نگه داشتم و این اسم رو بالا پایین کردم و وقتی مطمئن شدم می خوامش، مرحله روحانی ایجاد حساب کاربری انجام شد. :D
بد نیست بدونید:
آویژه یعنی دلبر، معشوق، محبوب
در واقع
آویژه نام تمام دختران زمین است!* ...
* وام گرفته از عرفان نظر آهاری که: "لیلی نام تمام دختران زمین است."
بد نیست این نوشته بسیار زیبای عرفان نظر آهاری رو بخونیم ...
ليلي، خودش را به اتش کشيد
خدا گفت: زمين سردش است. چه کسي مي تواند زمين را گرم کند؟
ليلي گفت: من.
خدا شعله اي به او داد ليلي شعله را توي سينه اش گذاشت سينه اش اتش گرفت
خدا لبخند زد ليلي هم
خدا گفت: شعله را خرج کن زمينم را به اتش بکش
ليلي خودش را به اتش کشيد خدا سوختنش را تماشا کرد
ليلي مي ترسيد مي ترسيد اتشش تمام شود
ليلي چيزي از خدا خواست خدا اجابت کرد
مجنون سر رسيد مجنون هيزم آتش ليلي شد ...
ادامه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
بد نیست بدونید:
آویژه یعنی دلبر، معشوق، محبوب
در واقع
آویژه نام تمام دختران زمین است!* ...
:104: :104: :104: :104: :104:
آویژه واقعا نشون دادی بی نظیری دوست خوبم با این انتخاب و فکر زیبا و خوشگلت :46:
هزار آفرین :72:
-
آویژه جان
من چون از اسم كاربريت خوشم ميومد اون اوايل رفتم و دنبال معنيش گشتم
تو فرهنگ معين هم يكي از معاني آویژه همينه:
خاص و خالص، پاک و پاکيزه
در كنار اون معني كه شما ميگي, جدا كه اسم قشنگيه
-
به به اینجا اسم بازاره..اسمای خوشگل...
مرسی یاسا جون..همیشه ایده های بکرت رو دوست داشتم.
اسم من که قضیش خیلی فلسفیه.تو دو خط نمیشه گفتش:)
اسم من بهار66 بود..اولا تاریخ تولدم بود.ثانیا من عاشق بهارم..بهار یعنی نو شدن..یعنی جوانه زدن..یعنی شکفتن.وقتی بعد از زمستون سرد که همه چی به حال رکود در میاد یه دفعه به شکل اعجاب انگیزی طبیعت زنده میشه،همه جا غرق گل و سرسبزی و زیبایی میشه...
اخ بهار منو یاد زندگی میندازه..بهار بهمون میگه بعد از هر سختی،هر سردی و فسردگی زندگی روزای خـــــــــــیلی خیلی قشنگ تو راهه..پس اگه زندگیتون زمستونی شد لذت ببرید چون بهار در راهه.
چرا بهار. زندگی؟
چون همونطور که گفتم بهار منو یاد زندگی میندازه..و به نظرم زندگی کاملترین معناست..تو زندگیه که عشق،محبت،دوستی،شادی و همه چیزای خوب معنا پیدا میکنه..حتی تو زندگیه که غمو غصه ظهور پیدا می کنه..و ترکیب غم و شادی زیباست.چون اگه غم نبود چه میفهمیدیم اصلا شادی چی هست؟
خلاصه زندگی برای من همه چیزه..
سهراب گفته تا شقایق هست زندگی باید کرد..اما به نظر من اگه یه روزی شقایق هم نبود بازم میشه زندگی کرد..مهم نیست دور و برت چه خبره..مهم نیست از شقایق خبری نیست..مهم اینه که اگه بخوای خودت میتونی یه گلستان باشی.
اسمای تک تکتون خیلی قشنگه.
موفق باشید
-
اول یک آفرین خوشگل بگم به یاسا واسه این حسن سلیقش برای ایجاد این تاپیک :104: :104:
نام کاربری و علت همتون زیبا و جالبه
حالا بریم سراغ نام کاربری من
بهار شادی یا bahar.shadi
همتون میدونید که اولش بهار غمگین بودم و دلیلش به خاطر غم زیاد دلم بود. تا اینکه در همدردی یاد گرفتم مستقل از
وقایع اطرافم که توش پر از خوشی ها و تلخی هاست ، فقط خودم باشم. نام کاربریم به فارسی اجرا نشد واسه
همین با کمک مدیرای خوب همدردی شدم bahar.shadi
من هم که عاشق روحیه بهاری و فصل بهار هستم. بهار یعنی جوانی ، طراوت ، شادابی و به قول بهار. زندگی عزیزم
یعنی زندگی. همیشه خودم رو بهار دیدم با اینکه اسمم بهار نیست اما اسم روحم بهاره به نظرم.
از طرفی دوست داشتم همیشه موجب شادی خاطر دلهای غمزده اینجا باشم و لبخند روی لبهاشون بنشونم. این شد
که شدم بهار شادی. دوست داشتم صفیر شادی و عشق و طراوت و شادمانی باشم.
عکس پروفایلمم با نام کاربریم همخوان کردم. انشالا که پست هام هم بتونه رسالتم رو انجام بده. دلیل رنگی رنگی
نوشتنمم همینه. فقط چون عاشق رنگ صورتیم دلم میخواست لباسمم صورتی باشه که نمیشه :)
عاشق همگیتونم دوستان خوبم :43:
:72:
-
اينجا چرا داره خاك ميخوره
بچه ها بيان تعريف كنين دليل انتخاب اسماتون چي بوده
-
سلام.راحیل اسم واقعی من نیستش
اولین بار تو سریال یوسف پیامبر این اسمو شنیدم.چون راحیل اسم مادر حضرت یوسف هستش.
همون موقع هم یه ایمیل با همین نام ساختم.خوشم اومد از این اسم
ولی میدونید معنی اش چیه؟:311:
راحیل یعنی گوسفند :311:
ولی من بیشتر به زبان عربی معنی اش میکنم.این جوری که میگم راحیل مشتق رحلت هست.و یعنی مسافر.البته این درست نیستا.راحیل به زبان عبری هست.نه عربی
چون این اسمو دوس دارم نام کاربریمو هم گذاشتم راحیل خانوم ( گوسفند خانوم) :311:
-
منم اسم نگین رو خیلی دوست دارم. شاید چون از جواهر و هر چیزی که برق بزنه خوشم میاد. البته یک تیکه سنگ خوشگل معمولی رو همونقدر دوست دارم که الماس و سنگهای قیمتی رو. عاشق ایرانم که هستم. پس چه بهتر که نگین ایران باشم.
آواتارم هم چون فصل پاییز رو خیلی دوست دارم این آواتار رو انتخاب کردم. البته این جزء برنامه نبود اما بهار شادی گفت منم گفتم دیگه :)
-
آخ جون چه تاپیک جالبی....خیلی خوشم اومد.
منم وقتی عضو این تالار شدم خیلی خسته و نا امید بودم.اما مرتب میخاستم از هر راهی و به هر طریقی امیدوار بودن رو به خودم القا کنم.بعدها فهمیدم به این روش میگن استفاده از راه متناقض!البته اون موقع نمیدونستما....فقط میدونستم که حتی تکرار نام من که همراه با کلمه ی امیدوار هست در تاپیکها و پستها میتونه بهم انرژی بده.
اما در مورد این که چرا یک زن امیدوار؟ زن بودن، حفظ خصوصیات زنانه،همراه با بار فرهنگی که به مفهوم یک جنسیت خاص داره و به علاوه تلخی تاریخی که که کلمه زن با خودش یدک میکشه (در مقابل کلماتی مثل بانو،خانم و غیره) ،منو وادار کرد که به جای امیدوار خالی یا بانوی امیدوار یا از این قبیل یک زن امیدوار رو انتخاب کنم.
و الان هم راضیم!
-
امروز رسانی میشود
سلام به دوستان عزیز :72:
منم پدر بزرگ هستم.
چطور شد که نام کاربریم رو پدر بزرگ انتخاب کردم. ماجرا از اینجا شروع میشه که من از نوجوانی فکر میکردم هرکسی بالای 30 الی 35 بشه
نزدیک به میان سالی بوده یه جورای فرزند نوه دار میشه بهش میگند پدر بزرگ . منم که 35 سالم شد .نمیگم کوله باری از تجربه
اما به اندازه سنم تجربه و سختی های رو کشیدم. اول آرامش نام کاربریم. بود که توسط کافی نت که میخواستم شارژ کنم.
رمز و نام کاربریم به سرقت رفت . در خواست دادم به مدیر یه ایمیل دیگرو نام کاربری پدر بزرگ رو انتخاب کردم.
از این نامم راضی هستم. امیدوارم دیدگاهم صبوریم. مانند پدر بزرگها باشه .
و آوارتارشم یکی از کاربران خوب بهم هدیه داد که به نام کاربریم بخوره .تشکر میکنم ازش .
توجه توجه هرگونه کپی برداری از این نام کاربری پیگرد قانونی دارد .
روزی فرا میرسد که این نام کاربری جزء خاطرات میپیوندد . پدربزرگ
-
سلام به همگی دوستان دلسوز این تالار
نام اصلی من چیز دیگه ای هست
وچرا نادیا رو انتخاب کردم:
همیشه دوست داشتم اگر دختر دار شم اسمشو بذارم نادیا چون به اسم خودم خیلی نزدیکه ;)
البته بچم پسر شد و برای اونم اسمی انتخاب کردم که به اسم خودم نزدیکه
اون 7777 هم واسه اینه که از نظرم 7 عدد مقدسیه و 4دفعه نوشتم که برام خوش شانسی بیاره
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
خوب مثلا یهو تندی نوشتی yasa؟آخه یاسا رو از چی گرفتی؟از یاس؟
یاسا یعنی یاس + سا == مثل گل یاس
البته اسم یاسا یه ارتباط کوچیکی هم با من داره اما در اون لحظه با این فکر نکردم. (یاسا اسم یک دختر بچه ی کوچولو بود که شبیه بچگیهای من بود و ...)
دلیل یک زن امیدوار خییییییلی برام جالب بود! مخصوصا در مورد "زن" .
بعضی اسما واقعا جالبن مثلا newfolder آخه چرا کسی باید یه همچین اسمی بذاره؟
بعضی نامهای کاربری نشون میده طرف واقعا معتقده مثلا "تسلیم خدا"
یه چیز جالبی امروز کشفیدم بعضیا تو تالار مونثن اما اسمشون اسم یه مذکره یا مثلا بعضیا خودشون مذکرن اسمشون مونث مثلا یه آقایی اسم کاربریشو گذاشته بود مریم!!!!! :311:
maryam با یه سری عدد جلوش گذاشته بود
نذارین این تاپیک خاک بخوره دیگه :324: بیان بگین اسم کاربریتون به شخصیت واقعیتون شبیهه یانه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نذارین این تاپیک خاک بخوره دیگه :324: بیان بگین اسم کاربریتون به شخصیت واقعیتون شبیهه یانه؟!
اسم کاربری من که کاملا به شخصیتم شبیهه :311: :311: :311:
تو صفحه ی قبل گفتم معنی اسمم چیه :D
-
سلام
این که من چرا اسممو گذاشتم شب نیلوفری:
اول اینکه عاشق شبم. یعنی اصلا شب که می شود تازه انرژی می گیرم من. بازدهی ام تو شب چند برابر است. آرامش ام بیشتر است.احساساتی تر و ملایم ترم. با حوصله ترم و خلاصه اینکه تو شب خیلی بهتر از روزم:311:
تازه "شب" بخش اول اسم خودم هم هست
برای قسمت دوم یعنی "نیلوفری" هم از یکی از ترانه های ابی الهام گرفتم که خیلی دوستش دارم:
به تو می رسم من از این شب نیلوفری
به تو می رسم من از این راه خاکستری
به تو که خاطره هامو
به همیشه می بری
-
سلام بچه ها.من اولین بار که اومدم نام کاربری Arame jan رو انتخاب کردم.یه جورائی به همسرم فکر کردم نه به خودم.بعد یه مشکل فنی توی تالار پیش اومد و از من خواستن دوباره عضو بشم منم چون زندگیمونو خیلی دوست داشتم و به خاطر زندگیمون عضو شدم گفتم یه اسمی بذارم که یعنی تو زندگیمون عشق جاریه.:43::43:
-
منم چون اینجا شروع کردم به جوانه زدن و رشد کردن اسم جوانه رو انتخاب کردم
علامت سوالاشم مدیر گذاشت
که بعدا فهمیدم چون یه جوانه دیگه وجود داشته انگار
-
چون همسرم همیشه خانومی صدام میکنه...:72:
-
نام کاربری منم در اصل اسم هنریمه، پای دست نوشته هام و یا گاها شعرهایی که میگم،
آخرشو با ، ع.الهه امضا میکنم،
ع اول اسم کوچیک خودم هست،
خلاصه اگه نوشته ای خوندین با این امضا بدونین ماله من بوده :311:
-
بی نهایت چون
خدا رو بی نهایت می بینم .
و انسان را که اشرف مخلوقات اوست با توانایی بی نهایت و غیر قابل شمارش می دونم.
عشق ومعنای زندگی رو بی نهایت وسیع می دونم.
و خودم را غرق در این بی نهایت می بینم که فقط خودبی نهایتش می تونه راه رو بهم نشون بده.