-
تاپیک ختم قرآن اعضا همدردی
[align=cent[align=justify]er]http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...6bcdd6c3c5.jpg[/align]
پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودند:
][size=large]شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتِ وَ يَمحو فيهِ السَّيِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَكَةِ؛
ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى افزايد و گناهان را پاك مى كند و آن ماه بركت است.
(بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5)[/size]
سلام دوستان
شنبه اولین روز از ماه رمضانه .دوست دارم با کمک همه بچه های همدردی تا آخر ماه رمضان قران رو ختم کنیم.
هر کدوم از بچه ها که دوست دارن میتونند با خواندن 3 صفحه از قرآن کریم در این ختم قرآن شریک بشن.
شنبه اولین روز شروع این طرح است . با اجازه مدیران و دوستان عزیز ، خودم صفحات 1تا 3 رو میخونم .
دوست عزیزی که میتونه صفحات 4 تا 6 رو بخونه پست بعدی رو بزنه و همینطور ادامه میدیم تا صفحه آخر .
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم. [/align]
-
RE: ختم قرآن بچه های همدردی در ماه رمضان
سلام بر همگی
این تاپیک ۳، ۴ ساعت پیش هم بود و مثل اینکه طی تغییر سرور از بین رفت، پس پستی که تو اون تاپیک نوشتم دوباره مینویسم، البته با کمی تغییرات :)
ابتدا از خانوم پاییزان به خاطر ایدهی خوبشون تشکر میکنم. خدا خیرشون بده :72:
فقط موردی هست اینکه با اینکه اکثر نسخ قرآن بر طبق صفحهبندی عثمان طه هستن، اما بعضی از نسخ صفحهبندی متفاوتی دارن. پس دوستان لطف کنن علاوه بر صفحاتی که میخونن، آیاتی که میخوان بخوننو بنویسن تا یه وقت آیهای جا نمونه.
صفحهی ۱ تا ۳ هم با توجه به قرآن با صفحهبندی عثمان طه از ابتدای سورهی حمد تا انتهای آیهی ۱۶ سورهی بقره میشه که خانوم پاییزان خواهند خوند. بنده هم صفحات ۴ تا ۶ رو میخونم که از آیهی ۱۷ تا انتهای آیهی ۳۷ سورهی بقره میشه.
از دوستان عزیزی که در ختم قرآن شرکت میکنن پیشاپیش تشکر میکنم :72:
-
منم نفر بعدی..
باید شنبه بخونم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
منم نفر بعدی..
باید شنبه بخونم؟
[color=#0000CD بله عزیزم . با شروع ماه مبارک این طرح هم آغاز میشه. چون میخوایم آیات به ترتیب خونده شوند پس زمان آن رو هم مشخص میکنیم. به اینصورت که من سهم خودم رو بعد از نماز صبح روز شنبه میخونم و از مسافر زمان عزیز هم میخوایم که سهم خودشو بعد از نماز ظهر یا عصر بخونند و شما هم بعد از نماز مغرب یا عشا.
پس صفحات 7 تا 9 (آیه 38 تا 61سوره بقره) سهم شما میشه.
سهم نفر بعدی صفحات 10 تا 12 ( آیات 62تا 83 سوره بقره ) زمان خوندن بعد از نماز صبح (تا قبل از نماز ظهر) یکشنبه دوم رمضان .
هر کس میتونه در پست بعد اعلام آ مادگی کنه.[/color]
-
منم هستم شازده كوچولوي سابق!!!
من كدوم قسمتو بخونم پاييزان جان؟
9-12 ؟ منم شنبه بخوونم؟
پاييزان جان
الان ديدم
سهم من صفحات 10 تا 12 ( آیات 62تا 83 سوره بقره ) زمان خوندن بعد از نماز صبح (تا قبل از نماز ظهر) یکشنبه دوم رمضان
مرسي
-
دوست خوبمون مسافر زمان پیشنهادهای برای اجرای بهتر این طرح دادند که منطقی است. ازایشون به خاطر پیشنهاداتشون تشکر میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسافر زمان
سلام خانوم پاییزان
به نظر میرسه که اگه در ماه رمضان هر روز ۹ صفحه خونده بشه، قرآن به طور کامل ختم نمیشه. چون اینجوری در کل ماه رمضان که ۳۰ روزه، ۲۷۰ صفحه از قرآن تلاوت میشه. از طرف دیگه ممکنه کسی از صبح تا ظهر به دلیل کار اصلا نتونه قرآنشو بخونه و ...
با اجازتون پیشنهادی دارم که اگه صلاح دونستین به اطلاع دوستان برسونین.
به نظرم تقدم و تاخر تلاوت از لحاظ صفحهبندی خیلی هم لازم نیست. چون بالاخره یک نفر که تمام آیاتو نمیخونه. پس پیوسته بودن خواندن یک سوره برای دوستان سودی نداره. از نظر خدا هم بعید میدونم فرق بکنه که کدوم آیه رو دوستان اول بخونن. :)
فقط دوستان لطف کنن و در طول ماه رمضان هر وقت که خواستن در ختم قرآن همدردی شرکت کنن، به تاپیک بیان و خوندن ۳ صفحهی بعدی قرآنو اطلاع بدن و بخونن. اینجوری شاید هر روز بیشتر از یک جزء هم خونده بشه و در طول این ماه بیشتر از یک بار قرآنو ختم کنیم.
و همچنین علاوه بر صفحهای که میخونن آیاتی که میخوننو هم بنویسن که اگه یکی از دوستان قرآنش بر مبنای صفحهبندی عثمان طه نبود نفر بعدی جبران کنه تا آیهای جا نیوفته.
پس مشخص کردن زمان رو حذف می کنیم (البته محدوده زمانی ماه رمضان هست) از دوستانی که میخوان در این طرح شرکت کنند تقاضا می کنم همرا با اعلام آمادگی شماره صفحات همراه با شماره آیات رو بنویسند .
-
با اجازه منم
صفحات 13 تا 15 ( آیات 84 تا 101 ) رو میخونم.
-
سلام
منم هم قسمتم :
[size=large]صفحات 16 تا 18 ( آیات 102 تا 119 سوره بقره )
پاییزان جان ازت ممنونم به خاطر این پیشنهاد قشنگت :46:[/size]
-
این فقط یه پیشنهاده:
کاش واسه اینکه برنامه مرتب تر بشه بر اساس حزبها طبقه بندی میشد.هم کاملا مشخصه هم کوتاه و مرتبه.
اگر موافقید اعلام کنید تا برنامه تغییر کنه البته با اجازه پاییزان جون .
واقعا ممنون پاییزان
-
سلام
ایده تون بسیار قشنگه پاییزان خانم
خدا خیرتون بده
منم 19 تا 21 (آیات 120 تا 141)
-
ضمن تشكر از پائيزان عزيز بابت راه اندازي اين تايپيك ، انشاالله خداوند با قرآن محشورتان سازد و وجودتان را با نور قرآن منور سازد ...
سهم من صفحات 22 و 23 و 24 ( آيات 142 الي 163 بقره ) .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
این فقط یه پیشنهاده:
کاش واسه اینکه برنامه مرتب تر بشه بر اساس حزبها طبقه بندی میشد.هم کاملا مشخصه هم کوتاه و مرتبه.
فقط اومدین تشکر زدین و رفتین ولی عمل نکردین؟؟
این هم لیست حزبها:
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...93012c4a60.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...eac7fb4547.jpg
من تا 176 بقره بر میدارم که حزب 5 کامل بشه.لطفا نفر بعدی حزب 6 رو اعلام کنه
-
ممنون گلنوش عزیز واسه پیشنهادتون . ولی بگذارید همانگونه که تا الان پیش رفته ایم ادامه بدهیم.
پس بر اساس همان رویه قبل سهم شما صفحات 25 و 26 و 27 میشود ( آیات 164 تا 181 سوره مبارکه بقره) میشود.
التماس دعا .
-
پاییزان جان سلام
خدا خیرت بده و با قرآن محشورت کنه انشالا برای این طرح زیبات
منم صفحات 28 ، 29 و 30 رو برمیدارم (آیات 182 سوره بقره تا 196 سوره بقره)
فقط روزانه میریم جلو توی طرحت؟ یا پست میزنیم و فرآن میگیریم تا تموم شه قرآن توی این ماه؟
-
پاییزان عزیز
چون تی تی دلش میخواسته تو طرح شرکت کنه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
الان میخواستم تو طرح ختم قرآن تالار شرکت کنم ولی نتونستم :302:
آخه حساب کاربری ام شارژ نداره و نمیتونم تو اون انجمن چیزی بنویسم.غصه ام گرفت :302:
هدیه به تی تی عزیز :72:
من برای "تی تی" عزیز صفحات 31 ، 32 و 33 رو برمیدارم ( آیات 197 تا 215 سوره بقره)
================
پاییزان نمیشه به یک صفحه ای انتقال داد تاپیکت رو که حق شارژ نخواد؟ اینطوری اعضای بیشتری توی طرح میتونن
شرکت کنن به خصوص مراجعان جدید. از مدیرا راهنمایی بگیری در این مورد خیلی خوب میشه گلم.
خدا خیرت بده :46:
:72:
-
نمیدونم ادامه بدیم یا وایسیم تا همه یه دور بردارن ؟
----------
اگر این طور نیست
پس صفحات 34 تا 36 ( آیات 216 تا 230 ) با من
-
منم ميخواستم بگم 37-39 هم با من(ايات 230 تا 256)
البته قران من كوچيكه اگه اشتباه ايات رو گفتم بهم بكيد
اينجوري سريعتر پيش ميره, من سهم قبل رو خوندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
فقط روزانه میریم جلو توی طرحت؟ یا پست میزنیم و فرآن میگیریم تا تموم شه قرآن توی این ماه؟[/color][/b]
بهار شادی عزیز
پست میزنیم و فرآن میگیریم تا ان شالله بتونیم کل قرآن رو تو این ماه عزیز ختم کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
پاییزان عزیز
چون تی تی دلش میخواسته تو طرح شرکت کنه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
الان میخواستم تو طرح ختم قرآن تالار شرکت کنم ولی نتونستم :302:
آخه حساب کاربری ام شارژ نداره و نمیتونم تو اون انجمن چیزی بنویسم.غصه ام گرفت :302:
هدیه به تی تی عزیز :72:
من برای "تی تی" عزیز صفحات 31 ، 32 و 33 رو برمیدارم ( آیات 197 تا 215 سوره بقره)
================
پاییزان نمیشه به یک صفحه ای انتقال داد تاپیکت رو که حق شارژ نخواد؟ اینطوری اعضای بیشتری توی طرح میتونن
شرکت کنن به خصوص مراجعان جدید. از مدیرا راهنمایی بگیری در این مورد خیلی خوب میشه گلم.
خدا خیرت بده :46:
[color=#800000]ممنون بهار شادی عزیز .در مورد پیشنهادتون هم حتما با آقای مدیر مطرح میکنم.دوستان عزیز که شارژ کابری پرداخت نکرده اند و دوست دارند در این طرح شرکت کنند میتوند فعلا سهم خودشون رو تو تاپیک تردید برای انتخاب شغل بنویسند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط از یاد رفته
نمیدونم ادامه بدیم یا وایسیم تا همه یه دور بردارن ؟
[size=medium]نه عزیزم لازم نیست که منتظر باشی. میتونی هر روز هم بیای قسمتی که می خوای بخونی اعلام کنی.
-
[color=#000080]zohrehعزیز آیاتی که شما باید توی صفحات انتخاب شده تان بخونید هستند:
آیات 231 تا 245 [/color]
سهم رایحه عشق عزیزمون که دوست داره توی این ختم قرآنی سهیم باشند :
صفحات 40 تا 42 ( آیات 246 تا 256 )
التماس دعا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
منم ميخواستم بگم 37-39 هم با من(ايات 230 تا 256)
البته قران من كوچيكه اگه اشتباه ايات رو گفتم بهم بكيد
اينجوري سريعتر پيش ميره, من سهم قبل رو خوندم
زهره جان اگر قرآن شما بر طبق نسخه عثمان طه هست، کوچکی آن تاثیری بر صفحهبندی آن ندارد. همانطور که چشمک عزیز گفتند آیات صفحات 37 و 38 و 39 ، آیات 231 تا 245سوره بقره هست . شماره آیاتی که شما نوشتید آیات 6 صفحه (37 تا 42) بود . البته میتوانید اینکار رو انجام بدید ولی باید شماره صفحات را ذکر کنید.
قابل توجه دوستان عزیز : الان تا صفحه 42 انتخاب شده است.
-
با سلام
ضمن تشکر از پاییزان به خاطر ایجاد این تاپیک عزیز، به اطلاع همه اعضاء محترم می رساند که دسترسی عموم اعضاء برای ارسال در این تاپیک فراهم شده است. التماس دعا:323:
-
با سلام
منم صفحات 43 ، 44 و 45 رو برمیدارم (آیات 257 سوره بقره تا 269 سوره بقره)
-
منم صفخه ی 46و47 48رو میخونم که میشه ایات( 270تا 282)
-
سلام بر دوستان عزیز
بنده هم امروز صفحات ۴۹، ۵۰ و ۵۱ رو میخونم (از آیهی ۲۸۳ سورهی بقره تا انتهای آیهی ۱۵ سورهی آل عمران)
-
سلام
صفحات 52 ، 53، 54 ( آیات 16 تا پایان 37 سوره آل عمران )
-
صفحات 55 ،56 و 57 هم بامن میشه ازآیه 38سوره آل عمران تا 61آل عمران
التماس دعا
-
[size=medium] تشکر و سپاس از آقای مدیر عزیز به خاطر فراهم نمودن امکان دسترسی عموم اعضاء برای ارسال در این تاپیک:72::72:
صفحات 85 ، 59 و 60 آیات 62 تا 83 سوره آل عمران هم سهم من [/size]
-
سلام دوستان التماس دعا براي من هم دعا كنيد ك گره از كارم باز بشه...ايه 84تا101 ال عمران هم واسه من.انشالله همه ب هر حاجتي دارن برسن.
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛
چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.
به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ...
-
با تشکر از پائیزان عزیز بخاطر ایجاد این تاپیک :104::104:
صفحات 61 ، 62 و 63 آیات تا سوره آل عمران هم سهم من (الان این قرآن پیشم نیست ، آیاتش رو نمی دونم)
ثوابش هم برا شما پائیزان، بخاطر این همتتون.
در این ماه هر چی بیشتر بتونیم قرآن بخونیم بهتره ، (فرشته جان برنامه های قبلی سرجاش)
-
سلام...وقتی ایات اقای baby مشخص شد 30 تا ایه بعدش رو هم من میخونم
-
ممنون آقای baby به خاطر لطفتون.
اگر قران شما نسخه عثمان طه باشد صفحات 61 ، 62 و 63 آیات 84 تا 108 سوره آل عمران است .
سهم مریم عزیز هم صفحات 64، 65 ، 66 و67 آیات 109تا 140سوره آل عمران است(با اجازتون دو آیه اضافه کردم تا ، تا پایان صفحه باشد)
ویرایش پست قبل ( به دلیل پایان مهلت 20 دقیقه )
ممنون آقای baby به خاطر لطفتون.
با توجه به ارسال فرشته عزیز صفحات 61 ، 62 و 63 آیات 84 تا 108 سهم ایشان میشود (فرشته جان با اجازتون تا پایان صفحه را برشمردم آیه 101 ابتدای صفحه است.)
آقای baby عزیز اگر قران شما نسخه عثمان طه باشد صفحات 64 ، 65 و 66 آیات 109 تا 132سوره آل عمران است .
سهم مریم عزیز هم صفحات 67 تا 71 آیات 132 تا 165سوره آل عمران است(با اجازتون سه آیه اضافه کردم تا ، تا پایان صفحه باشد)
-
سلام
اما من صفحات 61 ، 62 و 63 آیات 84 تا 108 سوره آل عمران رو خوندم ،
-
سلام
ممنون پاییزان عزیز
من یه مقدار با اجازه اضافه تر برمیدارم.132 تا اخر سوره آل عمران.
خدا خیرت بده.انشاالله برکتش برگرده تو زندگیت
سر افطار ما رو فراموش نکن
-
سلام
صفحات 77 ، 78 ، 79 ( آیات 1 تا 14 سوره نساء)
-
صفحات 80 تا 82 ( آیات 15 تا 26 )
-
صفحات 83-84-85
فقط لطفا يك نفر شماره ايات رو برام بنويسه, ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
صفحات 83-84-85
فقط لطفا يك نفر شماره ايات رو برام بنويسه, ممنون
زهره جان صفحات 83-84-85 آیات 27 تا 44 سوره نساء است.
آیات مشخص شده برای نفر بعدی: صفحات بعدی 86 - 87و 88 آیات 45تا 65 سوره نساء است .
-
با اجازه صفحات بعدي رو هم يكي از دوستان من اصرار داشت كه بخونن
پس صفحات 86 - 87و 88 آیات 45تا 65 سوره نساء هم با دوست من
-
سلام دوستان
روزه و عباداتتون قبول درگاه الهی :321:
صفحات 89 - 90و 91 آیات 66 تا 86 سوره نساء هم واسه من.
واسه راحتی دوستان آیات سه صفحه بعد رو مشخص میکنم.صفحات 92 - 93و 94 آیات 87 تا 101 سوره نساء
التماس دعا.
-
نقل قول:
واسه راحتی دوستان آیات سه صفحه بعد رو مشخص میکنم.صفحات 92 - 93و 94 آیات 87 تا 101 سوره نساء
با من