همسرم 5 میلیون پول و طلاق می خواد چیکار کنم؟
سلام
همسرم حدود یک سال هست که از خونه من به اتفاق کلیه جهیزیش رفته و درخواست مهریه نفقه کرده. اوایل می گفت که 114 سکه مهریه رو می خوام ولی حالا که می بینه از طریق قانون نمی تونه به جایی برسه می گه 5 میلیون بده طلاقمو بده. من چیکار باید بکنم؟به نظرتون بهش بدم این پولو از اونجایی که حساب مشترک داشتیم و تمام پولای منو برده . خونومو و کلیه وسایل و طلاهایی که واسش خریدم رو برده چیکار کنم؟ و الان فقط یه ماشین واسم مونده از کلیه داراییم و اینم به خاطر این بود که ماشین رو از بابام خریدم نتونست ازم بگیره چون سند نزده بودم. در ضمن من چندین بار دنبالش رفتم که بیاد زندگی بکنه ولی هر بار که رفتم در خونشونو حتی باز نکردن و وقتی زنگ می زنم شروع به فهاشی می کنن و تو کل فامیل و محل کارم و کلیه همکارام تا تونستن ازم بدگویی کردن. و الان تمام روابطم رو به هم ریختن ولی من فقط به خدا سپردمش . تو وضع بدی هستم از لحاظ روحی دلم می خواد تلافی کنم اما نمی تونم چون دوسش دارم. هرچند این دوست داشتن مسخرس. من درخواست تمکین هم دادم و با پر رویی تمام تو دادگاه گفت تمکین می کنم اما بیرون فهاشی و نیومد. چیکار کنم موندم با این بشر چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین.
RE: همسرم 5 میلیون پول و طلاق می خواد چیکار کنم؟
سلام
اقاي حجتيان مشكلتون با همسرتون قابل حل نيست؟مهريه كه حق اونه چرا نميتونه پيگيريش كنه, حق قانونيشه,
مشكلش چيه؟ ميخواد توافقي جدا بشين, ميشه در مورد علت رفتنش بيشتر توضيح بدين
سلام
مشکلمون فکر نمی کنم قابل حل باشه چون اصلا مشکلی نداریم. موضوع یکم پیچیدس ولی خانوم من ادم شدیدا حساسیه و فکر می کنه که تو زندگی با من داره تباه می شه و موقعیت من نمی تونه اون چیزی باشه که اون لیاقتش رو داره و بیشتر تو یه فضای دیگس. یه رویاهای خیلی بزرگی تو ذهنش داره و می خواد به اونا برسه و چون فکر می کنه که با من به خواسته هاش نمیرسه یعنی من نمی تونم اون خاسته ها رو براورده کنم می خواد جدا شه و زندگی و سرنوشتشو تغییر بده. خوب در مورد مهریه من دیگه چیزی ندارم که ببره همرو برده و من درخواست اعسار دادم ولی اون هنو پول تمبر رو نداده و نمی ده و چون می دونه که مهریه رو قسطی می کنن می گه ارزش نداره واسش. حالا می گه بیا توافقی جدا شیم و 5 تومن بده ولی من ندارم که بدمش چیزی واسم نمونده . می گه قرض کن بده.
چي بگم اقاي حجتيان, خانموتون اگه واسه خودش دلايلي داره و خواسته هايي حتما بايد از يك سري خواسته هاش بگذره
به هر حال شما هم ميتونيد باهاشون توافق كنيد و اين يه مساله دوطرفه است اما با استناد به حرف شما نشون ميده ايشون از قبل هم ميدونستن و يا زياد رو مهريه حساب نميكردن كه خيلي چيزارو با خودشون بردن
به هر حال بشينين باهاش صحبت كنيد همونطور كه شما اينقدر منطقي(از نظر خودتون) ميگيد نميتونيد با هم بمونيد پس منطقي هم ايشون شرايط مالي شمارو در نظر بگيرن و منفعت و ضررشو بسنجن
بهشون شرایط مالی خودتون رو بگید وبگید نمیتونید این مبلغو بدید و توافق کنید رو مبلغ دیگه ای
به هر حال مبلغ اولیه ای هم که دادگاه تعیین میکنه همین حدوداست
سلام دوست عزیز
منهم حدود یکساله تو کشمکش مهریه موندم.توصیه من اینه که با توجه به مواردی که گفتید دیگه امکان برگشت و سازش وجود نداره.پس حالا که به پنج تومن راضیه یه ضرری بکنید که جلوی ضررهای بیشترو بگیرید.
من اگه جای شما بودم یا همون ماشینو بهش میدادم یا اگه ارزشش بیشتره میفروختم پنج تومنو میدادم خلاص .
من الان به ده سکه پیش و هر سه ماه یکی محکوم شدم.از خدامه همچین پیشنهادی بهم بده ، شده با قرض و وام و یا چک راضیش میکنم سر این مبلغ طلاق توافقی بگیریم .
من نمیدونم توی زندگی چه مشکلی داشتین و کوتاهی از چه کسی بوده... من اگه جای شما بودم 5 میلیون رو میدادم و می رفتیم محضر و امضا میکرد که بقیه مهریه شو بخشیده اما چون دوستش داشتم طلاقش نمیدادم و راضی به طلاق نمیشدم... می رفتیم پیش مشاور خانواده شاید مشکلمون حل بشه... اگر شما تقصیری نداشته باشین این زندگی حق شماست و ایشون نمیتونه همه چیزتون رو ببره و شما رو بی پول و تنها رها کنه... تا وقتی حاضر نشه برای نگهداری زندگیش تلاظ کنه ، طلاق نده... البته بهش نگو که نمیخوای طلاقش بدی... اول قضیه مهریه رو حل کن و 5 میلیون رو بهش بده و بذار مهریه شو ببخشه ، بعدش طلاق نده ...
مرسی از نظراتتون دوستان
اون 5 تومن می خواد و طلاق . یعنی توافقی از هم جدا شیم. من فکر می کنم اون مشکل روانی داره و از من مخفی کرده و خونوادش هم در جریان هستن و اصلا به روی خودشون نمی یارن. یعنی خونوادش اصلا جرات نمی کنن در مقابل حرفش حرف بزنن. آخه زندگیمون هیچ مشکلی نداشت یه روز از سر کار اومدم خونه دیدم خونه خالیه و یه برگه اویزون که جهیزیشو اجرا گذاشته و ... . حالا نزدیک یک ساله از اون ماجرا میگذره و من هرکاری کردم برنگشته . یعنی خونوادش نذاشتن. میگن که این دیوونه شده و من دخترمو زنده می خوام و از این حرفا درصورتی که باورتون نمی شه من کمتر از گل بهش نگفتم. و اینقدر بهش اعتماد داشتم که کل زندگیم دستش بود و همرو برد...
[align=justify]سلام آقای حجتیان،
قبلا براتون پست گذاشته بودم، اما تو جابجایی سرور حذف شد.
لطفا یه مقدار بیشتر از زندگیتون بگید.
از آشناییتون، اینکه چند سال با هم زندگی کردید، از اختلافات احتمالیتون.
از روحیات همسرتون و خودتون و خونواده هاتون.
از اینکه چی باعث شد ایشون خونه رو ترک کنن.
تو این مدت علت جدایی رو چه مسئله ای مطرح کردند؟
شما چه کارایی برای منصرف کردن ایشون انجام دادید؟
خلاصه هرچیزی که بتونه دید ما رو به مسئله باز تر کنه رو توضیح بدید.
مطمئنا غیر از گزینه های "دادن 5 میلیون و طلاق" و "ندادن 5 میلیون و طلاق"، راه های دیگری هم هستند، بیاید عقلامونو رو هم بذاریم ببینیم چجوری می شه زندگیتون رو دوباره احیا کرد.:72:[/align]
من هم براتون پست گذاشته بودم.
یه سوال؛
چرا بخاطر ترک منزل ازش شکایت عدم تمکین نمی کنین؟
البته هیچ زندگی ای با شکایت و شکایت کشی به جایی نمی رسه و فقط این مراحل برای وقتیه که بخوای زندگی رو با کمترین ضرر و زیان تمومش کنی.
برای زندگی کردن باید درک کرد (طرف مقابل رو)، شناخت رو کامل کرد (از خود، طرف مقابل و از زندگی) و گذشت کرد ...
مرسی
این زندگی دیگه درست بشو نیست و من دیگه حاضر نیستی که با زنی که اینکارو با من کرد و از اعتماد من سو استفاده کرد زندگی کنم ولی نمی خوام بره پشت سرم بخندو مسخرم کنه . باورتون نمی شه این آدم اینقدر پسته که رفته هر کی منو میشناخته به بد گفتن از من و حسابی آبرومو برده و منم سپردمش دست خدا و واقعیتش اینه که دیگه چیزی ندارم که بهش بدم . همرو برده. موندم چیکار کنم تا بهش زنگ می زنم میگم بیا تمومش کنیم باز مبلغو می بره بالا حالا میگه 10 میلیون بده. اعصابمو خورد کرده دلم می خواد برم خفش کنم
ما الان تو مراحل دادگاه کشی هستیم . هی از این دادگاه به اون دادگاه . درخواست تمکین هم دادم. ولی خوب می یاد می گه من تمکین می کنم البته به دروغ که من نتونم عدم تمکینو بگیرم. اصلاموندم با این موجود چیکار کنم. نه می یاد زندگی کنه و نه تمکین می کنه و همش دروغ دروغ. مهریه هم که اجرا گذاشته و هنوز به جایی نرسیده . بهش زنگ زدم گفتم چی می خوای که این داستان رو تموم کنیم میگه 10 میلیون می خوام. 5 میلیون رو باز کرده 10 میلیون اصلا روانیه این بشر. هرچی به طرفش می رم اون پرو تر می شه.
[align=justify]آقای حجتیان عزیز،
پیداست که شرایط سختی رو می گذرونید. و از همسرتون ناامید شدید.
با این وجود، حوصلش رو دارید که به اتفاق هم از اول زندگیتون و چالش هاش رو مرور کنیم؟
امتحانش ضرر نداره، نهایتش اینه که با هم به نتیجه ای که امروز شما بهش رسیدید، می رسیم.
شاید هم خدا خواست و راهی پیدا کردیم که همسرتون تصمیم به جبران اشتباهاتش بگیره.
گفتید هیچوقت کمتر از گل به همسرتون نگفته بودید، این نشون می ده ایشون انسان شایسته ای بودند. بنابراین عجیبه که ناگهان یکروز اومدید خونه و دیدید جهیزیش رو جمع کرده و برده. البته عجیب از دید من که به کل ماجرا مسلط نیستم.
از این گذشته فکر می کنم وقتی دو نفر کارشون به دادگاه و پروسه ای که شما اشاره کردید می رسه، دیگه حتی اگه دلشون هم نخواد، یه نیرویی اونها رو به سمت ادامه کشمکش می کشونه. شاید همسر شما هم در همچین وضعیتی گرفتار شدن و بشه به طریقی به ایشون کمک کرد که خودشون رو از این بازی بیرون بکشن.
این شاید هایی که گفتم نشون دهنده امیدیه که در دل من هست و در دل شما نیست. اگه از اول زندگیتون رو بررسی کنیم، اونوقت یا امید من به قلب شما راه پیدا می کنه، یا ناامیدی شما به قلب من. در هر دوصورت خیال هر دومون راحت تر می شه.
البته اگه باز هم تمایلی به تشریح ماجرا نداشته باشید، من هم دیگه اصرار نمی کنم.
در هر صورت آرزو می کنم زودتر از این وضعیت سخت بیرون بیاید و زندگی شادتر و آروم تری رو تجربه کنید. :72:[/align]
[align=justify]راستی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojjatian
بهش زنگ زدم گفتم چی می خوای که این داستان رو تموم کنیم
جواب همسرتون می تونه نشونه این باشه که دلش نمی خواد جدا شه. اگه کسی قصد جدایی داشته باشه، بعیده بخاطر 5 میلیون اضافه و کم، خودش رو بلاتکلیف بگذاره. خصوصا با توجه به اینکه ایشون خونه و وسایل رو برداشتن و حالا این مبلغ نسبتا ناچیز رو شرط طلاق قرار دادن.
ممکنه یه چیزایی تو دل همسرتون باشه که در این کش مکش ها از چشم شما پنهان موندن.[/align]
البته شاید هم چون دیدند ایشون راغب به جدایی شده، خواسته مبلغ رو بالاتر ببره.
من جمله بالا رو گفتم که ابعاد مثبت و منفی رو باهم درنظر بگیرید.
نه خیلی خوش بین که بعد ضربه عاطفی بخورید و نه خیلی بدبین که فرصتها رو از دست بدید. واقع بین باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojjatian
هرچی به طرفش می رم اون پرو تر می شه.
تجربه شخصی من اینه که وقتی کسی سر لج افتاده، بهتره اصلا طرفش نرم و بگذارم به حال خودش باشه...
اینجوری نهایتا خسته می شه و خودش میاد سمت من.
سلام
ممنون آزرمیدخت عزیز
می دونی استدلالای شما ممکنه درست باشه یعنی خودمم همچین فکرایی می کنم که اون طلاق نمی خواد . داره اذیت می کنه . خوب با این اذیت کردنا می خواد به چی برسه. آره من حدود 6 ماه طرفش نرفتم نه زنگ زدم ونه اس ام اس دادم که مادرش رفت پیش یکی از آشناهامون که بیان تمومش کنن و همینجوری جداشیم . خوب ما هم راه افتادیم و رفتیم ولی زنم بهونه در اورد که نه همینجوری نمی خوام من 5 تومن می خوام که منم ناراحت شدم و رفتیم تا یکی دو ماهی گذشت باز من بهش زنگ زدم که چی می خوای چرا نمی یای تمومش کنیم اونم گفت که 10 تومن می خوام. نمی دونم والا چیکار کنم می گه یا ده تومن بده یا تا آخر 514 سکه رو می گیرم.!!!!
می دونین ما مشاوره رفتیم به خاطر یه سری مسائلی که واسمون پیش می اومد و مشاوره منو تنهایی خواست و بهم گفت که خانوم شما سه برابر زنای دیگه حساسه و شدیدا نیاز به محبت داره . خوب منم هرچی در توان داشتم بهش محبت می کردم ولی اون رو کوچکترین مسائل حساس بود مثلا من سالگرد ازدواجمون رفتم یه آبمیوه گیری لوکس خریدم اونم بعد از تشکر شروع کرد به قر زدن که چرا وسایل خونه خریدی اصلا تو چرا تو مسائل زنانه دخالت می کنی از این حرفا ... والا مونده بودم دیگه با این بشر چجوری رفتار می کردم هر کاری می کردم ناراحت بود. تا اینکه باز رفتیم پیش مشاور و مشاور گفت که شما بدرد هم نمی خورین. با گفتن این حرف دیگه زن من ناامید شد و از اون روز به بعد رفتارش دیگه زیاد خوب نبود تا اینکه رفت . ما خیلی همو دوست داشتیم و من اصلا فکر نمی کردم که اینکارور بکنه . بعد رفتم پیش مشاور و گفتم که رفته و این حرفا . اونم گفت که ببین این زن اگه زن منم بود طلاقش می دادم . منم نمی تونستم با همچین شخصیتی کنار بیام.
بعد از رفتنش با بابام رفتیم خونشون ببینیم چی می خوان و اونم شروع کرد از اول زندگیمون جلوی خونوادش و فامیلش به بد گفتن از من . یعنی کوچکترین کاری که تو زندگیمون رو کرده بودیم شرح داد اونم به شکل خیلی فجیع و مبالغه آمیز و بد که خودم بیاز شدم از اون زندگی و بعد گفت که من حداقل پول شبایی که باهم بودیم رو می خوام . وقتی این حرفو زد دنیا رو سرم خراب شد و پاشدم و گفتم بریم دیگه فایده نداره . می دونین زن من فن بیان خیلی خوبی داشت چون معلم بود . و یه جوری از من تعریف می کنه که هرکس منو نشناسه فکر می کنه من ابن ملجمم. واسه مشاور خانومم اقدام کرده بود و رفته بود صحبت کرده بود و مشاور گفت که شوهرتم بیاد تا باهاش صحبت کنم. جلسه بعد که رفتم صحبت کنم مشاور تا منو دید چشاش گرد شد گفت اون جانیی که این خانوم ازش تعریف می کنه تویی بابا من فکر کردم الان یه غول از در می یاد تو....!!!. خلاصه این زن هرجا که تونست می رفت و آبروی منو می برد و بعد مثل خرگوش کنار من می شست و قسم می خورد که در مورد زندگیمون با هیچکس صحبت نمی کنم دارم خفه می شم. البته من اینارو بعد از اینکه رفت فهمیدم که چیزی تو این چهاردیواری نبوده که کسی ندونه...
چقدر جالب بود برام.قسمتهایی از زندگی شما عین زندگی و مشکلات منه:
{ مشاوره منو تنهایی خواست و بهم گفت که خانوم شما سه برابر زنای دیگه حساسه و شدیدا نیاز به محبت داره }
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ والا مونده بودم دیگه با این بشر چجوری رفتار می کردم هر کاری می کردم ناراحت بود }
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ و مشاور گفت که شما بدرد هم نمی خورین }
{ مشاور تا منو دید چشاش گرد شد گفت اون جانیی که این خانوم ازش تعریف می کنه تویی بابا من فکر کردم الان یه غول از در می یاد تو....!!! }
حالا یه مواردی در مورد همسر من وجود داشت که شاید با خانم شما هم مشترک باشه :
1 ـ فوق العاده دم دمی مزاج و بی ثبات
2 ـ نمیدونست از زندگی چی میخواد
3 ـ کودکی و نوجوانی بدی داشته با پدری دیکتاتور و مادری فراری از خونه و غیر متعهد به زندگی
4 ـ عقل کل مآب بود و در بیرون خونواده تمام سعیشو در عاقل نمایی و اجتماعی بودن و ظاهر خوب به خرج میداد
5 ـ معمولا تا یازده صبح خواب بود
6 ـ هیچ کاری رو نمیتونست به سرانجام برسونه و هر موضوعی رو به سراغش میرفت نیمه کاره رها میکرد
7 ـ خونواده پدری و کل فامیلشو به من ترجیح میداد.کافی بود اونها نظری بدن اونوقت نظر من ارزشی نداشت
8 ـ من مثل راننده آژانس در خدمت خودش و خونوادش باید میبودم تا انگ غیر اجتماعی بودن نخورم و باید تموم هر نوع تجمعات و مهمونیهاشون شرکت میکردم
و ...
سلام
AQuila
دقیقا دقیقا همینجوریه. واقعا همسر شمام همین جوری رفتار می کرد. این خصوصیاتی که گفتی عینا خصوصیات همسر من بود. خوب بعد شما چیکار کردین. من باید چیکار کنم با این موجود؟
دوست عزیز من هم عین شما موندم چیکار کنم.منهم بیش از یکساله گرفتار و علافش موندم.من تصمیم خودمو گرفتم اصلا باهاش ادامه دادن راه به جایی نمیبره،ولی متاسفانه بخاطر مهریه خیلی خیلی سنگین نمیتونم اقدامی هم بکنم .خوشبختانه ما بچه دار نشدیم ( یادم نیست شما چطور؟ ) آخرین بار که اس ام اس داد این بود که بیا خونه رو تخلیه کن تحویل بدیم.ولی دو سه روز بعد نظرش عوض شد گفت فعلا باید صبر کنی ...
پارسال تا سی میلیون هم میتونستم بهش بدم تموم کنیم ولی هی نرخ رو برد بالا آخرش گفت زیر هفتاد میلیون رضایت ندارم.امسال با این اوضاع اقتصادی و وضعیتی که برام درست کرد و منجر به ضرر بسیاری بهم شد همون پنج میلیونی که همسر شما گفته رو بخواد هم ندارم بدم .
بعید میدونم همسر شما هم با این خصوصیات مشابه حالا حالاها توافق بکن باشه
من فقط شب و روز دعا میکنم خدا به ذهن خودش بندازه یا خونوادش بهش حکم کنن زودتر تمامش کنه
فکر میکنم شما هم مثل من اقدام خاصی نکردید و مزاحمت و محدودیتی هم براش ایجاد نکردید و مثل من بیشتر به فکر دفاع از خودتون بودید تا به تعبیری حمله
نمیدونم شاید لازمه کمی براش مزاحمت و زحمت و مشکل ایجاد کنم تا هزینه تو این وضع موندن براش بالا بره
به هر حال همسر من که وقتش ارزشی نداره و تو زندگی نمیدونه چی میخواد و علافه،براش بعید میدونم مهم باشه که چقدر وقت میبره
کلیات مشکل منو تو این تایپک میتونید بخونید.تو مشکل مشترکمون چیزی به نظرتون رسید تو تایپک خودتون دنبالش کنیم
http://www.hamdardi.net/thread-16111.html
مرسی از اینکه مطالبمو می خونی و دنبال می کنی
راستش آره من تا حالا فقط از خودم دفاع کردم. خونوادش می گن مهریه نمی خوایم ولی خودش می گه می خواد. من تاحالا هیچ محدودیتی واسش ایجاد نکردم و اصلا هم باهاش بد صحبت نکردم. چند بار بهش زنگ زدم که بیا تمومش کنیم. ولی هر دفعه یه چیزی می گه. میگه یا 10 تومن بده یا تاآخر مهریمو می گیرم. چند روز دیگه دادگاه تمکین داریم این واسه سومین باره که کارشناس می یاد خونمو می بینه ایشالله این دفعه بتونم موفق شم این تمکین تموم شه. تمام امیدم به تمکینه اگه بتونم عدم تمکینو بگیرم فکر کنم خودش ول کنه دیگه