دارم وسوسه میشم (تردید در آغاز رابطه ای جدید قبل از جدایی کامل از همسرم)
سلام
من حدود یک سال ونیمه دنبال کارهای طلاقم و دارم قانونی پیش میرم و تو این مدت همسرمو ندیدم ،وکیل گرفتم برای کارام
مشکل الان چیزیه که داره اذیتم میکنه ولطفا فکربدی درموردم نکنید
جدادیگه نمیتونم تنهایی رو تحمل کنم،همسرم هم بازی من بکش تو بکش رو خیلی وقته شروع کرده و خودش با خانمی در ارتباطه
جدیدا افایی بهم ابراز علاقه کرده و با اینکه میدونه جدانشدم بازهم اصرار به شناخت داره
من بهش جواب رد دادم اما ازین موارد زیاد واسم پیش میاد و حس تنهایی و. مهمتر اینکه دلم میخوادکسیو برای اینده ام انتخاب کنم داره وسوسه ام میکنه
لطفا راهنماییم کنید چکارکنم
البته اینا فکرامه ودرعمل هیچ رابطه ای با کسی نداشتم حتا در حد صحبت جدی اما کم کم داره این تعهد به نظرم مسخره میاد،تعهد به کسیکه جدایی ازش ارزومه ودیگه داره صداشم یادم میره
RE: دارم وسوسه میشم (تردید در آغاز رابطه ای جدید قبل از جدایی کامل از همسرم)
سلام
pardisشرايطتو خيلي خوب درك ميكنم و نيازتو به كسي كه تو اين شرايط همراهيت كنه اما خودتم ميدوني مردي كه تو اين شرايط حاضر بشه باهات بمونه قابل اعتماد نيست, اونم تو اين جامعه
يه كاري كن, سعي كن مراحل طلاقتو يه كم سريعتر پيش ببري, اگه جدايي از همسرت و مشكلات بعدش و يا فرصت هاي اينده و ... رو سنجيدي بررسي كن ببين كدوم بيشتر به نفعته(البته اگه تصميمت قطعيه)
مثلا ميتوني به ميل خودت از يك سري حق و حقوق بگذري يا نه؟ يا ترجيح ميدي همه حق و حقوقتو كامل بگيري؟
به هر حال متاسفانه يا خوشبختانه اين يه تعادله و نميشه هردورو باهم داشت
من شرايط شما و اون اقا رو نميدونم اما بهتره خيلي حواست رو جمع كني و تصميم درستي بگيري
اما قبل جدايي هيچ رابطه اي رو قبول نكن, حتا شناخت ابتدايي
مرسی
خودمم فکر میکنم اینکارو کنم بهتره
سلام
از اونجایی که شما یک سال و نیمه درگیر این مسئله هستین نشون می ده که شما دنبال مهریه هستین و این باعث طولانی شدن جریان دادگاه شده. اگه می خواین زندگی جدیدی رو شروع کنین برین از مهریه انصراف بدین و توافقی از هم جدا شین تا باقی عمرتون رو بتونین راحت زندگی کنین. و گذشته رو فراموش کنین. مطمئنا زندگی آینده رو خیلی بهتر می تونین شروع کنین چون تجربه کافی از جنس مخالف دارین. ممنون موفق باشین
آقا یا خانم حجتیان
ممنونم،مشکل اینجاست که من الان 6ماهه افتادم دنبال کارای قانونی و یکسال فقط دنبال این آقا میدویدم که به طلاق توافقی رضایت بدن و ایشون هم با من بازی میکرد
خدارو خوش نمیاد اینهمه آزارم داد که منو برسونه به اینجا،توکلم به خداست و احتمالا همین کارو میکنم