-
تردید برای انجام این کار (اهدای اسپرم به روابط زناشویی ما ضربه می زند؟)
چند روز پیش تو یه کلینیک پزشکی نا.ز.ا.یی به همسرم پیشنهاد عجیبی دادند. بهش گفتن که حاضرن به ازای هر بار اهدای منی مبلغ قابل توجهی پول بدن. البته قبلش باید یه سری آزمایش ها بدن. کلی هم بهشون اطمینان دادن که با توجه به اینکه اینکار باید در نتیجه ی یک خود.ار.ضایی انجام بشه هیچ مشکل شرعی یا مخاطره ای برای سلامتیش نداره. ضمن اینکه ثواب هم داره. چون به یه سری افراد که مشکل نازایی دارن کمک میکنه.
حالا من میخوام شما منو راهنمایی کنید. همسر من فوق العاده پایبند به اصول زندگی هستش و تا حالا هیچوقت خود.ار.ضایی نکرده. به نظرتون ممکنه اینکار برای روابط زناشوییمون مخاطره ای ایجاد کنه؟ من و همسرم همدیگه رو خیلی دوست داریم و واقعا عاشقانه داریم زندگی میکنیم. هنوز هم بچه نداریم. اما به درآمد حاصل از این مورد احتیاج داریم.
-
RE: تردید برای انجام این کار
سلام
این مسئله قانونی یا شرعی هست؟
-
سلام. قانونیش رو که مطمئنم. شرعی هم تا اینجا هر چی تحقیق کردم مشکلی نداشت.
-
سلام دوست عزیز .
فکر نکنم یکی دوبار برای خود ارضایی که حدفش خیر وکمک به اونایی که نا برورن تعثیری در
رابطه همبستری خودتان در زندگی زناشویی ندارد.
چون لذتی نداره که بهش وابسته بشه. اونم که مجرد نیست همسر داره.
این جور پیش نهادات رو به هرکس نمیدن
.
به احتمال زیاد همسرتون .بدن سالم .قوی .با ایمان پاک .زیبا.وبدن حل مصرف مواد مخدر ومشروبات هستند که این پیشنهاد رو دادن.
چون نطفه ای که قرار در بده کسی دیگر تبدیل به فرزند بشه .حتما باید صاحب نطفه .از همه نوع تست وآزمایشها پاک بیرون بیاد.
پس جای خوشحالی داره .
نه جای نگرانی.
خدا به شما وهمسرتون خیر بده .
-
ضمن عرض خوش آمد گوئی و سلام خدمت دوست عزیز s_r
خود ارضائی یکی از گناهان کبیره می یاشد و از لحاظ شرعی ، هیچ مجوزی برای آن صادر نمی شود ...
مخصوصا در جائی که اضطرار ندارد و می شود از راه ههای دیگری این کار انجام شود ...
جهت اطمینان بیشتر می توانید با سایت علما و مراجع ارتباط برقرار کنید و استفتاء نمائید ...
موفق باشید ...:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بي نشان
ضمن عرض خوش آمد گوئی و سلام خدمت دوست عزیز s_r
خود ارضائی یکی از گناهان کبیره می یاشد و از لحاظ شرعی ، هیچ مجوزی برای آن صادر نمی شود ...
مخصوصا در جائی که اضطرار ندارد و می شود از راه ههای دیگری این کار انجام شود ...
جهت اطمینان بیشتر می توانید با سایت علما و مراجع ارتباط برقرار کنید و استفتاء نمائید ...
موفق باشید ...:72::72::72:
<strike>
دوست عزیز میشه بگید از چه راه های میشود اسپرم گرفت . ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی شما میگید بخاطر امر خیر خواهانه بره برای عمل . !!!!!!
این همه کناه داره از آسمون رو سرمون میریزه .این یک قلم شد گناه کبیره.
بله منم خوندم میدونم ولی به قصد لذت نیست که گناه کبیره باشه .
حدف خیر است .در صورتی کناه به حساب میاد که که اون نطفه بیرون ریخته بشه .نه اینکه در
بدن کس دیگری تبدیل به فرزند بشه
</strike>
(ویرایش مدیر همدردی: مسائل شرعی به تخصص خودش نیاز دارد، و ما اجازه نداریم اجتهاد کنیم، مگر اینکه کارشناس این موضوع باشیم.)
-
اگه درست فهمیده باشم ایشون اسپرم اهدا می کنن واسه بچه. یعنی اگه درست فهمیده باشم ایشون با اهدای اون می تونن بابای چندین بچه بشن که هیچوقت این بچه ها رو نمی بینن. قضیه خود ارضا یی و این چیزا هیچ اهمیتی نداره به نظر من. چیزی که باید بهش توجه بشه اینه که ایشون حاضرن چندین و چند فرزند ازشون به وجود بیاد که اصلا خبر نداشته باشن کدومشون کجای این کشور یا کجای این دنیا و توی چه وضعی داره زندگی می کنه؟ مخصوصا اگر توی همین کشور خودمون زندگی می کنین. حالا کشورای پیشرفته معمولا بچه رو به امید مادر پدرش ول نمی کنن و یه سری مسوولیت ها رو دولت به عهده می گیره.
به نظر من این اون موضوعیه که باید بهش فکر کنین ببینین می تونین باهاش کنار بیاین یا نه. نه شرع و خود ارضایی.
البته اگه درست برداشت کرده باشم نوشته و صحبتتونو. اگه که اشتباه برداشت کردم که هیچی.
موفق باشید.
-
به نظرم این موضوع نیاز به تحقیق خیلی بیشتری داره...
از نظر شرعیش باید حتما کامل بررسی بشه.
این سایت مشاوره ی دینی میده پرس و جو کنید تا مطمئن شین. چون ماها هیچ کدوم صلاحت این رو نداریم که درمورد این موضوع نظر بدیم. اینجا همه نظر شخصی میدن.
اگه از نظر شخصی مشکلی نداشته باشه بعدا میتونین اینجا مطرح کنین و دوستان به دور از اینکه به قضاوت این کار بشینن در مورد اثراتش بهتون مشاوره بدن.
http://eporsesh.com/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
سلام. قانونیش رو که مطمئنم. شرعی هم تا اینجا هر چی تحقیق کردم مشکلی نداشت.
دوست عزیز:72:
ما جدا از قانون و شرع اصل اساسی دیگری داریم به عنوان "اخلاقیات"
آیا شما و بخصوص همسرتون راضی هستند از و جودشون فرزندانی متولد شوند
و در هرجای این کره خاکی رشد کنند و بزرگ شوند بدون اینکه شما و همسرتون بدونید
چه سرنوشتی در انتظار آنها هست بدون هیچ احساس مسئولیتی؟!
آیا آن بچه ها هیچ گاه نمی خواند و نمی تونند از هویت و هسته تشکیل دهندشون اگاهی داشته باشند؟!
آیا بعد از مدتی که نیاز مالی شما و همسرتون برآورده شد از این عملتون پشیمان و سرخورده نمی شوید؟!
جوانب مختلف این کار به نظر من به شما و بخصوص همسرتون و روحیات اخلاقی ایشون بستگی زیادی داره؟
-
RE: تردید برای انجام این کار (اهدای اسپرم به روابط زناشویی ما ضربه می زند؟)
بی نهایت بابت راهنمایی هاتون ممنونم. در حال رایزنی و مشورت برای بعد شرعیش هستم. تا اینجا همه گفتن اشکال نداره. ولی باید مطمئن شم. چون همسرم خودش هم خیلی رو این موضوع حساسه.
فکر میکنم یه چیزی رو بزرگ کردم. یه توضیح کوچیکی باید بدم. نیاز مالی ما برای این قضیه اونقدرم مبرم نیست که مجبور باشیم بهش تن بدیم. یعنی درسته که نیاز مالی داریم. اما راه های دیگه ای هم برای تامین این نیاز داریم. اما این راه سریع تر و راحت تره. ما هم هر دو دلیم. تنها دلیلی که یه مقدار ما رو راغب کرد صحبت و تاکید دکتر بر خیر و ثواب بودنشه. از طرفی همکار من نازاست و همیشه میبینم برای یه سری مسایلش چقدر مشکل داره. برا همین وجود ثواب در این کار پله ی ترازو رو به اون سمت سنگین کرد.
پدربزرگ عزیزم در مورد ویژگی های جسمی هم نکته ی جالبی گفتین. آخه دکتر به همسرم گفت چون شما خوش تیپ و مو مشکی بودین ما شما رو گزینه ی مناسبی می دونیم. بعدش ما دو تا زدیم زیر خنده. همسرم به دکتر گفت چه ربطی داره؟! دکتر گفت ربط داره خب! اتفاقا ما دیروز عصر بین خودمون داشتیم میخندیدیم که چه ربطی داشت که دکتر این حرف رو زد!
و اما در مورد اینکه فرزندانی بوجود خواهند آمد که...: راستش ما سعی میکنیم از همین ابتدا اصلا دیدمون اینجوری نباشه که قراره فرزندانی ایجاد بشه و ...! ما بیشتر به چشم یه موضوع پزشکی بهش نگاه میکنیم. بعدشم اونجا یه بانک اسپرمه. مثل بانک خون. شخص خاصی که برای دریافتش کاندید نیست. البته الان خودم یه مقدار به خاطر حسادت های زنانه ام چنین حس هایی بهم دست میده. ولی در حد خیلی جزئی آزارم میده. نمیدونم میشه کلا این حسادت ها و حس ها رو از سرم بیرون کنم؟
اما حرف یکی از شما عزیزان یه کم منو ترسوند! یعنی ممکنه یه فرزند بعدها بخواد منشا خودش رو پیدا کنه؟! تا جائیکه من میدونم هیچ مشخصاتی از اهداکنندگان ثبت نمیشه.
نمیدونم... خودم 30 درصد احتمال میدم رضایت بدم. اما وقتی به این فکر میکنم که دکتره چقدر اصرار میکرد که تو کشور ما افرادی به این کار نیاز مبرم دارن دو دل میشم.
-
سلام عزیزم
چقدر خوب که مسئله ات را طرح کردی . دستکم در تالاری که اکثریت مردم مشکلات نزدیک به هم دارند نیاز به موارد تازه ای که دنیای تنگ و تاریک و بسته ی ما را قدری وسعت دهد نیز هست .
من به سهم خودم جدا ازت تشکر می کنم و به دلائل بیشتر زیاد بهت تبریک می گم .
علم پیشرفت کرده . یک زمانی مردم زندگی هایشان به دلیل نداشتن بچه از بین می رفت و کارشان به طلاق و هوو و ...می کشید .
حال دانشمندان روش هایی رو برای خدمت کردن به جامعه ی انسانی و کم کردن مشکلات آنها پیدا می کنند . در این میان چه کسی باید از دانشمندان و تلاش های شبانه روزی آنها حمایت کند ؟!
همین مردمی که تا دیروز مشکل داشتند و ممکن است که امروز هم دچار همین مشکلات بشوند و .......
پس دانشمندان در همکار ی گروهی و تیمی شب و روز می گذارند که زندگی بهتر و آرام تری رو به مردم هدیه بدهند .
دنیای دانشمندانی از این دست دنیای خودخواهی و عقده و حقارت و تنگ چشمی نیست .
دنیای عشق و احترام بیکران به مردم و جهان هستی و قدرت مطلق جهان است و ...........دنیای دانشمند دنیای تنگ و تاریک جهل و باید و نباید های خودخواهانه ی نظام های برده داری نیست .
دنیای سجده ی واقعی توام با عشق و احترام به جهان هستی و خالق و مخلوق است . سجده صادقانه از این دیدنی تر ؟! باید کور بود ! تاعظمت این اتفاق را ندید ودرک نکرد و شکرگزار نبود
این هم یکی از همین روش های شفا و نجات است .
مطمئن باش اگر روش علمی در دنیا به اثبات می رسد انسانهای زیادی روی آن کار کرده اند و داوطلب شده اند تا با گروه دانشمندان همکاری از جنس موش آزمایشگاهی بکنند .
چرا که شما و همسرت اگر در این طرح همکاری کنید خودتان از اینکه وجودتان این همه پربرکت است که قادر هستید به دیگران بی چشمداشت کمک کنید حس بهتر و خوشحال تری خواهید داشت و ...........
و از نگاه من این فرصتی است برای شما و همسرت که شما نیز جزو پیشگامان کمک و خدمت به خلق خدا شوید . خوشا به سعادت کسی که چنین موقعیتی برایش حاصل می شود .
نظر شخصی خودم رو می گویم :
من اگر به جای شما و همسرتان بودم لحظه ای تردید نمی کردم و حتما خودم رو و زندگیم رو ، باز و پذیرا در چرخه ی بیکران عشق هستی قرار می دادم و از برکت این عشق لحظات زندگیم را سرشار از شادی و برکت و عشق و فراوانی و .......می کردم .
چه حس خوبی ؟!
جدا از ته دل و از اعماق وجودم حس شخصی و درونی خودم رو می گم ................خوشا به سعادت کسی که در جایگاه شما و همسرت قرار می گیره و بندها را پاره می کند تا به دنیای بزرگتر وارد بشه و عظمت و شکوه اون رو بیشتر لمس می کنه و....................خوشا به سعادتت .
-
سلام
ببخشید که یک مقدار روک حرف میزنم اما فکر کنم لازم باشه.
طبق استفتای که از یکی از مراجع تقلید دیدم ، اگر زن برای شوهر خود، خودارضایی کند ، جایز هست. خوب آیا این از نظر اون موسسه قابل قبول نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdardi1987
سلام
ببخشید که یک مقدار روک حرف میزنم اما فکر کنم لازم باشه.
طبق استفتای که از یکی از مراجع تقلید دیدم ، اگر زن برای شوهر خود، خودارضایی کند ، جایز هست. خوب آیا این از نظر اون موسسه قابل قبول نیست؟
اینم نکته ی مثبت جالبی بود. اگه از نظر اون موسسه قابل قبول باشه، این کار بهتره.
-
سلام دوست عزیز
بنظر شما و همسرتان معتقد به مسائل دینی و شرعی هستید، پس حتما مرجع تقلیدی هم دارید. لذا بعد دینی و شرعی را صرفا از مرجع تقلید خودتان سوال کنید. چه بسا در برخی مسائل مراجع تقلید مختلف متفق القول هم نباشند.
از بابت اینکه ایا در آینده کودکی از اسپرم همسر شما زاده می شود به دنبال هویت واقعی خود خواهد گشت یا نه، اینرا باید از همان بیمارستان و دکتر سوال کنید.
بنظرم (البته نظر من مهم نیست)، نطفه ای که از اسپرم همسر شما در رحم زن دیگری که همسرش فاقد اسپرم است، تشکیل خواهد شد حکم فرزند آن زن و شوهر را دارد و آن زن و شوهر پدر و مادر او هستند و برای خود فرزند هم بهتر است هرگز به چنین مساله ای برنخورد که پدرش فردی است که اسپرم از آن او بوده است و به دنبال اصل و نسبش بخواهد برود.
شما و همسرتان هم بد نیست که قدری صبر کنید و با تمام دل مشغولی هایتان در این زمینه مواجه شوید و درست و اصولی و با کمک مشاوره دینی و روانشناسی پاسخهایتان را پیدا کنید. بعد فارغ البال تصمیم بگیرید.
برایتان آرزوی موفقیت می کنم
-
از این باب خیالتون راحت .
هیچ فرزندی نمیتونه منشا خودش رو پیدا کنه.
چون به همین صورت شفاف که نطفه رو اهدا نمیکنند به خانواده نابارور.
طرفندهای داره که اگر بگم شاید برای آنانی که چنین مشکلی رو دارن دلسرد بشند.
-
نمی دونم خیلی مردد شدم. یه حسادت های زنانه... یه احساس تملک هایی که روی همسرم دارم... منو مردد کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
نمی دونم خیلی مردد شدم. یه حسادت های زنانه... یه احساس تملک هایی که روی همسرم دارم... منو مردد کرد.
آبجی چرا مردد .
من نمیدونم چرا خانمها درهمه جا باید از احساسات ویا حسادت زنانه استفاده کنند تا به مشکل بربخورند.
چرا منطقی به این نگاه نمیکنید.
خودتون رو بزارید جای اون خانواده که فرزند دارنمیشند چه حسی بهتون دست میده.
پس اگر اهدای نطفه ازنظر ما درست نیست.
پس اهدای خون وعضای بدن هم نباید درست باشه.
چرا یکی میلیونها تومان پول به کلیه میده و از لحاظ شرعی مشکلی نداره.
همون کلیه از نطفه کسی ساخته شده .
-
اين مسئله توي كشورهاي پيشرفته دنيا بسيار مسئله جا افتاده ايه چون هم بعد پزشكي داره و هم بعد اخلاقي از نظر كمك به هم جنس
چرا اينقدر فكرتون رو محدود به مشكلات و حسادت و افكار منفي مي كنيد؟ سطوح بالاتر كمك به انسان هاي ديگرو ببينيد. اين كار اينقدر ارزش و نفعش براي جامعه زياده كه فكر كردن به حسادت و بچه كس ديگه بودن (ضمن اينكه افشا هم نمي كنند منبع از كجا بوده) جايي نداره.
به قول آني جان كاش ما از اين دنياي بسته ذهنمون حداقل يه قدم پامون رو فراتر بذاريم و اينقدر براي خودمون محدوديت و مشكل درست نكنيم.
اميدوارم از اين فرصتي كه به دست اومده براتون با همين ايمان قشنگي كه داريد، براي كمك به افراد جامعه پيش قدم بشيد كه حتما دعاي خير خيلي ها هم نصيبتون ميشه
-
ممنونم. آره حرفاتون درسته. ولی به نظرتون به روابط زناشویی خودمون ضربه نمی زنه؟ اینکه همسرم اونجا خودارضائی رو تجربه کنه باعث دلزدگیش از رابطه با من نمیشه؟
من حتی تا این حد فکر کردم که اجازه بدم همسرم این کار رو بکنه و در عوض از خدا بخوام هر وقت خودمون خواستیم بچه دار بشیم بی دردسر و راحت بهمون فرزند بده.
-
سلام
همینطور که دوستان گفتن بعد شرعی مسئله رو فقط و فقط از مرجع تقلیدتون بپرسید و بس !
نه دکترها و نه ما هیچکدوم بابت این موضوع نمیتونیم به شما بگیم این کار ایراد داره یا نه.
اما اینکه گفتن همسر شما خوشتیپ و مو مشکی و ...
راستش اگر از دید پزشکی بهش نگاه کنیم انگار یه شوخی با شما کردن !! و این طرز بیانشون اصلا دیدگاه علمی درست حسابی نداره !!!
مگه بچه فقط به پدرش میره!؟پس مادره این وسط چیکارست !؟
اگر این حرف درست بود یه آگهی میدادن و از همه مردهای زیبا و خوش تیپ برای فروش (نه اهدا) اسپرم دعوت میکردن و هم کلی ادم بچه دار میشدن و هم کلی پول گیر مردم میومد !
دوستان عزیز
خواهش میکنم به دوستمون نگید چیکار کنه چیکار نکنه.اگر گناهی در این کار باشه ماهایی که اطلاعات دینیمون در حد مراجع تقلید نیست در سوق دادن مراجع به این کار مقصر خواهیم بود.
شما فقط کافیه مزایا و معایب کار رو مشخص کنید.و تصمیم گیری رو بذارید به عهده خود دوستمون.
متاسفانه الان دین ما با مسائل پزشکی ما همخونی نداره.بهتره حالا که شما و همسرتون مقید هستید اول از همه با موضوع دینی و مذهبیش کنار بیاین.(که خیلی راحته و باید فقط گوشی تلفن رو بداربد و زنگ بزنید)
دوستان عزیزی که میگن این کار (خود ارضایی) مشکل ساز نمیشه و خودش زن داره و .....
یاد تاپیکهایی بیفتن که مراجع مینالید از اینکه شوهرش تا صبح به این کار مشغوله !!
دوست خوبم
اگر نیاز مالی شما مبرم نیست پیشنهاد من اینه که این کار رو نکنید و از راهایی به تامین نیازتون بپردازید که باعث دلهره و نگرانی برای شما نشه.(صرفا پیشنهاده..نه اینکه بهتون راه رو نشون بدم)
پول رو برای چی میخوایم؟برای اینکه راحت تر و با ارامش تر زندگی کنیم.
اگر هم مسئله ثواب و ...اینها مطرح بشه دلیلی نداره خودمون رو به سختی بندازیم و زندگی خودمون رو مشوش کنیم که ثواب کنیم.
ثواب خوبه ..بله...اما این کار واجب نیست.
به یه نکته دیگه هم اشاره میکنم:
نمیدونم ظرفیت همسر شما چقدره...اما ممکنه در اینده ای نزدیک این موضوع سبب مغرور شدن همسرت بشه و بگه :ببین فلانی...من انقدر خوشتیپ و ...هستم که میخوان از من اسپرم بگیرن و ....!
و یه سوال مهم تر:
شما و همسرت در کلینیک نازایی چیکار میکردید؟ایشون که مشکلی ندارن.شما مشکلی دارید؟
خانومی
بانک خون با بانک اسپرم خیلی خیلی فرق میکنه !
بانک اسپرم سرنوشت یک انسانه اما بانک خون نه.
با خودت مثلا فکر کردی چرا اون دکتره که اصرار میکنه خودش این کار رو نمیکنه(اگر اقاست)..چرا کارکنان اون کیلینیک این کار رو نمیکنن....(یعنی فقط شوهر شماست که بدنش سالمه و خوش تیپ و مو مشکیه !؟)
اگر واقعا نیاز داره کشور ما (نمیگم عمومی) اما خیلی راحت میتونستن این پیشنهاد رو به افراد سالم بدن...کسی هم فکر نمیکنم از پولش بدش میمومد.
کافی بود فقط به اقایونی که میرن خون اهدا میکنن این پیشنهاد رو میدادن....دیگه بانک اسپرم فول میشد !
اگر هم به دید دینی نگاه نکنیم شان خودتون و همسرتون رو هم در نظر گیرید...از این کار ناراحت نمیشید؟مثلا اسپرم شوهرتونو بریزید تو یه ظرف ببرید تحویل بدید؟یا خودش ببره بده؟
حس خودتون از این کار رو هم در نظر بگیرید.
و یه نکته دیگه
اگر بهتون بگن بابت این کار پولی بهتون نمیدن بازم این کار رو میکنید؟(میخوام خودتون بالا پایین کنید ببینید چقدر به خاطر خداست و چقدر به خاطر پوله)
این هم شاید بهتون کمک کنه:
اکثر فقها تلقیح اسپرم مرد بیگانه با تخمک زن را حرام می دانند .از آن جمله امام خميني (ره) كه مي فرمايند:« تلقیح به اسپرم غیر زوج جایز نیست بدون فرق بین این که زن ، شوهر داشته باشد یا نه ، زوج و زوجه راضی به این عمل باشند یانه . زن از محارم صاحب اسپرم مثل مادر و خواهرش باشد یا نه . » (11)
ایشان ضمن بیان حکم تکلیفی عمل تلقیح مصنوعی با اسپرم غیر شوهر فروعاتی را نیز در مساله بیان فرموده اند :
1- آیا زن مورد لقاح مصنوعی شوهر دارد یا نه ؟
2- در صورت وجود شوهر ، زوج و زوجه راضی به این عمل هستند یا نه ؟
3- زن از محارم صاحب اسپرم مثل مادر یا خواهر هست یا نه ؟
ایشان تلقیح مصنوعی با اسپرم غیر شوهر را در تمامی موارد و فروعات حرام می دانند .
بسياري از فقهاي ديگر نيز همچون آيت ا... بروجردي ( 12 ) ، آيت ا... گلپايگاني ( 13 ) ، آيت ا... سيستاني ( 14 ) ، آيت ا... خويي ( 15 ) ، آيت ا... جعفر سبحاني ( 16 ) ، آيت ا... سيد محسن حكيم ( 17 ) و نيز آيت ا... صافي گلپايگاني ( 18 ) به صراحت در مورد تلقيح مصنوعي با نطفه بيگانه اعلام نموده اند كه اين عمل جايز نيست و تفاوتي بين اينكه طرفين راضي به اين امر باشند و يا اينكه توسط مرد اجنبي يا خود زوجين باشد، و اينكه زن داراي زوج باشد يا نباشد نيست ولي در مورد حكم وضعي آن و وضعيت نسب كودك در برخي موارد قائل به ثبوت احكام ولد الزنا مي باشند و در برخي موارد احكام ولد الشبهه را بر كودك متولد شده جاري مي دانند .
===========================
آخه دوست عزیز مگه خدا عوض بدل داره برای ما که ما براش داشته باشیم!؟
مگه بهمون میگه برای بدن سالمی که بهتون دادم عوضش شما نماز بخونید؟!!!مگه تا حالا بهمون گفته به خاطر فلان نعمتی که بهتون دادم شما عوضش فلان کار رو بکنید.
به خصوص اینکه شما میخوای پول دریافت کنید.رو راست باش با خودت.برای پولش داری این کار رو میکنی؟برای ثوابش؟برای عوضش؟!
ببخشید اما من فکر میکنم شما میخواین خواسته خودتون رو (پول ) رو پشت ثواب و ...قایم کنی.
اینم یادت باشه که تضمینی نیست که اگر این کار رو شما بکنید خدا حتما بی دردسر بهتون بچه میده و .../شاید هم بده.هر چی خودش صلاح بدونه همونو میکنه.یادت باشه اگر پس فردا این اتفاق نیفتاد سرتو بلند نکنی و ناله کنی و بگی چرا خدایا...من که فلان کار رو کردم....
موفق باشید
-
اين ديگه برميگرده به علم پزشكي و شناخت شما از شوهرتون و قدرت شما توي جذب شوهرتون
فكر مي كنم چون گفتين همسرتون ادم معتقدي هست و زندگيتون همراه با عشقه ، اين مسئله مشكل ساز نباشه.
و احتمالا چيزي نميتونه جاي يك رابطه (جنسي) واقعي و لذت بخش رو بگيره (ببخشيد كه رك گفتم)
بهتره با يك پزشك هم مشورت كنيد
-
این چیزیه که بیشتر باید شوهرتون تصمیم بگیره.
مهمترین موضوع همونه که ایشون حاضرن چندین بچه داشته باشن که اصلا ندونن بچه ها تو چه وضعین یا نه.
اونوقت شما فقط نگران س ک س خودتون هستین؟
به نظر من بین خود ارضایی و این کار فرق هست اگه نگرانیتون فقط اینه. اسمش روشه دیگه اینکه این کار برای ارضای خود ادم انجام بشه فرق داره با اینکه برای کار دیگه ای انجام بشه. بنابراین به نظر من اگه تنها چیزی که شما رو نگران می کنه رابطه جنسیتونه نباید نگران باشید.
بله به نظر من اینکه ایشون خوش تیپ هستن مهمه. بچه هم از مادرش هم از پدرش ارث می بره. خوب اگه یکیشون خوشگل باشه نصفه راه خوش قیافه بودنو بچه رفته دیگه. اینکه باهوش هم باشن پدر مادر مهمه. یه سری چیزا ژنتیکیه و یه سری هم توی محیط با اموزش کسب می شه یا شکوفا می شه.
این موضوع بیشتر به شوهرتون مربوط می شه تا شما. تصمیم اصلی مربوط به ایشونه.
البته اینا فقط نظرات منه و ممکنه اشتباه کرده باشم.
-
maryam123 عزیز منظور من از اینکه به همسرم گفته شما خوش تیپ و فلان هستید این نبود که "در نتیجه ی بچه ی خوشگلی هم به دنیا میاد!" منظورش این بوده که کیس مناسبی از نظر سلامتی و اینا هستی.
من با تمام حرفای تو موافقم. برا همین مرددم. بله انکار نمی کنم که اگه پولی در میون نبود اصلا شک هم نمی کردم و بلافاصله رد میکردم
الانم راستش هر چی بیشتر میام اینجا و با حرف های شماها یه چیزایی رو برا خودم سبک سنگین میکنم حساسیتم بیشتر میشه و دارم منصرف میشم!
خواهش میکنم اینقدر نگین فرزندانی داشته باشه. بچه هایی به اون برن. اعصابم خورد میشه. نه خودم و نه اون از این دید که بچه هایی که در اثر این کار به دنیا میان به اون منصوب میشن فکر نکرده بودیم. اصلا من جوابم رو گرفتم. من دل این کار رو ندارم. کوتاه فکرم یا هر چی بماند. از اینکار همسرم منصرف شدم!
-
بازم می گم این بیشتر مربوط به همسرتون می شه نه شما. پس شما نمی تونین از این کار منصرف بشین یا نشین.
تصمیم اصلی با ایشونه. مطمن باشین اون بچه ها هیچوقت نمی تونن باباشونو پیدا کنن. اصلا نمی فهمن که باباشون اونی که بهشون گفتن نیست مگه اینکه یه بیماری خاصی پیدا کنن که بازم مادر دارن و لازم نیست دنبال بابای اصلی بگردن. بازم می گم در مورد رابطه اتون قاعدتا مشکلی پیش نمیاد. موضوع طرز فکر و نگاه شوهر شما به زندگیه (زندگی رو می گم نه زندگی مشترک). بعضیا زندگی رو موهبت می دونن بعضیا می گن بچه نعمته و بعضیام مثل من ترجیح می دن که هیچوقت به دنیا نمی یومدن. ادما نگرششون به دنیا و زندگی متفاوته.
به هر حال هر تصمیمی که می گیرین موفق باشین.
-
کاش در مرحله اول با مرجع تقلیدتون مشورت می کردید؛
چون اگه به صرف اسپرم، اون بچه های احتمالی فرزندان شوهرتون محسوب بشن پس احتمالا برادر یا خواهرهای فرزندان خود شما هم محسوب می شن.
پس از بابت شرعی بحث عدم ازدواج خواهر و برادر پیش میاد و حتما باید همیدیگه رو بشناسن!
من جای شما بودم بجای اینکه اینجا با احساسات ما اعضا نسبت به این مساله آشنا بشین، اول از بعد شرعی قضیه خاطر جمع می شدم. و اگه اشکال داشت که کلا قضیه منتفی می شد و اگه نداشت، اون وقت به بعد احساسی و روانی و احیانا مطمئن و قانونی بودن اون کلینیک می پرداختم.
-
سلام s_r
من نتونستم جوابهایی که به پستات داده شده رو کامل بخونم
راستش این مشکلی که عنوان کردی ی بحث اعتقادی - شرعی،پزشکی و زناشویی هست
خوب هر سه تای اینا نیاز به کارشناس دارن به تنهایی...چه برسه به اینکه این سه تا موضوع هر سه هم زمان در این تاپیک در گیرن
دوست عزیز اینجا راهنمایی هایی که میگیری معمولا از بعد احساسی هستن
بعد احساسیش هم خودت باید باهاش کنار بیای
یعنی در کل بگم به نظر این تالار نمی تونه در این زمینه به شما راهنمایی کاملی بده و بهتر ه باافرادی در این زمینه مشورت کنی که اطلاعات کاملی در این زمینه دارن.پس رو حرفایی که اینجا زده شده تصمیم نگیر.
به نظرم برای این کار مهلتی به شما ندادن ،و هر وقت که خواستید می تونید برید اعلام کنید برای اهدا حاضرید..پس در فرصت مناسب تصمیم بگیر
این کار از نظر من مثل اهدای خون می مونه .ی زندگی جدید ایجاد می کنه
در عین حال خوب شما هم درامد کسب می کنید
مطمئنا خانواده ای که از این طریق صاحب فرزند می شن هزینه زیادی پرداخت میکنند و همه راهای به روشون بسته است
خودشون سخت با این موضوع کنار می ان
مثلا من فکر کنم حاضر نیستم اگر همسرم نازا بود برم این کارو کنم .و ترجیه می دادم سرپرستی یک فرزند رو به عهده بگیرم..
به نظرم این کارا روح بزرگی می خواد
درک عمیق
و آدم خیلی قوی
به این موضوع به این دید نگاه نکن که سرنوشت اون بچه ها چی میشه و همسر شما پدر اوناست...
اون بچه ها خدای بزرگی دارن که بالای سرشونه
و همون خدای بزرگ خواسته که افرادی رو خلق کنه دانشمند باشن و راهای علمی جدید رو کشف کنند،خدا خواسته که همسر شما یا افرادی مثل همسر شما وسیله ای باشن برای امید بخشیدن و زندگی بخشیدن به افرادی که ناامیدند.
به این موضوع بیشتر فکر کن و از مرجع تقلیدتون هم در مورد شرعی بودنش تحقیق کن تا چیزی بر گردنت نباشه.
راستی راجع به خود ارضایی،از پزشک بپرسید فکرکنم راهای دیگه ای وجود داره و لزوما ایشون نباید خود ارضایی کنه.
-
ببخشید خانم s_r . فکر می کنم در پست یکی مونده به اخری خیلی خشن نوشتم. در واقع چند روزیه که دارم فکر میکنم کلا هیچ کمکی به هیچکس توی این تالار نتونستم بکنم اگه البته ضرری نرسونده باشم. شیوه ی بدی برای اظهار نظرم در مورد موضوع شما انتخاب کردم و امیدوارم بتونید منو ببخشید. موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
ببخشید خانم s_r . فکر می کنم در پست یکی مونده به اخری خیلی خشن نوشتم. در واقع چند روزیه که دارم فکر میکنم کلا هیچ کمکی به هیچکس توی این تالار نتونستم بکنم اگه البته ضرری نرسونده باشم. شیوه ی بدی برای اظهار نظرم در مورد موضوع شما انتخاب کردم و امیدوارم بتونید منو ببخشید. موفق باشید.
نه عزیزم. حرف های شما اگر اینجا بهم زده نمیشد شاید بعدها و وقتی فرصت گذشت یه جور دیگه وجدانم رو درگیر میکرد
دوستای گلم. من که قبلا هم گفتم من فقط برای مشورت در مورد مساله ی احساسی و شخصی قضیه از شما کمک میخوام. جنبه ی شرعیش رو یه جا دیگه بررسی میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
دوستای گلم. من که قبلا هم گفتم من فقط برای مشورت در مورد مساله ی احساسی و شخصی قضیه از شما کمک میخوام. جنبه ی شرعیش رو یه جا دیگه بررسی میکنم.
آخه احساس ما متاثر از اعتقاد مونه
نمی شه که جنبه شرعی شو در نظر نگیریم
مطمئنا هر کسی هم نظری می ده اعتقادش خواسته یا نا خواسته توش دخیله
اگر این سوال رو تو ی سایتی بپرسید که مثلا دین خاصی ندارن خوب جواب های دیگه ای می گیری
نمیشه فقط از نظر احساسی بگیم
-
خانم S_r خوشحالم که شما خوشبخت هستید...:46:
خارج از بحث شرعی و قانونی به نظر من این کار اخلاقا درست نیست...سرنوشت اون بچه مهمه...اگه به شما اطمینان میدن که اسپرم را به یک خانواده گرم و صمیمی با سطح درامد متوسط اهدا میکنند باز قابل قبول تره...خانواده ای که واقعا وجود این بچه را بخاد و بعدا پشیمون نشه....
اینکه مشکلات خیلی از خانواده ها این جوری حل میشه درست ولی اونها میتونند از پرورشگاه بچه بیارن.....
[size=large]ولی خوب وجود این بانک های اسپرم و رحم های اجاره ای و حتی منجمد کردن تخمک زنان برای استفاده در سالهای اینده راه هایی هست که به زندگی خیلی ها میتونه کمک کنه...
کلا از نظر اخلاقی سخته پذیرفتنش ولی شما نگران روابط زناشویی و حسادت های زنانه نباشید:46::46::46: (البته از نظر من)[/size]
-
به نظر من کمی هم به شوهرتون فکر کنین ، شاید تمام افکاری رو که دوستان مطرح کردن برای ایشون هم بوجود اومده ولی به خاطر شما هیچی نگفته و شاید گفته هر چی تو بگی.
به نظر من بیاین و به موضوع به این دید نگاه کنین که این حرف و حدیث ها خواست خدا بوده و خدا می خواسته بگه که تمام اینا رو گذاشتم که شما عشق تون به همدیگه بیشتر بشه.
ولی اگه از لحاظ شرعی نخوایم مسئله رو بررسی کنیم ، فکرشو بکنین ، ده سال دیگه که مشکلات مالی تون تموم شد وقتی بچه هاتون میان و میرن همه اش فکر می کنین که یعنی بچه هاتون خواهر و برادر هم دارن یا ندارن ؟
هر وقت بچه ایی رو تو خیابون می بینین میگین چقدر شبیه شوهرتونه ، نکنه این هم یکی از اون بچه هاست ؟
نکنه دوس بچه تون که هر روز با هم مدرسه میرند یکی از اونا باشه؟
یا هر لحظه فکر کنین که اونا الان چیکار می کنن ؟
-
با سلام،
از دوستان عزیز تقاضا داریم با توجه به قوانین تالار و با احترام به خواسته ی مراجع گرامی به بحث راجع به مسائل شرعی و قانونی نپردازند و در صورت امکان به سوال مراجع پاسخ دهند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
با تشکر از شما.
-
s_r
1 - نیازه شما در خصوص این موسسه و مطمئن بودن آن تحقیق کنید
2 - در خصوص این موضوع نیازه به فقها مراجعه کنید و سایتهایی که از نظر فقهی پاسخگو هستند .
3 - لینک زیر در خصوص حکم لقاح با اسپرم مرد اجنبی ( غیر شوهر ) می تواند به شما کمک کند .
http://hawzahbonab.com/modules.php?name=Content2&pa=PrintPage&pid=30
http://www.askdin.com/thread20582.html
شما پس از بررسی ها لازمه و مورد اشاره اگر به ثبات درست بودن این کار از نظر شرعی و علمی رسیدید و همسرتان بعد از این اثبات تصمیم به این کار گرفت ، می توانید در خصوص تبعات احتمالی در زندگیتان مشورت بگیرید .
داخل پرانتز :
در خصوص این روش برای حل مشکل نازایی در جامعه آمریکا به دلیل مشکلاتی که به بار آورده دارد تجدید نظر صورت می گیرد که می توانید در لینک زیر در این باره بخوانید :
http://forum.iransalamat.com/showthread.php?t=42345
پاورقی
=====
دوستان و بخصوص پیشکسوتان عزیز دقت فرمایید :
در اینجا ما به طور رسمی کارشناس دینی نداریم که در خصوص مسائل شرعی که قطعاً متخصص خاص خود را دارد نظر دهد . لذا راهنمایی هایی که به نوعی اظهار نظر در خصوص احکام شرعی و دینی هست و .... تأیید نمی گردد .
کارشناسان و پیشگسوتان عزیز در اینگونه موارد که مدیران حضور ندارند بهتره مراجع را به سمت منابعی که متخصص امر هستند راهنمایی کنند
در دین اسلام نیز احکام اولیه و ثانویه داریم که احکام اولیه در همه شرایط و زمانها و موقعیت ها ثابت و غیر قابل نقض هست و مشمول شرایط زمان و مکان نمیشود که برای دانستن آنها نیاز هست به متخصصین آن مراجعه شود . لذا اظهار نظر غیر مسئولانه در این زمینه ها مورد تأیید نیست و مشمول ویرایش هست . بعضی پستها به همین دلیل ویرایش شد .
.