آیا واقعا منو دوست داره؟چیکار کنم از بدبینی خلاص بشم؟
سلام
من پسری هستم 21 ساله
حدود 1.5ساله با یکی از دخترای فامیلمون نامزد کردم(بین خانواده ها نه رسمی)
اون 17 سالشه رابطمون بیشتر زنگ و اس ام اس چون فاصلمون زیاد از هم سالی 5.6 بار بیشتر همو نمیبینیم تو شهر دیگه زندگی میکنه ولی خیلی روابطمون نزدیک
من خیلی دوسش دارم خیلی خیلی دوسش دارم ولی بعد از این همه مدت هنوز نمیدونم اونم واقعا من دوست داره یا نه بارها ازش پرسیدم اونم گفته اره دوست دارم و حتی ناراحت شده که چرا عشقشو باور ندارم ولی نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنم که دوسم نداره
[b]حالا به نظر شما چه چیزایی نشونه عشق اون به من؟مثلا چه رفتارهایی چه کارایی چه حرفایی؟
کلا علائم عشقی که طرف بهت داره چیه؟خواهش میکنم کمکم کنید تا عشقشو باور کنم چون همه ی زندگیمو درگیر کرده[/b]
در ضمن من متاسفانه ادم کاملا بدبین و بد دلیم(شکاکم).همیشه این فکر و خیال میاد سرم که نکنه با یکی دیگست و منو نمیخواد با یکی دیگه دوست اونجا منم اینجا بی خبر.همیشه فکر میکنم بهم دروغ میگه درصورتی که تاحالا یه بارم ثابت نشده که دروغ میگه البته بیشتر زمانایی این فکر و خیالا میاد سرم که مثلا میگه کار دارم پیش کسیم نمیتونم اس ام اس بدم و... و فکر میکنم که دروغ میگه
اول اینکه چطوری بفهمم که دارم اشتباه میکنم و اون با کسی نیست و دروغ نمیگه
دوم اینکه چیکار کنم از این فکر و خیالای شیطانی برا همیشه خلاص بشم که واقعا دوست دارم دیگه انقدر بد در مورد کسی که انقدر دوسش دارم فکر نکنم
خواهش میکنم کمکم کنید.
RE: آیا واقعا منو دوست داره؟چیکار کنم از بدبینی خلاص بشم؟
26576 عزیز سلام
به همدردی خوش آمدی
با توجه به سن کم شما پیشنهاد دارم مقالات در مورد ازدواج که در همین تالار هم هست مطالعه کنی
در دوران نامزدی بیشتر باید روی شناخت تمرکز کرد سعی کنید بیشتر روی ارتباط صحیح و مذاکره توجه بفرمایید
احساس اگه در کنار عقل هدایت بشه باعث موفقیت هست
امیدوارم کارشناسان بهترین کمک را برات ارسال نمایند
موفق باشی
پس چرا کسی جواب نمیده چرا کمکم نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 26576
سلام
من پسری هستم 21 ساله
حدود 1.5ساله با یکی از دخترای فامیلمون نامزد کردم(بین خانواده ها نه رسمی)
اون 17 سالشه رابطمون بیشتر زنگ و اس ام اس چون فاصلمون زیاد از هم سالی 5.6 بار بیشتر همو نمیبینیم تو شهر دیگه زندگی میکنه ولی خیلی روابطمون نزدیک
من خیلی دوسش دارم خیلی خیلی دوسش دارم ولی بعد از این همه مدت هنوز نمیدونم اونم واقعا من دوست داره یا نه بارها ازش پرسیدم اونم گفته اره دوست دارم و حتی ناراحت شده که چرا عشقشو باور ندارم ولی نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنم که دوسم نداره
حالا به نظر شما چه چیزایی نشونه عشق اون به من؟مثلا چه رفتارهایی چه کارایی چه حرفایی؟
کلا علائم عشقی که طرف بهت داره چیه؟خواهش میکنم کمکم کنید تا عشقشو باور کنم چون همه ی زندگیمو درگیر کرده
در ضمن من متاسفانه ادم کاملا بدبین و بد دلیم(شکاکم).همیشه این فکر و خیال میاد سرم که نکنه با یکی دیگست و منو نمیخواد با یکی دیگه دوست اونجا منم اینجا بی خبر.همیشه فکر میکنم بهم دروغ میگه درصورتی که تاحالا یه بارم ثابت نشده که دروغ میگه البته بیشتر زمانایی این فکر و خیالا میاد سرم که مثلا میگه کار دارم پیش کسیم نمیتونم اس ام اس بدم و... و فکر میکنم که دروغ میگه
اول اینکه چطوری بفهمم که دارم اشتباه میکنم و اون با کسی نیست و دروغ نمیگه
دوم اینکه چیکار کنم از این فکر و خیالای شیطانی برا همیشه خلاص بشم که واقعا دوست دارم دیگه انقدر بد در مورد کسی که انقدر دوسش دارم فکر نکنم
خواهش میکنم کمکم کنید.
[size=x-large][size=large][size=medium]تو رو جان هرکی دوست دارید یه کمک کوچی بکنید داره همه چی خراب میشه؟؟؟؟چرا جواب نمیده هیچکس؟؟؟؟فقط میاید میخونید؟؟؟؟
نظرم بدید؟؟؟؟[/size][/size]
[/size]
[b] پس خوب چرا انقدر عجولی؟؟ معلومه تو همه چی انقدر عجولیا برادر من
نکنه با این عجول بودنت دختر بیچاررم دیوونه کنیا :311:
ناراحت نشو شوخی کردم
والا اخه هنوز کسی نمیدونه مشکل چیه..زوری میخوای بگی مشکل دارین؟ عزیز دل من یه چرخی تو تالار بزن ببین چه خبررررررره
خدارو شکر همه چیز شما که اوکی هست پس انقدر یر این مسائل خون خودتو اون نامزدت رو کثیف نکن..مطمئن باش دوست داره که نامزدت شده وگرنه هیچ تعهدی که بهت نداره راحت میتونه بگه من کس دیگه ای رو دوست دارم..با توجه به اینکه سنتونم کمه برای ازدواج..پس نگران این مسائل نباشو شروع کنین شناخت بیشتر روی همدیگه
به نظر من به یه روانشناس مراجعه کن.بدبینی باعث میشه که دختر مورد علاقتون از دستتون ناراحت بشه.اگر از همون ابتدا بهش بی اعتمادی بیخیالش شو . هم خودتو راحت کن هم اون بنده ی خدا رو.
فقط ۵ یا ۶ بار سالی؟چرا؟چقدر مگه شهرتون با هم دوره؟زودتر برید سر خونه زندگیتون.حتما هر دو از مشاور کمک بگیرید.
سلام
از دید خودم اگه جواب بدم... یعنی خودم رو بخوام بذارم جای دخترخانم... خب چون که هنوز رسمی نشده ممکنه خجالت بکشه و نتونه اونجور که باید بهتون ابراز علاقه کنه و شما هم شک میکنه نکنه دوستم نداره که حرفی نمیزنه!
ولی اگه خودتون بدبین هستین دیگه یه حرف دیگه است... چون تخصص ندارم نمیتونم نظری بدم
سلام
اولا حتما قبل ازدواج برو پيش مشاور و بگو مشكلتو, تو اين سن كم اين همه بدبيني مطمين باش واست مشكل ساز ميشه و خانمت فرشته هم باشه فكرهاي منفي ازارت ميدن, پس مشكلتو بايه مشار يا روانشناس خوب مطرح كن و چون سن زيادي نداري مسلما نتيجه خوبي هم ميگيري
ببين اون دختر از تو دوره, تازه نامزد كردين, سن اونم كمه, و هميشه هم موقعيت صحبت نيست, سوال و جواب ديگران شايد خجالت زده اش ميكنه, شايد هنوز راحت نيست تلفني حرفاشو بزنه,كم شمارو ميبينه و هزارو يك شايد عقلاني ديگه
دليلي براي اين همه منفي بافي نيست, كسي اون خانمو مجبور نكرده بود با شما باشه, خودش انتخابت كرده كه بله گفته,با هزار و يك اميد هم نامزد كرده ميدوني اينهمه فشار و سوال كه دوستم داري يا نه و نكنه با كس ديگه هست و ...چه فشار روحي بهش مياره
اون الان دوست داره تو براش بهترين باشي, اعتماد به نفس داشته باشي و اصلا زشته حتا اين فكر و بعدا ميتونه زندگيتو خراب كنه
دوست عزيز حتما به روانشناس مراجعه كن تا ريشه مشكلتو پيدا كنه و با كمك هم درمانش كنين
تا ازدواج نكردي درستش كن و بدون فكرت ميتونه زندگيتو خراب كنه, دنبال اثبات عشق اون و امتحانش هم نباش چون هم خودتو خراب ميكني هم اينده تو و هم روح و روان اون دختر رو
يه دختر 17 ساله است فقط, و روحش پاكه , با كارات افكارتو بهش تلقين نكن
سخت نيست
موفق باشي
يه سوال داشتم ايا شما عشق و علاقتون رو بهش ثابت كردين؟ايا خود شما ابراز علاقه مي كنيد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa pirooz
يه سوال داشتم ايا شما عشق و علاقتون رو بهش ثابت كردين؟ايا خود شما ابراز علاقه مي كنيد؟
اره من با اینکه مردم و معمولا مردا خیلی کم ابراز احساسات میکنن این کارو باعث تحکیم عشق میدونم و زیاد ابراز عشق می کنم
باسلام
دوست عزیز بدبینی واقعا مشکل سازه...اماخودت میگی درطول این مدت نشده بهت دروغ بگه برای اینکه بدبینیت برطرف بشه وعشقش بهت ثابت بشه میتونی یه جوری امتحانش کنی البته این فقط نظر شخصی منه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid44
باسلام
دوست عزیز بدبینی واقعا مشکل سازه...اماخودت میگی درطول این مدت نشده بهت دروغ بگه برای اینکه بدبینیت برطرف بشه وعشقش بهت ثابت بشه میتونی یه جوری امتحانش کنی البته این فقط نظر شخصی منه
چطوری امتحانش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من هيچ دليلي نداره كه اون خانم بدون علاقه با شما باشه.فكر نميكنم كه اجباري براي موندن با شما داشته باشه.نحوه ي اشتاييتون چي بوده؟نامزدتون هم ميتونه همين احساس رو به شما داشته باشه و او هم ميتونه به شما شك كنه.اگر موردي از نامزدتون ديده بودين كه شك بر انگيز بوده شايد دليلي براي اين احساس شما پيدا ميشد .اينگونه كه خودتون ميگيد دروغي نشنيديد الان كه مثل گذشته ها نيست.به هر حال سعي كنيد از اين دوران لذت ببرين و با افكار منفي خودتون و نامزدتون رو اذيت نكنيد.
حالا میگه دیگه دوست ندارم نمیخوام باهات بمونم.
دارم دیوونه میشم بچه ها یعنی همه چی تموم میشه
من خیلی دوسش دارم کمکم کنید
چی؟مشکلتون چیه؟ واضحتر توضیح بدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 26576
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa pirooz
اره من با اینکه مردم و معمولا مردا خیلی کم ابراز احساسات میکنن این کارو باعث تحکیم عشق میدونم و زیاد ابراز عشق می کنم
اول یه نکته!!!!
هیچوقت این فکرو نکنین که چون مردین حق دارین احساساتتون رو کمتر بروز بدین.:160:
اتفاقا شما چون مردین باید حس معشوقه بودن رو همیشه توی وجود همسرتون زنده نگه دارین.
...................
چی شد که همچین حرفی رو زد؟ دلیلش رو ازشون نپرسیدین؟
چند هفته پیش سر یه مسئله ی خیلی کوچیک که بزرگش کرد دعوا افتادیم دیگه گفت نمی خوام دلیل نخواستنشم اون دعوا نیست همون قضیه بدبینی و بددلی و چیزایی که اول گفتم
[size=x-large]به نظر شما منظورش از اینکه گفته دیگه دوست ندارم چیه؟؟؟؟؟
مثلا میخواد کاری کنه که قدرش بدونم یا واقعا دیگه دوستم نداره؟؟؟؟؟؟[/size]
یکم بیشتر توضیح بده... مثلا تجربه هایی که باعث شده نامزذت احساس کنه بدبینی رو بگو.
تو این مدت یعنی اصلا نشده بود که ازش ابراز علاقه ای ببینی؟
مثلا موقعه هایی که از مرد دیگه ای حرف میزد یا از کسی تعریف میکرد من واکنش نشون میدادم بهش اونم میگفت تو شکاکی بدبینی
یا اس ام اسای اشتباهی که بعضی موقع ها میفرستاد که البته هیچ چیز خاصی نداشت خدایی ولی من چون ادم حساسیم واکنش نشون میدادم
یا اگه کاری داشت میگفت نمیتونم بحرفم من گیر میدادم بهش میگفت تو شکاکی بدبینی البته اینم بگم اگه اونم قشنگ میگفت چیکار دارم یا قشنگ جوابمو میداد این مشکلا پیش نمیومد
میدونم منم اشتباه کردم ولی چیکار کنم
چرا ابراز احساسات کرده ولی فقط زمانایی که ازش خواستم بهش گفتم به ابراز عشقت نیاز دارم این کار میکرد
مثلا نشد یه بار که با گفتن دوست دارم غافلگیرم کنه نشد یه بار که اون اول شروع به عشق ورزیدن کنه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!!!!!!!
(هیچ کس همراه نیست تنهای اول)
کمک کنید دیگه...