چگونگی به دست آوردن دل دختر خانم در جلسه ی خواستگاری!
شاید سوالم خیلی عجیب باشه! اما واقعا برام سوال به وجود اومده!
چند نمونه از خواستگاری هایی که داشته ام من را به این نتیجه رسونده که احتمالا من بلد نیستم خودم را توی دل اون بنده خدا جا کنم!
یه مورد دختر خانم گفته بود این آقا خیلی مومنه و من لایقش نیستم!!!!!!!! :324: حالا من خودم احساس می کردم اون از من مذهبی تره!
یه مورد برعکس دختر خانم احساس کرده بود من به اندازه ی کافی مومن نیستم!
یه مورد دختر خانم گفته بود خیلی پسر خوبی بوده اما به دلم ننشسته!
و خلاصه مورد زیاد بوده. خوب طبیعیه که خواستگاری برگذار می شه و گاهی من نمی پسندم گاهی اونا. اما گاهی واقعا احساس می کنم که طرف داره اشتباه می کنه و اتفاقا به درد هم می خوریم. و مثلا نه از اون اولی مومن تر بودم و نه از دومی بدتر!
همه ی توصیه های انتخاب همسر حاکی از اینه که نباید توی این جلسات احساسی برخورد کرد. چه جوری می شه بدون درگیر کردن احساس طرف مقابل به دلش نشست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(آخه آدم لجش می گیره وقتی طرف می گه همه چیزش خوب بوده اما به دلم ننشسته! )
RE: چگونگی به دست آوردن دل دختر خانم در جلسه ی خواستگاری!
آقا به دلش ننشستی دیگه! حالا خواسته یه چیزی هم کنار "به دل ننشستن" بگه که از بار منفی کلمه کم کنه، اونوقت خالی! بسته و شروع کرده تعریف کردن!
به دل ما هم ننشستی با اون سالاد ماکارونیت:311:
از شوخی گذشته (فقط همین جمله آخر شوخی بود)، این به دل ننشستن ها رو به دل نگیر. خواستگاری همینه. آدم می شناسم، از اونطرف یک عده براش غش و ضعف میکردن، از اینطرف میرفت خواستگاری دختری به مراتب پایین تر، درجا رد میشد! تازه چرا راه دور میریم همینجا در همین نزدیکی برادرانی هستند :D که کوله بار تجربه خواستگاری اند.
در ضمن کیس هاتو با دقت بیشتری انتخاب کن، با درصد خطای کمتری، تا انشا الله اینبار دقیقتر بزنی به هدف. میتونی دورا دور با فرستادن جماعت نسوان، از توافق ضمنی عروس خانوم قدری اطمینان حتاصل کنی.
در ضمن میتونی در جلسه خواستگاری از هیپنوتیزم هم استفاده کنی. با چفیه که نمیری خواستگاری، میری؟ پیراهن رو شلوار، ریش تا روی زانو، خوب اینکارا رو میکنی بنده خدا بر میگرده بهت میگه ایمان شما بیشتره:311:
در جلسه خواستگاری یه خورده فشن تر ظاهر شو، فشن مذهبی! یه خورده هم لطیف تر.
سلام بچه مثبت!
سعی کن خودت باشی
حالا اگر شما از خوششون اومد الحمد الله !
نیومدم که تو نباید ناراحت باشی ، چون طرف مقابلتم حق انتخاب داره
نقل قول:
. با چفیه که نمیری خواستگاری، میری؟ پیراهن رو شلوار، ریش تا روی زانو، خوب اینکارا رو میکنی بنده خدا بر میگرده بهت میگه ایمان شما بیشتره311
:311: نه با کت شلوار می رم ریشم هم تا حدی که شرع اجازه داده کوتاه می کنم :) بعد بابای طرف سردار سپاه بود و خیلی هم مذهبی. دختر خانم هم می گفت دوست دارم همسرم مثل پدرم باشه!( منظورم شغل نیست شخصیته!) خوب این دلیلش که من خیلی ایمانم بیشتره باعث شد شاخ دربیارم!!!!!
اون یکی هم فکر کنم از من انتظار داشت مستحبات را هم انجام بدم! خودش فوق لیسانس فقه و حقوق بود!
نقل قول:
سعی کن خودت باشی
حالا اگر شما از خوششون اومد الحمد الله !
نیومدم که تو نباید ناراحت باشی ، چون طرف مقابلتم حق انتخاب داره
خوب مسلمه که حق انتخاب داره اما وقتی فکر می کنی که طرف براش سوء تفاهم ایجاد شده و امکان رفع این سوء تفاهم وجود نداره خوب ناراحت می شی . وگرنه اگر عاقلانه به این نتیجه برسه که من براش مناسب نیستم خوب یعنی اونم برای من مناسب نیست و نشدنش شکر هم داره!
دوست عزیز:72:
گاهی بد نیست در مورد شخصی که مناسب خودتت می دانی و تمایل به آشنایی
بیشتر داری قدری مصرتر باشی. چون ممکن است بعضی از دختران در مرحله اول جواب منفی دهند تا
میزان شهامت و جسارت طرف مقابل را در مورد این امر بسنجند؟! گاهی ممکن است می خواهند ناز کنند؟!
گاهی نیاز به زمان بیشتر برای شناخت دارند و شاید چون می بینند شما مذهبی هستی می گویند اگر بخواهیم
مسئله را کش دهیم از نظر آنها (منظور شما و خانواده تان) صورت خوشی ندارد. پس جواب صریح می دهند.
و دهها دلیل دیگر ممکن است موجود باشد که در جلسات اول و دوم نمی توان بطور واضح از آنها خواست جواب
مثبت و یا منفی بدهند. بلکه هردو نیاز به زمان بیشتر دارید.
بهتر است در مواردی که مناسب می دانی کمی سماجت بیشتر برای شناخت بیشتر و بهتر به خرج دهی.
این فضا را بین خودتت و ایشان ایجاد کن که بدون استرس سریع بیان جواب (از طرف شما و خانواده تان و یا خانواده ایشان)
و بدون ظاهرسازی و دروغ برای مدت کوتاهی تحت نظارت خانواده ها یکدیگر را بشناسید.
موفق باشی:72:
سلام
لينكي رو ديدم كه گفتم شايد به دردتون بخوره البته زياد مربوط به سوال اصليتون نيست
چه سئوالاتی در جلسات آشنایی دختر و پسر جهت خواستگاری و ازدواج باید مطرح شود:
اما در مورد سوالتون هم من هم نكته اي به نظرم رسيد كه شايد نوع برخورد شما در جلسه اول طوري هست كه سعي ميكنيد همه خصلتها رو نشون بديد و اين فكر رو تو سر اين دختر ميندازيد كه خوبه ولي خوب خيلي اون چيزي كه ميخوام نيست(همه اش همينه)
نميدونم منظورم رو رسوندم يا نه
يعني هر چه هستيد رو رو ميكنيد و اون هم به بهترين نحو و بعد هم اصراري به شناخت بيشتر نداريد
گاهي اوقات مصر بودن شما و اينكه غلاقه به شناخت بيشتر داريد خودش يه مزيته از نظر اون خانم
اما در نهايت هم اين شماييد كه ميتونيد تا حدودي تشخيص بديد اين نه يك نه محكمه يا محكيه براي شما
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
بهتر است در مواردی که مناسب می دانی کمی سماجت بیشتر برای شناخت بیشتر و بهتر به خرج دهی.
این فضا را بین خودتت و ایشان ایجاد کن که بدون استرس سریع بیان جواب (از طرف شما و خانواده تان و یا خانواده ایشان)
متاسفانه به علت دوری محل سکونت فعلی ام با محلی که به خواستگاری میرم معمولا چنین امکانی وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
متاسفانه به علت دوری محل سکونت فعلی ام با محلی که به خواستگاری میرم معمولا چنین امکانی وجود نداره
دوست عزیز:72:
دیگه با این تلفن و اینترنت و غیره بعد مسافت چندان مسئله مهمی نیست از خانواده ها و
دختر خانم بخواه اگه اجازه می دهند برای مدت کوتاهی تماس باهم داشته باشید و
پیرامون مسائل مختلف صحبت کنید و شناخت بیشتری از هم بیابید.
موفق باشید:72:
دوست عزبز
قرار نیست به خواستگاری هر کسی که برید مورد پسندشون واقع بشید!
همانطور که شما ممکنه به دلایلی مختلفی کسی رو نپسندید ، در مورد طرف مقابلتون هم این مورد صادقه.
یعنی در واقع این مسئله کاملا طبیعی هست.
اما یه چیزه دیگه ، مطمئنا با یک یا دو بار صحبت کردن نه شما و نه طرف مقابلتون نمیتونید به شناخت کافی برسید و تصمیم درستی بگیرید.
در مورد دوری راه حداقل که می تونید ارتباط تلفنی داشته باشید با طرف مقابلتون. با اطلاع خانواده ها و با اجتناب از درگیری احساسی می تونید با ایشون در رابطه با دیدگاه ها و انتظاراتشون از طریق تلفن صحبت کنید.:72:
پست من و سنجاب همزمان شده!
مطمئن باش این روزا اگه حتی یه خورده هم به دل طرف بشینی هرگز به این صراحت جواب منفی نمیدن و یه جوری دست نگه میدارن و شما رو میذارن توی آبنمک(!) تا ببینن چی میشه ...منظورم اینه که وقتی به این راحتی میگن نه, 2 تا مشکل احتمالا وجود داره:
1-دل دختر جای دیگه گیره
یا
2-ظاهر شما هیچ رقمه به دلشون ننشسته
مورد اول رو که کاریش نمیتونی بکنی,مورد دوم هم کاریش نمیتونی بکنی:311:
شوخی کردم..مورد دوم رو میتونی یه ذره بیشتر به خودت برسی...البته همونطور که دوستان گفتند سعی کن خودت باشی...این رو هم در نظر داشته باش که خیلی از همین دخترهای به شدت مذهبی که میبینی با جدیدترین مدهای روز دنیا آشنایی کامل دارن! و شاید فقط ظاهرشون خیلی مذهبی جلوه کنه ولی خیلی هاشون 180 درجه تفکرشون با پدر و مادرشون متفاوته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شازده كوچولو
شايد نوع برخورد شما در جلسه اول طوري هست كه سعي ميكنيد همه خصلتها رو نشون بديد و اين فكر رو تو سر اين دختر ميندازيد كه خوبه ولي خوب خيلي اون چيزي كه ميخوام نيست(همه اش همينه)
يعني هر چه هستيد رو رو ميكنيد و اون هم به بهترين نحو و بعد هم اصراري به شناخت بيشتر نداريد
خیلی نکته مهمی بود!
بنظر من جلسات اول رو نباید به جزییات و یا حتی کلیات غیر ضروری پرداخت
نباید با جلسات اول خواستگاری مثل یک مصاحبه استخدامی برخورد کرد
قرار نیست فقط رزومه و سوابق کاری و تحصیلی و خونوادگیت رو مطرح کنی
ضمنا قرار نیست با یک دید خریدارانه، ببینی و دیده بشی
و نباید اجازه بدی به خاطر در دسترس نبودن خونوادت، دختر مورد نظرت دچار استرسی برای جواب دادن هرچه سریع تر بشه
اصلا نباید اجازه بدی قضیه به همون جلسه اول ختم بشه و منتظر جواب مثبت و منفی باشی!
در همون جلسه اول خیلی محترمانه عنوان میکنی که زمان بیشتری برای صحبت کردن لازم هست و قطعا باید اصرار کنی!
خیلی زیاد!
لطفا غرورت رو فراموش کن!(البته اگر ارزشش رو داشته باشه)
جلسه اول نباید خیلی طولانی باشه
ارامش، لبخند، شوخی های مختصر، نظرات تایید کننده، جلب اعتماد خونواده طرف مقابل و چیزهایی شبیه به این
لزومی نداره خواسته ها یا نظارت حساسیت زای خودت رو در این جلسه مطرح کنی ( هرچیزی که باعث بشه تردیدی غیر واقعی در طرفت ایجاد کنی)
اصلا موافق این نیستم که به طرفت نگاه نکنی و با درو دیوار مکالمه داشته باشی!
چون به شدت این حس رو در طرف مقابلت ایجاد میکنه که خدای نکرده از دماغ فیل افتادی . . .
ارتباط چشمی خیلی میتونه در ایجاد اعتماد موثر باشه
خلاصه اینکه جلسه خواستگاری باید در فضایی کاملا دوستانه، صمیمی و ارامش بخش برگزار بشه
طوری که طرف مقابل علی رغم همه تردیدهاش خواهان ملاقات دوباره با شما باشه
با نظر مهرداد هم در مورد متفاوت بودن احتمالی دختر با خونوادش موافقم
خیلی زیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
خوب مسلمه که حق انتخاب داره اما وقتی فکر می کنی که طرف براش سوء تفاهم ایجاد شده و امکان رفع این سوء تفاهم وجود نداره خوب ناراحت می شی . وگرنه اگر عاقلانه به این نتیجه برسه که من براش مناسب نیستم خوب یعنی اونم برای من مناسب نیست و نشدنش شکر هم داره!
اصولا نباید طوری رفتار کرد که سو تفاهم بوجود بیاد
باید این مهارت رو در خودتان بوجود بیارید که بیانتان قوی و صریح و محترمانه و البته جذاب باشه
اینکه نمی توانید انطور که هستید خودتان را نشان دهید ، مساله ای قابل حل است
روی این موضوع تمرکز کن دوست گرامی
راستی وقتی هدیه ای رو میدی ، بخاطر ارزش هدیه پسش نگیر! با شما نبودم... همین جوری گفتم:82:
به نظرمن هم نباید جواب روجدی بگیرید که به دلم نشسته چون امکان داره علت نه گفتن رو نتونسته صریح بگه دختر من هم تازگی به خواستگارش همین جواب رو داده درحالیکه چهره طرف بد هم نبود من که مادرش هستم میفهمم چون بعضی پسرها اصلا بلد نیستند چطوری باید دل دخترهارو به دست بیارن طرف جلسه اول اومده به حالت یک بازپرس بعدش هم برگشته گفته من مشکلی با کارکردن خانوما دربیرون ندارم ولی وظیفه زن اول خانه داری است درحالیکه دخترمن تو خونه کارنمیکنه مگر خیلی کم میدونم بعدها بره سرخونه زندگیش اهل خونه داری هست چون کار بیرون رو اصلا دوست نداره ولی خوب وقتی جمله ای حالت امری پیدا میکنه شخص جبهه می گیره
ر
سلام اقای بچه مثبت.مبارکا باشه
دوستان نظرات خیلی عالی دادن.در تکمیل صحبتاشون بگم اولا باید با جنس زن اشنا بشی.چون روحیه زنها یه ظرافتها و پیچیدگی های خاصی داره که تا نشناسیشون نمیتونی موفق بشی.
دوما همه تمرکزت رو نذار روی دین و انجام واجبات و مستحبات و اینا..البته این مسائل خیلی مهمن اما اصلا دلیل نمیشن که دختر و پسری که به دین اهمیت میدن که البته باید دید این اهمیت دادن از چه نوعشه مناسب زندگی زناشویی با هم باشن.
مثال عینی برات میزنم.دوست پدرم و خانومش خیلی ادمای مذهبی ستن..و ظاهرا زندگی خوب دارن..چند وقت قبل پدرم داشت بام صحبت میکرد که تو خواستگاری نباید زوم کنم رو ظاهر طرف ومثال زد که اقای فلانی زمانی که میخواست زن بگیره میگفت مذهبی باشه،معیارای دیگه هم داشت اما اولویت اول مذهبی بودن بود..اما الان کاملا پشیمونه و بخاطر بچش طلاق نمیده و میگه پشیمونم چرا به مسائل مهمتر توجه نکردم.
میدونم تمرکزت فقط روی دین نیست اما گاهی باید خیلی مراقب باشی.ممکنه دختر مدنظرت اهل واجبات و اینا باشه اما تو اداب همسر داری و بچه داری و تعامل با دیگران ضعیف باشه..که اینا واقعا میتونه زندگیتونو از هم بپاشونه.
و الان مذهبی ها هم شکل هم نیستن..هر کدوم یه دنیای متفاوت دارن.خیال نکن هر کی مذهبیه لزوما اون مدلیه که تو فکر می کنی.
نکته بعد هم اینه که حتی دخترای مذهبی هم هر چند ظاهرشون نشون نمیده اما روحیات خاصی دارن..مثلا من دیدم طرف ظاهرش مذهبیه اما فوق العاده شیطون یا بی اندازه به ظاهر اهمیت میده و ...
یعنی دختر که مذهبیه خواسته های دیگه هم داره که فقط ممکنه سختتر بروز بده چون تو نامحرمشی.باید اون خواسته هاشم شناسایی و برطرف کنی.
و بازم توصیه میکنم تو همین تالار و کتابای روانشناسی بگرد و روحیات خانومها رو بشناس
موفق باشی
نقل قول:
بعد بابای طرف سردار سپاه بود و خیلی هم مذهبی. دختر خانم هم می گفت دوست دارم همسرم مثل پدرم باشه!( منظورم شغل نیست شخصیته!) خوب این دلیلش که من خیلی ایمانم بیشتره باعث شد شاخ دربیارم!!!!!
خوب شما ازکجا میدونی کدوم خصلت پدرش واسه این دختر جذاب بوده؟
شاید مثلا پدرش مهربونه یا دست و دلبازه و ... و منظورش اونه.لزومی نداره مربوط به مذهبی بودن یا سردار بودنش باشه.
اگه یه کم روحیات جنس زن رو ورای چادر و رنگ مو و ...بشناسی موفق میشی.
یه چیزایی بین زنها مشترکه و فرق نمیکنه چادر میپوشه یا روسری شروی سرش زوری وایمیسه.
موفق باشی
سلام آقای مثبت
یک نکته ای رو در جلسات خواستگاری حتما لحاظ کنید! به ظاهر مذهبی افراد تکیه نکنین.
چون متاسفانه در جامعه ما افراد با پوشش مذهبی (بعضا خانوم های چادری) اغلب 2 دسته هستند :
1-مثل آیتم دوم می گن ایمانت کافی نیست ( از کجا میدونن کافی نیست؟ این نشون میده این افراد تفکرشون مذهبی
نیست چون مستحبات به خود آدم مربوطه و خیلی کارهای دیگه مثل تفکر ، خدمت به خلق ، خوشرویی با همسر از
خیلی عبادات ارزش بیشتری داره و مهم انجام واجبات و تفکری دینی هست و ما نمی تونیم قضاوت کنیم!)
2- کسانی مثل آیتم اول شما که پوششون خیلی خوبه اما بر خلاف پوشش خوبشون ، تفکرشون مذهبی نیست و
بر خلاف ظاهر خیلی مقید نیستن که باز خوبه بنده خدا صادق بوده و گفته چون مادرم وقتی که حوزه میرفت ،
دوستی داشت که از حوزه برای پسرش دختری انتخاب کرد. جالبه اون خانوم پوشیه می زد اما نماز هم نمی خوند!
روزگار اون بنده خدا رو هم سیاه کرده بود با خلقیات غیر متعارف.
اینا رو گفتم که ابتدا گوشزد بکنم دنبال تفکر مذهبی باشید نه صرفا ظاهر مذهبی. وقتی فکر شما به کسی نزدیک
باشه دل به خودی خود به دست میاد اما اگر در خواستگاری هاتون فقط ظاهر در نظر گرفته بشه شاید زیاد از این
موارد ببینین. من فکر می کنم ایراد کار اینجاست. قرار نیست شما کار خاصی انجام بدین. فقط کافیه کمی بیشتر
قبل خواستگاری با تفکر افراد آشنا بشین.
دیگه به دل نشستن چیزیه که اگه انجام بشه کار خاصی نمیخواد.
اما سعی کنین در جلسه اول از طرز فکرتون و دیدگاه هاتون صحبت کنین هم شما هم خانوم و طوری حرف نزنین که
طرف فکر کنه شما خیلی سخت گیر هستین بلکه احساس اعتماد افراد رو با احترام گذاشتن به عقایدشون جلب
کنین و بیشتر بگذارین طرفتون اول صحبت کنه بعد شما.
خیلی هم نظم و آداب و رسوم رو خوب به جا بیارین مثلا هنگام صحبت اول به خانوم تعارف کنین یا هنگام خروج از
یک مکان با نهایت ادب بگین خانوم ها مقدمن و از اینطور کارها که واسه خانوما خیلی مهمه. ضمنا به تیپتون هم
خیلی برسین و خیلی خوش پوش و مرتب و خوش بو باشین مثل یک جنتلمن واقعی. میدونین که خانوما به این
نکات حساسن و بسیار ریز بین.
اگر باز سوالی بود بپرسین. ضمنا بد نیست بگید که چه سوالاتی رو در خواستگاری ها جلسه اول طرح می کنین.
خارپشت و شازده کوچولو خیلی ممنون نکاتی که فرمودین خیلی مهم بود.
فکر کنم سخت بودن برگذار شدن خواستگاری و سخت بودن رفت و آمد باعث شده که من بخوام توی جلسه ی اول به این نتیجه برسم که آیا می خوام جلسه ی دوم برگذار بشه یا خیر؟ !!!!
احتمالا همین موضوع باعث می شه سخت گیر به نظر برسم و در شخص مقابل استرس ایجاد کنم.
نکاتی که دیگران فرمودند هم جالب و مهم بود. البته من مذهبی بودن را در چادری بودن خلاصه نکرده ام و فکر می کنم معیارهای درستی هم داشته باشم.